206kwn έγραψε: |
και τι μου λεει ρε μαγγες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **post edited / MOD Team |
kammenos έγραψε: |
ααααα τι να σου πω! ![]() Πάντως εγω στην θέση σου θα πήγαινα σε αυτόν που βαλα την εξάτμιση και θα τον ρωτούσα τι θόρυβο βγάζει η εξάτμιση . Και καλά χωρίς να του πω τπτ.Και αν σου πει σε επιτρεπτά όρια του βάζεις στην μαπα τη κλίση. Αλλά εγω την προηγούμενη φορά που χαμε μαζευτεί δεν άκουσα το ήχο της εξάτμισης πάρα πολύ δυνατό. |
STELIOS έγραψε: |
Η μετρηση ηχου κατα το νομο γινεται με πολυ συγκεκριμενο τροπο (τον οποιο δεν θημαμαι αυτη τη στιγμη*)
Κανονικα πρεπει να τον ξερεις (γιατι αλλιως αυτα παθαινεις) και να σιγουρευτεις οτι τον εφαρμοζουν σωστα. * Νομιζω ειναι σε αποσταση 1 μετρου απο την εξατμιση και σε γωνια περιπου 20 μοιρων (δηλαδη οχι στην ευθεια ακριβως πισω απο την εξατμιση) |
vinman έγραψε: |
Φίλε 206Κwn.....Μήπως θα μπορούσες να γράφεις λίγο πιο ήπια και χωρίς τόσους χαρακτηρισμούς υβριστικούς;
Οι μισές λέξεις απο κάθε δημοσιευσή σου είναι κομμένες.... Ας κρατάμε πάντα ένα πιο καλό επίπεδο....είναι προς όφελος όλων μας... Εκ της ModTeam vinman |
STELIOS έγραψε: |
Η μετρηση ηχου κατα το νομο γινεται με πολυ συγκεκριμενο τροπο (τον οποιο δεν θημαμαι αυτη τη στιγμη*)
Κανονικα πρεπει να τον ξερεις (γιατι αλλιως αυτα παθαινεις) και να σιγουρευτεις οτι τον εφαρμοζουν σωστα. Eπισης, σπο τη στιγμη που αυτο το επιπεδο (127) ειναι υπερφυσικο για αμαξι, μπορεις να το αμφισβητισεις σε δικαστηριο ή ακομα και αμεσα κατευθειαν στη τροχαια, λεγοντας πως ΜΑΛΛΟΝ οι συναδελφοι τους εκαναν λαθος στη μετρηση και η κληση πρεπει να ακυρωθει. * Νομιζω ειναι σε αποσταση 1 μετρου απο την εξατμιση και σε γωνια περιπου 20 μοιρων (δηλαδη οχι στην ευθεια ακριβως πισω απο την εξατμιση) |
σχολαω εχθες το βραδυ κατα τις 3 η ωρα που λετε απο δουλεια και ειπα να παω να ξεκα***σω με το αυτοκινιτο........ πηγαινοντας λοιπον σπαστος σε ενα δρομο που τετοια ωρα δεν περναει ουτε αρκουδα που κυνηγαει να φαει βλεπω μπροστα ενα φακο να μου κανει νοημα και λεω απο μεσα μο.... |
Λευτέρης έγραψε: |
Καλημέρε κύριοι και εγω κακά μαντάτα φερνω!!!109 db 200 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων!!!!!Επίσης μου είπαν οτι για να πάρω πίσω τις πινακίδες, θα πρέπει να αλλαξω εξάτμιση και να πάω στο υπουργείο συγκοινωνιών να μετρήσω το αμάξι και να μου παραχωρήσουν έγκριση ότι ο θόρυβός είναι όσο αναγράφεται στην άδεια,δηλαδή 88db στις 5400. ![]() |
drdino έγραψε: |
To θέμα δυστυχώς είναι πώς θα αποδείξει κατόπιν εορτής ότι έγινε λανθασμένα η μέτρηση... |
Λευτέρης έγραψε: |
Με ένα μηχανηματάκι που ισα πρόλαβα να δω γιατι το ξαναμάζεψε γρήγορα.. |
STELIOS έγραψε: | ||
Mα απο το ιδιο το αποτελεσμα της μετρησης, το οποιο ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο για αμαξι. |
MEMsound έγραψε: |
μ' αρέσει πάντως ότι το γεγονός οτι κάποιος πάει γα***ντας καυλωμένος (ναι κι εγω το κάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι σωστό) περνάει απαρατηρητο απ όλους σας και το πρόβλημα ειναι με τι τον μέτρησαν...
κουφοί σίγουρα δεν ηταν και απ οτι κατάλαβα ηταν σε υσηχο δρόμο και ακουγόταν οτι ερχόταν "μαλλιά-κουβάρια" (όπως ο ίδιος λέει) όσο υσηχη και να ειναι μια "ελευθερη" εξάτμιση ακούγεται όταν κάποιος "το πατάει". δηλαδή αν τον έγραφαν για αυτό ή για αυτοσχέδιο αγώνα ή για επικίνδυνους ελιγμους ή και γω δεν ξέρω για τι άλλο (που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη απόδειξη, μιας και αρκεί η συμφωνη γνώμη 2 αστυνομικών στην κατάθεση) και μάζευε και 1~2 ποιντς μαζί με καμια ομορφη κατάσχεση διπλώματος θα ηταν καλήτερα*? ειπαμε το νουμερο ειναι υπερβολικό (εξωφρενικό θα ελεγα) αλλά μάλλον άλλη ηταν η αφορμή... *ναι ισως να ηταν μιας και κάτι τέτοια "σβηνονται" ευκολότερα.. αλλά ουτε κι αυτό το βρησκω αντικειμενικά σωστό. |
MEMsound έγραψε: |
μα και εμένα 8α μου την εσπαγε...
αλλά περισσότερο θα μου την εσπαγε αν εκανα Πάσχα χωρίς διπλωμα... |
.... ναι πηγαινα γ****ντας αλλα δεν ακουγεται πολυ η εξατμιση ακουγεται οπως η μαμα αλλα λιγο πιο βαρια καταλαβες??? δεν ειναι η ενταση της εξατμισης.. ειναι ο τονος.. απλα ακουγεται λιγο πιο βαρια απο την εργοστασιακη.... |