danielos έγραψε: |
........ απο την αλλη η powerchips δεχτηκε.πηγα απο το γραφειο τους και αφου μιλησα με το παιδι μου ειπε για σειριακο προγραμματισμο απο την φυσα κατω απο το τιμονι και εγγυημενα αποτελεσματα!το μονο που με παραξενεψε ηταν η μετατοπιση του κοφτη στις 8200!! στροφες .... ........ |
pezomania έγραψε: |
Dany εγώ στην θέση σου, θα το πήγαινα σε μια αντιπροσωπεία, για να το βάλει στον εγκέφαλο. Εκεί θα έβλεπες τι ακριβώς σου προκαλεί το πρόβλημα.
Και εγώ πάντως για τον ρυθμιστή του ρελαντι νομίζω ότι είναι, αλλά μια διάγνωση από τον εγκέφαλο θα μας δείξει ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Φίλε Dani πέτα το καλύτερα , αφού βλέπεις δεν τραβάει! Σκέψου πως θα περάσει απο πάνω σου το Seicento που αναφέρθηκε σε άλλο τοπικ αν πέσει το ρελαντί σου. Εγώ ούτε καν που θα ζήταγα λεφτά για να το δώσω!
Σοβαρά τώρα ... Διάβασα σε μια ειδική έκδοση του Drive για ένα άσπρο Ραλλάκι που έχει κάνει ακριβώς την ίδια μετατροπή με την δικιά σου στον Sevdali (το ραλλάκι φοραέι και SPAX PSX) 170 άλογα. Αναφέρει ότι το pug ξυρίζει ψηλά , αλλά χαμηλά παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου , δηληδή αδυναμιά να κρατήσει ρελαντί λόγω περίεργα ρυθμισμένης προπορείας (Τους είχε ρυθμίσει έτσι ώστε να δίνουν τα μέγιστα ψηλά , χαμηλά όμως....) . Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με τον Sevdali (εκεί δεν το είχες φτίαξει?) γιατι λέει ότι το πρόβλημα ξεπερνίεται. |