Athens έγραψε: |
Καλησπέρα
Είμαι έτοιμη να ανακοινώσω ότι σε 5 μέρες το πολύ θα γίνει δικό μου ένα Peugeot 206cc του 2003. Θα ήθελα να με ενημερώσετε τι πρέπει να κοιτάξω πρώτα από όλα όταν το αγοράσω και το πάρω στα χέρια μου(θα πάω με μηχανικό αύριο να μ πει αν είναι τρακαρισμένο η όχι) Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις απαντήσεις σας ![]() |
Ναι ρε παιδιά έχω σκοπό να βάλω καινούργιο με οθόνη pioneer αλλά αργότερα... |
fynos κανε με add msn αν εχεις γτ κάτι έχει γίνει με τα pm μου |
Παιδια παρατήρησα και κάτι άλλο. Όταν κλειδώνω το αμάξι δεν ανάβει το immobilizer.... ![]() ![]() |
1 μερα αφού το πήρα έκανε παράξενο θόρυβο όταν το έβαζα μπροστά και τότε σκέφτηκα να δώ τα λάδια...Τι να σας πω αν πιστεύετε ότι φταίει μηχανικός και όχι ο μαντράς οκ πάω πάσο |
Παιδια τελικά δεν ξέρω αλλα έχω ξενερώσει απίστευτα... |
Και ένα ακόμα....Μου το έδωσε χωρίς λάδια ![]() ![]() |
Andreas έγραψε: | ||
Αθηνα καλο θα ηταν με οτι εχεις γραψει εως τωρα , να το πας σε οποια Peugeot ξερεις και σε βολευει να σου κανει εναν γενικο ελεγχο για να ξερεις που βρισκεσαι και τι αναγκες εχει το αυτοκινητο σου. Μπορει να εχεις ενα απλο προβλημα που δεν το γνωριζεις , (πολυ πιθανο αν κρινω απο την τσαπατσουλια του μηχανικου) και να σου δημιουργησει πιο σοβαρα προβληματα. Οπως και να εχει καλοριζικο και καλοταξιδο το νεο σου αυτοκινητο. |
χ0ααχ0χα00χαχ0α |