Vaggelis έγραψε: |
Dimi, αφού θα τους αλλάξεις όπως λες, γιατί δεν σκέφτεσαι την λύση των Μ3 Look με τα δυο στηρίγματα...;;;
Τους είχα δει, να φανταστείς, μέχρι και σε 106!!!! |
Tomcat έγραψε: |
Ρε Δημήτρη εξαρτάται απο το τι ψάχνεις απο τους καθρέπτες.Ομορφία? Βάλε τους Μ3 απλώς στα στενάκια θα έχεις πρόβλημα.
Ηλεκτρικά ανακλινόμενους έχει μόνο το 607. Μάλιστα την επιλογή την έχει και στο χειριστήριο του συναγερμού... χαχαχα καλό ! |
GIANNIS206 έγραψε: |
Οι δικοί σου καθρέπτες σίγουρα δεν ειναι θερμενόμενοι αν και μηχανικοί?Έχω την εντύπωση ότι γίνεται αυτο!Για πάτα την αντίσταση για το πίσω τζάμι αστην για κανα 5-10 λεπτά και μετά πιάσε τον καθρέπτη!Για δοκίμασε και βλέπουμε! |
chatasos έγραψε: |
Οι δικοί μου πάντως είναι θερμαινόμενοι - ηλεκτρικά χειριζόμενοι και το κόστος τους το ξέρεις ![]() Ηλεκτρικά ανακλινόμενους πρέπει να έχει το GT ή/και το GTi. |
GIANNIS206 έγραψε: |
Οι δικοί σου καθρέπτες σίγουρα δεν ειναι θερμενόμενοι αν και μηχανικοί?Έχω την εντύπωση ότι γίνεται αυτο!Για πάτα την αντίσταση για το πίσω τζάμι αστην για κανα 5-10 λεπτά και μετά πιάσε τον καθρέπτη!Για δοκίμασε και βλέπουμε! |
chatasos έγραψε: |
Υπάρχει υποδοχή για το χειριστήριο των ηλεκτρικών καθρεφτών?
Αν όχι, θα πρέπει να κάνεις κάποια πατέντα για να το βάλεις κάπου. Και μετά θα πρέπει να περάσεις τις καλωδιώσεις... Λίγο δύσκολο να τα κάνει αυτά η αντιπροσωπία |
kovac έγραψε: |
Υπάρχουν ηλεκτρικοί+θερμαινόμενοι+ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι (και τα 3 μαζί, σαν του RC δηλαδή) στην αντιπροσωπεία? Υπάρχει συμβατότητα για να μπουν σε εμάς?
dimip είπες πως άλλαξες τους μηχανικούς καθρέπτες σε ηλεκτρικούς, σωστά? Έχεις καμία φωτογραφία να δω πως περίπου είναι? Ή έβαλες τον ίδιο μηχανισμό και διακόπτες που βάζει και η αντιπροσωπεία, αλλά όχι στην αντιπροσωπεία (οπότε και δε θα έχει νόημα η φωτογραφία) ? |
DimiP έγραψε: |
θα τους αλλαζα αλλα λογω κωλυματος με την καλωδιωση δεν εγινε τιποτα τελικα, περιμενω για μελλοντικη αναβαθμιση πακετο. ![]() |
fpug έγραψε: |
Το δικο μου εχει τετοιους που λες. Ο δεξιος καθρεπτης ομως κλεινει και ανοιγει οποτε το θυμαται |
peugeot206-arta έγραψε: | ||
Βρε Dimip, δεν έχει περασμένες τις καλωδιώσεις.Γιατι,προχτές που άλλαξε ο αδελφός μου το καθρέφτη,είδε μία φίσσα.Ρώτησε το παιδί που τον τοποθετούσε και του είπε οτι είναι η καλωδίωση για ηλεκτρικό. |
DimiP έγραψε: |
Θα ηθελα να μαθω απο οσους ξερουν , ακριβως ποσοι και ποιοι τυποι καθρεπτων υπαρχουν και εφοδιαζουν τα 206 μας.
επισης ποιος τυπος συνοδευει ποιο αυτοκινητο. νομιζω πως υπαρχουν απλοι/ηλεκτρικοι/ηλεκτρικοι θερμαινομενοι/ ηλεκτρικοι και ηλεκτρ. ανακλεινομενοι κ.λ.π. θα ηθελα να μαθω τι παιζει ωστε να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τους δικους μου. |
GEORGE_1 έγραψε: |
φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... ![]() |
GEORGE_1 έγραψε: | ||
![]() |
gabi_haros έγραψε: |
Άκυρο το ξέρω... Αλλά το ξέθαψα για να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα Rolland garos και έχει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέφτες... Ξέρει κανείς αν είναι θερμαινόμενοι και αν ναι πως τους ανάβεις? Ευχαριστώ!!! |