kammenos έγραψε: |
Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω για το 207.
Αλλά, θα σου πω τι έκανα εγώ όταν έψαχνα για αυτοκίνητο. Πάς σε όποιες αντιπροσωπίες ξέρεις και δν ξέρεις και θα ρωτάς. ΄Οποιος σου κάνει καλήτερη προσφορά-δώρα προτίμησέ τον. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Δεν λέι η αντιπροσωπία, εγώ θα πουλάω ελλατωματικά. Όρεξη για ψάξιμο να χεις!!!! ![]() |
kostasgr έγραψε: |
Να σαι καλά,αλλά τελικά αφού είμαι νέος με τα peugeot ποια είναι η πιο αξιόπιστη αντιπροσωπεία κατα προσέγγιση για αγορά εξαρχής αξιόπιστου αυτοκινήτου και που για τα σερβις? |
Τι θα μου προτείνατε για την ΑΘΗΝΑ σε αντιπροσωπεία για αγορά και αντιπροσωπείες-εξουσιοδοτημένα για σέρβις αφότου πάρω το 207?Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον μπορεί να μου απαντήσει-βοηθήσει να αποφύγω κακοτοπιές ''κακών'' και ''άσχετων'' και ''απατεώνων'' αντιπροσωπείών-συνεργείων.Περιμένω τα φώτα σας που είναι κατα τη γνώμη σας-εμπειρία σας καλύτερα... |
MEMsound έγραψε: |
Κώστα πόσο χρονών είσαι?
Είχες άλλο αυτοκίνητο πριν? Αν ναι τι? Αυτό για ελαττωματικά που το εχεις ακούσεις? Και αν το εχεις ακούσει το πιστευεις κιόλας? |
Stevon έγραψε: |
Φίλε μου "Kostasgr" , επειδή ποιό πρίν γκρίνιαζες , για την έκδοση Roland Garros...
Μπορείς απο άυριο να περάσεις να το δείς σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο , ή τουλάχιστον να πάρεις τιμή και εξοπλισμό. |
MEMsound έγραψε: |
= AKOMA
= ΠΕΡΙΜΕΝΕ = ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! |
Τα 120 άλογα τα θεωρώ λίγα |
giannis27 έγραψε: |
120 δεν είναι λίγα αλλά
άλλο η ατμόσφαιρα κ άλλο το τούρμπο ! |
Jim207GT έγραψε: |
Εγώ βλέπω πάντως οτι έχει γεμίσει ο κοσμος 207 και οταν το είχα πρώτοπάρει δεν έβλεπα ούτε ένα. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.(Άσε που ποτέ η Peugeot δεν ήταν από της εμπορικότερες εταιρίες |
Steve έγραψε: |
Θα τραβήξει αρκετά ακόμα η βαλίτσα? ![]() |