PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 207 RC?

john207rc - Τετ 16 Απρ 2008, 07:03:20
Θέμα δημοσίευσης: ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 207 RC?
Παιδια ξερει κανεις αν εχουν ερθει 207 rc στην Αθηνα ? Το εχω παραγγειλει απο 8/2/2008 και ακομη δεν το εχω παρει
COOL ALEXIS - Τετ 16 Απρ 2008, 08:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουνε έρθει αλλά τα κρατάνε για έκπληξη Laughing Laughing Laughing

ΥΓ Δεν σου έχουν πει ημερομηνία παράδοσης Question
Harrys RC - Τετ 16 Απρ 2008, 14:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
εγω το παρηγγηλα 9-2-08 κ ηρθε την κυριακη 13-4-08 στο λιμανι!πηγα στην αντιπροσωπια προχθες κ υπογραψα τα τυπικα κ μεσα στις διακοπες του πασχα το περιμενω! λογικα κ το δικο σου μεσα στο ιδιο καραβι θα ταν , παρε τηλ να τους ρωτησεις!
giannis27 - Πεμ 17 Απρ 2008, 17:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
πονεμένη ιστορία Mad Mad Sad Sad

πριν 2 εβδομάδες πήγα από την αντιπροσωπεία !αφού έπεσαν τα τηλ!
μου είπε ότι το αμάξι σου είναι εδώ έτοιμο κ θα το πάρεις στα χέρια σου σε 2 εβδομάδες!!!

οι 2 εβδομάδες πέρασαν κ ούτε φωνή ούτε ακρόαση Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

γιατί τόση καθυστέρηση βρε παιδιά !!!!
εμείς δηλαδή να μην κάνουμε ανάσταση???????? Evil

p.s. 7/02/08 έγινε η παραγγελία !
Harrys RC - Παρ 18 Απρ 2008, 00:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλαρακι σε καταλαβαινω απολυτα! Εμενα αρχικα μου ειχαν πει οτι θα το παρω στα χερια μου τελος μαρτιου κ οταν πλησιαζε η ημερομηνια που μου ειχαν πει, με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν για μεσα με τελος απριλιου! Αυτο που εκανα εγω ηταν σχεδον καθε βδομαδα τους επερνα τηλεφωνο κ τους ρωταγα τι γινεται! Ξαναπαρτους τηλεφωνο να δεις τι γινεται! εγω πιστευω οτι το rc
σου ειναι εδω , δεν γινεται να εστειλαν το δικο μου κ να αφησαν το δικο σου στην γαλλια! Ποσο μαλλον αφου το παραγγειλες 2 μερες νωριτερα απο εμενα!
Εκτος κ αν του εχεις βαλει κατι εξτρα απο τον βασικο εξοπλισμο . Τοτε κανει
παραπανω καιρο να ερθει (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον στην λαιον για αυτο δεν εβαλα εξτρα επανω)

Σου ευχομαι να λυθουν ολα τα προβληματα και να το εχεις οσο γινεται στα χερια σου!!
giannis27 - Παρ 18 Απρ 2008, 21:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
μπα τίποτα έξτρα!!!
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση ασχετοσύνη από τους πωλητές !!!!
δεν ξέρουν τίποτα μα τίποτα ούτε τα αμάξια που πουλάνε ούτε πότε θα έρθουν ούτε ούτε .......... τίποτα!απλά απαράδεκτοι!!!
1ον όταν πήγα να το παραγγείλω εγώ ήξερα ότι δεν υπάρχουν rc κ ότι θα έρθουν σε 3 μήνες ..... αυτός επέμενε !όχι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα !
κ όταν έλεγξε στον υπολογιστή μου λέει ααααααααα ναι δεν έχει!
2ον δεν ήξερε το βασικό εξοπλισμό του rc
3ον όταν πήγα πριν 2 εβδομάδες από εκεί του λέω ήρθαν 22 του μηνός Ελλάδα , κ πάλι δεν το ξέρε παίρνει τηλ κ μου λέει να ήρθαν εκτελωνίστηκαν μέχρι να το φορτώσουν κλπ κλπ θα είναι εδώ σε 2 εβδομάδες!

λογικά οι πωλητές δεν θα έπρεπε να ψάχνουν αυτά τα πράγματα ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι?
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 10:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια καταρχην καλως σας βρηκα Very happy (αν και χρονια οδηγος peugeot, ειχα ενα 106 rallye). Εγω παραγγειλα το rc αρχες Απριλιου και το παιρνω μετα το πασχα,αρχες Μαιου. να μην παραπωνιεμαι δηλαδη ετσι?

--------------------------

kos_argyris - Σαβ 19 Απρ 2008, 21:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά και γω φλεβάρη το παρήγγειλα, 13 απριλίου ήρθαν ελλάδα, γύρω στις 12 με 13 εργάσιμες μου είπε ο πωλητής, που με τις αργίες σημαίνει ότι στα χέρια μας θα έρθει στις αρχές μαίου. Και γω νόμιζα ότι θα το είχα το πάσχα αλλά... υπομονή
giannis27 - Πεμ 01 Μάϊ 2008, 20:27:56
Θέμα δημοσίευσης:
χτες πήγα στην πεζό !!!!
λοιπόν έχουν πρόβλημα με τα χρώματα !!
μου είχαν πει σε 2 βδομάδες,πέρασαν 4 κ τίποτα!
πήρε τηλ στα κεντρικά κ του είπαν ότι έχουν 2 ασημί rc κ ότι περιμένουν από μέρα σε μέρα μερικά ακόμα !μου λέει κάνα 10 μέρες για τα σχετικά κ άλλες 10 μέχρι να το φορτώσουν κ να έρθει,εντάξει μου λέει τον έφαγες τον γάιδαρο η ουρά έμεινε αλλά αν θες μπορώ να σου αλλάξω την παραγγελία κ να πάρεις το ασημί σε αυτήν την περίπτωση θα είναι εδώ σε 10 μέρες max!
έτσι τελικά αλλάξαμε την παραγγελία κ περιμένω το ασημί σε 10 μέρες !
έχει μείνει ακόμα ένα ασημί ελεύθερο!
τα άλλα από προσωπική εμπειρία τα βλέπω να είναι διαθέσιμα τον άλλον μήνα!
marios206 - Παρ 02 Μάϊ 2008, 09:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
όντως υπάρχει ένα ασημί ετοιμοπαράδοτο σημερινή διαθεσιμότητα
και 2 καθ΄οδον για ένα μήνα
επίσης 9 gris shark καθ΄οδον για κανα μήνα
3 μαύρα..2 gris aluminium 18 gris shark παραγγελία της ΛΑΙΟΝ για πάνω από 2 μηνάκια παράδοση.

1 μαυρο και 2 gris shark με πανοραμική οροφή για πάνω από 2 μήνες παράδοση.

Όλα τα υπόλοιπα χρώματα για πάνω από 3 μήνες παράδοση
kos_argyris - Παρ 02 Μάϊ 2008, 10:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου που το παρήγγειλα μαύρο και είναι στη 'φουρνιά' που ήρθε στις 13 του απρίλη, μου είπε ο πωλητής πριν δυο μέρες ότι βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο και την άλλη εβδομάδα θα ξέρει ακριβώς πότε θα το πάρω. Ελπίζω να μην χρειαστεί και η μεθεπόμενη εβδομάδα...
ayrton - Παρ 02 Μάϊ 2008, 10:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
kos_argyris έγραψε:
Το δικό μου που το παρήγγειλα μαύρο και είναι στη 'φουρνιά' που ήρθε στις 13 του απρίλη, μου είπε ο πωλητής πριν δυο μέρες ότι βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο και την άλλη εβδομάδα θα ξέρει ακριβώς πότε θα το πάρω. Ελπίζω να μην χρειαστεί και η μεθεπόμενη εβδομάδα...

και εμενα σε αυτη την φουρνια ειναι. δηλαδη παμε για την παρ'αλλη εβδομαδα? Crying or Very sad
Harrys RC - Παρ 02 Μάϊ 2008, 11:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι ρε παιδια την αλλη βδομαδα? εγω σημερα στης 18 παω να το παρω!
(ηταν στην φουρνια 13 απριλιου)!
ayrton - Παρ 02 Μάϊ 2008, 12:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
Harrys RC έγραψε:
γιατι ρε παιδια την αλλη βδομαδα? εγω σημερα στης 18 παω να το παρω!
(ηταν στην φουρνια 13 απριλιου)!

Πλακα κανεις!!!! Shocked που?πως?ποτε? Shocked σε ποια peugeot το ειχες κλεισει και τι χρωμα? εχω πριν 1 ωρα μιλησα με τον πωλητη και μου ειπε για την αλλη εβδομαδα Sad ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΟΜΟΣΤΑΥΛΕ Wink Razz
kos_argyris - Παρ 02 Μάϊ 2008, 12:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'ότι φαντάζομαι έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα πέρασε τον τεχνικό έλεγχο, ο οποίος για όλη τη φουρνιά των αυτοκινήτων που ήρθε στις 13 του απρίλη θα κρατάει λογικά κάποιες μέρες. Καλορίζικο φίλε και υπομονή για μας τους υπόλοιπους...
Harrys RC - Παρ 02 Μάϊ 2008, 12:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
ντυνομαι και φευγω για lion (στην συγγρου) με πηρε τηλ ηταν ετοιμο
νωριτερα! ειναι σε μαυρο χρωμα! ευχαριστω παιδια για της ευχες κ ευχομαι να το παρετε οσο δυνατον πιο γρηγορα!
ayrton - Παρ 02 Μάϊ 2008, 13:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
Harrys RC έγραψε:
ντυνομαι και φευγω για lion (στην συγγρου) με πηρε τηλ ηταν ετοιμο
νωριτερα! ειναι σε μαυρο χρωμα! ευχαριστω παιδια για της ευχες κ ευχομαι να το παρετε οσο δυνατον πιο γρηγορα!

ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΟ ΝΤΕ!!!!!! Laughing γραψε μας και της πρωτες σου εντυπωσεις(αν και ξερουμε τι παιρνουμε Wink ) για εμας που περιμενουμε Cool
Manos207RC - Παρ 02 Μάϊ 2008, 14:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα..
Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ.. Laughing
Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα.. Wink
giannis27 - Παρ 02 Μάϊ 2008, 15:42:07
Θέμα δημοσίευσης:
καλορίζικο!!!!!!!!!!1
MEMsound - Παρ 02 Μάϊ 2008, 15:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειες σας και καλοτάξιδα!!!

ανεξάρτητα από την ποιότητα κατασκευής θα θέλα μια συγκριτικη περιγραφη
εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=253976#253976 μεταξυ των 2 αυτοκινήτων κυρίως οδηγικά (οχι απαραίτητα οταν πάς τάπα) γενικά μιλάω
Manos207RC - Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μεγειες σας και καλοτάξιδα!!!

ανεξάρτητα από την ποιότητα κατασκευής θα θέλα μια συγκριτικη περιγραφη
εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12915 μεταξυ των 2 αυτοκινήτων κυρίως οδηγικά (οχι απαραίτητα οταν πάς τάπα) γενικά μιλάω

Σας ευχαριστω πολυ!! MEMsound αυτο που ζητησες το εκανα στο αντιστοιχο topic..
SnakeMJK - Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Kάτι μου λέει ότι το 207RC θα πουλήσει πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του... Ήδη έχει "βρωμίσει" ο τόπος με τα rallye...
ayrton - Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
Manos207RC έγραψε:
Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα..
Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ.. Laughing
Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα.. Wink

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!! πες μας και αλλες εντυπωσης Wink
Manos207RC - Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
ayrton έγραψε:
Manos207RC έγραψε:
Γεια χαρα και απο μενα!

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!! πες μας και αλλες εντυπωσης Wink

Να σαι καλα Γιαννη,με το καλο να παραλαβεις και το δικο σου!! Εδω τα υπολοιπα...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=253976#253976
Harrys RC - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 04:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το rc ειναι τελειες!εμφανισιακα με ξετρελανε! τα φρενα αγκυρες, πολυ καλο γκαζακι (μαλιστα μεσα στα στενα ακουγετε κ η σκαστρα) επιταχυνεις για πλακα κ χωρις πολυ γκαζι (λογο στρωσηματος)! η μπακετιες θεικες, αν κ τις λακουβες τισ αποφευγα η αναρτηση δεν κοπαναγε τοσο πολυ ωστε να με κανει να σχηματισω ασχημη γνωμη! επεισης κατι που μου εκανε εντιπωση ηταν τα αυτοματα φωτα κ τα φωτα στροφης! ολος αυτος ο καιρος αναμονης μεχρι την παραλαβη αξιζε κ με το παραπανω!
ayrton - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 10:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
Harrys RC έγραψε:
Λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το rc ειναι τελειες!εμφανισιακα με ξετρελανε! τα φρενα αγκυρες, πολυ καλο γκαζακι (μαλιστα μεσα στα στενα ακουγετε κ η σκαστρα) επιταχυνεις για πλακα κ χωρις πολυ γκαζι (λογο στρωσηματος)! η μπακετιες θεικες, αν κ τις λακουβες τισ αποφευγα η αναρτηση δεν κοπαναγε τοσο πολυ ωστε να με κανει να σχηματισω ασχημη γνωμη! επεισης κατι που μου εκανε εντιπωση ηταν τα αυτοματα φωτα κ τα φωτα στροφης! ολος αυτος ο καιρος αναμονης μεχρι την παραλαβη αξιζε κ με το παραπανω!

Ωραιος ο Harrys!!!!!!!!! αντε με το καλο και εμεις. Να σου πω, το χρωμα τελικα πως ειναι γιατι εγω ημουν μεταξυ λευκο η μαυρο και τελικα με επεισαν για το μαυρο,πως δειχνει?
Harrys RC - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαυρο χρωμα ειναι τελειο κ του παει!Ηταν η πρωτη μου επιλογη κ κατα την γνωμη μου καλα εκανες κ τους ακουσες κ το πηρες μαυρο! ειμαι σηγουρος οτι οταν το δεις μεσα στην αντιπρωσοπια για πρωτη φορα θα μηνεις μαλ***ς οπως εμεινα κ γω και το κοιταζα κανα 10 λεπτο γυρω γυρω! Βεβαια ειναι ενα χρωμα που θελει περιποιηση γιατι η αραχνιες κ η βρωμια φενονται πολυ!
ayrton - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Harrys RC έγραψε:
Το μαυρο χρωμα ειναι τελειο κ του παει!Ηταν η πρωτη μου επιλογη κ κατα την γνωμη μου καλα εκανες κ τους ακουσες κ το πηρες μαυρο! ειμαι σηγουρος οτι οταν το δεις μεσα στην αντιπρωσοπια για πρωτη φορα θα μηνεις μαλ***ς οπως εμεινα κ γω και το κοιταζα κανα 10 λεπτο γυρω γυρω! Βεβαια ειναι ενα χρωμα που θελει περιποιηση γιατι η αραχνιες κ η βρωμια φενονται πολυ!

να σε ρωτησω και κατι αλλο? πισω απο το τιμονι υπαρχουν χειριστηρια για το radio-cd? ο πωλητης μου δεν ηξερε να μου απαντηση και στο internet δεν βρηκα πληροφοριες για αυτο
Harrys RC - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:37:07
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν τα χειρηστηρια για το ραδιο cd κανονονικοτατα οπως υπαρχουν κ για το cruse control! κ πραγαμτικα ειναι πολυ βολικα σου λυνουν τα χερια!
Για οτι αλλο θες ρωτα εγω ειμαι εδω Razz Very happy
ayrton - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
Harrys RC έγραψε:
Υπαρχουν τα χειρηστηρια για το ραδιο cd κανονονικοτατα οπως υπαρχουν κ για το cruse control! κ πραγαμτικα ειναι πολυ βολικα σου λυνουν τα χερια!
Για οτι αλλο θες ρωτα εγω ειμαι εδω Razz Very happy

να᾽σαι καλα!!!!!!! thank's Wink απορω ομως ρε συ harry γιατι εμενα και αλλων που ηρθαν την ιδια ημερομηνια στο τελωνειο δεν μας το παρεδωσαν ακομα Sad
ath7 - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 16:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
harrys καλοταξιδο οπως και οι υπολοιποι με το καλο να τα παραλαβεται!Αντε περαστε και απο τη λεσχη να σας τα ασημοσουμε Razz Razz
ayrton - Δευ 05 Μάϊ 2008, 11:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εχει κανενας αλλος νεο για rc που περιμενει απο "φουρνια" 13-4?
kos_argyris - Δευ 05 Μάϊ 2008, 12:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω περιμένω...
ayrton - Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
kos_argyris έγραψε:
Και γω περιμένω...

μιλησες καθολου με peugeot? Μαλλον για την αλλη εβδομαδα μας βλεπω Sad
kos_argyris - Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δε μίλησα σήμερα. Τη παρασκευή είχα πάρει και μου χε πει ότι ακόμα βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο... πιστεύω πως μεσα στη βδομάδα θα μας έρθει
Harrys RC - Τετ 07 Μάϊ 2008, 03:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω συνονοματε, ελπιζω καποια στιγμη συντομα να βρω χρονο κ να περασω απο την λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα!

Κωστα Αργυρη ευχομαι(κ Παλι) να το παρετε συντομα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν αργησει την παραδοση! ισως αν μπορουσε ο Αργυρης(Touristas) να μας εξηγηση πια ειναι η διαδικασια το ελενχου
κ γιατι καθηστερει!
Stevon - Τετ 07 Μάϊ 2008, 09:14:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά , χωρίς να θέλω να σας αγχώσω , κρατήστε μία πισινή στις ημερομηνιες.

Ο λόγος είναι απλός ,αυτές τις ημέρες έχουν απεργία φορτηγά-νταλίκες κτλ...
και η μεταφορά των αυτ/των γίνεται μέσω αυτών. Wink
ayrton - Τετ 07 Μάϊ 2008, 09:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Παιδιά , χωρίς να θέλω να σας αγχώσω , κρατήστε μία πισινή στις ημερομηνιες.

Ο λόγος είναι απλός ,αυτές τις ημέρες έχουν απεργία φορτηγά-νταλίκες κτλ...
και η μεταφορά των αυτ/των γίνεται μέσω αυτών. Wink

το ειχα ξεχασει αυτο Confused υπομονη Smile
ayrton - Τετ 07 Μάϊ 2008, 10:37:48
Θέμα δημοσίευσης:
Harrys RC έγραψε:
Ευχαριστω συνονοματε, ελπιζω καποια στιγμη συντομα να βρω χρονο κ να περασω απο την λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα!

Κωστα Αργυρη ευχομαι(κ Παλι) να το παρετε συντομα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν αργησει την παραδοση! ισως αν μπορουσε ο Αργυρης(Touristas) να μας εξηγηση πια ειναι η διαδικασια το ελενχου
κ γιατι καθηστερει!

πιθανων το δικο σου να περασε πιο πριν απο τον τεχνικο ελεγχο απ'οτι τα υπολοιπα και γι'αυτο το παρελαβες πιο γρηγορα
giannis27 - Τετ 07 Μάϊ 2008, 22:18:55
Θέμα δημοσίευσης:
κ άλλη καθυστέρηση!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ayrton - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 09:29:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια μολις με πηραν απο την αντιπροσωπεια και εφαγα ακυρο για παραδωση λογω απεργειας των νταλικεριδων!!!! Γ#@$#@ Sad
ayrton - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 17:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
κανενας αλλος νεα απο rc που περιμενε αυτες τις ημερες?
giannis27 - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 17:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ το περίμενα αυτές τις μέρες Crying or Very sad Crying or Very sad
αχ άτιμοι νταλικέρηδες! Mad

άντε να δούμε πότε θα τελειώσει η απεργία ..... πότε θα το φορτώσουν κ πότε θα έρθει!!
οπότε μας βλέπω πάλι προς τέλος αυτού του μήνα !
άντε να δούμε πότε θα τα πάρουμε !!! Rolling eyes
ayrton - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 18:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
εγώ το περίμενα αυτές τις μέρες Crying or Very sad Crying or Very sad
αχ άτιμοι νταλικέρηδες! Mad

άντε να δούμε πότε θα τελειώσει η απεργία ..... πότε θα το φορτώσουν κ πότε θα έρθει!!
οπότε μας βλέπω πάλι προς τέλος αυτού του μήνα !
άντε να δούμε πότε θα τα πάρουμε !!! Rolling eyes

δεν νομιζω τελος του μηνα. την αλλη εβδομαδα πιστευω. ο τεχνικος ελεγχος εχει τελειωσει το θεμα ειναι να τελειωσει η απεργεια για να παραδωδουν.
giannis27 - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 21:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
μακάρι!!!!!!!!!!!!!!!

μακάρι να τελειώσει την δευτέρα η απεργία!

πάντως από αύριο αρχίσουν οι ελλείψεις!παντού !
ayrton - Δευ 12 Μάϊ 2008, 18:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
κανενας νεο απο rc? κανενα νεο για παραλαβη?
ayrton - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 10:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ τελειωστε την απεργεια ρε παληκαρια!!!!!!! ΥΜΑΡΤΟΝ!!!!!
ath7 - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 15:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
ayrton έγραψε:

Γιαννακη σε εχει λυπηθει η ψυχη μου!πρεπει να καθεσε σε αναμενα καρβουνα τοσο καιρο!Πες στον πωλητη να παρει τις πηνακιδες ασφαλειες κτλ και παρτε ενα ταξακι να πατε να κανεις την παραβη απο οπου ειναι το αμαξι! Laughing Laughing
ayrton - Δευ 19 Μάϊ 2008, 12:58:13
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
ayrton έγραψε:

Γιαννακη σε εχει λυπηθει η ψυχη μου!πρεπει να καθεσε σε αναμενα καρβουνα τοσο καιρο!Πες στον πωλητη να παρει τις πηνακιδες ασφαλειες κτλ και παρτε ενα ταξακι να πατε να κανεις την παραβη απο οπου ειναι το αμαξι! Laughing Laughing

χαρη ενταξει το παραλαβα την παρασκευη Very happy
MEMsound - Δευ 19 Μάϊ 2008, 13:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
αντε μεγειες...
καλοταξιδο Cool
Steve - Δευ 19 Μάϊ 2008, 14:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδος και σιδερένιος!
ayrton - Δευ 19 Μάϊ 2008, 15:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αντε μεγειες...
καλοταξιδο Cool

Σε ευχαριστω Μανθο ευχαριστω steve να ειστε καλα!! Wink
giannis27 - Δευ 19 Μάϊ 2008, 16:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
καλοτάξιδο ,σιδερένιο!
άντε να παίρνουμε κ εμείς σειρά !
θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα έρθει(άδειες,πινακίδες κλπ) κ μεθαύριο θα το παραλάβω!

Γιάννη τι χρώμα το πήρες? βάλε καμιά φώτο να δούμε!
ath7 - Δευ 19 Μάϊ 2008, 17:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε μπραβο!ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!! Clapping Clapping Clapping
kos_argyris - Δευ 19 Μάϊ 2008, 18:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε καλοτάξιδο Γιάννη. Κι εγω ή αύριο ή μεθαύριο το παίρνω. Για πείτε μας πρώτες εντυπώσεις παιδιά...
power - Δευ 19 Μάϊ 2008, 18:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε και καλες βολτες . . .
ayrton - Δευ 19 Μάϊ 2008, 21:13:15
Θέμα δημοσίευσης:
και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!! να ειστε καλα και καλοταξιδα σε οσους το περιμενουν και καλα χιλιομετρα σε ολους τους PUG BROTHERS!!!το πηρα σε μαυρο. πρωτες εντυπωσεις ειναι η εξης: καλη ποιοτητα κατασκευης, ωραιο σαλονη,πληρης εξοπλισμος δηλαδη καμια σχεση με το rallye που ειχα! οδηγικα το αμαξι φαινετε οτι εχει πολυ καλη ροπη, χαιδευης το πεταλ και βλεπειες οτι θελει να φυγει!!!!!!!! τα φρενα του ειναι εξαιρετικα και το στησιμο του TOP!!!! τα αρνητικα του τωρα, εαν αυτα ειναι αρνητικα για καποιον, κοπαναει πολυ, δηλαδη ειμαι στην φαση να κανω σλαλομ να αποφυγω ψιλοσαμαρακια και οτιδηποτε αλλο, βεβαια ειναι η θυσια του καλου στησηματος οποτε οκ το προσπερναμε, ακομα παιδια ζεστενεται πολυ μα πολυ.
δηλαδη ψυνης μπριζολιτσα ανετα!! πρωτες εντυπωσεις θετικες αλλα ακομα ειναι νωρις. θα ειμαστε σε επαφη παιδια για περαιτερο εντυπωσης ανταλλαγες αποψεων και πληροφοριες!!!

Very happy
Harrys RC - Τετ 21 Μάϊ 2008, 00:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννακο καλοριζικο και καλοδηγητο!Επιτελους το πηρες!Θα δεις οτι οσο περναει ο καιρος θα πορωνεσαι ολο κ πιο πολυ! καλοταξηδο κ παλι!
ayrton - Τετ 21 Μάϊ 2008, 08:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
Harrys RC έγραψε:
Γιαννακο καλοριζικο και καλοδηγητο!Επιτελους το πηρες!Θα δεις οτι οσο περναει ο καιρος θα πορωνεσαι ολο κ πιο πολυ! καλοταξηδο κ παλι!

ευχαριστω χαρη! Very happy στρωσημο πρωτα και μετα σιγα-σιγα η πορωση Wink α και να συνηθησουμε το τιμονη του!!!! παιδια ειναι παναλαφρο στα λιγα χιλιομετρα και ευτυχος μετα βαρενη, ακομα μου εκανε εντυπωση οτι το παραμικρο αγγιγμα χαιδεμα δεξια η αριστερα μετατοπηση ολοκληρο το αυτοκινητο!!!!! καμια σχεση με το 106rallye προφανως ειναι η διαφορα ογκου!!!τωρα πιο ειναι καλυτερο?πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας.
giannis27 - Τρι 27 Μάϊ 2008, 13:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
ήρθε το πήρα κ γω! Very happy Very happy Very happy Very happy

η αντιπροσωπεία άρχισε να λέει τα δικά τις αλλά τους έχω γραμμένους κανονικά!σιγά να μην αλλάξω λάδια στις 3.000 χιλιόμετρα! Laughing θα το πάω σε άλλη αντιπροσωπεία για έλεγχο! Laughing Laughing
vinman - Τρι 27 Μάϊ 2008, 14:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδος και εσύ... Wink
Steve - Τρι 27 Μάϊ 2008, 14:08:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδος και απροβλημάτιστος Very happy
giannis27 - Τρι 27 Μάϊ 2008, 14:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
το άλλο το καλό δεν σας το είπα !

με το που μπαίνω μέσα στο αμάξι μου λέει ο πωλητής:να περνάς να μας βλέπεις να πίνουμε κάνα καφέ!

ούστ παλιό μητσοτάκη του λέω ευχή η κατάρα είναι αυτή που μου έδωσες !μακάρι να μην σε ξαναδώ πότε!!! Laughing
thesalos - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 22:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως στην λαρισα που ρωτησα στην αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι θα φερουν κατα τον ιουλιο γαιτι ερχονται με το σταγονομετρο. Αυτη τη στιγμη κυκλοφορει μονο ενα κι αυτο οχι μεσω αντιπροσωπειας.
Steve - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 22:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Παντως στην λαρισα που ρωτησα στην αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι θα φερουν κατα τον ιουλιο γαιτι ερχονται με το σταγονομετρο. Αυτη τη στιγμη κυκλοφορει μονο ενα κι αυτο οχι μεσω αντιπροσωπειας.

Δύο.

Ένα μαύρο, και την προηγούμενη εβδομάδα, ένα λευκό Very happy
thesalos - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:00:57
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Δύο.
Ένα μαύρο, και την προηγούμενη εβδομάδα, ένα λευκό Very happy

Λαθος μου. Τοτε ειναι τρια. Δυο αυτα που λες εσυ κι ενα γκρι το οποιο ειναι του Στεφανου γιατι το πρωι πηγα απο κει μετα και το πηρα και βολτα. παντως το rallye εχει ομορφοτερες ζαντες
Steve - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Γκρι?

RC?

Στη Λάρισα? Shocked

βρε μπράβο!
thesalos - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Γκρι?

RC?

Στη Λάρισα? Shocked

βρε μπράβο!

Μολις χθες το μεσημερι το παρελαβε. Ακομη πινακιδες δεν εχει. Επισης μου ειπε και κατι αλλο αν και δεν ειναι για εδω: οτι οι περισσοτεροι που εβαλαν προγραμα σε gt-rallye στην peugeot sport απο 30/10/2007 και μετα εχουν προβλημα κι οτι η peugeot πλεον αποφευγει να το βαζει. Αυτο με επιφυλαξη δεν ξερω αν ισχυει
Steve - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πώ καμιά κακία... Smile
thesalos - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Θα πώ καμιά κακία... Smile

Μην την πεις κι εγω του ειπα οτι ειναι μαλ***α αυτο που λεει αλλα επεμενε.
giannis27 - Παρ 30 Μάϊ 2008, 01:51:56
Θέμα δημοσίευσης:
κ εγώ ρώτησα για το πρόγραμμα κ μου είπαν άστο καλύτερα!

παιδιά το αμάξι φυσάει !!!αισθάνεσαι σαν να είσαι μέσα σε αεροπλάνο!
τρομερή ποιότητα κ κύλιση!οι αναρτήσεις δεν θα μπορούσαν να είναι ποιο τέλειες για ένα γρήγορο καθημερινό αμάξι δρόμου!
χαϊδεύεις το γκάζι κ το αμάξι απλά φεύγει χωρίς μουλαρώματα χωρίς τα σπαστικά κλωτσήματα που κάνουν τα ατμοσφαιρικά στις χαμηλές ταχύτητες !
κ τα καθίσματα αχχχχχχχ αυτά τα καθίσματα!!!!!!!! που μπορώ να βρω ακόμα δύο για το σαλόνι μου! Laughing

κ σχετικά είναι οικονομικό!έχει ακριβώς την ίδια κατανάλωση που είχε κ το ξαρα μου!βέβαια σε πλάκωμα μάλλον θα πίνει ποιο πολύ κ από τον ορέστη μακρή Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες