antoni207cc έγραψε: |
Όσο αφορα τώρα για μια απάντηση απο τον Κώστα για την εωεργοποίηση απο το συνεργίο τι ακριβώς εννοείς ? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής ? |
brz20 έγραψε: |
...Κατα δευτερον γραφε με ελληνικα μικρα γραμματα εκτος του πρωτου για να καταλαβαινουμε ολοι τι λες.
Αυτην την στιγμη μου εχουν πεταχτει τα ματια εξω... |
MEMsound έγραψε: |
...αν και είμαι φανατικός pioneer-άκιας ![]() http://www.alpine-electronics.gr/index.php?id=298 μεγειές μεγειές ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Οταν βλεπω Alpine μου ερχονται στο μυαλο εικονες απο τειχος βερολινου
καλασνικοφ και γενικα κατραπιεση σε οτι εχει να κανει με ομορφια και χρωμα...καταθλιπτικον!!! |
MEMsound έγραψε: |
ναι ρε αλλα αυτό κάνει μια περιουσία!!!!!!!
μιλάμε για την γενική σχεδιαστική γραμμή... με τις γραμματοσειρές με παυλες κλπ κλπ τα κορυφαία αλπινε ειναι οντως γαματα (ιδίως οιστις τελευταίες σειρές)_ τα απλά όμως (όπως και τα κορυφαία παλαιότερων σειρών) ήταν λίγο "καπως".... ![]() ![]() |
Vrass! έγραψε: |
Απλά να έχεις υπ'όψιν ότι οι αντάπτορες που ανέφερε ο plaketokofths υπάρχει περίπτωση να μη συνεργάζονται άψογα με την οθόνη. Δεν θα έχεις δηλαδή όλες τις ενδείξεις και με την ίδια διάταξη που τις βγάζει το μαμά ραδιο-cd αλλά μόνο καποιες βασικές. |
giannis27 έγραψε: |
τα χειρηστηρια στο τιμονι πρεπει να θελουν ανταπτωρα σωστα? |
fynos έγραψε: | ||
Και μάλιστα can bus. |
antoni207cc έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 207 CC ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΝΙΤΟR KAI CD PLAYER ME MP3. (TO ASPROMAYRO MONITOR) ZHTHSA NA MOY TOPOTHETISOYN AISTHITIRES PARKARISMATOS. 1) STO NTOYLAPAKI TOY SYNODHGOY EXW EISODOYS AUX KOKKINO-ASPRO ALLA OTAN SYNDEW TO MP3 MOY KAI PATAW STO SC-PLAYER MP3 THN EPILOGH AUX INPUT APO TO KOYMPI SOURSE DEN PAIZEI..MIPWS SYNDESAN TPYN AISTHITIRES PANW STHN EISODO MP3? 2) H TOPOTHETISH TVN AISTHITIRWN (ERGOSTASIAKOYS) DEN PERILAMBANEI TO KOYMPI APENERGOPOIHSHS TOY DIPLA STO KOUMPI TOY KLEIDWMATOS KATW APO TO CD-PLAYER. 3) DEN THA EPREPE NA EXEI ENDEIKSH STHN OTHONH GIA TO WARNING MHNYMA ? MIPWS RE PAIDIA MOY EKANAN MISH DOYLEIA? MOY EBALAN TOUS AISTITIRES KAI EXOUN MONO HXO XWRIS TIPOTA ALLO... TI LETE? 4) EIDA ARGOTERA OTI YPARXEI EXRVMH OTHONH APO MAMA H OPOIA EINAI POLAPLVN ENDEIKSEN ME EISODOYS VIDEO POY SOY DEIXNEI KAI THN DIADIKASIA METATROPHS APO COUPE SE CABRIO ME EXRVMV SXEDIAGRAMA..KATAPLIKTIKO..!!!!! EINAI DYNATON NA AFAIRESW TON XAZO-ASPROMAYRO MONITIR KAI NA BALW TO ALLO ? GINETAI APO SERVICE POINT THS PEUGEOT ? H THN PATISA GIATI MPAINEI MONO STO ERGOSTASIO STH GALLIA ME THN PARAGGELIA OTAN KATASKEYAZOYN TO AMAKSI..?? PAIDIA OPOIOS GNWRIZEI SXETIKA AS ME ENHMERWSEI.. EYXARISTW EK TVN PRWTERW. |
baden έγραψε: |
Αν αλλαξω radiocd |
Ο τίτλος σου δίνει αυτό -> http://www.telegraph.co.uk/connected/graphics/galleries/2007/ontrial/07/28/pixsix2.jpg Πράγματι αυτό θες να βάλεις ? |
kostas207GT έγραψε: |
Φιλοι μου εγω εβαλα συναγερμο με προιδοποιηση κιολας απο εξω και οχι την βλακια την εργοστασιακη και δεν εχω κανενα προβλημα.ολα δουλευουν ρολοι.επισης αλλαξα και το MP3 του GT μου και εβαλα DVD αλλα το εργοστασιακο το εβαλα στο ντουλαπακι συνδεμενο κανονικα.μην το αφαιρεσεις γιατι δεν τηα δουλευη το μενου του ρυθμισεις κτλ...απλα θελει προσοχη πολυ γιατι ειναι περιεργο με τα ηλεκτρικα του. |
fynos έγραψε: |
Ναι μπορείς να το βάλεις και από κάτω . . . . δεν έχεις πρόβλημα !
Ναι μπορώ να σε συστήσω . . . το βράδυ θα σου στείλω pm |
Ο τίτλος σου δίνει αυτό -> http://www.telegraph.co.uk/connected/graphics/galleries/2007/ontrial/07/28/pixsix2.jpg Πράγματι αυτό θες να βάλεις ? |
brz20 έγραψε: |
Το τετερτο υποθετω πως γινετε αλλα μαλλον πρεπει να παρεις και την ποιο top πηγη της εταιριας παντα. Τι εννοω.Στα δικα μας ας πουμε που ειναι μοντελα 2004 εχουν την κλασικη οθονη αλλα περνουν και την ενχρωμη.Μονο που πρεπει να παρουμε και το RCD RD4 ενω τωρα φοραμε το RD3. Η δουλεια γινετε και Ελλαδα αλλα ειναι δυσκολη οπως εχω ακουσει. Αυτο που λες περι γαλλιας και τοποθετηση εξ'αρχης θα σε γλυτωνε απο πολλα. Τωρα οσο να ναι περνεις καποιο ρισκο.Οχι στο οτι δεν θα παιζει αλλα στο οτι μπορει να σου κανουν οτι ζημια μπορεις να φανταστεις. Και εδω δεν εχει ποιοτικο ελενχο οπως θα ειχε στην Γαλλια λιγο πριν παρει τον δρομο του. Οποτε καλη σαν ιδεα αλλα πρεπει να παρεις αυτο το ρισκο. |
Steve έγραψε: |
2500 ευρώ έχει μόνο η πηγή ![]() |
theoxarhs έγραψε: |
Ok, παρόλα αυτά με την αλλαγή θα έχω bluetooth car kit και gps ? |
theoxarhs έγραψε: |
Θα παίζει το gps στην ελλάδα; |
myth έγραψε: |
τσαμπα πραμα τα 2500..... ![]() ![]() ![]() |
karnezis έγραψε: |
Να ρωτησω κατι.........μαμα πηγη σε 207 rc με 2 καλα ηχεια μπροστα ενισχυτη κ sub woofer δεν θα παιζει καλα???
θελει οπωσδηποτε αλλη πηγή??? ![]() |
mechanic έγραψε: | ||
To kefalaio "mama pigi" sto RC einai mia ponemeni istoria... ![]() ego exo allaksei ola ta ixeia me, dyo enisxites, sub kai ola eponyma kai best value to kathena (oste na min exo tin ypopsia oti mporei na evala kati fthino kai den apodidei kala...) To apotelesma? otan paizeis dynata i poiotita einai kali alla stin normal entasi, kata kapoio periergo tropo oi mesaies xanontai... diladi na to po allios yparxei thema me tin mama pigi oson afora tin poiotita ixou, eidika stis normal entaseis... kai to exo psaksei re paides oso den parnei, mexri kai prin ligo kairo me ton Mr Caza to idio thema palevame. exoume dokimasei isos ta panta apo thema rythmiseon alla apotelesma... ![]() Makari na exo kanei ego kati lathos kai vasika opoios exei tin gnosi i tin empeiria, as mou dosei mia lysi.... giati poly fovamai oti i aitia tis oxi kalis apodosis einai i pigi, alla pos tha parei ton poulo??? ![]() (stin apo kato thesi exo oragana parakolouthisis tou kinitira) |
stergios_ath έγραψε: |
εγω παιδια εκανα προσφατα αυτο με την μαμα πηγη..δηλαδη εβαλα τους ανταπτορες σε rca,και συνδεσα πανω στο ενισχυτη ολα τα ηχεια και ενα σαμπγουφερ..μπορω να πω οτι παιζει πολυ ωραια..βεβαια δεν εχει τις ρυθμισεις του ηχου οπως καποιο αλλο ραδιοσιντι αλλα πιστευω ειναι καλη και αξιοπιστη λυση χωρις πολλα λεφτα.. |
mechanic έγραψε: |
Xrisimopoiontas alli pigi
kai otan paizeis xamila xoris entasi, exei ayto to "krystalino" ? pou na se kanei na sou aresei oti kai na paizei? akoma kai efi thovi (pou leei o logos ![]() i kanei kai pali ayti tin "vythisi" stis mesaies? |
recife_rallye έγραψε: | ||
Δυστυχως αυτο ειναι και θεμα μονωσης.. Ειχα πηγη κενγουντ(και καυλιδερη μαλιστα,οχι φτηνιαρικη)την οποια πριν την βαλλω στο πεζο,την ειχα πανω στο μερσεντες 98' του πατερα και χωρις να εχει ποιοτικα ηχεια επαιζε αψογα(ειχε αυτο που ανεφερες πως οτι και να επαιζε σου αρεζε). Ε οταν την εβαλα στο πεζο,οπου ειχα και ενισχυτη ποιοτικο αλλα και ηχεια με @@,δεν μπορουσε να παιξει τοσο καλα και οπως ειπες και συ βυθιζόταν.. Μονωση στις πορτες και εισαι οκ..αλλωστε δεν ειναι και ακριβη αυτη η δουλεια και βοηθαει κιολας στην ανεση γενικα... ![]() |
Symperasmatika loipon:
prepei na valo monosi... (kai to rimadi einai pou einai theovaro, tha to varynoume tora kai allo? ![]() sto peripou, poso varos tha parei epipleon? apo pigi exete na proteinete kapoio montelo? |
Symperasmatika loipon:
prepei na valo monosi... (kai to rimadi einai pou einai theovaro, tha to varynoume tora kai allo? ![]() sto peripou, poso varos tha parei epipleon? apo pigi exete na proteinete kapoio montelo? |
recife_rallye έγραψε: | ||
Tαναση μην αγχωνεσαι..δεν εχει βαρος η μονωση..κανα 1-2 κιλα να παρει.. Πες ρε παιδακι μου οτι εβαλες κανα 2 κιλα την τελευταια βδομαδα που ξεσκιστηκες στο κοκορετσι και στα πα'ι'δακια επειδη πηγες σε ταβερνειο με τον κωλαρα εεε στελαρα ηθελα να πω ![]() Αυτη η πηγη που σου δειχνει ο μητσος ειναι πολυ καλη ![]() Γενικα η alpine κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι η Νο1 σε πηγες |
Vini έγραψε: |
...
Για να βοηθήσω έβαλα τους παρακάτω κονέκτορες: 1 x Connects 2 CTSPG007 - Peugeot 207, 307, 308, 407, 807 Stalk Control Adaptor 1 x Connects 2 CTRPG001 Reverse Sensor Interface For Peugeot 1 x Connects 2 CTJVCLEAD - Universal stalk lead for JVC Headunits .... |
drdino έγραψε: |
Νίκο το μόνο που δεν δουλεύει δλδ είναι η οπτική υποβοήθηση παρκαρίσματος; |
driver7 έγραψε: |
Φυσικά και παίζει... |
karnezis έγραψε: | ||
σιγουρα???γτ μου ειπε ενας φιλος μου οτι επανω δεν εχει το σηματακι mp3 που ειχε η πηγη στο αρχικο 207rc κ μου εκανε εντυπωση.......... ειναι δυνατον? |
driver7 έγραψε: | ||||
Rc F/l βλέπω έχεις κ εσύ...δεν ξέρεις αν παίζει? Εκτός και αν μόλις παρήγγειλες και δν είσαι σίγουρος. Πάντως να ξέρεις πως 100% παίζει mp3 και ας μην έχει σηματάκι mp3...πιθανόν να άλλαξαν πηγή και απλά η νέα να μην το γράφει! |
Στην φωτογραφία δεν φαίνεται το parking assistance, μας στράβωσε το φλας της κάμερας ![]() |
nOkpos έγραψε: |
η μαμα πηγη ειναι 4 χ 10 ρμς ![]() |
θα βαλω ενα subwoofer με ενσωματωμενο ενισχυτη......ενα 8καναλο ενισχυτη jbl κ 2 ηχεια μπροστα καλα! ολα αυτα θα παιξουνε με μαμα πηγη! ενταξει δεν περιμενω κανενα τρελο ηχο αλλα πιστευω θα βελτιωθει αρκετα ο ηχος μεσα στο αυτοκινητο! |
ironman02 έγραψε: |
Δεν αλλάζεις τη πηγή με μια πιο καλή και δυνατότερη και να μην βάλεις καν ενισχυτή? Θα είναι και καλύτερη και με usb κτλ ![]() |
Όχι. Ψάξε λίγο το forum και θα δείς οτι υπάρχουν αντάπτορες για τις aftermarket πηγές και συνεργάζονται κανονικά και με τα χειριστήρια και με το μενού του αυτοκινήτου. ![]() |
Aπ οτι εχω δει ειναι αρκετα ακριβοι οι ανταπτορες......... προτιμω να δωσω αυτα τα λεφτα σε καλυτερα ηχεια! Ενταξει ετσι κ αλλιως δεν θελω να φτιαξω κανενα ηχοσυστημα club....... απλα να βελτιωσω αρκετα το μαμα ηχο θελω! |
Εγώ έχω ακούσει ότι για εργοστασιακά ηχεία βάζουν πολύ μάπα γενικά. Χάρτινα κτλ. Πώς του 207 βγήκαν καλά? Περίεργο μου φαίνεται αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου. Για να το λές εσύ μπορεί και να είναι καλά σχετικά.. |
Μαριάνα έγραψε: |
Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που θεωρούν τα εργοστασιακά ηχεία ποιοτικά,
είμαι πολύ ικανοποιημένη. Την πηγή σκέφτομαι να την αλλάξω με μία Alpine. Εκτός του ότι πρέπει να πάρω και τον αντίστοιχο αντάπτορα για να συνεχίσω να έχω τη λειτουργία στο χειριστήριο στο τιμόνι, ''παίζει'' γενικά κάποιο άλλο πρόβλημα ηλεκ/κό, ασυμβατότητας κλπ;... |
Εγώ έχω ακούσει ότι για εργοστασιακά ηχεία βάζουν πολύ μάπα γενικά. Χάρτινα κτλ. Πώς του 207 βγήκαν καλά? Περίεργο μου φαίνεται αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου. Για να το λές εσύ μπορεί και να είναι καλά σχετικά.. |
Τα μπροστινά του 207 είναι από τα κλασσικά 16,5 cm διάμετρος; |
nOkpos έγραψε: | ||||
σε 2-3 μηνες το πολυ θα βαλεις και αλλη πηγη.. θα δεις ![]() ετσι ελεγα και εγω.. |
Vini έγραψε: | ||
Λοιπόν ευκαιρία να αναφέρω τα εργοστασιακά ηχεία: Μπροστά ηχεία σε 207 με 4 ηχεία: ΣΕΤ 2 ΗΧΕΙΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 165 SOFARE (φτηνά μοντέλα) ΣΕΤ 2 ΗΧΕΙΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 165, ΔΙΠΛΟΥ ΚΩΝΟΥ TS-1701i PIONEER (τα τυχερά μοντέλα) Μπροστά ηχεία σε 207 με 6 ηχεία εξοπλισμό: ΣΕΤ 2 ΗΧΕΙΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 165 TS-1702i PIONEER (ομοαξανικά δύο δρόμων) Πίσω ηχεία για όλα τα 207: ΣΕΤ 2 ΗΧΕΙΩΝ DIAMETER 130 DOUBLE CONE TS-1301i PIONEER υ.γ. αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι τα τουίτερς. Μήπως τα ομοαξονικά είναι διαιρούμενα και βγαίνει το τουίτερ; ![]() |
Ρε συ στο service box που κοίταξα τα Pioneer ηχεία τα έχει στα "αξεσουάρ". ... Μπερδεύτικα λίγο.. ![]() |
Άρα παίρνουμε τα 1702 ή τα 1701; ![]() (μάλλον τα 1702 που είναι και ακριβότερα ![]() |
Εδώ οι κωδικοί από τα ηχεία που έχω απ'ότι καταλαβαίνω: ![]() |
makis106 έγραψε: |
Σε mp3 απο cd δλδ δεν γίνεται? |
Σε mp3 απο cd δλδ δεν γίνεται? |
4nikos1986 έγραψε: |
τους τίτλους πάντως των τραγουδιών δεν τους δείχνει και δεν ξέρω γτ..... |
Με πρόλαβες Θοδωρη ε, αντε με γειες, πολυ ωραία. Τωρα σειρα μου να σε αρχισω στις ερωτήσεις!!! ![]() ![]() |
Tzive έγραψε: |
Αυτη αν ηταν και android θα γινόταν Skyline το 207 λέμε... |
puglover έγραψε: |
Εμενα εχει πηγη χωρις ανταπτορα, οποτε βλεπω μονο trip computer και ημερομηνια/ωρα που αναβοσβηνει συνεχεια λογω αδυναμιας ρυθμισης. Αν βαλω ανταπτορα τι θα βλεπω?? Δε θα μπορω να χειριζομαι πλεον το trip απο το κουμπι στους υαλοκαθαριστηρες? |
puglover έγραψε: |
Εμενα εχει πηγη χωρις ανταπτορα, οποτε βλεπω μονο trip computer και ημερομηνια/ωρα που αναβοσβηνει συνεχεια λογω αδυναμιας ρυθμισης. Αν βαλω ανταπτορα τι θα βλεπω?? Δε θα μπορω να χειριζομαι πλεον το trip απο το κουμπι στους υαλοκαθαριστηρες? |
Vini έγραψε: |
Και το κουμπί DARK που "σβήνει" την οθόνη... ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
![]() |
thodorisls έγραψε: | ||||
καλα και χωρις το mode μπορεις να ζησεις,αλλα ετσι και αλλιος αφου μαυριζουν απο μονες τους η οθονες με την ζέστη αρα δουλεύει απο μονο του το dark |
makis106 έγραψε: | ||||||
το mode με πειραξε που δε δουλευει φίλε! Μια χαρα ειναι η οθονη γκρινιαρη! ![]() |
Θα κανω διαγνωση μια φορα το χρονο!
Εγω δεν το εχω παρατηρησει ποτε αυτο. Βρε μηπως να σου δωσω την παλια μου του rallye?? ![]() |
thodorisls έγραψε: | ||
ναι να κανω πισωγύρισμα στην οθονη,καλυτερη ιδεα μου ακουγεται να μου το δωσεις ολο |
makis106 έγραψε: | ||||
![]() |
stelmanious έγραψε: |
αυτα τα 2 ντιν γενικα ,ποιο πρεπει να επιλεξεις(συμβατοτητα) για να εχεις και τις ενδειξεις τριπ computer στο 308 ας πουμε |
lagos911 έγραψε: |
Τελικα τοποθετησα μια μοναδα univeral 2 DIN 7 Ιντσων με Android 8 στην θέση την κεντρικης μοναδας radio cd. Κορυφαια χαρακτηριστικα σε σχεση με το set S160 που κυκλοφορει για 207. Επισης can bus της 2Connects για τον ελεγχο του μενου του κεντρικου Panel. Περασμα καλωδιου USB απο το τασακι βγαζοντας απλα ενα πλαστικο διαφανο που εχει για να μην τρυπισω τιποτα. Περασμα καλωδίων μικροφωνου και GPS απο την αριστερη κολόνα και κατω απο το τιμονι με εξοδο μεσα στην θεση της μοναδας. Χρειαστηκε να κοψω καποια πλαστικα για να μπει η βαση και να μεγαλωσω λιγο το πλαισιο γυρω απο την μοναδα. Τελικα βολευει πολυ καλυτερα στη χρηση να βαλεις κατω οθονη αντι να αλλαξεις με οθονη το κεντικο panel και να πρεπει να σκιβεις καθε φορα για να κανεις κατι στην οθονη αφης. |
lagos911 έγραψε: |
Θα σηκωσω περισσοτερες αυριο στο ιδιο link αυριο.
https://drive.google.com/drive/folders/1AzSf-YR5Vm6O0K1YRFhSDKYfa5Q9o1BF?usp=sharing |
DimiP έγραψε: | ||
περιμενουμε φωτο ![]() |
DimiP έγραψε: |
ποσο γρηγορα ξεκιναει το ΕΟΝΟΝ (απο τη στιγμη που θα πατησεις το ΟΝ μεχρι να ακουσεις το ραδιοφωνο); (δευτερολεπτα)
ποσο γρηγορο ειναι στα πατηματα; (ανταποκριση στα πληκτρα) και ποσο γρηγορο στις αλλαγες απο μενου σε μενου; μπορεις να εχεις multitasking ; π.χ. navigation και mp3 μαζι και γινονται ολοι οι πιθανοι συνδιασμοι ; μπορεις να εχει ελληνικα στα: - bluetooth (καταλογος κινητου τηλεφωνου) - dvd (υποτιτλοι σε ταινια) - mp3 (tags και folders/subfolders) - usb ( - // - ) |
DimiP έγραψε: |
εφοσον ειναι οπως τα λες , τοτε φαινεται τιμιο προιον !
αυτα τα "κινεζικα" συνηθως πασχουν σε 2-3 πραγματακια , οπως οι χρονοι εκκινησης/αποκρισης, τα κοληματα, η υποστηριξη ελληνικων, το Multitasking, οι οθονες τους. φαινεται καλη αγορα. να το χαρεις ! ![]() |
vamvakoolas έγραψε: | ||
αντε και στα δικα σου ![]() |