PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Εντυπωσεις απο 207GT

myth - Παρ 14 Μάρ 2008, 02:27:47
Θέμα δημοσίευσης: Εντυπωσεις απο 207GT
Παιδες προχτες μου ηρθε το gt μου και μπορω να σας πω οτι απλα ειναι τελειο...οσοι το εχετε το ξερετε..μαρεσει παρα πολυ η δυναμη του(ελπιζω να μην βαρεθω γρηγορα το γκαζι του..μακαρι)...οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι απλα τελειες...μερικα μειονεκτηματα που βρηκα στο αμαξι μονο ειναι οτι ειναι αρκετα σκληρο και κοπαναει(να μ πεις σπορ αμαξι ηθελες τι περιμενες) κ οτι οι βασεις της ζωνης(εκει που κουμπωνεις την ζωνη) ειναι κολλητα στα καθισματα και ειναι σφιχτες και μαλλον ξυνουν το πλαστικο διπλα...ωραιο γκαζι ωραιο εσωτερικο δεν ευχαριστιεσαι να το βλεπεις και πολυ καλα φρενα...οσο το κρατημα δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα καλο θα ειναι σιγουρα..παντως απο μια ψιλογρηγορη βολτα πιστευω οτι το χρειαζοτανε το 6αρι κιβωτιο Laughing Laughing Laughing ...παντως το αμαξι απλα σπερνει...να το χαρειτε οσοι το εχετε..(και γω μαζι) αντε να σας δω και απο κοντα καμια μερα... Thumbs Up Thumbs Up
KouKou - Παρ 14 Μάρ 2008, 06:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσηρθε και καλοριζικο το νεο σου αυτοκινητο! Καλοταξιδο και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι! Να το χαιρεσαι!!!! Clapping
Jim207GT - Παρ 14 Μάρ 2008, 07:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο Γιάννη και καλοτάξιδο, και συμφωνώ οτι ήθελε 6αρι. Από το Μάι θα έρχονται με 6άρι, με βλέπω πρίν να τελιώσει η εγγύηση να το κουρεύω και να τους ζητάω το 6άρι Evil Evil
Harrys RC - Παρ 14 Μάρ 2008, 11:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
καλοριζικο αδερφε! σου ευχομαι πολλα κ απροβληματιιστα χιλιομετρα! αυτο με το 6αρι ειναι σιγουρο? θα κοστιζει πολλα για να το βαλεις μετα η να το ακυρωσω το rc που εχω παραγγηλει?
android - Παρ 14 Μάρ 2008, 17:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
αχ αυτο το σασμαν αχ..........
καλοριζικο κ καλα χλμ...
myth - Παρ 14 Μάρ 2008, 17:07:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω παιδες...παντως αυτο που λες δημητρη οτι θα βγει με 6αρι κιβωτιο το κοβω παρα πολυ χλωμο...μου φαινεται λιγο παραξενο να αλλαξουνε την παραγωγη ας πουμε...και οι υπολοιποι που το πηραμε με 5αρι Μ@...ες ειμαστε???αμα γινει κατι τετοιο θα τους σφαξω στην peugeot Evil Evil
Jim207GT - Παρ 14 Μάρ 2008, 19:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
Απ ότι ξέρω είναι επίσημο από το καλοκαίρι θα βγαίνει 6αρι για όλα τα μοτερ THP ή αλλιώς EP6DT(150) EP6DTS(175) και μάλιστα πρώτο θα έρθει το 308
giannis27 - Παρ 14 Μάρ 2008, 19:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
πλάκα κάνεις ! Mad
δηλαδή με το που θα πάρω στα χέρια μου τον ρουσο μετά τα επόμενα θα είναι με 6αρι σασμάν!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad
drdino - Παρ 14 Μάρ 2008, 22:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα 207 rc ακούγεται εδώ και πολυυυ καιρό ότι από μέσα 08-αρχες 09 πάμε για 200 περίπου άλογα και εξάρι.
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 11:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
το 6αρι σασμαν λιγο δυσκολο παιδια!!! δεν εχει γινει ποτε να αλλαξουν ενα μοντελο αφου εχει ηδη κυκλοφορηση και να αλλαξουν το σασμαν του!!απο 5αρι σε 6αρι!!!!πριν το παραγγειλω το rc το εψαξα το θεμα μπας και υπαρξει αλλη πιο μεγαλη εκδοση απο το rc στο 207 και ολοι στην peugeot με διαβαιβεωναν οτι το rc ειναι η κορυφαια εκδοση του 207 και δεν θα γινει καμια αλλαγη!!!!
COOL ALEXIS - Σαβ 19 Απρ 2008, 13:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
ayrton έγραψε:
το 6αρι σασμαν λιγο δυσκολο παιδια!!! δεν εχει γινει ποτε να αλλαξουν ενα μοντελο αφου εχει ηδη κυκλοφορηση και να αλλαξουν το σασμαν του!!απο 5αρι σε 6αρι!!!!

Καλά μην παίρνεις και όρκο...

Στο 306 αυτό ακριβώς το πράγμα έκαναν Wink
ayrton - Σαβ 19 Απρ 2008, 14:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
ayrton έγραψε:
το 6αρι σασμαν λιγο δυσκολο παιδια!!! δεν εχει γινει ποτε να αλλαξουν ενα μοντελο αφου εχει ηδη κυκλοφορηση και να αλλαξουν το σασμαν του!!απο 5αρι σε 6αρι!!!!

Καλά μην παίρνεις και όρκο...

Στο 306 αυτό ακριβώς το πράγμα έκαναν Wink

λες? μπορει, τι να πω? θα ειναι λαθος ομως γιατι ετσι αδικουν τους ηδη κατοχους ενος μοντελου.
KouKou - Σαβ 19 Απρ 2008, 15:02:39
Θέμα δημοσίευσης:
Λες και τους νοιαζει!
Steve - Τρι 22 Απρ 2008, 17:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
και οι υπολοιποι που το πηραμε με 5αρι Μ@...ες ειμαστε???

Ναι ναι ναι! Very happy
myth έγραψε:
αμα γινει κατι τετοιο θα τους σφαξω στην peugeot Evil Evil

Θα τους κλ@σεις μια μάντρα Big wink
μαζί με το μαντρόσκυλο
μαζί με το μαντρότοιχο
myth - Τρι 22 Απρ 2008, 17:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
myth έγραψε:
και οι υπολοιποι που το πηραμε με 5αρι Μ@...ες ειμαστε???

Ναι ναι ναι! Very happy
myth έγραψε:
αμα γινει κατι τετοιο θα τους σφαξω στην peugeot Evil Evil

Θα τους κλ@σεις μια μάντρα Big wink
μαζί με το μαντρόσκυλο
μαζί με το μαντρότοιχο

και στα 2 συμφωνω..ετσι το ειπα Laughing Laughing
Steve - Τρι 22 Απρ 2008, 17:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
και στα 2 συμφωνω..ετσι το ειπα Laughing Laughing

Silly