206wrc έγραψε: |
Κάναμε και την πρώτη μας νίκη στην Ξάνθη με το δανεικό 106 από το Μητσάκο..
Είδωμεν για την Κοζάνη ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() |
kane έγραψε: | ||
κάποιο σε αποκαλουν γκαντεμη/σκατοστομο/κακοψυχο κτλ...ε σε τέτοιους δε δινουμε φωτο ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
http://public.fotki.com/gpimages/agones/1--/dsc4827.html
φωτογραφίες του αγώνα από τον μετρ Γιώργο Παπαδόπουλο. το site είναι καινούριο και θα προβάλει φωτογραφίες από events όλη την χρονιά. πολύ καλή προσπάθεια ![]() ![]() Καλά για τα παιδιά τί να πω για μία ακόμη φορά απέδειξαν τί μπορούν να κάνουν. Πού να πίεζαν κιόλας μια και ο σκοπός ήταν να γυρίσει το αυτοκίνητο στην κανονική του και όχι στην "μουσική" μορφή (βλ βιολί ![]() Το αυτοκίνητο όντως έχει αποδείξει πάρα πολλά και είναι έρωτας (ευχαριστώ Σακη μου) αλλά το έχω οδηγήσει ελάχιστα και Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου λόγω επισκευών ![]() ![]() Απ'ότι μίλησα με Μανώλη κ Σάκη το τερατάκι (yaris) μάλλον θα κάνει ντεμπούτο στο Θερμαϊκού αν και ο Σάκης μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις ![]() ![]() ![]() u rule!!!! |
Pughell έγραψε: |
Γενικα παντως με το 13αρι τα πραγματα δεν ειναι τοσο "ροδινα" ιδιαιτερα στα κομματια που ειναι λιγο πιο ψηλα,προς το τελος της ειδικης.
Το λεω καθως το 2005 τα δοκιμαστικα τα καναμε με το δικο μου και εβλεπα σε γενικες γραμμες πως ανταποκρινεται... Εσενα βεβαια θα σε σωσει το σχεσατο σασμαν,απλως υπολογιζε να κινεισαι με μια κατω ωστε να μην βρεθεις σε καμια περιπτωση κατω απο τις 5000. |