PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2008

plaketokofths - Πεμ 10 Απρ 2008, 13:30:55
Θέμα δημοσίευσης: ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2008
Απο τις 9 ως τι 13 Απριλίου στο helexpo palace στο Μαρούσι λαμβάνει χώρα η έκθεση. Προσωπικά πήγα χθες, μιας και δεν πήγαμε για ποδήλατο. Οι εντυπώσεις μου ηταν αρνητικές και πιστεύω πως δεν αξίζει, έκατσα ούτε μισή ώρα. Η έκθεση μικρή, τα περίπτερα "ψυχρά", αυτοκίνητα θα μπορούσαν να υπάρχουν κι αλλα και δυστυχώς οι "γκόμενες" απλά για να υπάρχουν και ούτε καν δίπλα στα εκθέματα. ΠΛηροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.exponet.gr/index.php?option=com_eventlist&Itemid=52&func=details&did=61

Τα περίπτερα ωστόσο που με συγκίνησαν ηταν της gemballa για τα 3 κτήνη που είχε και της lambo για την σχεδίαση... ορίστε κάποιες φώτο που τράβηξα στα γρήγορα...

(κλικ για μεγένθυση)

volvos - Πεμ 10 Απρ 2008, 14:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
UA Eιμαι το απογευμα εκει
επισημος προσκεκλημενος
sod - Πεμ 10 Απρ 2008, 14:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
Λεω να παω κι εγω καποια στιγμη μιαs και εχω προσκλησουλα..... Wink Wink Wink Wink
plaketokofths - Πεμ 10 Απρ 2008, 14:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
UA Eιμαι το απογευμα εκει
επισημος προσκεκλημενος

Καλά προσκεκλημένος το καταλαβαίνω, αλλά επίσημος, δλδ ποια η διαφορά στην εν λόγω εκθεση? Shocked Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Δώσε έμφαση στην avalanche... εκει να δεις trackday's dream car Wink

http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/executive%2008/exutivecarsshow08_0076Large.jpg
plaketokofths - Πεμ 10 Απρ 2008, 14:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:
Λεω να παω κι εγω καποια στιγμη μιαs και εχω προσκλησουλα..... Wink Wink Wink Wink

Ο Παναγιώτης είναι γκουρού της αυτοκίνησης οπότε ενα executive car είναι must, εσύ bill τι θα έλεγες για "EROTIC SHOW FESTIVAL" στο ΕΚΕΠ στις 9-11/5. Είναι η μοναδική εκθεσιακή εκδήλωση και Show που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στο μαγικό κόσμο του sex.

Εκεί θα είναι επίτιμος (και γιατί οχι και επίσημος) καλεσμένος ο steve φαντάζομαι. Razz Razz Razz Razz Razz Razz
volvos - Πεμ 10 Απρ 2008, 14:53:16
Θέμα δημοσίευσης:
φημες λενε οτι ο μανθος θα κανει το μοντελο...

καβαλα σε ενα ποδηλατο τιγκα στη βαζελινη.......και χωρις σελα! Laughing
plaketokofths - Πεμ 10 Απρ 2008, 14:56:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
φημες λενε οτι ο μανθος θα κανει το μοντελο...

καβαλα σε ενα ποδηλατο τιγκα στη βαζελινη.......και χωρις σελα! Laughing

Volvos Love MemSound

brothers for ever Laughing
Giannis307 - Πεμ 10 Απρ 2008, 14:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα μαλλον με bikini πανω σε καμια Ferrari θα τον βαλουν....
Ειναι και ξανθος.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 10 Απρ 2008, 15:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
μου πάει και το κοκκινο...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. αυτή εδω η Φ σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται ΤΕΡΑΣ Shocked
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/executive%2008/exutivecarsshow08_0142Large.jpg
Steve - Πεμ 10 Απρ 2008, 16:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Εκεί θα είναι επίτιμος (και γιατί οχι και επίσημος) καλεσμένος ο steve φαντάζομαι. Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Θα έχω ένα έκθεμα 30cm προς παρουσίαση Mr. Green
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες