Παράθεση: |
Όταν λες τάπα τι εννοείς? Από τα μπουλόνια? |
vassop26 έγραψε: |
2ον Δεν αντέχω πια το τρίξιμο και το παιξιμο του παραθύρου του οδηγού. Με το που το ανοίγω λίγο αυτό παίζει αριστερά δεξιά και χτυπάει στα πλαϊνά ....
Έχει περάσει η εγγύηση και δεν ξέρω και πόσα θα ζητήσουν για να το φτιάξουν...αφήστε που φοβάμαι να μου ξηλώσουν τα πλαστικά της πόρτας να μην τα βάλουν σωστά και να ξεκινήσουν κι άλλα τριξίματα. Δεν ξέρω τι να κάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα Ady. Μετά το πάσχα θα πάω να το κοιτάξω αλλά δεν νομίζω να πάω σε εξουσιοδοτημένο. Υπάρχει ένας ο οποίος ήταν μηχανικός για 10 χρόνια στη Lion και έχει ανοίξει δικό του συνεργείο. Θα το πάω σε αυτόν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και θα σε ενημερώσω για την εξέλιξη και το κόστος. ![]() |
Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορώ να το πάω και να ισχύει η εγγύηση. Ούτως η άλλως έτσι έγινε.. δηλ. όταν το πήγα για service υπήρχε το πρόβλημα αλλά επειδή ήταν χειμώνας και δεν άνοιγα το τζάμι πολύ το ξέχναγα..
Επειδή είμαι κοντά στην Automotivo Πειραιώς μήπως ξέρει κανένας αν αυτός δέχεται να το κοιτάξει και να μη χρεώσει? ![]() |