Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - προβλημα air condition dimitris_206 - Σαβ 08 Μάρ 2008, 18:53:36 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα air condition
εχω το εξης προβλημα ενω παταω το κουμπακι του a/c και το βαζω στο 1 δεν βλεπω να παιζουν οι στροφες ωστε να μου δειξει οτι μπηκε το air..το κοιταξα κιολας και ειδα οτι το a/c δεν κομπλαρει καθολου...γιατι??μηπως εχει χαλασει η μηπως παιζει καμια περιπτωση οτι επειδη δεν εχει φρεον δεν κομπλαρει....οταν παταω το κουμπι της αντιστασης ακουγεται το ρελε που ανοιγει ενω οταν παταω το κουμπι του a/c δεν ακουγεται απολυτως τιποτα...τα νευρα μου οχι τιποτα αλλο αλλα ερχεται καλοκαιρι κ πρεπει να το φτιαξω giannis27 - Κυρ 09 Μάρ 2008, 00:07:30 Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον απο το φρεον ειναι! Touristas - Κυρ 09 Μάρ 2008, 08:31:01 Θέμα δημοσίευσης:
Το πιθανότερο δεν έχει φρεον το κύκλωμα και γι’αυτό δεν λειτουργεί .
Η πιθανότερη αιτία είναι το ψυγείο του A/C ή το φίλτρο. PHSYBORG - Τετ 10 Ιούν 2009, 21:36:20 Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Το πιθανότερο δεν έχει φρεον το κύκλωμα και γι’αυτό δεν λειτουργεί .
Η πιθανότερη αιτία είναι το ψυγείο του A/C ή το φίλτρο.
ψυγειο βλεπω με μια αναζητηση στο φορουμ πολυ συχνο φαινομενο.
ποσο παει το μαλλι ?
γιατι χανει τοσο ευκολα φρεον το ρημαδι ? vassilis13 - Πεμ 11 Ιούν 2009, 15:00:09 Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σε όλους,
Εμένα (ένα 206 XT 1.4) με το που πατάω το "A/C" ακούγεται το ρελέ να ανοίγει, και τη συνέχεια ακούγεται ένας συνεχόμενος θόρυβος-βουητό. Η απόδοση σε κρύο αέρα είναι ελάχιστη. Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο και μου είπε ότι πρέπει να το βάλει σε ένα μηχάνημα για έλεγχο (που διαρκεί περίπου μια ώρα) για να ελέγξει φρέον και 1-2 άλλα υγρά που μου είπε. 'Ανοιξε το καπώ και έπιασε ένα λεπτό μεταλλικό σωλήνα κοντά στο προφυλακτήρα και μου είπε ότι το μηχάνημα δείχνει να δουλεύει. Εκείνη τη στιγμή υπήρχε άλλο αμάξι, οπότε δεν περίμενα και έφυγα. Υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο φρέον ή "παίζει" καμμιά πιο σοβαρή ζημιά ?
Βασίλης panos 206 - Πεμ 11 Ιούν 2009, 18:30:10 Θέμα δημοσίευσης:
Η γνώμη μου είναι να το πας να στο κοιτάξει ο μάστορας για να δεί αν όντως χρειάζεται φρέον,μιας και η απόδοση στο κρύο είναι χαμηλή. action_peugeot - Τετ 17 Ιούν 2009, 22:11:53 Θέμα δημοσίευσης:
όπως σου είπαν και πιο πάνω το A/C θέλει freo όσο γεια τη διαρροή θέλει ψάξιμο vassilis13 - Παρ 19 Ιούν 2009, 20:38:15 Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά το πήγα και με 65euro το γεμίσαμε και θόρυβος δεν ακούγεται.
Μέχρι στιγμής όλα καλά ...