PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Parking sensors στο 207

DimiP - Τετ 13 Φεβ 2008, 21:23:37
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Parking sensors στο 207
οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,

το 207 εχει αισθητηρες παρκαρισματος
εχει οπτικη ενδειξη στην οθονη αλλα και ηχητικη ειδοποιηση.

α. εχει κανεις 207 με αισθητ. παρκαρισματος να μου πει αν ειναι πολυ ενοχλητικο το ηχητικο σημα που κανουν ;
β. αν ειναι, υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να απομονωνεται το "ενοχλητικο" μπιπ-μπιπ που ακουγεται οταν ενεργοποιούνται ή εστω να μειώνεται η ενταση του ;

Question Question Question Question

αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιείται ακομα καλυτερα .
power - Τετ 13 Φεβ 2008, 21:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σε μένα έχει τον εργοστασιακό αισθητήρα παρκαρίσματος και δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Έχει και κουμπί απενεργοποίησης. Άμα σου σπάει τα νευρά το πατάς και τέλος.
DimiP - Τετ 13 Φεβ 2008, 21:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Σε μένα έχει τον εργοστασιακό αισθητήρα παρκαρίσματος και δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Έχει και κουμπί απενεργοποίησης. Άμα σου σπάει τα νευρά το πατάς και τέλος.

μου ειπαν πως δεν απενεργοποιειται γιαυτο.

ποσο ευαισθητος ειναι ; δηλ. απο ποια αποσταση ενεργοποιειται και στα ποσα εκατοστα στματα ; (σφυριζει συνεχεια δηλ)
power - Τετ 13 Φεβ 2008, 22:01:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τον περάσουν Ελλάδα δεν απενεργοποιείτε.
Αν όμως είναι στον βασικό εξοπλισμό όπως στο 207 GT τότε έχει και κουμπί απενεργοποίησης.
WHISPER - Τετ 13 Φεβ 2008, 22:29:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ
DimiP έγραψε:

α. εχει κανεις 207 με αισθητ. παρκαρισματος να μου πει αν ειναι πολυ ενοχλητικο το ηχητικο σημα που κανουν ;
β. αν ειναι, υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να απομονωνεται το "ενοχλητικο" μπιπ-μπιπ που ακουγεται οταν ενεργοποιούνται ή εστω να μειώνεται η ενταση του ;

ποιος ο λογος υπαρξης του αισθητηρα αν δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση?οταν παρκαρεις η θα κοιτας πισω η τους καθρεφτες σου.δεν νομιζω να κοιτας την κονσολα για να βλεπεις την οπτικη ενδειξη!
DimiP - Τετ 13 Φεβ 2008, 22:41:10
WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:

ποιος ο λογος υπαρξης του αισθητηρα αν δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση?οταν παρκαρεις η θα κοιτας πισω η τους καθρεφτες σου.δεν νομιζω να κοιτας την κονσολα για να βλεπεις την οπτικη ενδειξη!

σωστο αλλα αν εχοντας μαθει να παρκαρεις χωρις αισθητηρες τους βαλεις και μετα καταλαβεις οτι δεν σε βολευει και σε δυσκολευει στο παρκαρισμα , τι κανεις ; τους ξηλωνεις ;
οποτε καλυτερα αν καποια στιγμη δεν θελεις να μπορεις να τους απενεργοποιησεις.

οποτε αν ειναι στο βασικο εξοπλισμο , τοτε και απενεργοποιουνται !

παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης
WHISPER - Τετ 13 Φεβ 2008, 22:51:14
DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:

σωστο αλλα αν εχοντας μαθει να παρκαρεις χωρις αισθητηρες τους βαλεις και μετα καταλαβεις οτι δεν σε βολευει και σε δυσκολευει στο παρκαρισμα , τι κανεις ; τους ξηλωνεις ;

παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης

για ποιο λογο να σου σπαει τα νευρα?δεν ειναι κατι που θα αρχιζει να βαραει οποτε του καπνισει!εδω αλλοι το βαζουνα για να αποφευγουν μικρο γραντζουνιες που μπορει να γινουν κατα το παρκαρισμα!μηπως αν τυχει και ακουμπησεις αθελα σου κανεναν αλλον τοτε σου σπασουν ποιο πολυ τα νευρα?για σκεψου το!μιας και ειναι στανταρ στο αμαξι αποψη μου ειναι να μην κανεις καμια κινηση και να το αφησεις οπως ειναι.σε κανενα στριμοκωλο παρκαρισμα θα σε βοηθηση αρκετα!
DimiP - Τετ 13 Φεβ 2008, 22:56:43
WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:

για ποιο λογο να σου σπαει τα νευρα?δεν ειναι κατι που θα αρχιζει να βαραει οποτε του καπνισει!εδω αλλοι το βαζουνα για να αποφευγουν μικρο γραντζουνιες που μπορει να γινουν κατα το παρκαρισμα!μηπως αν τυχει και ακουμπησεις αθελα σου κανεναν αλλον τοτε σου σπασουν ποιο πολυ τα νευρα?για σκεψου το!μιας και ειναι στανταρ στο αμαξι αποψη μου ειναι να μην κανεις καμια κινηση και να το αφησεις οπως ειναι.σε κανενα στριμοκωλο παρκαρισμα θα σε βοηθηση αρκετα!

δεν ειπα οτι θα το βγαλω ουτε για καμια κινηση.
απλα ρωτησα αν απενεργοποιείται

επισης ρωτησα στα ποσα εκατοστα αρχιζει να βουιζει (εντοπιζει εμποδιο) αλλα δεν απαντησε κανεις
WHISPER - Τετ 13 Φεβ 2008, 23:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου!
SnakeMJK - Τετ 13 Φεβ 2008, 23:18:35
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:

Πολύ νωρίς!!! Και πότε σταματάει;
DimiP - Τετ 13 Φεβ 2008, 23:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:

και στα ποσα κανει το πιο συνεχομενο θορυβο , δηλ. σαν να ακουμπησες πανω στο εμποδιο ;

παντως αν χτυπαει απο το 1.5 μ κλαφτα Χαραλαμπε ειδικα εδω στην Αττικη που για να βρουμε να παρκαρουμε κανουμε ταμα και αν βρουμε χωρο ισα με ενα μηκος αυτοκινητο ειμαστε και ευχαριστημενοι ! δηλ. για μανουβρες δεν εχουμε και πανω απο 50 ποντους οποτε αυτο σημαινει οτι με το που μπαινουμε εχει ηδη αρχισει να βαραει - ευτυχως οπως λες δεν ειναι πολυ ενοχλητικο

JDROGAS - Τετ 13 Φεβ 2008, 23:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:

και στα ποσα κανει το πιο συνεχομενο θορυβο , δηλ. σαν να ακουμπησες πανω στο εμποδιο ;

παντως αν χτυπαει απο το 1.5 μ κλαφτα Χαραλαμπε ειδικα εδω στην Αττικη που για να βρουμε να παρκαρουμε κανουμε ταμα και αν βρουμε χωρο ισα με ενα μηκος αυτοκινητο ειμαστε και ευχαριστημενοι ! δηλ. για μανουβρες δεν εχουμε και πανω απο 50 ποντους οποτε αυτο σημαινει οτι με το που μπαινουμε εχει ηδη αρχισει να βαραει - ευτυχως οπως λες δεν ειναι πολυ ενοχλητικο

Σταματαει περιπου στα 30 εκατοστα.
WHISPER - Πεμ 14 Φεβ 2008, 11:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
WHISPER έγραψε:

Πολύ νωρίς!!! Και πότε σταματάει;

τι εννοεις ποτε σταματαει?απο το εναμιση μετρο ξεκιναει και κανει ενα διακεκομενο ηχο και οσο πλησιαζεις γινεται συνεχομενος.ταυτοχρονα με το ηχητικο εχει και οπτικο σημα δειχνοντας αριστερα και δεξια την αναλογη αποσταση καθως επισης και αριθμητικα!τι αλλο να κανει ποια?
android - Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:07:06
Θέμα δημοσίευσης:
το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο
WHISPER - Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο

δεν μπορει να σε σταματισει 10 ποντους.φτανει στους 25 ποντους διοτι πρεπει να υπαρχει και ενα περιθωριο ασφαλειας απο οτιδηποτε θα βρισκεται πισω!σου αφηνουν ετσι καποιο περιθωριο ετσι ωστε να μπορεσεισ να κανεις καποια διορθωση και να αποφυγεις τυχον ζημια!
DimiP - Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:
android έγραψε:

δεν μπορει να σε σταματισει 10 ποντους.φτανει στους 25 ποντους διοτι πρεπει να υπαρχει και ενα περιθωριο ασφαλειας απο οτιδηποτε θα βρισκεται πισω!σου αφηνουν ετσι καποιο περιθωριο ετσι ωστε να μπορεσεισ να κανεις καποια διορθωση και να αποφυγεις τυχον ζημια!

καλα , αμα βρεις εσυ μερος για παρκαρισμα με 25 ποντους κενο πισω και αλλους 25 ποντους μπροστα , πες μου να ερθω να παρκαρω κιεγω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
WHISPER - Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:49:18
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:
android έγραψε:

καλα , αμα βρεις εσυ μερος για παρκαρισμα με 25 ποντους κενο πισω και αλλους 25 ποντους μπροστα , πες μου να ερθω να παρκαρω κιεγω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

δυστυχως οι εταιριες δεν εχουν φτασει να ρυθμιζουν το parking sensor αναλογα με την δυσκολια παρκαρισματος του καθενος μας. Confused απο την στιγμη που οι θεσεις που παρκαρεις ειναι τσιμα τσιμα μονο βοηθεια θα σου δωσει και τπτ αλλο!τουλαχιστον εγω που βρισκομαι Καλλιθεα καθε μερα με εχει βολεψει απειρες φορες!
android - Πεμ 14 Φεβ 2008, 18:48:25
Θέμα δημοσίευσης:
δεν δινει 25 καμια 40αρα αφηνει ρε παιδια....
Jim207GT - Πεμ 14 Φεβ 2008, 22:59:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας.
power - Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως από κάτι τέτοια σε γλιτώνει πολλές φόρες.
DimiP - Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας.

εσυ γιατι εκνευριζεσαι ;

ποιος γκρινιαζει ;

το συζηταμε και ρωταμε να μαθουμε.
στο κατω κατω οπως ειπωθηκε , το συστημα απενεργοποιειται οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.
ολα καλα Wink
Jim207GT - Παρ 15 Φεβ 2008, 00:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
εσυ γιατι εκνευριζεσαι ;

Εντάξι δεν βγάζω και φωτιές από τα αυτιά!! Razz Αλλα μάς πρήξατε με τους πόσους πόντους του χτυπάει του καθενός Embarassed

Και πλάκα πλάκα είναι από τα καλύτερα park assist που έχω δεί. Τελικά έπρεπε να βάλουν και ένα μπροστα.... Shocked
Εκεί κάτω που είναι η μούρη μας άντε να καταλάβεις πόσο έχεις ακόμα. Μου πείρε κανα 2 βδομάδες να το συνηθήσω τώρα όσοι μπαίνουν μέσα ψιλο-χέζοντε οτι ακουμπίσαμε!!
Touristas - Παρ 15 Φεβ 2008, 07:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ απενεργοποιείτε μόνο το εργοστασιακό κι όχι αυτό που μπαίνει
fynos - Παρ 15 Φεβ 2008, 09:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σε καμία περίπτωση το park alarm Peugeot δεν είναι κουραστικό !
Η απόσταση πριν σου βγάλει στην οθόνη το Θαυμαστικό είναι 20 πόντους, αλλά πολύ άνετα ακουμπάς τον πίσω αν ξεχαστείς . . . . .
Το καλύτερο απ’ όλα είναι της Valeo . . . απλά το καλύτερο !
WHISPER - Παρ 15 Φεβ 2008, 10:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Σε καμία περίπτωση το park alarm Peugeot δεν είναι κουραστικό !
Η απόσταση πριν σου βγάλει στην οθόνη το Θαυμαστικό είναι 20 πόντους, αλλά πολύ άνετα ακουμπάς τον πίσω αν ξεχαστείς . . . . .

της Valeo ειναι εργοστασιακο η after market λυση?
fynos - Παρ 15 Φεβ 2008, 10:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
after after !
Το λέω για περίπτωση που δεν έχει μαμά!
WHISPER - Παρ 15 Φεβ 2008, 10:39:34
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
after after !

fynos μια ερωτησουλα θα ηθελα να σου κανω.το εργοστασιακο park sensor σε συνδιασμο με το navi της peugeot εχει διαφορα απο τις αλλες οθονες (τις απλες θα ελεγα καθως δεν θυμαμαι τους κωδικους τους).
fynos - Παρ 15 Φεβ 2008, 10:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
Η διαφορά είναι μόνο στην απεικόνιση, στην λειτουργία είναι ίδια !
WHISPER - Παρ 15 Φεβ 2008, 11:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Η διαφορά είναι μόνο στην απεικόνιση, στην λειτουργία είναι ίδια !

ευχαριστω fynos! Exclamation
νασια - Δευ 18 Φεβ 2008, 21:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα παιδια!!ειμαι καινουρια στην ςραια σασ παρεα και θα ηθελα να ρωτησς καποια παραγματακαι.εχς ενα 206 cc κ ενδιαφερομαι για αισθητηρεσ.θα μποροθσε καποιοσ να μοθ πει το κοστοσ τους ???δεχομαι πμ...
ευχαριστω πολυ
isim - Πεμ 28 Φεβ 2008, 14:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Φίλε fynos, δυστηχώς το Beep and Park της Valeo είναι μια αποτυχία!!!Σκέψου οτι ακόμα και άτομα που δουλέυουν στην εταιρία που το φέρνει (εδρα Περιστέρι στην αρχή της Κων/πόλεως ξερετε για ποια εταιρια μιλαω...) μου λενε οτι τους τα γυρνάνε πισω οι πελάτες σαν ελλατωματικά Shocked Shocked Shocked Τώρα το Park assist της Peugeot είναι πολυ χρησιμο, και εχει σωσει το GT μου απο κολονακια που δεν φαίνονται πολλες φορες. Στα συν το χαμηλωμα του ηχου αν βρει εμποδιο για να ακουσεις το μπιπ
fynos - Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
isim έγραψε:
fynos έγραψε:
Φίλε fynos, δυστηχώς το Beep and Park της Valeo είναι μια αποτυχία!!!Σκέψου οτι ακόμα και άτομα που δουλέυουν στην εταιρία που το φέρνει (εδρα Περιστέρι στην αρχή της Κων/πόλεως ξερετε για ποια εταιρια μιλαω...) μου λενε οτι τους τα γυρνάνε πισω οι πελάτες σαν ελλατωματικά Shocked Shocked Shocked Τώρα το Park assist της Peugeot είναι πολυ χρησιμο, και εχει σωσει το GT μου απο κολονακια που δεν φαίνονται πολλες φορες. Στα συν το χαμηλωμα του ηχου αν βρει εμποδιο για να ακουσεις το μπιπ

Φίλε μου, αποτυχία σίγουρα δεν είναι !
Έχω στο 206 και 207 της αδελφής μου και ξέρω τι κάνουν πολύ καλά !
Θα ήθελαν να έρθεις και να μου δήξεις το τι στραβό έχουν !

Στο 206 είναι για τουλάχιστον 2 χρόνια εγκατεστημένα !
isim - Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
Σου μεταφέρω τι μου είπαν τα παιδιά απο το marketing της συγκεκριμενης εταιρίας. Φαντάσου οτι και εγώ στον ιδιο όμιλο δουλέυω...
fynos - Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
isim έγραψε:
Σου μεταφέρω τι μου είπαν τα παιδιά απο το marketing της συγκεκριμενης εταιρίας. Φαντάσου οτι και εγώ στον ιδιο όμιλο δουλέυω...

Τι να σου πω, ίσος ελαττωματική παρτίδα ?
Έχω άνθρωπο που τα βάζει για πολλά χρόνια . . . . και μιλάμε για πάρα πολλά κομμάτια !!
Ο οποίος προμηθεύεται από Ελτρεκα . . . .
panoskar - Κυρ 28 Δεκ 2008, 22:04:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Parking sensors στο 207
Αν δεν εχει εργοστασιακους αισθητηρες μπορω να βαλω της Peugeot η καποιας αλλης εταιρειας ωστε να μην χρειαστει να κοψω καλωδια του φως της οπισθεν?
fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 22:07:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν κόβεις κάτι . . . χρησιμοποιείς κλέφτες ή κολλητήρι !!
biohazard - Κυρ 28 Δεκ 2008, 23:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

+1 !!!
Ειναι πολυ βολικο καθολου σπαστικό και απενεργοποιείται !!!
panoskar - Δευ 29 Δεκ 2008, 20:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οι Valeo Beep & Park No2 ειναι καλοι?Ενας πωλητης σε αντιπροσωπεια Peugeot μου ειπε πως αν παραγγειλω τοους αισθητηρες της Peugeot κ κανω σωστα τις τρυπες στον προφυλακτηρα θα ειναι 'χωνευτοι' οπως στα μαμα και θα συνδεθουν πανω σε μια φισσα που υπαρχει χωρις να χρειαζεται να κοψω-ξεγυμνωσω καποιο καλωδιο.Παιζει αυτο το σεναριο???
Touristas - Τρι 30 Δεκ 2008, 08:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
Για να βάλεις τους εργοστασιακούς αισθητήρες θέλεις τα παρακάτω με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει η αναμονή για τον εγκέφαλο οπότε και δεν κόβεις τίποτα.

vamvakoolas - Πεμ 15 Ιαν 2009, 15:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη εβαλα χθες στη peugeot παρακαλω αισθητηρες. Πιστευω οτι εκαναν μεγαλη @@αρια γιατι τρυπισαν τον προφυλακτηρα. Τις αναμονες γιατι τις εχει απο κατω? Evil (για 307 cc μιλαω)
kousma - Πεμ 13 Μάϊ 2010, 15:31:46
Θέμα δημοσίευσης: parking sensor
παιδια καλισπερα,θελω να ρωτησω κατι,στο 207 ραλλυ,μπορουν να τοποθετηθουν αισθητηρες παρκαρισματος μπροστα.
bagosgt - Πεμ 13 Μάϊ 2010, 18:13:45
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Confused Confused Embarassed Shocked λογικα ναι,αλλα θα εισαι ο πρωτος μου φαινετα.
kousma - Σαβ 15 Μάϊ 2010, 18:13:56
Θέμα δημοσίευσης: παρκινγ σενσορ.για μπροστα
καλησπερα,μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να απευθυνθω,για παρκινγ σενσορ για μπροστα,για 207 ραλλυ.
nightmare - Τρι 18 Ιαν 2011, 11:53:17
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως εχει τοποθετησει καποιος τους φθηνους parking sensors Που κυκλοφορουν μαζικα στο ebay?

σκεφτηκα την τοποθετηση after market parking sensors με το εργοστασιακο κουμπακι στο ταμπλο ετσι ωστε να μπορουν να απενεργοποιηθουν.
τι πιστευετε,μπορει να γινει??
nightmare - Τρι 18 Ιαν 2011, 17:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
ακομα μια ερωτησουλα απο εμενα... Very happy

ο προφυλακτηρας του rallye εχει αναμονες για τους σενσορες?
ρωταω γιατι στο service box δειχνει οτι υπαρχουν τρυπουλες πισω απο την πλαστικη φασα του.
giannis27 - Τρι 18 Ιαν 2011, 19:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
36€ έχει το πλαστικό κομμάτι χωρίς τις αναμονές για τους αισθητήρες κ
106€ έχει το πλαστικό κομμάτι με τις αναμονές!
οπότε έχεις 70 λόγους για να πάρεις το ποτηροτρύπανο κ να αρχίσεις να τρυπάς! Laughing
nightmare - Τρι 18 Ιαν 2011, 19:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
καλα,εννοειται αυτο!! Very happy Wink

απλως νομιζα οτι εχουν αφησει τις αναμονες πισω απο αυτη την πλαστικη φασα,στον προφυλακτηρα, και μετα το μονο που χρειαζεται ειναι να τρυπησεις την φασα.
nikolasr200 - Δευ 16 Σεπ 2013, 12:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
καλημέρα
έχω δύο ερωτήσεις
α) το rallye ερχόταν με εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος?

β) αν δεν υπάρχει κουμπί (όπως διαβάζω για το gt) για απενεργοποίηση των αισθητήρων, σημαίνει ότι είναι aftermarket?

με λίγα λόγια, προσπαθώ να καταλάβω αν οι αισθητήρες που έχει το rallye μου είναι εργοστασιακοί ή τοποθετήθηκαν από την εδώ αντιπροσωπεία..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες