COOL ALEXIS έγραψε: |
Σάββατο απογευματάκι μαζί με το ποδήλατο μου θα έρθουμε να σας βρούμε... ![]() Την μηχανή παραγωγής καπνού με άρωμα μήλου να φέρεις ![]() |
salex έγραψε: |
Βρε μπας κι έρθω την Κυριακή να σας καμαρώσω; |
volvos έγραψε: |
αλεκουκο θα παμε απο παρασκευη απογευμα εμεις? ![]() |
...αλεκο road to hell ξερεις τι ειναι?? ![]() |
.....μανο ελα για το φαι και την απονομη μονο |
αλεκο road to hell ξερεις τι ειναι?? ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
νεκροταφειο δεν εχει εκει το χωριο??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ζηση στο ειπα?
η φιλη σου εσπασε το ποδι της ![]() ![]() ![]() λοιπον ναργιλες οκ καρβουνακια θα παρουμε απο το δρομο ![]() γκασμαδες οκ χορτοκοπτικο οκ (αλεκοοοοο) αλυσιδες θα φερει ο αλεξης βενζινη φουλ ουισκακια ο μιχαλακης μπιλιος θα κανει τη μαιμου κλασικα νικος θα γελαει συνεχεια και λευτερης θα μιλαει με το κοσμοπουλο στο τηλ για τα του σοαα λετε να περασουμε καλαααααααααα? ![]() ![]() |
ζηση στο ειπα?
η φιλη σου εσπασε το ποδι της ![]() ![]() ![]() λοιπον ναργιλες οκ καρβουνακια θα παρουμε απο το δρομο ![]() γκασμαδες οκ χορτοκοπτικο οκ (αλεκοοοοο) αλυσιδες θα φερει ο αλεξης βενζινη φουλ ουισκακια ο μιχαλακης μπιλιος θα κανει τη μαιμου κλασικα νικος θα γελαει συνεχεια και λευτερης θα μιλαει με το κοσμοπουλο στο τηλ για τα του σοαα λετε να περασουμε καλαααααααααα? ![]() ![]() |
salex έγραψε: |
Τάκη μίλα! Λέφο μίλα! Νίκο μίλα! Ένας gay να μιλήσει βρεεεε! ![]() Τη Δευτέρα από ένα Αγιασμό και στα τέσσερα αυτοκίνητα παρακαλώ. |
micra_iro έγραψε: |
δεν πειραζει παιδακια αυτα συμβαινουν, σκεφτειτe οτι ακομα και ο καιτατζης στην κυμη (πολυ ανηφορα μωρε αδελφακι μου) με το που τερματισε πηρε φωτια το αμαξι, αλλα το σωσανε.Μαθηματα ειναι αυτα για την επομενη φορα
|
υ.γ. τελικα το μαντα πρωην προεδρου λεσχης που εκανε δοκιμες το σαββατο και επεσε στο γκρεμο απο φωτο φαινεται μαλλον να εχει κλουβι...ντροπη του αν ειναι ετσι |
Παράθεση: |
υ.γ.3 . ακομα και αλεκουκος και μιχαλης που δεν ειχαν αμαξια μαζι τους γαμηθηκε ο διας στην αθηνα αφου του ενος δε παιρνει μπρος και του αλλου δε δουλευουν τα φρενα παρολα τα 250 που εσκασε τη παρασκευη. ο μονος που δεν εχει παθει τιποτα ειναι ο νικος....λες?????? |
Παράθεση: |
υ.γ.4. παρολα τα σκ**α δε ξερω αν μπορω να πω οτι περασα και σκ**α...λιγο η σουργελοκατασταση το σαββατο βραδυ λιγο η φατσα του αλεκουκου-καρτουν...λιγο οι μασαμπουκες... σα παρεα τη παλεψαμε οσο μπορουσαμε |
μιλαγα εγω με πανο αλλα....
πανο χιλια συγνωμη και απο εδω αλλα οπως καταλαβες μας πηγανε ολα σκ**α (μπιλιος σκαει με μπλουζα που λεει ολα σκ**α ε τι να πεις... |
Road_Runner έγραψε: |
Πανο σταθηκες ατυχος... Γιατι δεν επαιρνες ενα τηλ καποιον να βρεθούμε? |
Δεν πειραζει, Shit happens που λεει και η οδηγαρα μου... |
Lef205 έγραψε: |
...ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!... |
plaketokofths έγραψε: |
Δεν σχολιάζω τπτ, αρκετά πράγματα είναι για κλάματα.. |
Πάνος έγραψε: | ||
Συμφωνω. Και τα δεχεσαι οπως ειναι εφοσον γουσταρεις κατι. Αλλα καμια φορα αγανακτουμε σε υπερθετικο βαθμο. |
gonakinen έγραψε: |
Ρε σωληνοκόφτη, φωτογραφίες έβγαλες;; ![]() |
106 amaliada έγραψε: |
μια χαρα χαλια τα πηγαμε ολοι.....το καλο ειναι οτι ειμαστε ολοι καλα χωρις προβληματα.....εγω ποιο χαλια δεν γινεται να τα παω.......λαθος ελαστικα 5 αναβασης 3 τετακε....μια χαραααα......αφου ειμαστε καλα και χωρις πολλες ζημιες στα αμαξια μας ειναι ολα οκ.....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΣΑΝ???????? ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΩΩΩΩ ![]() ![]() |
απλα τα πραματα
ο σπυρος-budsport ηρθε και εφυγε με το μοτερ να ρεταρει συνεχεια εγω εσπασα σαζμαν και γυρισε με οδικη το gti του λεφου χαλασε το παραθυρο του οδηγου και κυκλοφορουσε ανοιχτο το δε αγωνστικο σα κερασακι στη τουρτα εφυγε σε κατι θαμνους και εγκατελειψε ανεβαζοντας θερμοκρασιες για αγνωστο λογο ακομα και αλεκουκος που ειχε ερθει μαζι μου, πηρε στην αθηνα ο αδερφος του το 106 για βολτα και εμεινε καπου στη βαρης... καποια στιγμη βρεθηκαμε να μην εχουμε αμαξια να γυρισουμε! ευτυχως που ηρθε με το αμαξι να μας δει ο πατερας του νικου και γυρισε μερικους απο εμας (σας ευχαριστουμε πολυ) θες και αλλα? παντως ασχημα δε περασαμε να πω την αληθεια.... |
alekoukos106 έγραψε: |
πολυ καλη οδηγηση απο λεφ και νικο που αν δεν ειχαν εγκαταλειψει θα γυρνουσαμε με τσιγγακι.... ![]() ![]() |
ReSpEcT!!!! |
tsosmoulis έγραψε: |
νομίζω ότι εφόσον έχεις το ήθος Λέφο μου (και δεν το λέω επειδή είμαστε σαν αδέρφια) θα έρθει ότι είναι να έρθει.
ο καθένας κάνει το αγώνα του. η μαλ***α είναι ότι δεν σου "'έκατσε" να κάνεις τον αγώνα σου ακόμα.θα γίνει αυτό. Αλλά πιστεύω ότι βελτιώνεσαι μέσα από αυτά.επίσης γνωρίζω ότι δεν είναι αυτοσκοπός σου το τσιγγάκι αλλά το να περάσεις καλά. και αυτό το λέω για να μην σε παρεξηγήσουν. απλά ένα τσιγγάκι θα σου τονώσει το ηθικό. αν και έχεις εσύ τρόπους να σου τονώνουν και το ηθικό και το ανήθικο χαχαχαχαχα ![]() ![]() Εφόσον έχεις αυτοκίνητο που γουστάρεις και συνοδηγό που ξυρίζει (αλλά δεν ξυρίζεται ![]() έχουμε κανένα in car? |