Svstouk έγραψε: |
Κρίμα φίλε μου, αλλά αυτά συμβαίνουν. Ευτυχώς που δεν έπαθες εσύ τίποτα.
Η λυπητερή λέει : θα πάει αρκετά αν έχει πάρει και το ψυγείο του α/c και άλλα περιφερειακά του, που δυστυχώς φαντάζομαι ότι θα είναι έτσι. ![]() Πάντως θα σου πρότεινα να μην το πας στη LION, γιατί αυτοί, όπως και κάθε αντιπροσωπεία άλλωστε, βγάζουν και προμήθεια, οπότε καλύτερα να το πήγαινες σε κάποιο φανοποιίο. Αυτά! ![]() |
Όταν πας το αυτοκίνητο σε μια αντιπροσωπεία, αν δεν έχει η ίδια φανοποιίο, το στέλνει σε κάποιον με τον οποίο συνεργάζονται. Μη νομίζεις όμως ότι για αυτή τη......"διαμεσολάβηση" δεν αμοίβονται. Οι νόμοι του εμπορίου βλέπεις....
Η LION δεν γνωρίζω αν έχει δικό της φανοποιίο. Σε συμβουλεύω να μάθεις πόσο θα κοστίσουν τα ανταλλακτικά και πόσο η εργασία εκ των προτέρων. Μη σου πούνε ξέρω γω 2000 ευρώ και τέλος. Μάθε, πόσα από αυτά είναι τα ανταλλακτικά και πόσα η εργασία. |
Όταν πας το αυτοκίνητο σε μια αντιπροσωπεία, αν δεν έχει η ίδια φανοποιίο, το στέλνει σε κάποιον με τον οποίο συνεργάζονται. Μη νομίζεις όμως ότι για αυτή τη......"διαμεσολάβηση" δεν αμοίβονται. Οι νόμοι του εμπορίου βλέπεις....
Η LION δεν γνωρίζω αν έχει δικό της φανοποιίο. |
peugeot206cc έγραψε: | ||
Ωχ!.. Ελπίζω να μην έχει πάρει το ψυγείο του A/C. Βάσεις φαναριών είναι ok. Χαμηλά έχει ζημιά. Το αυτοκίνητο είναι 6 μηνών και γι' αυτό το πήγα στη LION. Για να ισχύει η εγγύηση και να είμαι σίγουρος ότι θα το φτιάξουν καλά. Τώρα για την εργασία πόσο παραπάνω να είναι ; Δεν νομίζω και πολύ γιατί μάλλον θα είναι λίγα τα εργατικά. Περιμένω πάντως να μου κάνουν εκτίμηση το μεσημέρι. Για την προμήθεια τι εννοείς ; Προμήθεια στα εργατικά ; |
lia206cc έγραψε: |
Φίλε, την ίδια ζημιά έπαθα πριν από 1 μήνα περίπου (όχι με σκύλο αλλά με χελώνα - όχι ζωάκι αλλά αυτοκινητάκι) ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Εξαιρετικές είναι και οι τιμές για την Λία!!Κλέφτες σς ορισμένες περιπτώσεις! |
peugeot206cc έγραψε: |
Απίστευτο. Μου έβγαλαν μια μεγάλη λίστα με ανταλλακτικά.
Ζήτησα να μου δώσουν το χαρτί που τα είχαν γραμμένα με τις τιμές και μου είπαν ότι δεν το δίνουν γιατί αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Τελικά κατάφερα και μου τα είπαν προφορικά και τα έγραψα σε ένα χαρτί. |
Ζήτησα να μου δώσουν το χαρτί που τα είχαν γραμμένα με τις τιμές και μου είπαν ότι δεν το δίνουν γιατί αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Τελικά κατάφερα και μου τα είπαν προφορικά και τα έγραψα σε ένα χαρτί. Στη λίστα περιλαμβάνονταν εξαρτήματα που κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζονταν αλλαγή. Για παράδειγμα μου έβαλαν τα δύο προβολάκια τα οποία δεν είναι σπασμένα και δεν φαίνεται να έχουν σπάσει οι βάσεις τους (δεν κουνιούνται). Είναι δυνατόν ρε παιδιά να συμβαίνει αυτο ; Να χρεώνουν ανταλλακτικά που δεν χρειάζονται αλλαγή ; Τώρα σκέφτομαι ή να τα πάρω από εκεί ή να κάνω το κορόιδο και να δω μήπως πετύχω καμία έκπτωση. Δεν ξέρω.... Καμία ιδέα ; |
teoman έγραψε: | ||
Πιθανόν να συμβαίνει το εξής:Ο νέος προφυλακτήρας έχει πάνω προβολάκια. |
Ζήτησα να μου δώσουν το χαρτί που τα είχαν γραμμένα με τις τιμές και μου είπαν ότι δεν το δίνουν γιατί αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Τελικά κατάφερα και μου τα είπαν προφορικά και τα έγραψα σε ένα χαρτί. Στη λίστα περιλαμβάνονταν εξαρτήματα που κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζονταν αλλαγή. Για παράδειγμα μου έβαλαν τα δύο προβολάκια τα οποία δεν είναι σπασμένα και δεν φαίνεται να έχουν σπάσει οι βάσεις τους (δεν κουνιούνται). Είναι δυνατόν ρε παιδιά να συμβαίνει αυτο ; Να χρεώνουν ανταλλακτικά που δεν χρειάζονται αλλαγή ; Τώρα σκέφτομαι ή να τα πάρω από εκεί ή να κάνω το κορόιδο και να δω μήπως πετύχω καμία έκπτωση. Δεν ξέρω.... Καμία ιδέα ; |
Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές. Το πήρα από τη LION και το πήγα στο Γκάλο. Περιμένω εκτίμηση. Αύριο θα ξέρω.Ελπίζω το κόστος να είναι μικρότερο.Βρήκα και κάποιον γνωστό εκεί και ελπίζω και σε καμία έκπτωση. |
Επειδή σίγουρα έχεις αμφιβολίες αν έκανες τη σωστή κίνηση, σου λέω ότι έκανες ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ! |
Φτηνά τη γλιτώσαμε. Ακόμα απορώ πάντως πως πέρασε από κάτω το ζωντανό... ούτε το χέρι μου έμπαινε από κάτω... |
kanelj έγραψε: |
ερωτηση:το ματι το αριστερο γιατι το εκλεισες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
μόνο το κλειδί του CC θα μου δώσεις ! |
... όσο για τον προφυλακτήρα, είναι η 2η φορά που τον κατεβάζω. Έλεος (επιπλέον)! |
Αρέστηκε αυτός με το CC... ![]() ![]() ![]() Νικόλα, θες να τα αλλάξουμε; ![]() ![]() ![]() ... όσο για τον προφυλακτήρα, είναι η 2η φορά που τον κατεβάζω. Έλεος (επιπλέον)! |
Steve έγραψε: |
Τελικά φαίνεται ότι μερικοί δεν ξέρουνε να οδηγάνε!!! ![]() ![]() Αποφασίζω λοιπόν, καρφώνω το φρένο ο μ%@#κας και κόβω αριστερά το τιμόνι... |
Τελικά φαίνεται ότι μερικοί δεν ξέρουνε να οδηγάνε!!! ![]() ![]() Είμουν με την 1η σκάλα φώτα (ψείρες) και τα προβόλια ομίχλης. ...συνεχίζω με 130-140 στην μέση περίπου του ρεύματος κυκλοφορίας που είμαι και το ραδιοcd να βαράει άσματα ![]() Στο απέναντι ρεύμα ευτυχώς που είχα κοιτάξει, δεν ερχότανε κανείς... και κόβω αριστερά το τιμόνι... |
1.Δόξα τω Θεό, ζήσαμε... 2.ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΜΕ 180 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ (ΒΑΨΙΜΟ/ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ + ΤΑΣΙ)... 3.Όποιος δεν πιστεύει το παραπάνω γεγονός (3 ανάποδα τιμόνια με την ταχύτητα να πέφτει από τα 140 χλμ μέχρι να σταματήσω) μπορεί είτε να το δοκιμάσει μόνος του, είτε να πάρει ένα τηλ τον συνοδηγό μου... ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 παραβασουλες του Κ.Ο.Κ ή μου φαινεται ;; ![]() |
Recifees έγραψε: | ||
Το πρώτο είναι η όλη υπόθεση ![]() Το δεύτερο αν έκανες υπολογισμό με άλλο αυτοκίνητο πιθανών να έκανες ακόμα υπολογισμούς ![]() Το τρίτο τρια ανάποδα είναι κάτι το εφικτό ιδαιτερα αν αντι για τον σκύλο κάθετα στον δρόμο βγαίνει το αφεντικό του σκύλου με : α)αγροτικό β)τρακτέρ και αντι για τρείς λωρίδες έχεις μια και αυτή λειψή ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Εμπειρία με σκυλιά δεν έχω... έχω όμως με άλλο ζωντανό ![]() Πριν 2 χρόνια περίπου φαντάρος στη Ρόδο γύρναγα από βραδυνή έξοδο και αποφάσια να πάρω έναν κατσικόδρομο για να κόψω δρόμο, καθότι είχα ξεπεράσει κατά πολύ την επιτρεπόμενη ώρα εισόδου στο στρατόπεδο... Εκεί λοιπόν που έπερνα τις στροφές μέσα στα μαύρα σκοτάδια, δέχομαι μια επίθεση αυτοκτονίας από έναν..........ΤΡΑΓΟ!!! ![]() ![]() Ήρθε ο βλάκας ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ και καρφώθηκε μπροστά αριστερά στο φτερό ![]() ![]() ![]() ![]() Αποτέλεσμα... ένα τσαλακωμένο φτερό και ένας τράγος που ψυχοραγούσε παραπέρα. Μου ήρθε να πάω να τον αποτελειώσω από τα νεύρα μου εκείνη την ώρα ![]() ![]() ![]() |