PSClub - Hellas

Κινητήρας - 207 - Πρόγραμμα GT/Rallye & RC από Kόνδωρ

Anonymous - Κυρ 11 Νοέ 2007, 16:45:50
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Πρόγραμμα GT/Rallye & RC από Kόνδωρ
Sidobre έγραψε:

Στα πλαίσια της πολύ καλής μας συνεργασίας με την αντιπροσωπεία της Peugeot Sport, εξασφαλίσαμε προνομιακή τιμή για το πρόγραμμα, μόνο 820 ευρώ, αντί  για 950 ευρώ που κοστίζει κανονικά, μόνο με την επίδειξη της κάρτας μέλους του PSClub.

Μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για το «πρόγραμμα»; Τι ακριβώς είναι; Χαρτογράφηση εγκεφάλου; Πώς μπαίνει; Ποια η διαδικασία; Πώς θα φαίνεται ότι έχει γίνει αυτή η αναβάθμιση; Αλλάζει υλικό ή απλώς λογισμικό; Ευχαριστώ.
U142093 - Κυρ 11 Νοέ 2007, 17:05:50
Θέμα δημοσίευσης:
1ον Πόσο επηρέασε την άνεση η αλλαγή της ανάρτησης?
2ον Άλλαξε το ύψος του αυτοκινήτου?
3ον Πόσα κιλά ροπής έχει με το νέο προγραμμα?
drdino - Κυρ 11 Νοέ 2007, 19:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
Το κόλπο με το esp είναι πατέντα στην πλεξούδα ή επέμβαση στην σχετική ρουτίνα του εγκεφάλου;
johnkyr - Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:13:20
Θέμα δημοσίευσης:
έχει μόνο χαμηλότερα ελατήρια ? φαρδιά στην ανάρτηση ..... ή στενά ?

αμορτισέρ παραμένουν τα ίδια ???
πόσα gr ελαφρύτερες είναι οι ζάντες ....
Sidobre - Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Απαντήσεις:
Σε ότι αφορά το πως και τί γίνεται κατά την μετατροπή, θα ρωτήσω και θα σας μεταφέρω. Το σίγουρο είναι ότι αλλάζουν λειτουργικά και δεν γίνεται καμία τροποποίηση.

Τα ελατήρια μπαίνουν ακριβώς στα ίδια πιατέλα και χαμηλώνει κατά 2 περίπου πόντους (αν δεν κάνω λάθος). Το αυτοκίνητο έτσι όπως το οδήγησα, μου φάνηκε εξαιρετικά άνετο. Σίγουρα προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πολύ σκληρότερο, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί αναρτήσεις (και φοβάμαι τουλάχιστον από του 207 LW θα είναι ακριβές).

Για βάρος ζάντας, καθώς και τιμές (και για τα ελατήρια) θα τα γράψω αύριο το πρωϊ.
Πάνος - Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:44:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παρομοιες αποριες και εγω με τους προλαλησαντες.

Περιμενω τις απαντησεις σας για μια πιο ξεκαθαρη εικονα.

Εκ πρωτης οψεως πολλα θετικα σχόλια. Thumb Left
Sidobre - Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:01:10
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:
Sταυρο η τιμη για προγραμμα αντιπροσωπειας χωρις θεμα ''εγγυησης''
ειναι αξιοπρεπεστατη.
ο κονδωρας οτι εχει πουλησει ως τωρα σαν επισημος αντιπροσωπος της πεζο σπορτ στην ελλαδα ειτε προκειται για γνησιο προιον πεζο σπορτ ειτε εδω μετατροπη ηταν μελετημενο σωστο και αποτελεσματικοτατο.
π.χ.αναρτηση δρομισια ''πεζο σπορτ'' για 206

δηλαδη λιγοτερο χρεωνει π.χ η σεατ? η σκοντα? αναλογα προγραμματα?
εδω πας στο μαστρο μητσο και το 500αρακι το εχει ταριφα για προγραμμα που δε δουλευει....(υ.γ.στελιο πρεπει να ναεβασεις τιμες Laughing )

επισης στη τιμη ειναι και η απεργοποιηση του esp που αν πας εξω στη κανουν με μια εξτρα ηλεκτρονικη πλακετα τη πληρωνεις πανω απο 50ευρω και ειναι και αμφισβητουμενης αξιοπιστιας

Πάνο,οπως ειπα δεν θα πω την αποψη μου για την τιμη.Στην τελικη δεν θα το αγοράσω και σιγουρα δεν θελω να χαλάσω την "πιατσα" να το πω?
Αυτο που κολλάω ειναι πως συνδεθηκε η εργοστασιακη εγγυηση της επισημης Λαιον με τον κ.Κόνδωρα.
Να μου πεις οτι η επισημη πς γαλλις το εφτιαξε και πληρωστε παρτε το,ναι το εμπιστευομαι (και μενα το σαξο μου πεζο σπορτ ειναι ολο),αλλά το εφτιαξε ο καθε Κ.Κόνδωρας και το προμοταρει μου κάθεται καπως (εμενα προσωπικα,μπορει να ειμαι και λαθος).
Επίσης το οτι εξέλιξε ο ιδιος κατι οπως ανεφερες για αναρτηση και δουλεψε,δουλεψε ως κατασκευή δικια του,δεν μπορει να κολλήσει ταμπελάκι επίσημου προιόντος της μπουτικ στην γαλλία.
Κατάλαβες το σκεπτικο μου?

Ο Κόνδωρας είναι θυγατρική της Lion. Οτι δίνει είναι γνήσιο Peugeot ή Peugeot Sport. Αυτό νομίζω ότι καλύπτει πλήρως τις ερωτήσεις σου.

(όπως και η ανάρτηση, παρά τις διάφορες φήμες ότι είναι ελληνική, μπορεί καλλιστα κάποιος που κοιτάει τους κωδικούς να δει από που είναι).
pmetsis - Κυρ 11 Νοέ 2007, 23:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορούμε να έχουμε και μια ενημέρωση για το 207 RC? Είναι δυνατή μια δοκιμή πριν την αγορά οποιουδήποτε προγράμματος? Ευχαριστώ
Morfeas - Δευ 12 Νοέ 2007, 17:28:42
Θέμα δημοσίευσης: fw
Απ΄ότι με έχει ενημερώσει ο κύριος Δημήτρης προς στιγμήν μπορεί να τοποθέτηση το πρόγραμμα αλλά όχι να ρυθμίσει την πλήρη απενεργοποίηση του esp μάλλον λόγο φόρτου εργασίας. Το αμάξι στην condor διατίθεται και για test drive κατόπιν ραντεβού. Βέβαια δεν έχω πάρει σαφή απάντηση αν μετά την αναβάθμιση του εγκεφάλου το αμάξι χρειάζεται μόνο βενζίνη 98+ οκτανίων η όχι και αν η δυναμομέτρηση έχει γίνει με αυτήν η 95 οκτανίων. Το rc καίει μόνο 98+ και είναι ο λόγος που δεν το προτίμησα, βέβαια το rc έχει και λειτουργία overboost 20 δευτερολέπτων και πάει στα 194 άλογα ενώ με το πρόγραμμα για rallye και gt όχι. Πάντως και 95 να θέλει το καλοκαίρι με τις ζέστες σίγουρα θα θέλει 98άρα. Επίσης η εγγύηση ισχύει μέχρι την πάροδο των δύο ετών και όχι παραπέρα. Παράδειγμα το gt το έχω δύο μήνες οπότε αν βάλω τώρα το πρόγραμμα θα έχω εγγύηση ακόμα 22 μήνες. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό ! Πιστεύω να δοθεί το αμάξι για περαιτέρω λεπτομέρειες (επιδόσεις) σε κάποιο περιοδικό.
drdino - Δευ 12 Νοέ 2007, 17:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
Όσον αφορά την εγγύηση, δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις το πρόβλημα. Δεν αγοράζεις επέκταση εγγύησης, αλλά εξασφαλίζεις ότι η επέμβαση που θα κάνεις δεν θα ακυρώσει την εργοστασιακή εγγύηση (στην προκειμένη περίπτωση 2 χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου).
lionking(t) - Δευ 12 Νοέ 2007, 19:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω θα ηθελα να μαθω για τιμες αναρτησης και ζαντων.

Επισης εχω και μια αλλη ερωτηση,εγω ειμαι στην βεροια,σε περιπτωση που θελω να αναβαθμισω το αυτοκινητο μου,θα πρεπει να κατεβω Αθηνα ή μπορω και απο την αντιπροσωπια εδω Question Question
MEMsound - Τρι 13 Νοέ 2007, 13:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ρώτησα...
Το υπόλοιπο δίκτυο θα έχει επίσημες πληροφορίες (διάθεσιμες για το κοινό) επί του θέματος από Παρασκευή... Wink Wink
Sidobre - Τρι 13 Νοέ 2007, 15:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ:

Το πρόγραμμα της Peugeot Sport μπορεί να μπει σε οποιονδήποτε κινητήρα THP 150 ίππων (207 GT/Rallye, 207CC, 308 κλπ), και αποδίδει 177bhp στις 5.670rpm και 276 Nm στις 3.620rpm.

Οι ζάντες κοστίζουν 221,20 ευρώ από 280 ευρώ τιμή λιανικής (η κάθε μία)

Τα ελατήρια χαμηλώνουν κατά 3cm και αναμένεται τελική τιμή (γύρω στα 160 ευρώ).
Steve - Τρι 13 Νοέ 2007, 16:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μάρκα και διάσταση ζάντας? (7,0" x 17"?)
Sidobre - Τρι 13 Νοέ 2007, 17:00:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μάρκα και διάσταση ζάντας? (7,0" x 17"?)

Μιλάμε για την γνήσια ζάντα Peugeot Sport (αυτή που δίνουν και στο RCC και στο 206 RC GrN) που είναι 7x17" ET 28
power - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρόγραμμα μπορούμε να το περάσουμε σε όλες τις αντιπροσωπείες ?
vinman - Τετ 14 Νοέ 2007, 06:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Το πρόγραμμα μπορούμε να το περάσουμε σε όλες τις αντιπροσωπείες ?

Λογικά όπως έγραψε και πιο πρίν ο Τάσος ναι....

Παράθεση:
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ PEUGEOT[/size]

Δεν αποκλείεται να πωλούν το πρόγραμμα και οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες προς 950 ευρώ.

Sidobre - Τετ 14 Νοέ 2007, 13:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
***Aφαιρέθηκαν αρκετά post που δεν είχαν ουσιαστική σχέση με την προσφορά ή είχαν ήδη απαντηθεί αλλά ξαναερωτηθεί.***

power - Τετ 14 Νοέ 2007, 14:22:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πήγα και ρώτησα στην αντιπροσωπεία της Δράμας. Δυστυχώς πρέπει να πάει ο εγκέφαλος Αθηνά για να γίνει ο προγραμματισμός. Crying or Very sad
MEMsound - Τετ 14 Νοέ 2007, 14:27:27
Θέμα δημοσίευσης:
και που ειναι το πρόβλημα σε αυτό?
Θα στον βγάλουν στο συνεργείο σου.
Θα τον κάνετε πακέτο courier για τον Condor.
Θα στο φτιάξουν και θα στο ξαναστείλουν πάνω.

Λογικά αν οργανωθεί σωστά χρονικά πάνω από 3~4 μέρες δεν θα κάνει όλη η διαδικασία... Wink
brz20 - Τετ 14 Νοέ 2007, 15:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω κατι?
Ο Κονδωρας αναλαμβανει και βελτιωσεις γενικα?
Δηλαδη μπορω να στειλω και εγω τον εγκεφαλο του δικου μου για να το περασει ενα προγραμμα χωρις να χανω κατι απο την εργοστασιακη εγγυηση?
Εκτος απο εγκεφαλους τι αλλο κανει?
Ας μου στειλει καποιος ενα πμ και ας σβησει το ποστ μου αν ειναι ασχετο.
Απλα απαντηση θελω.
Morfeas - Τετ 14 Νοέ 2007, 18:30:37
Τάσο μήπως έχεις πάρει κάποια σαφή απάντηση από τον Κο Δημήτρη για τι βενζίνη θα χρειάζεται το αμάξι μετά την εγκατάσταση του προγράμματος και επίσης με τι βενζίνη έγινε η δυναμομέτρηση. Εγώ τον ρώτησα και δεν μου απάντησε με απόλυτη σιγουριά για τα καύσιμα και για το δεύτερο μου είπε ότι δεν θυμόταν. Το αμάξι επίσης διατίθεται και για test drive.
kostastrd - Πεμ 15 Νοέ 2007, 09:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
καρτα psclub πως μπορω να εχω την αλλη εβδομαδα παω το gt μου για προγραμμα στο κονδωρ Evil
kostastrd - Πεμ 15 Νοέ 2007, 10:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
τι χαρ/κα εχει το προγραμμα του κονδορ πιεση,overboost ποση διαφορα εχει με το εργοστασιακο ειδικα μετα της 5000 που κρεμαει το εργοστασιακο Crying or Very sad
MEMsound - Πεμ 15 Νοέ 2007, 10:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
να γραφτείς στο PClub Wink
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4517
volvos - Πεμ 15 Νοέ 2007, 10:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
ωπα εδω μας εισαι...
καταρχην αφου γραφτεις μελος και χωρις τη καρτα στα χερια σου ενα τηλ να παρει καποιος υπευθυνος θα εισαι οκ.

μπας και σε ενδιαφερει να κανεις μια δυναμομετρηση πριν μετα?
οποτε να εχουμε να βαλουμε εδω μεσα επ' ακριβως τι κανει το αμαξι?
για τιμη σιγουρα μπορουν να κανονισουν τα παιδια μια σπεσιαλ τιμη στο δυναμομετρο του τασου-asa1 που ειναι απο τα πιο αντικειμενικα της αθηνας...

(το παρατσουκλι του ειναι - τα ραουλα της λυπης Laughing )

απο πιεση σηκωνει οσο και το rc περιπου 0.2 παραπανω απο Gt δηλαδη.
γενικα μοιαζει σε χαρακτηριστικα απο οτι φαινεται αρκετα με το προγραμμα του Rc και για αυτο και πιθανοτατα να καιει κανονικα 95αρα οπως και το rc Cool
MEMsound - Πεμ 15 Νοέ 2007, 10:06:57
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
καταρχην και χωρις καρτα ενα τηλ να παρει καποιος υπευθυνος θα εισαι οκ.

μπας και σε ενδιαφερει να κανεις μια δυναμομετρηση πριν μετα?
οποτε να εχουμε να βαλουμε εδω μεσα επ' ακριβως τι κανει το αμαξι?
για τιμη σιγουρα μπορουν να κανονισουν τα παιδια μια σπεσιαλ τιμη στο δυναμομετρο του τασου-asa1 που ειναι απο τα πιο αντικειμενικα της αθηνας...

εννοείται και στα 2
...αρκεί να είναι μέλος... Wink
pmetsis - Πεμ 15 Νοέ 2007, 12:37:10
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
γενικα μοιαζει σε χαρακτηριστικα απο οτι φαινεται αρκετα με το προγραμμα του Rc και για αυτο και πιθανοτατα να καιει κανονικα 95αρα οπως και το rc Cool

Να αναφέρω απλώς, πως στο βιβλιαράκι του RC γράφει:

Κάυσιμο: Αμόλυβδη **

** Η PEUGEOT σας συνιστά να χρησιμοποιείτε αμόλυβδη βενζίνη RON98 για να διασφαλίζετε τις βέλτιστες επιδόσεις του κινητήρα.
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Πεμ 15 Νοέ 2007, 19:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ενδιαφέρον!!\

Επιτέλους ξυπνάνε γιατί θαρρώ πως μας δουλεύουν πραγματικά!!

Τί το ήθελαν αυτό το ραλύ αφού υπάρχει το GT??\

Χαιρετισμούς από το ΚΕ Πορος.....
volvos - Πεμ 15 Νοέ 2007, 20:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
HE IS BACK Laughing
MEMsound - Πεμ 15 Νοέ 2007, 20:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
not yeat...
but soon...

βαρουρα will be back in town in 10~15 days...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

(θα τα σβήσω σε λίγο)
Jim_207GT - Πεμ 15 Νοέ 2007, 21:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβασα ολα τα ποστ που γραψατε και αυτα που σβηστηκανε και θελω να πω τα εξης'
1ον περι προγραμματος επειδη ασχολουμαι χρονια με citroen peugeot μην σας πιανει τοσο ευκολα πανικος ακουω για παραδειγμα θα μου κοπει η εγγυηση αν βαλω προγραμμα σας διαβεβαιωνω οτι το διαγνωστικο οποιοδηποτε ντιλερ δεν μπορει να δει αν ενα αμαξι ειναι τσιπαρισμενο εκτος αν εχουμε κανει extreme εφαρμογες και εχουμε καταργησει λαμδα και παει λεγοντας θεωρω οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα προγραμματα στην αγορα απο αυτο που δινει η peugeot condor και τα λεφτα δεν ειναι λιγα αφου μιλαμε ουσιαστικα για ενα προγραμμα κονσερβα οταν μπορεις για παραδειγμα μεσω Γαλλιας να βαλεις κατι αντιστοιχο οπως ενας φιλος απο εδω μεσα με μολις 500 ευρω ενω μου βρωμαει η δουλεια οτι πρεπει να φοραει το προγραμμα του RC και να μας το λανσαρουνε και καλα για πεζο σπορτ αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν ειναι καλο αλλα μου φαινετα καπως αλμυρη η τιμη του !Αληθεια ο εγκεφαλος απο ενα RC ποσο κανει γιατι αν κανει 1000 ευρω για παραδειγμα ειναι προτιμοτερο βα παρεις εναν εγκεφαλο ολοκληρο που δουλευει σιγουρα τελεια παρα μια ανβαθμιση του δικου μας!
volvos - Παρ 16 Νοέ 2007, 09:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις δικιο αλλα εν μερει.

τι εννοω.
το μοτερ αυτο ειναι Ο Λ Ο Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Ο .
Ακομα καλα καλα δε ξερουν οι περισσοτεροι τι διαφορες εχει απο το rc και θα μας πουν τι προγραμμα θα κανουμε?
κανενας δε εχει πειραματιστει αρκετα με αυτο το μοτερ ακομα και με απτα αποτελεσματα. ουτε καν εχουν προλαβει να σπασουν κανενα.
ειδικα οταν δε μιλαμε για ελληναρες βελτιωτες που καταφερνουν να κανουν σκ**α προγραμμα σε αμαξια 10ετιας που πουλιουνται καινουργια (βλεπε octavia gt) εσυ θα τους εμπιστευτεις το καμαρι σου?

ας κυκλοφορησει κανα χρονο ακομα αυτο το μοτερ και βλεπουμε.
αυτη τη στιγμη βλεπεις κανενα να βαζει ρεβο σε vw-seat?
οταν ομως προτοκυκλοφορησαν αυτα τα μοτερ θυμασαι τι εγινε?
ποσα εσπασαν μεχρι να μαθουν τα ελληνικα χαιβανια. τοτε θεωρεις βλακες οσους εβαζαν ρεβο και ηθελαν το κεφαλι τους ησυχο.

κακα τα ψεματα. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ για οποιον θελει ντε και καλα προγραμμα σε αυτο το μοτερ και να εχει το κεφαλι του ησυχο η λυση της λαιον που ναι οντως ισως ειναι το προγραμμα του rc (σε χαλαει?)
ειναι η πλεον αξιοπιστη. εγκεφαλος να εχει 1000ξεχνα το.

για εξωτερικο το θεωρω αχρειαστο καθως ηδη ελλαδα υπαρχουν 1-2 που φτιαχνουν προγραμμα σε 207 με αξιολογα αποτελεσματα σε αποδοση. σε αξιοπιστια θα δειξει... και σειριακα οποτε οποτε θες το βγαζεις.

οσον αφορα αυτο που ειπες για αντιπροσωπειες διαφωνω καθως εχω δει και εγω αρκετα. το καταλαβαινουν με τη μια οτι εχεις προγραμμα. ειδικα οταν οδηγουν δεκαδες καθε μερα και το καβαλησουν τοσο μαλ**ες? τους εχεις?(υπαρχουν βεβαια και τετοιοι) αλλα κανεις δεν ασχολειται.

οταν ομως θα βγαλει προβλημα το μοτερ και πρεπει να το πληρωσουν εγγυηση ποσο σιγουρος εισαι οτι δε θα τη κανουν κοκο και δε θα τα ριξουν στο προγραμμα?
και οκ εκει αν εχεις φτιαξει προγραμμα ελλαδα φωναζεις τον ανθρωπο σου κανει μια τηλεφορτωση το μαμα και σκας στην αντιπροσωπεια ανετος και ''καθαρος''/ αμα τον εχεις στειλει εξω τον εγκεφαλο τι κανεις?
κοκο?
kostastrd - Παρ 16 Νοέ 2007, 14:11:30
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια υπαρχει και η personal dynamics που με τα μισα λευτα απο τον κονδορ βγαζει 182 αλογα και 28.8 nm ροπη με 5 χρονια εγγυηση για το προγραμμα μεσο τησ θυρας OBD απο την ελβετια Idea
Steve - Παρ 16 Νοέ 2007, 16:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
5 χρόνια εγγύηση σε τί ρε φίλε?
kostask - Παρ 16 Νοέ 2007, 16:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
Tι εννοείς απο την Ελβετία???? Idea

kostastrd έγραψε:
παιδια υπαρχει και η personal dynamics που με τα μισα λευτα απο τον κονδορ βγαζει 182 αλογα και 28.8 nm ροπη με 5 χρονια εγγυηση για το προγραμμα μεσο τησ θυρας OBD απο την ελβετια Idea

power - Παρ 16 Νοέ 2007, 16:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
5 χρονιά εγγυησή στο λογισμικό!!!

http://www.personal-dynamics.gr/index2.cfm?Level1=2&Level2=0&Level3=0&Level4=0&Level5=0&Level6=0
DIMCHRI - Παρ 16 Νοέ 2007, 17:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:

http://www.personal-dynamics.gr/index2.cfm?Level1=2&Level2=0&Level3=0&Level4=0&Level5=0&Level6=0

Δηλαδή για να καταλάβω...

Εάν στον πρώτο χρόνο λόγω του overboost ανοίξει η κεφαή σαν τριαντάφυλλο θα σου αλλάξουν κινητήρα ;; ή θα σου πούνε , μεγάλε το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά... ο κινητήρας σου ήταν ελατωματικός;;

Τεσπα. η εγγύηση της αντιπροσωπείας είναι για μένα όλα τα λεφτά και το κυρίος ζητούμενο απο κάποιον που αγοράζει καινούργιο αυτοκίνητο....

οπότε κατά την γνώμη μου αξίζει να πληρώσεις και 500 ευρω παρρπάνω για το αυτοκίνητο που κοστίζει 22000 χιλιαρικάκια...

Αν τώρα κάποιος το έχει αγοράσει με 120 δόσεις , ας κάνει υπομονή να το ξοφλήσει και μετά βάζει και πρόγραμμα...
MEMsound - Παρ 16 Νοέ 2007, 17:30:45
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:

χμμμμμμμ
στο λογισμικό "οκ"
στο μοτερ?? Scratch Shaking
power - Παρ 16 Νοέ 2007, 18:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
Η λογική λέει πρόγραμμα από peugeot για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο αφού σε καλύπτει από την εργοστασιακή εγγυηση.
salex - Παρ 16 Νοέ 2007, 18:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε παιδιά μην χτυπιέστε άδικα. Για να βοηθήσω στο μπάχαλο, παρακαλώ σημειώστε τα παρακάτω:
Εγγύηση στο software δίνουν όλοι οι βελτιωτές (οι σοβαροί τουλάχιστον).
Εγγύηση στο hardware δίνουν οι αντιπροσωπείες, που συνεργάζονται με βελτιωτές. Οι αντιπροσωπείες, όχι οι κατασκευάστριες εταιρείες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόγραμμα κι εγγύηση δίνει η ελληνική εταιρεία. Η Peugeot (group PSA) δεν έχει καμία σχέση - και πιθανότατα ούτε και θέλει να έχει. Γιατί η μαμά Peugeot ουδέποτε εξέλιξε πρόγραμμα για GT/Rallye/RC, ούτε και πρόκειται. Μοναδική επίσημη υπεύθυνη για εξελίξεις είναι η Peugeot Sport.

Σκεφτείτε το λογικά. Έστω ότι ήσασταν βελτιωτές. Για 800 ευρώ που κάνει ένα πρόγραμμα θα μπορούσατε να δώσετε εγγύηση για μηχανικά μέρη (δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω ποιά και γιατί);
Όχι. Αν το καλοσκεφτείτε κι ασφαλιστές να ήσασταν δεν θα ασφαλίζατε το μηχανικό σύνολο τέτοιου αυτοκινήτου για 800 ευρώ το χρόνο - χωρις καν να του βάλετε πρόγραμμα.
Δεν συμφέρει, δεν γίνεται και δεν μπορεί να το κανει κανένας αυτόνομος βελτιωτής στην Ελλάδα εκτός κι αν ζητήσει 3.000 ευρώ για ένα πρόγραμμα.
Τώρα αν φαίνεται και πώς φαίνεται το πρόγραμμα σε ένα αυτοκίνητο, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Οι βελτιώσεις των ελληνικών αντιπροσωπειών αυτοκινήτων δυστυχώς είναι μια μεγάλη συζήτηση, διαφορετικής φύσεως. Η Subaru Hellas τούρμπιζε αυτοκίνητα, η Seat έβαζε Revo προγράμματα, ο Παζαρόπουλος έφτιαχνε τα δικά του και πάει λέγοντας για ένα σωρό εταιρείες, χωρίς η μητρική εταιρεία να γνωρίζει τίποτα. Η τουλάχιστον χωρίς να φαίνεται ότι γνωρίζει τίποτα.

Δεν βλέπω το λόγο γιατί θα έπρεπε η αντιπροσωπεία της Peugeot να ξεφύγει από τον κανόνα ή γιατί στην τελική αυτό είναι κολαστέο. Ας το κρίνει η Peugeot καλύτερα.
Jim_207GT - Παρ 16 Νοέ 2007, 19:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην παρεξηγουνται τα λεγομενα μου δεν ειπα ποτε οτι το προγραμμα που πουλαει η εταιρια Condor δεν ειναι καλο το λεω γιατι πολα γραφονται και ακουγονται αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι απενεργοποιειται το ESP και υπεθεσα μηπως περνανε απλως το προγραμμα του RC και τιποτα αλλο μηπως μπορει να ψαχτει κανεις και να βρει ποσο κανει ο εγκεφαλος του rc καινουργιος σαν αγορα γιατι αν κανει για παραδειγμα 900 ευρω δεν βρισκω το λογο να μην τον αγορασω καινουργιο παρα να βαλω μονο μια αναβαθμιση στον εγκεφαλο που φοραει μαμα το αμαξι απο το εργοστασιο !

Επειδη τυγχανει να δουλευω διαγνωστικο και πεζο και σιτροεν και καποιος με αμφισβητησε δεν λεω οτι το εκανε κακοπροαιρετα το ξαναλεω το διαγνωστικο δεν μπορει να καταλαβει αν καποιος δουλευει με ενα βελτιωμενο προγραμμα παραπανω πιεση αφου οι περισσοτερες τιμες μετρουνται στο ρελαντι και οχι με κινηση στο δρομο τωρα αν ο ηλεκτρολογος η καποιος μηχανικος το παρει και το κανει δοκιμη ενταξει τη να πω? Ισως καταλαβει οτι κατι παιζει αν και το θεωρω υπερβολικο να κανει καποιος δοκιμη το αμαξι για να δει που σηκωνει Overboost η τουρμπινα και να σου κοψει την εγγυηση εχω δουλεψει σε τρια εξουσιοδοτημενα συνεργεια σιτροεν και ακομη και η ποιο σχολαστικη μαστορες που ηξερα δεν μπαινανε στον κοπο για κατι τετοιο!
Touristas - Παρ 16 Νοέ 2007, 19:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μην είσαι και τόσο σίγουρος πως δεν τα κοιτάνε στο δρόμο.
volvos - Παρ 16 Νοέ 2007, 20:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη αν βγαλει προβλημα το αμαξι και το παρουν δοκιμη και το δουν να τραβαει σα τρελλο λες να κανουν τη παπια και να μη πουν τιποτα?

οκ αν πας για σερβις και χαμπαρι να το παρουν δε ξερω αν θα ασχοληθουν μαζι σου. αν βγαλει προβλημα????????

ειναι σα το τσοκερ

ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ? Laughing
Steve - Παρ 16 Νοέ 2007, 23:29:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μου την σπάνε οι έμμεσες διαφημήσεις Rolling eyes
andreas77THP - Σαβ 17 Νοέ 2007, 01:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μου την σπάνε οι έμμεσες διαφημήσεις Rolling eyes

Laughing Laughing Laughing Beer Beer Afroman Afroman Yahoo! Yahoo! Worthy Worthy
MEMsound - Σαβ 17 Νοέ 2007, 01:54:08
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing ενταξυ μην υπερβάλουμε ρε steve.
το παλικάρι απλά ανέφερε ότι εχει δουλέψει σαν μηχανικός γενικώς (=οτι εχει δει κάποια πράγματα και δεν τα βγάζει απ το μυαλό του)
Steve - Σαβ 17 Νοέ 2007, 03:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε συ, όλα cool Smile
kostastrd - Σαβ 17 Νοέ 2007, 12:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
στο λογισμικο πε φιλε
COOL ALEXIS - Σαβ 17 Νοέ 2007, 13:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
power έγραψε:

χμμμμμμμ
στο λογισμικό "οκ"
στο μοτερ?? Scratch Shaking

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Σαβ 17 Νοέ 2007, 13:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
Είναιθ μια καλή κ'ινηση απόσα μαθαίνω....

Δυστηχώς δεν γνωρίζω ότι το ''πρόγραμμα΄' βελτιώνει την απόκριση του ηλ. γκαζιού που είναι το κύριο μείον του οχήματος.

Το απενεργοποιούμενο ESP πάντως είναι πολύ καλό.

Την ανάρτηση αν διαθέτεις ''μάμουλο'' την φτιάχνεις πολύ καλά.

Πάντως επιμένω πως απαιτείται ξύλωμα για ένα καλό....rallye..

''Στον καιρόν''!
WHISPER - Κυρ 18 Νοέ 2007, 14:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
ξερουμε αν το προγραμμα του rallye ειναι τςρα διαθεσιμο και στο rc? Evil
MEMsound - Κυρ 18 Νοέ 2007, 20:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
φαντάζομαι σε λίγο καιρό.... Wink Wink
οχι του ραλλυ για το rc

αλλά "ειδικό" πρόγραμμα για το rc.
brz20 - Δευ 19 Νοέ 2007, 11:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη θα σπαει το φραγμα των 200 αλογων?
MEMsound - Δευ 19 Νοέ 2007, 11:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
Dizzy2 αντε διαβασε ξανά το 1ο ποστ του τόπικ
MEMsound - Δευ 19 Νοέ 2007, 17:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
ξαναρίχνοντας μια ματια στο τόπικ έπεσα πάνω σε αυτό.

brz20 έγραψε:
Να ρωτησω κατι?
Ο Κονδωρας αναλαμβανει και βελτιωσεις γενικα?
Δηλαδη μπορω να στειλω και εγω τον εγκεφαλο του δικου μου για να το περασει ενα προγραμμα χωρις να χανω κατι απο την εργοστασιακη εγγυηση?
Εκτος απο εγκεφαλους τι αλλο κανει?
Ας μου στειλει καποιος ενα πμ και ας σβησει το ποστ μου αν ειναι ασχετο.
Απλα απαντηση θελω.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Ο Κόνδωρας ειναι συνεργείο/"αντιπροσωπία" Peugeot = πουλάει και επισκευάζει peugeot

Επίσης εισάγει και πουλάει πράγματα Peugeot Sport (και κατόπικ συνενοήσεως στα τοποθετεί κιόλας αν θες)

Τα Peugeot Sport είναι αγωνιστικά ανταλλακτικά/εξαρτήματα και όχι "βελτιωτικά" (άσχετο με το που χρησιμοποιούνται από διάφορους).

(θα τα σβήσω και 2 ποστς αργότερα)
[/img]
brz20 - Δευ 19 Νοέ 2007, 17:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ 210 αλογα.
Οσο για τον Κονδωρα που θες να το ξερω.
Δεν μεγαλωσα και στην Αθηνα.
INFERNO - Δευ 19 Νοέ 2007, 20:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
έχω κ εγώ ένα rc. έχω κάνει 2500Κμ περίπου και ψίνομαι τρελά για πρόγραμμα μιάς και το γκάζι του το βγάζει αρκετά γραμμικά και αρχίζω να το συνηθίζω Embarassed

οι ερωτήσεις-απορείες μου:

για το πρόγραμμα της peugeot sport, που μελλοντικά θα βγεί, θα πρέπει ο εγκέφαλος να σταλεί γαλλιά ή γίνεται και εδώ(επι τόπου) ο επαναπρογραμματισμός? έχω παρατηρήσει οτι πατώντας τέρμα το γκάζι κάνει και ένα επιπλέον κλίκ το πετάλι (όπως είναι το kick down στα αυτόματα). αυτό είναι για να κάνει το overboost....?

θέλω να βάλω μπαρόμετρο. έχει κανείς να μου προτείνει κάτι στα σίγουρα για αγορά μπαρόμετρου και τοποθέτηση? δεν με νοιάζει το οικονομικό αρκεί να έχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι αυτός που θα κάνει την τοποθέτηση δεν θα κάνει δοκιμές στο δικό μου αμάξι αλλα θα ξέρει ακριβώς απο πού θα κλέψει το σήμα και τον τρόπο που θα περάσει μέσα την γραμμή και το ρεύμα για το όργανο(το οποίο απ οτι διάβασα σε άλλο σημείο στο foroum πρέπει να είναι ηλεκτρονικό) χωρίς παρατράγουδα.

σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
volvos - Δευ 19 Νοέ 2007, 20:44:23
Θέμα δημοσίευσης:
to προγραμμα ειναι για το 150αρι.
εσυ καλο ειναι να κοιτας προς μινι κουπερ μερια που ηδη η works εχει βγαλει καποια πακετα.
προσοχη γιατι ακομα δεν ειναι σιγουροι ευρωπη κατα ποσο αντεχει την εξτρα ροπη απο ενα τετοιο προγραμμα το σαζμαν του 207...

αν θες γνωμη μου παρε καλυτερα ενα μπλοκε και ασε το μοτερ για πιο μετα που θα εχουν δοκιμασει 5 πραματακια στο μοτερ αυτο
Steve - Δευ 19 Νοέ 2007, 20:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
Τάκη άσε το σασμάν στην ησυχία του επιτέλους και ασχολήσου... με την ανάρτηση του Rolling eyes
INFERNO - Δευ 19 Νοέ 2007, 21:20:10
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ για την συμβουλή περι σασμάν Wink αλλα δυστυχώς το γκάζι είναι γλυκό.... αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στις παραπάνω απορείες μου θα το εκτιμούσα πολύ Cool ευχαριστώ Wink
KouKou - Τρι 20 Νοέ 2007, 11:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου το κλικ που ακους ειναι για την απενεργοποιηση του speed limiter απο το cruse control και οχι για overboost.
INFERNO - Τετ 21 Νοέ 2007, 13:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
KouKou έγραψε:
φιλε μου το κλικ που ακους ειναι για την απενεργοποιηση του speed limiter απο το cruse control και οχι για overboost.

ά οκ σ ευχαριστώ Wink
bagosgt - Τετ 21 Νοέ 2007, 23:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
μπαρομετρο μπορεισ να περασεισ.αυριο μαλλο 8α βαλω το δικο μου μιασ κ ο ηλεκτρολογοσ που θα το περασει(κολητοσ) εχει μπλεξει.το καλωδιο 8α περασει μεσα απο το ντουλαπακι εκει που περναει το αιρκοντισιον για το ντουλαπακι εχει κ αλλη μια αναμονη για να περασεισ το καωδιο του συναγερμου.μπαρομετρο τησ HKS 150ευρω.απο εκει κ περα οτι αλλο κ οσο αλλο θεσ απο τιμεσ.
MEMsound - Πεμ 22 Νοέ 2007, 00:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
Θα παρακαλέσω τεχνικές συζητήσεις να γίνονται στα σχετικά τεχνικά τόπικ.

Ας αφήσουμε αυτό εδώ μόνο για την παρουσίαση του "βελτιωμένου" 207rallye.

Εκ της MOD Team
MEMsound

pol - Τρι 04 Δεκ 2007, 13:57:16
Θέμα δημοσίευσης: 207 gt
re paidia epeidh eimai neos se auta einai to prwto mou amajei kai 8elw na to ftiajw to me to programma anebazei kai ta bar kai h katanalosei pou paei
power - Τρι 04 Δεκ 2007, 14:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντάζομαι πως θα έχει την ίδια κατανάλωση με του RC.
WHISPER - Πεμ 06 Δεκ 2007, 15:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
αυτην την ανακοινωση περιμεναμε προεδρε εμεις με τα RC.δεν μενει παρα να δουμε αν ειναι και αξιοπιστω!στον κονδωρα και αυτο?
U142093 - Παρ 07 Δεκ 2007, 21:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Πλέον υπάρχει διαθέσιμο και πρόγραμμα για τον THP 175 ίππων (207 RC) το οποίο εκτοξεύει τη δύναμη περίπου στα 210 άλογα με την ίδια τιμή!

Περισότερες πληροφορίες για ροπή ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική πληροφορία για το πρόγραμμα πότε μπορούμε να μάθουμε.
pol - Σαβ 08 Δεκ 2007, 00:13:14
Θέμα δημοσίευσης: geia sas
re posa bar anebazei me to programma to 207 gt kai to 207 rc

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?????

Διάβασε αυτό: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25
MOD TEAM

MEMsound - Δευ 10 Δεκ 2007, 03:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
αρκετά ενδιαφέρον ποστ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=233765#233765

Wink Wink Wink
stevedek - Παρ 04 Ιαν 2008, 18:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπέρα,

παραλαμβάνω και εγώ ένα 207RC σε 10 ημέρες

μπορείς να μου μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου μέχρι στιγμής;

από κατανάλωση πως πάει; συμπεριφορά κλασική Peugeot; φρένα; τιμόνι;

σκέφτομαι μετά το στρώσιμο να κάνω το κλασικό πρόγραμμα + φίτρο + εξάτμιση

από ελατήρια πως είναι;

ευχαριστώ και συγνώμη αν σε κουράζω
WHISPER - Σαβ 05 Ιαν 2008, 08:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε stevedek εσυ εισαι τυχερος το περνεις σε 10 μερες.εγω που εχω κανα μηνα ακομα?οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω ουσιατικα σε κατι.
pol - Παρ 11 Ιαν 2008, 00:49:13
Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 207 GT
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PEUGEOT ΕΛΕΟΣ
WHISPER - Παρ 11 Ιαν 2008, 11:22:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 207 GT
pol έγραψε:
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PEUGEOT ΕΛΕΟΣ

το εβαλες?ποσο κανα 800 Ε?
Steve - Παρ 11 Ιαν 2008, 15:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί όμως ότι και τα 150 άλογα καλά είναι, και θέλει να απενεργοποιήσει μόνο το ESP...

Η απενεργοποίηση του ESP μπορεί να γίνει χωρίς να πάρουμε ολόκληρο το πρόγραμμα της βελτίωσης?

Αν ναι, πόσο κοστίζει?
KouKou - Παρ 11 Ιαν 2008, 21:07:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστος ο steve!!!!!!!!
papadakn - Σαβ 12 Ιαν 2008, 13:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί όμως ότι και τα 150 άλογα καλά είναι, και θέλει να απενεργοποιήσει μόνο το ESP...

Η απενεργοποίηση του ESP μπορεί να γίνει χωρίς να πάρουμε ολόκληρο το πρόγραμμα της βελτίωσης?

Αν ναι, πόσο κοστίζει?

Κανείς βρέ παιδιά? Προσωπικά, σε πρώτη φάση περισσότερο θα με ενδιέφερε η απενεργοποίηση του ESP για να μάθω λίγο το αμάξι και μετά το ανέβασμα της ιπποδύναμης.
volvos - Σαβ 12 Ιαν 2008, 13:21:18
Θέμα δημοσίευσης:
περιμενε λιγο καιρο και θα σου πω απο αλλου Wink

(αν δεησει να ασχοληθει ο kostassk να φτιαξει το αμαξι του)
Road_Runner - Σαβ 12 Ιαν 2008, 13:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ψιλο οφτοπικ αλλα βγαλανε και αναρτηση για το 207.... Rolling eyes Rolling eyes
WHISPER - Σαβ 12 Ιαν 2008, 13:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ψιλο οφτοπικ αλλα βγαλανε και αναρτηση για το 207.... Rolling eyes Rolling eyes

δωσε καμια λεπτομερεια στο καταλληλο topic.
KouKou - Σαβ 26 Ιαν 2008, 11:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
Για το θεμα της απενεργοποιησης μονο του ESP χθες που πηγα στον κονδωρα για το update του εγκεφαλου, ρωτησα και για το θεμα του esp, μου ειπαν οτι ειναι πακετο με το προγραμμα και δεν γινεται ξεχωριστα. Δεν ξερω αν αυτο θα αλλαξει στο μελλον αλλα τωρα δεν γινεται.
volvos - Σαβ 26 Ιαν 2008, 11:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
ισως δεν ειναι τοσο δυσκολο. θα δειξει
Jim_207GT - Σαβ 26 Ιαν 2008, 11:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη το ψαχνω αρκετα με το ESP μολις μαθω νεα θα σας ενημερωσω σιγουρα απο οτι εχω καταλαβει το BSI πρεπει να εχει διαφορετικη τηλεφορτιση απο το εργοστασιο το κακο ειναι οτι πρεπειο να βρω ενα RC και να δω τη παιζει με το BSI. Εγω δουλευω CITROEN και με το διαγνωστικο μου δεν μπορω να κανω τα παντα σε λιγο καιρο θα εχω και διαγνωστικο PEUGEOT και θα κανω το εξης πειραμα πρωτα θα μηδενισω τον εγκεφαλο BSI τελειως στην συνεχεια θα δωσω πλαισιο απο RC επειτα κανω τηλεφορτιση και αρχικοποιοηση με το λογισμικο απο RC και βλεπουμε τη καναμε ολα αυτα ισως και να μην πετυχουνε και να ειναι μια τρυπα στο νερο θα δουμε παντως το ESP οπως και να χει θα βρω τροπο να το βγαλω στη CONDOR ειναι ποιο μαγκες!
pol - Κυρ 27 Ιαν 2008, 19:49:12
να ρωτησω κατι με το προγραμμα ποσα αλογα βγαζει στον τροχο το peugeot
pug306 - Κυρ 27 Ιαν 2008, 20:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
θα φτασει τα 177 αλογα μοτερ.απο τη ξερω το esp απενεργοποιητε αλλα μετα θα εχει προβλημα με τον εγκεφαλο δεν θα το αναγνωρηζει το συστημα
Steve - Κυρ 27 Ιαν 2008, 21:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
pug306 έγραψε:
απο τη ξερω το esp απενεργοποιητε αλλα μετα θα εχει προβλημα με τον εγκεφαλο δεν θα το αναγνωρηζει το συστημα

Αυτο από που τo ξέρεις φίλε μου? Smile
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 20:30:42
Θέμα δημοσίευσης:
απο εναν γνωστο φιλο μου προγραμματιστη!!!
εγκυρη πηγη!!!!!!! Very happy
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 20:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα και εγω το ακουσα οτι οταν το βγαζεις το εμφανιζει σα fault και πρεπει να σβησεις και να ξαναναψεις το αμαξι.

δηλαδη ο μονος εγγυημενος τροπος ειναι αμα παρεις ολη τη μοναδα του esp που εχει 1000 αλλα αποκτας και το ssp ταυτοχρονα

για αυτο σας λεω...παρτε κατευθειαν το rc Wink
Steve - Δευ 28 Ιαν 2008, 20:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
pug306 έγραψε:
απο εναν γνωστο φιλο μου προγραμματιστη!!!
εγκυρη πηγη!!!!!!! Very happy

Πες στην έγκυρη πηγή σου να πάει να ταίσει τα παπάκια λίγο γιατί πεινάνε τα καημένα... και να αφήσει τους προγραμματισμούς γιατί μάλλον δεν το κατέχει Smile
Jim_207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω πειραματιζομαι σε ενα C2 VTS που απενεργοποιοειται το ESP αντε να ειδουμε. Ειλικρινα μου εχει σπασει τα νευρα ιδιως τωρα με την επιπλεον δυναμη δεν πατας ουτε απο ρολαριστα!Πρεπει συνεχεια να το απενεργοποιω!Και να φανταστειτε αυτη την εξυπναδα την κανει και η CITROEN για παραδειγμα στο C4 μια απο τα ιδια με το GT.
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τις δηλωσεις αυτες αλλου!!
Mad οχι εδω μεσα!
ειναι πολυ εγκυρος,κατι παραπανω απο εσενα ξερω!
οχι γενικα!!
επειδη ξερω ποιος ειναι ο συγκεκριμενος Very happy
Steve - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
pug306 έγραψε:
Τις δηλωσεις αυτες αλλου!!
Mad οχι εδω μεσα!
ειναι πολυ εγκυρος,κατι παραπανω απο εσενα ξερω!
οχι γενικα!!
επειδη ξερω ποιος ειναι ο συγκεκριμενος Very happy

Έχεις κάνει ήδη 3 post χωρίς να μας ονομάσεις τον προγραμματισταρά σου που λέει ότι το πρόγραμμα που προσφέρει η Peugeot Ελλάδος εμφανίζει αυτό το πρόβλημα Smile
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
ουτε θα πω!
αλλα εαν θες μαθε απο την peugeot sport Very happy
Steve - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
pug306 έγραψε:
ουτε θα πω!
αλλα εαν θες μαθε απο την peugeot sport Very happy

Μέχρι να μας πεις τον προγραμματισταρά σου λοιπόν, σβήσε τα post σου λόγω ελλειπών στοιχείων Smile
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
οκ!
Δημητρης
Σου λεει κατι?
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:00:04
Θέμα δημοσίευσης:
pug306 έγραψε:
απο τη ξερω το esp απενεργοποιητε αλλα μετα θα εχει προβλημα με τον εγκεφαλο δεν θα το αναγνωρηζει το συστημα

Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής σε αυτό ?
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
θα το εμφανιζει σαν βλαβη!
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:06:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή …. ???
Όταν λέω ποιο σαφής εννοώ ακριβώς που είναι το πρόβλημα.??
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
εαν βγει εκτος το εσπ θα βγαλει οτι ειναι χαλασμενος ο εγκεφαλος

αυτο μου ειπε,αυτο ξερω !!!
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:19:09
Θέμα δημοσίευσης:
ξερεις κατι αλλο γι 'αυτο?
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα.
Με το πρόγραμμα από κόνδορα όταν το ESP απενεργοποιείτε με το πάτημα του κουμπιού για 10sec στην οθόνη σου βγάζει ESP/ASR Fault.
Για να ξαναμπεί σε λειτουργία θα πρέπει να σβήσουμε το αμάξι. Όταν ανοίξουμε το διακόπτη ξανά θα επανέλθει στην φυσιολογική λειτουργία του.
salex - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Με το πρόγραμμα από κόνδορα όταν το ESP απενεργοποιείτε με το πάτημα του κουμπιού για 10sec στην οθόνη σου βγάζει ESP/ASR Fault.
Για να ξαναμπεί σε λειτουργία θα πρέπει να σβήσουμε το αμάξι. Όταν ανοίξουμε το διακόπτη ξανά θα επανέλθει στην φυσιολογική λειτουργία του.

Δηλαδή δεν λειτουργεί ακριβώς όπως στο εργοστασιακό RC. Πολύ όμορφα...
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:38:21
Θέμα δημοσίευσης:
ο κονδορας που λες,το φτιαχνει αυτο μεσα στον εγκεφαλο η με κατι αλλο εξωτερικο εγκεφαλακι?
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ έτσι νόμιζα πως θα είναι σαν του RC αλλά τελικά δεν.

Υ.Γ ευχαριστώ για της φωτογραφίες
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:39:34
Θέμα δημοσίευσης:
pug306 έγραψε:
ο κονδορας που λες,το φτιαχνει αυτο μεσα στον εγκεφαλο η με κατι αλλο εξωτερικο εγκεφαλακι?

Δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά θα το δω.
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
αυτος ειναι που το φτιαχνει η' το πουλαει?
τη εδρα εχει?
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
ξερω οτι δεν γινετε απο τον εγκεφαλο και μονο! αν το κανανε με εξωτερικο τοτε το πραγμα αλλαζει.
και μπραβο τους!
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι το υποκατάστημα τις Lion στην Κηφισίας με την επωνυμία Κονδορ.
Steve - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
pug306 έγραψε:
οκ!
Δημητρης
Σου λεει κατι?

Όχι Smile
pug306 - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:51:21
Θέμα δημοσίευσης:
δεν πειραζει!
Jim_207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ειναι δυνατον να σου πουλανε προγραμμα με εγγυηση και να αναβει ενδειξη με προβλημα στο ESP το θεωρω μεγαλη μαιμουδια και αμφιβαλω αν το γνωριζει αυτο η LION αν ειναι ετσι οντως να βρασω το καλο προγραμμα βεβαια ολα αυτα ισχυουνε παντα σε περιπτωση που επαληθευτουνε διαφορετικα ειναι τελειως ατοπα!
nickzotos - Τρι 29 Ιαν 2008, 09:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
αμφιβαλω αν το γνωριζει αυτο η LION

να μην αμφιβαλεις καθολου Wink
pol - Τρι 29 Ιαν 2008, 10:16:14
να ρωτησω τα 177 αλογα που λεει ο κονδορασ οτι βγαζει το αμαξι ειναι οντοσ 177 η στο δρομο βγαζει λιγοτερα
volvos - Τρι 29 Ιαν 2008, 10:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΛΩΜΑΑΑ

σου λεμε 100ατομα οτι οποιο προγραμμα και να βαλεις ολα τα ιδια αλογα πανω κατω βγαζουν. αλλο 175 αλλο 177 αλλο 180
μιλαμε για δοαφορες που δε τις καταλαβαινεις στο δρομο και δε προκειται με καποιο απο αυτα να εισαι πιο γρηγορος απο τα αλλα.
android - Τρι 29 Ιαν 2008, 16:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
στο δρομο και δε προκειται με καποιο απο αυτα να εισαι πιο γρηγορος απο τα αλλα.

ειδικα αν δεν δουλευουν καλα τα συχρονιζε χερια-ποδια μπορει να σαι κ πολυ πιο αργος Laughing
volvos - Τρι 29 Ιαν 2008, 16:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
AN exeis Βαλει μουφα βενιζνη
αν εχεις κανει πιο πολλα χλμ και εχεις αλλαξει 2-3φορες λαδια και εχει ανοιξει το μοτερ
αν εχεις κανει προσφατα σερβις
αν εχεις βγαλει καμια ρεζερβα....
αν αν αν αν .....

χεσε ψηλα και αγναντευε που λεγαμε παλια Evil
pug306 - Τρι 29 Ιαν 2008, 16:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
AN exeis Βαλει μουφα βενιζνη
αν εχεις κανει πιο πολλα χλμ και εχεις αλλαξει 2-3φορες λαδια και εχει ανοιξει το μοτερ
αν εχεις κανει προσφατα σερβις
αν εχεις βγαλει καμια ρεζερβα....
αν αν αν αν .....

χεσε ψηλα και αγναντευε που λεγαμε παλια Evil

+1!!!!!!
Cool Cool
pol - Τρι 29 Ιαν 2008, 23:07:50
Θέμα δημοσίευσης: 207gt
οποτε μαλλον με βλεπω κονδορα και μενα για πογραμμα
WHISPER - Τετ 30 Ιαν 2008, 11:43:09
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207gt
pol έγραψε:
οποτε μαλλον με βλεπω κονδορα και μενα για πογραμμα

πηγαινε πρωτου αλλαξεις γνωμη Clapping
pol - Τετ 30 Ιαν 2008, 11:47:03
ναι γιατι αλλιωσ θα ψαχνομε κανενα μηνα πηρα τηλ στον κονδορα και τους λεω να μου κανουν ενα update και μοθ λεει μονο αμα εχει καποιο προβλημα κανουν
isim - Τετ 30 Ιαν 2008, 12:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω παντως παιδια, θα παω για αναβαθμιση εγκεφαλου και προγραμμα την παρασκευη...Εχω εναν φιλο με ΤΤ (180 αλογα) και θα τα στησουμε τα σαββατο να δω πως θα παει Wink
android - Τετ 30 Ιαν 2008, 16:40:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207gt
pol έγραψε:
ναι γιατι αλλιωσ θα ψαχνομε κανενα μηνα πηρα τηλ στον κονδορα και τους λεω να μου κανουν ενα update και μοθ λεει μονο αμα εχει καποιο προβλημα κανουν

μα γι αυτο ειναι το update για να λυση καποιο προβλημα...
αν δουλευει ρολοι τι να πας να κανεις?
drdino - Τετ 30 Ιαν 2008, 21:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα με το esp και την απενεργοποίησή του δεν το παρατηρήσατε όταν το οδηγήσατε;
pug306 - Πεμ 31 Ιαν 2008, 00:11:49
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Το θέμα με το esp και την απενεργοποίησή του δεν το παρατηρήσατε όταν το οδηγήσατε;

+1 Smile
Αλέξανδρος15 - Πεμ 31 Ιαν 2008, 11:45:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά όσα λέτε καλά είναι, δεν είναι κάπως ακριβό το πρόγραμμα του κόνδωρα, θα είναι αξιόπιστο? Το RC για 25 άλογα παραπάνω έχει διαφορετική τουρμπίνα ενώ άλλοι λένε και για έμβολα, με τη ροπή τι γίνεται? Με την κατανάλωση? Θα καίει 95άρα ή θα θέλει μόνο 100άρα?
volvos - Πεμ 31 Ιαν 2008, 11:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
oσοι παντως εχουν οδηγησει rc και 150αρι με προγραμμα ολοι λενε οτι δεν εχουν καμια σχεση σε τροπο λειτουργιας....

κατι σα τα vag 1.8 Που βγαζαν ιδια αλογα με τα 225 με ενα προγραμμα αλλα ηταν αθλια στο δρομο αφου τα διναν ολα απο χαμηλα και δεν ηταν οδηγησιμα Evil
DIMCHRI - Πεμ 31 Ιαν 2008, 11:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αλέξανδρος15 έγραψε:
Ρε παιδιά όσα λέτε καλά είναι, δεν είναι κάπως ακριβό το πρόγραμμα του κόνδωρα, θα είναι αξιόπιστο? Το RC για 25 άλογα παραπάνω έχει διαφορετική τουρμπίνα ενώ άλλοι λένε και για έμβολα, με τη ροπή τι γίνεται? Με την κατανάλωση? Θα καίει 95άρα ή θα θέλει μόνο 100άρα?

πλάκα κάνεις έτσι ;;;

Ακριβό κάτι που σου διατηρεί την εγγύηση ως έχει ;;;

ενώ αν πάρεις κάτι με 500 ευρώ δεν θα σε πειράξει αν είναι αξιόπιστο επειδή το πλήρωσες λιγότερο ;;;

Του κόνδωρα το πρόγραμμα εάν ΔΕΝ είναι αξιόπιστο και πάθει ζημιά ο κινητήρας σου, θα στον πληρώσει / αντικαταστήσει η LION Hellas.
MEMsound - Πεμ 31 Ιαν 2008, 12:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
το GT/rallye με "ενα πρόγραμμα" ΔΕΝ γινεται RC
όχι σε δυναμη αλλά σε καμπύλες ροπής / ιπποδύναμης / απόκριση / οδηγησιμότητα κλπ κλπ
απλά αποκτά περισσότερη δύναμη.

για να γίνει RC θέλει ότι έχει το RC
και για να γίνει καλήτερο θέλει ακόμα καλήτερα από του RC περιφερειακά

ΜΗΝ τρέφετε αυταπάτες... Wink

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ!
αν δεν εχετε ψωνήσει ήδη ... αν δεν σας φτάνει η δυναμη του GT/rallye και εχετε σκοπό να ρίξετε λεφτα σε βελτιώσεις...
πάρτε το RC απ την αρχή...
Αλέξανδρος15 - Πεμ 31 Ιαν 2008, 19:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχάς δε μίλησα για άλλα προγράμματα εννοείται ότι για τα άλλα που δεν κρατάς εγγύηση θα έχεις μεγαλύτερες επιφυλάξεις, απλά και πάλι νομίζω είναι κάπως ακριβό επίσης, δεν είπα ότι θα γίνει RC, απλά είπα πως η τουρμπίνα του είναι διαφορετική για 25 άλογα άρα η δικιά μας αντέχει το πρόγραμμα? Για τα υπόλοιπα έχετε μάθει τίποτα?
Jim_207GT - Πεμ 31 Ιαν 2008, 20:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν κανω λαθος το RC βγαζει περισσοτερα αλογα λογω διαφορετικης πιεσης και καλυτερο συστημα εξαγωγης και οχι λογο μεγεθος τουρμπινας αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος. Η τουρμπινα του RC φτιαχτηκε με γνωμονα την αξιοπιστια και σηκωνει μεγαλυτερες πιεσης εξου και τα διαφορερικα εμβολα που δεν δινουν φυσικα αλογα αλλα μεγαλυτεη αντοχη αρα λογικα ενα GT με προγραμμα και εξατμιση ειναι σιγουρα ισοδυναμο με ενα RC αν και με φτηνες λυσεις μπορει να κανεις το GT μακραν καλυτερο απο ενα RC μια ελαφρως μεταχειρησμενη τουρμπινα KO3s βρωμαει ο κοσμος πλεον τη βρισκεις με 300 ευρω σε αριστη κατασταση μια πολαπλη εξαγωγης νεα 400 ευρω και ενα σετ πιστονια με εργασια 700 ευρω δηλαδη με 1400 φτανεις για πλακα τα 240 αλογα και αξιοπιστα αν και καλο θα ηταν να βαλεις και ενα ιντερκουλερ +500 HERCULES η τιμες που αναφερω ειναι πραγματικες το δικο μου ετσι θα καταληξει μια μερα!
MEMsound - Πεμ 31 Ιαν 2008, 20:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ναι.
όχι όμως απλά και μόνο με ένα πρόγραμμα
αλλά καλύτερα ας αφήσουμε αυτό το τόπικ να είναι "διαφημιστικό" για το πρόγραμμα του Κόνδωρα και τα υπόλοιπα στα σχετικά τόπικ βελτιώσεων Wink
Steve - Πεμ 31 Ιαν 2008, 20:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος το RC μπλα μπλα μπλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ μπλα μπλα μπλα το δικο μου ετσι θα καταληξει μια μερα!

Θα βγάλεις την τουρμπίνα που έχει το 207 πάνω στην πολλαπλή εξαγωγής και θα βάλεις άλλη ε?

Θα πρέπει βάλεις και άλλη εξάτμιση όμως από πολλαπλή και κάτω.

Θα αλλάξεις και το intercooler μετά?

Θα αλλάξεις και τα πιστόνια?

Και όλα αυτά εκτός του ότι νομίζεις πως θα τα καταφέρεις να τα κάνεις να δουλέψουν με τον εργοστασιακό εγκέφαλο, και θα φτάσεις για πλάκα τα 240 άλογα και θα σου κοστίσουν μόνο τα 1400 ευρώ?

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΩ?
salex - Πεμ 31 Ιαν 2008, 23:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Η τουρμπινα του RC φτιαχτηκε με γνωμονα την αξιοπιστια και σηκωνει μεγαλυτερες πιεσης εξου και τα διαφορερικα εμβολα που δεν δινουν φυσικα αλογα αλλα μεγαλυτεη αντοχη αρα λογικα ενα GT με προγραμμα και εξατμιση ειναι σιγουρα ισοδυναμο με ενα RC αν και με φτηνες λυσεις μπορει να κανεις το GT μακραν καλυτερο απο ενα RC μια ελαφρως μεταχειρησμενη τουρμπινα KO3s βρωμαει ο κοσμος πλεον τη βρισκεις με 300 ευρω σε αριστη κατασταση μια πολαπλη εξαγωγης νεα 400 ευρω και ενα σετ πιστονια με εργασια 700 ευρω δηλαδη με 1400 φτανεις για πλακα τα 240 αλογα και αξιοπιστα αν και καλο θα ηταν να βαλεις και ενα ιντερκουλερ +500 HERCULES η τιμες που αναφερω ειναι πραγματικες το δικο μου ετσι θα καταληξει μια μερα!

Jim, η Κ03S βγάζει μετά πολύ μεγάλης βίας 240 άλογα σε κινητήρες μεγαλύτερου κυβισμού (1.8T) από ότι τα ταπεινά 1.6 GT/Rallye/RC.
Επομένως είναι μάλλον παρακινδυνευμένο να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις σαφώς καλύτερα (= τουλάχιστον πάνω από 40 ίππους) από την εργοστασιακή τουρμπίνα μεγέθους Κ02 του RC που σπουλάρει για πλάκα από τις 1700σαλ. Εκτός κι αν τη δουλέψεις στο 1.7 μπας και καταφέρεις να αποζημιώσεις τη διαφορά κυβικών με τον 1.8Τ, πίεση στην οποία είναι εντελώς άχρηστος ο συμπιεστής της - πιο πολύ θα ζεσταίνεις τον αέρα από ότι θα τον κάνεις κάτι χρήσιμο.

Για να το θέσω διαφορετικά, δεν είναι η σοφότερη επιλογή για big turbo. Αλλά αυτά δεν είναι επί της παρούσης.
android - Πεμ 31 Ιαν 2008, 23:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
για να ρθουμε στο θεμα μας εγω εχω φαει φρικη με το esp fault που θα βγαζει οταν βγαζεις το esp...δεν γινετε κατι γι αυτο δεν μπορω λαμπακια κτλ τρελενομαι Laughing
και ενα αλλο το αμαξι μαμα μετα τις 5500 δεν αναιβαζει καλα
οποιος το χει δοκιμασει κτλ...εχει δει διαφορα εκει?
pol - Παρ 01 Φεβ 2008, 09:49:51
να σε ρωτησω κατι μετο esp πατας το κοθμπει και απενεργοποιητε για να το ξαναβαλεισ ειναι αληθεια οτι πρεπει να κλεισει την μηχανη λεω οταν βαλεις το προγραμμα λεω ετσι
COOL ALEXIS - Παρ 01 Φεβ 2008, 10:34:19
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Αυτό που έχει γραφτεί λίγο πιο πάνω σαν απάντηση δεν σου κάνει Question Question Question
pol - Παρ 01 Φεβ 2008, 11:12:31
τι μαλ***α ειναι αυτο δηλαδη δεν ξανα πατας το κουμπι για να ξανα μπει πρεπει να κλισεισ τον κινητηρα
Αλέξανδρος15 - Παρ 01 Φεβ 2008, 12:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
Για τις τουρμπίνες RC Rallye Gt έχω διαβάσει στα περιοδικά ότι του πρώτου είναι ατσάλινη και των άλλων μαντεμένια, αν έχουν άλλες διαφορές δεν το ξέρω, τώρα για τον φίλο που αναφέρει ότι θα βάλει άλλη τουρμπίνα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, μου φαίνεται παρακινδυνευμένο, εκτός και αν έχεις κάποιον άριστο μηχανικό. Για αυτήν τη διαφορά αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του προγράμματος, λογικά το τούρμπο με το νέο πρόγραμμα θα δουλεύει με μεγαλύτερη πίεση θα την αντέξει?
Sidobre - Παρ 01 Φεβ 2008, 13:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ειλικρινά, πολύ μπλα μπλα για το τίποτα.

Λαμπάκι δεν ανάβει, παρά το μήνυμα που γράφει στιγμιαία στην κονσόλα. Αν δηλαδή έγραφε ESP OFF αντί για ESP FAULT δεν θα ήταν το ίδιο; Ε, ας αλλάξουν το μήνυμα.

Πάντως έμαθα ότι σε δυναμόμετρο το άσπρο που βρίσκετε έξω από τον Κόνδωρα έδειξε πολύ πάνω από τα 177 που λένε. Μάλλον είναι κοντά στα άλογα που λένε και οι υπόλοιποι. Απλώς προσπαθεί και κρατάει χαμηλο προφίλ λόγω αντιπροσωπείας (δεν είναι βελτιωτής για να τάζει άλογα).

Εμαθα και το άλλο: Οσοι δίνουν πρόγραμμα (εκτός Κόνδωρα γιατί πραγματικά δεν έχω μάθει από που είναι) για αυτά τα μοτέρ, είναι ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ απ'έξω. (δεν θέλετε να μάθετε πόσο έχει χονδρική μια κοσνέρβα...). Καλά κάνουν βέβαια, αυτή είναι η δουλειά τους. Και τρώγονται ποιός θα βρεί την κονσέρβα με την μεγαλύτερη δυναμομέτρηση (είναι πραγματικότητα αυτό)

Δεν πειράζει όμως, έρχεται Πάσχα και με βλέπω να αντικαταστήσω το άσπρο ραλλάκι με ένα άσπρο νέο ραλλάκι με απενεργοποιούμενο ESP. Τόσα χρόνια παλεύοντας με τις βελτιώσεις του μουλαριού, νομίζω ότι έβαλα μυαλό. ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΧΕΙ? Wink
Sidobre - Παρ 01 Φεβ 2008, 13:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
Και μια άλλη ερώτηση:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΔΩΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ?

Ετσι θα δείτε ακριβώς πως είναι και τί κάνει.

Αφού δίνει την διατότητα αυτή ο Κόνδωρας, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ την!
android - Παρ 01 Φεβ 2008, 16:35:57
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια επιτελους βρηκα ακρη...απλα ξερεις τι δεν εχω 3000 ευρω να δοκιμασω ολα τα προγραμματα να δω πιο μου κανει καλυτερα Laughing
Jim_207GT - Παρ 01 Φεβ 2008, 18:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
STEVE δεν διαβασες καλα τη εγραψα ειπα θα αλλαξω πολαπλη και τουρμπινα και οχι μονο τουρμπινα η K03s σε FR εχει φτασει τα 250+ αλογα με πιεση OVERBOOST 1.5 και 0.9 σταθερη υπαρχει και γνωστο περιοδικο που εχει κανει το συγκεκριμενο τεστ τωρα σε μοτερ σαν του RC με μαμα τουρμπινα φουλ πρωτο σταδιο παντα οτι λεω με δυναμμομετρηση εχει φτιαχτει 230 αλογα αρα που το παραλογο τα 250 με KO3s?Ολα αυτα για μενα ειναι μια σκεψη μελλοντικη μεχρι τοτε βλεπουμε επισης αναφερα ιντερκουλερ και εμβολα εξατμιση εχω βαλει μιας και ρωτησες οποιος αμφιβαλει για της τιμες τη να πω? εγω τοσο τα βρηκα ψαχνοντας δηαλαδη οταν βρισκω ιντερκουλερ με 500 ευρω χειροποιητο απο ανθρωπο που θεωρειτε κορυφη στην Ελλαδα την πρεπει να κανω να δωσω παραπανω για να το αγορασω? τα εμβολα εχουν τοποθετημενα οσο ειπα αυτα!
pol - Παρ 01 Φεβ 2008, 18:04:51
εγω πηγα και εκανα τεστ ντριβ το ραλλυ με το προγραμα καλα ημερα με τη νυχτα ειναι μεχρι την μηση τριτη εγραφε
Steve - Παρ 01 Φεβ 2008, 18:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έχεις καμιά τράπουλα πρόχειρη?
volvos - Παρ 01 Φεβ 2008, 20:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
STEVE δεν διαβασες καλα τη εγραψα ειπα θα αλλαξω πολαπλη και τουρμπινα και οχι μονο τουρμπινα η K03s σε FR εχει φτασει τα 250+ αλογα με πιεση OVERBOOST 1.5 και 0.9 σταθερη υπαρχει και γνωστο περιοδικο που εχει κανει το συγκεκριμενο τεστ τωρα σε μοτερ σαν του RC με μαμα τουρμπινα φουλ πρωτο σταδιο παντα οτι λεω με δυναμμομετρηση εχει φτιαχτει 230 αλογα αρα που το παραλογο τα 250 με KO3s?Ολα αυτα για μενα ειναι μια σκεψη μελλοντικη μεχρι τοτε βλεπουμε επισης αναφερα ιντερκουλερ και εμβολα εξατμιση εχω βαλει μιας και ρωτησες οποιος αμφιβαλει για της τιμες τη να πω? εγω τοσο τα βρηκα ψαχνοντας δηαλαδη οταν βρισκω ιντερκουλερ με 500 ευρω χειροποιητο απο ανθρωπο που θεωρειτε κορυφη στην Ελλαδα την πρεπει να κανω να δωσω παραπανω για να το αγορασω? τα εμβολα εχουν τοποθετημενα οσο ειπα αυτα!

η κ03σπορτ σα τουρμπινα τελειωνει στα 230 βιααα 240.και με 1.1-1.2 σταθερα και σε ντιζατα γκολφακια. οχι με 0.9 που εχει και της γιαγιας μου το γκολφ....
το λεει η ιδια η γκαρετ. τωρα οταν βγαινουν περιοδικα και λενε για 250+ απλα γινονται γραφικα και μας δινουν ενα ακομα πατημα να τα χλευαζουμε και αυτα και τα αμαξια που πανε εκει...

αρα οταν εσυ με 15% σχεδον λιγοτερο κυβισμο και σαφεστατα υποδεεστερα καπακι απο το 5βαλβιδο κοσμημα της vag και σαφεστατα πιο δυσκολο hardware εγκεφαλου και και περιμενεις χαλαρα πανω απο 230 σφυρα μου κλεφτικα.
ειναι σα τα 206 με τα 106 που τα πρωτα ποτε δεν εβγαλαν τα αλογα των δευτερων και ας φοραγαν τα ιδια πραγματα
Jim_207GT - Παρ 01 Φεβ 2008, 20:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
KΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΑΠΟ RC ΠΟΥ ΦΟΥΛ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΒΓΑΛΕ 230 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ πως Η ΚΟ3s σας φαινεται απιθανο να βγαζει 250 και ξανρωταω πως γινεται η μικροτερη τουρμπινα του RC βγαζει 230 αλογα? λυστε μου αυτη την απορια και εγω παω πασο ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΜΟΜΕΤΡΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος δηλαδη τυχαινει να ξερω κατι παραπανω εγω εχω αυτο το αμαξι κατι παραπανω γνωριζω και SORRY αν παρεξηγηθουνε καποιοι αλλα φιλε Volvos επειδη εχω παρατηρησει τα λεγομενα σου και φαινεσαι σοβαρο ατομο τουλαχιστον σε οτι γραφεις μην καταδικαζετε κατι τοσο γρηγορα τρελος ειμαι εγω να τα γραφω αυτα?Σιγουρα δε λεω με KO3s ειναι πειραμα και μπορει να μην δουλεψει κιολας αλλα η τουρμινα του RC το ξαναλεω ειναι ικανη με σωστο setup a ftasei ta 230 ατια αυτα παντα φιλικα δεν το παιζω εξυπνοπουλος!
MEMsound - Παρ 01 Φεβ 2008, 20:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγω να σας ξαναπώ να συνεχίσετε αυτά τα "βελτιωτικά" ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ Wink
volvos - Παρ 01 Φεβ 2008, 20:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχην επρεπε να εχεις εμπεδωσει οτι οι δυναμομετρησεις ειναι ενα μεγαλο ατελειωτο ψεμα..απλα δες τι γινεται στο τοπικ με δυναμομετρησεις.

το 207 rc δε ξερει κανεις ακομα που μπορει να φτασει...

το 1.8τ ομως με τη κ03σπορτ ξερουμε και εχει αποδειχτει απο ατομα που εχουν τετοια αμαξια και εχουν λιωσει να το ψαχνουν κοντα στα 10χρονια τωρα ......
Jim_207GT - Σαβ 02 Φεβ 2008, 11:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε volvos για να τελειωνουμε η PEUGEOT CONDOR πουλαει σκετο προγραμμα για RC 210 αλογα το αποδεχεσαι αυτο ναι η οχι ???Αν ναι γιατι σου φαινεται περιεργο τα 230 με φουλ εξατμιση και ιντερκουλερ?Απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα και δεν ξαναλεω τιποτα!
volvos - Σαβ 02 Φεβ 2008, 11:51:44
Θέμα δημοσίευσης:
οταν θα δεις 210 δυναμομετρημενο σε μαχα (και μονο αγγελιδη οχι φωτεινελη εθνικη γιατι με αυτα που εχω δει τον τρεμει το ματι μου τον φωτεινελη) και με ιδιες-παρομοιες απωλειες πριν και μετα και με ιδια iso μετρημενο τοτε ελα να το συζητησουμε

τα 200-210 ειναι τελειως με τελειως οριο για αυτη τη τουρμπινα δε συμφωνεις???

απο ιντερκουλερ δε παιρνεις αλογα. αξιοπιστια παιρνεις και συνεχομενα σταθερα πατηματα. ασε που στο 207 επειδη θα αναγκαστεις να βαλεις μερικα μετρα παραπανω σωληνωσεις θα χασεις και καποια μπαρ πιεση...

απο εξατμιση αν παρεις πανω απο 10-15 αλογα τι να πω...
τουλαχιστον στα γκολφακια και 4 και 5 δυσκολα παιρνουν παραπανω.
αρα πωςθα φτασεις τα 230 οεοε??

εκτος αμα το καταντησεις το αμαξι σα τα πουντακια που τα ειχαν κλειδωμενα στο γκαραζ ολη τη βδομαδα κατεβαιναν βουτα ανοιγαν μια τρελλη πιεση καναν 1-2πατηματα και γυριζαν σπιτι να αλλαξουν φλαντζα.
και ολος ο κοσμος ελεγε κοιτα τι πιεση σηκωνει μαμα πουντο με 2-3πραγματα.

μιλαμε 230αλογα και να δουλευει καθε μερα το αμαξι σταθερα και αξιπιστα οσο γινεται βεβαια αυτο....

σκεψου επισης οτι η works με εξατμιση προγραμμα φιλτρο δινει 217 εεεε οοο
WHISPER - Σαβ 02 Φεβ 2008, 12:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
με ολα αυτα που εχουν υποθει εδω μεσα εχουμε χασει τον παιχτη ολιγον!μπορει καποιος να απαντησει ποσα αλογα περνει το rc με το προγραμμα?τα 210 καλα τα λεμε αλλα απο οτι βλεπω απο την κουβεντα σας και αυτα τα αμφισβητουμε! Crazy
Jim_207GT - Σαβ 02 Φεβ 2008, 12:43:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μα εσεις οι ιδιοι ποιο πανω λετε οτι το προγραμματα της πεζο CONDOR Βγαζουν το κατι παραπανω απο οσο ανακοινωνουν τωρα γιατι μειωνεις κατα 10 τοu RC? δεν το καταλαβαινω αρα με τα λεγομενα σου αμφισβητειςς κατα καποιο τροπο αυτα που υποσχεται η πεζο CONDOR oεο! Αρα το προγραμμα για GT και ραλυ λεω τωρα εγω βαση αυτα που λες εφοσον δεν εχεις δει δυναμμομετρηση οτι ειναι ακυρο και μας κοροιδευουνε πρωτη φορα ακουω εγω σε τουρμπο μοτερ με downpipe ποιο ελευθερο καταλυτη και σωληνωσεις να παιρνει μονο 5 αλογα μαλλον δεν εχεις οδηγησει το συγκεκριμενο αμαξι να δεις ποσο παιρνει με ελευθερη εξατμιση οδηγησε ενα και μετα βγαλε πορισμα !Τη δυναμμομετρηση που αναφερω την εκανε το POWER και συγκεκριμενα σε ΜΙΝΙ με φουλ πρωτο σταδιο μαζι με αλλα 25 αυτοκινητα εγω σου λεω να κλεβει και 10 αλογα το συγκεκριμενο δυναμμομετρο πας στα 220 παλι μεσα ειμαι στα λεγομενα μου τωρα τη προσπαθεις να πεις και κυριως πως κρινεις οταν δεν εχεις καν το ιδιο αμαξι εγω εχω φαει αρκετες ωρες για να βγαλω μια ακρη με το συγκεκριμενο μοτερ τη να πω!Δημοκρατια εχουμε καθενας λει οτι θελει με μια διαφορα τα επειχηρηματα που λεω τα εχω σε χαρτια εσυ πως απαντας με θεωριες!
volvos - Σαβ 02 Φεβ 2008, 12:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
ααααα πεστο χρυσοστομε 230 στο παουερ...
εγγυηση

εκει που δειχνουν τα γκολφακια με κ03σπορτ 250+ εεε???

207ραλλυ μετρηθηκε τη τεταρτη στο μαχα 157 αν θυμαμαι καλα μαμα.....
152 ηταν και με διορθωση 157 νομιζω
Jim_207GT - Σαβ 02 Φεβ 2008, 13:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ !
1ον Δεχεσαι οτι το προγραμμα που πουλαει η πεζο Condor για RC και ισχυριζεται 210 αλογα ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

2ον Αμφιβαλεις οτι το RC με περιφερειακη βελτιωση που περιλαμβανει κομπλε εξατμιση με ιντερκουλερ και σεταρισμα του προγραμματος στα νεα δεδομενα να φτασει τα 220 αλογα

3ον Εγω σου ειπα οτι σου χαριζω και 10 αλογα ακομη ακομη περιμενω να απαντησεις ξεκαθαρα και οχι με υπεκφυγες

Εγω προσωπικα σκεφτομαι να αποχωρησω απο το φορουμ γιατι δεν μπορω να επικοινωνησω καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του χωρις να εχει καν το ιδιο αμαξι παρε φιλαρακι PEUGEOT 207 RC η GT και οταν το οδηγησεις να εχεις γνωμη εσυ πως βγαζεις ολα αυτα τα βιαστικα συμερασματα τη να πω το MAHA το θεωρεις καλο δυναμμομετρο? Εκει ρυθμιστηκε το ΙΒΙΖΑ FR με 250 στο Μιχαλη αν φυσικα τον γνωριζεις θα ξερεις οτι μονο αισιοδοξο δεν ειναι σε αυτα που δειχνει ενω πολυ το θεωρουν αυστηρο δυναμμομετρο σου εχω πει οταν μιλαω εχω επιχειρηματα και οχι θεωριες!
volvos - Σαβ 02 Φεβ 2008, 14:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα κανω μεγαλο λαθος που σου απανταω καθως απλα πεφτω στο επιπεδο σου και απαντω στις μπουρδες σου...

ενα ποστ με επιχειρηματα τοσο καιρο δεν εχεις κανει. ξαφνικα μας ξεφουρνιζεις οτι τα αλογα που ελεγες τοσο καιρο ειναι μετρημενα στο power...και για γκολφ και για μινι!!!!!!

για να τελειωνει το θεμα το 207rc με προγραμμα ιντερκουλερ εξατμιση και τη μαμα τουρμπινα +55 αλογα απο οτι θα δειξει μαμα (γιατι πουθενα δε δειχνει 175) δε τα βγαζει που να χτυπας το κωλο σου κατω μεχρι να ματωσει.

αν ειχες διαβασει τι γραφω θα ειχες δει οτι αναφερομαι σε 2 maha
το ενα ειναι σπατα
και το αλλο ειναι στην εθνικη οδο του φωτεινελη που εχουν αναφερθει και εδω με στοιχεια και αλλου ουκ ολιγες φορες φουσκωμενα νουμερα.
επισης αν ειχες ασχοληθει λιγο θα εβλεπες οτι ολοι εδω λεμε το maha με το παρατσουκλι - τα ραουλα της λυπης.

υ.γ το προγραμα για τα μινι της works μαζι με φιλτρο δινει +17-20 απο οτι θα μετρηθει το αμαξι μαμα . αν δεις μετρησεις απο rc με προγραμμα πριν μετα θα δεις οτι εκει καπου ειναι και αυτο. τωρα που παει με τα +17-20 αλογα ειναι θεμα δυναμομετρου και μετρητη και η αληθεια ειναι εκει εξω...
αν εσυ θες να λες 230+ δικο σου θεμα. αν ανοιξεις τα στραβα σου και δεις τα διαγραμματα της τουρμπινας σου απλα θα δεις οτι τετραγωνισες το κυκλο λεγοντας οτι εχεις βγαλει τοσα αλογα απο τοσο μικρη τουρμπινα με 1600κ.εκ και οτι δουλευει το αμαξι αυτο εστω και υποτυπωδως σωστα χωρις παρατραγουδα
Lefter1s RC - Σαβ 02 Φεβ 2008, 14:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
...γιατι πουθενα δε δειχνει 175...

Δηλαδη ποσα δειχνει???
Jim_207GT - Σαβ 02 Φεβ 2008, 15:48:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μη με κανεις να μιλησω με εντονο υφος για αυτο σε ξαναρωταω ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΖΟ CONDOR ΠΟΥ ΑΝΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ RC ΕΙΝΑΙ 210 ΑΛΟΓΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?AN EINAI 210 ΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΚΟΥΛΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 220 ΑΛΟΓΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steve - Σαβ 02 Φεβ 2008, 15:49:53
Θέμα δημοσίευσης:

Θα βρέξει...
volvos - Σαβ 02 Φεβ 2008, 16:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
me αυτα που λες στο δυναμομετρο του power θα δειξει 230+αλογα το αμαξι
αυτο στο εγγυωμαι.

σε αλλο ουτε τα 220 που λες δε πιστευω να πιασει .

για να τελειωνουμε οι εως τωρα ενδειξεις δειχνουν
προγραμμα για rc 20-25αλογα
εξατμιση 10-15

(καπου ειχα βρει σαιτ στο εξωτερικο με μινι - προγραμμα εξατμιση στα +27-30αλογα...αλλα δε θυμαμαι )

το ιντερκουλερ ημαρτον σταματα να το αναφερεις ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΛΟΓΑ αντιθετα αφαιρει πολλες φορες. ειδικα σε καταστασεις σα τις δικες σας με μαμα τουρμπινα που εχεις οριο στο ποσο μπορεις να σηκωσεις πιεση οτι αερα και να βαλεις απο την ιδια τη τουρμπινα

προσεξε κακομοιρη μου μη σκασεις δυναμομετρηση απο power ή φωτεινελη ή τον αλλο με τα τογιοτα που μετραει μουαγιε (δεθυμαμα ονομα) με 230 μετα απο ολα οσα εχουμε πει γιατι τοτε πραγματικα θα βρεξει....τη περιμενω να τη κανεις τη παπατζα μερες τωρα
DIMCHRI - Σαβ 02 Φεβ 2008, 18:58:00
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Μα εσεις οι ιδιοι ποιο πανω λετε οτι το προγραμματα της πεζο CONDOR Βγαζουν το κατι παραπανω απο οσο ανακοινωνουν τωρα γιατι μειωνεις κατα 10 τοu RC? δεν το καταλαβαινω αρα με τα λεγομενα σου αμφισβητειςς κατα καποιο τροπο αυτα που υποσχεται η πεζο CONDOR oεο! Αρα το προγραμμα για GT και ραλυ λεω τωρα εγω βαση αυτα που λες εφοσον δεν εχεις δει δυναμμομετρηση οτι ειναι ακυρο και μας κοροιδευουνε πρωτη φορα ακουω εγω σε τουρμπο μοτερ με downpipe ποιο ελευθερο καταλυτη και σωληνωσεις να παιρνει μονο 5 αλογα μαλλον δεν εχεις οδηγησει το συγκεκριμενο αμαξι να δεις ποσο παιρνει με ελευθερη εξατμιση οδηγησε ενα και μετα βγαλε πορισμα !Τη δυναμμομετρηση που αναφερω την εκανε το POWER και συγκεκριμενα σε ΜΙΝΙ με φουλ πρωτο σταδιο μαζι με αλλα 25 αυτοκινητα εγω σου λεω να κλεβει και 10 αλογα το συγκεκριμενο δυναμμομετρο πας στα 220 παλι μεσα ειμαι στα λεγομενα μου τωρα τη προσπαθεις να πεις και κυριως πως κρινεις οταν δεν εχεις καν το ιδιο αμαξι εγω εχω φαει αρκετες ωρες για να βγαλω μια ακρη με το συγκεκριμενο μοτερ τη να πω!Δημοκρατια εχουμε καθενας λει οτι θελει με μια διαφορα τα επειχηρηματα που λεω τα εχω σε χαρτια εσυ πως απαντας με θεωριες!

ρε jim_207gt.....

βάλε και κανένα κόμα ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφεις....

Καταλαβαίνω ότι μάλλον έχεις εκνευριστεί αλλά χαλαρώστε, και στο τέλος θα βγει άκρη... Wink
Jim_207GT - Σαβ 02 Φεβ 2008, 20:45:57
Θέμα δημοσίευσης:
Με απλα Ελληνικα ρωταω για πολοστη φορα πιστευετε οτι το προγραμμα που πουλαει η CONDOR για το RC φτανει το μοτερ στα 210 ναι η οχι?

Και λεω εγω ο τρελος που γραφω μπουρδες αν το προγραμμα που διαφημιζεται στο φορουμ αποδιδει 210 αλογα σε ενα μαμα μοτερ με την προσθηκη εξατμισης ιντερκουλερ ποιο ελευθερη εισαγωγη και νεο setup στον εγκεφαλο 220 που ειναι το περιεργο χαριζω και 10 αλογια για τους δυσπιστους και κλεινω δεν ξαναγραφω σε αυτο το τοπικ!
volvos - Σαβ 02 Φεβ 2008, 21:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχην κανεις δε διαφημιζει τα προγραμματα του κονδωρα γιατι ετσι οπως το πας και σε σχεση με οσα εχεις γραψει στο παρελθον για το δικο σου προγραμμα κατι αρχιζει να βρωμαει στο θεμα αυτο...
ουτε παιρνει κανεις προμηθεια απο το κονδωρα αν βαλεις το προγραμμα και ουτε και ενδιαφερει που θα παει ο καθε ενας. με απλα ελληνικα αυτο που λενε ολοι ειναι οτι οπου και να πας τα ιδια αλογα πανω κατω παιρνεις γιατι αυτες ειναι οι ανοχες του μοτερ (καπου +20)

eγω προσωπικα σα παναγιωτης οχι δε θεωρω οτι ειναι 210 αλογα το rc με τη καμια
θεωρω οτι ισχυει αυτο που λενε και εξω οπου εχω κοιταξει οτι και το 150αρι και το 175αρι παιρνουν περι τα 20αλογα.

το 150αρι μετρηθηκε στον ασα1 155-157 αν θυμαμαι καλα αρα οντως με προγραμμα ειναι στα 180-

το 175 μετριεται συνηθως σε μαχα 180-185 αρα με προγραμμα παει καπουυυυυ 200. δηλαδη καπου +17 που λεει και η works kai h superchips ......
οκ ευχαριστηθηκες?
Andreas - Κυρ 03 Φεβ 2008, 00:59:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη μπορει να ειναι έτσι οπως τα λεει το παιδι δηλαδη μπορει να φτασει και 220 και 230 αλογα.Αλλα αυτο ειναι το θεμα εδω?

Το ερωτημα μου ειναι , αξιζει να τα κανεις ολο αυτα και να διακινδυνέψεις
να παρεις το μοτερ στο χερι ? Ξερουμε πραγματικα ποια ειναι τα πραγματικα
όρια του κινητηρα αυτου ? Αν το ξερουμε καλως , αν δεν το ξερουμε
τοτε η ολη συζητηση ειναι θεωρητικη και απο τους 2 σας , και οχι μονο απο την μερια του Παναγιώτη.

Ας βαλει καποιος στο rc του το προγραμμα και ολα τα αλλα καλουδια (Δηλαδη να του φτασει κανα 24αρι χιλιαρικα ) που ανεφερε πριν ο jim ,
ας το δουλεψει κανα χρονο και μετα το συζητατε ξανα.

Ειπα να γραψω και εγω κατι , οχι τπτ αλλο να μην λετε οτι το παιζω και δυσκολος Wink
Steve - Κυρ 03 Φεβ 2008, 08:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ σταμάτα, είσαι με τα πόδια Silly Sleeping
android - Κυρ 03 Φεβ 2008, 14:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
πωπω για 3-4 αλογα γινετε η δουλεια...
μαλιωρας λεγε αυτος στην τουοτα....κ δεν ξερει ουτε κ αυτος τι μετραει Laughing
Andreas - Κυρ 03 Φεβ 2008, 19:06:55
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εσύ σταμάτα, είσαι με τα πόδια Silly Sleeping

Και οι πεζοι εχουν ψυχη ... Smile
pol - Δευ 11 Φεβ 2008, 10:19:36
Θέμα δημοσίευσης: 207GT
τι γινετε εχουμε καμια δυναμομετρηση απο το προγραμμα τοθ κονδορα να δουμε
ApostolosRS - Τρι 19 Φεβ 2008, 20:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
Και αν υπαρχει κατι νεωτερο για το προγραμμα του RC. Thumbs Up
DAKARBOY - Τετ 20 Φεβ 2008, 18:56:43
Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PEUGEOT SPORT ΣΕ RC....TI EKANA!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΤΑ 750Ε ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ!!!
ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PEUGEOT ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ EINAI ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΠΑΙΔΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ PEUGEOT....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΤΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τετ 20 Φεβ 2008, 19:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
Με ένα πλήρες πρώτο στάδιο η Works για το μοτέρ των 175ΒHP ανακοινώνει 197 ίππους.

Το ζητούμενο δεν είναι οι μέγιστες τιμές αλλά οι ομαλές και μεγάλου εμβαδού καμπύλες ροπής και ισχύος που κάνουν τη διαφορά!!!
Και γιαυτό έχει γίνει τόση μελέτη σε αυτόν τον κινητήρα.
Για να γίνει αυτό απαιτούνται πολλές γνωσεις υπευθυνότητα και ανάλογα εργαλεία.

Εδώ την ''πατάνε'' οι ''tuners'' Rolling eyes και οι.....πελάτες.

Το αυτοκίνητο πρέπει να διατηρεί την πρόσφυση για να υπάρχει το πολυπόθητο άνησμα της επιτάχυνσης, ανεξαρτήτως φοράς του.
isim - Τετ 20 Φεβ 2008, 19:06:37
Θέμα δημοσίευσης:
Να υποθεσω οτι δεν ειναι του Κονδωρα...
power - Τετ 20 Φεβ 2008, 19:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή τι έγινε?
Ζημία στον κινητήρα?
Crying or Very sad Crying or Very sad
salex - Τετ 20 Φεβ 2008, 19:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μυστήριο παραμένει ότι τα αντίστοιχα Mini δυναμομετρούνται 195 στο ΜΑΗΑ του Τάσου σε εργοστασιακή μορφή! Γιατί το RC να είναι διαφορετικό;

Αν έχει όντως (που έχει) μεγαλύτερη τουρμπίνα και είναι ο ανταγωνιστής του Corsa OPC τότε πρέπει να ξεφεύγει από το φράγμα των 200 ίππων εύκολα.
Ταπεινή μου γνώμη, το κάνει. Τουλάχιστον με βάση αυτά που μετράμε εδώ στο Ελλαντα, σε αυστηρά δυναμόμετρα.
Lefter1s RC - Τετ 20 Φεβ 2008, 20:10:38
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PEUGEOT SPORT ΣΕ RC....TI EKANA!!
DAKARBOY έγραψε:
ΠΑΙΔΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ PEUGEOT....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΤΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Οπως καταλαβαινεις πρεπει να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο που σου συνεβει, προκειμενου να καταλαβουμε την κατασταση σου και να ενημερωθουμε για το εν λογο προβλημα.
pol - Τετ 20 Φεβ 2008, 21:36:27
Θέμα δημοσίευσης: 207GT
HTAN TOU KONDORA;
DimiP - Τετ 20 Φεβ 2008, 23:28:38
DAKARBOY έγραψε:

αντι να σου στειλουμε mail να μας πεις τι να κανουμε, καλυτερα να εξηγησεις την "περιπετεια" σου και να μην αφηνεις πυροτεχνηματα χωρις να εξηγεις.
πες μας τι εγινε, και σιγουρα θα βρεις βοηθεια στο προβλημα που λες οτι εχεις.
Wink
pol - Παρ 22 Φεβ 2008, 12:19:24
μηπως εχουμε δυναμομετρηση του κονδορα για 207 gt αμα ειναι στηλτετην στο
email μου ευχαριστω
pol - Τρι 26 Φεβ 2008, 12:28:49
πηρα τηλεφωνω στον κονδορα και μου ειπαν μετα απο ενα μηνα για το προγραμμα γιατι περιμενουν κατι καινουργιεσ ρυτημισησ μου ειπαν για καποιασ χρονολογιασ μοντελα
suidos85 - Τρι 26 Φεβ 2008, 18:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το προγραμμα μονο στον κονδορα μπορουμε να το βαλουμε, η σε οποιαδηποτε αντιπροσοπεια πεζω???
ποια ειναι η τιμη αν δεν ειμαστε μελη???
φιλος εβαλε σε ραλυ προγραμμα στην αντιπροσωπεια στην ορεστιαδα, του εστειλαν τον εγκεφαλο στη γαλλια για προγραμματισμο κ εδωσε πανω απο 1200 ευρω για τα 177hp.
ειναι το ιδιο προγραμμα???
Steve - Τρι 26 Φεβ 2008, 19:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
Του απενεργοποιήσαν το ESP τουλάχιστον?
Jim_207GT - Τρι 26 Φεβ 2008, 20:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το ESP δεν απενεργοποιειται απο τον εγκεφαλο του κινητηρα αλλα με αλλον τροπο που στην ουσια ειναι πατεντα!
suidos85 - Πεμ 28 Φεβ 2008, 01:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Του απενεργοποιήσαν το ESP τουλάχιστον?

το esp απενεργοποιειται κρατοντας πατημενο το κουμπι για 10sec οπως γινεται κ στους υπολοιπους. μαλλον απο τον εγκεφαλο γινεται, γιατι δεν εκαναν κατι αλλο στο αυτοκινητο.
Touristas - Πεμ 28 Φεβ 2008, 07:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γίνεται από των εγκέφαλο και δεν έχει και καμία δουλειά ο εγκέφαλος του κινητήρα με την απενεργοποίηση του ESP.
Με άλλο τρόπο βγαίνει εκτός.
Jim207GT - Πεμ 28 Φεβ 2008, 08:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν γίνεται από των εγκέφαλο και δεν έχει και καμία δουλειά ο εγκέφαλος του κινητήρα με την απενεργοποίηση του ESP.
Με άλλο τρόπο βγαίνει εκτός.

Άν και OFF TOPIC. Ο εγκέφαλος γιατί να μήν απενεργοποιεί και το ESP? Έχω την άποψη οτι ελένχει όλο το αυτοκίνητο και όχι μόνο τον κινητήρα οπότε γιατί όχι και την λειτουργεία του ESP. Και αφού απενεργοποιείτε μέχρι τα 50χλμ γιατί να μην μπερδεύεις με κάποιο τρόπο το feedback που πέρνει από την ταχύτητα του οχήματος ωστε να νομίζει οτι έχει <50χλμ?? Γιατί άμα μένεις τέρμα γκάζι μένει OFF μέχρι 90χλμ?? Να ελένχετε μόνο από την μονάδα ESP?? Άμα βάλεις την μονάδα του RC τί παίζει??
MEMsound - Πεμ 28 Φεβ 2008, 08:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠ

ΕΔΩ !

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12133

Jim207GT - Πεμ 28 Φεβ 2008, 09:29:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ντε μη βαράς μεταφέρτετα στο κατάληλο topic. Very happy Very happy Very happy Very happy
Ghost Dog - Πεμ 28 Φεβ 2008, 10:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το μεταφερ'τε τα στο καταληλο τοπικ ειναι μια κουβεντα για σενα......
Εμεις ομως δε γινεται να ειμαστε ολη την ωρα πανω απο το pc και να σας νταντεβουμε....!
Ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil Evil Evil
Jim207GT - Πεμ 28 Φεβ 2008, 11:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
Σας καταλαβαίνω αλλά πού θα έπρεπε να απαντήσω-ρωτήσω τα παιδιά??? Τι να τους πώ "μαγκες για δείτε το link να μου απαντήσετε στο σωστό topic" Αφού εδώ postαραν εδώ θα απαντήσω.( Ναι είναι αλήθεια γουστάρω να σας παιδεύω το παραδέχομαι) Twisted evil Razz Razz
MEMsound - Πεμ 28 Φεβ 2008, 11:44:03
Θέμα δημοσίευσης:
#$!$%!@#$%!$&%!&$#*%!#$%#!$%!#$%#!$%!#$%****&&!@#$#$@#& Twisted evil Twisted evil Twisted evil Evil Laughing Laughing Laughing Laughing
τα δεόντα... Razz
Steve - Πεμ 28 Φεβ 2008, 12:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
Βαφτίστε με να δούμε άσπρη μέρα Twisted evil
salex - Πεμ 28 Φεβ 2008, 19:47:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Σε βαφτίζω Γιώργο. Εντάξει τώρα; Very happy
Steve - Πεμ 28 Φεβ 2008, 20:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Steve έγραψε:

Σε βαφτίζω Γιώργο. Εντάξει τώρα; Very happy

Θα προτιμούσα κάτι πιο σύγχρονο και διαγαλαξιακό. Μοντερέητορ για παράδειγμα Laughing
salex - Παρ 29 Φεβ 2008, 08:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Θα προτιμούσα κάτι πιο σύγχρονο και διαγαλαξιακό. Μοντερέητορ για παράδειγμα Laughing

Σποκ ίσως;
Steve - Παρ 29 Φεβ 2008, 11:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
Γκρουμφ!
Lefter1s RC - Σαβ 01 Μάρ 2008, 16:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
***Οι πηγες μου λενε οτι RC με προγραμμα κονδωρα απεδωσε 199 και κατι αλογα***

Υ.Γ: Oι πηγες μου ειναι ο ιδιος ο κονδωρας μετα απο επικοινωνια...
salex - Κυρ 02 Μάρ 2008, 09:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
***Οι πηγες μου λενε οτι RC με προγραμμα κονδωρα απεδωσε 199 και κατι αλογα***

Υ.Γ: Oι πηγες μου ειναι ο ιδιος ο κονδωρας μετα απο επικοινωνια...

Μα γιατί δεν πάνε μια βόλτα από τα Σπάτα; Τόσο κοντά κι όμως τόσο μακρυά...
PAVLOS_207RC - Σαβ 29 Μάρ 2008, 17:08:48
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Πρόγραμμα για 207 RC
mpori kapios na moupi poso exei simera ena programa tis PEUGEOT SPORT gia RC?? kai poso kostizi kai posi ipodinami dini?? Worthy
Piga sti antiprosipia kai rotisa gia ena programa tis PEUGEOT SPORT kai mou ipan pos exei 1250E me apenergopioisi tou ESP (alla ego 3ero oti to ESP sto RC mpori na apenergopioithi kai sto mama)
salex - Σαβ 29 Μάρ 2008, 18:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μα δεν υπάρχει προγραμμα της Peugeot Sport για το RC. Ούτε για το GT/Rallye.

Εκτος κι αν εννοείς το ελληνικο πρόγραμμα της ελληνικης αντιπροσωπείας που το έχουν βαπτίσει έτσι οι ντόπιοι χάριν εμπορικότητας...
ath7 - Σαβ 29 Μάρ 2008, 19:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα δεν εχω ιδεα θα σε παρακαλουσα ομως να γραφεις Ελληνικα οπως λενε οι κανωνες του FORUM Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25
PAVLOS_207RC - Σαβ 29 Μάρ 2008, 20:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????????? Blink Shocked Shocked
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11375
power - Σαβ 29 Μάρ 2008, 20:38:08
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι από την Ελληνική αντιπροσωπία.
Η peugeot sport Γαλλίας δεν έχει καμία σχέση με αυτό το πρόγραμμα.
PAVLOS_207RC - Σαβ 29 Μάρ 2008, 20:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ (PEUGEOT CUP) Η ΚΑΠΙΟΥ ΧΟΡΙΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΙ???? ΡΟΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ (ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ)

Παυλο θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις προσεκτικά αυτό
σχετικά με το τι ισχύει στο φορουμ του PSClub

Εκ της MOD Team
MEMsound

volvos - Κυρ 30 Μάρ 2008, 03:21:05
Θέμα δημοσίευσης:
οσο ισπανικα ειναι τα προγραμμα της σεατ σπορτ
π.χ

τοσο γαλλικο ειναι το προγραμμα του κονδωρα.

θα παρεις εως 20 αλογα περιπου ασχετα με το τι σου ταζουν Wink
Morfeas - Δευ 31 Μάρ 2008, 22:34:09
Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο εδώ και δεν έχει καμία σχέση με την Peugeot sport.Την Παρασκευή πέρασα από την Oscar Peugeot στο Χαϊδάρι όπου πήρα το αμάξι και μου είπαν ότι βάζουν και αυτοί πρόγραμμα…+40 hp με φίλτρο panel Green 900 ευρώ.Το esp δεν απενεργοποιείτε μόνο ο condor μπορεί προς το παρόν γιατί έχει προφανώς ‘γάτα’ ηλεκτρολόγο καθώς το πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με το esp.
volvos - Δευ 31 Μάρ 2008, 23:05:50
Θέμα δημοσίευσης:
απο οσο εχω καταλαβει εχουν ξυπνησει καποιοι αντιπροσωποι και πασαρουν προγραμματα απο ''φιλους'' προγραμματιστες σα και καλα πεζο σπορτ.
ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ...

το προγραμμα που δινει η λαιον ειναι μονο του κονδωρα και δε χανεις την εγγυηση μετα σε καμια αντιπροσωπεια

ενδεχεται το προγραμμα της οσκαρ και της καθε οσκαρ (μη κολλαμε στη συγκεκριμενη περιτωση) να ειναι δικο τους και αν πατε σε αλλη αντιπροσωπεια με προβλημα στο αμαξι ή στη λαιον να μη σας το αναγνωριζουν και να σας λενε να πατε οσκαρ να σας καλυψει Cool
Morfeas - Τετ 02 Απρ 2008, 22:42:00
Επίσημα η Peugeot δεν έχει βγάλει πρόγραμμα οπότε ο κάθε αντιπρόσωπος καλύπτει μια ενδεχόμενη ζημιά μόνος του.Δεν νομίζω να βάλεις πρόγραμμα στην condor και να πας στην Oscar και να πεις ότι έσπασε η τουρμπίνα και να στην φτιάξουν εφόσον δεν πουλάνε το ίδιο πρόγραμμα,και το αντίστοιχο βέβαια εκτός αν η Lion Hellas τους έχει πει ότι ανεξάρτητα σε πια αντιπροσωπεία έχει βάλει ο πελάτης αυτό θα καλύπτουν την ζημιά.Οπότε πιστεύω ότι μια ενδεχόμενη ζημιά καλύπτετε από τα εκάστοτε συνεργεία που βάλανε το πρόγραμμα με δικά τους έξοδα αν τα κάλυπτε η Lion Hellas τότε θα υπήρχε ένα για όλους τους επίσημους αντιπροσώπους Peugeot.
salex - Τετ 02 Απρ 2008, 23:08:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: fw
Morfeas έγραψε:
Επίσημα η Peugeot δεν έχει βγάλει πρόγραμμα οπότε ο κάθε αντιπρόσωπος καλύπτει μια ενδεχόμενη ζημιά μόνος του.Δεν νομίζω να βάλεις πρόγραμμα στην condor και να πας στην Oscar και να πεις ότι έσπασε η τουρμπίνα και να στην φτιάξουν εφόσον δεν πουλάνε το ίδιο πρόγραμμα,και το αντίστοιχο βέβαια εκτός αν η Lion Hellas τους έχει πει ότι ανεξάρτητα σε πια αντιπροσωπεία έχει βάλει ο πελάτης αυτό θα καλύπτουν την ζημιά.Οπότε πιστεύω ότι μια ενδεχόμενη ζημιά καλύπτετε από τα εκάστοτε συνεργεία που βάλανε το πρόγραμμα με δικά τους έξοδα αν τα κάλυπτε η Lion Hellas τότε θα υπήρχε ένα για όλους τους επίσημους αντιπροσώπους Peugeot.

Ακριβώς! Οι ζημιές καλύπτονται σιωπηλά μόνο γιατί αν το πάρουμε επίσημα, θα πρέπει να τους κόψουν τον ποπό οι Γάλλοι για τις αταξίες που κάνουν οι ντόπιοι εις βάρος της εταιρείας.
Αλέξανδρος15 - Πεμ 10 Απρ 2008, 11:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες γειά σας, το πρόγραμμα του κόνδωρα το έβαλε κανένας? Έστειλα μήνυμα στο site της peugeot το ελληνικό για το θέμα αλλά δεν μου έχουν στείλει απάντηση παρότι για άλλο θέμα στο παρελθόν μου απάντησαν. Αυτό που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία και η κατανάλωση και το είδος καυσίμου, εσείς τι λέτε?
Sidobre - Πεμ 10 Απρ 2008, 13:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αλέξανδρος15 έγραψε:
Παίδες γειά σας, το πρόγραμμα του κόνδωρα το έβαλε κανένας? Έστειλα μήνυμα στο site της peugeot το ελληνικό για το θέμα αλλά δεν μου έχουν στείλει απάντηση παρότι για άλλο θέμα στο παρελθόν μου απάντησαν. Αυτό που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία και η κατανάλωση και το είδος καυσίμου, εσείς τι λέτε?

Ο Κόνδωρ έχει βάλει αρκετά προγράμματα και μέχρι στιγμής (εκτός από ένα περιστατικό που δεν ήταν τελικά πρόβλημα του προγράμματος) δεν έχουμε ακούσει κανένα παράπονο.

Από το Site της Peugeot, το θεωρώ λίγο δύσκολο να σου απαντήσουν...

Αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα, αφού ο Κόνδωρ σου καλυπτει εγγύηση, η κατανάλωση δεν πρόκειται να σου αυξηθεί παραπάνω από το ποσοστό δυναμης (αν δηλαδή η αύξηση της ιπποδύναμης είναι 20% και το καύσιμο θα αυξηθεί ΕΩΣ 20% και όχι συνέχεια, αλλά όσο πατάς τάπα το γκάζι. Διαφορετικά θα είναι μπορώ να σου πω το ίδιο με πριν). Οσο αφορά το θέμα καυσίμου, πάλι δεν αλλάζει κάτι.
Το καύσιμο εξαρτάται από άλλους τομείς περισσότερο και όχι από ένα πρόγραμμα.
volvos - Πεμ 10 Απρ 2008, 13:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια ενα απλο προγραμμα-κονσερβα ειναι τι να παθει?
και ειδικα προγραμμα αντιπροσωπειας που ειναι σα χεσμενοι πανω τους μη βγαλει βλαβες και ποτε δε δινουν το 100%

πρεπει να ειναι χοντρη παπατζα ενα προγραμμα για να σου βγαλει προβλημα το αμαξι
VitoCorleone - Σαβ 19 Απρ 2008, 00:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
Kalispera,

Ego exo to 207rc me programma gia 210hp. Rotisa prin to valo kai mou eipan oti to dinei i peugeot ki oti i eggiisi isxiei kanonika kai den exo na anisixo gia tipota. Vevaia meta apo kana mina pou piga sto sinergeio gia na do enan gnosto mou eipan ... ante tixere eisoun to teleftaio rc pou valame to programma giati kati allaxane kai den boroume na to spasoume... emeina anavdos giati katalava oti einai ellliniki pantenta!!! den eipa tipota kai efxithika na min exo provlima. Tora to exo 3 mines kai meta ton elexgo tvn 5000klm ksafnika mou vgazei to "antipollution system faulted" mazi me lambaki check engine. Episis to turbo den doulevei kai to aftokinito einai gyro sta 35 aloga (...!!!). To piga condor (apo ekei to agorasa) kai diegnosan provlima stin valvida tou turbo. Tin allaxan kai ola kala.... gia mia mera peripou.....pou to idio provlima ksanaparousiastike. To piga pali kondor, vrikan pali tin idia vlavi apla tora to antallaktiko den iparxei stin ellada kai tha perimenoume.... BOHTHEIAAAAAAAAA PLEASE OPOIOS KSEREI KATI?
Giannis307 - Σαβ 19 Απρ 2008, 11:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλος...???
Ελληνικα ρε συ....
Μα γιατι πατε κονδωρα...?
Μα γιατι δεν ρωτατε ποτε κανενα...?
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 11:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το προγραμμα αναβαθμησης της condor ειναι ελληνικο!!!!!!μονο στην ελλαδα δινετε αυτο το προγραμμα!!!!οποτε ας το σκεφτουν καλυτερα οσοι προκειται να κανουν την αναβαθμηση!!! και κατι αλλο, νομιζω οτι και η εκδοση 207 rallye ειναι ελληνικη πατεντα!!!!!!!!! προσπαθηστε να το βρειτε στο ιντερνετ διεθνος, πουθενα ε? απλως επειδη εδω το 106 rallye(και εγω τετοιο ειχα) πουλησε τρελα προσπαθουν να το εκμεταλευτουν. νομιζω οτι ειναι ελληνικη ιδεα!
mikerrgp - Σαβ 19 Απρ 2008, 11:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Φιλος...???
Ελληνικα ρε συ....
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

γιαννη τα αυτοκινητα ειναι ακομα στην εγγυηση κ δεν μπορουν τα παιδια να πανε καπου αλλου

στο προβλημα ομως δεν μας το εχει εξηγησει ο φιλος

κ απο σω ξερω ο κονδορας ειναι κομπλε
κ θα συμφωνισω με το ντιμι π να μην βαζουμε φιτιλιες ας μαθουμε το προβλημα κ το συζηταμε Wink
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 12:17:27
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το προγραμμα αναβαθμησης της condor ειναι ελληνικο!!!!!!μονο στην ελλαδα δινετε αυτο το προγραμμα!!!!οποτε ας το σκεφτουν καλυτερα οσοι προκειται να κανουν την αναβαθμηση!!! και κατι αλλο, νομιζω οτι και η εκδοση 207 rallye ειναι ελληνικη πατεντα!!!!!!!!! προσπαθηστε να το βρειτε στο ιντερνετ διεθνος, πουθενα ε? απλως επειδη εδω το 106 rallye(και εγω τετοιο ειχα) πουλησε τρελα προσπαθουν να το εκμεταλευτουν. νομιζω οτι ειναι ελληνικη ιδεα!
RASTAVIPER - Σαβ 19 Απρ 2008, 12:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
ayrton έγραψε:

Πλακά κάνεις για τον τίτλο του Rallye, έτσι??
Επειδή και το 106 υπήρχε εδώ σαν Rallye, θα πει ότι είναι Ελληνική εφεύρεση?
Δηλαδή σε σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί απλά να είναι μια ονομασία ενός μοντέλου?Τι θα πει ότι δεν το βρίσκεις στο ίντερνετ?Αν οι ξένοι το λένε S16, πώς εσύ θα το βρεις σαν "RALLYE"?
Πιστέυω κάτι αντίστοιχο γίνεται με το 207.Και ναι μπορεί να βασίζονται στην ιστορία πωλήσεων του Rallye και έτσι να προωθούνε και το 207, αλλά δε σημαίνει ότι το μοντέλο έχει δεχτεί κάποια μετατροπή από ελληνικά χέρια..
SnakeMJK - Σαβ 19 Απρ 2008, 12:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η έκδοση του rallye υπάρχει και στο εξωτερικό, απλά με διαφορετικό όνομα. Η κάθε χώρα επιλέξει πως θα ονομάσει την κάθε έκδοση, ανάλογα με το αγοραστικό κοινό που έχει! Όσο για το πρόγραμμα του Κόνδωρα, την στιμή που διατηρείται η εγγύηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος.
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 12:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η έκδοση του rallye υπάρχει και στο εξωτερικό, απλά με διαφορετικό όνομα. Η κάθε χώρα επιλέξει πως θα ονομάσει την κάθε έκδοση, ανάλογα με το αγοραστικό κοινό που έχει! Όσο για το πρόγραμμα του Κόνδωρα, την στιμή που διατηρείται η εγγύηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος.

εχεις δικιο η εγγυηση διατηρειται αλλα εχω προσωπικα δεν βρισκω λογο να μπαινω σε περειπετειες και συχνες επισκεψεις στα συνεργεια εστω και εαν η πιθανοτητες ειναι μικρες. οσο για την εκδοση 207 rallye με τα γνωστα αυτοκολλητα στο πλαι δεν υπαρχει πουθενα (οσο γνωριζω εγω) ουτε στην ιταλια δεν υπαρχει που ηταν μαζι με την ελλαδα η χωρες με της μεγαλυτερες πωλησεις του 106 rallye.
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 13:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
ayrton έγραψε:

Πλακά κάνεις για τον τίτλο του Rallye, έτσι??
Επειδή και το 106 υπήρχε εδώ σαν Rallye, θα πει ότι είναι Ελληνική εφεύρεση?
Δηλαδή σε σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί απλά να είναι μια ονομασία ενός μοντέλου?Τι θα πει ότι δεν το βρίσκεις στο ίντερνετ?Αν οι ξένοι το λένε S16, πώς εσύ θα το βρεις σαν "RALLYE"?
Πιστέυω κάτι αντίστοιχο γίνεται με το 207.Και ναι μπορεί να βασίζονται στην ιστορία πωλήσεων του Rallye και έτσι να προωθούνε και το 207, αλλά δε σημαίνει ότι το μοντέλο έχει δεχτεί κάποια μετατροπή από ελληνικά χέρια..

δεν εννοω μετατροπη απο ελληνικα χερια αλλα εννοω ονομασια rallye με τα γνωστα αυτοκολλητα!!!!δεν υπαρχει πουθενα στο εξωτερικο η ονομασια 207rallye. η ονομασια ειναι ελληνικη πατεντα! το 106 rallye υπηρχε και στο εξωτερικο το 207 rallye ομως δεν υπαρχει παρα μονο εδω.
mez - Σαβ 19 Απρ 2008, 13:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
ayrton έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

εχεις δικιο η εγγυηση διατηρειται αλλα εχω προσωπικα δεν βρισκω λογο να μπαινω σε περειπετειες και συχνες επισκεψεις στα συνεργεια εστω και εαν η πιθανοτητες ειναι μικρες. οσο για την εκδοση 207 rallye με τα γνωστα αυτοκολλητα στο πλαι δεν υπαρχει πουθενα (οσο γνωριζω εγω) ουτε στην ιταλια δεν υπαρχει που ηταν μαζι με την ελλαδα η χωρες με της μεγαλυτερες πωλησεις του 106 rallye.

Κοίτα να δεις σε πόσες χώρες του εξωτερικού υπάρχουν 150άρες εκδόσεις κάτω από το GT, π.χ. στην Αγγλία Sport XS.
Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα για τον 150άρη κινητήρα θα είναι ή κονσέρβα από εξωτερικό ή Ελληνική πατέντα. Τώρα τι κάνει τι, ποιο είναι ποιο και τα λοιπά δεν με ενδιαφέρουν. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι πήραν ωραία τροπή τα πράγματα στο θέμα προγράμματος....(e-tuners here I come Wink )
MEMsound - Σαβ 19 Απρ 2008, 14:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
και τι σε χαλάει σε αυτό?
το ονομα ή το αυτοκινητο?

επίσης τι σχέση εχει αυτό με το πρόγραμμα του κονδωρα?
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 14:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
και τι σε χαλάει σε αυτό?
το ονομα ή το αυτοκινητο?

επίσης τι σχέση εχει αυτό με το πρόγραμμα του κονδωρα?

δεν με χαλαει τιποτα μια χαρα ονομα και αυτοκινητο ειναι και με πολυ ιστορια, και εχω 106rallye ειχα και το ειχα κατα ευχαριστηθει!!!!!!!!!!! απλα λεω οτι οπως και το προγραμμα απο το κονδωρ(εκει ειναι η σχεση) ετσι και το ονομα ειναι Ελληνικα! that's all Smile
Steve - Σαβ 19 Απρ 2008, 16:57:19
DAKARBOY έγραψε:

Εσύ φίλε μου, φαίνεται ότι έχεις αρκετά πράγματα για Peugeot στα 3 post σου που έχεις κάνει εδώ μέσα, όπως εδώ και εδώ και στο topic εδώ που μπήκες στον κόπο να ανοίξεις.

Επίσης για να ζητάς και αριθμό πλαισίου, έχεις και πρόσβαση σε servicebox της Peugeot...

Αν είσαι ακόμα ένας αντιπρόσωπος που πιστεύει ότι θα διαφημιστεί μέσω του club ανώδυνα και ότι κατηγορώντας ολόκληρη επίσημη αντιπροσωπεία χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, θα κερδίσεις πελατεία, τότε είσαι αρκετά γελασμένος.

Όταν έχεις στοιχεία και αποδείξεις, να κατονομάζεις τον κάθε έναν ξεχωριστά που πιστεύεις ότι σε εξαπάτησε έτσι ώστε να βοηθήσεις και εμάς και τους υπόλοιπους.

Όταν πας απλά να βγάλεις βρώμα, τότε κάνε γαργάρες και βρες άλλο club.
Steve - Σαβ 19 Απρ 2008, 16:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πάω να βάψω αυγά...
Giannis307 - Σαβ 19 Απρ 2008, 17:04:24
Steve έγραψε:

Επίσης για να ζητάς και αριθμό πλαισίου, έχεις και πρόσβαση σε servicebox της Peugeot...

Αν είσαι ακόμα ένας αντιπρόσωπος που πιστεύει ότι θα διαφημιστεί μέσω του club ανώδυνα και ότι κατηγορώντας ολόκληρη επίσημη αντιπροσωπεία χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, θα κερδίσεις πελατεία, τότε είσαι αρκετά γελασμένος.

Όταν έχεις στοιχεία και αποδείξεις, να κατονομάζεις τον κάθε έναν ξεχωριστά που πιστεύεις ότι σε εξαπάτησε έτσι ώστε να βοηθήσεις και εμάς και τους υπόλοιπους.

Όταν πας απλά να βγάλεις βρώμα, τότε κάνε γαργάρες και βρες άλλο club.

Αστυνομος Steve.... Wink
Σωστη η παρατηρηση παντως....σε εχω παρεξηγησει τελικα....
ΤΕΛΕΜΕ! Laughing
DimiP - Κυρ 20 Απρ 2008, 01:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως ασχετα με το ποιος ειναι τι (που δε με νοιαζει προσωπικα κιολας) εχω να πω - επειδη αναφερθηκε πιο πανω - οτι η peugeot δεν διεκδικει βραβειο ειλικρινιας οσον αφορα σε τετοια θεματα.
παραδειγμα ο συναγερμος που παρελαβα οταν ειχα παρει το 206.
φυσικα δεν ειναι το ιδιο αλλα ενα παρομοιο παραδειγμα.
Διαλεξα συναγερμο peugeοt και οταν ειχα ρωτησει τον πωλητη αν θα ειναι εργοστασιακος της peugeot με ειχε διαβεβαιωσει για αυτο αλλα χρειαστηκαν 6 μηνες (περιπου δεν θυμαμαι ακριβως) για να καταλαβω τι συναγερμο μου εβαλαν οταν για ενα προβλημα απευθυνθηκα στο εξουσιοδοτημενο και αυτοι -προς εκπληξη μου- με εστειλαν σε ενα καταστημα συναγερμων στο μοσχατο να λυσω το προβλημα !! Exclamation Exclamation Exclamation Evil
Θα μπορουσαν να το πουν απο την αρχη οτι δεν θα ηταν (αυτο που τωρα πια ολοι καταλαβαινουμε λεγοντας το) εργοστασιακος (βλεπε opel,mazda δυο εταιριες που τυχαινει να ξερω πως εχουν επιλογη για εργοστασιακο συναγερμο απο το εργοστασιο αν θελει καποιος) αντι να παραπληροφορουν.
volvos - Κυρ 20 Απρ 2008, 10:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
το θεμα του ονοματος το εχουμε συζητησει πολλες φορες
και ποιος σου ειπε οτι το δικο σου 106 16ν λεγοταν ραλλυε?

μονο ισπανια ιταλια ελλαδα...
οπουδηποτε αλλου το ελεγαν s16...........

το προγραμμα ειναι της επισημης αντιπροσωπειας της πεζο στην ελλαδα και εχει ισχυ σε ολα τα επισημα εξουσιοδωτημενα συνεργεια της στην ελλαδα. ΤΕΛΟΣ

απο εκει και περα το οτι δεν ειναι απο τη πεζο σπορτ γαλλιας το εχουμε επισημανει και εμεις και οι ιδιοι πολλακις. αλλιως θα εβγαιναν οι γαλλοι και θο τους πετσοκοβαν. ομως σε ολη την ευρωπη οι αντιπροσωπειες της πεζο βγαζουν κιτ βελτιωσης τα οποια θεωρουνται οτι ειναι προιοντα της εκαστοτε πεζο σπορτ της χωρας
ειδικα η πεζο σπορτ ιταλιας π.χ εχει κανει πραγματα και θαυματα στο παρελθον.
VitoCorleone - Κυρ 20 Απρ 2008, 11:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
VitoCorleone έγραψε:
Kalispera,

Ego exo to 207rc me programma gia 210hp. Rotisa prin to valo kai mou eipan oti to dinei i peugeot ki oti i eggiisi isxiei kanonika kai den exo na anisixo gia tipota. Vevaia meta apo kana mina pou piga sto sinergeio gia na do enan gnosto mou eipan ... ante tixere eisoun to teleftaio rc pou valame to programma giati kati allaxane kai den boroume na to spasoume... emeina anavdos giati katalava oti einai ellliniki pantenta!!! den eipa tipota kai efxithika na min exo provlima. Tora to exo 3 mines kai meta ton elexgo tvn 5000klm ksafnika mou vgazei to "antipollution system faulted" mazi me lambaki check engine. Episis to turbo den doulevei kai to aftokinito einai gyro sta 35 aloga (...!!!). To piga condor (apo ekei to agorasa) kai diegnosan provlima stin valvida tou turbo. Tin allaxan kai ola kala.... gia mia mera peripou.....pou to idio provlima ksanaparousiastike. To piga pali kondor, vrikan pali tin idia vlavi apla tora to antallaktiko den iparxei stin ellada kai tha perimenoume.... BOHTHEIAAAAAAAAA PLEASE OPOIOS KSEREI KATI?

Συγνώμη για τα αγγλικά... Στο θέμα μας ρε παιδιά.... γιατί η ίδια βλάβη να παρουσιάζεται μέσα σε δύο ημέρες? Είναι δυνατόν να έπαιξα τέτοιο λοττο? Και το εργοστασιακό ανταλλακτικό ελλατωματικό αλλά και το δεύτερο που μου άλλαξαν το ίδιο και μάλιστα μέσα σε λίγα χλμ?
VitoCorleone - Κυρ 20 Απρ 2008, 11:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
Φιλος...???
Ελληνικα ρε συ....

γιαννη τα αυτοκινητα ειναι ακομα στην εγγυηση κ δεν μπορουν τα παιδια να πανε καπου αλλου

στο προβλημα ομως δεν μας το εχει εξηγησει ο φιλος

κ απο σω ξερω ο κονδορας ειναι κομπλε
κ θα συμφωνισω με το ντιμι π να μην βαζουμε φιτιλιες ας μαθουμε το προβλημα κ το συζηταμε Wink

Μιχάλη,

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τι αλλο χρειάζεται να ξέρεις για το πρόβλημα?
ayrton - Κυρ 20 Απρ 2008, 11:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
το θεμα του ονοματος το εχουμε συζητησει πολλες φορες
και ποιος σου ειπε οτι το δικο σου 106 16ν λεγοταν ραλλυε?

μονο ισπανια ιταλια ελλαδα...
οπουδηποτε αλλου το ελεγαν s16...........

το προγραμμα ειναι της επισημης αντιπροσωπειας της πεζο στην ελλαδα και εχει ισχυ σε ολα τα επισημα εξουσιοδωτημενα συνεργεια της στην ελλαδα. ΤΕΛΟΣ

απο εκει και περα το οτι δεν ειναι απο τη πεζο σπορτ γαλλιας το εχουμε επισημανει και εμεις και οι ιδιοι πολλακις. αλλιως θα εβγαιναν οι γαλλοι και θο τους πετσοκοβαν. ομως σε ολη την ευρωπη οι αντιπροσωπειες της πεζο βγαζουν κιτ βελτιωσης τα οποια θεωρουνται οτι ειναι προιοντα της εκαστοτε πεζο σπορτ της χωρας
ειδικα η πεζο σπορτ ιταλιας π.χ εχει κανει πραγματα και θαυματα στο παρελθον.

το 106rallye 16v οντως κυκλοφορησε μονο ελλαδα ιταλια και ισπανια το 207 rallye ομως μονο ελλαδα γιατι η ελλαδα ηταν η πρωτη χωρα σε πωλησεις στο συγκεκριμενο μοντελο.
drdino - Κυρ 20 Απρ 2008, 11:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ε και; Rolling eyes
salex - Κυρ 20 Απρ 2008, 15:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
VitoCorleone έγραψε:

Μιχάλη,

Το βασικότερο ειναι να μας γράψεις τον κωδικό βλάβης που σου εμφανίζεται.
Μερικες φορές, χωρίς να φταίνε τα συνεργεία, παρερμηνεύουν το αποτελεσμα με την αιτία. Τέτοια θεματα είναι πολύ συνηθισμενα σε αλλες εταιρείες αυτοκινήτων, που τα συνεργεία έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στα τουρμπατα, με ίδιο αποτέλεσμα σε περί διάγνωσης.

Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο σου έχει το λαμπακι check engine αναμμενο, είναι σε Safe mode.
Αυτο σημαίνει ότι για προληπτικούς λόγους ο εγκεφαλος δεν επιτρέπει στην τουρμπίνα να λειτουργήσει κανονικα και το αποτελεσμα ειναι να βλέπεις ελάχιστη δύναμη στο δρόμο.
android - Κυρ 20 Απρ 2008, 18:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια τι σημασια εχει πως λεει την καθε εκδοση στην καθε χωρα?το πατωμα ειναι ιδιο το σχεδιο ειναι ιδιο η αναρτηση ειναι ιδια...τωρα αμα εχει εξτρα 1-2 πραγματα δεν αλλαζει τπτ
VitoCorleone - Δευ 21 Απρ 2008, 00:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
VitoCorleone έγραψε:

Μιχάλη,

Το βασικότερο ειναι να μας γράψεις τον κωδικό βλάβης που σου εμφανίζεται.
Μερικες φορές, χωρίς να φταίνε τα συνεργεία, παρερμηνεύουν το αποτελεσμα με την αιτία. Τέτοια θεματα είναι πολύ συνηθισμενα σε αλλες εταιρείες αυτοκινήτων, που τα συνεργεία έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στα τουρμπατα, με ίδιο αποτέλεσμα σε περί διάγνωσης.

Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο σου έχει το λαμπακι check engine αναμμενο, είναι σε Safe mode.
Αυτο σημαίνει ότι για προληπτικούς λόγους ο εγκεφαλος δεν επιτρέπει στην τουρμπίνα να λειτουργήσει κανονικα και το αποτελεσμα ειναι να βλέπεις ελάχιστη δύναμη στο δρόμο.

Ευχαριστώ κι εσένα φίλε μου. Δευτέρα πρωί θα μάθω από τον κονδωρα τον κωδικό της βλάβης και θα το αναρτήσω.....

Φιλικά (και στενάχωρα...),

Γιώργος
Pughell - Δευ 21 Απρ 2008, 11:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
Off topic mode-ON
---

Οπως ειπωθηκε και νωριτερα,η ονομασια Rallye ειναι "ελληνικης προελευσης" καθαρα για εμπορικους λογους.
Η συγκεκριμενη εκδοση στο εξωτερικο(οπου υπαρχει καθως σε καποιες χωρες υπαρχει μονο το RC) λεγεται Sport.

Τωρα περι εκδοσεων,κλπ,αυτα ειναι παραγγελιες της εκαστοτε αντιπροσωπειας(πχ Lion) οποτε μπορει να συναντησετε το ιδιο μοτερ αλλα με διαφορετικο εξοπλισμο.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα,τα 106 S16 δεν ειχαν standard δερμα στο εξωτερικο,οπως επισης δεν ειχαν και standard A/C ή ABS.
Επισης οι εκδοσεις Rallye ηταν μονο 8βαλβιδες.
Τα υπολοιπα ηταν marketing tricks.

---
Off topic mode-OFF
INFERNO - Τρι 06 Μάϊ 2008, 16:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
να πώ κ εγώ τον πόνο μου λοιπόν..... έχω το rc κ εγώ. έχω κανει 12000Κμ. έχω βάλει ένα μπαρόμετρο της defi, xenon φώτα και είχα βάλει και ένα ελέυθερο φίλτρο της kn στο φιλτροκούτι. όλα μέλι γάλα. δυστυχώς τα άλογα είναι γλυκά και τα μαμά 175 του rc τα συνηθίζεις με μια βόλτα. έτσι λέω πάμε για πρόγραμμα. λόγω εγγύησης το πρόγραμμα στον κόνδορα για μένα ήταν μονόδρομος αν και είχα πολλές επιλογές για πολύ βελτίωση(intercooler forge, μεγαλύτερα μπέκ, εξάτμιση κτλ κτλ.). έχω γνωστούς αρκετούς βελτιωτές που προσφέρθηκαν να μου φτιάξουν πρόγραμμα στο αμάξι αλλα είπα να μην το ριψοκινδινέψω, είναι λέω καινούργιο ακόμα το μοτέρ αυτό και αν βγάλει πρόβλημα άντε να το βρείς.... οπότε πάμε στα σίγουρα.....έτσι και έβαλα το πρόγραμμα στον κόνδορα. το αμάξι πήγαινε αισθητά καλύτερα, μέχρι που σε πάτημα που έκανα μου έκοψε τελείως πίεση, άναψε το ριμαδιασμένο το depollution system faulty(το οποίο εδώ και 3000Κμ εχω βαρεθεί να το βλέπω να ανάβει) και το αμάξι δεν τούρμπιζε καθόλου. να πώ οτι κάθε φορά που μου έριχνε την πίεση το μπαρόμετρο στο peak του μου έδειχνε πολύ παραπάνω πίεση απ ότι θα έπρεπε να ανεβάζει κανονικά το αμάξι. το διαγνωστικό έγραψε οτι διαβάστηκε παραπάνω πίεση και γι αυτό έπεσε το αμάξι σε safe mode για να προστατέψει τον κινητήρα και την turbina. πάω βγάζουμε το φίλτρο ελευθέρας μπάς και φταίει αυτό, αλλα όπως λογικά καταλάβατε δεν έφταιγε αυτό, αποσυνδέσαμε και το μπαρόμετρο μπάς και φταίει αυτό πάλι τα ίδια. έγινε αλλαγή την σκάστρας, πάλι τα ίδια. να αναφέρω οτι οι άνθρωποι στον κόνδορα είναι εξυπηρετικότατοι, κάθε φορά που τους έχω αφήσει το αμάξι εκει μου έδωσαν αμάξι αντικατάστασης και αμέσως ασχολήθηκαν με το αμάξι μου. ενημερώθηκα οτι βγήκε update για το πρόγραμμα το οποίο και θα μου περάσουν. το έχω αφήσει εκεί(είμαι με αμάξι αντικατάστασης) και ενημερώθηκα οτι θα το παραλάβω αυριο. το πρόγραμμα δεν ξέρω τι προέλευσης είναι.... δεν αντέχω άλλο ρε γα**το τράβιέμαι εδώ και 3 μήνες μ αυτό το πράγμα, αφού έφτασα στο σημείο να σκεφτώ να το πουλήσω... Crying or Very sad δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, το παρπαπονο μου ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. σας ευχαριστώ που με ακουσατε
Steve - Τρι 06 Μάϊ 2008, 17:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πούλα το σε μένα το ρημάδι να ησυχάσεις Very happy

Δεν γίνεται πιά όλα τα RC να πέφτουν σε άτομα που ΔΕΝ τα εκτιμάνε... Rolling eyes Καταντάει βαρετό!
INFERNO - Τετ 07 Μάϊ 2008, 11:14:58
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πούλα το σε μένα το ρημάδι να ησυχάσεις Very happy

Δεν γίνεται πιά όλα τα RC να πέφτουν σε άτομα που ΔΕΝ τα εκτιμάνε... Rolling eyes Καταντάει βαρετό!

Φίλε Steve όταν έχεις δώσει περίπου 23 χιλιάρικα για την αγορά του και περίπου ένα χιλιάρικο για το πρόγραμμα και το αμάξι(σε safe mode) κινείται με ούτε 60 άλογα χωρίς να μπορείς να βρείς το πρόβλημα πίστεψέ με κ εσυ δεν θα το εκτιμούσες.... σήμερα θα πάω να το πάρω.... άντε να δούμε..... Rolling eyes
Steve - Τετ 07 Μάϊ 2008, 13:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αν έδινα 23 χιλιάρικα φίλε μου (και μιλάω για το 207 RC), δεν θα του πείραζα ούτε βίδα Smile

Γι αυτό και θα έδινα τα 23. Για να έχω τα ανακλινόμενα bucket recaro, για να έχω τις 17" μου, για να έχω τους κατευθυνόμενους προβολείς, για να έχω το SSP και χίλια άλλα δυο που παίρνεις όταν έχεις αυτό το αμάξι Smile
INFERNO - Τετ 07 Μάϊ 2008, 14:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ αν έδινα 23 χιλιάρικα φίλε μου (και μιλάω για το 207 RC), δεν θα του πείραζα ούτε βίδα Smile

Γι αυτό και θα έδινα τα 23. Για να έχω τα ανακλινόμενα bucket recaro, για να έχω τις 17" μου, για να έχω τους κατευθυνόμενους προβολείς, για να έχω το SSP και χίλια άλλα δυο που παίρνεις όταν έχεις αυτό το αμάξι Smile

κ εγώ αυτά έλεγα στην αρχή, αλλα μετά όλο και σε τρώει ο πισινός σου να βάλεις και κάτι..... δυστυχώς....
power - Τετ 07 Μάϊ 2008, 14:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπες θα το παρεις σημερα. Το εκαναν?
VitoCorleone - Τετ 07 Μάϊ 2008, 18:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
INFERNO έγραψε:
να πώ κ εγώ τον πόνο μου λοιπόν..... έχω το rc κ εγώ. έχω κανει 12000Κμ. έχω βάλει ένα μπαρόμετρο της defi, xenon φώτα και είχα βάλει και ένα ελέυθερο φίλτρο της kn στο φιλτροκούτι. όλα μέλι γάλα. δυστυχώς τα άλογα είναι γλυκά και τα μαμά 175 του rc τα συνηθίζεις με μια βόλτα. έτσι λέω πάμε για πρόγραμμα. λόγω εγγύησης το πρόγραμμα στον κόνδορα για μένα ήταν μονόδρομος αν και είχα πολλές επιλογές για πολύ βελτίωση(intercooler forge, μεγαλύτερα μπέκ, εξάτμιση κτλ κτλ.). έχω γνωστούς αρκετούς βελτιωτές που προσφέρθηκαν να μου φτιάξουν πρόγραμμα στο αμάξι αλλα είπα να μην το ριψοκινδινέψω, είναι λέω καινούργιο ακόμα το μοτέρ αυτό και αν βγάλει πρόβλημα άντε να το βρείς.... οπότε πάμε στα σίγουρα.....έτσι και έβαλα το πρόγραμμα στον κόνδορα. το αμάξι πήγαινε αισθητά καλύτερα, μέχρι που σε πάτημα που έκανα μου έκοψε τελείως πίεση, άναψε το ριμαδιασμένο το depollution system faulty(το οποίο εδώ και 3000Κμ εχω βαρεθεί να το βλέπω να ανάβει) και το αμάξι δεν τούρμπιζε καθόλου. να πώ οτι κάθε φορά που μου έριχνε την πίεση το μπαρόμετρο στο peak του μου έδειχνε πολύ παραπάνω πίεση απ ότι θα έπρεπε να ανεβάζει κανονικά το αμάξι. το διαγνωστικό έγραψε οτι διαβάστηκε παραπάνω πίεση και γι αυτό έπεσε το αμάξι σε safe mode για να προστατέψει τον κινητήρα και την turbina. πάω βγάζουμε το φίλτρο ελευθέρας μπάς και φταίει αυτό, αλλα όπως λογικά καταλάβατε δεν έφταιγε αυτό, αποσυνδέσαμε και το μπαρόμετρο μπάς και φταίει αυτό πάλι τα ίδια. έγινε αλλαγή την σκάστρας, πάλι τα ίδια. να αναφέρω οτι οι άνθρωποι στον κόνδορα είναι εξυπηρετικότατοι, κάθε φορά που τους έχω αφήσει το αμάξι εκει μου έδωσαν αμάξι αντικατάστασης και αμέσως ασχολήθηκαν με το αμάξι μου. ενημερώθηκα οτι βγήκε update για το πρόγραμμα το οποίο και θα μου περάσουν. το έχω αφήσει εκεί(είμαι με αμάξι αντικατάστασης) και ενημερώθηκα οτι θα το παραλάβω αυριο. το πρόγραμμα δεν ξέρω τι προέλευσης είναι.... δεν αντέχω άλλο ρε γα**το τράβιέμαι εδώ και 3 μήνες μ αυτό το πράγμα, αφού έφτασα στο σημείο να σκεφτώ να το πουλήσω... Crying or Very sad δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, το παρπαπονο μου ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. σας ευχαριστώ που με ακουσατε

Καλησπέρα,

Το ίδιο κι εγώ μόνο που το αυτοκίνητό μου έχει μόνο το πρόγραμμα του κόνδωρα. Μου αλλάξαν βαλβίδα τούρμπο 3 φορές και πάλι τα ίδια. Μου έκαναν update και πάλι τα ίδια. Μου ξανάεκαναν update και τώρα όλα καλά. Μόνο που νομίζω ότι το αυτοκίνητο έχει λιγότερα άλογα. Λέτε να μου έβγαλαν το πρόγραμμα και να μου το κρύβουν? Ευχαριστώ.
android - Τετ 07 Μάϊ 2008, 21:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
πηγενε σε δυναμομετρο να το μαθεις αν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...αυτο ειναι απατη αν εγινε δεν πρεπει να νομιζεις αλλα να σαι σιγουρος....
πανω που χα αρχησει να γλυκοκοιταω το προγραμμα με ξενερωσατε...κατι πιο αργα κ να παει καθε μερα Laughing παρα μια 180 μια 60 αλογα Laughing
INFERNO - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 04:12:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το πήρα το αμάξι σήμερα όπως σας είπα. πράγματι ίδιες ακριβώς εντυπώσεις κ εγώ, το πρόβλημα δεν ξαναπαρουσιάστηκε...... ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ. το αμάξι ενώ πρίν τούρμπιζε φουλ απο τις 2200 στροφές τώρα τουρμπίζει φούλ μετά τις 3500!!!!!!! κοινώς πάνε οι ωραίες ροπούλες χαμηλά......και το καλύτερο για το τέλος---> άνοιξα με rc φίλου μου που είναι μαμά ρολλαριστές 2ες απο τις 2000 στροφές μέχρι και 4άρτες. το αποτέλεσμα?
ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΓΩ!!!!!! ΙΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!! πόσα άλογα έδωσε το πρόγραμμα 5?????????????? πολύ απογοητευμένος αν δε λυθεί το πρόβλημά μου σύντομα θα ζητήσω να βγεί τελείως το πρόγραμμα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω, δεν πάει αλλο πιά εχω χάσει τελείως την υπομονή μου νιώθω σαν πειραματόζωο
AlienHack - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 11:13:22
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ειναι, αμα θέλεις να εισαι PIONEER... ισώς όλα πανε καλα και πουλάς μούρη , ίσως παει κατι στραβά και καταντήσεις πειραματόζωο οπως ειπες... Crying or Very sad
INFERNO - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 13:48:39
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ετσι ειναι, αμα θέλεις να εισαι PIONEER... ισώς όλα πανε καλα και πουλάς μούρη , ίσως παει κατι στραβά και καταντήσεις πειραματόζωο οπως ειπες... Crying or Very sad

φίλε αλέξανδρε το πρόγραμμα δεν το έβαλα για να πουλήσω μούρη, αν ήθελα να πουλήσω μούρη θα έπερνα πιο βαρβάτο αμάξι απο ένα peugeot, το έβαλα για να το εφχαριστιέμαι εγώ το αμάξι. απο κει και πέρα ο λόγος που τοποθετήθηκε το πρόγραμμα εκεί ειναι για να μην γίνω πειραματόζωο.... τέλωσπάντων φέυγω τώρα να το πάω πάλι να το κοιτάξουν.....
VitoCorleone - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 19:53:25
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
πηγενε σε δυναμομετρο να το μαθεις αν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...αυτο ειναι απατη αν εγινε δεν πρεπει να νομιζεις αλλα να σαι σιγουρος....
πανω που χα αρχησει να γλυκοκοιταω το προγραμμα με ξενερωσατε...κατι πιο αργα κ να παει καθε μερα Laughing παρα μια 180 μια 60 αλογα Laughing

Καμιά ιδέα για το που να πάω?
pol - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 19:56:55
εγω παιδια που εβαλα στον κονδορα κανενα προβλημα το αμαξη πεταει τα εβαλα με ενα rc μαμα και ημουν δυο αμαξια μπροστα
power - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 20:12:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt
pol έγραψε:
εγω παιδια που εβαλα στον κονδορα κανενα προβλημα το αμαξη πεταει τα εβαλα με ενα rc μαμα και ημουν δυο αμαξια μπροστα

Ποσα χιλ. εχεις κανει απο τοτε που εβαλες το προγραμμα?
pol - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 20:30:20
3500 μπορει και κατι παραπανω
Steve - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 20:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα στρώνει το πρόγραμμα, στα 10.000 χλμ θα ρίχνεις 4-5 κενές στα RC. Περίμενε και θα δείς Wink
VitoCorleone - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 20:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ακόμα στρώνει το πρόγραμμα, στα 10.000 χλμ θα ρίχνεις 4-5 κενές στα RC. Περίμενε και θα δείς Wink

μην είσαι σίγουρος... και μένα πέταγε μέχρι τα 6000χλμ και μετά αρχίσαν τα προβλήματα που περιγράφω παραπάνω... αν και ελπίζω να μην σου τύχει!!!
INFERNO - Παρ 09 Μάϊ 2008, 04:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
VitoCorleone έγραψε:
Steve έγραψε:

μην είσαι σίγουρος... και μένα πέταγε μέχρι τα 6000χλμ και μετά αρχίσαν τα προβλήματα που περιγράφω παραπάνω... αν και ελπίζω να μην σου τύχει!!!

τα ίδια κ εγώ

ζήτησα να μου αφερεθεί το πρόγραμμα και να περαστούν οι εργοστασιακοί χάρτες στο αμάξι. δεν ξέρω ακόμη για το οικονομικό θέμα τι θα παίξει. ότι νεότερο θα σας ενημερώνω
climbonice - Σαβ 10 Μάϊ 2008, 19:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτόμουν κι εγώ να βάλω το πρόγραμμα, όχι τόσο για τα παραπάνω άλογα, όσο για το απενεργοποιήσιμο ESP. Με αυτά όμως που διαβάζω πείστηκα να μην το προχωρήσω το θέμα. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα... μισά!
volvos - Σαβ 10 Μάϊ 2008, 19:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
to esp βγαινει με διακοπτακι ανεξαρτητα απο το αν βαλεις προγραμμα και δε χρειαζεται να πας καν κονδωρα

το κανουν πλεον και εξω χωρις να φαινεται τιποτα
ουσιαστικα κανουν οτι και ο κονδωρας Wink
απλα οταν το βγαζεις off θα βγαζει σφαλμα στην οθονη για οσο το εχεις οφ
οταν ξανααβαλεις μπρος και το εχεις on το esp ειναι ολα οκ

απο οσα λενε τα παιιδια που το εχουν κανει
bagosgt - Κυρ 11 Μάϊ 2008, 17:45:12
Θέμα δημοσίευσης:
οποτε το προβλημα υπαρχει για το προγραμμα στο rc κ οχι στο rallye.δε θυμαμαι να εχει αναφερει κανενας προβλημα για προγραμμα σε rallye-gt.
MEMsound - Κυρ 11 Μάϊ 2008, 18:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
κάτι μου λέει (χωρίς να ειμαι και 100% σιγουρος γι αυτό) οτι εργοστασιακα ο κινητηρας του 207rc ειναι πιο κοντα στα "φυσιολογικά" (χωρις μηχανικές μετατροπές) όριά του, απ οτι ο κινητηρας των gt/rallye... και κάπου εκει χαλάει η συνταγη... μιας και το σωστό τελικό αποτέλεσμα ειναι πιο δυσκολο να επιτευχθει...
Ikaros! - Κυρ 11 Μάϊ 2008, 21:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Στα 10000χιλ. δεν θα εχει τουρμπινα...!!
android - Κυρ 11 Μάϊ 2008, 22:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
to esp βγαινει με διακοπτακι ανεξαρτητα απο το αν βαλεις προγραμμα και δε χρειαζεται να πας καν κονδωρα

το κανουν πλεον και εξω χωρις να φαινεται τιποτα
ουσιαστικα κανουν οτι και ο κονδωρας Wink
απλα οταν το βγαζεις off θα βγαζει σφαλμα στην οθονη για οσο το εχεις οφ
οταν ξανααβαλεις μπρος και το εχεις on το esp ειναι ολα οκ

απο οσα λενε τα παιιδια που το εχουν κανει

ναι ναι βγαζει fault esp/asr σαν μηνθμα στην οθονη για 2-3 δευτ. μενει η ενδιξη στο ταχυμετρο κ στο κουμπακι του esp αναμενη οπως κ οταν το βγαζεις τωρα μεχρι τα 50
εχει κ asr το εργαλειο ομως....λεγεμε αντισπιν μαζι
κ περνουν ποδι κ τα 2
το abs δουλευει κανονικοτατα κ το αμαξι ολο χωρις καμια παραφωνια...απλα γραφει ευκολα εσωτερικο Laughing

ετσι γινοντε αν κοψεις την γειωση για κατι αλλο δεν ξερω σιγουρα Laughing

καλο θα ταν να κατσουμε να το μαθουμε σε μια αλανα το αμαξι πρωτα
μετα να παμε στην αγαπημενη μασ διαδρομη κ οταν φευγουμε καλο ειναι να σβησουμε κ να ξαναβαλουμε μπρωστα για να παμε σπιτι μας με esp on
γιατι το esp σε κοβει μονο οταν θες να το λιωσεις οχι οταν γυρνας ταπα την παραλιακη μεσα στα αμαξια...εκει μπορει να κανει τα δυσκολα ευκολα χωρις καν να γινουν δυσκολα Wink
bagosgt - Κυρ 11 Μάϊ 2008, 22:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα που μου βγαζει αυτο το μηνυμα χωρις να εχω προγραμμα?εχουμε καμια λυση γιαυτο?αυτο το βγαζει μετα απο πολυ "στριψιμο" κ μετα απο 1 μερα το πολυ σβηνει μονη της η βλαβη οποτε κ δε την διαβαζει το διαγνωστικο.καμια λυση?
android - Κυρ 11 Μάϊ 2008, 22:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
λες απο τις υπερωριες που κανει να μην αντεχει αλλο κ να βγαινει off?
οταν βγαινει αυτο το μηνυμα δλδ δεν εχεις esp?δεν σε κοβει?οταν σβησεις κ ξαναβαλεις μπρωστα παλι το λεει?
ελιπζω να μην το στριβεις για πολυ ωρα ταπα...τουρμπο ειναι θελει κ ξεκουραση Laughing

δε θελει προγραμμα για να βγει το esp
ενα μπουτονακι - με ρελε θα λεγα καλυτερα...-
καμια 10 ευρω δλδ Laughing
bagosgt - Δευ 12 Μάϊ 2008, 15:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
οσες φορες κ να το σβησω,αμα δε περασει τουλαχιστον μιση μερα δε σβηνει.κ οταν αναβει το σφαλμα,δεν εχω καθολου esp.τορα για το ποση ωρα ειναι σχετικο.μια διαδρομι γυρω στα 70km(αγιος) την κατεβαινω σε 10 λεπτα.δε πιστευω να βαραει υπερωριες.κ αυτος ειναι κ ο λογος που δεν εχω βαλει ακομα το προγραμμα,αξιοπιστια στο ζορι.αλλα δε παθαινει τιποτα.εδω δεν ειχε παθει ζημια το 106 που ειχα με 150ps νιτρα,λες να παθει αυτο απο λιγο παραπανο στριψιμο? Laughing Laughing
Jim207GT - Δευ 12 Μάϊ 2008, 16:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλος μετά από τρακάρισμα του έκανε τέτοια κόπλα οπότε μπορώ να υποθέσω οτί είναι από κάποιους μεγάλους κραδασμούς. Αυτός πήγε βέβαια και το αλλάξαν στην εγγύηση(την μονάδα του ESP) και από τότε όλα οκ οπότε γία πέρνα και συ μιά βολτούλα από κάποιο εξουσιοδοτημένο καλού κακού. Wink
vavvas - Τρι 13 Μάϊ 2008, 12:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ισως να απενεργοποιειται το esp μονο του μετα απο πολυ σκησιμο για να μη ζοριζονται τα φρενα τοσο πολυ ωστε αν τα χρειαστεις πραγματικα να μη σε προδωσουν. Αυτο βεβαια δεν δικαιλογειται με σκησιμο ενος δεκαλεπτου.................
thanos75x - Τρι 13 Μάϊ 2008, 14:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα παιδια! Εχθες υπεγραψα τα χαρτια και μολις ληξει η απεργια θα εχω στο Βολο το καινουριο μου RC...
Ως πρωην πεζακιας πηρα αμεσως τηλεφωνο στον Κ. για το πολυσυζητημενο προγραμμα που φημολογειται οτι εκτοξευει τα αλογα και τα μουλαρια στα ~210.
Η εκπληξη μου ηταν μεγαλη οταν μου απαντησε οτι δεν υπαρχει για αυτα τα μοντελα που αγοραζονται τωρα! Shocked
Αναμονη λοιπον για κατι νεοτερο και κυριως απο Γαλλια γιατι αυτο μου ειπε ειναι καθαρα ελληνικο. Laughing
Σχαστρα: Γιοκ μου λεει...
Και για αλλη μια φορα απογοητευομαι γιατι το φτερνισμα ειναι ολα τα λεφτα στους Τ κινητηρες...
Βελτιωτες ξυπνηστε!!! Δεν μπορω να περιμενω Crying or Very sad
drdino - Τρι 13 Μάϊ 2008, 14:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
οσες φορες κ να το σβησω,αμα δε περασει τουλαχιστον μιση μερα δε σβηνει.κ οταν αναβει το σφαλμα,δεν εχω καθολου esp.τορα για το ποση ωρα ειναι σχετικο.μια διαδρομι γυρω στα 70km(αγιος) την κατεβαινω σε 10 λεπτα.δε πιστευω να βαραει υπερωριες.κ αυτος ειναι κ ο λογος που δεν εχω βαλει ακομα το προγραμμα,αξιοπιστια στο ζορι.αλλα δε παθαινει τιποτα.εδω δεν ειχε παθει ζημια το 106 που ειχα με 150ps νιτρα,λες να παθει αυτο απο λιγο παραπανο στριψιμο? Laughing Laughing

70 χλμ σε 10 λεπτά; Rolling eyes Laughing
Jim207GT - Τρι 13 Μάϊ 2008, 15:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Ναι βρε περίεργο σου φαίνετε έχει μόνο 420χλμ ανά ώρα μέση ταχύτητα. Είδες αμαξάρα που έχουμε Razz Razz Razz Razz τι Buggati και παπ***ές... Silly
android - Τρι 13 Μάϊ 2008, 15:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
thanos75x έγραψε:
Καλησπερα παιδια! Εχθες υπεγραψα τα χαρτια και μολις ληξει η απεργια θα εχω στο Βολο το καινουριο μου RC...
Ως πρωην πεζακιας πηρα αμεσως τηλεφωνο στον Κ. για το πολυσυζητημενο προγραμμα που φημολογειται οτι εκτοξευει τα αλογα και τα μουλαρια στα ~210.
Η εκπληξη μου ηταν μεγαλη οταν μου απαντησε οτι δεν υπαρχει για αυτα τα μοντελα που αγοραζονται τωρα! Shocked
Αναμονη λοιπον για κατι νεοτερο και κυριως απο Γαλλια γιατι αυτο μου ειπε ειναι καθαρα ελληνικο. Laughing
Σχαστρα: Γιοκ μου λεει...
Και για αλλη μια φορα απογοητευομαι γιατι το φτερνισμα ειναι ολα τα λεφτα στους Τ κινητηρες...
Βελτιωτες ξυπνηστε!!! Δεν μπορω να περιμενω Crying or Very sad

ρε παρτο πρωτα το αμαξακι κ αστο οπως ειναι
δεν αξιζει για μενα να βαλει προγραμμα στο rc αφου μαμα οπως ειναι με overboost φτανει 190+ αλογα να πας 205 αλογα ?ε κ τι θα δεις με 15 αλογα?
android - Τρι 13 Μάϊ 2008, 15:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
drdino έγραψε:

Ναι βρε περίεργο σου φαίνετε έχει μόνο 420χλμ ανά ώρα μέση ταχύτητα. Είδες αμαξάρα που έχουμε Razz Razz Razz Razz τι Buggati και παπ***ές... Silly

εγω τελευτεα οταν μπαινει το esp στους πισω τροχους κανει κ ενα θορυβο απαλο που πριν δεν εκανε...οταν το βγαζω δεν κανει τπτ.... Mad
Ikaros! - Τρι 13 Μάϊ 2008, 23:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος ειπε οτι με overboost φτανει 190+?????Που το ακουσες αυτο?????Αν φτανει 190 αλογα γιατι γραφουνε 175?Ρε που τα ακουτε αυτα...χαχαχαχαχα..Εγω παντως που το οδηγαω μου φαινεται οτι ειναι 175 και αυτα πολυ ζορισμενα...
Gr13 - Δευ 19 Μάϊ 2008, 18:53:01
Θέμα δημοσίευσης: 207: Πρόγραμμα GT/Rallye & RC από Kόνδωρ
Καταρχήν ειμαι κάτοχος ενος 207cc Turbo,καλά ολα τα παραπάνω και ακόμα καλητερα που το πρόγραμμα συνοδευεται απο εγγυηση της εταιρίας ,αλλα εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι πως τα πάει στο δρόμο και τι διαφορές έχει σε επιδόσεις με το μαμα.Δεν μου λέει κατι αν βγάζει 30 αλογάκια παραπάνω απο το μαμα,αυτο που με ενδιαφέρει ειναι πόσο καλητερους χρόνους κάνει απο το μαμάτο 207.
Ευχαρηστω,οποιος έχει κάποια πληροφορία για το τι χρόνους κάνει το φτιαγμένο παρακαλω να μου πεί.
ApostolosRS - Παρ 20 Ιούν 2008, 20:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα. Μηπως υπαρχει κατι νεωτερο σχετικα με το προγραμα του RC με τον νεο εγκεφαλο, απο Ελλαδα η εξωτερικο;
Pughell - Σαβ 21 Ιούν 2008, 09:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν κανω λαθος,και επισημα πια σταματησε η διαθεση του συγκεκριμενου προγραμματος...

Θα προσπαθησω να το διασταυρωσω και θα σας πω σιγουρα(εκτος και αν με προλαβει ο Αργυρης Laughing ).
ApostolosRS - Τρι 24 Ιούν 2008, 19:09:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστουμε Στελιο, περιμενουμε νεωτερα Yahoo!
bagosgt - Τρι 24 Ιούν 2008, 21:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
τι να σας κανω ρε παιδες,εμεις εδω εχουμε στροφες κ οχι εθνικη.οποτε ετσι βολευομαστε Wink τωρα αν θελεται να διαπιστωσεται για την ωρα που λεω,2-3 φορες την βδομαδα ανεβαινουμε,κ στανταρ καθε κυριακη,οποτε κανονιζουμε ενα καφεδακι στον αγιο.τωρα μπορει να μην ειναι 70κμ κ να ειναι 50,ψαξτε στο youtube "agios" k "agios ioannis" k θα δειτε βιντεακια με τα μηχανακια που ανεβαινουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=aOyvOXVwBbk
τωρα οσο για το esp αρχισαν να μου λενε οτι κ καλα φταιει το χαμηλωμα.εγω τους ειπα οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση κ εχουμε παραγγειλει τωρα τον αισθητηρα του esp.αλλιως αμα το κανει παλι φταιει το χαμηλωμα.αλλα μιας κ το ειπατε,θα τους πω μετα για ολη την μοναδα esp Evil
Morfeas - Τρι 24 Ιούν 2008, 22:42:43
Ikaros! γράψε στο search του google.gr 207 rc και επέλεξε σελίδες στα Ελληνικά και θα δείς οτι το αμάξι που έχεις δεν είναι έτσι όπως νομίζεις.
thanos75x - Παρ 27 Ιούν 2008, 12:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω με τον ΙΚΑΡΟ οτι το αμαξι βγαζει 175 με πολλη δυσκολια...
Το εκμεταλλευσιμο φασμα στροφων για τους δρομους του πηλιου που ανεβαινω συνεχεια εδω στο Βολο ειναι απο 1600->4000 Rpm
Εκει εχεις και δυναμη και ξεσπασμα. Πιο πανω το αμαξι δεν εχει δυναμη δυστυχως.
Αλλιως το περιμενα...
Ισως το οτι ειχα στο νου μου να βαλω εγκεφαλο peugeot sport και να φτασει τα 210 περιπου με εχει ξενερωσει αφου δεν παιρνει γιατι ο εγκεφαλος ειναι κλειδωμενος. Δεν ξερω αν στο μελλον κανουν κατι αλλα τα μοντελα απο μια ημερομηνια και μετα δεν αναβαθμιζονται με software.
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι στο 400αρι με rallye η saxo με σκουπα και εξατμιση μενεις πισω... δειτε παρακατω
Κώδικας:
http://www.zeperfs.com/en/duel1366-276.htm

drdino - Παρ 27 Ιούν 2008, 12:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
Το rc δεν έχει δύναμη πάνω από τις 4k στροφές; Μήπως πήρες HDi φίλε μου; Rolling eyes
thanos75x - Παρ 27 Ιούν 2008, 13:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
χαχα λες να μην ξερω τι αγορασα και τι οδηγω καθε μερα ? Απλα δεν εχει δυναμη ψηλα.. Δεν ειπα οτι ειναι νεκρο απλα το ηθελα πιο δυνατο και μαλιστα το εχει παρατηρησει ακομα ενα παλικαρι που το εχει εδω στο Βολο.
3 ειμαστε ολα κι ολα μεχρι στιγμης... Wink
drdino - Παρ 27 Ιούν 2008, 13:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσα χλμ έχεις;
thanos75x - Παρ 27 Ιούν 2008, 13:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχει ανοιξει ακομα... ειναι φρεσκο 1000ΚΜ. Καποιες φορες διπλα διπλα με καποιο συμβατικο αμαξι και δεν βλεπω να φευγω... Evil
Manos207RC - Παρ 27 Ιούν 2008, 13:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Θανο εχεις βγαλει πολυ βιαστικα συμπερασματα...μην κρινεις ενα οποιοδηποτε αμαξι στα πρωτα 1000 χλμ. Εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας..και μην ξεχνας και οτι διανυουμε καλοκαιρακι ενω τα τουρμπατα δειχνουν τα δοντια τους καλα στις πιο χαμηλες θερμοκρασιες...Και τωρα κατι αλλο..εχει δει κανεις σας αυτο το σαιτ (http://www.overload-performance.gr/site/new-index.php?type=.&f=new-dbase_search) ή ξερει τους εν λογω βελτιωτες? Δινουν 5 χρ εγγυηση στο προγραμμα ..
thanos75x - Παρ 27 Ιούν 2008, 13:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδα στο χαρτη εκει εμενα 1992-94 Νεα Σμυρνη. Πηρα τηλ στο κεντρικο στην Καλλιθεα. Το παλικαρι που μιλησα μου ειπε οτι το προγραμμα ειναι απο Αυστρια και οτι στα τελευταια που ειναι κλειδωμενα ειναι θεμα χρονου να ξεκλειδωθουν οι εγκεφαλοι που ειναι ουσιαστικα λεει μια σειρα παραγωγης νεοτεροι πχ. απο ...16 ...17
Με 740€ μετρητοις παιρνεις και δωρο ενα φιλτρο ελευθερας μεσα στο κουτι που η αξια του ειναι 90€ περιπου.
Να μην ανησυχουμε λεει οτι περιμενουν κι αυτοι με αγωνια και οτι τους παιρνουν τηλ απο αντιπροσωπειες και ρωτανε.
Το προγραμμα μπαινει τσακ μπαμ λεει πεταγομαι το φορτωνω και φευγω παλι για Βολο μου λεει.
Τωρα ανακουφιστηκα παντως γιατι με αυτη την προοπτικη το αγορασα το ριμαδι για να το φτασω ~215 αλογα αλλιως θα επαιρνα κατι αλλο Evil
drdino - Παρ 27 Ιούν 2008, 13:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει, μην βγάζεις συμπεράσματα για το μοτέρ με 1000 χλμ, είναι αστείο, με όλο το θάρρος.
thanos75x - Παρ 27 Ιούν 2008, 13:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βρε οκ εχετε δικιο ειναι νωρις αλλα να μην μοιραστω τον πονο μου μαζι σας? Νιωθω το αμαξι πιο αδυναμο απο οσο περιμενα γι αυτο το λεω. Λογικα πρεπει να ανοιξει κι αλλο το ελπιζω δηλαδη...
Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει λοιπον για προγραμμα φιλτρο και ιντερκουλερ χεχε Laughing
Steve - Παρ 27 Ιούν 2008, 14:13:03
Θέμα δημοσίευσης:
thanos75x έγραψε:
Ισως το οτι ειχα στο νου μου να βαλω εγκεφαλο peugeot sport και να φτασει τα 210 περιπου[/code]

α) Ποιός σου είπε για τον εγκέφαλο Peugeot Sport ότι βγάζει 210 άλογα, και ότι είναι για τον EP6DTS?

β) Είσαι τόσο αποφασισμένος για να βάλεις εγκέφαλο Peugeot Sport, που θα καταργήσεις και το ABS και τον κλιματισμό?
thanos75x - Παρ 27 Ιούν 2008, 14:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι φιλε μου δεν ειπα αυτο...
Πριν αγορασω το αμαξι στην αντιπροσωπεια μου ειχανε πει οτι θα βγαλει κατι αντιστοιχο η peugeot sport στη Γαλλια οπως και για το 106 rallye παλιοτερα. Τοτε δεν ηξερα ακομα οτι δεν ειναι το ιδιο προγραμμα αυτο που λανσαρουν οι διαφοροι στα διαφορα sites.
Ετσι μου ειχαν πει ετσι νομιζα. Ομως δεν εχει καμια σχεση. Και ουτε καν ειναι ολοκληρος εγκεφαλος αλλα ενα προγραμμα μονο.
Αρα περιμενω να ξεκλειδωσουν τον εγκεφαλο που φοραω για να μπει το προγραμμα. Ποιος ειπε οτι θα εβγαζα A/C ABS κτλ ? Μονο πανω απο το πτωμα μου. Ειπαμε να το κανουμε πιο γρηγορο οχι να το καταστρεψουμε...
volvos - Παρ 27 Ιούν 2008, 14:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
μιλας για προγραμμα κονδωρα εεε?

γιατι πλεον υπαρχουν διαφορες αντιπροσωπειες που δινουν απο δικους τους προγραμματιστες προγραμματα τα οποια μετα εχουν ισχυ μονο στην αντιπροσωπεια που το εβαλες...

του κονδωρα ειναι λαιον εχει ισχυ σε ολες τις λαιον και θεωρητικα σε ΟΛΑ τα εξουσιοδοτημενα...
Steve - Παρ 27 Ιούν 2008, 14:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
thanos75x έγραψε:
Οχι φιλε μου δεν ειπα αυτο...

Όχι φίλε μου αυτό ακριβώς είπες, κι ας το έσβησες τώρα που είδες ότι δεν είπες το σωστό.
thanos75x έγραψε:
Πριν αγορασω το αμαξι στην αντιπροσωπεια μου ειχανε πει οτι θα βγαλει κατι αντιστοιχο η peugeot sport στη Γαλλια οπως και για το 106 rallye παλιοτερα.

Η Peugeot Sport δεν βγάζει πρόγραμμα, βγάζει ολόκληρη ECU με πρόγραμμα μέσα δικό της. Για να βγάλει κάτι για το 207 RC, δεν πρόκειται, διότι ΔΕΝ πρόκειται να μπεί ο EP6DTS στους αγώνες, εκτός κι αν περπατήσει το θέμα 207 LW (lightweight).
thanos75x έγραψε:
Τοτε δεν ηξερα ακομα οτι δεν ειναι το ιδιο προγραμμα αυτο που λανσαρουν οι διαφοροι στα διαφορα sites.
Ετσι μου ειχαν πει ετσι νομιζα. Ομως δεν εχει καμια σχεση. Και ουτε καν ειναι ολοκληρος εγκεφαλος αλλα ενα προγραμμα μονο.

Άρα ΔΕΝ είναι Peugeot Sport αν είναι ένα πρόγραμμα μόνο.
thanos75x έγραψε:
Αρα περιμενω να ξεκλειδωσουν τον εγκεφαλο που φοραω για να μπει το προγραμμα.

Δεν είναι κλειδωμένος φίλε μου. Πρόγραμμα πας και βάζεις όπου θες, με δική σου ευθύνη.
thanos75x έγραψε:
Ποιος ειπε οτι θα εβγαζα A/C ABS κτλ ?

Η ίδια η Peugeot Sport, διότι βάζοντας την ECU εκείνη, δεν υποστηρίζονται αυτές οι λειτουργίες (στις αγωνιστικές εφαρμογές δεν τρέχεις με A/C, ενώ το ABS θεωρείται ηλεκτρονική υποβοήθηση).
volvos - Παρ 27 Ιούν 2008, 15:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
η πεζο σπορτ βγαζει εκγεφαλο για το 175 ολοκληρο μαζι και με αλλα πραγματα (δε θυμαμαι) που τον δινει στο spyder μικρε εξυπνακια
εχει γραψει στοιχεια αλογα κλπ καπου ο καταφρακτος
Steve - Παρ 27 Ιούν 2008, 15:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
η πεζο σπορτ βγαζει εκγεφαλο για το 175 ολοκληρο μαζι και με αλλα πραγματα (δε θυμαμαι) που τον δινει στο spyder μικρε εξυπνακια
εχει γραψει στοιχεια αλογα κλπ καπου ο καταφρακτος

Το θυμάμαι, όπως επίσης θυμάμαι ότι "δεν τα βρίσκανε" με τον salex για κάποια στοιχεία... Razz

Όπως θυμάμαι επίσης κάτι σαν το Spider να είναι μόνο project car, εκτός κι αν έμεινα πίσω ...?
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2008, 15:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Όπως θυμάμαι επίσης κάτι σαν το Spider να είναι μόνο project car, εκτός κι αν έμεινα πίσω ...?

Πολύ πίσω δυστυχώς...

Recontres 207 LW
http://www.peugeot-sport.com/FR/rubrique/index-rps.php

THP Spider Cup
http://www.peugeot-sport.com/FR/rubrique/news-166-thp_spider_cup.php
Steve - Παρ 27 Ιούν 2008, 16:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Steve έγραψε:

Πολύ πίσω δυστυχώς...

Recontres 207 LW
http://www.peugeot-sport.com/FR/rubrique/index-rps.php

Για το LW το ήξερα ότι υπάρχει...

Sidobre έγραψε:
THP Spider Cup
http://www.peugeot-sport.com/FR/rubrique/news-166-thp_spider_cup.php

Και Cup? Shocked
Pughell - Παρ 27 Ιούν 2008, 18:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το Spider φοραει αλλο εγκεφαλο που δεν εχει μπει σε 207 παραγωγης που πιθανον να μην κουμπωνει καν στην πλεξουδα του 207.
Απο εκει και περα αν θυμαμαι καλα αλλαζει και η τουρμπινα απο οτι ελεγε ο Στελιος.
Γενικα εκεινο το σετακι δεν νομιζω να βγει ποτε για 207 οποιασδηποτε χρησης εκτος και αν καποια στιγμη προκυψει καποιο ενιαιο.
Steve - Παρ 27 Ιούν 2008, 18:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Το Spider φοραει αλλο εγκεφαλο που δεν εχει μπει σε 207 παραγωγης που πιθανον να μην κουμπωνει καν στην πλεξουδα του 207.
Απο εκει και περα αν θυμαμαι καλα αλλαζει και η τουρμπινα απο οτι ελεγε ο Στελιος.
Γενικα εκεινο το σετακι δεν νομιζω να βγει ποτε για 207 οποιασδηποτε χρησης εκτος και αν καποια στιγμη προκυψει καποιο ενιαιο.

Πιστεύω πώς θέλεις να μας εξαπατήσεις. Ο Τάκης τα ξέρει καλύτερα Wink
volvos - Παρ 27 Ιούν 2008, 18:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ασχολουμαι με 207...
μακρυα απο τα μπροστοβαρα πλοια της αγαπης

αυτα τα ειχε πει ο καταφρακτος και νομιζω οτι τα γραφει παρουσιαση spyder αν θυμαμαι καλα
kostas107 - Παρ 27 Ιούν 2008, 19:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
μαγκες καλησπερα,ειμαι στο forum εδω και 1 ωρα και εχω διαβασει ολα τα μνμ που εχετε στειλει σε οτι αφορα τα προγραμματα για rally/gt/rc.πριν εν μηνα απεκτησα ενα 207 rally και ψηνομαι και εγω για προγραμμα,ειμαι αναμεσα σε αυτα που παρουσιαζει το club,δηλαδη του κονδωρα που το παει στα 177ps και 275 ροπη και του etuners που το παει περιπου στα 194ps και 295 ροπη,ειμαι σε διλημμα γιατι:ο κονδωρας ειναι θυγατρικη της lion αρα πιστευω οτι εισαι ποιος σιγουρος στο θεμα της εγγυησης η προτιμας τους etuners που βγαζει περιπου 20 ps παραπανω απο το προγραμμα της peugeot sport?ειναι και οι 2 αξιοπιστοι απο την στιγμη που τους εχει σαν βελτιοτες το psclub.gr?εαν βαλω στους etuners το προγραμμα θα ισχυει η εργοστασιακη εγγυηση?παρακαλω να μου απαντησους αυτοι που γνωριζουν πραγματικα!!!ευχαριστω προκαταβολικα
volvos - Παρ 27 Ιούν 2008, 21:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
to programma του κονδωρα ειναι παραπανω απο 177

η εγγυηση στους etuners οχι δεν ισχυει

diabase καλα ολα τα τοπικ για να μπορεσεις να βγαλεις καποια πιο ασφαλη συμπερασματα
thanos75x - Παρ 27 Ιούν 2008, 23:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε STEVE...
1)Peugeot Sport Εγκεφαλο φορουσα στο 16v rallye μου. Αρα ξερω τι ειναι.
Εκει δεν ειχα ουτε Α/C ουτε ABS.
2)Οταν ελεγα για peugeot sport στο 207 εννοουσα ακριβως το αντιστοιχο.
Ετσι μου ειχαν πει στην αντιπροσωπεια οτι και καλα θα ειναι καποιος αντιστοιχος εγκεφαλος για 207 RC (για το A/C κ ΑΒS δεν μου το ειχαν πει ομως και το ακουσα απο σενα για πρωτη φορα.Εννοειται ομως οτι δεν θα εκανα μια τετοια βλακεια να απενεργοποιησω α/c κ ΑΒS)
3)Αλλαξα το ποστ μου γιατι ειχα παρει τηλ στη Νεα Σμυρνη και δεν απανταγε κανεις μετα πηρα ομως στη Καλλιθεα και λεω ας μην διπλοποσταρω και ας αλλαξω το υπαρχον ποστ μου Smile
4)Οντως ειχα γραψει κατι για προγραμμα αλλα ηταν τυχαιο δεν θυμαμαι τι ελεγα ακριβως κατι ελεγα οτι ολα τα προγραμματα πανε εκει κοντα στα ~210ps.
ΟΜΩΣ: αυτο που λεω για το ξεκλειδωμα του εγκεφαλου ισχυει γιατι μου το ειπαν ολοι ξεχωριστα σε οσους πηρα τηλ.
Και στη νεα σμυρνη και στον κονδωρα και στον καντερες και στους etuners ολοι μου ειπαν οτι ακομα το δικο μου δεν παιρνει προγραμμα γιατι ειναι απο τα τελευταια ενω τα προηγουμενα επαιρναν.
Εγω νομιζα οτι δεν παιρνει καθολου γιατι αυτη την εντυπωση μου εδωσαν με αυτα που μου ειπαν. Ο μονος που μου εξηγησε ηταν αυτος στην Καλλιθεα που βαζει προγραμματα απο Αυστρια και ειπε οχι οτι δεν θα παρει ποτε αλλα απλα ειναι θεμα χρονου να ξεκλειδωσουν τον εγκεφαλο.
Ετσι μου ειπε ετσι σας λεω!
Τωρα για εγγυησεις ολοι δινουν απο τη μερια τους.
Θα προτιμουσα τον κονδωρα γιατι ολες οι αντιπροσωπειες τον αποδεχονται και μας βολευει αυτο.
Βεβαια το προγραμμα ειναι ελληνικο οποτε παλι εχει να κανει με το ποσο καλα ειναι προγραμματισμενο που σημαινει οτι καποιος ελληνας το εφτιαξε οπως ολα τα αλλα που κυκλοφορουν εξω.Εφοσον και αυτος μου ειπε οτι ακομα δεν παιρνει το αμαξι μου γιατι ειναι απο τα πολυ καινουρια αρα παλι στα ιδια ερχομαστε...
Αυτα! Φιλικα παντα αλλωστε για τα ιδια πραγματα ενδιαφερομαστε εδω μεσα δεν εχουμε τιποτα χωραφια να χωρισουμε.
Steve - Παρ 27 Ιούν 2008, 23:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
thanos75x έγραψε:
Φιλε STEVE...
1)Peugeot Sport Εγκεφαλο φορουσα στο 16v rallye μου. Αρα ξερω τι ειναι.
Εκει δεν ειχα ουτε Α/C ουτε ABS.

Γι αυτό και τον έβαλες τον εγκέφαλο, δεν είχες τίποτα να χάσεις.
thanos75x έγραψε:
ΟΜΩΣ: αυτο που λεω για το ξεκλειδωμα του εγκεφαλου ισχυει γιατι μου το ειπαν ολοι ξεχωριστα σε οσους πηρα τηλ.
Και στη νεα σμυρνη και στον κονδωρα και στον καντερες και στους etuners ολοι μου ειπαν οτι ακομα το δικο μου δεν παιρνει προγραμμα γιατι ειναι απο τα τελευταια ενω τα προηγουμενα επαιρναν.

Στέλιε, ώ Στέλιε, είπες στο παιδί ότι είναι κλειδωμένος ο εγκέφαλος?
thanos75x έγραψε:
Τωρα για εγγυησεις ολοι δινουν απο τη μερια τους.

Εγγύηση για το πρόγραμα και την λειτουργία του σου δίνω εγώ και αύριο αν θέλεις. Εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, δίνει μόνο ο Κόνδωρ.
thanos75x έγραψε:
Βεβαια το προγραμμα ειναι ελληνικο

Θα ήθελα να μάθω ποιός στο είπε αυτό.
thanos75x έγραψε:
Εφοσον και αυτος μου ειπε οτι ακομα δεν παιρνει το αμαξι μου γιατι ειναι απο τα πολυ καινουρια αρα παλι στα ιδια ερχομαστε...

Ναι είναι ολοκαίνουριο, χθές άρχισε η παραγωγή του στο εργοστάσιο Laughing
Pughell - Σαβ 28 Ιούν 2008, 08:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δεν ασχολουμαι με 207...
μακρυα απο τα μπροστοβαρα πλοια της αγαπης

αυτα τα ειχε πει ο καταφρακτος και νομιζω οτι τα γραφει παρουσιαση spyder αν θυμαμαι καλα

Μπροστοβαρα πλοια της αγαπης; Question

Laughing Laughing Laughing

Δεν σε χαλασε που στην ιδια ακριβως εκδοση το 16αρι μοτερ με τα 120 ειναι κατα 25 κιλα ελαφρυτερο απο τον παλιο 110αρη(TU5J4P). Exclamation

Α,by the way το προγραμμα του Κονδωρα ειναι οντως ελληνικο. Exclamation
thanos75x - Σαβ 28 Ιούν 2008, 09:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα καλημερα!
Λοιπον:
Ακου ακριβως τι μου ειπαν και ο κονδωρας και στη Νεα Σμυρνη και σε ολους με τη σειρα γιατι σε βλεπω οτι εισαι πολυ αντιδραστικο στοιχειο και αρχισες να με εκνευριζεις με το ειρωνικο σου στυλακι...
Κονδωρας: Ποτε το πηρες το αμαξι ? Το εχω κανα μηνα τωρα του ειπα. Δεν μπαινει προγραμμα ακομα σε αυτο στα προηγουμενα εμπαινε γιατι σε αυτο εχουν αλλαξει το hardware (δηλαδη εγκεφαλο αλλη σειρα αλλο κωδικο) Και απο που ειναι αυτο το προγραμμα του λεω ? Απο γαλλια επισημο? Οχι μου λεει εδω στην Ελλαδα ειναι ελληνικο!
Νεα Σμυρνη: Τωρα το πηρες το αμαξι ? Ναι το εχω ενα μηνα περιπου. Δεν μπαινει ακομα προγραμμα γιατι αυτο φοραει αλλο αριθμο σειρας εγκεφαλο πχ αντι για ...16 φοραει ...17 (Τυχαιο νουμερο για το παραδειγμα) που σημαινει ακομα οτι δεν εχει βγει προγραμμα ακομα και περιμενουμε να τον ξεκλειδωσουν.
Εtuners: Ακομα δεν εχει βγει προγραμμα για το δικο σου που ειναι πολυ καινουριο γιατι κατι εχουν αλλαξει δεν ειναι ο ιδιος εγκεφαλος με τα πρωτα που κυκλοφορησαν.
Καντερες: Τι εγκεφαλο φοραει το αμαξι σου ? Ειναι πολυ καινουριο ? Ναι του λεω τωρα προσφατα το πηρα. Δεν μπαινει ακομα σε αυτα τα τελευταια μοντελα.
Οπως καταλαβες λοιπον δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ολα αυτα ειναι λογια των ιδιων των βελτιωτων!
Δεν μιλισα ποτε για εγγυηση μηχανικη εκτος του κονδωρα. Wink
giannis27 - Σαβ 28 Ιούν 2008, 22:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
έχει διαφορετικό εγκέφαλο ο οποίος έχει ένα μαραφέτι τις bmw (3 core)το οποίο δεν μπορεί να το σπάσει κάνεις ακόμα σε όλη την Ευρώπη! Exclamation

υποθετικά ,μάλλον η Γαλλία είδε ότι άρχισε για τα καλά το σκάλισμα του εγκεφάλου στα gt/rc/rallye k πήρε τα ανάλογα μέτρα πριν αρχίσουν να σπάνε μοτέρ κ βγει κακό όνομα για τον κινητήρα!
salex - Κυρ 29 Ιούν 2008, 11:41:36
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
έχει διαφορετικό εγκέφαλο ο οποίος έχει ένα μαραφέτι τις bmw (3 core)το οποίο δεν μπορεί να το σπάσει κάνεις ακόμα σε όλη την Ευρώπη! Exclamation

υποθετικά ,μάλλον η Γαλλία είδε ότι άρχισε για τα καλά το σκάλισμα του εγκεφάλου στα gt/rc/rallye k πήρε τα ανάλογα μέτρα πριν αρχίσουν να σπάνε μοτέρ κ βγει κακό όνομα για τον κινητήρα!

Η αληθεια ειναι ότι το προβλημα βρίσκεται στον επεξεργαστή του καινούργιου εγκεφάλου των 207 1.6Τ.
Ενώ ο παλιός είχε Tricore 1796 της Infineon (Siemens κατά κόσμο), ο καινούργιος έχει Tricore 1766 ο οποίος δεν μπορεί να προγραμματιστεί - ακόμα.

Ο ιδιος επεξεργαστης βρίσκεται μεσα στους εγκεφαλους των 1.8TSI του group VAG, οπότε ειναι θεμα χρόνου να βρεθεί λύση για τον αναπρογραμματισμό του.

Φαινεται ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αρχιζουν να ανησυχούν όλο και περισσότερο για το θέμα των εγγυησεων (που παρεχουν οι αντιπροσωπείες τους χωρις να γνωρίζει κατι η μαμα εταιρεία) και του tuning γιατί τελικα πληρωνουν τα σπασμενα του Μήτσος&Κιτσος tuning από κάθε γωνία του πλανήτη.
georgio3gr - Κυρ 29 Ιούν 2008, 14:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Ο ιδιος επεξεργαστης βρίσκεται μεσα στους εγκεφαλους των 1.8TSI του group VAG, οπότε ειναι θεμα χρόνου να βρεθεί λύση για τον αναπρογραμματισμό του.

Στελιο εφοσον ισχυει αυτο θα πρεπει να εχει βρεθει ηδη λυση μιας και αρχισε η διαθεση του Octavia GT με τον κινητηρα 1.8 ΤFSI με αναπρογραμματισμενο εγκεφαλο απο την αντιπροσωπεια με τον οποιο ανεβαινει η ιπποδυναμη απο τα 163 στα 200 αλογα (παντα συμφωνα με την εταιρια και οχι δυναμομετρημενα)... Αρα εχει ηδη ξεκλειδωθει ο συγκεκριμμενος επεξεργαστης ή μηπως δεν ισχυει κατι τετοιο και λεω καμια μπαρουφα;
drdino - Κυρ 29 Ιούν 2008, 14:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω την εντύπωση πως το octy έχει παράλληλο. :hmmm:
salex - Κυρ 29 Ιούν 2008, 19:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Ακριβώς! Οι βελτιωμένες εκδόσεις των οκτάβια 5 με κινητήρα 1.8 φοράνε παράλληλο εγκέφαλο γιατί ο εργοστασιακός δεν αναπρογραμματίζεται ακόμα.

Και καλά σε αυτό τον εγκέφαλο, MED17.5 που έχει airflow και map sensor, βάζεις έναν παράλληλο στον MAP και τον ξεγελάς ότι έχει λιγότερη πίεση για να σηκώσει περισσότερη.
Στα Peugeot όμως αυτό δεν γίνεται γιατί ο εγκέφαλος διαχειρίζεται τον κινητήρα αποκλειστικά από τον ΜΑΡ.
Οποιοδήποτε λανθασμένο σκαμπανέβασμα στην τάση του αισθητήρα ΜΑΡ λόγω παράλληλου εγκεφάλου μπορεί να σου δώσει το μοτέρ στο χέρι.
chris_207 - Σαβ 19 Ιούλ 2008, 18:03:21
Θέμα δημοσίευσης: cris
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ 207 ΤΟ RALLYEΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΟΓΑ
STELIOS - Κυρ 20 Ιούλ 2008, 11:16:42
Θέμα δημοσίευσης: Re: cris
chris_207 έγραψε:
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ 207 ΤΟ RALLYEΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΟΓΑ

Γεια σου chris, πατεντα για ΤΖΑΜΠΑ αλογα δεν υπαρχει. Ακομα και ο αερας πληρωνεται... Laughing
Λοιπον, αφου ξερεις τι ψαχνεις γιατι δεν πας στη ΣΩΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να βρεις αυτο που θες ???
Για να σε βοηθησω, ριξε μια ματια στο:Εισαγωγη - Εξαγωγη

Και αλλη φορα ΨΑΧΝΟΥΜΕ πρωτα να δουμε αν υπαρχει καποιο σχετικο topic, αλλιος θα αμολησουμε τον steve να σε μαλωσει Very happy

Τα ασχετα post θα διαγραφου συντομα.

ΜοdTeam
STELIOS

pol - Πεμ 04 Σεπ 2008, 00:32:36
γεια σασ εβαλα το προγραμμα του κονδορα αλλα δυναμομετρισει δεν μου κανανε γιατι σε αλλουσ ομοσ προγραματηστεσ κανουν
Steve - Πεμ 04 Σεπ 2008, 06:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το ανοίξωωω....
Jim207GT - Πεμ 04 Σεπ 2008, 06:52:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt
pol έγραψε:
γεια σασ εβαλα το προγραμμα του κονδορα αλλα δυναμομετρισει δεν μου κανανε γιατι σε αλλουσ ομοσ προγραματηστεσ κανουν

Πέρνα μία πέμπτη βράδυ από το Club και εγώ και ο Τάκης θα στο δυναμομετρήσουσε τσάμπα Twisted evil Twisted evil Twisted evil
pol - Πεμ 04 Σεπ 2008, 08:26:20
ευχαριστω πολλη μποριτε να μου πειτε που ακριβοσ ειναι το club
volvos - Πεμ 04 Σεπ 2008, 08:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα στο εχω ξαναπει ρε συ
πηγαινε μια στο τασο asa1
σπατα να το μετρησεις να εχουμε και ενα μετρο συγκρισης με οσα αλλα εχουν φτιαχτει και μετρηθει ολα εκει....

θα τους πεις να σου βαλει και μετρηση απο κατω στο διαγραμμα για συγκριση
απο μαμα ραλλι και απο φτιαγμενo (εχει στο αρχειο)
COOL ALEXIS - Πεμ 04 Σεπ 2008, 08:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνε κόπο να διαβάσεις εδώ Exclamation
akis23 - Σαβ 13 Σεπ 2008, 15:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Οι etuners τον καταφεραν τον καινουριο εγκεφαλο, απο Peugeot Sport εχουμε κανενα νεο?
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 16:53:26
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
drdino έγραψε:

Ακριβώς! Οι βελτιωμένες εκδόσεις των οκτάβια 5 με κινητήρα 1.8 φοράνε παράλληλο εγκέφαλο γιατί ο εργοστασιακός δεν αναπρογραμματίζεται ακόμα.

Και καλά σε αυτό τον εγκέφαλο, MED17.5 που έχει airflow και map sensor, βάζεις έναν παράλληλο στον MAP και τον ξεγελάς ότι έχει λιγότερη πίεση για να σηκώσει περισσότερη.
Στα Peugeot όμως αυτό δεν γίνεται γιατί ο εγκέφαλος διαχειρίζεται τον κινητήρα αποκλειστικά από τον ΜΑΡ.
Οποιοδήποτε λανθασμένο σκαμπανέβασμα στην τάση του αισθητήρα ΜΑΡ λόγω παράλληλου εγκεφάλου μπορεί να σου δώσει το μοτέρ στο χέρι.

ayto να το βλεπουν καποιοι .......
για να μη λενε οτι δε τους το ειπαμε μετα Cool
Pughell - Κυρ 14 Σεπ 2008, 11:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Οι etuners τον καταφεραν τον καινουριο εγκεφαλο, απο Peugeot Sport εχουμε κανενα νεο?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Peugeot Sport το προγραμμα που πουλαει ο Κονδωρας! Exclamation
Ποσες φορες να το πουμε;
Η PS δεν εχει βγαλει τιποτα για το συγκεκριμενο μοτερ οσο αφορα την διαχειρηση του.
akis23 - Κυρ 14 Σεπ 2008, 23:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τελοσπαντων, ο Κονδωρας εχει κανει κατι για τους καινουριους εγκεφαλους?
volvos - Δευ 15 Σεπ 2008, 08:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
oxi akoma ....... Wink
makis106 - Δευ 15 Σεπ 2008, 11:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως που είχα κάνει ενα τηλ. στον Κόνδορα πριν απο κάνα μήνα για το δικό μου που φοράει τον καινούργιο εγκέφαλο, μου είπε ότι γίνεται, με τη διαφορά ότι πλέον θέλει όλο το αμάξι εκεί και όχι να στείλεις μόνο τον εγκέφαλο, όπως γίνοταν με τον παλιό...
SAKIS-LEMANS - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Εγώ πάντως που είχα κάνει ενα τηλ. στον Κόνδορα πριν απο κάνα μήνα για το δικό μου που φοράει τον καινούργιο εγκέφαλο, μου είπε ότι γίνεται, με τη διαφορά ότι πλέον θέλει όλο το αμάξι εκεί και όχι να στείλεις μόνο τον εγκέφαλο, όπως γίνοταν με τον παλιό...

Εμένα πάντως από την πεζό Γιαννιτσών μου είπαν για πρόγραμμα στο lemans και πριν το πάρω στα χέρια μου. Τα 220 άλογα που λένε (218 για την ακρίβεια)
makis106 - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Εμένα πάντως από την πεζό Γιαννιτσών μου είπαν για πρόγραμμα στο lemans και πριν το πάρω στα χέρια μου. Τα 220 άλογα που λένε (218 για την ακρίβεια)

Και θα στο βάλουν οι ίδιοι? τιμή?
volvos - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
koita αν θεωρουν οτι μαμα ειναι καμια 200αρα οκ

αλλα απο 175 σε 220 ειναι απλα γελοιο και μονο που το αναφερουν
SAKIS-LEMANS - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Και θα στο βάλουν οι ίδιοι? τιμή?

Ναι έτσι μου είπαν, στα 900Ε μου είπαν βέβαια εκτός από αυτό ότι θα έχω εγγύηση κανονικά. Να σου πω δεν το κυνήγησα... γιατί σκέφτηκα να μάθω πρώτα το αμάξι κα ινα το συνηθίσω με τα 175 άλογα πρώτα.
SAKIS-LEMANS - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
koita αν θεωρουν οτι μαμα ειναι καμια 200αρα οκ

αλλα απο 175 σε 220 ειναι απλα γελοιο και μονο που το αναφερουν

218 όπως και το mini couper GP. Εγώ πάντως το θεωρώ εφικτό τώρα 5 άλογα πάνω 5 άλογα κάτω δεν με πολυενδιαφέρει.
Pughell - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
Με την διαφορα οτι η εγγυηση του Καρατσωρη μετραει μονο στο δικο του συνεργειο και πουθενα αλλου. Cool
Ασε που ειναι ελληνικη παπαρια το προγραμμα του... Rolling eyes

Αλλα δεν πειραζει,βαλτο,να σε περνανε και τα μαμα ΦΠΕ 150αρια των 190 αλογων και μετα να δεις τι καλα που θα λες οτι εχεις 220. Laughing
SAKIS-LEMANS - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Με την διαφορα οτι η εγγυηση του Καρατσωρη μετραει μονο στο δικο του συνεργειο και πουθενα αλλου. Cool
Ασε που ειναι ελληνικη παπαρια το προγραμμα του... Rolling eyes

Αλλα δεν πειραζει,βαλτο,να σε περνανε και τα μαμα ΦΠΕ 150αρια των 190 αλογων και μετα να δεις τι καλα που θα λες οτι εχεις 220. Laughing

εχμ! είπα ότι δεν σκέφτομαι να το βάλω, ακόμα. Στέλιο πότε θα τα πούμε ρε? Άντε έλα το βράδι στο city gate.
volvos - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
h mini cooper sto works λεει 192 αλογα
+17 απο μαμα

τα 210κατι ειναι ελληνικες εφευρεσεις της μαμα αντιπροσωπειας
SAKIS-LEMANS - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ε εντάξει και το rc μαμα έλεγε 165 άλογα σε μία γερμανική παρουσίαση. Στο τιμολόγιο μου λέει 175 άλογα ότι πλήρωσα να κάνω μηνύσεις? Laughing
kane - Δευ 15 Σεπ 2008, 14:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

φιλε σάκη να γελάσω τώρα ή σε καμμια ωρίτσα? οχι μαζί σου φυσικα...Οταν πηγα στο συνεργείο του,είδα σε αφίσες "βελτίωση του κινητήρα σας 15-20%".
Μιλάω για 106/206...με προγραμμα.
Απλά επειδή ακόμη υπαρχει πολύς ασχετος κόσμος,προωθουν ένα προγραμμα για τα 207 (που οντως παιρνουν μπολικα αλογάκια) και κονομάνε χρήμα...
Πάντως δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι,εκτος και αν σιγουρευτείς οτι είναι η κλασσική κονσέρβα,οπότε ΟΚ.
Pughell - Δευ 15 Σεπ 2008, 15:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω λεω...
Οσα 150 ειχε το Megane του,αλλο τοσο 220 θα εχει και το 207 του. Laughing
SAKIS-LEMANS - Δευ 15 Σεπ 2008, 18:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
140 είχε δεν τα ξέρεις καλα... χαχαχαχα
kane - Δευ 15 Σεπ 2008, 19:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
εχε χαρη που δεν τον εραψα,να το φυσάει και να μην κρυώνει...

Υ.Γ. κώστα θελω βολτα το 207 μολις το στρωσεις...
ApostolosRS - Δευ 20 Οκτ 2008, 23:22:32
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι εβγαλε ο κονδωρ προγραμμα για RC 2008. Εχει ακουσει καποιος κατι;
MEMsound - Τρι 21 Οκτ 2008, 00:03:22
Θέμα δημοσίευσης:
...αν θυμαμαι καλά μου το ειχε αναφέρει ο υπέυθυνος του Κονδωρα, πριν από μερικές μέρες, αλλά δεν ειχα μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες
αν σε ενδιαφέρει πάρτον τηλ: 2106894321 κ.Βελιμεζακης
ApostolosRS - Τρι 21 Οκτ 2008, 21:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω, Μανθο. Θα τον καλεσω να ενημερωθω. Laughing
ApostolosRS - Παρ 31 Οκτ 2008, 23:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως ενημερωθηκα, διατιθεται απο τον Κονδωρα το νεο προγραμμα για RC 2008 με τιμη 950 ευρω. Μενει να δουμε κατα ποσο ειναι αξιοπιστο, ποσο αυξανει την ιπποδυναμη, καθως και που θα κυμαινεται η καταναλωση.
Pughell - Σαβ 01 Νοέ 2008, 09:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
950E; Shocked
Τοσα τους λειπουν απο τον εβδομαδιαιο τζιρο; Laughing
Ειπαμε,εγγυηση αλλα και τα 950Ε πολλα ειναι.
Αντε 750Ε και παλι... Confused
android - Σαβ 01 Νοέ 2008, 12:53:53
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
950E; Shocked
Τοσα τους λειπουν απο τον εβδομαδιαιο τζιρο; Laughing
Ειπαμε,εγγυηση αλλα και τα 950Ε πολλα ειναι.
Αντε 750Ε και παλι... Confused

ερχοντε κ χριστουγενα..... Laughing Laughing Laughing
volvos - Σαβ 01 Νοέ 2008, 14:48:19
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11375
egefalos - Τρι 02 Δεκ 2008, 09:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα. Μήπως μπορώ να μάθω από κάποιον που έχει το πρόγραμμα του Κόνδορα με τα ελατήρια αν είναι ευχαριστημένος και αν το αμάξι εξακολουθεί να έχει την ομοιογένεια που είχε πριν λόγω έλλειψης πιο σκληρών αμορτισέρ.
Σκέφτομαι απο που να αρχίσω από ανάρτιση ή απο πρόγραμμα με ελατήρια.
Rolling eyes
MEMsound - Τρι 02 Δεκ 2008, 10:44:34
Θέμα δημοσίευσης:
τι σχεση εχει το πρόγραμμα του κονδωρα με τα ελατηρια της ανάρτησης?
egefalos - Τρι 02 Δεκ 2008, 14:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορώ να διαθέσω για αρχή περίπου 1.200 Ευρώ.
Η απορία μου είναι αν το αυτοκίνητο με την παραπάνω δύναμη του προγράμματος με "μαμά" ανάρτηση θα συμπεριφέρεται εξίσου καλά ή θα βγάζει μούτρα στις στροφές κ.τ.λ. Η ερώτηση μου είναι αν θα προσφέρουν παραπάνω πρόσφρυση τα ελατήρια, τουλάχιστον για αρχή.Γι'αυτο ρωτάω κάποιον που ίσως τα έχει δοκιμάσει και μπορεί να μου πεί τις εντυπώσεις του.
Steve - Τρι 02 Δεκ 2008, 14:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
τι σχεση εχει το πρόγραμμα του κονδωρα με τα ελατηρια της ανάρτησης?

Τί ψάχνεις και σύ τώρα?
recife_rallye - Τρι 02 Δεκ 2008, 15:06:27
Θέμα δημοσίευσης:
egefalos έγραψε:
Μπορώ να διαθέσω για αρχή περίπου 1.200 Ευρώ.
Η απορία μου είναι αν το αυτοκίνητο με την παραπάνω δύναμη του προγράμματος με "μαμά" ανάρτηση θα συμπεριφέρεται εξίσου καλά ή θα βγάζει μούτρα στις στροφές κ.τ.λ. Η ερώτηση μου είναι αν θα προσφέρουν παραπάνω πρόσφρυση τα ελατήρια, τουλάχιστον για αρχή.Γι'αυτο ρωτάω κάποιον που ίσως τα έχει δοκιμάσει και μπορεί να μου πεί τις εντυπώσεις του.

Φιλε μου αλεκο,180 και κατι αλογα θα παει τ αμαξι σου...οχι 300 Rolling eyes Laughing Laughing τι σχεση εχουν τα ελατηρια?
kane - Τρι 02 Δεκ 2008, 15:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε,το αυτοκινητο ως μαμα τουλαχιστο,συμπεριφερεται αξια σε γρηγορη οδηγηση στο βουνό...
Το διαπίστωσα κι εγω.

Τωρα με +40 αλογα απτο προγραμμα,προφανως θα ειναι καπως υποστροφικο,προφανως παντα,μιας και στα βουνα ειναι αυξημενες οι συνθηκες προσφυσης.

αλλα οπως και ναχει 4 ελατηρια δε θα φερουν την προσφυση...
recife_rallye - Τρι 02 Δεκ 2008, 15:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
προφανως θα ειναι καπως υποστροφικο,προφανως παντα,μιας και στα βουνα ειναι αυξημενες οι συνθηκες προσφυσης.

Σταυρε δεν νομιζω..το esp τα πνιγει ολα..
egefalos - Τρι 02 Δεκ 2008, 16:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!

Απλά στην κατοχή μου είχα και εγώ 106 RALLYE και έχω κολήσει από τι να αρχίσω, ανάρτηση ή πρόγραμμα.Φυσικά σε σχέση με τον προκάτοχο του και τα δύο χρειάζονται.Πολλά τα λεφτά όμως ρε παιδιά και η τετραμελής οικογένεια μου δεν θέλω να κοπανιέται όπως με τα GROUP N του 106, γι'αυτό αρχικά είχα σκεφτεί όλη την ανάρτηση του RC και πήγα στην PEUGEOT ρώτησα και μου ζήτησαν κωδικούς πλαισίου.Βέβαια από ότι έχω δει υπάρχουν κάποιοι κωδικοί στο site.Θα πάω στον Κόνδωρα να ρωτήσω πόσο καιρό θα κάνει να έρθει αν την παραγγείλω με όλα τα συναφή και ίσως αρχίσω από εκεί..! Rolling eyes
rubal - Παρ 12 Δεκ 2008, 11:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα,

γνωριζει καποιος πιεσεις απο το μαμα προγραμμα σε RC και απο του κονδωρα?

επισης καπου διαβασα οτι το RC μαμα δουλευει 14.7:1 (!!!!!) στο μεγαλύτερο φάσμα στροφών του και 12:1 κοντά στον κόφτη... ισχυει?

ευχαριστω
greenpug106 - Παρ 12 Δεκ 2008, 15:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
rubal έγραψε:
καλημερα,

γνωριζει καποιος πιεσεις απο το μαμα προγραμμα σε RC και απο του κονδωρα?

επισης καπου διαβασα οτι το RC μαμα δουλευει 14.7:1 (!!!!!) στο μεγαλύτερο φάσμα στροφών του και 12:1 κοντά στον κόφτη... ισχυει?

ευχαριστω

Κοιταξε το σύνδεσμο αυτό

http://www.carsinspections.com/gr/tuning/Peugeot207/peugeot207rc.html

Μάλλον διάβασες τη σχέση αέρα - καυσίμου?
rubal - Παρ 12 Δεκ 2008, 17:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
ναι φιλε μου εκει αναφερομουν και το 14,7 μου φαινεται τραγικο...

επισης αν ξερουμε πιεσεις για το προγραμμα του κονδωρα θα βοηθουσε πολυ...
pitouras - Πεμ 18 Δεκ 2008, 20:45:20
Θέμα δημοσίευσης: peg sport
Πρόσφατα πήρα ενα 207 rallye και έχω ακούσει πολλά για πρόγραμμα και απο πολλόυς βελτιωτές....Πέρα απο την ιπποδύναμη που υπόσχεται ο καθένας η PSport το πάει λέει 177 ίππους...Απο αξιοπιστία ξέρει κανείς τίποτα?
Θέλει κάτι επιπλέον?κολάρα κλπ?
Ευχαριστώ
kane - Πεμ 18 Δεκ 2008, 23:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αιντε παλι...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πρόγραμμα "Peugeot Sport" (επίσημα από την Γαλλία) για το 207 1.6ΤΗΠ...Ειναι προγραμμα της ελληνικης αντιπροσωπειας,απλα επειδη το λανσαρει το εμπορικο τμήμα που ειναι υπευθυνο για τα προιοντα της πς, βαφτισαν και αυτο πς.

Οκ?
perastikos207 - Τετ 07 Ιαν 2009, 13:29:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ζητάω συγγνώμη εαν έχει ξανααπαντηθεί αλλά υπάρχει κάποιο "χρονικό ή χιλιομετρικό όριο" για να εγκατασταθεί το πρόγρομμα του Κόνδωρα εκτός φυσικά απο τα αρχικό στρώσιμο.Ευχαριστώ.
recife_rallye - Τετ 07 Ιαν 2009, 14:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
perastikos207 έγραψε:
Παιδιά ζητάω συγγνώμη εαν έχει ξανααπαντηθεί αλλά υπάρχει κάποιο "χρονικό ή χιλιομετρικό όριο" για να εγκατασταθεί το πρόγρομμα του Κόνδωρα εκτός φυσικά απο τα αρχικό στρώσιμο.Ευχαριστώ.

Oxi
egefalos - Τετ 18 Φεβ 2009, 16:11:21
Θέμα δημοσίευσης:
piga kai to ekana test d.prin dio bdomades mou arese giati exakolouthouse na doulebi gramika forouse kai tin anartisi toy kondora mou thimise to 106 mou me agriepse. ta elastika brosta itan xalia kai ebgaze liga moutra den mou fanike tromera skliro ala kati kopanage ligo piso.to odigisa monos gia kamia ora. to isp bgeni ala gia na ksanabi prepi na zbisis ti mixani . telos ksenerosa otnan o mixanikos mou elege oti to rc dini alo kodiko stis bieles oxi sta pistonia, malon mas douleboune kanonika oti theli lei okathenas. tha pao na to balo aftes tis meres mazi me elatiria kai tou xronoy tha ti psakso me tin anartisi. signomi gia ta gringlis mou xalase o yp. kai grafo apo internet kafe. Rolling eyes
Kompressor78 - Δευ 23 Φεβ 2009, 13:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά εσείς που έχετε κάνει αναβάθμιση ήδη..τι προτείνετε;; Wink
recife_rallye - Δευ 23 Φεβ 2009, 14:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
Kompressor78 έγραψε:
Τελικά εσείς που έχετε κάνει αναβάθμιση ήδη..τι προτείνετε;; Wink

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12977

Ειναι πολυ απλο....διαβασε και θα δεις τη διαφορα απ ολα τ αλλα!!
sfakattakrc - Τρι 24 Φεβ 2009, 11:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα παιδια,εγω που φοραω απο την αρχη που το πηρα(207 rc lemans),προγραμμα και ελατηρια χαμηλωματοσ ολα δουλευουν ρολοι ...απλωσ ειναι λιγακι σκληρα και την ακουσ στισ λακουβεσ..απο κρατηματα αλλο πραγμα ..τραινο ..
vama51 - Τρι 24 Φεβ 2009, 11:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως ένα 207 GT σήμερα στον Κόνδωρα στην Κηφισίας (με πρόγραμμα και δεν ξέρω και γω τι άλλο) είχε πεσμένη συμπίεση σε όλους τους κυλίνδρους...
Pughell - Τρι 24 Φεβ 2009, 19:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
sfakattakrc έγραψε:
καλημερα παιδια,εγω που φοραω απο την αρχη που το πηρα(207 rc lemans),προγραμμα και ελατηρια χαμηλωματοσ ολα δουλευουν ρολοι ...απλωσ ειναι λιγακι σκληρα και την ακουσ στισ λακουβεσ..απο κρατηματα αλλο πραγμα ..τραινο ..

Το προγραμμα λιγο απιθανο να ειναι τ κλασσικο "γνωστο" του Κονδωρα καθως ολα τα Le Mans ειναι με εγκεφαλο νεας γενιας που απο οτι ξερω δεν καταφερε να ακουμπησει ποτε ο Κονδωρας... Confused
makis106 - Τρι 24 Φεβ 2009, 22:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
sfakattakrc έγραψε:

Το προγραμμα λιγο απιθανο να ειναι τ κλασσικο "γνωστο" του Κονδωρα καθως ολα τα Le Mans ειναι με εγκεφαλο νεας γενιας που απο οτι ξερω δεν καταφερε να ακουμπησει ποτε ο Κονδωρας... Confused

Όταν είχα μιλήσει εγώ μαζί τους το καλοκαίρι μπορούσαν να περάσουν πρόγραμμα και στον καινούργιο εγκέφαλο του δικού μου, εκτός και αν δεν μπορούσαν στα RC/Le Mans...
kostas207rc - Τρι 24 Φεβ 2009, 23:33:20
Θέμα δημοσίευσης:
Περνάγανε και στα RC με το καινούργιο εγκέφαλο γιατί τότε ήμουν σε έρευνα και μάλιστα το δίνανε 199 άλογα όπως μου είχανε πει
volvos - Τρι 24 Φεβ 2009, 23:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
παντως σημερα μας ελεγε παπις για ενα φιλου του που τρυπησε πιστονι με προγραμμα κονδωρα. ειναι μεσα και φτιαχνεται εγγυηση αλλα δε ξερουμε κατα ποσο ευθυνεται προγραμμα ή κατι αλλο απο τα κλασικα που αρπαζουν (πχ πολλαπλασιαστες-σκαστρες κλπ )
makis106 - Τρι 24 Φεβ 2009, 23:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παντως σημερα μας ελεγε παπις για ενα φιλου του που τρυπησε πιστονι με προγραμμα κονδωρα. ειναι μεσα και φτιαχνεται εγγυηση αλλα δε ξερουμε κατα ποσο ευθυνεται προγραμμα ή κατι αλλο απο τα κλασικα που αρπαζουν (πχ πολλαπλασιαστες-σκαστρες κλπ )
Stunned Stunned Stunned
egefalos - Τετ 11 Μάρ 2009, 18:45:48
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα, εχουμε καποιο νεο για το προγραμα του κονδορα? θα φτιαξει αλλο? ρωταω γιατι σ εμενα ειπε οτι σε μια εβδομαδα θα μπορω να το βαλω αλλα μ αυτα που ακουω εχω ανησυχησει και πανω απ ολα μ ενδιαφερει η αξιοπιστια κ η ενγγθηση. Αργυρη ξερεισ κατι? γιατι πιθανον να ενδιαφερονται και αλλοι λογω εγγυσησ. Scratch
Touristas - Τετ 11 Μάρ 2009, 18:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι παίζει αλλά δεν ξέρω ακόμα σίγουρα.
rubal - Τετ 11 Μάρ 2009, 19:59:54
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως το φοραω αυτο (βασικα το ειχε το αμαξι οταν το πηρα). Δεν εχει θεμα το αυτοκινητο και το εχω τσεκαρει και δουλευει οκ απο μειγματα (βασικα ψιλοπλουσιο δουλευει). Δεν εχει κανει κιχ το αμαξι κ πηγαινει καλα... τωρα σε σχεση με των παιδιων δεν ξερω... λογικα θα πηγαινουν καλυτερα αυτοι αλλα δεν εχει τυχει να δοκιμασω με κανεναν. Αμα εχεις καμια αλληγ απορια που μπορω να βοηθήσω στη διαθεση σου...
Sidobre - Πεμ 12 Μάρ 2009, 15:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι πάντως απόλυτα λογικό το πρόγραμμα αντιπροσωπείας να είναι όσο το δυνατόν πιο "safe". Από την άποψη ότι σίγουρα θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ετσι λογικό είναι και η απόδοση να είναι ανάλογη.
egefalos - Πεμ 12 Μάρ 2009, 18:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
177 η 194 δεν μου λεει κατι το να ειναι safe μου λεει.
volvos - Πεμ 12 Μάρ 2009, 20:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
οπως εγραψα πιο πανω σε παιδι που παρουσιαστηκε προβλημα αλλαζτηκε κανονικα ολο το μοτερ στην εγγυηση... Cool
ypovoleas - Πεμ 12 Μάρ 2009, 23:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
ακουσα σημερα οτι οι αντιπροσωπιες τις peugeot περνανε προγραμμα με εγγυηση,επιτοπου,χωρις αποστολη στην αθηνα!!!!τιμη μου ειπανε 400 ευρω και κανει τα gt,rally 175 αλογακια και τα rc 200+.το ακουσε κανεις αλλος αυτο η μλκ μου λενε?
egefalos - Παρ 13 Μάρ 2009, 21:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
που το ακουσεσ?
ypovoleas - Παρ 13 Μάρ 2009, 22:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
μου το ειπε χθες ενα παιδι που πηγε στην αντιπροσωπια και ρωτησε για το rc.και του ειπαν αυτο που λεω
egefalos - Κυρ 05 Απρ 2009, 15:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
την τεταρτη το βαζω και ελατηρια δεν εχω καρτα μελουσ Nod
egefalos - Κυρ 05 Απρ 2009, 15:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
elpizo na einai safe giati tin kiriaki pao sto nisi mou kerkira giasoy maki Wink
makis106 - Κυρ 05 Απρ 2009, 18:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
egefalos έγραψε:
elpizo na einai safe giati tin kiriaki pao sto nisi mou kerkira giasoy maki Wink

Έλα ρε Αλέκο, πατριώτης κι εσύ?! Άντε καλοφόρετα. Και όταν έρθεις πέρνα καμιά μέρα απο το ιδωτικό κτέο να τα πούμε. Θα δεις το Rallye μου παρκαρισμένο Wink
egefalos - Τετ 29 Απρ 2009, 22:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
den iparxi programa apo ton kondora eklisa randeboy piga eki ke mu ipe oti den to bazi orea pantos h diafimisi Mad

εχουμε πει χιλιαδες φορες να μην γράφετε με γκρικλις

MEMsound

MEMsound - Πεμ 30 Απρ 2009, 00:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
ναι
εδω και λιγες μέρες εχει σταματησει να βάζει προγραμματα, το γιατι δεν το ξέρω.

εσυ για ποια διαφυμιση μιλάς?
για το μπανερ στο πάνω μέρος της σελίδας μας?
ε δεν προλάβαμε να το αλλάξουμε?
υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Question
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες