MEMsound έγραψε: |
μεταξύ μας αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να ειναι οδηγησιμα σε στροφοδιαδρομές αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι ειναι και αυτός ο σκοπός κατασκευής τους |
Ghost Dog έγραψε: |
Προς mikerr και Plaketokofth,αρα τωρα καταλαβατε φιλεναδες οτι ειναι του παλικαριου στην παραλιακη, ετσι? ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
τουρμπατο rc?????καλη δουλεια αλλα μια εναι η λυση για τουρμπατα peugeot....βαψιμο μπλε και κατευθειαν πειραια.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
Αρούλη, ξυπνάνε αναμνήσεις? ![]() ![]() ![]() Θέλω να δω τη φάτσα σου όταν το ακούς να περνάει από δίπλα και σκάει!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: |
Εεεε ημουν κι εγω εκει....αυτοs δεν ηξερε τελικα τι ειχε και αν ηταν και δικο του..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
nido έγραψε: |
Προσωπικά πάντως θα ήθελα πολύ να δω 206RC με τον 1.6THP των 175/210+PS του 207RC, αν έχει επιχειρήσει κανείς κάτι τέτοιο. Εντάξει, το ίδιο ρυθμίσιμο και προοδευτικό στις στροφές δε θα είναι, αλλά δεν αποκλείεται συνολικά να είναι πιο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα πιο οικονομικό σε νορμάλ ρυθμούς (χώρια που δε θα έχει τα ηλίθια τέλη κυκλοφορίας των 2Κcc). |
volvos έγραψε: |
σταυρο εκανε κατι πολυ χειροτερο.....
εβαλε τη γυναικα να το παρει για αυτους τους λογους που ειπες........ |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Προσωπικα γουσταρω να ακουω τον 2λιτρο με τον μπασο του ηχο..........(βγαζει μια αρχιδιλα ρε παιδι μου σε ολο το φασμα των στροφων) παρα με τον ηχο τοστιερας που κανουν τα 1.6τ και ας πληρωνω κατι παραπανω σε ασφαλειες,τελη κτλ κτλ κτλ! ![]() Οσο για αποτελεσματικοτητα στα στροφιλικια η μερα με τη νυχταααααα..... ![]() 2λιτρουμπα και τα μυαλα στα καγκελα λεμεεε! ![]() |
black7monster έγραψε: |
Tη μερα καλο ειναι......αλλα την νυχτα οταν αναβει το λαμπατερ.........αστα.....σκετο UFO με αναμενες τις ροδες!!! |