volvos έγραψε: |
ΜΠΕΕΕΕΚ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕ ![]() |
to δικο μου με οσα ειπες και 51 σωληνα
αλλα χωρις εισαγωγη c2 vts. εβγαλε +20 απο μαμα. αλλα μετα τις 6 ηταν σα να πεφτεις σε τοιχο..σταθερη ιπποδυναμη οτι και να κανεις... με εισαγωγη υπολογιζουμε ακομα 5 αλλα ειναι οριακο αν θα μενει απο μπεκ. εμενα με ενα τακ πιο αγριους εκκεντροφορους απο του 106 και εισαγωγη c2 στεγνωσε παντελως μετα τις 5500...σκεψου οτι ακομα και το τριπ κολλαει στο 30 σερι εκει πανω ![]() αλλα βεβαια μπορεις να το ρωτησεις και σε αλλο τοπικ. δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις καινουργιο ΜΠΕΕΕΕΚ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕ ![]() |
kane έγραψε: |
τωρα εγω ξέρω γιατί ρωτάει ο αντρέας...γιατί θελει να βάλει 206 μοτερ στο σαξο του...
και του λεω απο τώρα...ΑΛΛΑ αλογα στο σαξο ΑΛΛΑ στο 206. |
τωρα εγω ξέρω γιατί ρωτάει ο αντρέας...γιατί θελει να βάλει 206 μοτερ στο σαξο του...
ΜΠΕΕΕΕκ
κοιτα οσο το καθυστερεις εις βαρος σου...σκεψου να πρεπει να αλλαξεις και μπιελες οπου εκει θα πρεπει να παραγγειλω σιτροεν σπορτ σωθικα..............καταλαβαινεις...happy new year ![]() |
Sidobre έγραψε: |
... (αντε να σου πω και ένα μυστικό, βάζεις λίγο λαδάκι πάνω στα λαστιχάκια για να πιάσουν καλύτερα) ... |
Pughell έγραψε: |
Τασο εχεις δικιο. ![]() Οταν ειδα εγω εισαγωγη στο Saxo βλαχο,εσυ ακομα προσπαθουσες να βαλεις ραλλισιους εκκεντροφορους. |
...
επισης πριν μιλησετε αλλο τραβατε σε κανα δυναμομετρο να μετρησετε σωστα κανα αμαξι και να βγαλει πανω απο 150αλογα και μετα ελατε να μου πουλησετε μουρη....γιατι αν μετρησατε σωστα με το gtech του ηλια σας βλεπω να εξαφανιζεστε απο τη γη για πολυ καιρο....... επισης χρονισμα βλαχαδερμο ραλλισιων εκκεντροφορων σε 206 μοτερ που μαθες να κανεις? πανω στο δυναμομετρο ή ηξερες και απο χτες το gtech....και με βιντεο να σου το τραβηξω λαθος θα το κανεις.... |
Pughell έγραψε: |
Δηλαδη πριν 20 χρονια που οι μηχανικοι σεταριζαν μοτερ,ειχαν G Tech και Maha ... |
ayto Που σας εσπασε ?? |