Lefter1s RC έγραψε: |
Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο περιεργα μου ακουγονται αυτα...
Ειμαι του '89... |
ath7 έγραψε: |
Και εγω του 89 ειμαι και ως πεμτη δημοτικου αυτα εκανα και εγω!Τρις φορες 17 ραματα μετραω!Ευτυχως κανενα σπασιμο! |
MEMsound έγραψε: | ||
του 79... 2~3 ράμματα... 4~5 σπασίματα από ποδήλατο και skate κυρίως... από τα πιο ομορφα... σκαρφάλωμα σε δέντρο... όποτε με εβλεπε η μάνα μου απλά δεν μου μιλαγε γιατι φοβόταν μην μου αποσπάσει την προσοχή και πέσω κλπ κλπ κλπ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sfikas205 έγραψε: |
...για ραματα και διαφορα τετοια παρασιμα ας μη συζηταμαι...στα 11 αποκτησα 84 στη φατσα απο τροχαιο...εγω με ΖUNDAPP...πεταχτηκε γεροσ με COROLLA... |
DimiP έγραψε: |
για δειτε και αυτα να θυμηθειτε τα νιατα σας :
http://www.youtube.com/watch?v=Fd7aJCdoaT4 http://www.youtube.com/watch?v=7MDTEoM1an8 ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Αν μας βρεις και μια φωτογραφια σου πανω σε αυτα, στειλε την να την κανουμε baner του site τις αποκριες. |
Stevon έγραψε: |
Χάρη
Ένα πράγμα θα σου πω..... πίσω φρένο "κόντρα".....ΤΕΛΟΣ....... |
STELIOS έγραψε: |
Αν μας βρεις και μια φωτογραφια σου πανω σε αυτα, στειλε την να την κανουμε baner του site τις αποκριες. |
stamatis_vts έγραψε: |
...
και στις αρχες της αλκοολικης μας καριερας πιναμε ΡΟΣΣΟ ΑΝΤΙΚΟ και αργοτερα SOUTHERN COMFORT με sprite... ![]() |
ath7 έγραψε: |
Ετσι ρε ψηλε αν και ειμαι το 89 (δεν ξερω αν διαβασες ποιο πριν) ολο εξω και να αλωνιζω!Πολυ το γουσταρα!
Τωρα τα παιδακια τσοντουλες στο PC που ειναι δικο τους και οχι των γωνιων του και playstation καργα! Εμεις παιζαμε pro στο προαβλιο του σχολειου και counder στο βουνο με αεροβολα! |
ultra-one έγραψε: |
Βρήκα αυτά πριν από λίγο και πραγματικά ανατρίχιασα διότι έχω φοβερές αναμνήσεις!!!!
. . . το μεγαλύτερο αδελφάκι του και ίσως το ΠΙΟ Ευρηματικό και πρωτότυπο ποδήλατο EVER)!!! Πραγματικά, πόσοι από σας προφτάσατε τα Tomahawk και Chopper???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MTerry έγραψε: |
(ανάρτηση μπροστά,ταμπούρα μπρός-πίσω) |
Giannis307 έγραψε: |
Καθαρα τυχαιο και σπανιιο στην ιλικια σου τετοιο μεγαλωμα... |
Road_Runner έγραψε: | ||
Οταν λέμε ταμπούρα τι εννοούμε? |
ath7 έγραψε: | ||
Δεν ειναι τυχαιο απλα δεν ειμαστε ολοι φλωροι! (σαν και σενα ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Οταν λέμε ταμπούρα τι εννοούμε? |
z@ck! έγραψε: |
Εγω εχω μια Montesa H6 250 '83 με μπρος-πισω ταμπουρα. Το μπροστα δεν δουλευε ποτε, μονο πισω!
Α ρε ξεροκαμπανα μηχανακια ![]() |