Puzzle έγραψε: |
Παιδια καλημερα σας..
Ειμαι νεος στο site σας και οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου.. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.. Στη δεξια πλευρα που κουμπωνει η οροφη μου κανει ενα τικ τακ..Σαν χτυπηματακι να το πω σαν τριξιμο.. Το πηγα στην αντιπροσωπεια μου λενε οκ ειναι..καναμε ενα σφιξιμο.. Φευγω και μετα απο λιγο ξανα το ιδιο..Τωρα περιμενω να το ξαναπαω αφου πλησιαζω τον ελεγχο και αφου τους ψιλοεκραξα.. Πειτε μου σας παρακαλω οτι φτιαχνετε γιατι κοντευω να τρελλαθω.. Δεν θελω να πιστευω οτι ειναι τα μονιμο προβλημα περι cabrio και τριξιματων.. Ο πατερας μου εχει ενα eos και κανενα τριξιμο εδω και ενα χρονο που το εχει.. Πιστευα οτι το 207 σε σχεση με το 206 θα ειχαν ρυθμιστει αυτα.. Συγγνωμη..αλλα μου εχει σπασει τα νευρα τελειως!!! |
οχι δεν εχω βαλει καθολου..το εχω 3 μηνες!
που να βαλω μεσα στη τρυπα που κουμπωνει η οροφη? δε θα επρεπε να μου βαλουν απο το εξουσιοδοτημενο? εσενα σου εχει κανει κανα τριξιμο απο εκει? Sorry για τα ερωτηματα μου αλλα μου εχει σπασει τα νευρα φιλε μου! |
Μεσω ενος παιδιου που με βοηθησε παρα πολυ απο εδω..
του ειπε ενας τεχνικος να βαλω λιγο γρασο..και 90% θα ειναι οκ.. Δε πιστευω ομως να βαλω και μετα να μου πουν καμια βλακεια απο την αντιπροσωπεια γιατι θα τρελαθω.. |
Ρε Κωστη αληθεια που θα ηταν καλυτερα να προμηθευτω το γρασο και σπρευ σιλικονης? Απο κανα autoplus? εχει τετοια? Η να παω κανα carrefour για πιο φτηνα..αν και σιγα ποσο να κοστιζουν.. |
Dr_Michael έγραψε: |
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν κάνει καλό η σιλικόνη στα λάστιχα... |
Παιδια εβαλα το σπρευ στην οροφη και σε καποια αλλα σημεια..
4 μερες τωρα δεν ακουγεται κιχ απο την οροφη..Μακαρι να εστρωσε ετσι..! Παντως ηρεμησα εστω και για λιγο..χεχε! ![]() |
Ναι ρε Κωστακη μαλλον ειχες δικιο..
Το μονο που μου εχει μεινει να λυσω ειναι οταν εχω το αριστερο παραθυρο μισανοιχτο κανει ενα τικ τικ..Μηπως εχεις κατι κατα νου?Ισως δεν εβαλα σε εκεινο το σημειο σωστα το σπρευ? Και παλι να σαι καλα ρε φιλε! |
cOoL_aLeXgr έγραψε: |
pedia i orofi tou 207 sas pws ta paei apo triximata?? |
Touristas έγραψε: | ||
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικά Ευχαριστώ εκ τις Mod Team Touristas |
Εμένα παιδια γυρω στα 10.000 χμ. αρχισε να μου παρουσιαζει καποια τριξηματα και εχω αρχισει και τα παιρνω.. Σιγουρα εν μερη οφειλεται στους κακους δρομους στο οποιο κινειται κατα καιρους αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογειται κατι τετοιο...
Θα το πάω στην αντιπροσωπεια να το δουν.. Τι λετε?? |
pedia i orofi tou 207 sas pws ta paei apo triximata?? |
climbonice έγραψε: | ||
Επίσης μου τη δίνει τελευταία ένα απαίσιο τρίξιμο που κάνει το κάθισμα του οδηγού. |
Κάπου διάβασα ότι η σιλικόνη απαγορεύεται... |
Κάπου διάβασα ότι η σιλικόνη απαγορεύεται... |
Σκεφτομαι μην μαλάκωσα υπερβολικα το λαστιχο εκει που κλεινει η οροφη και τώρα αυτη εχει λιγο χωρο για να ''παιζει'' με αποτελεσμα να ακουγονται οι τριγμοι.. Θα δοκιμασω να το στεγνωσω λιγο και αν δεν γινει τιποτα, μαμα Peugeot!!!... ![]() |
kostask έγραψε: | ||
Που το διάβασες??????Και μιλάμε για σπρέυ φυσικά......
|
Dr_Michael έγραψε: | ||||
Το διάβασα στο φόρουμ των 4Τ: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=19477&postdays=0&postorder=asc&start=210 (post από τον birdienumnum) |
Τι αλλο μπορει να φταιει τοτε ρε γμτ??? Εχω αρχισει και απογοητευομαι... |
Μήπως θέλει λίγο ρύθμιση η οροφή??????
|
cOoL_aLeXgr έγραψε: | ||||
γινεται να ρυθμιστει καπως η οροφη?? θα το παω στην πεζο.. |
cOoL_aLeXgr έγραψε: | ||||
ΟΚ. Sorry... Ειχα καιρο να γράψω και ξεχαστηκα... Εμένα παιδια γυρω στα 10.000 χμ. αρχισε να μου παρουσιαζει καποια τριξηματα και εχω αρχισει και τα παιρνω.. Σιγουρα εν μερη οφειλεται στους κακους δρομους στο οποιο κινειται κατα καιρους αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογειται κατι τετοιο... Θα το πάω στην αντιπροσωπεια να το δουν.. Τι λετε?? |
Τριξιματα μου εκανε και εμενα απο την αρχη..απο τα 2000 χλμ..Μετα απο βοηθεια εδω και ειδικα του κωσταsk πηγα και πηρα ενα σπρυ σιλικονης χωρις λαδι..(μου το προτεινε κι ο τεχνικος στη peugeot μετα απο ερωτηση μου αφου τον ειδα να βαζει και αυτος)..το περνας μια στο τοσο και πλεον κανενα τριξιμο απο οροφη... |
Σε ποια σημεία χρειάζεται ψέκασμα η οροφή; Θα το δοκιμάσω αν και στη δική μου περίπτωση συμβαίνει το εξής περίεργο: η οροφή τρίζει (το "κοπανάει" νομίζω πως είναι πιο κατάλληλη λέξη) μόλις η θερμοκρασία του περιβάλλοντος πέσει κάτω από τους 12C. Από 13C και πάνω δεν κάνει ούτε τσικ! Προφανώς με το κρύο συστέλλονται τα κομμάτια της οροφής αφήνοντας μεγαλύτερες ανοχές με αποτέλεσμα ενοχλητικά κοπανήματα. ![]() ![]() ![]() |
climbonice έγραψε: |
Χρησιμοποίησα σήμερα το σπρέυ σιλικόνης από την AUTOPLUS (10€) και ως εκ θαύματος πάσης φύσεως κοπανήματα-τριγμοί ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! Έμεινα έκπληκτος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
![]() ![]() ![]() |
Μήπως θέλει λίγο ρύθμιση η οροφή??????
|
IAKOVOS έγραψε: | ||||
![]() |
Χρησιμοποίησα σήμερα το σπρέυ σιλικόνης από την AUTOPLUS (10€) και ως εκ θαύματος πάσης φύσεως κοπανήματα-τριγμοί ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! Έμεινα έκπληκτος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
![]() ![]() ![]() |
Puzzle έγραψε: | ||
Αυτο το post το ειχα ανοιξει οταν το ειχα πρωτοπαρει και ακουσα τα χτυπηματα..Και πρεπει να πουμε ενα ευχαριστω στο φιλο kwstask γιατι με ειχε βοηθησει πολυ τοτε.. Και αν ετσι λυνεται το προβλημα των χτυπηματων..δε με νοιαζει να βαζω μια στο τοσο λιγο σπρευ.. Και για καποιον που αναρωτηθηκε αν ετσι μας παρεδωσαν το αμαξι.. Ναι επεσε σε αμαξι που ετοιμαζαν στη peugeot για παραδοση και ο τεχνικος το περναγε με αυτο το ειδικο σπρευ.. Και γι αυτο τον ρωτησα και μου ειπε να το περνας μια στο τοσο..κανει πολυ καλο στο αμαξι.. |
IAKOVOS έγραψε: | ||||
ok ![]() |
Puzzle έγραψε: | ||||||
φιλε ιακωβε θες να πεις κατι?γιατι μου φανηκε λιγο ειρωνικος ο χαιρετισμος σου..ειμαστε εδω να λεμε αποψεις..δεν ειναι expert ουτε μηχανικος απλα λεω αυτο που ζω καθημερινα με το αμαξι μου.. Φυσικα σεβομαι τις αποψεις ολων και γι αυτο υπαρχει αυτο το forum αλλωστε.. Η μονη αντιδραση που εχω με την αλλαγη ελαστικων της οροφης...θεωρω(ταπεινη μου αποψη) οτι οσο περισσοτερο πειραζεις οροφες κτλ ισως να ειναι χειροτερα.. Για το σπρευ σιλικονης χωρις λαδι μεχρι στιγμης μου το προτειναν 2 μηχανικοι της peugeot απο αλλα συνεργεια, και γι αυτο το ανεφερα.. Δε λεω μπακαλιστικη λυση αλλα συνηθες προβληματα τον cc.. Υ.Γ Ασχετο..εχει ο πατερας μου το ΕΟS και πραγματικα το θεωρω το πιο στοιβαρο cc που εχει βγει..το παραμικρο δεν ακουγεται.. |
cOoL_aLeXgr έγραψε: | ||
Σοβαρα? Θα παω στην peugeot και θα τον γ..... ![]() |
IAKOVOS έγραψε: | ||||||||
Kανενα προβλημα ο χαιρετισμος δε λεει τιποτα η αποψη σου ειναι σεβαστη και θα την δοκιμασω κιολας ![]() |
antoni207cc έγραψε: |
Καλησπέρα παιδια και απο εμένα... Το προβλημα με τον θόρυβο στην οροφή κτύπησε και σε εμένα την πόρτα απο τότε που έβαλα την σιλικόνη σε σπρέυ και οχι οποιά και όποια αλλά καλής μάρκας. Ο θόρυβος είναι πολύ εντονός και μου έχει σπάσει τα νεύρα! επρεπέ να πάρω κλειστό και να αφήσω τη μόστρα στην άκρη. Με τα ίδια χρήματα θα επερνα RC να μαμάει.. Αλλα την πάτησα.
Πήγα στην Peugeot και μου είπαν να τους το πάω να το λύσουν αλλά εγώ τπ λυπάμαι καινούργιο αμάξι να μου το κάνουν κομμάτια.. Γι'αυτο δεν το πάω..Ας χαρούμε λοιπόν την επιλογή μας ( Το κουκλάκι όπως αποκαλώ) και τι να κάνουμε ας ελπίσουμε με το άνοιγμα του καιρού να πάνε όλα καλά. Αν κανείς ανακαλύψει τίποτα σε μηχανικό μέρος ας βοηθήσει.. |
antoni207cc έγραψε: |
Καλησπέρα παιδια και απο εμένα... Το προβλημα με τον θόρυβο στην οροφή κτύπησε και σε εμένα την πόρτα απο τότε που έβαλα την σιλικόνη σε σπρέυ και οχι οποιά και όποια αλλά καλής μάρκας. Ο θόρυβος είναι πολύ εντονός και μου έχει σπάσει τα νεύρα! επρεπέ να πάρω κλειστό και να αφήσω τη μόστρα στην άκρη. Με τα ίδια χρήματα θα επερνα RC να μαμάει.. Αλλα την πάτησα.
