BTS έγραψε: |
Δεν είναι πολύ πλούσιος, ούτε και πολύ φτωχός. Έχει μία σταθερή δουλειά και δεν έχει πολλά έξοδα. Εννοείται, χωρίς παιδιά. |
Μαζεύει χρήματα και αφού πουλήσει το ραλί,σαξο,206,κλιο κλπ του, παίρνει με άπειρες δόσεις ένα τέρας που πάντα θαύμαζε στους αγώνες. Τμή 10εκ+. |
Το εν λόγω τέρας το έχει για καθημερινές μετακινήσεις και όπου πάει έχει μονίμως το άγχος μην του το γρατζουνίσουν ή τρακάρουν. Στο δρόμο το πάει αργά γιατί καίει τ'άντερα του και έχει ακριβά ανταλλακτικά και συντήρηση. |
Ομολογεί δε στην παρέα του ότι δεν μπορεί να βρει τα όρια του. ![]() |
Εσείς θα το κάνατε; |
Από μια πρόσφατη εμπειρία, μου ήρθε η ιδέα για αυτή την ψηφοφορία.
Παίρνουμε το μέσο μέλος του κλαμπ (στο περίπου...). Δεν είναι πολύ πλούσιος, ούτε και πολύ φτωχός. Έχει μία σταθερή δουλειά και δεν έχει πολλά έξοδα. Εννοείται, χωρίς παιδιά. Μαζεύει χρήματα και αφού πουλήσει το ραλί,σαξο,206,κλιο κλπ του, παίρνει με άπειρες δόσεις ένα τέρας που πάντα θαύμαζε στους αγώνες. Τμή 10εκ+. Το εν λόγω τέρας το έχει για καθημερινές μετακινήσεις και όπου πάει έχει μονίμως το άγχος μην του το γρατζουνίσουν ή τρακάρουν. Στο δρόμο το πάει αργά γιατί καίει τ'άντερα του και έχει ακριβά ανταλλακτικά και συντήρηση. Ομολογεί δε στην παρέα του ότι δεν μπορεί να βρει τα όρια του. ![]() Εσείς θα το κάνατε; |
DimiP έγραψε: |
Θα το εκανα ! αν ειχα λυσει αλλα προβληματα (σπιτι,οικογενεια,μελλοντικη εξασφαλιση,κ.λ.π, κ.λ.π) |
Miltellas έγραψε: |
Επιλέγω το 3.
Αν και ένα 206RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε πλήρως. Δεν με πειράζει καθόλου να μην έχω το δυνατότερο αυτοκίνητο, με πειράζει πάρα πολύ όμως εάν δεν ξέρω να το οδηγώ. Ένα RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε παντού και πάντα. Ίσως το γεγονός ότι δεν προβλέπω να βγάζω αρκετά χρήματα να έχει περιορίσει τους στόχους μου, αλλά πιστεύω ότι ένα 206RC θα με ικανοποιούσε 100%. Και αν έτρεχα και με ένα Ραλλάκι σε αγώνες θα με βόλευε και το 206 που έχω ήδη και θα ικανοποιούμουν 200%. Όνειρα μακρινά αλλά τουλάχιστον όχι ανέφικτα. Και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... |
pugsang έγραψε: |
Εγω δεν νομίζω να μπορεσω ποτε να αποκτήσω αυτοκίνητο ανω των 10εκ.Οχι οτι είμαι τοσο φτωχος για να το αγοράσω αλλα γιατι είμαι τοσο φτωχός για να το συντηρήσω.Ειναι κριμα να εχεις τετοιο αυτοκίνητο και να φοβάσαι να το ανοίξεις μηπως καψει λιγο παραπανω ή βγάλει καποια βλάβη που δεν θα μπορεις να την φτιαξεις ή να φοβάσαι να το πας για προγραμματισμένο service μηπως και σου ζητήσουν υποθήκη το σπίτι για να το παρεις πίσω.Εγω βολευομαι μια χαρα και με το 106 την οδηγική απόλαυση που ζητάω μου την δινει και με το παραπάνω οποτε γιατι να βαλω μπελάδες στο κεφάλι μου?Αν και οταν χρειαστεί να αλλαξω αυτοκίνητο μαλλον για κατι σε μικρο 2λιτρο με βλέπω(βλ.clio) |
Sidobre έγραψε: |
Πάντως το πιο λογικό για εμένα είναι κάποια στιγμή αργόοοοοτερα να πάρω κανένα 407 Coupe για την οικογένεια...
|
Miltellas έγραψε: |
Επιλέγω το 3.
Αν και ένα 206RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε πλήρως. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Ναι καλά μην φας................. |
ΥΓ. Chris πιστεύω πως δεν χρειάζεται να πω πως δεν αναφέρομαι σε σένα στην αρχή του θέματος. Ούτε καν σε γνωρίζω άλλωστε. Το λέω γιατί με παραξένεψε λίγο η απάντηση σου. |
Vaggelis έγραψε: |
Πάντως εγώ, δεν θα έλεγα όχι σε ένα Type-R αν είχα 60000 ευρώ στην άκρη (το Type-R έχει ~30000 ευρώ, το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; ) |
lia206cc έγραψε: | ||
Υπάρχουν όμως και κάτι παλαβές που έχουν 1 Ευρόπουλο στη τσέπη και κοιτούν με ανοιχτό το στόμα επί 1 τρίμηνο το Type R σε βιτρίνες περιοδικά κουλουπού και σκουπίζουν τα σάλια τους (σλούρπ σλούρπ) Ναι αλλά πού 1 Ευρώ πού 30.000? Και ένα πρωί που σηκώθηκαν στραβά, πάνε στην Peugeot και αγοράζουν με 1 Ευρώ στην τσέπη το CC που λέγεται ότι ξεκινάει απ' τα 17.700. Έλα ο δοσάς ο δόσατζης ο καλός ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!! Όμως βρε αδερφέ... μία ψόρα έχουμε σ' αυτή τη ζωή... και ξαφνικά ενώ είσαι χρεωμένος 17.699 Ευρόπουλα, ΒΑΛΕ και τούτο ΒΑΛΕ κι εκείνο ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ... Και μόλις βγείς απ' την αντιπροσωπεία διαπιστώνεις ότι το τσεκ μαζί με τους τόκους των δόσεων φτάνει τα 30.000 !!! 30.000 Ευρώ ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ Type R ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟ ??? Χτύπα τώρα το κεφάλι σου στον τοίχο ανόητη ξανθιά ξεμυαλισμένη. Πού θα βρείς τώρα 200 αλογα ??? 3ο χωματόδρομο δεξιά στην 1η ραχούλα στο σταύλο του μπαρμπα-αλέκου ??? ΚΛΑΨΕ... ΚΛΑΨΕ !!! Κλάψε και πλήρωνε και ανέβαζε πίεση 200 κάθε φορά που θα σε κάνει σκόνη ο κάθε ζουμπακόμαγκας γκαζοkiller ![]() ![]() ![]() |