Pug_306 έγραψε: |
Λοιπον εδω και λιγες μερες εχω καπαρωσει ενα τετραπεταλουδο απο 306 κιτ καρ με 45αρες πεταλουδες. Κομπλε ετοιμο για τοποθετηση. Ηταν πανω σε 2λιτρο 167αρι, αλλα τι να λεει κομπλε μπαινει πανω.
Η μετατροπη δεν σταματαει εκει καθως ηδη ετοιμαζομαι για εκκεντροφορους, πλανισμα καπακι, εξαγωγη (χταποδια τσιπουρες κλπ κλπ) και την αντιστοιχη ρυθμιση στον εγκεφαλο φυσικα. Εχει δει κανεις παρομοια μετατροπη με προσθηκη τετραπεταλουδου? Το'χει κανεις αλλος εδω μεσα.Ξερουμε περιπου χονδρικα τι να περιμενουμε απο κατι τετοιο? Επισης, υπαρχει περιπτωση τ'αμαξι να δουλευει προσωρινα χωρις προγραμμα ετσι και μονο με την τοποθετηση του τετραπεταλουδου? ![]() ![]() |
Οπως και ναχει σιγα σιγα θα φτιαχτει σε ολο το ευρος του το μοτερ, και σε σημειο που θα ξεπερασει συμφωνα με τις προσδοκιες μου την μαμα λειτουργια ενος 167.
Οχι απλα σε θεμα αλογων αλλα και σε συμπεριφορα γενικοτερα. |
Συμφωνω και με τους 2 σας. Η αληθεια ειναι οτι και εγω στο θεμα του σασμαν κολαω. Γτ τα σασμαν τα συγκεκριμενα και γενικοτερα ισως της peugeot με ελαχιστες εξαιρεσεις που δεν τις γνωριζω προσωπικα ειναι μαρμελαδες.
Αλλα οπως ειπα το μοτερ θα φτιαχτει γενικοτερα και στανταρ θα ανεβουν και τα κυβικα.Δεν θα μπουν υπεραγριοι εκκεντροφοροι και βαλβιδες να ακουμπανε σχεδον μεταξυ τους πανω στο καπακι καθοτι με νοιαζει η αξιοπιστια καθως και το να δουλευει το μοτερ στο οριο του πολιτισμενου. Να εχει ρελαντι π.χ. Απο κει και περα το να φτασω και να ξεπερασω το 2λιτρο δεν μου φαινεται και στοχος που δεν φτανεται. Η καιριες διαφορες των 2 μοτερ βρισκοντε στην εισαγωγη, εξαγωγη, μικρη διαφορα στο μεγεθος βαλβιδων,εκκεντροφοροι, εξαγωγη και εγκεφαλος. Οπως ειπα ολα αυτα θα πειραχτουν-αλλαχτουν, οποτε το μονο που μενει ειναι το υλικο του μοτερ , που ειναι απο αλουμινιο ενω το 2λιτρο οχι. |
Παράθεση: |
Υπόψην: το μοτέρ σου ήταν η β'αση για το μοτέρ του 206 WRC. Το αλουμινένιο του μπλοκ και ΟΛΑ τα κινούμενα μέρη, συν τα έδρανα στροφάλου κλπ είναι εξαιρετικά. |
ΑΠο κει και περα δεν ειμαι ατομο που εχει ποδι ελεφντα, το προσεχω παρα πολυ και δεν το σκυλιαζω. |