volvos έγραψε: |
η πυρος ειναι κανονικα για βραχυκυκλωμα κλπ κλπ
οι τρομοκρατικες ενεργειες-εμπρησμος ειναι αν στο καψουν επι τουτου ![]() |
fynos έγραψε: |
Εγώ δεν έχω να πω τπτ επί του θέματος . . . καλά ξεμπερδέματα μόνο !
Γενική ερώτηση -> Από περιέργεια και μόνο . . . . τι ξέρετε για το μαρκούτσι του υδραυλικού τιμονιού πάνω από την πολλαπλή ?!?!? Κάθε πότε αλλάζεται αυτό ? |
yiokoy έγραψε: |
Καλησπερα
πριν απο 5 μιση περιπου χρόνια, η αδερφή μου, εκανε το τραγικο λαθος να αγοράσει ενα 307 XSi 1.6. Δεν ξερω αν ετυχε αλλα το συγκεκριμενο αμαξι το εχει πληρωσει χρυσο και σαν να μην εφτανε αυτο, το περασμενο σαββατο, λιγα μετρα μετα απο ανεφοδισμο σε βενζιναδικο, πήρε φωτια. Εντελως ξαφνικά. Να σημειωσω πως τα service γινοντουσαν ολα κανονικά σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Η φωτια ξεκινησε απο μπροστα δεξια. Ευτυχως τα παιδια στο βενζιναδικο την εσβησαν αλλα οτι πλαστικο υπηρχε στο χωρο της μηχανης, εχει καταστραφει. Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα. Στο συνεργειο εγινε μια προχειρη εκτιμηση και το κοστος φτανει στα 4000 ευρω. Μετα απο 2 μερες θα εχει λεπτομερη προσφορα. Με το σκεπτικο οτι η αξια του ειναι κατω απο 9000, δεν ξερω αν συμφερει να επισκευασθει το συγκεκριμενο οχημα. Ασε που ουτε να το δει δε θελει πια. Εχω αναλαβει ολη την αγγαρεια. Αν εχετε καμια προταση θα ημουν υποχρεος. |