PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Πάρτε όλοι μέρος και βοηθείστε την προσπάθειά μου !!!

babis_ - Παρ 15 Φεβ 2008, 15:00:22
Θέμα δημοσίευσης: Πάρτε όλοι μέρος και βοηθείστε την προσπάθειά μου !!!
Αγαπητοί φίλοι, στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους σας,

Στα πλαίσια του διδακτορικού μου που κάνω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διεξάγω μία έρευνα στην οποία έχω ως στόχο να μελετήσω την αγοραστική συμπεριφορά του Έλληνα κατά την επιλογή καινούριου επιβατικού αυτοκινήτου.

Με άλλα λόγια θέλω να εξετάσω τα κριτήρια που επηρεάζουν κυρίως την τελική απόφαση αγοράς καθώς και τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα όταν επιλέγουμε καινούριο αυτοκίνητο.

Όπως καταλαβαίνετε ψάχνω κόσμο που να αγαπά το αυτοκίνητο και να θέλει να με βοηθήσει συμμετέχοντας στην έρευνά μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκεφτώ πως αυτό το forum θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή.

Είναι μία καθαρά προσωπική προσπάθεια στην οποία ευγενικά μου προσέφερε χώρο στην ιστοσελίδα του το περιοδικό top gear για να αναρτήσω το ερωτηματολόγιο μου.

Έτσι λοιπόν ζητώ τη βοήθειά σας και σας παρακαλώ να μπείτε στο παρακάτω link για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της έρευνάς μου σχετικά με την επιλογή και αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

http://www.topgear.gr/surveys/1

Βοηθείστε με να μαζέψω δεδομένα για την έρευνά μου... Είναι πολύ σημαντικό για εμένα !!!

Καθώς όλοι σας είστε λάτρεις του αυτοκινήτου (όπως και εγώ), πιστεύω πως θα το βρείτε αρκετά ενδιαφέρον και θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που τελικά ζητάτε από ένα αυτοκίνητο...

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και περιμένω τα σχόλιά σας !!!

Για οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτηση κτλ είμαι πάντα στη διάθεσή σας...
Σας χαιρετώ και πάλι και ελπίζω να τα λέμε !!!

Με εκτίμηση,
Μπάμπης
kolias1 - Σαβ 16 Φεβ 2008, 21:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε το έκανα το test

Καλή επιτυχία
Steve - Σαβ 16 Φεβ 2008, 22:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
Το έκανα και εγώ

Γιατρέ βγήκε θετικό μήπως? Laughing
fynos - Σαβ 16 Φεβ 2008, 22:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή συνέχεια στην εργασία σου !!
abaleo - Κυρ 17 Φεβ 2008, 01:04:05
Θέμα δημοσίευσης:
καλή συνέχεια και από μένα!
stazzy - Κυρ 17 Φεβ 2008, 02:06:54
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή συγκομιδή Smile
Ελπίζω να δημοσιεύσεις και τα αποτελέσματα και εδώ!
babis_ - Κυρ 17 Φεβ 2008, 23:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί φίλοι kolias1, Steve, fynos, abaleo και stazzy σας ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για τη σημαντική σας βοήθεια που μου προσφέρατε συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιό μου... Να είστε καλά Wink !!!

Φίλε stazzy (Στάθη), ασφαλώς και θα σας γνωστοποιήσω τα αποτελέσματα μόλις αρχίσω τις αναλύσεις, μείνε ήσυχος Wink !!!

Ελπίζω και τα υπόλοιπα μέλη να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο και να ανταποκριθούν στην προσπάθειά μου... Είναι πολύ σημαντικό για εμένα Smile !!!
babis_ - Παρ 22 Φεβ 2008, 14:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητά μέλη αυτού του forum, ήθελα να σας υπενθυμίσω την έρευνα του διδακτορικού μου που τρέχει στο παραπάνω link και να παρακαλέσω όσους δεν έχουν λάβει ακόμα μέρος να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιό μου...

Είναι πολύ σημαντικό να καταγραφούν οι απόψεις όλων σας και θα βοηθήσετε και εμένα πάρα πολύ στην προσπάθειά μου...

Ευχαριστώ για την κατανόηση και περιμένω τις εντυπώσεις σας Smile !!!
xrisa-xs - Παρ 22 Φεβ 2008, 14:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
έχω ήδη συμπληρώσει το ερωτηματολόγιό σου Wink
καλή επιτυχία Very happy
babis_ - Παρ 22 Φεβ 2008, 16:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
Να είσαι καλά αγαπητή xrisa-xs (Χρύσα)... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σου !!!

Ελπίζω και άλλα άτομα να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να το συμπληρώσουν... Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα Smile !!!
206 groupA - Δευ 25 Φεβ 2008, 20:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαμπη πολυ καλο μολις τωρα το συμπληρωσα κι εγω καλη σου επιτυχια!!!!
babis_ - Δευ 25 Φεβ 2008, 22:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητέ φίλε 206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) να είσαι καλά για τη σημαντική σου βοήθεια που μου προσέφερες συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιό μου !!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Smile !!!
Χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε η δουλειά μου !!!

Ελπίζω και τα υπόλοιπα μέλη να συμμεριστούν την άπόψή σου και να βοηθήσουν την προσπάθειά μου Smile... Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα !!!
Λευτέρης - Τρι 26 Φεβ 2008, 10:13:07
Θέμα δημοσίευσης:
Το έκανα και εγώ Cool
pygolabida - Τρι 26 Φεβ 2008, 10:58:25
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Left
Tomakos - Τρι 26 Φεβ 2008, 13:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
Και γώ... Wink
giannis27 - Τρι 26 Φεβ 2008, 13:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:
Και γώ... Wink

ultra-one - Τρι 26 Φεβ 2008, 15:13:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το έκανα και εγώ, ανκαι ήταν πολύ πιο χρονοβόρο από οτι περίμενα
babis_ - Τρι 26 Φεβ 2008, 17:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί μου φίλοι ultra-one, giannis27, Tomakos, pygolabida και Λευτέρης είστε άψογοι... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διαθέσατε στο ερωτηματολόγιό μου... Να είστε καλά !!!

Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η σημαντικότατη βοήθεια που μου προσφέρετε και από τα υπόλοιπα μέλη που δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο Smile !!!
kammenos - Τρι 26 Φεβ 2008, 18:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το κανα και γω! Wink
babis_ - Τετ 27 Φεβ 2008, 20:31:48
Θέμα δημοσίευσης:
Να είσαι καλά φίλε μου kammenos (panagiotis). Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες και συμπλήρωσες το ερωτηματολόγιό μου!!!

Σας παρακαλώ πολύ διαθέστε λίγο χρόνο και τα υπόλοιπα μέλη που δεν το έχετε ακόμα συμπληρώσει...
Είναι πολύ σημαντικό να καταγραφούν οι απόψεις των Ελλήνων και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της αγοράς αυτοκινήτου !!!
Νομίζω αξίζει τον κόπο και ταυτόχρονα θα μου προσφέρετε σημαντική βοήθεια Wink !!!
power - Τετ 27 Φεβ 2008, 21:03:20
Θέμα δημοσίευσης:
Έγινε και από μένα.
recife206 - Τετ 27 Φεβ 2008, 21:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις το συμπλήρωσα κι εγώ! Πιστεύω πως τα θέματα ήταν βατά!

Μάλλον περνάω...

Καλή επιτυχία και από εμένα Μπάμπη...
Steve - Τετ 27 Φεβ 2008, 23:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλιάρη που χάθηκες ρε συ? Very happy
baraflas - Πεμ 28 Φεβ 2008, 10:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
καλο τεστακι ητανε!!!!
καλη συνεχεια
babis_ - Πεμ 28 Φεβ 2008, 14:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί φίλοι power, recife206 και baraflas... Να είστε καλά για τη βοήθεια που μου προσφέρατε... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Wink !!!

Χαίρομαι που το βρήκατε ενδιαφέρον και ελπίζω και άλλα μέλη που δεν το έχουν συμπληρώσει ακόμα να συμμεριστούν την άποψή σας Smile !!!
Baphomet - Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:07:27
Θέμα δημοσίευσης:
το κανα κι εγω Very happy
p206xs2 - Πεμ 28 Φεβ 2008, 18:00:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις συμπληρώθηκε και από εμένα.

Καλή επιτυχία με το διδακτορικό και καλά αποτελέσματα!
babis_ - Παρ 29 Φεβ 2008, 16:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί φίλοι Baphomet και p206xs2 να είστε καλά για τη συμπλήρωση... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια !!!

Ελπίζω να συνεχίσουν και τα υπόλοιπα μέλη τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μου. Θα είναι πολύ σπουδαίο για εμένα Smile !!!
kirk306 - Πεμ 06 Μάρ 2008, 09:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
καλή επιτυχία με το διδακτορικό !!! Thumb Left
Steve - Πεμ 06 Μάρ 2008, 09:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εκ μέρους του babis_,

Αγαπητέ φίλε kirk306, να είσαι καλά για τη συμπλήρωση!! Σε ευχαριστεί πάρα πολύ για τη βοήθεια !!!

Ελπίζει να συνεχίσουν και τα υπόλοιπα μέλη τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μου. Θα είναι πολύ σπουδαίο για αυτόν !!! Very happy
babis_ - Πεμ 06 Μάρ 2008, 15:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχα Smile Smile Smile

Από το στόμα μου το πήρες φίλε Steve...

Ίσως ακούγονται λίγο κουραστικές οι συνεχείς ευχαριστίες, αλλά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να σας δείξω πόσο εκτιμώ την ανταπόκρισή σας Wink !!!
Steve - Πεμ 06 Μάρ 2008, 20:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΠ' ΕΞΩ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ
babis_ - Παρ 28 Μάρ 2008, 17:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητά μέλη αυτού του forum, ήθελα να σας υπενθυμίσω την έρευνα του διδακτορικού μου που τρέχει στο παρακάτω link

και να παρακαλέσω όσους δεν έχουν λάβει ακόμα μέρος, να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιό μου...

Είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό να καταγραφούν οι απόψεις όλων μας και έτσι θα βοηθήσετε σημαντικά την προσπάθειά που κάνω...

Ευχαριστώ για την κατανόηση και περιμένω τις εντυπώσεις σας Smile !!!
Steve - Παρ 28 Μάρ 2008, 18:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα? Laughing
babis_ - Κυρ 30 Μάρ 2008, 12:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Steve, όπως καλά κατάλαβες ακόμα μαζεύω ερωτηματολόγια Smile !!!

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο και γι'αυτό ελπίζω και τα υπόλοιπα μέλη που δεν το έχουν συμπληρώσει να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους !!!

Ευχαριστώ για την κατανόηση Wink ...
thesalos - Κυρ 30 Μάρ 2008, 23:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιος να ευχαριστησει κ εμενα..... Worthy Worthy Worthy Worthy
babis_ - Τρι 01 Απρ 2008, 21:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε thesalos, εγώ σε ευχαριστώ Very happy Very happy Very happy Very happy !!!

Ελπίζω να χρειαστεί να ευχαριστήσω πολύ κόσμο ακόμα Wink !!!
Paladin - Τετ 02 Απρ 2008, 03:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
Συμπλήρωσα και γω... Wink Καλή σου επιτυχία...
kostas207GT - Τετ 02 Απρ 2008, 03:57:11
Θέμα δημοσίευσης: Kαλη επιτυχια!!
Καλη επιτυχια φιλε μου.Ευχομαι οτι καλυτερο!!
Steve - Τετ 02 Απρ 2008, 08:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Paladin έγραψε:
Συμπλήρωσα και γω... Wink Καλή σου επιτυχία...

Θωμά είσαι σπίτι?

Γιατί σε παίρνω και μιλάει Razz
babis_ - Παρ 04 Απρ 2008, 14:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
Είστε άψογοι !!! Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικά με βοηθάτε Thumbs Up !!!
206xs - Σαβ 05 Απρ 2008, 12:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το έκανα σχετικά απλοοικό σε μερικά κομμάτια λχ δεν υπάρχει επιλογή που να αντικατοπρίζει οτι κάποιο κριτήριο δεν μετράει καθόλου για κάποιον λχ κόστος χρηματοδότησης όταν ο άλλος αγοράζει μετρητοίς ή 0-100.
Στις επιδόσεις γίνεται αναφορά στους Ίππους και στο 0-100 αλλά όχι στις ρεπρίζ και τη Ροπή.
Δεν γίνεται μνεία για το καύσιμο (δεν είναι όλη Ελλάδα αιχμάλωτη της βενζίνης).
Επίσης απουσιάζουν παράγοντες όπως πόσα χρόνια κυκλοφορεί ένα μοντέλο στην αγορά σε ποιά φάση στο κύκλο ζωής είναι (μόλις ήρθε έχει κάνει facelift, αντικαθίσταται σε λίγο καιρό?)
Το επίπεδο παθητικής ασφάλειας
Το πόσο φιλικό είναι σε οικογένειες (δυνατότητα διαμόρφωσης εσωτερικού,
ανθεκτιτότητα ταπετσαρίες βάσεις isofix για παιδικό κάθισμα).
Το πόσο έχει πουλήσει (αρκετός κόσμος επηράζεται από τι βλέπει να κυκλοφορεί πολύ).
Το παράδειγμα με το υποθετικό μικρομεσαίο έχει πάρα πολά παραδείγματα για τον μικρό αριθμό μεταβλητών/χαρακτηριστικών ή βάλε περισσότερες μεταβλητές ή λιγότερα παραδείγματα.

Φιλικά αυτά, καλή επιτυχία στην έρευνα σου.
Επίσης αν η έρευνα χρηματοδοτείται από την IMAKO ή κατασκευαστές
αυτοκινήτου ελπίζω να αναφέρεται στην ταυτότητα της έρευνας που θα αναφέρεις τους περιορισμούς και τις εξωγενείς μεταβλητές που πιθανώς επηρεάζουν το αποτέλεσμα.
kourk - Σαβ 05 Απρ 2008, 21:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
μπαμπη καλη επιτυχια,μολις το συμπληρωσα
KouKou - Κυρ 06 Απρ 2008, 00:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
Και καλο διδακτορικο.......
babis_ - Τρι 08 Απρ 2008, 18:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί φίλοι 206xs, kourk και KouKou να είστε καλά για τη βοήθεια και τα θετικά σας σχόλια... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Smile !!!

Φίλε 206xs διάβασα προσεκτικά τα σχόλια που παρουσιάζεις... Όσον αφορά στο εξής σχόλιο:

Παράθεση:
206xs: δεν υπάρχει επιλογή που να αντικατοπρίζει οτι κάποιο κριτήριο δεν μετράει καθόλου για κάποιον λχ κόστος χρηματοδότησης όταν ο άλλος αγοράζει μετρητοίς

Ένας ερωτώμενος μπορεί να δείξει ότι ένα κριτίριο δε μετράει καθόλου για αυτόν επιλέγοντας απλά να το βαθμολογήσει με "1" (1= καθόλου σημαντικός παράγοντας, 5=παρα πολύ σημαντικός παράγοντας).

Αναφορικά με τους υπόλοιπους παράγοντες που αναφέρεις πως θα μπορούσαν να είχαν συμπεριληφθεί π.χ.

Παράθεση:
206xs: Επίσης απουσιάζουν παράγοντες όπως πόσα χρόνια κυκλοφορεί ένα μοντέλο στην αγορά σε ποιά φάση στο κύκλο ζωής είναι (μόλις ήρθε έχει κάνει facelift, αντικαθίσταται σε λίγο καιρό?)
Το επίπεδο παθητικής ασφάλειας
Το πόσο φιλικό είναι σε οικογένειες (δυνατότητα διαμόρφωσης εσωτερικού,
ανθεκτιτότητα ταπετσαρίες βάσεις isofix για παιδικό κάθισμα).
Το πόσο έχει πουλήσει (αρκετός κόσμος επηράζεται από τι βλέπει να κυκλοφορεί πολύ).

είναι γεγονός πως το ερωτηματολόγιο είναι ήδη σχετικά μεγάλο, συνεπώς έπρεπε να κάνω μία επιλογή μεταξύ των παραγόντων. Είναι λογικό κάποιοι να μη συμπεριληφθούν καθώς διαφορετικά το ερωτηματολόγιο δε θα τελειώνε ποτε Smile ...

Αναφορικά με το καύσιμο που αναφέρεις, υπάρχει σχετική ερώτηση στο ερωτηματολόγιο. Συγκεκριμένα η ερώτηση 24 εξετάζει την πιθανότητα αγοράς αυτοκινήτου το οποίο θα χρησιμοποιούσε εναλλακτικές μορφές καυσίμου.

