power έγραψε: |
Σε μένα έχει τον εργοστασιακό αισθητήρα παρκαρίσματος και δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Έχει και κουμπί απενεργοποίησης. Άμα σου σπάει τα νευρά το πατάς και τέλος. |
DimiP έγραψε: |
οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,
το 207 εχει αισθητηρες παρκαρισματος εχει οπτικη ενδειξη στην οθονη αλλα και ηχητικη ειδοποιηση. α. εχει κανεις 207 με αισθητ. παρκαρισματος να μου πει αν ειναι πολυ ενοχλητικο το ηχητικο σημα που κανουν ; β. αν ειναι, υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να απομονωνεται το "ενοχλητικο" μπιπ-μπιπ που ακουγεται οταν ενεργοποιούνται ή εστω να μειώνεται η ενταση του ; ![]() ![]() ![]() ![]() αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιείται ακομα καλυτερα . |
WHISPER έγραψε: | ||
ποιος ο λογος υπαρξης του αισθητηρα αν δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση?οταν παρκαρεις η θα κοιτας πισω η τους καθρεφτες σου.δεν νομιζω να κοιτας την κονσολα για να βλεπεις την οπτικη ενδειξη! |
DimiP έγραψε: | ||||
σωστο αλλα αν εχοντας μαθει να παρκαρεις χωρις αισθητηρες τους βαλεις και μετα καταλαβεις οτι δεν σε βολευει και σε δυσκολευει στο παρκαρισμα , τι κανεις ; τους ξηλωνεις ; οποτε καλυτερα αν καποια στιγμη δεν θελεις να μπορεις να τους απενεργοποιησεις. οποτε αν ειναι στο βασικο εξοπλισμο , τοτε και απενεργοποιουνται ! παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης |
WHISPER έγραψε: | ||||||
για ποιο λογο να σου σπαει τα νευρα?δεν ειναι κατι που θα αρχιζει να βαραει οποτε του καπνισει!εδω αλλοι το βαζουνα για να αποφευγουν μικρο γραντζουνιες που μπορει να γινουν κατα το παρκαρισμα!μηπως αν τυχει και ακουμπησεις αθελα σου κανεναν αλλον τοτε σου σπασουν ποιο πολυ τα νευρα?για σκεψου το!μιας και ειναι στανταρ στο αμαξι αποψη μου ειναι να μην κανεις καμια κινηση και να το αφησεις οπως ειναι.σε κανενα στριμοκωλο παρκαρισμα θα σε βοηθηση αρκετα! |
WHISPER έγραψε: |
στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου! |
WHISPER έγραψε: |
στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου! |
DimiP έγραψε: | ||
και στα ποσα κανει το πιο συνεχομενο θορυβο , δηλ. σαν να ακουμπησες πανω στο εμποδιο ; παντως αν χτυπαει απο το 1.5 μ κλαφτα Χαραλαμπε ειδικα εδω στην Αττικη που για να βρουμε να παρκαρουμε κανουμε ταμα και αν βρουμε χωρο ισα με ενα μηκος αυτοκινητο ειμαστε και ευχαριστημενοι ! δηλ. για μανουβρες δεν εχουμε και πανω απο 50 ποντους οποτε αυτο σημαινει οτι με το που μπαινουμε εχει ηδη αρχισει να βαραει - ευτυχως οπως λες δεν ειναι πολυ ενοχλητικο |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Πολύ νωρίς!!! Και πότε σταματάει; |
android έγραψε: |
το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο |
WHISPER έγραψε: | ||
δεν μπορει να σε σταματισει 10 ποντους.φτανει στους 25 ποντους διοτι πρεπει να υπαρχει και ενα περιθωριο ασφαλειας απο οτιδηποτε θα βρισκεται πισω!σου αφηνουν ετσι καποιο περιθωριο ετσι ωστε να μπορεσεισ να κανεις καποια διορθωση και να αποφυγεις τυχον ζημια! |
DimiP έγραψε: | ||||
καλα , αμα βρεις εσυ μερος για παρκαρισμα με 25 ποντους κενο πισω και αλλους 25 ποντους μπροστα , πες μου να ερθω να παρκαρω κιεγω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας. |
Παράθεση: |
εσυ γιατι εκνευριζεσαι ; |
fynos έγραψε: |
Σε καμία περίπτωση το park alarm Peugeot δεν είναι κουραστικό !
Η απόσταση πριν σου βγάλει στην οθόνη το Θαυμαστικό είναι 20 πόντους, αλλά πολύ άνετα ακουμπάς τον πίσω αν ξεχαστείς . . . . . Το καλύτερο απ’ όλα είναι της Valeo . . . απλά το καλύτερο ! |
after after ! |
Η διαφορά είναι μόνο στην απεικόνιση, στην λειτουργία είναι ίδια ! |
Το καλύτερο απ’ όλα είναι της Valeo . . . απλά το καλύτερο ! |
isim έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
isim έγραψε: |
Σου μεταφέρω τι μου είπαν τα παιδιά απο το marketing της συγκεκριμενης εταιρίας. Φαντάσου οτι και εγώ στον ιδιο όμιλο δουλέυω... |
Jim207GT έγραψε: |
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας. |