PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 - Μασκα 207 Sport

natic21 - Πεμ 14 Φεβ 2008, 12:55:20
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Μασκα 207 Sport
Ηθελα να ρωτήσω για την μάσκα του 207 που εχει εκεινα τα τετραγωνακια μπροστα ακριβως στον προφηλακτηρα.στο gt κai ralye τα έχει ασημι και φαινεται γα**το το αμαξι μπροστα.εμενα ειναι μαυρα.αξιζει να τα βαψω βγαινουν ευκολα?
android - Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
λεγετε γριλια κ βγαινει στανταρ ασημι...η μαυρη σου λενε δεν βαφεται κ κανει 300 ευρω αυτη η γριλια η σιτα οπως θες πεστην...την εχουν κ οσα εχουν το sport pack πακετο...
θελει βγαλε βαλε προφυλακτηρα παντως
WHISPER - Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
πολλα ακουγονται τα 300 ευρω για μια γριλια!
dimkeras - Πεμ 14 Φεβ 2008, 22:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
Για σίτα αλουμινένια το έχεις σκεφτεί καθόλου? Ίσως φαίνεται καλύτερη από αυτά τα τεράστια κενά...
android - Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:
πολλα ακουγονται τα 300 ευρω για μια γριλια!

και αν θυμαμαι καλα ειναι + τοποθετηση Laughing
MEMsound - Παρ 15 Φεβ 2008, 02:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Για σίτα αλουμινένια το έχεις σκεφτεί καθόλου? Ίσως φαίνεται καλύτερη από αυτά τα τεράστια κενά...

ΑΡΚΕΙ να βαλετε εκείνη που εχει τις μεγάλες "κυψελες" και οχι την "κλασσικη" που βάζουν οι περισσότεροι γιατι σε τόσο μεγάλη εκταση θα φαίνεται χάλια...
natic21 - Παρ 15 Φεβ 2008, 12:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λετε να κανώ, εαν την βαψω..μιπως μετα ξεφλουδίζει το χρώμα και τετοια?
MEMsound - Παρ 15 Φεβ 2008, 12:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
στανταρ...
WHISPER - Παρ 15 Φεβ 2008, 13:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:

μαλλον θα πρεπει να πειραματιστεις απο μονος σου! Rolling eyes εκτος αν θες να βαλεις την κλασικη σιτα με τις κυψελες οπου ειναι δοκιμασμενη απο πολλα παιδια!
STELIOS - Παρ 15 Φεβ 2008, 14:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:

Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Τα πλαστικα ειναι παντα ευκολα στη βαφη. Ενα ασταρι τα περνας και μετα χρωμα και βερνικι (αναλογα τη περιπτωση).
Απλα αν θες να πετυχεις το ασημι χρωμα μην παρεις σπρεϊ σε χρωμα "αλουμινιο" γιατι το τελικο χρωμα καμια σχεση δεν εχει με αλουμινιο, μαλλον προς ενα γκρι μεταλικο καταληγει συνηθος.
Υπαρχει (λιγο δυσκολο να το βρεις αλλα υπαρχει) σπρεϊ σε χρωμα "χρωμίου" (οπτικα μοιαζει με νικελ) το οποιο θα ερχεται πιο κοντα στο πραγματικο "γιαλιστερο αλουμινιο".

Απο μονο του το χρωμα δεν θα ξεφλουδισει, πιθανον ομως να γδαρθει απο πετραδακια κτλ. που ουτως ή αλλος δεν αποφευγονται.

Δοκιμασε το και αν δεις πως δεν σου αρεσει ή δεν κραταει, βαζεις σιτα.
Και οι δυο αυτες επιλογες ειναι σαφος φτηνωτερες απο το 300αρι της Peugeot.
natic21 - Παρ 15 Φεβ 2008, 15:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:
natic21 έγραψε:

μαλλον θα πρεπει να πειραματιστεις απο μονος σου! Rolling eyes εκτος αν θες να βαλεις την κλασικη σιτα με τις κυψελες οπου ειναι δοκιμασμενη απο πολλα παιδια!

εχει κανεις καμια foto να δω πως ειναι με την κλασικη σιτα??
android - Παρ 15 Φεβ 2008, 16:26:24
Θέμα δημοσίευσης:
πως δεν εχει να χασει ρε παιδια ?ποιος θα βαλει κ θα βγαλει 2 φορες τον προφυλακτηρα αν ξεφλουδιση?τζαμπα θα το κανει?
STELIOS - Παρ 15 Φεβ 2008, 17:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
πως δεν εχει να χασει ρε παιδια ?ποιος θα βαλει κ θα βγαλει 2 φορες τον προφυλακτηρα αν ξεφλουδιση?τζαμπα θα το κανει?

Πρωτον αν ξεφλουδισει δεν θα το κανει μεσα σε 2-3 μερες. Θελει χρονο, και παλι ΑΝ...
Δευτερον αν κατεβασει μια φορα προφηλακτηρα, η δευτερη και η τριτη ειναι ευκολες.... Η 1η ειναι παντα η δυσκολη Wink
android - Παρ 15 Φεβ 2008, 18:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
ασε που η ιδεα τυπου παρε σπρει κ βαφτο σε καινουριο αμαξι με τρελενουν...σιγα μην παρει κ πινελο
MEMsound - Παρ 15 Φεβ 2008, 19:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
ρολο? Confused Laughing
giannis27 - Παρ 15 Φεβ 2008, 19:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
pare ενα σπρευ βγαλε τον προφηλακτηρα σπασε κ κανα δυο κλιπσακια απο τον προφηλακτηρα βαψε την σιτα κ μετα απο μια βδομαδα που θα γυνει καρναβαλι παρε ενα πινελο βαψτο ξανα κ μετα απο μια βδομαδα πανε κ βαλε μια αλλη σιτα αλουμινιου! Laughing

καινουργιο αμαξι κ μιλατε για σπρευ Confused Confused Shocked Shocked

η το αφηνεις οπως ειναι η σκας τα λεφτα κ βαζεις την σιτα απο την μαμα πεζο με το αναλογο τιμημα!

αυτα τα μεγαλα κενα που εχει η μαμα η σιτα υπαρχουν για εναν λογο!!για την καλητερη ψυξη του ψυγειου,μοτερ αν εσυ πας κ βαλεις αυτες τις ψευτοσιτες που πουλανε αριστερα κ δεξια το καλοκαιρι θα βλεπεις πολυ ομορφες θερμοκρασιες Laughing
οχι τρελλα πραγματα αλλα θα ειναι μεγαλητερη απο αυτην που θα εχει ενα αλλο αμαξι με την μαμα σιτα!
natic21 - Παρ 15 Φεβ 2008, 20:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
Eαν την παω για βαψιμο σε επαγγελματια που βαφουν και μετα σε φουρνο τους γνωστους φανοποιους...
Steve - Παρ 15 Φεβ 2008, 20:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
pare ενα σπρευ βγαλε τον προφηλακτηρα σπασε κ κανα δυο κλιπσακια απο τον προφηλακτηρα βαψε την σιτα κ μετα απο μια βδομαδα που θα γυνει καρναβαλι παρε ενα πινελο βαψτο ξανα κ μετα απο μια βδομαδα πανε κ βαλε μια αλλη σιτα αλουμινιου! Laughing

καινουργιο αμαξι κ μιλατε για σπρευ Confused Confused Shocked Shocked

Γιάννη μάλλον δεν θα περάσεις το μάθημα... και αυτό ίσως γιατί είσαι λίγο ιδιαίτερος στο θέμα καινούριο (για να μην το πώ κομπλεξικός και σε προσβάλλω) και δικαίωμα σου, μιας που έδωσες τόσα λεφτά δικαιούσαι να έχεις οποιαδήποτε άποψη για το αυτοκίνητο σου Smile

Και θα σου δείξω ευθύς αμέσως τί εννοώ:

Τον Απρίλιο 2004 είχα πάρει και εγώ το 206 καινούριο. Στους πρώτους 4 μήνες (μέσα Αυγούστου αν θυμάμαι καλά) πέρασα σίτα στον κάτω προφυλακτήρα και στον χρόνο πάνω πέρασα το μασκάκι της Rieger. Την σίτα (αλουμινίου) την πήρα, την έτριψα, την αστάρωσα, την έβαψα και την τοποθέτησα μόνος μου αφού είχα κατεβάσει και τον προφυλακτήρα μόνος μου. Το αποτέλεσμα είχε βγει υπέρ του δέοντος καλό και μπορείς να το δείς σε μια πρόχειρη φωτό εδώ.

3 χρόνια περίπου, πλύσιμο στο χέρι μόνο (με πιεστικό) και δεν έχασε το χρώμα της η σίτα, πόσο μάλλον να ξεφλουδίσει.

Τον Σεπτέμβριο (προς τα τέλη) που άλλαξα τον προφυλακτήρα (όλο το bodykit βασικά), πάλι έκανα τα ίδια μόνος μου και ορίστε το αποτέλεσμα.

Αν σου αρέσει ή όχι, είναι καθαρά δικό σου θέμα.

giannis27 έγραψε:
η το αφηνεις οπως ειναι η σκας τα λεφτα κ βαζεις την σιτα απο την μαμα πεζο με το αναλογο τιμημα!

αυτα τα μεγαλα κενα που εχει η μαμα η σιτα υπαρχουν για εναν λογο!!για την καλητερη ψυξη του ψυγειου,μοτερ αν εσυ πας κ βαλεις αυτες τις ψευτοσιτες που πουλανε αριστερα κ δεξια το καλοκαιρι θα βλεπεις πολυ ομορφες θερμοκρασιες Laughing
οχι τρελλα πραγματα αλλα θα ειναι μεγαλητερη απο αυτην που θα εχει ενα αλλο αμαξι με την μαμα σιτα!

Σε πληροφορώ πως με αυτήν την "ψευτοσίτα" βλέπεις χαμηλότερες θερμοκρασίες Smile
giannis27 - Παρ 15 Φεβ 2008, 22:27:25
Θέμα δημοσίευσης:
ενταξει στο θεμα του βαψιματος ειμουν λιγο υπερβολικος !

αλλα με αυτη η σιτα που φορας αποκλειεται να εχεις χαμηλωτερες θερμοκρασιες!
καταρχη οι τρυπες ειναι πολυ ποιο μικρες απο την μανισια σιτα που εκει εχει απλως μερικα πτερυγια ωστε να κατευθηνουν τον αερα σε συγκεκριμενα σημεια!

θα σου πω για το ξαρα επειδη εκεινο το ηξερα απο εξω κ ανακατωτα !
η μανισια σιτα ηταν σχεδιασμενη με τετοιο τροπο ωστε ο αερας να πηγενει σε στανταρ σημεια εκει που χρειαζετε περισοτερο κ οχι οπου να ναι !βασικα δεν μπορουσες να την πεις σιτα ποιο πολυ σαν μικρα πτερυγια ηταν για να κατευθηνουν τον αερα!
κ αριστερα/δεξια ηταν σχεδιασμενη με τετοιο τροπο ωστε ο αερας να μην μπαινει στα κενα που εχει ο προφυλακτηρας αριστερα/δεξια κ απο κει μεσα στα φτερα!
με την αλαγη που ειχα κανει κ εβαλα σιτα του εμποριου δεν εμπενε ιδια ποσοτητα αερα κ ειναι κ λογικο αφου σαν μαμα εχει μερικα κοματια πλαστικο κ μετα ειχε μικρες τρυπες!
τωρα υπαρχει μιασιτα η οποια εχει πολυ μεγαλες τριγωνικες τρυπες σαν την σιτα απο αλφα ρωμεο αλλα που την βρισκεις κ ποσο εχει!

p.s. πολυ καλο το 206!(αν κ εγω θα το πρωτιμουσα με μαυρη σιτα αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα)
STELIOS - Παρ 15 Φεβ 2008, 23:30:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το "ευαισθητο" θεμα του βαψιματος και των σπρεϊ φοβιζει πολυ κοσμο γιατι απλα δεν ξερει και νομιζει οτι ο φαναρτζης κανει καποια ιδιαιτερη "μαγικη" δουλεια.
Και εγω εχω βαψει ζαντες ασπρες (οι οποιες ταλαιπωρουνται ΠΟΛΥ περισσοτερο απο μια σιτα, ετσι?) και κρατησαν χρονια !!! Και μετα πουληθικαν κιολας και ηταν και σε πολυ καλη κατασταση μαλιστα.

Το θεμα DIY (Do It Yourself) ειναι απλο, ειτε το εχεις ειτε οχι...
natic21 - Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
Tι ακριβως να κανω δηλαδή?που να παω να το βγαλουν?να το παω για βαψιμο σε μπογιατζη?γιατι να το βγαλω εγω δυσκολα δεν καταπιανομαι με τετοια.
WHISPER - Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:
Tι ακριβως να κανω δηλαδή?που να παω να το βγαλουν?να το παω για βαψιμο σε μπογιατζη?γιατι να το βγαλω εγω δυσκολα δεν καταπιανομαι με τετοια.

σιγα μην πας και σε ελαιοχρωματιστη W00t αποφασισες τι θες να κανεις η οχι?αποφασισε αρχικα και μετα η θα πας σε μια αντιπροσωπεια θα σκασεις οσα σου πουν και θα βαλεις την μαμα η θα πας σε ενα φανοποιο(αφου δεν καταπιανεσαι με τετοια) θα του πεις τι θες να κανεις και θα το κανει αυτος.τωρα αν θες να βαλεις σιτα (με τις κυψελες) θα πρεπει να πας να την παρεις και να δωσεις και αυτην στο φανοποιο!
natic21 - Κυρ 17 Φεβ 2008, 15:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτομαι να παω για βαψιμο αυτην την μαυρη που εχει επανω, θα την κανει ολη την δουλεια αυτος ε?μετα δεν πιστευω να ξεφλουδισει ....τι λετε?βασικα αμα το παω το πρωι θα το παρω το μεσημερι?
mez - Κυρ 17 Φεβ 2008, 16:21:04
Θέμα δημοσίευσης:
Και μία ερώτηση, που μπορούμε να βρούμε(στην Ελλάδα) την μεταλική γρίλια για την μάσκα?

Steve - Κυρ 17 Φεβ 2008, 16:42:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έχει κάτω από 200 ευρώ άβαφη... πάρ' την Smile
natic21 - Κυρ 17 Φεβ 2008, 21:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει?
fynos - Κυρ 17 Φεβ 2008, 21:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:
καινουργια ποσο να κανει?

Είναι σε 2 κομμάτια !
Πάνω 07414QE -> 86 ευρω
Κάτω 07414QG -> 123 ευρω
Εργασία -> 44 ευρω

Σε όλα αυτά δεν έχει ΦΠΑ και έκπτωση !
mez - Δευ 18 Φεβ 2008, 12:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
natic21 έγραψε:
καινουργια ποσο να κανει?

Είναι σε 2 κομμάτια !
Πάνω 07414QE -> 86 ευρω
Κάτω 07414QG -> 123 ευρω
Εργασία -> 44 ευρω

Σε όλα αυτά δεν έχει ΦΠΑ και έκπτωση !

Αναφέρεσαι στην σίτα να υποθέσω.... Αν ναι, από που την βρίσκουμε?
fynos - Δευ 18 Φεβ 2008, 13:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:
Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει?

ΟΧΙ στην σήτα, στις ασημένιες γρίλιες του 207 . . . . σε αντικατάσταση των μαύρων !
MEMsound - Δευ 18 Φεβ 2008, 16:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
πάρα πολυ όμορφη "κατασκευή" συνολικα...
Wink Wink Wink Wink Wink
android - Δευ 18 Φεβ 2008, 18:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:

δεν ειναι χρωμιο.... ειναι γκρι πλαστικο...
απ οτι ειχα ρωτηση δεν βαφεται βγαινει ετσι....
STELIOS - Δευ 18 Φεβ 2008, 22:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μα ναι στη Peugeot δεν βαφεται, αφου περιλαμβανει περισσοτερο κοπο και λιγοτερα λεφτα... Ειναι δηνατον ?
Γιατι να δεχτουν να στη βαψουν ενω μπορουν να σου τη πουλησουν ετοιμη και ακριβοτερα ?
Δεν ειναι οτι δεν μπορουν, απλα δεν τους βολευει να απασχολησουν προσωπικο και χρονο ωστε εσυ να γλυτωσεις 200-300 ευρω.
Εντομεταξυ δεν ξερω σε ποια Peugeot απευθηνθικες, αλλα ειδικα LION και κατι τετοιες (μεγαλες αντιπροσωπιες εννοω), δεν προκειτε να το κανουν γιατι εχουν τοσο φορτο εργασιας που απλα δεν θελουννα ασχολιθουν με κατι τετοιο.

Αλλα ειναι τοοοοσο απλο...
Αμα κατεβασεις τη γρυλια στη βαφω κ'εγω τζαμπα !!!
Steve - Δευ 18 Φεβ 2008, 22:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.

Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά Wink
android - Δευ 18 Φεβ 2008, 22:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
ναι εγω πολυ απλα σας λεω οτι η γριλια ποθ χει gt rc sport pack λενε οτι δεν ειναι βαμενη ειναι ετσι το πλαστικο λεει ασημι δεν εχει πεσει μπογια πανω...οπως ειναι η απλη μαυρη ετσι βγαινει κ αυτη ασημι...
αλλα σιγουρα δενα αξιζει γιατι το sport pack παει 650 ευρω κ εχει βαμενα πλαινα- γριλια- ζαντες αλουμινιου- αυτοματο αναμα φωτων/υαλοκαθαριστηρων κ 1-2 λεπτομερις που δε θυμαμαι...
κ συ να δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ? Laughing
STELIOS - Τρι 19 Φεβ 2008, 17:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.

Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά Wink

Ναι, εσυ τους πηγες κ'ενα προφυλακτηρα για βαψημο, οχι απλα μια σιτα.
Και παλι, λεω οτι εξαρταται απο την αντιπροσωπεια αν θα το κανει ή οχι.
fynos - Τρι 19 Φεβ 2008, 18:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

Αν δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ? Laughing

Πολύ απλά μπορεί να αισθανθείς αργότερα την ανάγκη να βελτιώσεις αισθητικά το αυτοκίνητο σου, για εκείνη την στιγμή μπορεί τα 650 euro να έχουν περάσει το όριο σου κατά πολύ δεν παύει να μπορείς να βάλεις μια πινελιά ανανέωσης μετά με 200 ευρω (με την έκπτωση από Peugeot τόσο βγαίνει)
android - Τρι 19 Φεβ 2008, 22:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
android έγραψε:

Αν δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ? Laughing

Πολύ απλά μπορεί να αισθανθείς αργότερα την ανάγκη να βελτιώσεις αισθητικά το αυτοκίνητο σου, για εκείνη την στιγμή μπορεί τα 650 euro να έχουν περάσει το όριο σου κατά πολύ δεν παύει να μπορείς να βάλεις μια πινελιά ανανέωσης μετά με 200 ευρω (με την έκπτωση από Peugeot τόσο βγαίνει)

με αυτη την λογικη θα βαζα μια after market σιτα ...ετσι για να κανω ενα 207 διαφορετικο οχι να ναι παλι μαμα...
natic21 - Πεμ 21 Φεβ 2008, 21:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

πήγες την μαμα την μαυρη και σου την βαψανε ασημι??ποσο καιρο εχει ?εχεις τιποτα ξεφλουδισματα και τετοια?
Steve - Παρ 22 Φεβ 2008, 10:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:
πήγες την μαμα την μαυρη και σου την βαψανε ασημι??ποσο καιρο εχει ?εχεις τιποτα ξεφλουδισματα και τετοια?

Όχι, αγόρασα με 15 ευρώ ένα κομμάτι μεγάλο (που περίσσεψε και επαρκούσε για τα προβολάκια) και βάφτηκε μάυρη. Ξεφλουδίσματα είχα την πρώτη φορά, διότι δεν την είχαν ασταρώσει την σίτα πριν το βάψιμο με αποτέλεσμα να μην πιάσει η μπογιά. Την δεύτερη φορά, έγινε και το αστάρωμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα ξεφλουδίσματος Smile
STELIOS - Παρ 22 Φεβ 2008, 15:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι γιατι (πιθανοτατα) η σιτα ηταν αλουμινενια, και στο αλουμινιο το χρωμα δεν "πιανει" καλα μονο του, θελει ασταρι πρωτα.

Αααα, και να προσθεσω την αλλη μεγαλη κοροϊδια... Αυτη με τις σιτες.
Πας και παιρνεις μια "μαρκας" και τη χρυσοπληρωνεις (50- 60-70 ευρω) ενω βρισκεις ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδες (με το μετρο κιολας) σε καταστηματα σιδηρικων-εργαλειων, σε φυσιολογικοτατες τιμες.
kostas207GT - Σαβ 15 Μάρ 2008, 02:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Aδελφε εγω τα εβγαλα στης αδελφης μου το 207sport και τα εβαψα.Mου στοιχησε 80 ευρω.Πηγα και ρωτησα στην Peugeot και μου ειπαν 280 ευρω+40ευρω εργασια.Ειναι δυο κομματια βγαινει πολυ ευκολα και ο προφυλακτιρας το ιδιο.
mario207 - Σαβ 22 Μάρ 2008, 19:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
καμμια φωτογραφια να δουμε το συνολακι ολοκληρωμενο ?
kostas207GT - Κυρ 23 Μάρ 2008, 09:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω φιλε μου ειναι πολυ ευκολο παντος.βγαζεις τις κομπιτσες απο κατω απο το καπο και κατι βιδες κατω απο τον προφυλακτηρα.προσεξε μονο γιατι ειναι βαρυσ και θελεις καποιον να τον κρατα οταν βγαζεις τις βιδες.μην ξεχασεις να κουμπωσεις τα προβολακια..εγω την πατησα!!
borgiane - Σαβ 28 Ιούν 2008, 18:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια κατι σχετικο με τη μασκα:εχω το 207 trendy,που εχει τη μασκα την απλη,χωρις τα προβολακια.Κ θελω να βαλω την σπορ,με τα προβολακια,ξερετε καποιος να με βοηθησει?κατι απο μεταχειρισμενη η ιμητασιον..?
ironman02 - Παρ 07 Μάϊ 2010, 19:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Πώς σας φαίνεται? Το πρίν και το μετά στις photo... Very happy

http://img641.imageshack.us/gal.php?g=dsc02196c.jpg
207gtmx - Παρ 07 Μάϊ 2010, 20:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:

φίλε ironman τι ακριβώς έκανες και ποιες φωτό δείχνουν το πριν και ποιες το μετά ? (συγνώμη για την ερώτηση, ίσως να μην μπορώ να διακρίνω τις αλλαγές στον προφυλακτήρα σου - έχω διαφορετικό)
'Andy'-lag - Παρ 07 Μάϊ 2010, 22:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
207gtmx έγραψε:
ironman02 έγραψε:

φίλε ironman τι ακριβώς έκανες και ποιες φωτό δείχνουν το πριν και ποιες το μετά ? (συγνώμη για την ερώτηση, ίσως να μην μπορώ να διακρίνω τις αλλαγές στον προφυλακτήρα σου - έχω διαφορετικό)

Aντικατέστησε τις μαμά μαύρες γρίλιες που έχουν τα rallye, με αυτές που έχουν τα gt και rc και είναι ασημένιες.... Σωατά?
ironman02 - Σαβ 08 Μάϊ 2010, 00:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά μια photo είναι η παλιά. Αυτή με τις μαύρες γρίλιες.
Δεν τις αντικατέστησα. Βρήκα κάτι νικελ λωρίδες στο ebay που απ'ότι έλεγε έχουν κόλλα 3M από πίσω. Λέει και καλά αντέχουν βροχή, χιόνια, πλύσιμο κτλ. Καθάρισα τις γρίλιες και τις έκοψα-κόλλησα από πάνω. Βγήκε πολύ ωραίο μπορώ να πώ. Φαίνεται σαν να είναι μαμά. Smile
Τώρα θα δείξει ο χρόνος πόσο θα κρατήσει. Πάντως φαίνεται οτι κολλάνε γερά. Το πλένω και εγώ το αμάξι οπότε θα είμαι προσεχτικός σχετικά σε αυτό το σημείο... Για 20 ευρω είναι άψογο νομίζω! Αξίζει απλά και μόνο για την δοκιμή...Very happy
spyros_rallye - Σαβ 08 Μάϊ 2010, 08:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
aftermarkey μασκα sp απο ebay.....

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-207-BRAND-NEW-GENUINE-OEM-FRONT-SPORT-GRILLE-/160430647546?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item255a6968fa
ironman02 - Κυρ 09 Μάϊ 2010, 02:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά όποιος θέλει κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ, βρήκα με 7,75 ευρώ τις νικελ λωρίδες.. Αξίζει την προσπάθεια! Με κοροιδέψανε εγώ τα πήρα 20... Very happy

http://viewitem.eim.ebay.gr/CHROME_STYLING_STRIP_PEUGEOT_106_107_206_207_306_307_CC/200398478658/item
Driver ///M - Δευ 10 Μάϊ 2010, 17:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλος μου έχει 207 trendy και βρήκε τροπέτο 207 sport σε πολύ καλή τιμή και σκέφτεται να το πάρει για να βάλει τον μπροστά προφυλακτήρα που είναι σχεδόν αγρατζούνιστος. Με τους προβολείς ομίχλης όμως τι γίνεται? Πως μπορούν να δουλέψουν και τι χρειάζεται? Γιατί το trendy δεν είχε προβολείς, οπότε λογικά θα χρειάζεται κάποια έξτρα καλωδίωση...
android - Δευ 10 Μάϊ 2010, 19:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Φίλος μου έχει 207 trendy και βρήκε τροπέτο 207 sport σε πολύ καλή τιμή και σκέφτεται να το πάρει για να βάλει τον μπροστά προφυλακτήρα που είναι σχεδόν αγρατζούνιστος. Με τους προβολείς ομίχλης όμως τι γίνεται? Πως μπορούν να δουλέψουν και τι χρειάζεται? Γιατί το trendy δεν είχε προβολείς, οπότε λογικά θα χρειάζεται κάποια έξτρα καλωδίωση...

ουτε στα χειριστηρια στο τιμονι εχει τον αναλογο διακοπτη?
Driver ///M - Δευ 10 Μάϊ 2010, 20:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

Όχι. Λογικά θα χρειαστεί και γι'αυτό κάτι...
android - Δευ 10 Μάϊ 2010, 22:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

αφου ειναι τροπετο θα χει κ αυτα...αλλα πολυ βγαλε βαλε
παντως δεν ειναι τπτ τραγικο να παρεις ενα ρευμα να το πας σε ενα διακοπτακι μεσα κ να ανοιγοκλεινει απο κει...με μια ασφαλεια ενδιαμεσα παντα .αν κ λογικα...ετοιμες καλωδιοσεις θα χει
ο fynos ισως ξερει κατι παραπανω
Driver ///M - Δευ 10 Μάϊ 2010, 22:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

αφου ειναι τροπετο θα χει κ αυτα...αλλα πολυ βγαλε βαλε
παντως δεν ειναι τπτ τραγικο να παρεις ενα ρευμα να το πας σε ενα διακοπτακι μεσα κ να ανοιγοκλεινει απο κει...με μια ασφαλεια ενδιαμεσα παντα .αν κ λογικα...ετοιμες καλωδιοσεις θα χει
ο fynos ισως ξερει κατι παραπανω

Κι εγώ έτσι πιστεύω, ότι και το 207 trendy θα έχει καλωδιώσεις. Για να δούμε τι θα πει και ο fynos...

Και μια διόρθωση για πριν. Τα χειριστήρια στο τιμόνι για το στερεοφωνικό, τα έχει κανονικά το trendy...
Driver ///M - Τετ 02 Ιούν 2010, 12:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω εξελίξεις πάνω στο θέμα. Καταρχάς το trendy δεν έχει καλωδίωση για προβολείς ομίχλης κι έπρεπε να περάσει καλώδια, ρελέ κλπ ο ηλεκτρολόγος. Το χρήματα που ζήτησε ήταν 80-90 ευρώ, που μας φάνηκαν σχετικά λογικά. Έτσι δεν είναι?

Το πρόβλημα είναι άλλο. Από τους προβολείς ομίχλης έλειπαν οι λάμπες και στην πεζώ μας είπαν ότι η καθεμία κοστίζει 30 ευρώ! Είναι δυνατόν να είναι τόσο ακριβές? Γνωρίζει κανείς με σιγουριά πόσο κάνουν οι λάμπες για τους προβολείς ?
dimkeras - Πεμ 03 Ιούν 2010, 00:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Γνωρίζει κανείς με σιγουριά πόσο κάνουν οι λάμπες για τους προβολείς ?

Αναλόγως τί θα πάρεις.

Μπορεί από 5€ έκαστη έως όσο θες Wink

Πάντως όταν άλλαξα τη μία στο δικό μου (προ τριετίας) πλήρωσα 7€. Ακόμη μια χαρά είναι!
Driver ///M - Πεμ 03 Ιούν 2010, 15:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, το τελικό κόστος της όλης εγκατάστασης ώστε να δουλεύουν οι προβολείς ομίχλης σε αυτοκίνητο που δεν τους είχε εργοστασιακά, είναι 150 ευρώ με εργατικά. Για την ακρίβεια, 25 ευρώ κοστίζουν μόνοη καθεμιά από τις λάμπες που μπαίνουν στους προβολείς, οπότε αν αυτούς του πάτε εσείς, η τιμή μπορεί να μειωθεί αισθητά. Το καλό είναι ότι δουλεύουν μια χαρά και το κουμπί (μπήκε δεξιά από τη ροδέλα που ρυθμίζει το ύψος των φωτών) είναι σχετικά διακριτικό.
ironman02 - Δευ 14 Ιούν 2010, 15:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Παιδιά όποιος θέλει κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ, βρήκα με 7,75 ευρώ τις νικελ λωρίδες.. Αξίζει την προσπάθεια! Με κοροιδέψανε εγώ τα πήρα 20... Very happy

http://viewitem.eim.ebay.gr/CHROME_STYLING_STRIP_PEUGEOT_106_107_206_207_306_307_CC/200398478658/item

Άρη (Driver ///M) κοίτα και στο quote μου για πιό φθηνές γρίλιες Smile.
Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα με αυτές που πήρα και εγώ. Έρχεται σαν μια μακριά λωρίδα νίκελ και το κόβεις εσύ σε κομμάτια με ψαλίδι ανάλογα με το μήκος του κάθε κομματιού της γρίλιας και το κολλάς.
Κάθε σημείο δεν έχει το ίδιο μήκος οπότε το κόβεις ανάλογα.

Εγώ τις έβαλα πολύ εύκολα πάντως. Απλά θέλει λίγο προσοχή φαντάζομαι στο πλύσιμο γιατί όπως και να έχει με κόλλα είναι. Εγώ το πλένω μόνος μου το αμάξι οπότε το προσέχω σχετικά..Πάντως σου μένει αρκετό περίσσευμα για να κολλήσεις πάλι κανένα κομμάτι αν σου φύγει. Είναι τόσο φθηνό που θα σου έλεγα να πάρεις 2! Very happy Εμένα πάντως δεν μου έχει φύγει κανένα ακόμα.. Αξίζει πάντως τη δοκιμή. Αυτά... Smile
Driver ///M - Δευ 14 Ιούν 2010, 21:01:12
Θέμα δημοσίευσης:
Σ'ευχαριστώ πολύ!

Μια ερώτηση μόνο. Στα σημεία που εφάπτονται οι οριζόντιες με τις κάθετες γρίλιες, τι έκανες? Έβαλες την οριζόντια και πέρναγες μετά την κάθετη από πάνω, ή έκοβες την κάθετη ώστε να περνάει πάνω και κάτω και στη μέση να είναι η οριζόντια? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ..

Μου κάνει απλά εντύπωση πως είχες τόσο άψογο αποτέλεσμα, αφού λογικά εκεί έπρεπε να υπάρξουν ατέλειες!
ironman02 - Δευ 14 Ιούν 2010, 22:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Σ'ευχαριστώ πολύ!

Μια ερώτηση μόνο. Στα σημεία που εφάπτονται οι οριζόντιες με τις κάθετες γρίλιες, τι έκανες? Έβαλες την οριζόντια και πέρναγες μετά την κάθετη από πάνω, ή έκοβες την κάθετη ώστε να περνάει πάνω και κάτω και στη μέση να είναι η οριζόντια? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ..

Μου κάνει απλά εντύπωση πως είχες τόσο άψογο αποτέλεσμα, αφού λογικά εκεί έπρεπε να υπάρξουν ατέλειες!

Δε παίζει ιδιαίτερα ρόλο τι θα βάλεις πρώτα, οριζόντιες ή κάθετες. Οι οριζόντιες πάνε μονοκόμματες και τις κάθετες τις κόβεις μικρά κομματάκια και τα κολλάς ένα ένα από πάνω και από κάτω όπως είπες. Και στη μέση η οριζόντια. Δε γίνεται να τα περάσεις από πάνω από την οριζόντια Smile.
Είναι και λίγο πιο μέσα νομίζω τα κάθετα από τα οριζόντια οπότε δεν γίνεται..

Θέλει λίγο προσοχή να τα κολλήσεις ίσια, αν και κάτι να σου κάτσει ψιλοστραβά από τα κάθετα μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις άλλο. Δεν είναι τίποτα. Για τις οριζόντιες είναι λίγο κρίμα γιατί είναι αρκετά μεγάλο κομμάτι. Βέβαια εγώ τα ξεκόλλησα και τα ξανακόλλησα μερικά για να είναι πιο ίσια και δεν φύγανε. Αλλά καλό είναι να μην το κάνεις και πολύ γιατί με τη μια κολλάνε καλύτερα Wink.
Παρε 2 πακετάκια (15 ευρώ είναι) και μπορείς να κάνεις όσα πειράματα θές! Very happy

Α, και καθάρισε την επιφάνεια καλά πριν τα βάλεις Wink

Μη νομίζεις οτι φαίνεται ιδιαίτερα αν δεν είναι και εντελώς ίσια. Πρέπει να πας πολύ κοντά για να το δείς. Έχω να κάνω κάτι διορθώσεις σε κάποια που δεν μου κάτσανε τόσο κάλα κάποια στιγμή.. Very happy
franch_power - Τρι 15 Ιούν 2010, 00:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε γιώργο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτό! Wink το νίκελ χτυπάει πολύ όμορφα στο μάτι σε σχέσει με τις μαμα που είναι αλουμινίου! Smile
Driver ///M - Τρι 15 Ιούν 2010, 00:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα.. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να πετύχει όπως το δικό σου..

Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες!
ironman02 - Τρι 15 Ιούν 2010, 08:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
φίλε γιώργο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτό! Wink το νίκελ χτυπάει πολύ όμορφα στο μάτι σε σχέσει με τις μαμα που είναι αλουμινίου! Smile

Thanks!Smile Έσπασε η μαυρίλα μπροστά... Smile

Driver ///M έγραψε:
Μάλιστα.. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να πετύχει όπως το δικό σου..

Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες!

Don't worry Θα το πετύχεις εύκολα Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες