PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206 - "Θόρυβος" στο τιμόνι...

netblaster - Πεμ 06 Μάρ 2008, 18:21:19
Θέμα δημοσίευσης: 206 - "Θόρυβος" στο τιμόνι...
Καπου το εχω ξαναδει σαν θεμα αυτο, αλλα δεν μπορω να το βρω, οποτε ας το μεταφερει καποιος εκει αν το βρει...

Στα του προβληματος τωρα...

Οταν στριβω το τιμονι δεξιοστροφα (το τιμονι κεντραρισμενο αρχικα), περιπου στη μιαμιση στροφη ακουω ενα τακ απο μπροστα δεξια!!! Δε νοιωθω χτυπο στο τιμονι η αλλη δονηση, απλα ακουω το ηχο... Ο ηχος ακουγεται και απεξω, οχι δυνατα, αλλα ακουγεται... Αυτο το εχω εντοπισει οταν το αυτοκινητο ειναι ακινητο ή κινουμαι με μικρη ταχυτητα, στα πιο πολλα χιλιομετρα δεν το εχω παρατηρησει, αλλα οι θορυβοι ειναι περισσοτεροι τοτε και ισως να μη φτανει στα αυτια μου...

Το τακ αυτο το κανει μονο οταν στριβω δεξιοστροφα με κεντραρισμενο αρχικα τιμονι...

Οταν το εχω στριμμενο τερμα αριστερα και στριβω δεξιοστροφα για να κεντραρω δεν ακουγεται ο ηχος αυτος...
sps - Πεμ 06 Μάρ 2008, 19:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μου κανει κι εμενα αυτο τον ηχο και μαλλον ειναι απο χαλασδμενο τοπ μουντ που εχω και προκειται να το αλλαξω.
Επισης εχω ελεγξει και κρεμαγιερα και ειναι οκ.
Τελος να συμπληρωσω πως αλλαζοντας τα ρεκορντ που ειχα μειωθηκε κι αλλο ο θορυβος ο οποιος ακουγοταν δεξια αριστερα.
antonios16V - Πεμ 06 Μάρ 2008, 20:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρωσε λιγο τα παξιμαδια των αμορτησερ για αρχη μηπως κολαει καποιο ρουλεμαν αναρτησης απο πολυ σφιξιμο και κλωτσαει το ελατηριο.
netblaster - Πεμ 06 Μάρ 2008, 22:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σημειωνω πως η αναρτηση ειναι "μαμα" και δεν εχει λυθει ποτε μεχρι τωρα...

Οποτε, το τοπ μαουντ ειναι μια απαντηση, αλλα θελει λυσιμο για να δω αν ειναι οντως αυτο...
elias - Δευ 17 Μάρ 2008, 08:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα όταν στρίβω τελείως το τιμόνι δεξιά. Μόνο που σε μένα δεν είναι ένα απλό τακ αλλά ένα μεγάλο κρακ. Το ακούω σπάνια και μόνο όταν ξεπαρκάρω από αριστερά, αλλά αν θέλω όμως μπορώ να το προκαλέσω. Το πήγα αντιπροσωπεία, το ακούσανε αλλά δεν έκαναν κάτι. Μάλλον το ελατήριο μου είπαν ότι το προκαλεί. Αρχισε μετά από την αλλαγή των αμορτισέρ οπότε μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά με το πέρασμα.
AlienHack - Τρι 05 Αύγ 2008, 13:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα και το ποστ μου μάλλον ενοεις οτι το εχεις ξαναδει καπου το προβλημα σου

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13122&highlight=%F7%F9%F1%E9%F2+%EB%FD%F3%E7

εμενα μετα απο πολύ κοπο βρήκαμε οτι ειναι η κρεμαγιέρα... θέλει αλαγμα , και ειναι πανακριβες οι ατιμες. μεταχειρισμένη αναγκαστικα. αν εχει κανενας καμια παλιά... ή ξερει κανενα χτυπημενο 206 που πουλιέτε για ανταλακτικα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες