fpug έγραψε: |
Τις τελευταιες μερες σε στροφες και ανωμαλιες ακουγονταν τριξιματα πολλυ εντονα απο τις αναρτησεις μπροστα.
Τελικα με αλλαγη των ρουλεμαν διορθωθηκε το προβλημα. Κοστος 31 ευρω για τα δυο ρουλεμαν. ![]() Εχει συναντησει κανεις παρομοιο προβλημα ![]() |
StAkIS έγραψε: |
Πρέπει να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό! Και παρόλο που το έιχα αναφέρει παλιότερα σε μια αντιπ/πεία Peugeot που το είχα πάει για service, δεν έδωσαν σημασία στον θόρυβο και δεν έκαναν κάτι! Ο ήχος είναι πιο πολύ σαν χτυπήματα, - νομίζεις πως είναι το πλαστικό του θόλου!
Λες να είναι το ίδιο πρόβλημα με σένα;! ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Πάντως είναι φθηνά... ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Εμένα πάλι όταν ακούστηκε κάποιος τέτοιος θόρυβος και το πήγα μου άλλαξαν τα σινεπλόκ.Τώρα μετά από ένα και πλέον χρόνο ξαναχτυπάνε και μάλλον θέλουν πάλι αλλαγή! |
fpug έγραψε: |
Τις τελευταιες μερες σε στροφες και ανωμαλιες ακουγονταν τριξιματα πολλυ εντονα απο τις αναρτησεις μπροστα.
Τελικα με αλλαγη των ρουλεμαν διορθωθηκε το προβλημα. Κοστος 31 ευρω για τα δυο ρουλεμαν. ![]() Εχει συναντησει κανεις παρομοιο προβλημα ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Και γω έχω τον ίδιο θόρυβο....μάλλον πάω και γω για ρουλεμάν... ![]() |
elias έγραψε: |
.....Και κάτι που παρατήρησα σήμερα. Τα αμορτισέρ από το σημείο που ξεκινά το ελατήριο και μέχρι πάνω το θόλο, έχουν ένα μαλακό προστατευτικό υλικό που θυμίζει ακορντεόν για να ακολουθεί προφανώς την κίνηση του αμορτισέρ. Συγκρίνοντας το δεξιό με το αριστερό αμορτισέρ παρατήρησα ότι στο αριστερό, το υλικό αυτό, δεν έχει τοποθετηθεί σωστά μέχρι πάνω το θόλο. Προσπάθησα να το ανεβάσω αλλά τίποτα...... |
christos_99 έγραψε: |
Επαναφερω το θεμα.
Ειμαι κατοχος 206 GTi. Πηγα σημερα σ ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο Peugeot Citroen, δουλευε παλιοτερα ενας θειος μου εκει, το προβλημα που εχω ειναι οτι 1)οταν στριβω αριστερα εχει πιο γρηγορη επαναφορα το τιμονι απο οταν στριβω δεξια, οταν στριβω δεξια δεν εχει σχεδον καθολου επαναφορα και η ελαχιστη που εχει δεν ερχετε τελειως σε ευθεια το τιμονι, 2)στην παραμικρη λακουβα το τιμονι με τραβαει δεξια, 3)το τιμονι στο παρκαρισμα και σε στενακια γινεται πολυ βαρυ. Μου ειπαν οτι ειναι τα top mount και θελει 100Ευρω να τα αλλαξουν. Ειναι φυσιολογικο?? Μπορω να βαλω τιποτα ιμιτασιον και να γινει η δουλεια?? |