papasmurf735 έγραψε: |
τα πεταλ μπαινουν γιατι τα εχω βαλει εγω στο rallye μου για τον λεβιε δυστηχως δεν μπαινει και αν θυμαμαι καλα κοστιζουν γυρω στα 80-100€ μαζι με το foot step που μπαινει αριστερα διπλα στον συμπλεκτη αλλα πανε και χωριστα.
για την τιμη τωρα κανε ενα τηλεφωνακι στην lion νασου πουν ακριβως γιατι εγω ειχα βαλει και αλλα οταν το πηρα ελπιζω να βοηθησα!!!! ![]() |
papasmurf735 έγραψε: |
1)μου τα εβαλαν οταν ηρθε το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια της πατρας
2)αν θελεις μπορω να κοιταξω αυριο για κωδικους αν υπαρχουν στην αποδειξη που μου εδωσαν. 3)η παραγγελια εγινε πατρα και τους ειπα απλως οτι θελω τα πεταλ,μασπιε και λεβιε ταχυτητων απο το GT στο rallye και μου τα εβαλαν εκτος απο το λεβιε ο οποιος δεν μπαινει |
stazzy έγραψε: |
Έχουμε και λέμε, τα παρήγγειλα μόλις πριν 3 ώρες:
1) Χειρόφρενο: 9646Η0 -->46.67€ 2) Μοχλός Ταχυτήτων 9646Η6 --> 67€ 3) Foot Rest 9646H1 --> Δεν γνωρίζω ![]() Στάθης |
efibaco έγραψε: | ||
Στάθη καλησπέρα και με γεια! Για το μοχλό ταχυτήτων εννοούσα αυτό που έχει το GT (είναι όλο απο αλουμίνιο...), και όχι αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία... |
STELIOS έγραψε: | ||||
Stazzy εδωσες 67ευρω για αυτον το μοχλο ??? ![]() efibaco φαντζωμαι εννοεις αυτον εδω (47 ευρω καινουριο απο ebay - μαζι με εξωδα αποστολης...) Αμα θες κανονιζουμε και στον παραγκελνω. Εγω προσφατα εβαλα αυτον εδω στο 206 (30 ευρω με αποστολη) |
STELIOS έγραψε: |
Eιδα τελικα πουληθικε, εσυ το πηρες? |
STELIOS έγραψε: |
Stazzy εδωσες 67ευρω για αυτον το μοχλο ??? |
Jim207GT έγραψε: |
Άντε Στάθη ακόμα το CC..... |