PSClub - Hellas
Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Peugeot 207 GT ή Grande punto ABARTH ?
myth - Κυρ 10 Φεβ 2008, 11:44:58
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 GT ή Grande punto ABARTH ?
Καλησπερα παιδες....εντως των ημερων θα παραγγειλω ενα 207 GT(μαλλον μαυρο)
τελωσπαντων...αυτο που με κανει να το σκεφτομαι ακομα ειναι οτι ισως δεν ειναι τοσο GT το αμακσι...εννοω ισως δεν ειναι τοσο σπορτιφ...απλα ειναι ταξιδιαρικο αρκετα γρηγορο αλλα και παλι οχι τοσο σπορ...θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το GT οσοι το εχετε οδηγησει η το εχετε...απο την αλλη εχω φαει ενα σκαλωμα και κοιταω συνεχεια στο νετ το νεο Grande punto Abarth...αποτι φαινεται ειναι πολυ καλο αν και θα αργησει να βγει....λενε ανοιξη...αρα καλοκαιρι
.....το χετε δει καθολου στο ιντερνετ να μου πειτε και γιαυτο γνωμες??....οτι γνωμη εχετε ευχαριστως να την ακουσω....παντως στα λεφτα του Gt δεν παιζει τπτ καλυτερο..οποτε πιθανοτερα θα κλεισω προς τον ΛΙΟΝΤΑΡΟ.....Καλες βολτες παιδες....προσοχη
GeoMel - Δευ 11 Φεβ 2008, 00:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα να σου πω την αληθεια αυτο μου αρεσε πολυ στο 207GT.. Το οτι συνδιαζει τοσο την ταχυτητα οσο κ την ανεση σε βαθμο πολυ ικανοποιητικο.. Εχεις δηλαδη ενα αυτοκινητο με πολυ καλες επιδοσεις για την κατηγορια του, αλλα σου προσφερει κ μια γυαλινη οροφη(που ειναι χαρακτηριστικο πιο ''πολυτελων'' αυτοκινητων),οπως επισης κ το δερματινο σαλονι κ μερικα αλλα(ειναι λιγο πολυ γνωστος ο εξοπλισμος του..).. Ετσι τα συνδιαζει με ωραιο τροπο κατα τη γνωμη μου χωρις να ειναι υπερβολικο.. Ασε που κ η εμφανιση του 207GT δεν ειναι ουδετερη.. Εχει σπορ χαρακτηρα(οχι οσο το Abarth βεβαια) αλλα αν του βαλεις κ την αεροτομη(νομιζω 200euro απο την peugeot) τοτε δειχνει ακομα πιο σπορ..! Γνωμη μου ειναι να χτυπησεις το 207.. Οποιο κ να παρεις παντως καλοριζικο κ κλα χιλιομετρα με προσοχη.!
android - Δευ 11 Φεβ 2008, 01:13:20
Θέμα δημοσίευσης:
μα το gt αυτο ειναι ενα γρηγορο αμαξι να σε παει γρηγορα κ με αφαλεια απο την μια μερια στην αλλη........
το sport δεν μπορω να ξερω πως το χεις στο μυαλο σου αλλοι πχ βλεπουν 3πορτο κ λενε ειναι sport
το punto μεσα ειναι για ντοματες πολυ χαλια υλικα...αυτο με χαλαει πολυ γιατι το αμαξι σαν οδηγος του το βλεπεις συνεχεια απο μεσα ...
τωρα αν παει καλυτερα κτλ μην τρελενεσαι θα βρεις πολλα στο δρομο που να πηγαινουν καλυτερα απο σενα οτι αμαξι κ να παρεις ...απλα οσο πιο πολλα δωσεις τοσο λιγοτερα θα βρισκεις...
αλλα με αυτη την λογικη κ το colt czt ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το gt θα το παρεις?εχει κ 7 χρονια εγγυηση
myth - Δευ 11 Φεβ 2008, 01:42:34
Θέμα δημοσίευσης:
exeis dikio android....oxi czt me tpt...to thewrw poly mikro....eixa ena saxo vts palia kai san klassikos xaros 18xronos pou nomiza oti kserw na odigaw to ekana smparalia to amaksi....tespa egw vasika gia c2 vts pigaina....to 207 oute pou eixe perasei apo to myalo mou pote....apla pote den marese...POTE....kai auto giati den eixa dei tis spor ekdoseis....kai ena vrady kathws gyrnaw apo to psyxiko vlepw ena ASPRO rallye....kai lew WX ti koukli einai auto...arxizw to pernw apo pisw...to blepa apo dw to vlepa apo kei....ee gia rallye pigaina alla to gt einia klassis anwtero apo eksoplismo kai aksizei ta lefta tou....opote dagkwto gt....Thx paides....
p.s auto gia to punto mesa sto eswteriko isxyei...einai psilo apaisio...
Ghost Dog - Δευ 11 Φεβ 2008, 08:46:11
Θέμα δημοσίευσης:
Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ και γράφε με Ελληνικά!
giannis27 - Δευ 11 Φεβ 2008, 12:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
207 δαγκωτο !
απο κινητηρα το 207 ειναι κλασης ανωτερο!
το πουντακι λαγκαρι αρκετα!οσο για τον κινητηρα ειναι ο ιδιος με τα αλλα 120 κ 150(bravo)ιππων!
ασε που οταν ακους φιατ τουρμπο σε πιανει μια ανατριχιλα κ σκεφτεσαι το πουντο 1.4 gt που ηταν ολο προβληματα!τωρα θα πει κανεις αλλος κινητηρας ο ενας κ αλλος κινητηρας ο αλλος αλλα αν παρατηρησεις καλα ολο το 2007 εδιναν το bravo με τα 150αλογα 5 χρονια εγγυηση κ με το που μπηκε το 2008 δινουν 2 χρονια εγγυηση!
πιστεψε με το εχω ψαξει πολυ το θεμα κ κατεληξα στο 207 που οπως κ να το δεις ειναι πολυ ανωτερο απο το πουντακι κ εσωτερικα κ εξωτερικα κ απο κινητηρα!απλα το πουντακι θα εχει λιγο καλητερο στησιμο(ισως)
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες