glf έγραψε: |
το πολύ ενδιαφέρον είναι φυσικά ότι είναι βάρος σε ψηλό σημείο, οπότε χαμηλώνουμε το ΚΒ. έστω όσο πάρει.
τώρα που τους έχω έξω τους εργοστασιακούς, να τους πάω σε μανάβη δηλαδή να τους μετρήσω ? ![]() στάνταρ τους κόβω από ένα κιλό σχεδόν τον ένα. έχουν και μεταλλική πλάκα από μέσα για καλύτερη στήριξη προφανώς του μηχανισμού που διπλωνουν-ξεδιπλώνουν. |
MEMsound έγραψε: |
εξάλλου οι σφήνες εντός κίνησης μάλλον δεν μας ενδιαφέρουν ούτως ή 'αλλως... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
πρωτα ποιο βιδωνεις?τη 3γωνικη βαση η τον καθρεπτη? |
Steve έγραψε: | ||
Βιδώνεις τον καθρέπτη στην τριγωνική βάση, μετά βιδώνεις το σύνολο αυτό στην πόρτα και κουμπώνεις το καπάκι από την μέσα πλευρά. |
alekoukos106 έγραψε: |
παιδια δυστυχως αλλα ετσι ειναι στους καθρεπτες αυτου του ειδους,ειτε fk ειτε οτιδοιποτε αλλο...φαινονται ο βιδες απο μεσα...ετσι ειναι σχεδιασμενα...αν θες βαψε τις βιδες μαυρες ωστε να ειναι λιγο καλυτερο οπτικα... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Επίσης ο μεγεθυντικός καθρέπτης, που ακριβώς βοηθάει? |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Πέρα από τις βίδες, δε μου φαίνεται και σχεδιαστικά σωστό.Και φαίνεται γιατί οι 2 κάτω βίδες δε φτάνουν να βιδώσουν.Η πάνω είναι μια χαρά.Αλλά για τις 2 θα χρειαστούν πιο μακριές και μου φαίνεται κουλό που βάλανε κοντές.Δεν το ήξεραν ότι δε θα φτάσουν? Επίσης ο μεγεθυντικός καθρέπτης, που ακριβώς βοηθάει? |
alekoukos106 έγραψε: |
οι βιδες ειναι σωστες απλα εκανες λαθος εσυ....οι πιο κοντες πανε στη βαση και οι πιο μεγαλες στο να βιδωθει η βαση πανω στο αυτοκινητο... ![]() σχεδιαστικα δεν ειναι και πολυ σωστο εχεις δικιο... |