PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Αλλαγή λάμπας προβολέα ομίχλης στο 206

tanto - Κυρ 02 Μάρ 2008, 19:57:26
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αλλαγή λάμπας προβολέα ομίχλης στο 206
Εχει αλλαξει κανεις καμμενο λαμπτηρα σε προβολεα απο 206? Καλα τα κανονικα φωτα αλλαζουν ευκολα (αν και 2 φορες που το εχω κανει καταγδαρα το χερι μου) αλλα στο προβολεα πως γινεται? Αγορασα ενα λαμπτηρα και οταν εσκυψα να δω τι γινεται ειδα πλαστικα ακριβως κατω απο το θολο.Αυτα βγαινουν ευκολα ή θα κανω καμια ζημια.
kovac - Κυρ 02 Μάρ 2008, 23:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
Στρίβεις τελείως τη ρόδα (για να χωράει το χέρι και να βλέπεις και τι κάνεις) και απλά ανοίγεις το πορτάκι του θόλου προς τα πάνω. Wink
fynos - Κυρ 02 Μάρ 2008, 23:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν έχει πορτάκι ο θόλος σου, ξεκρεμάς το μισό και αλλάζεις την λαμπίτσα !
Χέρια μες στην μουντζούρα . . . . και φυσικά δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσεις κάτι !
tanto - Δευ 03 Μάρ 2008, 11:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ παιδια,ειδα ενα πορτακι πανω στο πλαστικο του θολου και σκεφτηκα οτι αυτο πρεπει να βγαλω αλλα επειδη δεν ηθελα να σπασω τιποτα ειπα να ρωτησω πρωτα (και πολυ καλα εκανα οπως φανηκε).
Θα του κανω ενα τοπικο πλυσιματακι και αφου στεγνωσει θα επιχειρησω την αλλαγη,εχει τη βρωμα της αρκουδας εκει κατω.
Randy - Τρι 14 Οκτ 2008, 01:19:12
Θέμα δημοσίευσης:

αυτε εδω φοραω εγω γιατι ειναι φθηνες, δεν ειναι καγκουριαρικες(μπλε φως κλπ).. ΟΜΩΣ: στον πρωτο μηνα καηκε το αριστερο προβολακι..

Μπορω να το αλλαξω μονος μου η μπα? αφου ξεκουμπωσει η πορτουλα, μετα τι γινεται?
SnakeMJK - Τρι 14 Οκτ 2008, 08:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι τίποτα να τις αλλάξεις μόνος. Αλλά αν θυμάμαι καλά, ίσως ένα από τα δύο φανάρια χρειαστέι να το βγάλεις εντελώς για να αλλάξεις την λάμπα, καθώς είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα....
Stevon - Τρι 14 Οκτ 2008, 10:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο ρωτάς για την λάμπα....
και λές το προβολάκι, εννοείς προβολείς ομίχλης?? ή της μεσαίας - μεγάλης σκάλας??
Randy - Τρι 14 Οκτ 2008, 16:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon ναι για τα προβολακια ομιχλης λεω...(Η1, στο αμαξι μου τουλαχιστον!)

Offtopic:επισης να θυμηθω να σου στειλω pm με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινητου μου να μου βρεις μαρκα αμορτισερ που φοραει, τυπο-μαρκα ελατηριων,αντιοστρεπτικες και ραβδους στρεψης,κλπ να ξερω τι θα αλλαξω..
Stevon - Τετ 15 Οκτ 2008, 15:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τα δημοσιευματα , μεταφέρθηκαν , στο παρών τόπκ.

υ.γ=για ότι θές στείλε π.μ. Wink

Έκ της Mod-Team
Stevon

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες