kos_argyris έγραψε: |
Το δικό μου που το παρήγγειλα μαύρο και είναι στη 'φουρνιά' που ήρθε στις 13 του απρίλη, μου είπε ο πωλητής πριν δυο μέρες ότι βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο και την άλλη εβδομάδα θα ξέρει ακριβώς πότε θα το πάρω. Ελπίζω να μην χρειαστεί και η μεθεπόμενη εβδομάδα... |
Harrys RC έγραψε: |
γιατι ρε παιδια την αλλη βδομαδα? εγω σημερα στης 18 παω να το παρω!
(ηταν στην φουρνια 13 απριλιου)! |
ντυνομαι και φευγω για lion (στην συγγρου) με πηρε τηλ ηταν ετοιμο
νωριτερα! ειναι σε μαυρο χρωμα! ευχαριστω παιδια για της ευχες κ ευχομαι να το παρετε οσο δυνατον πιο γρηγορα! |
MEMsound έγραψε: |
μεγειες σας και καλοτάξιδα!!!
ανεξάρτητα από την ποιότητα κατασκευής θα θέλα μια συγκριτικη περιγραφη εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12915 μεταξυ των 2 αυτοκινήτων κυρίως οδηγικά (οχι απαραίτητα οταν πάς τάπα) γενικά μιλάω |
Manos207RC έγραψε: |
Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα.. Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ.. ![]() Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα.. ![]() |
ayrton έγραψε: | ||
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!! πες μας και αλλες εντυπωσης ![]() |
Λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το rc ειναι τελειες!εμφανισιακα με ξετρελανε! τα φρενα αγκυρες, πολυ καλο γκαζακι (μαλιστα μεσα στα στενα ακουγετε κ η σκαστρα) επιταχυνεις για πλακα κ χωρις πολυ γκαζι (λογο στρωσηματος)! η μπακετιες θεικες, αν κ τις λακουβες τισ αποφευγα η αναρτηση δεν κοπαναγε τοσο πολυ ωστε να με κανει να σχηματισω ασχημη γνωμη! επεισης κατι που μου εκανε εντιπωση ηταν τα αυτοματα φωτα κ τα φωτα στροφης! ολος αυτος ο καιρος αναμονης μεχρι την παραλαβη αξιζε κ με το παραπανω! |
Το μαυρο χρωμα ειναι τελειο κ του παει!Ηταν η πρωτη μου επιλογη κ κατα την γνωμη μου καλα εκανες κ τους ακουσες κ το πηρες μαυρο! ειμαι σηγουρος οτι οταν το δεις μεσα στην αντιπρωσοπια για πρωτη φορα θα μηνεις μαλ***ς οπως εμεινα κ γω και το κοιταζα κανα 10 λεπτο γυρω γυρω! Βεβαια ειναι ενα χρωμα που θελει περιποιηση γιατι η αραχνιες κ η βρωμια φενονται πολυ! |
Υπαρχουν τα χειρηστηρια για το ραδιο cd κανονονικοτατα οπως υπαρχουν κ για το cruse control! κ πραγαμτικα ειναι πολυ βολικα σου λυνουν τα χερια!
Για οτι αλλο θες ρωτα εγω ειμαι εδω ![]() ![]() |
kos_argyris έγραψε: |
Και γω περιμένω... |
Stevon έγραψε: |
Παιδιά , χωρίς να θέλω να σας αγχώσω , κρατήστε μία πισινή στις ημερομηνιες.
Ο λόγος είναι απλός ,αυτές τις ημέρες έχουν απεργία φορτηγά-νταλίκες κτλ... και η μεταφορά των αυτ/των γίνεται μέσω αυτών. ![]() |
Ευχαριστω συνονοματε, ελπιζω καποια στιγμη συντομα να βρω χρονο κ να περασω απο την λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα!
Κωστα Αργυρη ευχομαι(κ Παλι) να το παρετε συντομα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν αργησει την παραδοση! ισως αν μπορουσε ο Αργυρης(Touristas) να μας εξηγηση πια ειναι η διαδικασια το ελενχου κ γιατι καθηστερει! |
giannis27 έγραψε: |
εγώ το περίμενα αυτές τις μέρες ![]() ![]() αχ άτιμοι νταλικέρηδες! ![]() άντε να δούμε πότε θα τελειώσει η απεργία ..... πότε θα το φορτώσουν κ πότε θα έρθει!! οπότε μας βλέπω πάλι προς τέλος αυτού του μήνα ! άντε να δούμε πότε θα τα πάρουμε !!! ![]() |
ayrton έγραψε: |
ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ τελειωστε την απεργεια ρε παληκαρια!!!!!!! ΥΜΑΡΤΟΝ!!!!! |
ath7 έγραψε: | ||
Γιαννακη σε εχει λυπηθει η ψυχη μου!πρεπει να καθεσε σε αναμενα καρβουνα τοσο καιρο!Πες στον πωλητη να παρει τις πηνακιδες ασφαλειες κτλ και παρτε ενα ταξακι να πατε να κανεις την παραβη απο οπου ειναι το αμαξι! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
αντε μεγειες...
καλοταξιδο ![]() |
Γιαννακο καλοριζικο και καλοδηγητο!Επιτελους το πηρες!Θα δεις οτι οσο περναει ο καιρος θα πορωνεσαι ολο κ πιο πολυ! καλοταξηδο κ παλι! |
thesalos έγραψε: |
Παντως στην λαρισα που ρωτησα στην αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι θα φερουν κατα τον ιουλιο γαιτι ερχονται με το σταγονομετρο. Αυτη τη στιγμη κυκλοφορει μονο ενα κι αυτο οχι μεσω αντιπροσωπειας. |
Steve έγραψε: |
Δύο. Ένα μαύρο, και την προηγούμενη εβδομάδα, ένα λευκό ![]() |
Γκρι?
RC? Στη Λάρισα? ![]() βρε μπράβο! |
Θα πώ καμιά κακία... ![]() |