Πήγα στην Peugeot και μου είπαν να τους το πάω να το λύσουν αλλά εγώ τπ λυπάμαι καινούργιο αμάξι να μου το κάνουν κομμάτια.. Γι'αυτο δεν το πάω..Ας χαρούμε λοιπόν την επιλογή μας ( Το κουκλάκι όπως αποκαλώ) και τι να κάνουμε ας ελπίσουμε με το άνοιγμα του καιρού να πάνε όλα καλά. Αν κανείς ανακαλύψει τίποτα σε μηχανικό μέρος ας βοηθήσει.. |
bobeto έγραψε: |
Γεια σας παιδιά,
Είμαι καινούριος στο forum και καινούριος στην peugeot. Εδώ και δύο μήνες έχω ένα 207 cc και έχω πρόβλημα με τριξίματα στην οροφή. Πιο συγκεκριμένα, ακούγεται ένας έντονος και χαρ/κός θόρυβος στο πίσω και δεξιά μέρος του αυτοκινήτου (φαινεται σαν να έρχεται από το πορτ παγκάζ αλλά δεν είναι από εκεί). Οι μηχανικοί στην peugeot μου είπαν τα πιο τρελλά πράγματα: ότι τα λάστιχα είναι καινούρια, ότι ο θόρυβος είναι κανονικός και σε όλα συμβαίνει, και άλλες τέτοιες μαλ***ες. Το έχω πάει ήδη 3 φορές και θα το πάω άλλη μία μάλλον για να το λύσουν. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο? Την τελευταία φορά μου είπαν ότι μπορούν να το σφίξουν κάπως αλλά θα είναι επικίνδυνο μήπως και σπάσει!! |
Δοκίμασα και το σπρέυ σιλικόνης της autoplus. Δυστυχώς ο θόρυβος δεν σταμάτησε. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να σταματήσει γιατί δεν είναι απλά ένα τρίξιμο. Πρέπει να είναι λανθασμένη ρύθμιση της οροφής και πίσω δεξιά να είναι πιο λάσκα από ότι αριστερά, με συνέπεια να κοπανάει σε εμπόδια και σαμαράκια (στην Ελλάδα είναι μπόλικα). Από το συνεργείο χθές μου είπανε να το πάω την Τετάρτη καθώς από τα κεντρικά της peugeot τους είπανε ότι θα πρέπει να σφίξουν κάποιες βίδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μου σκαλίζουν το αυτοκίνητο, αλλά άν από τον πρώτο μήνα που το πήρα κάνει τέτοιο θόρυβο τί μπορεί να γίνει αργότερα? |
Δοκίμασα και το σπρέυ σιλικόνης της autoplus. Δυστυχώς ο θόρυβος δεν σταμάτησε. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να σταματήσει γιατί δεν είναι απλά ένα τρίξιμο. Πρέπει να είναι λανθασμένη ρύθμιση της οροφής και πίσω δεξιά να είναι πιο λάσκα από ότι αριστερά, με συνέπεια να κοπανάει σε εμπόδια και σαμαράκια (στην Ελλάδα είναι μπόλικα). Από το συνεργείο χθές μου είπανε να το πάω την Τετάρτη καθώς από τα κεντρικά της peugeot τους είπανε ότι θα πρέπει να σφίξουν κάποιες βίδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μου σκαλίζουν το αυτοκίνητο, αλλά άν από τον πρώτο μήνα που το πήρα κάνει τέτοιο θόρυβο τί μπορεί να γίνει αργότερα? |
souftasuk έγραψε: |
Παιδια ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το 207cc και διαβαζοντας αυτα εχω κατα φοβηθει. απότι καταλαβα σόλους τριζει η οροφη. και αν κανει ετσι τωρα μετα απο χρονια πως θα καταντησει? Μάρεσει πολυ ομως? Εσεις τι θα προτεινατε? να το παρω ή μονο ταλαιπωρια θα μου προσφερει? Προτεινεται καποια αντιπροσωπεια στη θεσσαλονικη? |
Δηλαδη παιδια θα το προτεινατε , ε? Παντως εμφανισιακα ειναι στολιδι το αυτοκινητο. Απο καταναλωση πως πανε οι 120 ιπποι? |
Gr13 έγραψε: |
Παιδιά μια ερώτηση ξέρει καποιος να μου πεί πόσο εχει ο ανεμοθραυστης για το 207 cc?Μπορώ να βρώ after sale η μόνο απο την αντιπροσωπεία ?
Ευχαρηστώ |
Ti θα προτιμουσατε 207 cc καινουριο ή 307 cc μεταχειρισμενο και ξαναβαμμενο?! |
Θα επισκεφθώ κι εγώ το συντομότερο τον Κολλιαντάση μιας κι έχει πλέον εμπειρία στα τριξίματα της οροφής. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η σιλικόνη δεν κάνει πια τίποτα. Εκτός από τα κλασσικά κοπανήματα από το πίσω κομμάτι, έχει κανείς σας ακούσει να κάνει κάποιο θόρυβο σαν να σπάει κάτι όταν κάνει μεγάλη στρέβλωση το αμάξωμα (πχ όταν το αυτοκίνητο ανέβει από τη μια μόνο μεριά πάνω σε ράμπα);
Πάντως -χωρίς υπερβολές- το αμάξι όσο περνάει ο καιρός γίνεται κουδουνίστρα! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.: Ο έλεγχος των τριγμών στον Κολλιαντάση έγινε από το Service ή από το Φανοποιείο; Ρωτάω γιατί κάπου αλλού που είχα ρωτήσει μου είπαν να κλείσω ραντεβού στο φανοποιείο και παρεξενεύτηκα. |
Παιδια για το σπρει σιλικονης, γνωριζετε καποιο συγκεκριμενο που ειναι καλο να χρησιμοποιουμε? Επισης ανοιγουμε την οροφη ως τη μεση και το εφαρμοζουμε στα λαστιχα? |
Αν θέλεις τη γνώμη μου, καλύτερα να μη χρησιμοποιήσεις σπρέυ. Αν έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα η οροφή σου απευθύνσου σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Αν διαβάσεις κάποια posts πιο πάνω θα δεις ότι απέκτησα αρκετή εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα. |
souftasuk έγραψε: | ||
Ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια ! Ειμαι νεος ιδιοκτητης και δεν γνωριζω ! Στην αντιπροσωπεια που πηρα το αυτοκινητο μου ειπαν να μη βαζω τιποτα, μαλιστα αρνουνται να μου πουλησουν το σπρει , και μονο να το πηγαινω για συντηρηση οροφης, μετα το καλοκαιρι, στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο τους. Θα ηθελα ομως να το φροντισω λιγο παραπανω. Προς το παρον ανοιξα στη μεση την οροφη και ειδα οτι τα λαστιχα γυαλιζουν (προφανως εχουν ηδη κατι) γιάυτο δεν εβαλα τιποτα. Εσυ γιατι δεν το προτεινεις? σε παραπανω post ανεφερες οτι ελυσε εστω και παροδικα το προβλημα σου. |
οκ Ευχαριστω.Προς το παρον δεν ακουγεται και μενα τιποτα. Τα λαστιχα γυαλίζουν και εχουν πανω τους κατι σαν λαδι αρα προφανως τους εχουν βαλει απο την αντιπροσωπεια. Προς το παρον λοιπον λεω να μη προκαλω τη τυχη μου και να μη τα πειραξω και αν πιασουν βρωμια η αρχισουν τριγμοι τα σκουπιζω και βαζω ! νομιζω ειναι το πιο συνετο. συμφωνεις ? για τα τζαμια εννοεις τα εξωτερικα λαστιχα? το autoplus που αναφερουν ολοι που ειναι? εγω μενω θεσσαλονικη. |
Climbonice..τελικα με τον θορυβο που ακουγες μπροστα δεχια εγινε κατι?
Εγω σημερα που το πηγα κατι παρηγειλαν για τα αμορτισες και κατι αλλο και θα το παω παλι τεταρτη να το λυσουν..παντως ειναι μες την εγγυηση μου ειπαν..το δοκιμασε και ο μηχανικος και στα ανεβασματα της δεξιας ροδας κανει το θορυβο..ευτυχως δηλαδη που το ακουσε και εκεινη την ωρα για να μην μου λενε διαφορα.. |
Μου είχαν αλλάξει κι εμένα κάτι στο πάνω μέρος των αμορτισέρ αλλα δεν έφταιγε αυτό. Το πρόβλημα παραμένει. |
Αυτό είχα διαπιστώσει κι εγώ από την αρχή γι' αυτό και δεν το ξαναπάω να το δουν. Όταν το αμάξωμα στρεβλωθεί, λόγω μεγάλης κλίσης του οδοστρώματος, κάνει αυτό το δυνατό "τακ". Με το που έρθει το αυτοκίνητο στην ευθεία το ξανακάνει και επανέρχεται προφανώς η οροφή στη θέση της.
Επίσης εξαρτάται και από την ταχύτητα που θα περάσεις. Αν περάσεις πολύ σιγά και προσεκτικά πάνω από μια ράμπα, για παράδειγμα, ενδεχομένως να μην το κάνει καθόλου. ![]() ![]() ![]() |
Λοιπον αφου το αμαξι ψαχτηκε για 2 μερες... Αμα σου πω τι φταιει θα τρελαθεις οπως τρελλαθηκαν και τα παιδια... Φταιει η οροφη οταν ειναι κλειστη και δημιουργει καποια στρεβλωση εκεινη την ωρα που στριβεις το τιμονι και πας να ανεβεις καπου.. αν το δοκιμασεις με την οροφη ανοιχτει θα δεις οτι δεν κανει κιχ.. Ομως απο εκει και περα θα πρεπει να το παω στη lion να το δει..αν και δεν με ενδιαφερει και πολυ μιας και το συνανταω πολυ σπανια.. |
Puzzle έγραψε: | ||
Ε ειναι λογικο... Αφου οταν ειναι ανοιχτο θα στρεβλωσει μονο το αμαξωμα (χωρις οπτικα να το καταλαβεις) και η οροφη που ειναι μαζεμενη πισω και σε μικρο χωρο δεν επιρεαζεται. Οταν ειναι κλειστο ομως και η οροφη εχει ξεδιπλωσει (εχει δηλαδη μηκος) σε αυτη τη περιπτωση το καταλαβαινεις γιατι τα σημεια που καταπονουνται ειναι πολλα. Δηλαδη αν πουμε οτι η οροφη αποτελειται απο 2 κομματια, οταν αυτα ξεδιπλωσουν για να κλεισει το αμαξι, διμιουργουνται 3 σημεια επαφης/τριβης. 1) η οροφη με το παρπιζ, 2) το ενα κομματι της οροφης με το αλλο και 3) το πισω κομματι της οροφης με το αμαξωμα (χωρια ποσοι συνδεμοι και βραχιωνες...) Ε αφου αυτα τα κομματια "στρεσαρονται" μεταξυ τους, απο καπου ολο και κατι θα ακουστει. Για να φερω ενα παραδειγμα, ημουνα σε βουλκανιζατερ να κανω σκατζα τα λαστιχα μπρος πισω. Ειχε μπει ΕΝΑΣ γρυλος (λιγο πιο πισω απ'το σημειο που συνηθος θα σηκωνες μονο το εμπρος μερος) ωστε να σηκωθει ΟΛΗ η μια πλευρα. Σε καποια φαση ανοιξα τη πορτα απο αυτη τη πλευρα και μετα διαπιστωσα οτι δεν εκλεινε γιατι εβρισκε στο μερσπιε. Και το 206 μου ειναι κλειστο και 3θυρο.... Εμφανησιακα δεν φαινοταν στραβο, αλλα το αμαξι ειχε παρει αρκετα ωστε να σκαλωνει η πορτα (οσο ηταν σηκωμενο φυσικα). ΟΚ, περιμενεις απο ενα αμαξι των 25.000 ευρω καλυτερη ποιοτητα, ναι. Αλλα μην ξεχνας πως με 25 χιλιαρικα δεν παιρνεις πολλα cabrio-coupe, turbo, με 150 αλογα και τεραστιο χωρο αποσκευων... |
STELIOS έγραψε: |
Ας πουμε οτι το θεωρω αναμενομενο απο ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας/τιμης.
Το να κανεις το αμαξι να μην στρεβλωνει ΔΕΝ γινεται. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι περιορισεις τους θορηβους που προκιπτουν (με τη βοηθεια των τεχνικων της Peugeot) Και φυσικα να προσεχεις πως καβαλας ραμπες, πεζοδρομια κτλ... |
spiros_z έγραψε: |
Παλικαρια καλως ηρθα στο club των τριγμων οροφης.Τελικα απο οτι μου ειπαν και εμενα ολος αυτος ο θορυβος οφειλεται στην οροφη.Φιλε puzzle ειχες δικιο οταν μου το ειχες πει απλα οταν το ακουσα μου φανηκε παραξενο.Οταν η οροφη ειναι ανοιχτη το αυτοκινητο δεν κανει κιχ.Τελοσπαντων τα παραιτερω αφου το παω στο συνεργειο το μεσημερακι |
Το μπροστά δεξιά κλείστρο το έχω αλλάξει τρεις φορές κι ακόμη ο θόρυβος (το γνωστό "τακ" όταν ανεβαίνω σε μπάρα με κλίση) δεν έχει σταματήσει. Αν λοιπόν ακούγεται μια στο τόσο σε συμβουλεύω να μην μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις κλείστρο. |
android έγραψε: |
εδω ακουω ενα τσικ τσικ εγω απο την οροφη του gt δεν θα ακουτε εσεις ![]() ![]() |
liontaraki έγραψε: | ||
μωρε εγω να βαλω και ολοκληρο νηπιαγωγειο να παιζει με κουδουνιστρες ,αυτο θα φτιαχτει? και πως γινεται αλλος να εχει προβλημα και αλλος να μην εχει? |
παρολου που απο λακουβες περναω αβερτα κτλ η οροφη μου πολυ σπανια θα κανει καποιο κιχ.. |
stazzy έγραψε: |
Μήπως μιλάς για το δικό μου Χάρη; ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Μηπως θα επρεπε λιγο να τις προσεχεις? Βολτα με CC που εκανα σε λακουβες ετριζε ολοκληρο! ![]() |
Athens έγραψε: |
το δικό μου είναι τελείως κουδουνίστρα! Τώρα έχει χαλαρώσει ελάχιστα ο ένας γάτζος και παραέγινε το κακό!Ακόμα και full μουσική να βάλω το ακούω και πάλι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Athens έγραψε: |
το δικό μου είναι τελείως κουδουνίστρα! Τώρα έχει χαλαρώσει ελάχιστα ο ένας γάτζος και παραέγινε το κακό!Ακόμα και full μουσική να βάλω το ακούω και πάλι ![]() ![]() ![]() ![]() |
εμενα μου χτυπαει λιγο οταν ειναι μισανοιχτο.. |
AlienHack έγραψε: |
Σε ολα τα λάστιχα!! λαστιχα παραθυρων, οροφής πορτπαγκαζ!! οπου εχει λαστιχα!! |
ath7 έγραψε: | ||
Δεν το επιασα αυτο! ![]() ![]() |
Εννοω οτι μου τριζει λιγο το παραθυρο οταν το εχω λιγο ανοιχτο..οχι ολο.. |
Παράθεση: |
Και σε αυτα τα στρογγυλα που ακουμπανε στο δρομο?
|
3ον ΤΟ ΣΠΡΕΙ σιλικονης!! |
stazzy έγραψε: |
Καλά Χάρη θα πάθεις πλάκα!!
Είπα να περάσω ενα χέρι όλα τα λαστιχα με σιλικόνη... Απο Ιούνιο / Ιούλιο ειχα να περασω... Πραγματικά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Καθόλου --> ελαχιστοι τριγμοί! Ουφ! Πάνω που ειχα αρχισει να φρικάρω!! Στάθης |