PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - S.O.S. Πυροδοτης αεροσακου οδηγου

Giannis307 - Τετ 19 Μάρ 2008, 09:39:31
Θέμα δημοσίευσης: S.O.S. Πυροδοτης αεροσακου οδηγου
Καλημερα σας και εχω να ρωτησω το εξης...
Το αυτοκινητο μου εβγαζε εδω και καιρο,οχι συνεχομενα,airbag fault και ειχα παρατηρησει οτι μετα απο αλαγη μοναδας διακοπτων στο εξουσιοδοτημενο κατι δεν πηγαινε καλα(η κορνα δεν αντιδρουσε και μετα περιοδικα το airbag fault) μεχρι που τελικα τον τελευταιο μηνα και εχει μεινει μονιμως αναμενη η ενδειξη....
Τελικα στο διαγνωστικο φανηκε οτι εχει προβλημα ο πυροδοτης του αεροσακου του οδηγου....
Η ερωτηση μου ειναι η εξης ποιο ειναι το κοστος του ανταλλακτικου,γιατι θα πρεπει να αλαχτει ολο το κεντρικο κοματι του τιμονιου....Και τι αλλες λυσεις εχουμε???

Παρακαλουνται οι ιθυοντες να μου πουν κατι....! Wink
STELIOS - Τετ 19 Μάρ 2008, 13:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το προβλημα στη κορνα υποψιαζει πως ισως να υπαρχει καποιο προβλημα με το βισματα συνδεσης. Αν πας να βγαλεις τον αεροσακο θα δεις οτι οταν βγαινει απο το τιμονι (εχει απο πισω 2 βιδες ή κλιπακια) εχει μερικα καλωδια που κουμπονουν με βισμα (ωστε να αλλαζει ολο το σετ). Αυτα τα καλωδια ειναι για τη κορνα και για τη λειτουργεια του αεροσακου.

Μπορεις απλα να "ξεκουμπωσεις - ξεβιδωσεις" τον αεροσακο ωστε να δεις απο κατω αν το βισμα ειναι ΟΚ, αν μηπως ειναι εκει το προβλημα δηλαδη.

Αλλιως αν χρειαστεις ολη τη μοναδα του αεροσακου, παρε ενα τηλ τον Παπαλουκα (συνεργατης μας - θα τον βρεις στην αντιστοιχη σελιδα του forum) που εχει ενα σωρο τετοιους, και μπορεις να πας να δοκιμασεις εναν να δεις αν ακομα σου βγαζει ακομα βλαβη. Τιμη αν θυμαμαι καλα κανα 80αρι.
Giannis307 - Τετ 19 Μάρ 2008, 20:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχω βγαλει....Βασικα ο μηχανικος και περαν του οτι εσφιξε 3 βιδες που ηταν απο πισω μου ειπε οτι οι φυσες φαινονται οκ....τωρα μονο μια δοκιμη θα μας πεισει για το τι φταιει....Μπορει να ειναι και απο Bsi αλλα αυτοο δεν το νομιζω και βασικα δεν το θελω να ειναι απο αυτο.... Rolling eyes
antonios16V - Τετ 19 Μάρ 2008, 21:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου λες οτι στο παρουσιασε μετα απο αλλαγη διακοπτων μπορει σου εχει κοπει η σερπατινα απο κατα λαθος περιστροφη της απο τον τεχνκο η μπορει να φταιει καποια φυσα.
sfikas205 - Πεμ 20 Μάρ 2008, 07:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΙ ΤΟ ΒSI ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ...ΨΑΞΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...
Giannis307 - Πεμ 20 Μάρ 2008, 10:36:50
Θέμα δημοσίευσης:
Το διαγνωστικοι παντως εβγαλε συγκεκριμενα αυτο....
Και δεν ξερω κατα ποσο καλο η κακο εινα να ειμαι χωρις αεροσακο...
STELIOS - Πεμ 20 Μάρ 2008, 14:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
Aν το διαγνωστικο σου εβγαλε αυτο τοτε λογικα με αλλαγη του αεροσακου θα εισαι ΟΚ.
Μεταχειρισμενος (πρακτικα αχρησιμοποιητος) δεν ειναι ακριβως, περιπου οσο σου ειπα παραπανω. Για καινουριο δεν ξερω τιμη, αλλα φανταζωμαι....
Giannis307 - Πεμ 20 Μάρ 2008, 16:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
omg Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες