PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!

ARIS SR20VE - Παρ 18 Απρ 2008, 21:42:52
Θέμα δημοσίευσης: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
Είναι ένα BMW 523 E39, δεξιοτίμονο. Το αυτοκίνητο είναι το παρακάτω. Εκλάπη από την περιοχή της Βούλας. Παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε στο 6949478357. Ευχαριστώ...

ARIS SR20VE - Σαβ 19 Απρ 2008, 00:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Aν μπορείτε προωθήστε το μήνυμα αυτό και σε άλλα site καθώς και γνωστούς, μήπως και κάποιος το δει κάπου.... Ευχαριστώ εκ νέου.
ARIS SR20VE - Τετ 23 Απρ 2008, 17:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκίνητο είναι στην κατοχή μας περίπου 3 μήνες και προ 2 ημερών με πολύ ψάξιμο μέσω προξενείων, πρεσβείας και γνωστών από Αγγλία, διαπιστώσαμε ότι η άδεια που είχαμε στα χέρια μας και που μας προσκόμισε ο πωλητής και έγραφε τα δικά μας στοιχεία, δεν ανταποκρίνεται στα στοιχεία που έχουν στην Αγγλία!!! Surprised Για εκείνους ΔΕΝ έγινε ΠΟΤΕ μεταβίβαση... :yikes:
Επίσης ο πωλητής μου είχε δώσει 1 μόνο κλειδί λέγοντας μου ότι το άλλο έχει χαθεί.
Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά παραθέτω τα γεγονότα ως έχουν παρουσίας δικής μου, αλλά και μαρτύρων!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, CLUBS ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
DimiP - Πεμ 24 Απρ 2008, 01:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
δηλ. αγορασες ενα αυτοκινητο που τωρα υποπτευεσαι οτι αυτος που στο πουλησε δεν το ειχε νομιμα στην κατοχη του ; Shocked
ARIS SR20VE - Πεμ 24 Απρ 2008, 21:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
Με απλά λόγια η άδεια που μου έδωσε ήταν πλαστή και το αυτοκίνητο δεν πέρασε ποτέ σε εμάς. Ουσιαστικά λοιπόν πληρώσαμε για ένα αμάξι το οποίο δεν πέρασε ποτέ στην κατοχή μας και το οποίο εκλάπη. Δεν γνωρίζουμε από ποιον. Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι:
1) πλαστή άδεια, ενω το αυτοκίνητο στην Αγγλία είναι στο όνομα αυτού που μας το πούλησε.

2) μας έδωσε 1 κλειδί με την δικαιολογία ότι το 2ο έχει χαθεί

3) Το αυτοκίνητο εκλάπη σε μέρος πολυσύχναστο με στάση λεωφορείου και περίπτερο ακριβώς απέναντι και κανείς δεν κατάλαβε, είδε κάτι περίεργο.

Βγάλτε συμπέρασμα τώρα...
Timour21 - Παρ 25 Απρ 2008, 12:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαίνεται πολύ μυστήριο αυτό φίλε μου, και απορώ πως η (αγγλική?) ασφάλεια που το ασφαλίσατε δεν μπορεσε να βρει οτι η αδεια του αυτοκινήτου δεν ταιριάζει με το αμάξι....
Σου εύχομαι καλή τύχη πάντως, αλλά δεν νομίζω αυτοί που το κλέψανε να το πολυκυκλοφορήσουν, μάλλον για ανταλλακτικά οπότε μάλλον εκεί θα πρέπει να έχουμε το νού μας.
ARIS SR20VE - Παρ 25 Απρ 2008, 12:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
Timour21 έγραψε:
Μου φαίνεται πολύ μυστήριο αυτό φίλε μου, και απορώ πως η (αγγλική?) ασφάλεια που το ασφαλίσατε δεν μπορεσε να βρει οτι η αδεια του αυτοκινήτου δεν ταιριάζει με το αμάξι....
Σου εύχομαι καλή τύχη πάντως, αλλά δεν νομίζω αυτοί που το κλέψανε να το πολυκυκλοφορήσουν, μάλλον για ανταλλακτικά οπότε μάλλον εκεί θα πρέπει να έχουμε το νού μας.

Δεν προλάβαμε να το ασφαλίσουμε...
underage - Τετ 30 Απρ 2008, 00:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
ARIS SR20VE έγραψε:
Δεν προλάβαμε να το ασφαλίσουμε...

Δηλαδή συγνώμη ένα ακριβότατο αυτοκίνητο από την Αγγλία ήρθε -οδικώς προφανώς- χωρίς να έχει ασφάλεια και κυκλοφορούσε στους Ελληνικούς (=ζούγκλα) δρόμους.

Ο πατέρας μου έχει φέρει οδικώς τρια συνολικά αυτοκίνητα από την Ολλανδία και το πρώτο πράγμα που φρόντιζε ήταν η ασφάλεια.

Το πρώτο αυτοκίνητο, το οποίο είχε μπει στο πλοίο από τον Καναδά έως την Ολλανδία και μετά ήρθε οδικώς, εκλάπει λίγους μήνες μετά και δεν το είχαμε ούτε μια φωτογραφία, τουλάχιστον εσάς σας μείνανε οι φωτογραφίες
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες