alekoukos106 έγραψε: |
whata means αναμονη????ποιον περιμενω???????? ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
με το που θα δειτε ταμπελα λεγραινα μετα εχει μια αριστερη σε καπακια φυλαγμενη δεξια που βγαζει σε μια ευθεια μεγαλη |
θα εχετε ως σημαδη κυριως την ευθεια και το γηπεδο... |
alekoukos106
whata means αναμονη????ποιον περιμενω???????? |
Giannis307 έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχω αδεια μεχρι τη 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελεος! |
alekoukos106 έγραψε: |
γιωργο αν θες αλλαζουμε θεση!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
γιατι το 106 δεν λειτουργει???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() αμα ερθω με το νισσαν???? ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
καταλαβατε τι εχει παιξει ε/.? μυριστηκαν δωρακια και ερχονται μπας και τσιμπησουν κανα προγραμμα τσαμπα οι τσαμπατζηδες |
booster έγραψε: |
θα έρθω κι εγώ παιδιά με τη κοπέλα μου (2 άτομα δηλαδή). Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα θα πάρω τη πρόσκληση κατευθείαν εκεί. |
nickzotos έγραψε: |
τι δωρα θα εχει;; |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Την Αγάπη μας... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() +1 στριπτιζ απο εμενα....! ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Αν καποιος μενει κοντα Καλλιθεα ή κατεβει απο Συγγρου γιατι οχι να συναντηθουμε και να παμε παρεουλα(like a κομβοι).
6 χρονια ημουν στην Αθηνα αλλα τοσο μακρια δεν εφτασε η χαρη μου. Ειμαι και ολιγον τι βλαχος οποτε... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Κανονιζουμε να παμε παρεουλα.... ![]() |
Κανονιζουμε να παμε παρεουλα.... ![]() Οποιος αλλος θελει μπορει να ερθει ΣΕΦ και να ακολουθησει... ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Ωχ...προσεχε τα αυτα Πανο! |
kovac έγραψε: |
αλεκουκους - (1) - (αναμονη)
ζησης - (1) - (αναμονη) volvos - (1) - (αναμονη) memsound (2) - (αναμονή) Sidobre (2,5) - (αναμονή)* grpap (2)- (αναμονη) STELIOS (2)- (αναμονη) Πάνος (1) - (αναμονη) Kourk (1) - (αναμονη) Toutistas - (2,5) - (αναμονή) coolalexis - (1,3-παχυνε) - (αναμονη) mikerrgp (1 +1 για υπηρεσιακό γευμα για τον σωφερ) - (αναμονή) xrisa-xs - (1) - (διαμονή) με προοπτική το 1 να γίνει 3,5 Ghost Dog - (2) - (αναμουνι) zaf-(2)-(αναμονη) PUG306-(1)-(αναμονη) kovac (1) (αναμονη) (ίσως έρθει κ ένας φίλος που θα πάρει πρόσκληση από κει). |
p206xs2 έγραψε: |
Υπάρχει κάποιο deadline για να απαντήσουμε αν θα έρθουμε τελικά;
Πχ, το Σάββατο θα υπάρχει χρόνος; Ή ακόμη και την έσχατη στιγμή, δηλαδή την Κυριακή; |
Lef205 έγραψε: | ||
Ωχ...προσεχε τα αυτα Πανο! ![]() |
Πμ τα στοιχεια μου. ![]() |
Λεφο δεν θα ρθεις να γνωριστουμε επιτελους και να θαψουμε το μεγιστο δον μαστροκορλεονε "Τασο". ![]() |
Gr@lly έγραψε: |
ΑΝ εχω αδεια και εγω ....
Θα τα κάνω πλακακια με τον διοικητη μου... |
Giannis307 έγραψε: |
Τουλαχιστον θα κοψετε ενα μικρο κοματακι για τον Γιαννακη307?? |
Μιλησα με ντινο (γκαγκασταθης)
μας στελνει ενα ζευγαρι βαλεο φαναρια μπλε(δε ξερω απο αυτα μη βαρατε to μονο που ξερω ειναι οτι λιανικη εχουν καπου 300) δωρο για τη πιτα ![]() |
Φυσικα, και θα το φαω εγω..... ![]() Μηηην ανησυχεις καθολου εσυ!!! ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Η ομάδα ποδοσφαίρου θα μας τιμήσει? |
nickzotos έγραψε: |
λογικα ενα ατομο και εμενα...αλλα γιατι κανεις δεν μου λεει τι δωρα θα εχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
SnakeMJK έγραψε: |
Βασικά θέλω να δείξω σε κάτι φοβισμένους μηχανολόγους πως μπαίνουν με γεμάτη τρίτη στο πέταλο ![]() |
γεμάτη με τι?
φασόλια? φακές? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πετρο ποσα ατομα???
τωρα που σε βρηκα με επαιρνες τηλ αλλα επηζα.... αμα ειναι κυριακη μιλαμε και για λεφτα |
Ghost Dog έγραψε: |
Οποιος αλλος θελει μπορει να ερθει ΣΕΦ και να ακολουθησει... ![]() |
crusader έγραψε: |
Υπολογίστε και 8 άτομα από την ομάδα ποδοσφαίρου. ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||
Και ειδικό μενού για να διατηρηθούμε σε καλή φυσική κατάσταση...!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Ο δρόμος που συμφέρει είναι προς Καλύβια μετά συνέχεια μέχρι Παλαιά Φώκαια και στο τέλος παραλιακώς ![]() |
volvos έγραψε: | ||
μην επιμενεις το εχω κανει απειρες φορες... |
αλεξ εχω παει πολλες φορες εκει...
απο καλυβια ειναι πολυ παραπανω σε ωρα καθως μπλοκαρεις κινηση φαναρια κλπ κλπ απο λαυριου βαζεις το κρουζ στα 120 και πας σταθερα ως λαυριο.μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο πετρος που μενει εκει οσον αφορα μανθο την υπογραφη σου τι να πω... απλα γελανε και τα τροπετα με τις καταρες σου ![]() υ.γ. μπαινει παπι να σε κραξει αλλαξε τη ![]() |
Μπορειτε να πειτε 12.30 μετα την εξοδο της αττικης οδου για μαρκοπουλο περιπου κανα χιλιομετρο πιο μετα εχει πριν απο ενα φαναρι ενα car wash δεξια...
μπροστα στο car was... να τονισω οτι συμφερει να πατε ολη τη διαδρομη ευθεια λαυριου να περασετε απο λαυριο και μετα απο σουνιο και να καταληξετε λεγραινα. ειναι πιο κοντα απο το να στριψετε π.χ καλυβια και να συνεχισετε παραλιακα.. |
p206Mike έγραψε: |
12.00μμ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ PMR ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 6 |
Road_Runner έγραψε: |
Τελικά δεν θα με πάρει και εμενας κανεις μαζι του? ![]() ![]() Ζήση θα με φορτώσεις? Υποσχομαι να μην φοβαμαι στις στροφες και να μην σου λεω να κοψεις στο πέταλο ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Επειδή την έχω κάνει την διαδρομή και επί τη ευκαιρία την τσέκαρα και στο χάρτη μέχρι Λαύριο από Μαρκόπουλο είναι 5χλμ επιπλέον απ'ότι Μαρκόπουλο Λεγραινά μέσω Καλυβίων και Αναβύσσου ![]() ![]() ![]() Μην κάνεις σαν μικρό παιδί, δεν μιλάμε για αναρτήσεις ![]() ![]() ![]() |
zaf έγραψε: |
Εγω παντως μανθο ψηνομαι για καφεδακι!! |
Ghost Dog έγραψε: |
Οοοοοοοχι ρε γμτ...........
Παρασκευη τελειωσαμε απο εξεταστικη,σημερα πηγαμε για μαθημα και ειδαμε στον πινακα ανακοινωσεων οτι αυριο εχουμε εργοταξιο απο τις 9:00 το πρωιιιιιιιι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ερθουμε κατα τις 2, μεσ' στα χωματα.........(ελπιζω να μη σιχαινεστε ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Τελικα κανονισα με ζιση. Θενκς Μαικ...
Θα τα πουμε στο ΣΕΦ στις 12 |
Ζητω συγνωμγη για την μη παρευρεση μου στην κοπη και για τυχον αναστατωση στον αριθμο των ατομων.
11.30 αναχωρηση απο πλατεια Δαβακη στη Καλλιθεα. 12.20 ακομα στο δευτερο φαναρι της βουλιαγμενης. Αναστροφη και βουρ απο παραλιακη. 1 παρα τεταρτο στη παραλιακη. Οσο μπορεσα να προχωρησω αλλα τοσο με ειδατε και σεις. Δεν αντεξα ουτε εκει αναστροφη και ταξιδι για κατω. Και σας να μην εφτανε αυτο στην εθνικη εκει που το οριο ειναι 120 ξαφνικα προεκυψε κομματι με οριο 80. 123 εδειξε το πιστολι του κυριου,5 ποντους στο διπλωμα και 100 ευρω προστιμο αντι για 350 και αφαιρεση διπλωματος για 2 μηνες. Αυτα. Ευελπιστω σε καλυτερες μερες την επομενη φορα που θα συναντηθουμε. ![]() |