PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δύο προβλήματα.

Vasso - Τετ 26 Μάρ 2003, 10:02:48
Θέμα δημοσίευσης: Δύο προβλήματα.
Καλημέρα παιδιά , ελπίζω να περάσατε όλοι καλά το τετραήμερο.
Ήθελα να αναφέρω δυο πράγματα που μου έτυχαν να μου πείτε τι μπορώ να κάνω.
1ον : Μετά που έκανα την επέμβαση με τόρνο στη ζάντα που χτύπησα στη λακούβα διαπίστωσα πως έχασα την τάπα από τη ζάντα. Πηγαίνω εκεί που την αγόρασα και πήγε να μου βάλει μια καινούργια η οποία όχι μόνο έμπαινε κατευθείαν αλλά έπαιζε πολύ !!! Shocked
Μου είπε λοιπόν αυτός πως πείραξαν τον αφαλό της ζάντας και πως πρέπει να πάω σήμερα εκεί που θα είχε παραγγείλει άλλη τάπα και θα την πέρναγε με κάποιο υλικό για να κολλήσει . Shocked
Τώρα τι γίνεται ??? θα έχω κάποιο πρόβλημα???
2ον: Με το που ανοίγω λίγο (από 1cm μέχρι 15cm) το τζάμι του οδηγού μου παίζει πολύ αριστερά και δεξιά και χτυπάει . Το κράτησα και το έπαιξα λίγο και είναι πάρα πολύ χαλαρό. Τι έχει γίνει? και δεν είναι πια στην εγγύηση το αμάξι. Crying or Very sad

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε Crying or Very sad
Absolut_D - Τετ 26 Μάρ 2003, 10:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Για την ζαντα δεν ξερω να σου πω....για το παραθυρο το πιο πιθανο ειναι να θελει μια μικρη ρυθμιση στις βασεις του για να σταματισει τα περα δωθε....το δικο μου παραθυρο λιγο ανοικτο τριζει λιγο και εχει μονο 600χλμ....
Vasso - Τετ 26 Μάρ 2003, 14:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά help please !!!! NodNo NodNo NodNo
chatasos - Τετ 26 Μάρ 2003, 15:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν λες τάπα τι εννοείς? Από τα μπουλόνια?
Vasso - Τετ 26 Μάρ 2003, 15:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Όταν λες τάπα τι εννοείς? Από τα μπουλόνια?

Οι ζάντες μου είναι οι gt2 της momo και εννοώ το στρογγυλό καπάκι που έχει η ζάντα στη μέση που γράφει gt2 με κόκκινα γράμματα. Αυτό το βγάζουν παράδειγμα όταν θέλουν να κάνουν ζυγοστάθμιση για να μπαίνει η ζάντα στο σωλήνα που τη βαστάει.
έγινα κατανοητή ?
chatasos - Τετ 26 Μάρ 2003, 16:27:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, απλά δεν ξέρω αν θα ξεκολλάει όταν χρειαστεί να το βγάλεις.
Πάντως παράξενο μου φαίνεται το ότι δεν στέκεται καλά.
Δοκίμασες τάπα από άλλη ζάντα?
Vasso - Τετ 26 Μάρ 2003, 16:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκίμασα από ίδιες ζάντες , αλλά παίζει . Αυτός στον Χοϊμέ μου είπε πως ανοίξανε παραπάνω τον "αφαλό" όταν τορναρίστηκε.
pezomania - Τετ 26 Μάρ 2003, 17:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, τι σχέση έχει ο οφαλός της ζάντας, με το να ισιώσεις την ζάντα;

Λογικά, θα πρέπει, αυτός που προσπάθησε να φτιάξει την ζάντα, να την ίσιωσε στην άκρη και όχι τον αφαλό που είναι το κέντρο της ζάντας!!

Σωστά; Αν ναί τότε θα πρέπει να πάς και να ζητήσεις εξηγήσεις από αυτον που σου ίσιωσε την ζάντα, γιατί το ότι σου τρέμει το τζάμι τόσο έντονα, μου μυρίζει "χαλασμένη" ζυγοστάθμιση που μάλλον οφείλετε στον αφαλό!! Για κοίτα το, μην σου δημιουργήσει και κανα χειρότερο πρόβλημα.
Αλεξ@νδρος - Τετ 26 Μάρ 2003, 18:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
Την προηγουμενη βδομαδα πηρε το ματι μου στην Peugeot καπακια ζαντας ασημενια με αναγλυφο το λιονταρακι-πολυ ομορφα .Αν θες ρωτα μηπως ταιριαζουν καλυτερα
Vasso - Πεμ 27 Μάρ 2003, 09:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα , το τζάμι παίζει ακόμα και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες , 20χλμ.
Θα πάω σήμερα το απόγευμα να κοιτάξω για τη ζάντα , αλλά με προβληματίζει το τζάμι που παίζει τόσο πολύ . Είναι χαλαρό . Μήπως ξέρετε τι κόστος μπορεί να έχει αν το πάω κάπου?
chatasos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως είναι πρόβλημα με το ηλεκτρικό γρύλο?
Vasso - Δευ 21 Απρ 2003, 10:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ήθελα να ξαναναφερθώ σε αυτά:
1ον Δεν βγαίνουν πια τάπες της ΜΟΜΟ που να γράφουν gt2 , παρα μόνο σκέτα ΜΟΜΟ άρα πρέπει να παραγγείλω τετράδα .
2ον Δεν αντέχω πια το τρίξιμο και το παιξιμο του παραθύρου του οδηγού. Με το που το ανοίγω λίγο αυτό παίζει αριστερά δεξιά και χτυπάει στα πλαϊνά ....
Έχει περάσει η εγγύηση και δεν ξέρω και πόσα θα ζητήσουν για να το φτιάξουν...αφήστε που φοβάμαι να μου ξηλώσουν τα πλαστικά της πόρτας να μην τα βάλουν σωστά και να ξεκινήσουν κι άλλα τριξίματα. Δεν ξέρω τι να κάνω Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Ady - Δευ 21 Απρ 2003, 11:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
2ον Δεν αντέχω πια το τρίξιμο και το παιξιμο του παραθύρου του οδηγού. Με το που το ανοίγω λίγο αυτό παίζει αριστερά δεξιά και χτυπάει στα πλαϊνά ....
Έχει περάσει η εγγύηση και δεν ξέρω και πόσα θα ζητήσουν για να το φτιάξουν...αφήστε που φοβάμαι να μου ξηλώσουν τα πλαστικά της πόρτας να μην τα βάλουν σωστά και να ξεκινήσουν κι άλλα τριξίματα. Δεν ξέρω τι να κάνω Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Τα πλαστικά καλύματα της πόρτας στα βγάζω και εγώ....

Το θέμα είναι από 'κει και πέρα τι κάνουμε.....

Θα ρίξω μια ματιά στον Haynes σήμερα και θα σου πω.....
Ady - Τρι 22 Απρ 2003, 11:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν Βάσω....

Το τζάμι "κάθεται" πάνω σε δύο "οδηγούς" και στερεώνεται σ'αυτούς με δύο κλιπάκια. Οι "οδηγοί" φυσικά είναι συνδεδεμένοι με το μοτέρ.

Κατά πάσα πιθανότητα (δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά) έχει ξεκουμπώσει το τζάμι σου από το ένα (ή και τα δύο) κλιπς που το κρατάνε πάνω στους "οδηγούς", μετά από κάποιο μεγάλο τράνταγμα.
Ady - Πεμ 24 Απρ 2003, 09:51:15
Θέμα δημοσίευσης:
Βάσω, έκανες τίποτα με το παράθυρο ;
Vasso - Πεμ 24 Απρ 2003, 10:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα Ady. Μετά το πάσχα θα πάω να το κοιτάξω αλλά δεν νομίζω να πάω σε εξουσιοδοτημένο. Υπάρχει ένας ο οποίος ήταν μηχανικός για 10 χρόνια στη Lion και έχει ανοίξει δικό του συνεργείο. Θα το πάω σε αυτόν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και θα σε ενημερώσω για την εξέλιξη και το κόστος. Smile
Ntinos - Πεμ 24 Απρ 2003, 14:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα Ady. Μετά το πάσχα θα πάω να το κοιτάξω αλλά δεν νομίζω να πάω σε εξουσιοδοτημένο. Υπάρχει ένας ο οποίος ήταν μηχανικός για 10 χρόνια στη Lion και έχει ανοίξει δικό του συνεργείο. Θα το πάω σε αυτόν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και θα σε ενημερώσω για την εξέλιξη και το κόστος. Smile

αν το αυτοκινητο εχει υπερβει τον χρονο εγγυησης για 2-3 μηνες να πας και να ζητησεις να στο φτιαξουν δωρεαν (ευγενικα ε?) σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και να πεις και καμια μουφα του τυπου το ειχα δηλωσει στο σερβις οτι ακουγα μικροτριξιματα απο την ημερα που το αγορασα.αν εχεις υπερβει το 5-6μηνο τοτε παλι κατι γινεται αλλα πρεπει να θελουν και αυτοι.οι ζαντες της momo ξερω οτι λογο κραματος δεν επισκευαζονται ευκολα,αλλα και επισης οτι η momo δεν δινει μονες ζαντες αμεσως αλλα κατοπην παραγγελιας και περιμενεις κανα μηνα.εμενα η γνωμη μου ειναι να παρεις μια καινουργια ζαντα και επρεπε να το κανεις εξ αρχης.
Vasso - Τρι 29 Απρ 2003, 08:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορώ να το πάω και να ισχύει η εγγύηση. Ούτως η άλλως έτσι έγινε.. δηλ. όταν το πήγα για service υπήρχε το πρόβλημα αλλά επειδή ήταν χειμώνας και δεν άνοιγα το τζάμι πολύ το ξέχναγα..
Επειδή είμαι κοντά στην Automotivo Πειραιώς μήπως ξέρει κανένας αν αυτός δέχεται να το κοιτάξει και να μη χρεώσει? Confused
DimiP - Τρι 29 Απρ 2003, 23:54:45
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορώ να το πάω και να ισχύει η εγγύηση. Ούτως η άλλως έτσι έγινε.. δηλ. όταν το πήγα για service υπήρχε το πρόβλημα αλλά επειδή ήταν χειμώνας και δεν άνοιγα το τζάμι πολύ το ξέχναγα..
Επειδή είμαι κοντά στην Automotivo Πειραιώς μήπως ξέρει κανένας αν αυτός δέχεται να το κοιτάξει και να μη χρεώσει? Confused

δεν νομιζω να μη σε χρεωσει ... αυτοι ειναι Εβραιοι εκει περα!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες