RC_MANOS έγραψε: |
Εγω θα σου προτεινα BRIDGESTONE RE050A. Πολυ καλο λαστιχο,εγω αυτα φοραω |
biohazard έγραψε: | ||
και γω αυτα φοραω... καλα ομως βαζουν θορυβο !!! τελικα τι εβαλες? |
Manavis207Gt έγραψε: |
Παιδια εγω φορεσα σε 18αρα βεβαια τα καινουργια τα hankook sv1 σε διασταση 205/40-18.Παρα πολυ ευχαριστημενος.πολυ μαλακο,με καλη αποροφηση ανωμαλιων,και ομορφο πελμα...Εχουν και σχεδον το ιδιο βαρος ζαντας-ελαστικου(19.6 κιλα το μαμα ζαν/χο, και 19.8 τα 18αρια) ![]() |
MTerry έγραψε: |
Εγω προσωπικά δεν θα ξαναβάλω P Zero . . .
Το test drive ειχε Continental-ψιλοξεφούσκωτα ( ετσι κάνουν οι αντιπροσωπείες για άνεση . . .) ηταν μια χαρά ενώ το δικό μου μόλις το πήρα με τα P Zero . . . σκληρό και θόρυβο ( σαν εχει χαλασμένα ρουλεμάν) ![]() ![]() Γνώμη μου ειναι αφου θά στρίβει ότι και να του βάλεις , βάλε κάτι πιό άνετο ( αν βέβαια σε ενοχλούν τα παραπάνω ) ![]() |
android έγραψε: |
σιγα τα σκληρα πλαινα....ρε βαλτε semi slick ![]() ![]() ![]() |
MTerry έγραψε: | ||
P zero ειχε το δικο σου ??? ![]() Οσα gt ξέρω εχουν Continental . . . semi slick . . . αμα ξαναγίνω 18 χρονών η πάω πίστα ![]() |
σημερα μωλις εβαλα τα yokohama advan sport σε 215-45-ZR17 91 Y κοστισαν 660 ευρω.... |
Steve έγραψε: | ||
Με γειά ![]() Αν και κατ' εμέ, θα έπρεπε να είχες δώσει τα 100 ευρώ παραπάνω για να πάρεις τα Parada ![]() |
Manavis207Gt έγραψε: |
...Και εντελως αθορυβο. |
lionking(t) έγραψε: |
Παιδια εγω εβαλα τα ContiSportContact 3,σε διασταση 215/45/17.Πολυ μαλακο λαστιχο,κραδασμοι εχουν σχεδον μηδενιστει,και επισεις εχω να δω το να δουλευει το esp και μια βδομαδα.Με τα Pzero eixa 20.000χλμ. |
207.Rallye έγραψε: |
Τα Ρzero που εχει το δικο μου ειναι αθλια απο πλευρας ανεσης. Διαβαζουν ακομη και κερμα στην ασφαλτο! |
lionking(t) έγραψε: |
Παιδια εγω εβαλα τα ContiSportContact 3,σε διασταση 215/45/17.Πολυ μαλακο λαστιχο,κραδασμοι εχουν σχεδον μηδενιστει,και επισεις εχω να δω το να δουλευει το esp και μια βδομαδα.Με τα Pzero eixa 20.000χλμ. |
![]() |
![]() |
οταν ειναι κρυα ειδικα...οχι τπτ τρελο αλλα περισοτερο απο τα nero |
recife_rallye έγραψε: | ||
Με ξενερωσες τωρα!! ![]() Κ ελεγα να βαλω τα parada για καλυτερες επιδοσεις..ο θορυβος ομως με ενοχλει ![]() |
Randy έγραψε: |
Προς θεου, οχι P-Zero,ακριβα χωρις λογο και φυσικα δε λενε πολλα.. |
Steve έγραψε: |
Όταν βάλετε μυαλό και βάλετε Parada, εδώ είμαστε πάλι ![]() |