WHISPER έγραψε: |
πολλα ακουγονται τα 300 ευρω για μια γριλια! |
dimkeras έγραψε: |
Για σίτα αλουμινένια το έχεις σκεφτεί καθόλου? Ίσως φαίνεται καλύτερη από αυτά τα τεράστια κενά... |
natic21 έγραψε: |
Τι λετε να κανώ, εαν την βαψω..μιπως μετα ξεφλουδίζει το χρώμα και τετοια? |
Τι λετε να κανώ, εαν την βαψω..μιπως μετα ξεφλουδίζει το χρώμα και τετοια? |
WHISPER έγραψε: | ||
μαλλον θα πρεπει να πειραματιστεις απο μονος σου! ![]() |
android έγραψε: |
πως δεν εχει να χασει ρε παιδια ?ποιος θα βαλει κ θα βγαλει 2 φορες τον προφυλακτηρα αν ξεφλουδιση?τζαμπα θα το κανει? |
giannis27 έγραψε: |
pare ενα σπρευ βγαλε τον προφηλακτηρα σπασε κ κανα δυο κλιπσακια απο τον προφηλακτηρα βαψε την σιτα κ μετα απο μια βδομαδα που θα γυνει καρναβαλι παρε ενα πινελο βαψτο ξανα κ μετα απο μια βδομαδα πανε κ βαλε μια αλλη σιτα αλουμινιου! ![]() καινουργιο αμαξι κ μιλατε για σπρευ ![]() ![]() ![]() ![]() |
giannis27 έγραψε: |
η το αφηνεις οπως ειναι η σκας τα λεφτα κ βαζεις την σιτα απο την μαμα πεζο με το αναλογο τιμημα!
αυτα τα μεγαλα κενα που εχει η μαμα η σιτα υπαρχουν για εναν λογο!!για την καλητερη ψυξη του ψυγειου,μοτερ αν εσυ πας κ βαλεις αυτες τις ψευτοσιτες που πουλανε αριστερα κ δεξια το καλοκαιρι θα βλεπεις πολυ ομορφες θερμοκρασιες ![]() οχι τρελλα πραγματα αλλα θα ειναι μεγαλητερη απο αυτην που θα εχει ενα αλλο αμαξι με την μαμα σιτα! |
Tι ακριβως να κανω δηλαδή?που να παω να το βγαλουν?να το παω για βαψιμο σε μπογιατζη?γιατι να το βγαλω εγω δυσκολα δεν καταπιανομαι με τετοια. |
καινουργια ποσο να κανει? |
fynos έγραψε: | ||
Είναι σε 2 κομμάτια ! Πάνω 07414QE -> 86 ευρω Κάτω 07414QG -> 123 ευρω Εργασία -> 44 ευρω Σε όλα αυτά δεν έχει ΦΠΑ και έκπτωση ! |
Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει? |
Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει? |
Steve έγραψε: |
Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά ![]() |
android έγραψε: |
Αν δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ? ![]() |
fynos έγραψε: | ||
Πολύ απλά μπορεί να αισθανθείς αργότερα την ανάγκη να βελτιώσεις αισθητικά το αυτοκίνητο σου, για εκείνη την στιγμή μπορεί τα 650 euro να έχουν περάσει το όριο σου κατά πολύ δεν παύει να μπορείς να βάλεις μια πινελιά ανανέωσης μετά με 200 ευρω (με την έκπτωση από Peugeot τόσο βγαίνει) |
Steve έγραψε: |
Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά ![]() |
πήγες την μαμα την μαυρη και σου την βαψανε ασημι??ποσο καιρο εχει ?εχεις τιποτα ξεφλουδισματα και τετοια? |
ironman02 έγραψε: |
Πώς σας φαίνεται? Το πρίν και το μετά στις photo... ![]() http://img641.imageshack.us/gal.php?g=dsc02196c.jpg |
207gtmx έγραψε: | ||
φίλε ironman τι ακριβώς έκανες και ποιες φωτό δείχνουν το πριν και ποιες το μετά ? (συγνώμη για την ερώτηση, ίσως να μην μπορώ να διακρίνω τις αλλαγές στον προφυλακτήρα σου - έχω διαφορετικό) |
Driver ///M έγραψε: |
Φίλος μου έχει 207 trendy και βρήκε τροπέτο 207 sport σε πολύ καλή τιμή και σκέφτεται να το πάρει για να βάλει τον μπροστά προφυλακτήρα που είναι σχεδόν αγρατζούνιστος. Με τους προβολείς ομίχλης όμως τι γίνεται? Πως μπορούν να δουλέψουν και τι χρειάζεται? Γιατί το trendy δεν είχε προβολείς, οπότε λογικά θα χρειάζεται κάποια έξτρα καλωδίωση... |
android έγραψε: | ||
ουτε στα χειριστηρια στο τιμονι εχει τον αναλογο διακοπτη? |
Driver ///M έγραψε: | ||||
Όχι. Λογικά θα χρειαστεί και γι'αυτό κάτι... |
android έγραψε: | ||||||
αφου ειναι τροπετο θα χει κ αυτα...αλλα πολυ βγαλε βαλε παντως δεν ειναι τπτ τραγικο να παρεις ενα ρευμα να το πας σε ενα διακοπτακι μεσα κ να ανοιγοκλεινει απο κει...με μια ασφαλεια ενδιαμεσα παντα .αν κ λογικα...ετοιμες καλωδιοσεις θα χει ο fynos ισως ξερει κατι παραπανω |
Γνωρίζει κανείς με σιγουριά πόσο κάνουν οι λάμπες για τους προβολείς ? |
ironman02 έγραψε: |
Παιδιά όποιος θέλει κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ, βρήκα με 7,75 ευρώ τις νικελ λωρίδες.. Αξίζει την προσπάθεια! Με κοροιδέψανε εγώ τα πήρα 20... ![]() http://viewitem.eim.ebay.gr/CHROME_STYLING_STRIP_PEUGEOT_106_107_206_207_306_307_CC/200398478658/item |
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Μια ερώτηση μόνο. Στα σημεία που εφάπτονται οι οριζόντιες με τις κάθετες γρίλιες, τι έκανες? Έβαλες την οριζόντια και πέρναγες μετά την κάθετη από πάνω, ή έκοβες την κάθετη ώστε να περνάει πάνω και κάτω και στη μέση να είναι η οριζόντια? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.. Μου κάνει απλά εντύπωση πως είχες τόσο άψογο αποτέλεσμα, αφού λογικά εκεί έπρεπε να υπάρξουν ατέλειες! |
franch_power έγραψε: |
φίλε γιώργο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτό! ![]() ![]() |
Μάλιστα.. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να πετύχει όπως το δικό σου..
Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες! |