PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206cc - Βοήθεια με αγορά μεταχειρισμένου

peristeriotis - Παρ 28 Μάρ 2008, 16:00:43
Θέμα δημοσίευσης: 206cc - Βοήθεια με αγορά μεταχειρισμένου
Παιδια ειμαι νεος στο club .αγορασα πριν μια βδομαδα ενα 206cc montelo 2002
με 50.000 μια γκομενα το ειχε.βασικα δεν εχω και πολυ ιδεα απο αμαξια αλλα μεχρι τωρα ειχα γερμανικα κια δεν εχει καμοια σχεση το 206.
η θερμοκρασια του δουλευει απο τους 90 μεχρι τους 100 και στο AYDI ΚΑΙ SEAT ΠΟΥ ΕΙΧΑ HΤΑΝΕ ΚΟΛΙΜΕΝΑ ΣΤΟ 90 ΠΑΝΤΑ!ΕΙΝΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ?
ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝς ΤΟ ΕΙΔΕ ΦΑΝΟΠΟΙΟς ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΤΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΧΩΝΟΜΕ.
ΚΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟ 1 ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΤΙ ΕΙΝΙΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ??!!!
ΟΤΑΝ ΕΙΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΖΟΥΝΕ!!ΠΑΝΟ ΚΑΤΩ ΟΧΙ ΠΟΛΙ ΟΜΩΣ..!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟς ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ι ΔΕΞΙΑ Ι ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΝΕΒΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ Ι ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΛΙΑ ΑΜΑΞΙ Ι ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!
ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΙΣ ΖΑΝΤΕς ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΤΕς ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ .
ΤΗΑΝΚΣ
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
kammenos - Παρ 28 Μάρ 2008, 16:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνε καμια ευθυγράμιση-ζυγοστάθμιση να δεις αρχικά τι γίνεται.
Η θερμοκρασία και σε μένα 90-100 παίζει μέσα στην πόλη.Έκτός πόλης ειναι 90 καρφωμένα.
Το ρελαντί και σε μένα παίζει λίγο. Ελάχιστα, ίσα που το καταλαβαίνεις.
Όσο για το κιβώτιο, θέλει προσοχή. Είναι πιο ευαίσθητο από άλλες μάρκες.
Η πρώτη και σε μένα έχει λίγο ζόρι όταν είναι κρύο. Απαλές κινήσεις!
Όλα αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα.Μην αγχώνεσαι.
Αν είναι σε πιο σοβαρό επίπεδο όλα αυτά κοίταξέτα πιο λεπτομερώς.
drdino - Παρ 28 Μάρ 2008, 17:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Στα γερμανικά αμάξια ο δείκτης θερμοκρασίας επίτηδες δεν αλλάζει ενδείξεις για να μην αγχώνονται οι ιδιοκτήτες. Στα δικά μας ο δείκτης δείχνει ακριβώς τις φυσιολογικές θερμοκρασίες του μοτέρ.

Για το τράβηγμα, κάνε έναν έλεγχο ευθυγράμμισης για αρχή και βλέπουμε.

Οι στροφές δεν πρέπει να παίζουν πάρα πολύ γύρω από το ρελαντί, αλλά έτσι πως το περιγράφεις δεν φαντάζομαι να είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Στο στρίψιμο οι στροφές παίζουν γιατί αλλάζει το φορτίο στην μηχανή από την λειτουργία της αντλίας του υδραυλικού τιμονιού.

Τα βαρίδια που λες είναι τα βαράκια για την ζυγοστάθμιση των τροχών.

Τέλος, χαλάρωσε λιγάκι! Very happy
rolland206cc - Παρ 28 Μάρ 2008, 18:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω πως πρεπει να χαλαρωσεις λιγο οντως φιλε μου.Το μονο που εχεις δικιο και απορεις ειναι το οτι η πρωτη δεν κουμπωνει καλα ειδικα οταν ειναι κρυο.Αν αλλαξεις βαλβολινες θα δεις μεγαλη διαφορα το λεω γιατι και εγω μετα απο Ιαπωνικο και Αγγλικο αυτοκινητο ειχα την ιδια απορια για το κιβωτιο.
Αν αλλαξεις να βαλεις ELF TRZ TRP η κατι τετοιο που θα διαβασεις και αναλογο θεμα μεσα στο φορουμ.Οι στροφες παιζουν λογω της αλλαγης στο φορτιο τηςμηχανης απο την υποβοηθηση του τιμονιου συμβαινει σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα που ξερω και εχ οδηγησει.και εμανα τραβαγε το τιμονι οταν το πηρα και μετα απο ευθυγραμμηση ζυγοσταθμηση εφτιαξε και τωρα ολα καλα δεν ειναι μεγαλο το κοστος καπου 50-60 ευρω
peristeriotis - Παρ 28 Μάρ 2008, 20:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
eyxaristo poly paidia .tha to pao gia ena service mesa stin epomeni bdomada gia na ksero pou briskome kia tha doume.
eyxaristo kai pali
MEMsound - Παρ 28 Μάρ 2008, 20:24:27
Θέμα δημοσίευσης:
θα σε παρακαλέσω μόνο να γράφεις με Ελληνικά και όχι με γκριγκλις Wink
peristeriotis - Κυρ 30 Μάρ 2008, 22:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια θελω τη βοηθεια σας.
θα ηθελα να ρωτησω για μια σκουπα που θελω να βαλω σε ενα peugeot 206 cc .θα ηθελα κατι οικονομικο και βασικα με ενδιαφερει πιο πολυ να κανει εντονο θορυβο .αν μπορειτε α μ αναφερεται και καποια καταστηματα στα οποια θα μπορουσα να τοποθετησω.
σας ευχαριστω
MEMsound - Δευ 31 Μάρ 2008, 01:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
το χεις γραψει ηδη 2 φορες και στο ενσωματωσαμε στο σωστό τόπικ

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=249319#249319

να κάνεις το κόπο να διάβασεις τα ηδη γραμμένα τόπικ

και να κάνεις μια σχετικη υπομονη μέχρι κάποιος να σου απαντήσει αν υπάρχει κάτι νεότερο
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες