PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 -206 RC - Turbo

Ghost Dog - Τρι 08 Απρ 2008, 12:01:04
Θέμα δημοσίευσης: 206 -206 RC - Turbo
Το πρωτο 206 RC που τουρμπιζεται......... Shocked (μα καλα, που τα χωρεσαν?!)
http://www.dp-engineering.nl/EN/projects/206_rc_turbo.php
377 ατια και 45 κιλονιουτομετρα ροπης (στροφαλο)
328 και 390 τροχο αντιστοιχα..........

Προς mikerr και Plaketokofth,αρα τωρα καταλαβατε φιλεναδες οτι ειναι του παλικαριου στην παραλιακη, ετσι? Tease
Απλως το βαρεθηκε πανω στο "ξενερωτο" 3θυρο αμαξωμα και το πεταξε πανω στο "γ"καμπριο,εεεε.....καλα τα γκαζια,αλλα αν δε ριξεις και κανα μωροοοο........... Rotfl
MEMsound - Τρι 08 Απρ 2008, 12:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
αχ αυτή η DP...
κολαση... Twisted evil

αν κρίνω από την δουλεια που εχουν κάνει στο απλό 2λιτρο... αν συνεχίσουν έτσι και στο rc θα γινει πυραυλος!

(μεταξύ μας αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να ειναι οδηγησιμα σε στροφοδιαδρομές αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι ειναι και αυτός ο σκοπός κατασκευής τους)
kovac - Τρι 08 Απρ 2008, 12:46:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αρούλη, ξυπνάνε αναμνήσεις? Laughing Laughing Laughing
Θέλω να δω τη φάτσα σου όταν το ακούς να περνάει από δίπλα και σκάει!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nido - Τρι 08 Απρ 2008, 14:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μεταξύ μας αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να ειναι οδηγησιμα σε στροφοδιαδρομές αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι ειναι και αυτός ο σκοπός κατασκευής τους

Wink
Ελπίζω να έχουν ρίξει αρκετή δουλειά σε κιβώτιο & διαφορικό, δε μπορώ να φανταστώ ούτε στην ευθεία πώς θα βγαίνουν τα άλογα που έχει στο δρόμο [τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα 100-120km/h]...

Προσωπικά πάντως θα ήθελα πολύ να δω 206RC με τον 1.6THP των 175/210+PS του 207RC, αν έχει επιχειρήσει κανείς κάτι τέτοιο. Εντάξει, το ίδιο ρυθμίσιμο και προοδευτικό στις στροφές δε θα είναι, αλλά δεν αποκλείεται συνολικά να είναι πιο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα πιο οικονομικό σε νορμάλ ρυθμούς (χώρια που δε θα έχει τα ηλίθια τέλη κυκλοφορίας των 2Κcc).
alekoukos106 - Τρι 08 Απρ 2008, 16:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
τουρμπατο rc?????καλη δουλεια αλλα μια εναι η λυση για τουρμπατα peugeot....βαψιμο μπλε και κατευθειαν πειραια.... Evil Evil Evil τουλαχιστον αυτος γλιτωσε τη φανοποιεια.... Laughing
tsikis - Τρι 08 Απρ 2008, 19:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
μην γίνεσαι κακός ....
sod - Τρι 08 Απρ 2008, 21:24:53
Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 RC - Turbo
Ghost Dog έγραψε:

Προς mikerr και Plaketokofth,αρα τωρα καταλαβατε φιλεναδες οτι ειναι του παλικαριου στην παραλιακη, ετσι? Tease

Εεεε ημουν κι εγω εκει....αυτοs δεν ηξερε τελικα τι ειχε και αν ηταν και δικο του..... Laughing Laughing Laughing Laughing
salex - Τρι 08 Απρ 2008, 22:18:44
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
τουρμπατο rc?????καλη δουλεια αλλα μια εναι η λυση για τουρμπατα peugeot....βαψιμο μπλε και κατευθειαν πειραια.... Evil Evil Evil τουλαχιστον αυτος γλιτωσε τη φανοποιεια.... Laughing

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αλεκ.

Αφού βρε ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ τα καινούργια 207 είναι:
1) Άμεσου ψεκασμού με μεταβλητό χρονισμό
2) Τουρμπίσια από τη μαμά τους
3) Σφυρήλατα σωθικά
4) Φτιαγμένα από την αρχή για να είναι τουρμπάτα
5) Καλύτερα σε πλαίσιο
6) Καλύτερα σε παθητική ασφάλεια
ποιό το νόημα να ανακαλύψουμε τον τροχό;

Η λύση είναι απλή:

Αγοράζετε έναν μεγάλο γουρουνάκι-κουμπαρά. Μαζεύετε τα λεφτά από κάλαντα τα Χριστούγεννα, Πασχαλιάτικα δώρα από θείους/θείες, δώρα ονομαστικής εορτής και γενεθλίων. Όταν με το καλό γεμίσει το γουρουνάκι, πηγαίνετε στην Peugeot και αγοράζετε ένα 207 1.6Τ του κουτιού.
kane - Τρι 08 Απρ 2008, 22:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
πες μου οτι πηγες και αγορασες 206 cc 1.6T?

ήμαρτον θεε μου...και επειδή εισαι ο μεγας των εβραιων ξέρω γιατί

1ος λογος) για να το βλετιωσεις ωστε να επιδυκνευεις την δουλεια σου
2ος λογος) για να μην χτενίζεσαι το πρωι,ανοιγεις την οροφή και τσουπ... Razz Razz Razz

Καλορίζικο,καλοτάξιδο.
DrJekyll - Τετ 09 Απρ 2008, 07:31:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μην κρίνετε την τρέλα του καθενός... Very happy
volvos - Τετ 09 Απρ 2008, 08:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
σταυρο εκανε κατι πολυ χειροτερο.....

εβαλε τη γυναικα να το παρει για αυτους τους λογους που ειπες........
Ghost Dog - Τετ 09 Απρ 2008, 19:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Αρούλη, ξυπνάνε αναμνήσεις? Laughing Laughing Laughing
Θέλω να δω τη φάτσα σου όταν το ακούς να περνάει από δίπλα και σκάει!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Oτι ξυπνανε αναμνησεις,ξυπνανε....................(ακομα με το που ακουω σκαστρα παρομοια με εκεινη που ειχα φτιαξει γυρναω <στραβωμενος>) Embarassed
Πλακα πλακα ομως, δεν κανει και κανα σοβαρο φτερνισμα Laughing (τουλαχιστον εν στασει Razz )
http://www.youtube.com/watch?v=sEYZ9fIX578&feature=related

sod έγραψε:
Εεεε ημουν κι εγω εκει....αυτοs δεν ηξερε τελικα τι ειχε και αν ηταν και δικο του..... Laughing Laughing Laughing Laughing
Συγνωμη αγορινα μου,σαμποταζ απο το πληκτρολογιο βλεπεις........ Laughing Laughing

nido έγραψε:
Προσωπικά πάντως θα ήθελα πολύ να δω 206RC με τον 1.6THP των 175/210+PS του 207RC, αν έχει επιχειρήσει κανείς κάτι τέτοιο. Εντάξει, το ίδιο ρυθμίσιμο και προοδευτικό στις στροφές δε θα είναι, αλλά δεν αποκλείεται συνολικά να είναι πιο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα πιο οικονομικό σε νορμάλ ρυθμούς (χώρια που δε θα έχει τα ηλίθια τέλη κυκλοφορίας των 2Κcc).

Προσωπικα γουσταρω να ακουω τον 2λιτρο με τον μπασο του ηχο..........(βγαζει μια αρχιδιλα ρε παιδι μου σε ολο το φασμα των στροφων) παρα με τον ηχο τοστιερας που κανουν τα 1.6τ και ας πληρωνω κατι παραπανω σε ασφαλειες,τελη κτλ κτλ κτλ! Cool
Οσο για αποτελεσματικοτητα στα στροφιλικια η μερα με τη νυχταααααα..... Wink
2λιτρουμπα και τα μυαλα στα καγκελα λεμεεε! Armed
kane - Τετ 09 Απρ 2008, 20:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
σταυρο εκανε κατι πολυ χειροτερο.....

εβαλε τη γυναικα να το παρει για αυτους τους λογους που ειπες........

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ Very happy Very happy Very happy

χμμ,υπαρχουν και χειρότερα.Φαντάσου: αγορασε μεν η γυναίκα το cc,να το κυκλοφορεί/βελτιώνει(λεμε τωρα)/να κανει πειράματα ολη μερα/νυκτα ο στελιος και να της πουλησει το 1.1 του,για να κυκλοφορει η κοπέλα...
Τοτε ομολογώ πως θα ήτο ο μέγας εβραίος όλων...
salex - Πεμ 10 Απρ 2008, 00:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι επειδή όμως ο τίτλος του Εβραίου ανήκει δικαιωματικά σε σένα, μόλις κέρδισες και τον τίτλο του Χίτσκοκ!

Αν είναι δυνατόν τί σκέφτηκε ο άνθρωπος (μάρτυρές μου ο Τάκης κι ο Αργύρης - για ατμοσφαιρικό ΨΨ πηγαίναμε)!
Touristas - Πεμ 10 Απρ 2008, 05:46:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ορθών ..για ατμόσφαιρα πήγαινε το παιδί και του έκατσε τουρμπάτο αμέσως να πέσετε με τα μούτρα να το φάτε. Very happy Very happy
kane - Πεμ 10 Απρ 2008, 22:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
τςτςτς πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου! μυρίζομαι συνομωσία,μονο που βλέπω αργύρη,τάκη μέσα κάτι συμβαίνει...
Θέλω ενα μηνα απο τώρα,αφου το κυκλοφορήσετε να μου πεις τι ποσοστό επι των συνολικών χλμ θα εχει διανύσει η κυρά (η ντεμέκ ιδιοκτήτρια)...
Ακου κει...που θα πεις εμένα εβραίο.

Υ.Γ. κατι ασχετο,το τζιτεκ το εχει ο στελιος ακομα? ηπιαμε καφε σημερα αλλα δεν τον ρωτησα Very happy Very happy Very happy
volvos - Παρ 11 Απρ 2008, 08:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
eixe και το performance box mazi toy(Πηραν δικο τους τα παιδια) αλλα σιγα μη στο ελεγαν...θα γυρναγαν αθηνα αυριο....
Pughell - Παρ 11 Απρ 2008, 08:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα εννουσε πιθανοτατα ο Σταυρος...
kane - Παρ 11 Απρ 2008, 17:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπα ωπα,εδώ πιάσαμε λαβράκι...

Οντως εννοούσα τον στελιο τον βορειο,αλλα αποτι ειδα απτο ποστ σου ο νοτιος στελιος "γύρναγε(αστοιχείωτε αθηναίε,ακου γύρναγε) αθήνα"...
ΠΟΥ ήταν και γυρνούσε αθηνα λοιπον? και δεν ειπε τπτ? ρέμπελοι...
volvos - Παρ 11 Απρ 2008, 18:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing

βορεια....φαντασου σας φοβηθηκε το ματι του

ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ

my name is bilas arbilas...
salex - Παρ 11 Απρ 2008, 21:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει, όχι και τόοοοσο βόρεια. Νοτιότερα από εσάς πάντως!

Γίνεται σόου στον Θεσσαλικό κάμπο και είπαμε να συνεισφέρουμε το κατά δύναμην.
kane - Παρ 11 Απρ 2008, 23:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
εμ δε θα γινεται χαμος? πολυ βαμβάκι ο καμπος Razz Razz Razz

Υ.Γ. στελιο (Ν) θέλω τις υπηρεσίες σου...τα υπολοιπα με πμ για να μη μας παρουν με τις πετρες.
Υ.Γ. απο δω και μπρος: στελιοςΝ ο στελιος αθηνα (Νοτιος) salex και στελιοςΒ (Βλάκας,σόρυ,Βορειος Razz ) pughell
Για να μη μπερδευόμαστε...
nido - Κυρ 13 Απρ 2008, 04:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
nido έγραψε:

Προσωπικα γουσταρω να ακουω τον 2λιτρο με τον μπασο του ηχο..........(βγαζει μια αρχιδιλα ρε παιδι μου σε ολο το φασμα των στροφων) παρα με τον ηχο τοστιερας που κανουν τα 1.6τ και ας πληρωνω κατι παραπανω σε ασφαλειες,τελη κτλ κτλ κτλ! Cool
Οσο για αποτελεσματικοτητα στα στροφιλικια η μερα με τη νυχταααααα..... Wink
2λιτρουμπα και τα μυαλα στα καγκελα λεμεεε! Armed

Τον ήχο ομολογώ ότι δεν τον έλαβα υπόψη μου... Wink

..."αρχιδίλα"??!!......
Laughing

Το τέρας πάντως μια χαρά ακούγεται στο δρόμο.
http://www.youtube.com/watch?v=7wcBb1H8_34&feature=related
mikerrgp - Πεμ 09 Απρ 2009, 08:30:51
Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 rc turbo 377 hp
http://lnx.rallyesportclub.it/forum/viewtopic.php?t=16286&highlight=

για οσους εχουν υποτιμηση το ρψ μοτερακι

απο εμφανιση ειναι λιγο υπερβολικο (βρηκαμε μακρινο εξαδερφο του μαν8ου στην ιταλια ) αλλα τα μπροστα φαναρια στης κατω φωτο ειναι πανεμορφα
SnakeMJK - Πεμ 09 Απρ 2009, 08:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
το αμάξι είναι χάλια Razz

ειδικά αυτη η μλκια που χει κάνει με τα μπροστινά φτερά... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! (και μάλλον ούτε καν οδηγέται)
xrisa-xs - Πεμ 09 Απρ 2009, 09:46:29
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως βλέπω πως και το μπλε και το μαύρο έχουν τα πίσω φώτα μου!!! Shocked Shocked
λέτε να παίρνω περικά άλογα από αυτό???? μπα! μάλλον βραβείο καγκουριάς παίρνω χαχαχα!

και επειδή είμαι πολύ κάγκουρας εγώ το βρίσκω απλά τέλειο!
Fotigos - Τετ 15 Απρ 2009, 19:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
και μετά μιλάμε για οικονομική κρίση Worthy
black7monster - Τρι 28 Απρ 2009, 09:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
Tη μερα καλο ειναι......αλλα την νυχτα οταν αναβει το λαμπατερ.........αστα.....σκετο UFO με αναμενες τις ροδες!!!
ath7 - Τρι 28 Απρ 2009, 10:02:29
Θέμα δημοσίευσης:
black7monster έγραψε:
Tη μερα καλο ειναι......αλλα την νυχτα οταν αναβει το λαμπατερ.........αστα.....σκετο UFO με αναμενες τις ροδες!!!

Laughing Laughing
To καλυτερο post που διαβασα τις τελευταιες μερες!Respect!
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Κυρ 27 Σεπ 2009, 20:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
να και το αδελφάκι του μπλε 206RC...

http://www.dp-engineering.nl/EN/projects/206_rc_turbo_black.php Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες