mez έγραψε: |
Έχω δει σε έναν ενισχυτή που παίρνει καλωδίωση από το μαμά ηχοσύστημα (χωρίς RCA). Υπάρχει 4-κάναλος και 2-κάναλος, και μπορούν να παίξουν και μαζί σαν συνδεσμολογία 4.1 ή μόνο ο 4-κάναλος για 2.1 ή 4 κανάλια.
Απλά δεν ξέρω τι λέει από απόδοση και βεβαίως από τιμή. Θεωρώ ότι με ένα καλό σετ ηχείων θα είναι μια χαρά... |
panos 206 έγραψε: |
Προσωπική μου γνώμη myth είναι να αλλάξεις την μαμίσια πηγη όποια και να είναι αυτή,με μια aftermarket θα δείς πολύ μεγάλη διαφορά και στην ποιότητα αλλά και στις επιλογές (παπάδες*) ![]() |
Αν έχεις φίλε την έννοια του να βάλεις την οθόνη να την βάλεις τότε και ύστερα κάνεις μια αναβάθμιση ή οτιδήποτε άλλο.Αν εγω διέθετα 1000 ευρώ΄τότε θα προσπαθούσα να βρώ κάτι που να με καλύπτει και στα δυο θέματα.Και οθόνη και ποιότητα ήχου! |
Δηλαδή συμπεραίνοντας αν βάλουμε after market πηγή.....
1)Χάνουμε τις ενδείξεις στην οθόνη 2) Αν βάλουμε after market πηγή,χρειαζόμαστε περίπου + 210 ευρώ για να λειτουργούνε όλα κανονικά! Ωραία πράγματα,περιμένω να μου έρθει το 207 αλλά με αυτά τα δεδομένα ή δεν θα έχω οθόνη ή δεν θα βάλω after market πηγή!!! ![]() |
giannis27 έγραψε: |
κοίτα εδώ που τα λέμε τα κουμπάκια περισσότερο παπάντσα είναι παρά χρήσιμα! |
εγώ ένα μήνα που έχω το αμάξι τα έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές! |
τα φώτα στροφής θα είναι συνέχεια ενεργά |
ο αισθητήρας πάρκιν θα δουλεύει με τον αντάπτορα το ίδιο κ τα χειρηστήρια στο τιμόνι οπότε μικρό το κακό! |
εγώ μιλάω για αυτά τα άτιμα κουμπάκια που έχει πάνω το ράδιο κ με αυτά μπαίνεις μέσα στο μενού!
υπάρχει αντάπτορας ώστε να δουλεύει το μενού σε περίπτωση αλλαγής της πηγής? για τα χειριστήρια στο τιμόνι ξέρω ότι υπάρχει αντάπτορας τον έχω δει κιόλας το ίδιο κ για τον αισθητήρα τις όπισθεν! |
volvos έγραψε: |
elpizo να μην εχεις τετοιες αηδιες πανω στο αμαξι σου.... |