fynos έγραψε: |
Το προβλέπετε για το 207 όταν φτάσει τα 5000 km ? |
GeoMel έγραψε: |
Θεωρητικα εχεις εναν οπτικο ελεγχο.. Ελεγχονται σταθμες υγρων κ τυχον συμπληρωση(στη ΛΙΟΝ τουλαχιστον ειναι δωρεαν) κ γινεται κ ενας ελεγχος του αυτοκινητου γενικα(λαστιχα, φωτα,ηλεκτρικα κτλ) |
nickzotos έγραψε: |
λοιπον εχουμε και λεμε:
στα 5000 ή στο 6μηνο παμε για επισκεψη εγγυησης (γενικος ελεγχος του αυτοκινητου- δωρεαν) εαν θελετε εσεις αλλαζεται λαδια. στα 20000 ή χρονο παμε για σερβις! και μετα παει ετσι..καθε 20000 ή χρονο πιο εγκυρη πηγη δεν υπαρχει ![]() |
power έγραψε: |
Δεν είναι όλες οι αντιπροσωπείες έτσι. Εμένα από την πρώτη στιγμή μου είπαν στα 20.000χιλ άσχετα αν εγώ το πήγα στα 10.000χιλ. |
γραφει το βιβλιαρακι! |
ολα τα καινουργια αυτοκινητα (νομιζω εκτος απο μερικες ειδικες περιπτωσεις) δεν εχουν ενδιαμμεσους ελεγχους και αυτο ειναι εγκυκλιος προς ολους! ![]() |
ayrton έγραψε: |
στα 5000 εμενα μου ειπαν να το παω για ενα τυπικο οπτικο ελεγχο. |
η λεγομενη επισκεψη εγγυησης! ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: |
Χθες πηγα στη Lion για το σερβις των 5k km . Καθηστερησα 1km αλλα δεν εχει σημασια. Δεν τους ειπα τιποτα και απλα μου συμπληρωσανε το λαδι με shell 5-30 αναφεροντας μου οτι δεν προκειται για 'σερβις' ο ελεγχος στα 5k km... Γνωμες παιδες... |
Lefter1s RC έγραψε: |
Χθες πηγα στη Lion για το σερβις των 5k km . Καθηστερησα 1km αλλα δεν εχει σημασια. Δεν τους ειπα τιποτα και απλα μου συμπληρωσανε το λαδι με shell 5-30 αναφεροντας μου οτι δεν προκειται για 'σερβις' ο ελεγχος στα 5k km... Γνωμες παιδες... |
myth έγραψε: |
ρε παιδες εχω 4500χιλιομετρα και μου εβγαλε τωρα καθως γυρναγα απο εξω "engine oil low"...ειναι δυνατον να θελει συμπληρωμα??? Δεν το κοιταξα γιατι η ωρα ειναι περασμενη...δεν ειναι λιγο κουλο να το βγαλει??? |
myth έγραψε: |
ρε παιδες εχω 4500χιλιομετρα και μου εβγαλε τωρα καθως γυρναγα απο εξω "engine oil low"...ειναι δυνατον να θελει συμπληρωμα??? Δεν το κοιταξα γιατι η ωρα ειναι περασμενη...δεν ειναι λιγο κουλο να το βγαλει??? |
Jim207GT έγραψε: | ||
Σε μένα πάντος που έχω 19.000χλμ απο τα 10.000 που άλλαξα δεν έχει κάψει σχεδόν τίποτα. Και εννοείτε οτι σε κάθε ευκαιρία το ανοίγω. Μέχρι τα 10.000 είχα αλλάξει 3ς φορές λάδια οπότε δεν ξέρω αν τσίμπαγε τότε, για παρατήρησέ το μέχρι τα 10.000 τί θα κάνει. |
makis106 έγραψε: |
Φίλε Δημήτρη, επειδή θα πάω την άλλη εβδομάδα να κάνω 1η αλλαγή λαδιών στα 5000κμ, είπα με τον μηχανικό να βάλουμε τα Castrol. Νομίζω οτι αυτά έβαλες κ εσύ, κ είπες οτι είσαι ευχαριστημένος. Ήθελα ανα σε ρωτήσω, αν τα πήρες απ΄έξω, ή στα χρέωσε η αντιπροσωπεία κ πόσο, έτσι για να έχω ενα μπούσουλα... |
theoxarhs έγραψε: |
Παιδια θα παω για το πρωτο...
1.Κανουν μια προσφορα αλλαγή λαδιών και φιλτρου λαδιου , ρωτησα τιμη (προσφορας) και μου ειπαν 95 EUR... Αξιζει τον κοπο να το κανεις απο τωρα αυτο; Λιγο ακριβα δεν ειναι; 2.Εχετε παρατηρησει οταν βαζετε σε λειτουργια τον πισω υαλοκαθαριστηρα, σε καθε κυκλο που κανει ο υαλοκαθαριστηρας να ακουγεται ενα τσουκ στο ταμπλω; τι ειναι αυτο, από το ρελαι του υαλοκαθαριστηρα, ή συμβαινει επιτηδες για να μην τον ξεχασεις ανοικτο; |
kostas107 έγραψε: |
καλημερα,ειμαι καινουργιο μελος του psclub,γραφτηκα μολις χθες,εχω ενα προβλημα και θελω να το μοιραστω μαζι σας,οποιαδηποτε συμβουλη η αποψη δεκτη,πριν ενα μηνα απεκτησα το 207 rally,κατα την παραδοση δεν ελενξα τα λαδια του αυτοκινητου,μετα απο 2 εβδομαδες κοιταζοντας την βεργα με κρυο μοτερ πριν το βαλω μπροστα διαπιστωνω οτι τα λαδια ηταν λιγο ποιο κατω απο το minimoun,το πηγαινω στη lion ελλας για να το δουν,ειχα κανει γυρο στα 1800 χιλ,ο συμβουλος μου ειπε οτι το συμπληρωσαν με 200ml,που εγω δεν το πιστευω σαν κωστας,ελπιζω να συμφωνειτε?αφου το πηρα απο την lion πηγα στο σπιτι,το αφησα να κρυωσει,διαπιστωνω παλι οτι η σταθμη ηταν λιγο ποιο πανω απο το minimoun,παιρνω ενα λιτρο λαδι 5-30 της valvoline και βαζω αλλα 700ml η ενδειξη στη βεργα πηγε στο μαχ,απο εκεινη την ημερα εχω κανει γυρω στα 750 χιλ και η ενδειξη της βεργας ειναι στη μεση αναμεσα του minimoun και στο μαχ,δεν ξερω αλλα η απωλεια λαδιου δεν θα ειναι γυρω στα 200 με 300 ml?να το παω στην lion να το δουν?οποιαδηποτε πληροφορια η συμβουλη παρακαλω να μου στειλετε,ειναι καινουργιο το αμαξι και εχω φρικαρει με αυτο που γινετε, ευχαριστω προκαταβολικα |
Pughell έγραψε: | ||
Καταρχην κανε μια προληπτικη αλλαγη λαδιων καθως αυτο που εκανες να αναμιξεις διαφορετικες μαρκες ειναι πολυ λαθος,ιδιαιτερα σε καινουργιο μοτερ. Απο εκει και περα παρακολουθησε το τακτικα αλλα παντα με το αυτοκινητο κρυο και σε εντελως επιπεδο εδαφος. Η καταναλωση ειναι λογικη μεχρι ενα σημειο αλλα ετσι οπως το περιγραφεις,ειναι σαν...διαρροη! Παρακολουθησε το και γενικα προσεχε το. Αν παλι το σκιζεις απο την 1η μερα που το πηρες,συνηθισε το,θα καιει ολο και περισσοτερο. Αυτο ειναι το μειονεκτημα του "ιταλικου στρωσιματος". ![]() |
Pughell έγραψε: |
Μπορει οντως το μοτερ σου να εχει καποια δυσλειτουργια απο εκει και περα ομως μια Χ(μικρη) καταναλωση λαδιου ειναι λογικη.
Τωρα για το στρωσιμο,το ξαναειπα, δεν υπαρχει μοτερ που να μην θελει στρωσιμο! Εξηγησα και τους λογους που ισχυει το παραπανω. Ναι μεν μπορει οι νεες μεθοδοι κατεργασιας να ειναι πολυ πιο ακριβεις αλλα το στρωσιμο χρειαζεται παντα τις πρωτες 15-20 ωρες λειτουργιας. ![]() |
peugeot_ς έγραψε: |
Τηλεφωνημα προς τη λιον-athens.
Γεια σας, τηλεφωνω για να κλεισω ραντεβου για αλλαγη λαδιων ......................................................ποσο θα κοστισει? - 100 ΕΥΡΩ. Και μια ερωτηση 0 30 να βαλω ή 5 30? |
λοιπον εχουμε και λεμε:
στα 5000 ή στο 6μηνο παμε για επισκεψη εγγυησης (γενικος ελεγχος του αυτοκινητου- δωρεαν) εαν θελετε εσεις αλλαζεται λαδια. |
sxydonas έγραψε: |
Ο οπτικός έλεγχος των 5000km που ανέφερε έντυπο (κακή φωτοτυπία) της αντιπροσωπείας περιελάμβανε και προσθήκη λαδιού. Συγκεκριμένα χρειάστηκε 1L και χρεώθηκε 20E. Υποθέτω τυχαία χρειάστηκαν 1000ml ακριβώς. Ο επί της υποδοχής κύριος επέμεινε πως δεν χρειάζεται αλλαγή λαδιών. |
Vini έγραψε: |
Για πείτε ρε παιδιά.Μου είπαν στα 5000χιλ έλεγχος αυτοκινήτου και συμπλήρωση λαδιών ή προαιρετική αλλαγή λαδιών.
Μπορώ να πάω σε άλλο συνεργείο και να ξεκινήσω εκεί τη διαδικασία των service;; ![]() |
kostasvti έγραψε: |
Αλλαγη λαδιων σε γνωστο εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο αθηνα 4 λιτρα (χωρις φιλτρο) 70ευροπουλα. (5-30) |
ayrton έγραψε: | ||
Σε επισημο αντιπροσωπο μονο 70 ευρω? εχω τα ιδια πληρωσα 130 ευρω ![]() |
Γιατι οπως μου ειπε το παιδι επεσαν οι τιμες των λαδιων, διοτι φευγαν ολοι απο τα αουσιοδοτημενα. και μαλιστα τα λαδια μαζι με το φπα ηταν 69 ευρω και κατι αλλα κατι νερα γυαλαοκαθαριστηρων κατι βασεις ταπας κλπ...στην αρχη ημουν προετοιμασμενος για ταριφα 100...αλλα ανασανα..για τον φιλο που ρωτα γιατι οχι φιλτρο ειχα και εγω την απορια αλλα μου ειπε οτι για 4λιτρα λαδι που μου εβαλε δεν εβαλε φιλτρο. Δεν πολυκαταλαβα την απαντηση. |
Μαλλον Μακη. Εγω παντως οφειλω να πω πως ο συγκεκριμενος εξουσιοδοτημενος ειναι πολυ σπαθι τουλαχιστον ο υιος με τον οποιο εχω και μια αμεσοτητα.. |
broulis έγραψε: |
Λοιπόν παίδες μόλις γύρισα από τη Peugeot εδώ στα Χανιά όπου πήγα για τη πρώτη αλλαγή λαδιών στα 5000χλμ.
'Εγινε αλλαγή λαδιών(βάζουν TOTAL 5-30 ![]() Κόστος 80 ευρώ...Λογικό το βρίσκω. Αυτά απο εμένα... Καλη σας μέρα! ![]() |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Εμενα απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν στις 10000 αλλαγη λαδια-φιλτρο.
Για νωριτερα δε μου ειπαν τιποτα, αλλα και το βιβλιαρακι το ιδιο πραγμα λεει, πρωτη επισκεψη στις 10000. Σκεφτομαι να αλλαξω λαδια-φιλτρο νωριτερα, αλλα απο οσο μου ειπαν τα πρωτα λαδια περιεχουν καποια προσθετα μεσα που καλο ειναι να τα αφησω μεχρι τις 10000... |
mrkaza έγραψε: |
PS το αν θα αναψει εξαρτατε πολυ και απο το ποσο το ζωριζεις ![]() |
dimkeras έγραψε: |
(250ml τη βδομάδα "πίνει" πλέον το δικό μου, καλά είναι? ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
Και τέλος η λυπητερή. Για το μινι σέρβις-εργασία μου πήρε 35,70€ ![]() ![]() |
NoDsl έγραψε: |
Αλήθεια τα total είναι ξανθά; Δεν ξερω τι άποψη έχετε; |