206 groupA έγραψε: |
Δημητρη συγκρινε την τιμη και βγαλε συμπερασματα |
206 groupA έγραψε: |
Χθες εκανα αυτη την ερωτηση στη Lion με σκοπο να παρω το 207.
το αυτοκινητο μου ειναι το 206 Quiksilver 1.4 16v μονελο 09/2004 με 63.500χλμ και η τιμη που μου ειπαν οτι το περνουν ειναι 8,800euro. (σημειωνω οτι δεν τους ενδιαφερει τι εξτρα εχει επανω το αμαξι) Δημητρη συγκρινε την τιμη και βγαλε συμπερασματα |
nOkpos έγραψε: |
το δικο μου ειναι 2005 ![]() τεσπα απο οτι καταλαβα 9000 περιπου ειναι πολυ καλη τιμη ![]() |
lionking(t) έγραψε: |
Γυρω στα 7,200 με 7,500 |
Πάνος έγραψε: |
Αυτοκινητο εχεις και ειναι μια χαρα οπως λες.
Κρατα τα λεφτα σου και κανε κατι αλλο. |
nOkpos έγραψε: |
sorry gia ta greeklish alla den vriskome stin ellada kai den mporw na grapsw alliws!!
lipon twra skeutome na dosw to 206 mou kai lew na to dosw sta 9500 afou stin peugeot mou to pernoun 8500! 1.4 16v 90hp 06\2005 40.000xiliometra.. me fime, xamiloma me koni kitrina kai h&r elatiria -3.5ek hxosistima 1.300euro mou kostise mprosta angel eyes kai pisw ta led opos vlepete stis foto mou.. kai ola tou ta service sti peugeot me to vivlio tou.. ti lete? |
Steve έγραψε: |
Τα ίδια με τον Randy και εσύ. |
206kwn έγραψε: |
καποια στιγμη σκεφτηκα και εγω να δωσω το δικο μου αλλα ειναι μπερδεμα με τις τιμες και τα λεφτα που εχω δωσει γι αυτο θα θελα γνωμες... λοιπον εχουμε κ λεμε:
1.4 16v μοντελο 4ος 2006 54000 χλμ ηχος----> 1600 ευρω ζαντες+λαστιχα----> 1800 ευρω φαναρια μπροστα----> 450 ευρω φαναρια πισω----> 120 ευρω χαμηλωμα με ελατηρια----> 140 ευρω τελικο εξατμισης----> 170 ευρω να σημειωθει οτι το αυτοκινιτο ειναι σε υπεραριστη κατασταση αγρατζουνιστο με book service,σερβις καθε 10κ χλμ, φυλασσομενο σε γκαραζ.... αν εβαζα μια τετοια αγγελια εδω ποια θα ηταν μια λογικη τιμη??? υ/γ το επιθυμητο ειναι να δωθει ολοκληρο ετσι οπως ειναι ![]() |
κ
ζαντες+λαστιχα----> 1800 ευρω |
καποια στιγμη σκεφτηκα και εγω να δωσω το δικο μου αλλα ειναι μπερδεμα με τις τιμες και τα λεφτα που εχω δωσει γι αυτο θα θελα γνωμες... λοιπον εχουμε κ λεμε:
1.4 16v μοντελο 4ος 2006 54000 χλμ ηχος----> 1600 ευρω ζαντες+λαστιχα----> 1800 ευρω φαναρια μπροστα----> 450 ευρω φαναρια πισω----> 120 ευρω χαμηλωμα με ελατηρια----> 140 ευρω τελικο εξατμισης----> 170 ευρω να σημειωθει οτι το αυτοκινιτο ειναι σε υπεραριστη κατασταση αγρατζουνιστο με book service,σερβις καθε 10κ χλμ, φυλασσομενο σε γκαραζ.... αν εβαζα μια τετοια αγγελια εδω ποια θα ηταν μια λογικη τιμη??? υ/γ το επιθυμητο ειναι να δωθει ολοκληρο ετσι οπως ειναι ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
το βασικο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι οσα λεφτα και να εχεις ριξει στο αμαξι ειναι πεταμενα λεφτα και δεν προκειται να ανεβασουν την τιμη του αυτοκινητου... |
alekoukos106 έγραψε: |
το βασικο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι οσα λεφτα και να εχεις ριξει στο αμαξι ειναι πεταμενα λεφτα και δεν προκειται να ανεβασουν την τιμη του αυτοκινητου... |
Όταν είναι να πουλήσεις το δικό σου, έχω ήδη τα 1000 ευρώ ζεστά ζεστά ![]() |
PASALIMANI έγραψε: |
Εσυ το πηγες αμεσως στις επιδοσεις.το φοκους ειναι ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο οπως εβγαινε απο το εργαστασιο και δεν ειναι τυχαιο που εχει παρει απο ολους πολυ καλες κριτικες.αν τυχη οδηγησε ενα και θα καταλαβεις. |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Touristas έγραψε: |
Τι να πω κι εγώ που το έχω βάλει 2 φορές αγγελία και δεν.
Θέλετε να σας πω πόσα μου έδιναν για να το δώσω όπως είναι? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
ΥΓ Με θες για βοηθό μηχανικού ![]() |
PASALIMANI έγραψε: |
Εσυ το πηγες αμεσως στις επιδοσεις.το φοκους ειναι ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο οπως εβγαινε απο το εργαστασιο και δεν ειναι τυχαιο που εχει παρει απο ολους πολυ καλες κριτικες.αν τυχη οδηγησε ενα και θα καταλαβεις. |
Όποιος δεν έχει οδηγήσει το focus πρώτης γενιάς καλύτερα να μην μιλάει ![]() |
206kwn έγραψε: | ||
οποιος τα εχει οδηγησει?? μπορει να μιλαει?? τεσπα αποψεις ειναι αυτες εμενα με εχουν χαλασει πολυ τα focus ολων των γενιων εκτος απο ολα τα st και τα rs τα οποια ειναι απλα respect... focus 1,4 και 1,6 απλα, απλα δεν θα τα επαιρνα....... θα προτιμουσα κατι αλλο... οχι απαραιτητα peugeot αλλα σε καμια περιπτωση φοκους....... |
Ναι γιατί μόνο έτσι μπορείς να κρίνεις ολοκληρωμένα ένα αυτοκίνητο και όχι με το αν γουστάρεις το 0-100 που έχει ένα περιοδικό... |
απλα δεν μου αρεσει... γουστα ειναι αυτα... ο καθενας εχει την αποψη του για παρτη του... |
Randy έγραψε: |
Σε ανηφορα με 3 ατομα πισω, θες αλογα για να ανεβεις, οποτε αυτο απο μονο του δεν ειναι κριτηριο. |
Randy έγραψε: |
Ελα Steve, πλακα κανω φιλε! ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Eτσι! Εχω οδηγησει 14αρι ,δεν ειμαι ο καταλληλοτερος για να κρινω αμαξι αλλα σε ανηφορα με 3 ατομα δεν τραβαγε το εργαλειο και ειναι γενικα ψωφιο! + οτι για μενα ειναι μαπα! ΑΛΛΑ μου αρεσε πολυ η στιβαροτητα του και η ανεση της καμπινας! +τα φρενα του και ειχε ταμπουρα πισω! Αυτα! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
τι 307? |
Pughell έγραψε: |
6μιση-7 με τιποτα.Κανενα ταληρο,αντε οριακα 5μιση σε κανενα ιδιωτη.
7μιση-8 ειναι τα GTi 1600 ιδιας χρονολογιας στην αγορα αυτην την στιγμη. Αν παντως το βιαζεσαι να το δωσεις και σου δωσουν 5 στο χερι,μην το σκεφτεις πολυ.[...] |
Sinanai έγραψε: |
Καλά να υπάρχει μια απόκλιση στις απόψεις, αλλά εδώ κάτι τρέχει... Ο ένας λέει για 6500-7000 και ο άλλος για 3000 ![]() |
Ο άλλος με τα 3000 δεν ξέρει τί του γίνεται. |
Stevon έγραψε: |
*όπως είπα είναι τιμή πώλησης , και όχι αγοράς ![]() Αυτά. |
Πάνος έγραψε: |
[...]και η καλυτερη περιοδος για αγορα μεταχειρισμενου[...] |
Παράθεση: |
Ή εμένα πουλιέται πιο πάνω, ή εσένα πιο κάτω |
Sinanai έγραψε: |
Πληροφοριακά, το δικό μου πουλήθηκε 4.500. |
SnakeMJK έγραψε: |
[...]Κωλοσυμφέρει όμως να αγοράσεις μεταχείρα! |
SnakeMJK έγραψε: |
Γενικά πάντως αν δεν έχεις μεγάλη ανάγκη δεν συμφέρει για κανένα λόγο να πουλήσεις αμάξι αυτή την εποχή. Κωλοσυμφέρει όμως να αγοράσεις μεταχείρα! |