Τέλος αναφορικά με την παρατήρησή σου για τις αξιολογήσεις των υποθετικών μοντέλων που αναφέρεις:

Παράθεση:
206xs: Το παράδειγμα με το υποθετικό μικρομεσαίο έχει πάρα πολά παραδείγματα για τον μικρό αριθμό μεταβλητών/χαρακτηριστικών ή βάλε περισσότερες μεταβλητές ή λιγότερα παραδείγματα

ο αριθμός των παραδειγμάτων είναι ο ελάχιστος ικανός αριθμός ώστε να μπορεί να εκτιμηθεί με στατιστική σημαντικότητα η σπουδαιότητα των επιμέρους χαρακτηριστικών. Αν μειώσω τον αριθμό των παραδειγμάτων δε θα μπορέσω να υπολογίσω όλες τις παραμέτρους... Οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί που παρουσιάζονται δεν είναι τυχαίοι. Έχουν κατασκευαστεί με τη χρήση εξειδικευμένου software και στατιστικών μεθόδων...

Χαίρομαι πραγματικά για τις εύλογες παρατηρήσεις σου και ελπίζω να σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου...

Αναμένω τη συμμετοχή αλλά και τις πιθανές παρατηρήσεις των υπολοίπων μελών που δεν το συμπλήρωσαν ακόμα Smile !!!
206kwn - Τετ 09 Απρ 2008, 01:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
μερικες φορες ειναι απαραιτητα κατι τετοια ερωτηματολογια γιατι μεσω αυτων μπορουμε να δουμε και τις προτιμησεις μας σε πιο ειδικες περιπτωσεις....... anyway συμπληρωσα και εγω το ερωτηματολογιο..... μπαμπη σου ευχομαι καλη συνεχεια.......
Wink Wink Wink
babis_ - Παρ 11 Απρ 2008, 13:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου 206kwn σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και πραγματικά με ικανοποιεί το γεγονός που βρήκες χρήσιμο το ερωτηματολόγιό μου Smile !!!

Χαίρομαι πραγματικά που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθειά μου. Να είστε όλοι καλά Wink !!!
nickzotos - Παρ 11 Απρ 2008, 14:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
μονο σε εμενα ζηταει κωδικο; Rolling eyes
babis_ - Δευ 14 Απρ 2008, 21:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε nickzotos κανονικά δε ζητάει κωδικό και ούτε είναι prive ακόμα όπως ανέφερε ο φίλος Steve...

Υπάρχει κάποιο προσωρινό πρόβλημα στην ιστοσελίδα του topgear που φιλοξενεί την έρευνά μου και γι'αυτό δεν είναι δυνατό να μεταφερθείς εκεί...

Επικοινώνησα με τους ανθρώπους του περιοδικού και μου είπαν πως στις επόμενες μέρες θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα !!!

Ελπίζω φίλε μου nickzotos να έχεις τη διάθεση να το συμπληρώσεις μόλις ανεβάσουν και πάλι την ιστοσελίδα Smile !!!
Steve - Δευ 14 Απρ 2008, 23:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ προτείνω να τον ευχαριστήσεις μια φορά τώρα που μπήκε στον κόπο, και μια όταν το συμπληρώσει!

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε Laughing
babis_ - Δευ 21 Απρ 2008, 12:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
xaxaxa Smile Smile Smile
206kwn - Τρι 22 Απρ 2008, 03:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ προτείνω να τον ευχαριστήσεις μια φορά τώρα που μπήκε στον κόπο, και μια όταν το συμπληρώσει!

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε Laughing
0ax0ax0ax0ax0a0x0ax0ax0ax0a0xa0x0ax0a0x0a0ax0a0x0ax0a0x0a0ax0a0x0ax0ax0a +1
babis_ - Πεμ 24 Απρ 2008, 13:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί μου φίλοι,

θέλω απλά να σας ειδοποιήσω πως το πρόβλημα στην ιστοσελίδα που έτρεχε η έρευνα του διδακτορικού μου αποκαταστάθηκε και είναι πάλι έτοιμη να δεχτεί τις απαντήσεις όλων όσων δεν έχουν λάβει ακόμα μέρος ....

Υπενθυμίζω το link όπου μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγίό μου !!!

Ελπίζω να συνεχίσετε τη βοήθεια όπως και πριν Smile !!!

Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα με υγεία και περιμένω τα σχόλιά σας Smile !!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες