Sidobre έγραψε: |
Στα πλαίσια της πολύ καλής μας συνεργασίας με την αντιπροσωπεία της Peugeot Sport, εξασφαλίσαμε προνομιακή τιμή για το πρόγραμμα, μόνο 820 ευρώ, αντί για 950 ευρώ που κοστίζει κανονικά, μόνο με την επίδειξη της κάρτας μέλους του PSClub. |
kane έγραψε: | ||
Πάνο,οπως ειπα δεν θα πω την αποψη μου για την τιμη.Στην τελικη δεν θα το αγοράσω και σιγουρα δεν θελω να χαλάσω την "πιατσα" να το πω? Αυτο που κολλάω ειναι πως συνδεθηκε η εργοστασιακη εγγυηση της επισημης Λαιον με τον κ.Κόνδωρα. Να μου πεις οτι η επισημη πς γαλλις το εφτιαξε και πληρωστε παρτε το,ναι το εμπιστευομαι (και μενα το σαξο μου πεζο σπορτ ειναι ολο),αλλά το εφτιαξε ο καθε Κ.Κόνδωρας και το προμοταρει μου κάθεται καπως (εμενα προσωπικα,μπορει να ειμαι και λαθος). Επίσης το οτι εξέλιξε ο ιδιος κατι οπως ανεφερες για αναρτηση και δουλεψε,δουλεψε ως κατασκευή δικια του,δεν μπορει να κολλήσει ταμπελάκι επίσημου προιόντος της μπουτικ στην γαλλία. Κατάλαβες το σκεπτικο μου? |
Steve έγραψε: |
Μάρκα και διάσταση ζάντας? (7,0" x 17"?) |
power έγραψε: |
Το πρόγραμμα μπορούμε να το περάσουμε σε όλες τις αντιπροσωπείες ? |
Παράθεση: |
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ PEUGEOT[/size]
Δεν αποκλείεται να πωλούν το πρόγραμμα και οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες προς 950 ευρώ. |
volvos έγραψε: |
καταρχην και χωρις καρτα ενα τηλ να παρει καποιος υπευθυνος θα εισαι οκ.
μπας και σε ενδιαφερει να κανεις μια δυναμομετρηση πριν μετα? οποτε να εχουμε να βαλουμε εδω μεσα επ' ακριβως τι κανει το αμαξι? για τιμη σιγουρα μπορουν να κανονισουν τα παιδια μια σπεσιαλ τιμη στο δυναμομετρο του τασου-asa1 που ειναι απο τα πιο αντικειμενικα της αθηνας... |
γενικα μοιαζει σε χαρακτηριστικα απο οτι φαινεται αρκετα με το προγραμμα του Rc και για αυτο και πιθανοτατα να καιει κανονικα 95αρα οπως και το rc ![]() |
kostastrd έγραψε: |
παιδια υπαρχει και η personal dynamics που με τα μισα λευτα απο τον κονδορ βγαζει 182 αλογα και 28.8 nm ροπη με 5 χρονια εγγυηση για το προγραμμα μεσο τησ θυρας OBD απο την ελβετια ![]() |
5 χρονιά εγγυησή στο λογισμικό!!!
http://www.personal-dynamics.gr/index2.cfm?Level1=2&Level2=0&Level3=0&Level4=0&Level5=0&Level6=0 |
5 χρονιά εγγυησή στο λογισμικό!!!
http://www.personal-dynamics.gr/index2.cfm?Level1=2&Level2=0&Level3=0&Level4=0&Level5=0&Level6=0 |
Μου την σπάνε οι έμμεσες διαφημήσεις ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
χμμμμμμμ στο λογισμικό "οκ" στο μοτερ?? ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Να ρωτησω κατι?
Ο Κονδωρας αναλαμβανει και βελτιωσεις γενικα? Δηλαδη μπορω να στειλω και εγω τον εγκεφαλο του δικου μου για να το περασει ενα προγραμμα χωρις να χανω κατι απο την εργοστασιακη εγγυηση? Εκτος απο εγκεφαλους τι αλλο κανει? Ας μου στειλει καποιος ενα πμ και ας σβησει το ποστ μου αν ειναι ασχετο. Απλα απαντηση θελω. |
KouKou έγραψε: |
φιλε μου το κλικ που ακους ειναι για την απενεργοποιηση του speed limiter απο το cruse control και οχι για overboost. |
Πλέον υπάρχει διαθέσιμο και πρόγραμμα για τον THP 175 ίππων (207 RC) το οποίο εκτοξεύει τη δύναμη περίπου στα 210 άλογα με την ίδια τιμή! |
pol έγραψε: |
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PEUGEOT ΕΛΕΟΣ |
Σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί όμως ότι και τα 150 άλογα καλά είναι, και θέλει να απενεργοποιήσει μόνο το ESP...
Η απενεργοποίηση του ESP μπορεί να γίνει χωρίς να πάρουμε ολόκληρο το πρόγραμμα της βελτίωσης? Αν ναι, πόσο κοστίζει? |
Road_Runner έγραψε: |
Ψιλο οφτοπικ αλλα βγαλανε και αναρτηση για το 207.... ![]() ![]() |
pug306 έγραψε: |
απο τη ξερω το esp απενεργοποιητε αλλα μετα θα εχει προβλημα με τον εγκεφαλο δεν θα το αναγνωρηζει το συστημα |
απο εναν γνωστο φιλο μου προγραμματιστη!!!
εγκυρη πηγη!!!!!!! ![]() |
Τις δηλωσεις αυτες αλλου!!
![]() ειναι πολυ εγκυρος,κατι παραπανω απο εσενα ξερω! οχι γενικα!! επειδη ξερω ποιος ειναι ο συγκεκριμενος ![]() |
ουτε θα πω!
αλλα εαν θες μαθε απο την peugeot sport ![]() |
απο τη ξερω το esp απενεργοποιητε αλλα μετα θα εχει προβλημα με τον εγκεφαλο δεν θα το αναγνωρηζει το συστημα |
Touristas έγραψε: |
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα.
Με το πρόγραμμα από κόνδορα όταν το ESP απενεργοποιείτε με το πάτημα του κουμπιού για 10sec στην οθόνη σου βγάζει ESP/ASR Fault. Για να ξαναμπεί σε λειτουργία θα πρέπει να σβήσουμε το αμάξι. Όταν ανοίξουμε το διακόπτη ξανά θα επανέλθει στην φυσιολογική λειτουργία του. |
ο κονδορας που λες,το φτιαχνει αυτο μεσα στον εγκεφαλο η με κατι αλλο εξωτερικο εγκεφαλακι? |
οκ!
Δημητρης Σου λεει κατι? |
Jim_207GT έγραψε: |
αμφιβαλω αν το γνωριζει αυτο η LION |
στο δρομο και δε προκειται με καποιο απο αυτα να εισαι πιο γρηγορος απο τα αλλα. |
AN exeis Βαλει μουφα βενιζνη
αν εχεις κανει πιο πολλα χλμ και εχεις αλλαξει 2-3φορες λαδια και εχει ανοιξει το μοτερ αν εχεις κανει προσφατα σερβις αν εχεις βγαλει καμια ρεζερβα.... αν αν αν αν ..... χεσε ψηλα και αγναντευε που λεγαμε παλια ![]() |
οποτε μαλλον με βλεπω κονδορα και μενα για πογραμμα |
ναι γιατι αλλιωσ θα ψαχνομε κανενα μηνα πηρα τηλ στον κονδορα και τους λεω να μου κανουν ενα update και μοθ λεει μονο αμα εχει καποιο προβλημα κανουν |
drdino έγραψε: |
Το θέμα με το esp και την απενεργοποίησή του δεν το παρατηρήσατε όταν το οδηγήσατε; |
Αλέξανδρος15 έγραψε: |
Ρε παιδιά όσα λέτε καλά είναι, δεν είναι κάπως ακριβό το πρόγραμμα του κόνδωρα, θα είναι αξιόπιστο? Το RC για 25 άλογα παραπάνω έχει διαφορετική τουρμπίνα ενώ άλλοι λένε και για έμβολα, με τη ροπή τι γίνεται? Με την κατανάλωση? Θα καίει 95άρα ή θα θέλει μόνο 100άρα? |
Αν δεν κανω λαθος το RC μπλα μπλα μπλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ μπλα μπλα μπλα το δικο μου ετσι θα καταληξει μια μερα! |
Η τουρμπινα του RC φτιαχτηκε με γνωμονα την αξιοπιστια και σηκωνει μεγαλυτερες πιεσης εξου και τα διαφορερικα εμβολα που δεν δινουν φυσικα αλογα αλλα μεγαλυτεη αντοχη αρα λογικα ενα GT με προγραμμα και εξατμιση ειναι σιγουρα ισοδυναμο με ενα RC αν και με φτηνες λυσεις μπορει να κανεις το GT μακραν καλυτερο απο ενα RC μια ελαφρως μεταχειρησμενη τουρμπινα KO3s βρωμαει ο κοσμος πλεον τη βρισκεις με 300 ευρω σε αριστη κατασταση μια πολαπλη εξαγωγης νεα 400 ευρω και ενα σετ πιστονια με εργασια 700 ευρω δηλαδη με 1400 φτανεις για πλακα τα 240 αλογα και αξιοπιστα αν και καλο θα ηταν να βαλεις και ενα ιντερκουλερ +500 HERCULES η τιμες που αναφερω ειναι πραγματικες το δικο μου ετσι θα καταληξει μια μερα! |
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα.
