Steve έγραψε: |
Κλείστε την την μαλ***α επιτέλους... ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Μην ανησυχεις....Απλα εχει καταντησει αηδια πια το θεμα με τα γρατζουνισματα στο σαζμαν....Θελει καλη βαλβολινη και σωστα συμπλεκταρισματα (πατημα ως κατω) και οχι καρφωτες κλπ...δεν ειναι Honda...και παντα αν ειναι να καγκουρεψεις φροντησε ολα να ειναι στην θερμοκρασια λειτουργειας....Αυτα!! |
Paladin έγραψε: |
Καλησπέρα πατριώτη... Και φοράω την ELF TRP 75w80 με καλές εντυπώσεις. Επειδή και γω για λάδια και service έχω πάει μέχρι στιγμής στον Ανδρικόπουλο (από κει πήρα το αυτοκίνητο), του πήγα τις εν λόγω βαλβολίνες για να μου τις τοποθετήσει (περίπου στα 25000χλμ). Τα παιδιά στο service μου είπαν ότι είναι πολύ καλές, οπότε μην ανησυχείς...
Υ.Γ. Είσαι μέσα από Λαμία; Εγώ από Στυλίδα. |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
καλησπερα εμενα μου κανει το εξης περιεργο. Οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο και βαζω πρωτη ολα νορμαλ, ομως μολις ζεσταθει με το που βαζω την πρωτη και μολις αφηνω το ντεμπραγιαζ μου κανει ενα τρανταγμα αλλα μου το κανει μονο στην πρωτη στις αλλες ταχυτητες ολα νορμαλ.
Μηπως κανεις γνωρίζει κατι |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
Στο ξεκινημα δηλαδη οταν ζεστενεται, αν καταλαβα καλα ![]() ![]() |
Λυπάμαι αλλά με την πρώτη εύκαιρα θα πουληθεί.
Ερώτημα πόσο κοστίζει σήμερα το δισκοπλατό. |
Randy έγραψε: |
χαχαχαχαχα ρε φουστη στηβ εγραψες!!!!!
Καιρο ειχα να γελασω ετσι! Περα απο την πλακα βεβαια, εχεις δικιο οπως το λες.. Λες να φταιει το αμαξι που φαγωθηκε ο δισκουλας? μπαααααα...εγω ειμαι και βιαιος με το συμπλεκτη και ειμαι 41000χλμ ΟΚ! στηβ εχεις pm.. |
sakis206t έγραψε: |
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ |
Το μόνο αίσχος είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείς τον δίσκο ![]() |
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ξανά δίσκο πλατό στα 40.000χλμ και άλλαξα στις 15.000χλμ Μπράβο αξιοπιστία τα πεζό!!!!
|
Καλα σου ευχομαι να μην βαλεις ποστ οτι εχεις προβλημα με το δισκοπλατό αλλα δεν θελω να στεναχωρηση θα γίνει ![]() Εκτος εαν οδηγεις το αυτοκινητο με 10χλμ |
Steve έγραψε: | ||
Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τον συμπλέκτη ΔΕΝ τον πατάμε με το γόνατο? Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τον λεβιέ των ταχυτήτων ΔΕΝ τον μετακινούμε με τον αγκώνα? |
Touristas έγραψε: | ||
Δεν νομίζω πως σου φταίει το αυτοκίνητο σε τίποτα μιας και ο δίσκος είναι ένα εξάρτημα που η αντοχή του στο χρόνο εξαρτάται από την χρήση και μόνο. Άρα αν στης 15000χλμ άλλαξες δίσκο και τώρα μετά από 25000χλμ θέλει πάλι δεν είναι λογικό εκτός και αν , Είχε κάποιο πρόβλημα από την αρχή το σετ συμπλέκτη. Έχει πρόβλημα το υδραυλικό κύκλωμα του συμπλέκτη και τέλος το βασικότερο ο τρόπος που εσύ οδηγείς το αυτοκίνητο. |
Randy έγραψε: |
Μαλλον το παιδι εχει ελατωμματικο σετ συμπλεκτη, τι ναπω.. |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: | ||||
Αργύρη συμφωνώ σε αυτά που λες αυτό που με παραξένεψε την πρώτη φορά που άλλαξα δισκοπλατο. Τους ρώτησα πως είναι δυνατόν τόσο νωρίς να βγάλει δισκοπλατο μου τα μασάγανε ότι και καλά είχε πεταχτεί ένα ελατήριο και κάτι τέτοιες παπαρ... τους έκανα φασαρία και ασυζήτητοι μου το περάσανε σε εγγύηση, είχα περάσει την εγγύηση για 5 μήνες. Τώρα εχουν περάσει 4χρονια από την αλλαγή του δίσκου όποτε δεν μπορώ να πω τίποτα. Να σου και κάτι άλλο Αργύρη δεν ντρέπομαι να πω ότι το αυτοκίνητο το ζορίζω και δικαιολογημένα έβγαλε δίσκο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ζορίζω γι αυτό και κάνω αυτή την συζήτηση για βοήθεια στο πρόβλημα και τίποτα άλλο |
MEMsound έγραψε: |
μήπως εκει που το παρκάρεις / κυκλοφορείς εχει εντονες ανηφόρες / κατηφόρες και πχ όταν παρκάρεις χρειάζεται να το συμπεκτάρεις αρκετά?
μην ξεχνάτε οτι το 307 εχει και ενα Χ (κάμποσο = αρκετο) βάρος... |
MEMsound έγραψε: |
δεν σου μιλάω για οταν σου παρουσιάζει το πρόβλημα
αλλα γενικά |
Για πες μας ρε ΑΝΤΩΝΗ γιατί έχουμε φλομώσει στην ....
Από πού παίρνουν νερό οι βαλβολίνες? |
sakis206t έγραψε: |
ε τωρα πολυ μικρο ποσοστο να εχει γινει αυτο που λεμε για το νερο. α και κατι ασχετο οταν λεμε θερμοκρασια περιβαλοντος ενοοθμε 17 με 18 βαθμουσ κελσιου ![]() |
Steve έγραψε: | ||
|