android έγραψε: |
μονο σε εκκινηση χωρις esp αν του δωσω λιγο να αρπαξει με λιγο στριμενο τιμονι ακουω σαν να κατι βρισκει... |
ironman02 έγραψε: |
Και εγώ νιώθω ένα τέτοιο απαλό τριγμό στο γκάζι μερικές φορές συνήθως όταν ξεκινάω αργά αργά... |
fynos έγραψε: | ||
Όταν ξεκινάς αργά αργά από που ? τα πρωινά ? κρύος, ζεστός, από φανάρι ? Για το πρώτο ξεκίνημα μετά από ακινησία = σβηστό ακούγονται τα υδραυλικά του ESP μόνο για μία στιγμή και μετά στο επόμενο ανάμα ! |
ironman02 έγραψε: |
Απλά λέω καινούργιο είναι το αμάξι δεν μπορεί να έχει πρόβλημα! |
Vlasis έγραψε: |
αν εχετε ντιζα για γκαζι, να σηκωσετε το καπω και να παιξεται με το γκαζι απο τη πεταλουδα γκαζιου.
Πρεπει ολα να κινουνται ελευθερα και ομαλα χωρις τριβες. Διαφορετικα θα κοψετε τη ντιζα και θα μεινετε στη μεση του δρομου. Συμβαινει σε αρκετα αυτοκινητα να κολλαει η πεταλουδα ή το συρμα της ντιζας, μετα απο καποιες χιλιαδες χιλιομετρα. |
baden έγραψε: |
Εχω 1500 χλμ και ενω στην αρχη ηταν ολα οκ μετα τα 1000 χλμ νοιωθω τριγμους στο γκαζι.Δεν το κανει παντα.Εχω προσεξει πως ΤΟ κανει αν δεν το παω ροπατα στις 3000 3500στρ και αλλαζω ταχυτητα στις 2000 .Ειναι φυσιολογικο? ..και κατι τελευταιο ακουω διαφορους θορυβους οι οποιοι κατα καιρους εξαφανιζονται (ειτε μεσα στο σαλονι ειτε εξωτερικοι).Ενας ομως ηχος ,μεταλικος χτυπαει πισω αποτον οδηγο και κατω απο το παραθυρο.Ακουγεται απο εξω σχεδον παντα σε καθε σαμαρακι/λακουβα. Ξερει κανεις κατι για αυτα?? |
lionking(t) έγραψε: |
Μου φαινεται πως εχει απαντηθει αυτο το ερωτημα σε αλλο τοπικ.Το κανει με το που φτασεις στα 20χλμ και ειναι η ηλεκτροβανα τoυ esp οπου και ανοιγει. |
spyros_rallye έγραψε: |
...και αν προσεξετε επισης, οταν ξεκινατε με το που φτασει στα 20κμ και αρχιζει το μπιμπ για τις ζωνες νοιωθεις αυτο το στιγμιαιο τιναγμα στο πεταλ. |