Με το πρόγραμμα από κόνδορα όταν το ESP απενεργοποιείτε με το πάτημα του κουμπιού για 10sec στην οθόνη σου βγάζει ESP/ASR Fault. Για να ξαναμπεί σε λειτουργία θα πρέπει να σβήσουμε το αμάξι. Όταν ανοίξουμε το διακόπτη ξανά θα επανέλθει στην φυσιολογική λειτουργία του. |
STEVE δεν διαβασες καλα τη εγραψα ειπα θα αλλαξω πολαπλη και τουρμπινα και οχι μονο τουρμπινα η K03s σε FR εχει φτασει τα 250+ αλογα με πιεση OVERBOOST 1.5 και 0.9 σταθερη υπαρχει και γνωστο περιοδικο που εχει κανει το συγκεκριμενο τεστ τωρα σε μοτερ σαν του RC με μαμα τουρμπινα φουλ πρωτο σταδιο παντα οτι λεω με δυναμμομετρηση εχει φτιαχτει 230 αλογα αρα που το παραλογο τα 250 με KO3s?Ολα αυτα για μενα ειναι μια σκεψη μελλοντικη μεχρι τοτε βλεπουμε επισης αναφερα ιντερκουλερ και εμβολα εξατμιση εχω βαλει μιας και ρωτησες οποιος αμφιβαλει για της τιμες τη να πω? εγω τοσο τα βρηκα ψαχνοντας δηαλαδη οταν βρισκω ιντερκουλερ με 500 ευρω χειροποιητο απο ανθρωπο που θεωρειτε κορυφη στην Ελλαδα την πρεπει να κανω να δωσω παραπανω για να το αγορασω? τα εμβολα εχουν τοποθετημενα οσο ειπα αυτα! |
...γιατι πουθενα δε δειχνει 175... |
Μα εσεις οι ιδιοι ποιο πανω λετε οτι το προγραμματα της πεζο CONDOR Βγαζουν το κατι παραπανω απο οσο ανακοινωνουν τωρα γιατι μειωνεις κατα 10 τοu RC? δεν το καταλαβαινω αρα με τα λεγομενα σου αμφισβητειςς κατα καποιο τροπο αυτα που υποσχεται η πεζο CONDOR oεο! Αρα το προγραμμα για GT και ραλυ λεω τωρα εγω βαση αυτα που λες εφοσον δεν εχεις δει δυναμμομετρηση οτι ειναι ακυρο και μας κοροιδευουνε πρωτη φορα ακουω εγω σε τουρμπο μοτερ με downpipe ποιο ελευθερο καταλυτη και σωληνωσεις να παιρνει μονο 5 αλογα μαλλον δεν εχεις οδηγησει το συγκεκριμενο αμαξι να δεις ποσο παιρνει με ελευθερη εξατμιση οδηγησε ενα και μετα βγαλε πορισμα !Τη δυναμμομετρηση που αναφερω την εκανε το POWER και συγκεκριμενα σε ΜΙΝΙ με φουλ πρωτο σταδιο μαζι με αλλα 25 αυτοκινητα εγω σου λεω να κλεβει και 10 αλογα το συγκεκριμενο δυναμμομετρο πας στα 220 παλι μεσα ειμαι στα λεγομενα μου τωρα τη προσπαθεις να πεις και κυριως πως κρινεις οταν δεν εχεις καν το ιδιο αμαξι εγω εχω φαει αρκετες ωρες για να βγαλω μια ακρη με το συγκεκριμενο μοτερ τη να πω!Δημοκρατια εχουμε καθενας λει οτι θελει με μια διαφορα τα επειχηρηματα που λεω τα εχω σε χαρτια εσυ πως απαντας με θεωριες! |
Εσύ σταμάτα, είσαι με τα πόδια ![]() ![]() |
DAKARBOY έγραψε: |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΤΑ 750Ε ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ!!!
ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PEUGEOT ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ EINAI ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΠΑΙΔΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ PEUGEOT....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΤΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! |
ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PEUGEOT ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ EINAI ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΠΑΙΔΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ PEUGEOT....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΤΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! |
Του απενεργοποιήσαν το ESP τουλάχιστον? |
Δεν γίνεται από των εγκέφαλο και δεν έχει και καμία δουλειά ο εγκέφαλος του κινητήρα με την απενεργοποίηση του ESP.
Με άλλο τρόπο βγαίνει εκτός. |
Βαφτίστε με να δούμε άσπρη μέρα ![]() |
salex έγραψε: | ||
Σε βαφτίζω Γιώργο. Εντάξει τώρα; ![]() |
Θα προτιμούσα κάτι πιο σύγχρονο και διαγαλαξιακό. Μοντερέητορ για παράδειγμα ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: |
***Οι πηγες μου λενε οτι RC με προγραμμα κονδωρα απεδωσε 199 και κατι αλογα***
Υ.Γ: Oι πηγες μου ειναι ο ιδιος ο κονδωρας μετα απο επικοινωνια... |
Morfeas έγραψε: |
Επίσημα η Peugeot δεν έχει βγάλει πρόγραμμα οπότε ο κάθε αντιπρόσωπος καλύπτει μια ενδεχόμενη ζημιά μόνος του.Δεν νομίζω να βάλεις πρόγραμμα στην condor και να πας στην Oscar και να πεις ότι έσπασε η τουρμπίνα και να στην φτιάξουν εφόσον δεν πουλάνε το ίδιο πρόγραμμα,και το αντίστοιχο βέβαια εκτός αν η Lion Hellas τους έχει πει ότι ανεξάρτητα σε πια αντιπροσωπεία έχει βάλει ο πελάτης αυτό θα καλύπτουν την ζημιά.Οπότε πιστεύω ότι μια ενδεχόμενη ζημιά καλύπτετε από τα εκάστοτε συνεργεία που βάλανε το πρόγραμμα με δικά τους έξοδα αν τα κάλυπτε η Lion Hellas τότε θα υπήρχε ένα για όλους τους επίσημους αντιπροσώπους Peugeot. |
Αλέξανδρος15 έγραψε: |
Παίδες γειά σας, το πρόγραμμα του κόνδωρα το έβαλε κανένας? Έστειλα μήνυμα στο site της peugeot το ελληνικό για το θέμα αλλά δεν μου έχουν στείλει απάντηση παρότι για άλλο θέμα στο παρελθόν μου απάντησαν. Αυτό που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία και η κατανάλωση και το είδος καυσίμου, εσείς τι λέτε? |
Giannis307 έγραψε: |
Φιλος...???
Ελληνικα ρε συ.... Μα γιατι πατε κονδωρα...? Μα γιατι δεν ρωτατε ποτε κανενα...? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrton έγραψε: |
παιδια το προγραμμα αναβαθμησης της condor ειναι ελληνικο!!!!!!μονο στην ελλαδα δινετε αυτο το προγραμμα!!!!οποτε ας το σκεφτουν καλυτερα οσοι προκειται να κανουν την αναβαθμηση!!! και κατι αλλο, νομιζω οτι και η εκδοση 207 rallye ειναι ελληνικη πατεντα!!!!!!!!! προσπαθηστε να το βρειτε στο ιντερνετ διεθνος, πουθενα ε? απλως επειδη εδω το 106 rallye(και εγω τετοιο ειχα) πουλησε τρελα προσπαθουν να το εκμεταλευτουν. νομιζω οτι ειναι ελληνικη ιδεα! |
SnakeMJK έγραψε: |
Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η έκδοση του rallye υπάρχει και στο εξωτερικό, απλά με διαφορετικό όνομα. Η κάθε χώρα επιλέξει πως θα ονομάσει την κάθε έκδοση, ανάλογα με το αγοραστικό κοινό που έχει! Όσο για το πρόγραμμα του Κόνδωρα, την στιμή που διατηρείται η εγγύηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος. |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Πλακά κάνεις για τον τίτλο του Rallye, έτσι?? Επειδή και το 106 υπήρχε εδώ σαν Rallye, θα πει ότι είναι Ελληνική εφεύρεση? Δηλαδή σε σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί απλά να είναι μια ονομασία ενός μοντέλου?Τι θα πει ότι δεν το βρίσκεις στο ίντερνετ?Αν οι ξένοι το λένε S16, πώς εσύ θα το βρεις σαν "RALLYE"? Πιστέυω κάτι αντίστοιχο γίνεται με το 207.Και ναι μπορεί να βασίζονται στην ιστορία πωλήσεων του Rallye και έτσι να προωθούνε και το 207, αλλά δε σημαίνει ότι το μοντέλο έχει δεχτεί κάποια μετατροπή από ελληνικά χέρια.. |
ayrton έγραψε: | ||
εχεις δικιο η εγγυηση διατηρειται αλλα εχω προσωπικα δεν βρισκω λογο να μπαινω σε περειπετειες και συχνες επισκεψεις στα συνεργεια εστω και εαν η πιθανοτητες ειναι μικρες. οσο για την εκδοση 207 rallye με τα γνωστα αυτοκολλητα στο πλαι δεν υπαρχει πουθενα (οσο γνωριζω εγω) ουτε στην ιταλια δεν υπαρχει που ηταν μαζι με την ελλαδα η χωρες με της μεγαλυτερες πωλησεις του 106 rallye. |
MEMsound έγραψε: |
και τι σε χαλάει σε αυτό?
το ονομα ή το αυτοκινητο? επίσης τι σχέση εχει αυτό με το πρόγραμμα του κονδωρα? |
Επίσης για να ζητάς και αριθμό πλαισίου, έχεις και πρόσβαση σε servicebox της Peugeot... Αν είσαι ακόμα ένας αντιπρόσωπος που πιστεύει ότι θα διαφημιστεί μέσω του club ανώδυνα και ότι κατηγορώντας ολόκληρη επίσημη αντιπροσωπεία χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, θα κερδίσεις πελατεία, τότε είσαι αρκετά γελασμένος. Όταν έχεις στοιχεία και αποδείξεις, να κατονομάζεις τον κάθε έναν ξεχωριστά που πιστεύεις ότι σε εξαπάτησε έτσι ώστε να βοηθήσεις και εμάς και τους υπόλοιπους. Όταν πας απλά να βγάλεις βρώμα, τότε κάνε γαργάρες και βρες άλλο club. |
VitoCorleone έγραψε: |
Kalispera,
Ego exo to 207rc me programma gia 210hp. Rotisa prin to valo kai mou eipan oti to dinei i peugeot ki oti i eggiisi isxiei kanonika kai den exo na anisixo gia tipota. Vevaia meta apo kana mina pou piga sto sinergeio gia na do enan gnosto mou eipan ... ante tixere eisoun to teleftaio rc pou valame to programma giati kati allaxane kai den boroume na to spasoume... emeina anavdos giati katalava oti einai ellliniki pantenta!!! den eipa tipota kai efxithika na min exo provlima. Tora to exo 3 mines kai meta ton elexgo tvn 5000klm ksafnika mou vgazei to "antipollution system faulted" mazi me lambaki check engine. Episis to turbo den doulevei kai to aftokinito einai gyro sta 35 aloga (...!!!). To piga condor (apo ekei to agorasa) kai diegnosan provlima stin valvida tou turbo. Tin allaxan kai ola kala.... gia mia mera peripou.....pou to idio provlima ksanaparousiastike. To piga pali kondor, vrikan pali tin idia vlavi apla tora to antallaktiko den iparxei stin ellada kai tha perimenoume.... BOHTHEIAAAAAAAAA PLEASE OPOIOS KSEREI KATI? |
mikerrgp έγραψε: | ||
γιαννη τα αυτοκινητα ειναι ακομα στην εγγυηση κ δεν μπορουν τα παιδια να πανε καπου αλλου στο προβλημα ομως δεν μας το εχει εξηγησει ο φιλος κ απο σω ξερω ο κονδορας ειναι κομπλε κ θα συμφωνισω με το ντιμι π να μην βαζουμε φιτιλιες ας μαθουμε το προβλημα κ το συζηταμε ![]() |
το θεμα του ονοματος το εχουμε συζητησει πολλες φορες
και ποιος σου ειπε οτι το δικο σου 106 16ν λεγοταν ραλλυε? μονο ισπανια ιταλια ελλαδα... οπουδηποτε αλλου το ελεγαν s16........... το προγραμμα ειναι της επισημης αντιπροσωπειας της πεζο στην ελλαδα και εχει ισχυ σε ολα τα επισημα εξουσιοδωτημενα συνεργεια της στην ελλαδα. ΤΕΛΟΣ απο εκει και περα το οτι δεν ειναι απο τη πεζο σπορτ γαλλιας το εχουμε επισημανει και εμεις και οι ιδιοι πολλακις. αλλιως θα εβγαιναν οι γαλλοι και θο τους πετσοκοβαν. ομως σε ολη την ευρωπη οι αντιπροσωπειες της πεζο βγαζουν κιτ βελτιωσης τα οποια θεωρουνται οτι ειναι προιοντα της εκαστοτε πεζο σπορτ της χωρας ειδικα η πεζο σπορτ ιταλιας π.χ εχει κανει πραγματα και θαυματα στο παρελθον. |
VitoCorleone έγραψε: |
Μιχάλη, Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τι αλλο χρειάζεται να ξέρεις για το πρόβλημα? |
Το βασικότερο ειναι να μας γράψεις τον κωδικό βλάβης που σου εμφανίζεται. Μερικες φορές, χωρίς να φταίνε τα συνεργεία, παρερμηνεύουν το αποτελεσμα με την αιτία. Τέτοια θεματα είναι πολύ συνηθισμενα σε αλλες εταιρείες αυτοκινήτων, που τα συνεργεία έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στα τουρμπατα, με ίδιο αποτέλεσμα σε περί διάγνωσης. Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο σου έχει το λαμπακι check engine αναμμενο, είναι σε Safe mode. Αυτο σημαίνει ότι για προληπτικούς λόγους ο εγκεφαλος δεν επιτρέπει στην τουρμπίνα να λειτουργήσει κανονικα και το αποτελεσμα ειναι να βλέπεις ελάχιστη δύναμη στο δρόμο. |
Πούλα το σε μένα το ρημάδι να ησυχάσεις ![]() Δεν γίνεται πιά όλα τα RC να πέφτουν σε άτομα που ΔΕΝ τα εκτιμάνε... ![]() |
Εγώ αν έδινα 23 χιλιάρικα φίλε μου (και μιλάω για το 207 RC), δεν θα του πείραζα ούτε βίδα ![]() Γι αυτό και θα έδινα τα 23. Για να έχω τα ανακλινόμενα bucket recaro, για να έχω τις 17" μου, για να έχω τους κατευθυνόμενους προβολείς, για να έχω το SSP και χίλια άλλα δυο που παίρνεις όταν έχεις αυτό το αμάξι ![]() |
INFERNO έγραψε: |
να πώ κ εγώ τον πόνο μου λοιπόν..... έχω το rc κ εγώ. έχω κανει 12000Κμ. έχω βάλει ένα μπαρόμετρο της defi, xenon φώτα και είχα βάλει και ένα ελέυθερο φίλτρο της kn στο φιλτροκούτι. όλα μέλι γάλα. δυστυχώς τα άλογα είναι γλυκά και τα μαμά 175 του rc τα συνηθίζεις με μια βόλτα. έτσι λέω πάμε για πρόγραμμα. λόγω εγγύησης το πρόγραμμα στον κόνδορα για μένα ήταν μονόδρομος αν και είχα πολλές επιλογές για πολύ βελτίωση(intercooler forge, μεγαλύτερα μπέκ, εξάτμιση κτλ κτλ.). έχω γνωστούς αρκετούς βελτιωτές που προσφέρθηκαν να μου φτιάξουν πρόγραμμα στο αμάξι αλλα είπα να μην το ριψοκινδινέψω, είναι λέω καινούργιο ακόμα το μοτέρ αυτό και αν βγάλει πρόβλημα άντε να το βρείς.... οπότε πάμε στα σίγουρα.....έτσι και έβαλα το πρόγραμμα στον κόνδορα. το αμάξι πήγαινε αισθητά καλύτερα, μέχρι που σε πάτημα που έκανα μου έκοψε τελείως πίεση, άναψε το ριμαδιασμένο το depollution system faulty(το οποίο εδώ και 3000Κμ εχω βαρεθεί να το βλέπω να ανάβει) και το αμάξι δεν τούρμπιζε καθόλου. να πώ οτι κάθε φορά που μου έριχνε την πίεση το μπαρόμετρο στο peak του μου έδειχνε πολύ παραπάνω πίεση απ ότι θα έπρεπε να ανεβάζει κανονικά το αμάξι. το διαγνωστικό έγραψε οτι διαβάστηκε παραπάνω πίεση και γι αυτό έπεσε το αμάξι σε safe mode για να προστατέψει τον κινητήρα και την turbina. πάω βγάζουμε το φίλτρο ελευθέρας μπάς και φταίει αυτό, αλλα όπως λογικά καταλάβατε δεν έφταιγε αυτό, αποσυνδέσαμε και το μπαρόμετρο μπάς και φταίει αυτό πάλι τα ίδια. έγινε αλλαγή την σκάστρας, πάλι τα ίδια. να αναφέρω οτι οι άνθρωποι στον κόνδορα είναι εξυπηρετικότατοι, κάθε φορά που τους έχω αφήσει το αμάξι εκει μου έδωσαν αμάξι αντικατάστασης και αμέσως ασχολήθηκαν με το αμάξι μου. ενημερώθηκα οτι βγήκε update για το πρόγραμμα το οποίο και θα μου περάσουν. το έχω αφήσει εκεί(είμαι με αμάξι αντικατάστασης) και ενημερώθηκα οτι θα το παραλάβω αυριο. το πρόγραμμα δεν ξέρω τι προέλευσης είναι.... δεν αντέχω άλλο ρε γα**το τράβιέμαι εδώ και 3 μήνες μ αυτό το πράγμα, αφού έφτασα στο σημείο να σκεφτώ να το πουλήσω... ![]() |
AlienHack έγραψε: |
ετσι ειναι, αμα θέλεις να εισαι PIONEER... ισώς όλα πανε καλα και πουλάς μούρη , ίσως παει κατι στραβά και καταντήσεις πειραματόζωο οπως ειπες... ![]() |
android έγραψε: |
πηγενε σε δυναμομετρο να το μαθεις αν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...αυτο ειναι απατη αν εγινε δεν πρεπει να νομιζεις αλλα να σαι σιγουρος....
πανω που χα αρχησει να γλυκοκοιταω το προγραμμα με ξενερωσατε...κατι πιο αργα κ να παει καθε μερα ![]() ![]() |
εγω παιδια που εβαλα στον κονδορα κανενα προβλημα το αμαξη πεταει τα εβαλα με ενα rc μαμα και ημουν δυο αμαξια μπροστα |
Ακόμα στρώνει το πρόγραμμα, στα 10.000 χλμ θα ρίχνεις 4-5 κενές στα RC. Περίμενε και θα δείς ![]() |
VitoCorleone έγραψε: | ||
μην είσαι σίγουρος... και μένα πέταγε μέχρι τα 6000χλμ και μετά αρχίσαν τα προβλήματα που περιγράφω παραπάνω... αν και ελπίζω να μην σου τύχει!!! |
to esp βγαινει με διακοπτακι ανεξαρτητα απο το αν βαλεις προγραμμα και δε χρειαζεται να πας καν κονδωρα
το κανουν πλεον και εξω χωρις να φαινεται τιποτα ουσιαστικα κανουν οτι και ο κονδωρας ![]() απλα οταν το βγαζεις off θα βγαζει σφαλμα στην οθονη για οσο το εχεις οφ οταν ξανααβαλεις μπρος και το εχεις on το esp ειναι ολα οκ απο οσα λενε τα παιιδια που το εχουν κανει |
bagosgt έγραψε: |
οσες φορες κ να το σβησω,αμα δε περασει τουλαχιστον μιση μερα δε σβηνει.κ οταν αναβει το σφαλμα,δεν εχω καθολου esp.τορα για το ποση ωρα ειναι σχετικο.μια διαδρομι γυρω στα 70km(αγιος) την κατεβαινω σε 10 λεπτα.δε πιστευω να βαραει υπερωριες.κ αυτος ειναι κ ο λογος που δεν εχω βαλει ακομα το προγραμμα,αξιοπιστια στο ζορι.αλλα δε παθαινει τιποτα.εδω δεν ειχε παθει ζημια το 106 που ειχα με 150ps νιτρα,λες να παθει αυτο απο λιγο παραπανο στριψιμο? ![]() ![]() |
70 χλμ σε 10 λεπτά; ![]() ![]() |
thanos75x έγραψε: |
Καλησπερα παιδια! Εχθες υπεγραψα τα χαρτια και μολις ληξει η απεργια θα εχω στο Βολο το καινουριο μου RC...
Ως πρωην πεζακιας πηρα αμεσως τηλεφωνο στον Κ. για το πολυσυζητημενο προγραμμα που φημολογειται οτι εκτοξευει τα αλογα και τα μουλαρια στα ~210. Η εκπληξη μου ηταν μεγαλη οταν μου απαντησε οτι δεν υπαρχει για αυτα τα μοντελα που αγοραζονται τωρα! ![]() Αναμονη λοιπον για κατι νεοτερο και κυριως απο Γαλλια γιατι αυτο μου ειπε ειναι καθαρα ελληνικο. ![]() Σχαστρα: Γιοκ μου λεει... Και για αλλη μια φορα απογοητευομαι γιατι το φτερνισμα ειναι ολα τα λεφτα στους Τ κινητηρες... Βελτιωτες ξυπνηστε!!! Δεν μπορω να περιμενω ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Ναι βρε περίεργο σου φαίνετε έχει μόνο 420χλμ ανά ώρα μέση ταχύτητα. Είδες αμαξάρα που έχουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κώδικας: |
http://www.zeperfs.com/en/duel1366-276.htm |
Ισως το οτι ειχα στο νου μου να βαλω εγκεφαλο peugeot sport και να φτασει τα 210 περιπου[/code] |
Οχι φιλε μου δεν ειπα αυτο... |
Πριν αγορασω το αμαξι στην αντιπροσωπεια μου ειχανε πει οτι θα βγαλει κατι αντιστοιχο η peugeot sport στη Γαλλια οπως και για το 106 rallye παλιοτερα. |
Τοτε δεν ηξερα ακομα οτι δεν ειναι το ιδιο προγραμμα αυτο που λανσαρουν οι διαφοροι στα διαφορα sites.
Ετσι μου ειχαν πει ετσι νομιζα. Ομως δεν εχει καμια σχεση. Και ουτε καν ειναι ολοκληρος εγκεφαλος αλλα ενα προγραμμα μονο. |
Αρα περιμενω να ξεκλειδωσουν τον εγκεφαλο που φοραω για να μπει το προγραμμα. |
Ποιος ειπε οτι θα εβγαζα A/C ABS κτλ ? |
η πεζο σπορτ βγαζει εκγεφαλο για το 175 ολοκληρο μαζι και με αλλα πραγματα (δε θυμαμαι) που τον δινει στο spyder μικρε εξυπνακια
εχει γραψει στοιχεια αλογα κλπ καπου ο καταφρακτος |
Όπως θυμάμαι επίσης κάτι σαν το Spider να είναι μόνο project car, εκτός κι αν έμεινα πίσω ...? |
Sidobre έγραψε: | ||
Πολύ πίσω δυστυχώς... Recontres 207 LW http://www.peugeot-sport.com/FR/rubrique/index-rps.php |
THP Spider Cup
http://www.peugeot-sport.com/FR/rubrique/news-166-thp_spider_cup.php |
Pughell έγραψε: |
Το Spider φοραει αλλο εγκεφαλο που δεν εχει μπει σε 207 παραγωγης που πιθανον να μην κουμπωνει καν στην πλεξουδα του 207.
Απο εκει και περα αν θυμαμαι καλα αλλαζει και η τουρμπινα απο οτι ελεγε ο Στελιος. Γενικα εκεινο το σετακι δεν νομιζω να βγει ποτε για 207 οποιασδηποτε χρησης εκτος και αν καποια στιγμη προκυψει καποιο ενιαιο. |
Φιλε STEVE...
1)Peugeot Sport Εγκεφαλο φορουσα στο 16v rallye μου. Αρα ξερω τι ειναι. Εκει δεν ειχα ουτε Α/C ουτε ABS. |
ΟΜΩΣ: αυτο που λεω για το ξεκλειδωμα του εγκεφαλου ισχυει γιατι μου το ειπαν ολοι ξεχωριστα σε οσους πηρα τηλ.
Και στη νεα σμυρνη και στον κονδωρα και στον καντερες και στους etuners ολοι μου ειπαν οτι ακομα το δικο μου δεν παιρνει προγραμμα γιατι ειναι απο τα τελευταια ενω τα προηγουμενα επαιρναν. |
Τωρα για εγγυησεις ολοι δινουν απο τη μερια τους. |
Βεβαια το προγραμμα ειναι ελληνικο |
Εφοσον και αυτος μου ειπε οτι ακομα δεν παιρνει το αμαξι μου γιατι ειναι απο τα πολυ καινουρια αρα παλι στα ιδια ερχομαστε... |
δεν ασχολουμαι με 207...
μακρυα απο τα μπροστοβαρα πλοια της αγαπης αυτα τα ειχε πει ο καταφρακτος και νομιζω οτι τα γραφει παρουσιαση spyder αν θυμαμαι καλα |
giannis27 έγραψε: |
έχει διαφορετικό εγκέφαλο ο οποίος έχει ένα μαραφέτι τις bmw (3 core)το οποίο δεν μπορεί να το σπάσει κάνεις ακόμα σε όλη την Ευρώπη! ![]() υποθετικά ,μάλλον η Γαλλία είδε ότι άρχισε για τα καλά το σκάλισμα του εγκεφάλου στα gt/rc/rallye k πήρε τα ανάλογα μέτρα πριν αρχίσουν να σπάνε μοτέρ κ βγει κακό όνομα για τον κινητήρα! |
salex έγραψε: |
Ο ιδιος επεξεργαστης βρίσκεται μεσα στους εγκεφαλους των 1.8TSI του group VAG, οπότε ειναι θεμα χρόνου να βρεθεί λύση για τον αναπρογραμματισμό του. |
Έχω την εντύπωση πως το octy έχει παράλληλο. :hmmm: |
chris_207 έγραψε: |
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ 207 ΤΟ RALLYEΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΟΓΑ |
γεια σασ εβαλα το προγραμμα του κονδορα αλλα δυναμομετρισει δεν μου κανανε γιατι σε αλλουσ ομοσ προγραματηστεσ κανουν |
Ακριβώς! Οι βελτιωμένες εκδόσεις των οκτάβια 5 με κινητήρα 1.8 φοράνε παράλληλο εγκέφαλο γιατί ο εργοστασιακός δεν αναπρογραμματίζεται ακόμα. Και καλά σε αυτό τον εγκέφαλο, MED17.5 που έχει airflow και map sensor, βάζεις έναν παράλληλο στον MAP και τον ξεγελάς ότι έχει λιγότερη πίεση για να σηκώσει περισσότερη. Στα Peugeot όμως αυτό δεν γίνεται γιατί ο εγκέφαλος διαχειρίζεται τον κινητήρα αποκλειστικά από τον ΜΑΡ. Οποιοδήποτε λανθασμένο σκαμπανέβασμα στην τάση του αισθητήρα ΜΑΡ λόγω παράλληλου εγκεφάλου μπορεί να σου δώσει το μοτέρ στο χέρι. |
akis23 έγραψε: |
Οι etuners τον καταφεραν τον καινουριο εγκεφαλο, απο Peugeot Sport εχουμε κανενα νεο? |
makis106 έγραψε: |
Εγώ πάντως που είχα κάνει ενα τηλ. στον Κόνδορα πριν απο κάνα μήνα για το δικό μου που φοράει τον καινούργιο εγκέφαλο, μου είπε ότι γίνεται, με τη διαφορά ότι πλέον θέλει όλο το αμάξι εκεί και όχι να στείλεις μόνο τον εγκέφαλο, όπως γίνοταν με τον παλιό... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Εμένα πάντως από την πεζό Γιαννιτσών μου είπαν για πρόγραμμα στο lemans και πριν το πάρω στα χέρια μου. Τα 220 άλογα που λένε (218 για την ακρίβεια) |
makis106 έγραψε: | ||
Και θα στο βάλουν οι ίδιοι? τιμή? |
koita αν θεωρουν οτι μαμα ειναι καμια 200αρα οκ
αλλα απο 175 σε 220 ειναι απλα γελοιο και μονο που το αναφερουν |
Με την διαφορα οτι η εγγυηση του Καρατσωρη μετραει μονο στο δικο του συνεργειο και πουθενα αλλου. ![]() Ασε που ειναι ελληνικη παπαρια το προγραμμα του... ![]() Αλλα δεν πειραζει,βαλτο,να σε περνανε και τα μαμα ΦΠΕ 150αρια των 190 αλογων και μετα να δεις τι καλα που θα λες οτι εχεις 220. ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Εμένα πάντως από την πεζό Γιαννιτσών μου είπαν για πρόγραμμα στο lemans και πριν το πάρω στα χέρια μου. Τα 220 άλογα που λένε (218 για την ακρίβεια) |
950E; ![]() Τοσα τους λειπουν απο τον εβδομαδιαιο τζιρο; ![]() Ειπαμε,εγγυηση αλλα και τα 950Ε πολλα ειναι. Αντε 750Ε και παλι... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
τι σχεση εχει το πρόγραμμα του κονδωρα με τα ελατηρια της ανάρτησης? |
egefalos έγραψε: |
Μπορώ να διαθέσω για αρχή περίπου 1.200 Ευρώ.
Η απορία μου είναι αν το αυτοκίνητο με την παραπάνω δύναμη του προγράμματος με "μαμά" ανάρτηση θα συμπεριφέρεται εξίσου καλά ή θα βγάζει μούτρα στις στροφές κ.τ.λ. Η ερώτηση μου είναι αν θα προσφέρουν παραπάνω πρόσφρυση τα ελατήρια, τουλάχιστον για αρχή.Γι'αυτο ρωτάω κάποιον που ίσως τα έχει δοκιμάσει και μπορεί να μου πεί τις εντυπώσεις του. |
kane έγραψε: |
προφανως θα ειναι καπως υποστροφικο,προφανως παντα,μιας και στα βουνα ειναι αυξημενες οι συνθηκες προσφυσης. |
rubal έγραψε: |
καλημερα,
γνωριζει καποιος πιεσεις απο το μαμα προγραμμα σε RC και απο του κονδωρα? επισης καπου διαβασα οτι το RC μαμα δουλευει 14.7:1 (!!!!!) στο μεγαλύτερο φάσμα στροφών του και 12:1 κοντά στον κόφτη... ισχυει? ευχαριστω |
perastikos207 έγραψε: |
Παιδιά ζητάω συγγνώμη εαν έχει ξανααπαντηθεί αλλά υπάρχει κάποιο "χρονικό ή χιλιομετρικό όριο" για να εγκατασταθεί το πρόγρομμα του Κόνδωρα εκτός φυσικά απο τα αρχικό στρώσιμο.Ευχαριστώ. |
Kompressor78 έγραψε: |
Τελικά εσείς που έχετε κάνει αναβάθμιση ήδη..τι προτείνετε;; ![]() |
sfakattakrc έγραψε: |
καλημερα παιδια,εγω που φοραω απο την αρχη που το πηρα(207 rc lemans),προγραμμα και ελατηρια χαμηλωματοσ ολα δουλευουν ρολοι ...απλωσ ειναι λιγακι σκληρα και την ακουσ στισ λακουβεσ..απο κρατηματα αλλο πραγμα ..τραινο .. |
Pughell έγραψε: | ||
Το προγραμμα λιγο απιθανο να ειναι τ κλασσικο "γνωστο" του Κονδωρα καθως ολα τα Le Mans ειναι με εγκεφαλο νεας γενιας που απο οτι ξερω δεν καταφερε να ακουμπησει ποτε ο Κονδωρας... ![]() |
παντως σημερα μας ελεγε παπις για ενα φιλου του που τρυπησε πιστονι με προγραμμα κονδωρα. ειναι μεσα και φτιαχνεται εγγυηση αλλα δε ξερουμε κατα ποσο ευθυνεται προγραμμα ή κατι αλλο απο τα κλασικα που αρπαζουν (πχ πολλαπλασιαστες-σκαστρες κλπ ) |
egefalos έγραψε: |
elpizo na einai safe giati tin kiriaki pao sto nisi mou kerkira giasoy maki ![]() |