Alexandros έγραψε: |
Ο καθαριστηρας μπαινει και σε αλλα μοντελα citroen -peugeot
Ψαξε στον τιμοκαταλογο ανταλλακτικων ή στο αλλαγη μακτρων οπου εχω γραψει λεπτομερειες.Κανει γυρω στις 2500 δρχ |
StAkIS έγραψε: | ||
Ευτυχώς είναι φθηνός!! 7,20 Ευρώ! Να δω την επόμενη εβδομάδα τι θα μου πάρουν πάλι!!! ![]() |
StAkIS έγραψε: |
Το προηγούμενο Σ/Κ, διανυκτέρευσα σε άλλο σπίτι, και το πρωί βγαίνοντας να πάω στο αμάξι, διαπιστώνω και τις 4 ασημένιες βαλβίδες της Peugeot από τα λάστιχα, να έχουν κάνει φτερά! ΟΚ! Δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα, μέχρι και στα Σουπερ Μάρκετ τις βρίσκεις αλλά σπάστικα και τα πήρα άγρια με την πράξη κάποιου ή κάποιων! Κατάφερα να τις κρατήσω για 3 μήνες μετά από την τοποθέτηση νέων ζαντών!
Σήμερα πάλι, μετά από καφέ, σε άλλη περιοχη άσχετη με το παραπάνω γεγονός, γυρνώντας στο αμάξι διαπιστώνω τον πίσω γιαλοκαθαριστήρα να μου λείπει!!!! ![]() Άσε που έπλυνα το αμάξι (5-6 μήνες μετά) προχθές και χάρηκα και εγώ λιγάκι! Ακόμα και μια ματιά που έριξα στις ζάντες, εκεί που μπαίνουν τα μπουλόνια, εξωτερικά και στις τέσσερις ζάντες, έχουν φύγει μικρές φλούδες από το ασημίζον επιμετάλλωμενο χρώμα και σίγουρα αυτό δεν έχει προέλθει από χτυπήματα στο πεζοδρόμιο! Να υποθέσω πιθανή απόπειρα κλοπής των; Δεν ξέρω τι να πω! ![]() ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Λυπάμαι Stakis αλλά δεν μας είπες όμως το πιό σημαντικό.
ΠΟΥ έγιναν όλα αυτά να έχουμε κι εμείς το ΝΟΥ μας ![]() ![]() ![]() |
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επειδή το αμάξι πρέπει να ήταν "ελεύθερο" και από τις 2 πλευρές - εννοόντας να μην ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε πεζοδρόμιο, το συμβάν έγινε στην περιοχή του Κολωνού, κοντά στα Σεπόλια! |
teoman έγραψε: | ||
Τουλάχιστον δεν έγινε στην περιοχή που κινούμαστε εμείς (Αργυρούπολη...). Προσοχή πάντως χρειάζεται και στην κεραία.Υπάρχουν ήδη κάποια κρούσματα... ![]() |
Ακόμα και μια ματιά που έριξα στις ζάντες, εκεί που μπαίνουν τα μπουλόνια, εξωτερικά και στις τέσσερις ζάντες, έχουν φύγει μικρές φλούδες από το ασημίζον επιμετάλλωμενο χρώμα και σίγουρα αυτό δεν έχει προέλθει από χτυπήματα στο πεζοδρόμιο! Να υποθέσω πιθανή απόπειρα κλοπής των; |
max έγραψε: |
Εχετε ακουσει για μπουλονια ασφαλειας για προστασια απο την κλοπη ζαντων?Υπαρχει κανεις που να εχει χρησιμοποιησει να μας πει περισσοτερα? |
Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! |
StAkIS έγραψε: | ||
Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! Γι'αυτό και δεν ήταν επιτυχής η απόπειρα κλοπής που έγινε! Τα μπουλόνια ασφαλείας έχουν συγκεκριμένο σχήμα, αντικαθιστούν ένα "απλό" σε κάθε ζάντα και για να τα αφαιρέσεις χρειάζεσαι ειδικό "κλειδί" που σου δίνει ο κατασκευαστής τους! |
max έγραψε: | ||||
Μπορεις να μας ενημερωσεις για κοστος και που τα εβαλες?Λογικα καθε μαγαζι με ζαντες πρεπει να εχει |
TZAG έγραψε: |
Υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσουν να τα βγάλουν και να προκαλέσουν ζημιά στον κεντρικό άξονα (βίδα) που πιάνει το μπουλόνι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |