ArxariosMe206 έγραψε: |
Χαιρετώ τους φίλους Πεζω-λάτρες.
Έψαξα το φόρουμ αλλά περιέργως δεν βρήκα παρόμοιο τόπικ και μου κάνει εντύπωση γιατί περίμενα να το σκεφτούν κι άλλοι. Ή μήπως είναι τόσο απλό το ερώτημα που κανένας δεν το συζητάει? Το θέμα είναι ότι ήθελα να αλλάξω τα "μανίσια" όργανα του ταμπλό του 206 μου (τα κλασικά μαύρου χρώματος με τον κοκκινωπό φωτισμό) με τα λευκά όργανα που έχουν ορισμένες "μεγαλύτερες" εκδόσεις και τα οποία μου αρέσουν πολύ. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω: Πόσο απλό είναι? Πόσο -περίπου- θα μου στοιχήσει? Που μπορεί να γίνει? (σε τι είδους κατάστημα) Συγχωρείστε την απλή απορία μου, αλλά όπως λέει και το νικ μου είμαι αρχάριος στις βελτιώσεις |
Steve έγραψε: | ||
Έχει τεθεί και έχει χιλιοαναλυθεί Γιώργο ![]() Αυτή τη φορά θα σε αφήσω να το βρεις μόνος σου ψάχνοντας καλύτερα ![]() |
ArxariosMe206 έγραψε: |
Όμως τελικά είχες δίκιο, Steve, υπάρχουν τόπικς αλλά σε άλλη κατηγορία. Έψαχνα στην λάθος κατηγορία. Οπότε το αναφέρω και για τον nic ότι υπάρχουν τα ακόλουθα τόπικς:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=116&highlight=%FC%F1%E3%E1%ED%E1+%F4%E1%EC%F0%EB%FC |