PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - REMUS ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: κοροϊδία και ερασιτεχνισμός !!!!!!!!!!

nasoss - Σαβ 19 Απρ 2008, 15:41:13
Θέμα δημοσίευσης: REMUS ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: κοροϊδία και ερασιτεχνισμός !!!!!!!!!!
Τελικά από αυτή την περιπέτεια μου στο συγκεκριμένο μαγαζί τις remus το μόνο που κατάφερα να ήταν να παραγγειλω το χταπόδι τις devil και τίποτα Άλο…
Τα υπόλοιπα που έβαλα ήταν ένα καζανάκι τις remus το οποίο ήταν όντος καινούργιο …όσο για τα υπόλοιπα …σωλήνες που τούς χρυσοπλήρωσα για inox ,μου έβαλαν σιδερεοσολινα με επικαλύψει αλουμινίου κάτι σα γαλβανιζε και ένα μεσαίο καζανάκι ανακατασκευασμένο !!
Δυστυχώς όλα αυτά τα ωραία τα ανακάλυψα όταν πήγα στο συνεργείο για να κάνω κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις πριν το πρόγραμμα πού πρέπει να βάλω ,και ως αποτέλεσμα σηκώσαμε το Peugeot να δουν και οι μηχανικοί τι δουλεία μου έχουν κάνει..και δυστυχώς για εμένα ….βαλανε τα γέλια..τραγικό το αποτέλεσμα…. Στραβό κολλημένες ενώσεις, ερασιτεχνική δουλειά από μάστορα που από τεχνική κατάρτιση ήταν κάτω του μετρίου,(για να μου Βάλη το χταπόδι , αντί να κατεβάσει τι γέφυρα να το τοποθετήσει μου έβγαλε το ψευτοκαπακο των βαλβίδων!!!!!!!!για να το περάσει από πάνω...
τι να πω κρίμα για την REMUS ..μη με ρωτήσετε γιατί πως και που …δεν βρίσκεις άκρη..σας τα γράφω για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων …….
Απλά : ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steve - Σαβ 19 Απρ 2008, 16:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν έχεις στοιχεία και αποδείξεις, να κατονομάζεις τον κάθε έναν ξεχωριστά που πιστεύεις ότι σε εξαπάτησε.

Όταν πας απλά να βγάλεις βρώμα, τότε κάνε γαργάρες.
nasoss - Σαβ 19 Απρ 2008, 19:44:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντος σας τα λεω για να προσεχεται.
δεν υπαρχει λογος να κατονομασω...
ο καθενας κανει την επιλογη του.. Thumb Left
MEMsound - Σαβ 19 Απρ 2008, 22:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην μπερδευόμαστε...

το πρόβλημά σου δεν ηταν ο αντιπρόσωπος όσον αφορά την εισαγωγή των παραγμάτων απ εξω, η οποία απ ότι εχω καταλάβει εγινε ωστά παρα τις καθυστερήσεις απ εξω)

αλλα η εργασία που εγινε κατα την τοποθέτηση στο συνεργείο του.

ε αυτά γίνονται κατα καιρούς στα περισσότερα συνεργεία οποιούδήποτε τύπου...

ιδίως δεν οι εξατμισάδες ειναι οτι να 'ναι... και απ ότι κατάλαβα το συγκεκριμένο μαλλον ειναι μόνο για απευθείας τοποθέτηση ετοιμων κομματιών που να ειναι σχεδιάσμένα να κουμπώνουν μεταξύ τους και όχι για αυτοσχέδιες κατασκευές...

Γι αυτό και δεν πρόκειται ποτε επίσημα το psclub να προτίνει κάποιο συνεργείο για εργασία...

οντως ειναι κρίμα να πηγαίνουν στραβα τα πράγματα στην εργασία...

παρόλα αυτά και η δικιά μου άποψη ειναι οτι αφου αναφέρεις δημόσια τα παραπάνω καλό ειναι να το κάνεις επώνημα αλλα και να παραθέσεις φωτογραφίες της "κακής" δουλειάς ωστε να μην είναι αμφισβηρίσιμα τα λεγόμενα/γραφόμενά σου από τον οποιονδήποτε

χωρίς αυτα μπορει να θεωρηθει απλά δυσφήμιση και να βρεθείς υπόλογος χωρίς λόγο Wink (και ενώ ενδεχομένως να εχεις δίκιο) Wink
underage - Κυρ 20 Απρ 2008, 00:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς που βάλαμε την εξάτμιση (καζάνι) στη συγκεκριμένη αντιπροσωπία την στερεώσανε με "δεματικά καλωδίων" σε κάποια σημεία. Η μικρή είδε μεγάλη εξάτμιση και πήγε και την γέμισε πέτρες, τα "δεματικα" εντωμεταξύ είχανε λιώσει και έτσι μετακινήθηκε η εξάτμιση και κάηκε ο προφυλακτίρας Laughing Laughing
nasoss - Κυρ 20 Απρ 2008, 10:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν σηκώσω το αμάξι ξανα για να το φτιάξουμε θα βγάλω Φώτο να σας τις δήξω…
Οι εικόνες θα μιλήσουν από μόνε στους… λίγο υπομονή και θα επανέλθω με Φώτο…
fynos - Κυρ 20 Απρ 2008, 10:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχάς να πω, ότι όλοι οι εξατμισάδες είναι τα ίδια . . . . .
Τώρα για εσάς, πριν πάτε εκεί που πήγατε, είχατε δει δουλεία τους ?
Και αν όχι ρωτήσατε εδώ μέσα για κάποιων ντενεκέ που να κάνει καλή δουλεία ?
Ελπίζω μόνο να μην ήταν το κόστος ο γνώμονας σας . . . . γιατί μάλλον τώρα θα την ξανά πληρώσετε !
Steve - Κυρ 20 Απρ 2008, 15:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
παρόλα αυτά και η δικιά μου άποψη ειναι οτι αφου αναφέρεις δημόσια τα παραπάνω καλό ειναι να το κάνεις επώνημα αλλα και να παραθέσεις φωτογραφίες της "κακής" δουλειάς ωστε να μην είναι αμφισβηρίσιμα τα λεγόμενα/γραφόμενά σου από τον οποιονδήποτε

χωρίς αυτα μπορει να θεωρηθει απλά δυσφήμιση και να βρεθείς υπόλογος χωρίς λόγο Wink (και ενώ ενδεχομένως να εχεις δίκιο) Wink

Άντε ντε! Rolling eyes
PUG207 - Κυρ 20 Απρ 2008, 23:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
και ρωταω τωρα χωρις να θελω να πω κατι..αφου τελειιωσε ο εξατμισας την τοποθετηση..εσυ δεν του ειπες να σηκωσει το τουτου για να δεις την δουλεια που σου εκανε...????
AlienHack - Τετ 23 Απρ 2008, 09:23:37
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτος να δούμε please!!
volvos - Τετ 23 Απρ 2008, 11:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
εγω το ειχα πει καποτε...

ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και αν βρεις ενα επαγγελματια του χωρου
ζαντα-εξατμισα-αναρτησα-μηχανικο

ολοι μα ολοι θα εχουν να σου πουν μια ''καλη'' ιστορια για το συγκεκριμενο ατομο.
PHSYBORG - Τετ 23 Απρ 2008, 11:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εγω το ειχα πει καποτε...

ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και αν βρεις ενα επαγγελματια του χωρου
ζαντα-εξατμισα-αναρτησα-μηχανικο

ολοι μα ολοι θα εχουν να σου πουν μια ''καλη'' ιστορια για το συγκεκριμενο ατομο.

oποτε καταληγουμε οτι οι σωστοι επαγγελματιες στην Ελλαδα σπανιζουν! Sad
MEMsound - Δευ 28 Απρ 2008, 23:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πάντως Νάσσο (στην θέση σου) ΠΡΙΝ πείραζα οτιδήποτε στην εξάτμιση (και δώσω πάλι κιάλλα λεφτα) θα εβαζα πρόγραμμα και θα πήγαινα δυναμόμετρο.

ετσι για το γα**το.

και ΜΕΤΑ θα αρχιζα τις εκ νέου αλλαγες
αλλιώς δεν θα εχεις βάση για συγκρίσεις
volvos - Δευ 28 Απρ 2008, 23:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
επισης μια στραβη-λαθος κολληση ή ενα κακης ποιοτητας μεσσαιο λιγο μπορουν να επηρεασουν τη συνολικη αποδοση...
και σε καμια περιπτωση αλλαζοντας τα δε θα χρειαστεις ξανα προγραμμα...

οποτε τραβα φτιαξε ενα προγραμμα να τελειωσει η ιστορια να χαρεις το αμαξι και μετα ασχολησου με την εξατμιση...
underage - Τετ 30 Απρ 2008, 00:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Καταρχάς να πω, ότι όλοι οι εξατμισάδες είναι τα ίδια . . . . .
Τώρα για εσάς, πριν πάτε εκεί που πήγατε, είχατε δει δουλεία τους ?

Κάτσε γιατί μιλάμε για την "επίσημη" αντιπροσωπία. Όχι για κανένα συνεργείο της γειτονιάς!!!

Και επειδή όλα είναι τα ίδια, εγώ προσωπικά θεώρησα ότι η αντιπροσωπία θα είναι πιο αξιόπιστη.
MEMsound - Τετ 30 Απρ 2008, 00:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Εμείς που βάλαμε την εξάτμιση (καζάνι) στη συγκεκριμένη αντιπροσωπία την στερεώσανε με "δεματικά καλωδίων" σε κάποια σημεία. Η μικρή είδε μεγάλη εξάτμιση και πήγε και την γέμισε πέτρες, τα "δεματικα" εντωμεταξύ είχανε λιώσει και έτσι μετακινήθηκε η εξάτμιση και κάηκε ο προφυλακτίρας Laughing Laughing

τα δεματικά πάντως χρησιμοποιούνται από πάρα πολλους εξατμισάδες για να σφιγουν τα λάστιχα που στηριζουν τις εξατμίσεις...
δεν αναρτάται η εξατμιση από αυτα
αν οντως ανάρτησαν απευθείας από αυτά εξάτμιση οντως εγινε μαλ***α...
giannis27 - Τετ 30 Απρ 2008, 14:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
+1 εξάλλου κ τα μαμά καζανάκια έχουν δεματικά τα οποία τα κόβουν για να βγάλουν το λάστιχο!
RASTAVIPER - Τετ 30 Απρ 2008, 16:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μας πείτε το μαγαζί που έκανε τη δουλειά για να το προσέχουμε?
underage - Τετ 07 Μάϊ 2008, 00:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
underage έγραψε:

τα δεματικά πάντως χρησιμοποιούνται από πάρα πολλους εξατμισάδες για να σφιγουν τα λάστιχα που στηριζουν τις εξατμίσεις...
δεν αναρτάται η εξατμιση από αυτα
αν οντως ανάρτησαν απευθείας από αυτά εξάτμιση οντως εγινε μαλ***α...

Η εξάτμιση υπέστει μια ταλαιπωρία, σκέψου ένα μικρό χεράκι την γέμισε πέτρες, εμείς με ένα ξύλο βγάλαμε τις πέτρες και έγινε ότι έγινε. Αν δεν είχε βάλει η μικρή το χέρι της εγώ προσωπικά θα του έκανα μεγάλη φασαρία και θα απευθυνόμουνα και στο ΙΝΚΑ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες