myth έγραψε: |
Δεν ξερω αν ειμαι στο καταλληλο χωρο του φορουμ αλλα εχω ενα προβλημα....ολοι ξερετε την προσφορα με το ποδηλατο η τα 300 ευρω εκπτωση η τα 500 ευρω αξεσουαρ...λοιπον εγω παρηγκειλα το 207 GT το οποιο εβαλα τα 500 ευρω αξεσουαρ..εβαλα λοιπον τον συναγερμο ο οπιοιος κανει 400 ευρω...οποτε μου μενουν αλλα 100 και δεν ξερω τι να βαλω...για τεμπελη δεν ξερω αν υπαρχει θα μου απαντησουνε αυριο(αλλα μαλλον οχι)...την αεροτομη μου την εκανε δωρο η αντιπροσωπεια οποτε δεν ξερω τι να βαλω...ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθηστε με γιατι απο αξεσουαρ δεν ξερω τι αλλο παιζει αν και δεν νομιζω να παιζει κατι αλλο ![]() |
MEMsound έγραψε: |
εμένα μου φαίνεται ότι κάθε αντιπροσωπία το χρεώνει όπως θέλει
επίσης είστε 100% σιγουροι ότι μιλάτε για τον ίδιο ακριβώς συναγερμό? |
MEMsound έγραψε: |
εμένα μου φαίνεται ότι κάθε αντιπροσωπία το χρεώνει όπως θέλει
επίσης είστε 100% σιγουροι ότι μιλάτε για τον ίδιο ακριβώς συναγερμό? |
WHISPER έγραψε: | ||
υπαρχει περιπτωση να βαζει διαφορετικους συναγερμους οι καθε αντιπροσωπια? |
Puzzle έγραψε: | ||||
Επειδη εχει αναφερθει και σε καποιο αλλο post ειδα οτι σε ορισμενους εβαζαν συναγερμο απο τη peugeot αλλα ας πουμε το κουμπι που υπαρχει διπλα απο το κλειδωμα δεν το ειχαν βαλει..εμενα το εχει ας πουμε.. Επισης απ οτι ειχα μαθει πολλες φορες βαζουν της peugeot το συναγερμο και αλλες φορες βαζουν αλλους του εμποριου.. Το ιδιο συνεβει και με ενα φιλαρακι που πηρε το twingo to gt..του ειπε ας πουμε της renault με 400 αλλης εταιρειας 300.. και ακριβως το ιδιο γινεται και με το parktronik.. Γι αυτο θελει προσοχη και να το επισυμενετε οταν προκειται για δωρα.. |
android έγραψε: |
ο τεμπελης υπαρχη κ εχει 130 ευρω που ειχα ρωτηση αλλα χανεις τις ποτηροθηκες που δεν εχει αλλες |
GeoMel έγραψε: | ||
Οταν ειχα ρωτησει στη Lion το πριν κανενα 3 μηνο για τεμπελη μου ειχαν πει οτι δεν υπηρχε κατι απο αντιπροσωπεια.. |
τπτ παιδες εε???κανεις δεν τον βρισκει...γα**το γιατι ειπα να μου τον βαλουνε και πιθανοτατα τριπαει στην κονσολα κατω και παιζει να μην μου αρεσει....ΦΤΟΥΥ |
τπτ παιδες εε???κανεις δεν τον βρισκει...γα**το γιατι ειπα να μου τον βαλουνε και πιθανοτατα τριπαει στην κονσολα κατω και παιζει να μην μου αρεσει....ΦΤΟΥΥ |
fynos έγραψε: |
Δεν τον έχω βάλει εγώ αλλά φίλος . . . . δεν είναι ξένο σόμα, αλλά δεν μου αρέσει ο τεμπέλης να μένει σταθερός και να μην πηγαίνει μαζί με το κάθισμα ! |
android έγραψε: | ||
παρε ενα 308 ![]() |
WHISPER έγραψε: | ||||
μην τον μπερδευεις και αλλο τωρα που εχει καταλληξει στο μοντελο ![]() |
WHISPER έγραψε: |
μηπως εχουν αλλαξει οι τιμες καταλογου?και γι αυτο εχει αυξηθει η τιμη του?εσεις το πηρατε με 300 ευρω το 2007 η το 2008?παντα σε καθε νεο ετος αλλαζουν οι τιμες δυστυχως προς τα πανω! |
Puzzle έγραψε: | ||||
Επειδη εχει αναφερθει και σε καποιο αλλο post ειδα οτι σε ορισμενους εβαζαν συναγερμο απο τη peugeot αλλα ας πουμε το κουμπι που υπαρχει διπλα απο το κλειδωμα δεν το ειχαν βαλει..εμενα το εχει ας πουμε.. Επισης απ οτι ειχα μαθει πολλες φορες βαζουν της peugeot το συναγερμο και αλλες φορες βαζουν αλλους του εμποριου.. Το ιδιο συνεβει και με ενα φιλαρακι που πηρε το twingo to gt..του ειπε ας πουμε της renault με 400 αλλης εταιρειας 300.. και ακριβως το ιδιο γινεται και με το parktronik.. Γι αυτο θελει προσοχη και να το επισυμενετε οταν προκειται για δωρα.. |
Puzzle έγραψε: |
ο συναγερμος εχει μεσα τη θηκη με τα κουμπια αλλα χωραει και αυτο που εχει τωρα με τη καρτα..εγω κρατησα αυτο με τη καρτα και το αλλο το εχω σπιτι σε περιπτωση που χτυπηθει το παλιο η κατι τετοιο..
δεν μου αρεσε να φαινεται κενο εκει..τωρα εχει το esp το συναγερμο,τις κλειδαριες και τελος τη θηκη για τη καρτα..μου καθεται πιο ομορφα ετσι.. |
volvos έγραψε: |
για διαφορες εργασιες εσωτερικου χωρου |
kostask έγραψε: |
Και εμένα 300 μου το χρέωσαν |
kostas207rc έγραψε: | ||
|