PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πατιναρισμα Κορωνας διαφορικου...

PoLiThS - Παρ 07 Μάρ 2003, 01:59:06
Θέμα δημοσίευσης: Πατιναρισμα Κορωνας διαφορικου...
Αλλο και τουτο ... οι εμπλεκόμενοι σε αγώνες θα το ξέρουν σιγουρα...

Είναι η περίπτωση που το γρανάζι τησ κορώνας στρίπψει επάνω στην βάση του.. και προέρχεται συνήθως απο τεράστια πίεση στο σύστημα ποθ προκαλείται απο απότομο κατέβασμα ταχύτητας

Στην περίπτωση μου το προκάλεσα κατα την διάρκεια του touring σε κηνηγητό με τον Μίλτο όταν με 180km/h και σπασμένη τεταρτη αντι για 5ης επέλεξα 3η ... Οι περιπτώσεις τρεις...

Να πατινάρει ο Συμπλέκτης
Να πατινάρει η Κωρόνα
Να έχεις υπερστροφία κινιτήτα

Τα ανέφερα με την σειρά σοβαρότητας βλάβης απο το καλύτερο προς το χειρότερο..

Στην πρώτη περίπτωση δέν υφίσταται βλάβη απλά ο δλισκος του Συμπλέλτη πατινάρει επάνω στο πλατώ

Στην δευτερη περίπτωση Λόγω στροφάρισμα του κινητήρα στο και απότομο φρενάρισμα αυτου γλυστράει το πρεσσαριστό γρανάζι της κορώνας επάνω στην βάση του

Στην τρίτη οι ζημιές δυναται να ειναι μεγάλες καθώς ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι λόγω ταχύτητας οι βαλβίδες θα χτυπήσουν στα εμβολα...

Εγώ ημουνα σχετικά τυχερός μέσα στην ατυχία μου και βρέθηα στην 2η περίπτωση.. Όλα καλα.. Άλλαξα κορώνα και όλα οκ..
danielos - Παρ 07 Μάρ 2003, 08:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
ασε τωρα που το ανεφερες και εγω αν παω να ανοιξω κανενα σασμαν παπαδες Crazy Lol Lol Afroman Shocked Shocked θα βγουν απο μεσα!!!
GIANNIS206 - Παρ 07 Μάρ 2003, 10:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το άνοιξα και ησύχασα!!!!! Wink Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες