PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Καθρέφτες στο 206

DimiP - Τρι 18 Μάρ 2003, 20:17:51
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Καθρέφτες στο 206
Θα ηθελα να μαθω απο οσους ξερουν , ακριβως ποσοι και ποιοι τυποι καθρεπτων υπαρχουν και εφοδιαζουν τα 206 μας.
επισης ποιος τυπος συνοδευει ποιο αυτοκινητο.
νομιζω πως υπαρχουν απλοι/ηλεκτρικοι/ηλεκτρικοι θερμαινομενοι/ ηλεκτρικοι και ηλεκτρ. ανακλεινομενοι κ.λ.π.
θα ηθελα να μαθω τι παιζει ωστε να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τους δικους μου.
GIANNIS206 - Τετ 19 Μάρ 2003, 01:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ τι έχεις?εγώ έχω ηλεκτρικούς θερμαινόμενους!
Vaggelis - Τετ 19 Μάρ 2003, 08:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Dimi, αφού θα τους αλλάξεις όπως λες, γιατί δεν σκέφτεσαι την λύση των Μ3 Look με τα δυο στηρίγματα...;;;
Τους είχα δει, να φανταστείς, μέχρι και σε 106!!!!
Tomcat - Τετ 19 Μάρ 2003, 17:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
Oι Μ3 πάντως δεν κλείνουν , και δεν είναι θερμαινόμενοι. Το κόστο των ηλεκτρικών χωρίς βάψιμο αγγίζει τα 170 ευρο
DimiP - Τετ 19 Μάρ 2003, 18:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Dimi, αφού θα τους αλλάξεις όπως λες, γιατί δεν σκέφτεσαι την λύση των Μ3 Look με τα δυο στηρίγματα...;;;
Τους είχα δει, να φανταστείς, μέχρι και σε 106!!!!

να γιατι :

τοmcat : Oι Μ3 πάντως δεν κλείνουν , και δεν είναι θερμαινόμενοι. Το κόστο των ηλεκτρικών χωρίς βάψιμο αγγίζει τα 170 ευρο

Κανεις να βοηθησει με τους καθρεφτες ;;;; κανεις ;;;
chatasos - Τετ 19 Μάρ 2003, 18:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
Οι δικοί μου πάντως είναι θερμαινόμενοι - ηλεκτρικά χειριζόμενοι και το κόστος τους το ξέρεις Wink

Ηλεκτρικά ανακλινόμενους πρέπει να έχει το GT ή/και το GTi.
Tomcat - Τετ 19 Μάρ 2003, 18:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Δημήτρη εξαρτάται απο το τι ψάχνεις απο τους καθρέπτες.Ομορφία? Βάλε τους Μ3 απλώς στα στενάκια θα έχεις πρόβλημα.

Ηλεκτρικά ανακλινόμενους έχει μόνο το 607. Μάλιστα την επιλογή την έχει και στο χειριστήριο του συναγερμού... χαχαχα καλό !
DimiP - Πεμ 20 Μάρ 2003, 01:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Ρε Δημήτρη εξαρτάται απο το τι ψάχνεις απο τους καθρέπτες.Ομορφία? Βάλε τους Μ3 απλώς στα στενάκια θα έχεις πρόβλημα.

Ηλεκτρικά ανακλινόμενους έχει μόνο το 607. Μάλιστα την επιλογή την έχει και στο χειριστήριο του συναγερμού... χαχαχα καλό !

δεν ψαχνω ομορφια, ψαχνω να βρω μεταχειρ. ηλεκτρικους καθρεφτες ωστε να αλλαξω και επιτελους να ησυχασει η μεση και η πλατη μου απο το τεντωμα ωστε χειροκινητα να στριβω τον καθρεφτη .
αλλα δεν ξερω τι υπαρχει ωστε να ψαξω αναλογα.
για παραδειγμα μπορω να βρω ηλεκτρικους αλλα οχι θερμαινομενους ;;
αν ναι! ωραια γιατι δεν με νοιαζει το "θερμαινομενοι".

GIANNIS206 - Πεμ 20 Μάρ 2003, 01:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
Οι δικοί σου καθρέπτες σίγουρα δεν ειναι θερμενόμενοι αν και μηχανικοί?Έχω την εντύπωση ότι γίνεται αυτο!Για πάτα την αντίσταση για το πίσω τζάμι αστην για κανα 5-10 λεπτά και μετά πιάσε τον καθρέπτη!Για δοκίμασε και βλέπουμε!
alxdr74 - Πεμ 20 Μάρ 2003, 09:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Οι δικοί σου καθρέπτες σίγουρα δεν ειναι θερμενόμενοι αν και μηχανικοί?Έχω την εντύπωση ότι γίνεται αυτο!Για πάτα την αντίσταση για το πίσω τζάμι αστην για κανα 5-10 λεπτά και μετά πιάσε τον καθρέπτη!Για δοκίμασε και βλέπουμε!

Απο οσο ξερω οι δικοι μας καθρεπτες (μηχανικοι) δεν ειναι θερμενομενοι!! Επισης εχω και καποιες επιφυλαξεις εαν μπαινουν σε μας οι ηλεκτρικοι και αυτο γιατι στη LION της Αθηνας μου ειχανε πει οτι τετοια μετατροπη δεν γινεται Rolling eyes Τωρα κατα ποσο ειναι αυτο αληθεια μονο αυτοι το ξερουν..
chatasos - Πεμ 20 Μάρ 2003, 12:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει υποδοχή για το χειριστήριο των ηλεκτρικών καθρεφτών?
Αν όχι, θα πρέπει να κάνεις κάποια πατέντα για να το βάλεις κάπου.
Και μετά θα πρέπει να περάσεις τις καλωδιώσεις...

Λίγο δύσκολο να τα κάνει αυτά η αντιπροσωπία
Vini - Πεμ 20 Μάρ 2003, 13:23:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε και αυτό....
χειροκίνητοι:
http://www.fk-automotive.de/de/artikelanzeige.php?id=501&sid=ce25e755c000639fcf530d486e2b9ec8

και ηλεκτρικοί:
http://www.fk-automotive.de/de/artikelanzeige.php?id=502&sid=ce25e755c000639fcf530d486e2b9ec8

Η Εriclub φέρνει τα προιόντα της FK...
http://www.ericlub.gr
fpug - Πεμ 20 Μάρ 2003, 13:34:53
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Οι δικοί μου πάντως είναι θερμαινόμενοι - ηλεκτρικά χειριζόμενοι και το κόστος τους το ξέρεις Wink

Ηλεκτρικά ανακλινόμενους πρέπει να έχει το GT ή/και το GTi.

Το δικο μου εχει τετοιους που λες. Ο δεξιος καθρεπτης ομως κλεινει και ανοιγει οποτε το θυμαται Laughing
DimiP - Παρ 21 Μάρ 2003, 19:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

λες ;;;

να προσεξω μην καω μονο !!

Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Παρ 21 Μάρ 2003, 19:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Υπάρχει υποδοχή για το χειριστήριο των ηλεκτρικών καθρεφτών?
Αν όχι, θα πρέπει να κάνεις κάποια πατέντα για να το βάλεις κάπου.
Και μετά θα πρέπει να περάσεις τις καλωδιώσεις...

Λίγο δύσκολο να τα κάνει αυτά η αντιπροσωπία

ΤΙΣ καλωδιωσεις βρηκα ανθρωπο και μου τις περναει, για το χειρηστηριο θα μπει εκει που ειναι το μαμα. θα αλλαξει ολο μαζι με το διακοπτη για τα παραθυρα (του οδηγου που κατεβαινει μονο του ειναι και χαλασμενο οποτε...)

δεν θα γινουν στην αντιπροσωπεια αυτα. Wink
kovac - Πεμ 20 Νοέ 2003, 00:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν ηλεκτρικοί+θερμαινόμενοι+ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι (και τα 3 μαζί, σαν του RC δηλαδή) στην αντιπροσωπεία? Υπάρχει συμβατότητα για να μπουν σε εμάς?

dimip είπες πως άλλαξες τους μηχανικούς καθρέπτες σε ηλεκτρικούς, σωστά? Έχεις καμία φωτογραφία να δω πως περίπου είναι? Ή έβαλες τον ίδιο μηχανισμό και διακόπτες που βάζει και η αντιπροσωπεία, αλλά όχι στην αντιπροσωπεία (οπότε και δε θα έχει νόημα η φωτογραφία) ?
nik7 - Πεμ 20 Νοέ 2003, 01:02:11
Θέμα δημοσίευσης:
lipon
M3 oreoi alla akrivoi kai den diplonoun
iparxoun dio sxedia aplo kai me flas(san tis mercedes)
iparxoun kai dio montela sto kathe sxedio
ena xirokinito - ena ilektriko kai thermenomeno to opio erxete me paragelia gia to car tou kathenos kai koumponei stis mama fises....

tora stous mama kathreftes iparxoun pali dio montela
xirokinitoi - ilektrikoi kai thermenomenoi kai isos den ksero sigoura iparxoun kai anadiploumenoi(an ontos exei dikio o kovac).....

tora an tous allakseis telika thelo na mou peis poso pige to mali gia ta ergatika kai pou tha to kaneis giati thelo na kano kai ego aftin tin doulia se ena opel corsa... ta antalaktika ta vrisko stin frantzi alla den vrisko anthropo na mou kanei tin doulia... se ti anthropo na pao se ilektrologo?

elpizo na voithisa......
DimiP - Πεμ 20 Νοέ 2003, 08:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Υπάρχουν ηλεκτρικοί+θερμαινόμενοι+ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι (και τα 3 μαζί, σαν του RC δηλαδή) στην αντιπροσωπεία? Υπάρχει συμβατότητα για να μπουν σε εμάς?

dimip είπες πως άλλαξες τους μηχανικούς καθρέπτες σε ηλεκτρικούς, σωστά? Έχεις καμία φωτογραφία να δω πως περίπου είναι? Ή έβαλες τον ίδιο μηχανισμό και διακόπτες που βάζει και η αντιπροσωπεία, αλλά όχι στην αντιπροσωπεία (οπότε και δε θα έχει νόημα η φωτογραφία) ?

θα τους αλλαζα αλλα λογω κωλυματος με την καλωδιωση δεν εγινε τιποτα τελικα, περιμενω για μελλοντικη αναβαθμιση πακετο. Confused
crazy206gs - Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
θα τους αλλαζα αλλα λογω κωλυματος με την καλωδιωση δεν εγινε τιποτα τελικα, περιμενω για μελλοντικη αναβαθμιση πακετο. Confused

Βρε Dimip, δεν έχει περασμένες τις καλωδιώσεις.Γιατι,προχτές που άλλαξε ο αδελφός μου το καθρέφτη,είδε μία φίσσα.Ρώτησε το παιδί που τον τοποθετούσε και του είπε οτι είναι η καλωδίωση για ηλεκτρικό.
kovac - Πεμ 20 Νοέ 2003, 15:58:18
Θέμα δημοσίευσης:
Για τους καθρέπτες του RC ότι είναι και τα 3 (ηλεκτρικοί,θερμαινόμενοι & αναδιπλούμενοι) το λέει στο site της Peugeot... http://www.peugeot.gr/cars/206rc/0.shtml . Το θέμα είναι αν υπάρχουν (έχουν έρθει στην αντιπροσωπεία) και αν μπαίνουν σε μας.
fpug έγραψε:
Το δικο μου εχει τετοιους που λες. Ο δεξιος καθρεπτης ομως κλεινει και ανοιγει οποτε το θυμαται

fpug,εσύ που έχεις ηλεκτρικούς/αναδιπλούμενους, είναι θερμαινόμενοι?

Για Μ3...δε νομίζω, ίσως αν έκλειναν να τους έβαζα.
DimiP - Παρ 21 Νοέ 2003, 12:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206-arta έγραψε:
DimiP έγραψε:

Βρε Dimip, δεν έχει περασμένες τις καλωδιώσεις.Γιατι,προχτές που άλλαξε ο αδελφός μου το καθρέφτη,είδε μία φίσσα.Ρώτησε το παιδί που τον τοποθετούσε και του είπε οτι είναι η καλωδίωση για ηλεκτρικό.

ακριβως εκει κόλησα!! Surprised Surprised
GEORGE_1 - Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:58:50
Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτες στο 206
DimiP έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω απο οσους ξερουν , ακριβως ποσοι και ποιοι τυποι καθρεπτων υπαρχουν και εφοδιαζουν τα 206 μας.
νομιζω πως υπαρχουν απλοι/ηλεκτρικοι/ηλεκτρικοι θερμαινομενοι/ ηλεκτρικοι και ηλεκτρ. ανακλεινομενοι κ.λ.π.
φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... Sad επειδη οπως θα εχεις δει ειναι πιο μεγαλοι απο αυτους του αυτοκινητου,ιισωσ μετα απο καποια χιλιομετρα να εχεις καποιο σφυριγμα του αερα.ελπιζω να βοηθισα..
kovac - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 12:57:08
GEORGE_1 έγραψε:
φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... Sad επειδη οπως θα εχεις δει ειναι πιο μεγαλοι απο αυτους του αυτοκινητου,ιισωσ μετα απο καποια χιλιομετρα να εχεις καποιο σφυριγμα του αερα.ελπιζω να βοηθισα..

Να ρωτήσω κάτι (που ίσως ακουστεί χαζό βέβαια...), η τιμή των 130€ είναι για το ζεύγος ή για κάθε καθρέφτη ξεχωριστά?
Είπαμε είναι μαύροι ε? Και δεν θέλουν βάψιμο σίγουρα? Είναι μεταλλικό το χρώμα έτσι?
Ποιοί καθρέφτες είναι? Δηλαδή έχουν και το φλασάκι πάνω ή οι σκέτοι?
Ευχαριστώωωωω... Very happy
DimiP - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 23:40:08
GEORGE_1 έγραψε:
DimiP έγραψε:

oχι φιλε μου , το αφησα οπως και πολλα αλλα ...projects... Confused
smaraghi - Παρ 14 Μάϊ 2004, 07:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
χθες πήγα σε ένα μηχανικό και μου είπε να μην βάλω Μ3, τους έχει βάλει σε πολλά αλλά μετά από καιρό τρίζουν.
gabi_haros - Τρι 06 Οκτ 2009, 14:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Άκυρο το ξέρω... Αλλά το ξέθαψα για να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα Rolland garos και έχει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέφτες... Ξέρει κανείς αν είναι θερμαινόμενοι και αν ναι πως τους ανάβεις?
Ευχαριστώ!!!
kovac - Τρι 06 Οκτ 2009, 20:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
gabi_haros έγραψε:
Άκυρο το ξέρω... Αλλά το ξέθαψα για να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα Rolland garos και έχει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέφτες... Ξέρει κανείς αν είναι θερμαινόμενοι και αν ναι πως τους ανάβεις?
Ευχαριστώ!!!

Αν γνωρίζω σωστά, αυτό γίνεται πατώντας την αντίσταση του πίσω τζαμιού (ταυτόχρονα ανάβουν και οι αντιστάσεις των καθρεπτών). Wink
TIOS - Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως γνωριζει κανεις απο ηλεκτρικους αναδιπλωμενους ? φοραει το δικο μου και εχει καει του οδηγου στην πεζο που ρωτησα δεν υπαχει ανταλλακτικο τι πατεντα να κανω ?οεο
Dimitris_thess - Δευ 02 Νοέ 2009, 22:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια έχω εδώ και κάνα 8μηνο ένα 206 cc και μόλις σήμερα ανακάλυψα , ενώ είχα ανοίξει να ξεθαμπόσουν τα τζάμια πατώντας του a/c, κατά τύχη ακουμπάω εξωτερικά τους καθρέφτες και είδα ότι ήταν ζεστοί!

Αυτό ρε παιδιά σημαίνει ότι είναι ηλεκτρικά θερμενόμενοι;
Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί το αμάξι μου είναι 2002 και δεν έχει υπολογιστή ταξιδιού αλλά δεν παιζει ρολο αυτο ε;;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες