PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ποιο peugeot να διαλεξω??

panosm25 - Σαβ 09 Φεβ 2008, 20:13:58
Θέμα δημοσίευσης: Ποιο peugeot να διαλεξω??
Γεια σας
Πρωτα απο ολα ειμαι χαρουμενος γιατι επιτελους εφτασε η ωρα που θα παρω δικο μου αυτοκινητο με δικα μου χρηματα.

Η ολη διαδικασια συναρπαστικη αλλα πλεον βρισκομαι μπροστα σε μια σπαζοκεφαλια.

Καταρχην στραφηκα στην peugeot γιατι ειναι η μονη εταιρια οπου προσφερει χρηματοδοτικο με περιοδο χαριτος ενος χρονου. (Θα δωσω την πρωτη δοση μετα απο ενα χρονο ή το μεγαλυτερο ποσο που θα εχω συγκεντρωσει ή ακομα ολοκληρο το ποσο ατοκα κ ξεμπερδεψα)

Οι επιλογες/διλληματα μου κατεληξαν να ειναι 2.
Κ λεω κατεληξαν γιατι ενω στην αρχη σκεφτομουν για το ομορφο μικρο πολης 107 rc line σκεφτηκα οτι μηπως τα λεφτα ειναι πολλα(12.5Κ) για mini πολης κ γι αυτο αρχισα να σκεφτομαι κ το 207 trendy 1.4 16v 95 hp (14.2Κ) . (που δεν μπορω να βρω test/συγκριτικο πουθενα.ολο για τον 90hp υπαρχουν)

Eσεις τι θα επιλεγατε απο τα 2 κ μονο??

Ειμαι αρχαριος οδηγος,χωρις οικογενεια οποτε δεν καιγομαι για χωρους,ζηταω αξιοπρεπεις επιδοσεις στο μετρο του δυνατου (δεν ειμαι γκαζοφονιας κ ουτε εχω την εμπειρια ακομη) κ ψαχνω για ενα αυτοκινητο ομορφο,να μην καιει παρα πολυ.
Χρηση??Η κλασσικη.καθημερινα στην δουλεια,καμια βολτα κ κανα 2-3 ταξιδακια τον χρονο
Επισης το αυτοκινητο θελω να το κρατησω καιρο...

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
Παναγιωτης
--------------------
WHISPER - Σαβ 09 Φεβ 2008, 20:51:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιο peugeot να διαλεξω??
panosm25 έγραψε:
Γεια σας
Πρωτα απο ολα ειμαι χαρουμενος γιατι επιτελους εφτασε η ωρα που θα παρω δικο μου αυτοκινητο με δικα μου χρηματα.

Η ολη διαδικασια συναρπαστικη αλλα πλεον βρισκομαι μπροστα σε μια σπαζοκεφαλια.

Καταρχην στραφηκα στην peugeot γιατι ειναι η μονη εταιρια οπου προσφερει χρηματοδοτικο με περιοδο χαριτος ενος χρονου. (Θα δωσω την πρωτη δοση μετα απο ενα χρονο ή το μεγαλυτερο ποσο που θα εχω συγκεντρωσει ή ακομα ολοκληρο το ποσο ατοκα κ ξεμπερδεψα)

Οι επιλογες/διλληματα μου κατεληξαν να ειναι 2.
Κ λεω κατεληξαν γιατι ενω στην αρχη σκεφτομουν για το ομορφο μικρο πολης 107 rc line σκεφτηκα οτι μηπως τα λεφτα ειναι πολλα(12.5Κ) για mini πολης κ γι αυτο αρχισα να σκεφτομαι κ το 207 trendy 1.4 16v 95 hp (14.2Κ) . (που δεν μπορω να βρω test/συγκριτικο πουθενα.ολο για τον 90hp υπαρχουν)

Eσεις τι θα επιλεγατε απο τα 2 κ μονο??

Ειμαι αρχαριος οδηγος,χωρις οικογενεια οποτε δεν καιγομαι για χωρους,ζηταω αξιοπρεπεις επιδοσεις στο μετρο του δυνατου (δεν ειμαι γκαζοφονιας κ ουτε εχω την εμπειρια ακομη) κ ψαχνω για ενα αυτοκινητο ομορφο,να μην καιει παρα πολυ.
Χρηση??Η κλασσικη.καθημερινα στην δουλεια,καμια βολτα κ κανα 2-3 ταξιδακια τον χρονο
Επισης το αυτοκινητο θελω να το κρατησω καιρο...

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
Παναγιωτης
--------------------

θα διαλεξεις αυτο που σε εξυπηρετει καλυτερα για την καθημερινη σου χρηση.επισης θα διαλεξεις αυτο το οποιο θα το βλεπεις και θα σου αρεσει το ιδιο και μετα απο 3 η 4 η ακομα και 5 χρονια!πολυ την εχουνε πατησει ετσι ενθουσιασμενει περνουν αυτοκινητα και μετα απο κανα χρονο που εχει φυγει η καψα αρχιζουν και ξενερωνουν!τωρα κατα την ταπεινη μου αποψη θα σου προτεινα 207.ομορφο αμαξακι πολυ καλη ποιοτητα στο εσωτερικο και απο επιδοσεις αφου δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις θα σε ικανοποιησει!απο καταναλωση επισης ειναι καλο!και ενα τελευταιο ειναι το θεμα της μεταπωλησης που καλο θα ηταν να το σκεφτεις.το 207 οποτε θελησεις να το διωξεις θα φυγει αερα σε αντιθεση με το 107 που δεν εχει πιασει και σαν αμαξι και που πιστευω οτι θα σε δυσκολεψει αρκετα!

αυτα τα λιγα απο εμενα φιλε Παναγιωτη.παντως οτι και να επιλεξεις καλοταξιδο και καλοριζικο να ειναι Exclamation
panosm25 - Κυρ 10 Φεβ 2008, 11:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ WHISPER

Ομολογω πως την αποψη της μεταπωλησης δεν το ειχα σκεφτει....
myth - Κυρ 10 Φεβ 2008, 12:05:08
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα το 207 ειναι καλυτερο...τωρα απο καταναλωση δεν ξερω...το 107 θα σε βολεψει καλυτερα αμα θες να πηγαινεις κεντρο...παρκαρισμα και τα σχετικα ΑΛΛΑ αμα θες να πας ενα ταξιδακι θα σου βγει το λαδι....για το 107 μιλαω...θα σε πσιλοπερνει και ο αερας Laughing Laughing ...σιγουρα το 207 ειναι πιο στιβαρο και πιο σωστο αμακσι...και αυτο με την μεταπωληση πολυ σωστο.....+1 207 ψηφιζω
Jim207GT - Κυρ 10 Φεβ 2008, 12:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ σωστά ότι σου είπαν τα παιδιά αλλά έτσι που φτάσαμε με τις βενζίνες και επειδή μόνο προς το χειρότερο θα πάμε το 207 1.4 έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από το 107 και άμα κυκλοφορείς συνέχια πόλη με 2-3 μόνο ταξίδια τότε σκέψου αν αντέχεις το παραπάνω κόστος του 207.

Διάβασε και αυτό, κάπου λέει για το 1.4
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11855
nick207 - Κυρ 10 Φεβ 2008, 13:13:35
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Παναγιώτη πάρε το 207 αν θες να έχεις πιο πολύ αυτοκινητο.Στιβαρό, καλή ποιότητα κατασκευής, στρίβει καλά, δυνατά φρένα και δυνατή μεταπωλητική αξία.Αυτό με τα 95 άλογα είναι πολύ καλό γιατί συνδιάζει αξιοπιστία(BMW) χαμηλή όσο το δυνατόν κατανάλωση και αξιπρεπείς επιδόσεις. Το 107 από την άλλη είναι για κίνηση μες τη πόλη.Δεν καίει τίποτα(ξεχνάς να βάζεις βενζίνη) το παρκάρεις πολύ εύκολα αλλά δεν πάει βήμα.

Τη τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Ιεραρχισέ τες και αποφάσισε.
climbonice - Κυρ 10 Φεβ 2008, 14:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω πως το 207 θα ήταν καλύτερη επιλογή. Είναι πιο ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο: έχει πολύ καλύτερη ποιότητα υλικών, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια, καλύτερη οδική συμπεριφορά, ευελιξία στην πόλη αλλά και απροβλημάτιστη μετακίνηση σε ταξίδι κτλ. Όσο για τη διαφορά στο κόστος χρήσης σε σχέση με το 107, ε δεν είναι και τόσο μεγάλη ώστε να αξίζει να προτιμήσεις το 107.

Υ.Γ.: Δεν προσφέρει μόνο η Peugeot άτοκη περίοδο χάριτος.
Jim207GT - Κυρ 10 Φεβ 2008, 15:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ οτι το 207 είναι πιό Αμάξι αλλά αν η πόλη είναι κατα 90% της χρήσης τότε δεν το συζητώ το 107 είναι σκέτο εργαλίο. Και εξηγούμε: περίπου -100-150€ ασφάλεια, -65€ τέλη, -5.000€ τιμή αγοράς και με 15.000χλμ χρήση το χρόνο περίπου -600€ από βενζίνες μήν αναφέρω και αναλώσημα (τακάκια , λάστιχα κτλπ) και κερασάκι ευκολία Parking. Όσο για αξιοπιστία toyota, Peugeot, Citroen, Daihastu έχουν το ίδιο μοτερ κατασκευής Daihastu.
panosm25 - Κυρ 10 Φεβ 2008, 17:28:57
Θέμα δημοσίευσης:
Γι αυτο κ ειναι σκληρο το διλλημα παιδια....

climbonice Προφανως αναφερεσε σε honda κ Nissan μου φαινεται εε??
Δεν εχουν ομως κατι ενδιαφερον στην γκαμα τους....

Η μονη μαρκα που κοιταω εκτος peugeot ειναι η fiat.Σε αυτην την περιπτωση ομως θα πρεπει να κανω υπομονη κανα 5 μηνο ακομη για να δωσω την προκαταβολη που χρειαζεται για να παω σε ατοκο
plaketokofths - Κυρ 10 Φεβ 2008, 17:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
107 Exclamation
Αν δεν σε χαλάει εμφανησιακά και λειτουργικά ειναι πολύ καλό, τοσο σε αξιοπιστια οσο και καταναλωση και επιδόσεις. ΤΟΥΟΤΑΑΑΑΑΑΑ
Ikaros! - Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως πιστευω οτι το 107 θα το βαρεθεις,δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...Το 207 αντιθετα δεν εχει επαφη,θα συμφωνησω ειναι πιο αυτοκινητο!!Και στριβει καλυτερα και παει καλυτερα και κανεις ταξιδια..Με το αλλο δεν σε παιρνει για ταξιδι,μετα τα 100 θα παλευεις με το τιμονι λογω αερα...Θα σου αρεσει πολυ περισσοτερο το 207!Ισως μου την πουν μερικοι με αυτο,ασε το 107 να το παρει καμια κοπελιτσα... Laughing
plaketokofths - Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
panosm25 έγραψε:

Η μονη μαρκα που κοιταω εκτος peugeot ειναι η fiat.

Αν τείνεις προς αυτη την κατηγορία κι εχεις να διαλέξεις μεταξύ peugeot & fiat θα προτεινω διχως δευερη σκέψη το punto 1.4 tjet με λιγοτερο απο 15000 με το κλειδι στο χέρι.
plaketokofths - Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ikaros! έγραψε:
ασε το 107 να το παρει καμια κοπελιτσα... Laughing

Σιγά το 207 το αρρενωπό... εχει κι αυτο μεγάλη δόση οιστρογόνων.
Μια χαρά ειναι το 107 και ταξίδι πας. Wink
Ikaros! - Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι το 1.4 Tjet ειναι μαλλον το καλυτερο αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα..Με το 107 αγαπητε "ρομποτικε" Laughing δεν πας ταξιδι!!!Παμε μια βολτα τωρα με το Matiz της μανας μου που ειναι και πιο μεγαλο να δεις...Τα ξερεις καλα αυτα ρε γιαννηηη...Βλεπω σου αρεσουν και εσενα τα σεξουλιαρικα αυτοκινητα...!!! Laughing Laughing Laughing
panosm25 - Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικα οι επιλογες εκτος των peugeot ειναι

1)grande punto 3θ 120hp Dynamic (με υποβραχιονιο) χονδρικα 6400 προκαταβολη κ 30X300

2)panda 100hp (με skydome κ pack pandemonio) χονδρικα 5340 προκαταβολη κ 30X300
plaketokofths - Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:49:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες κατι σπορ νομίζω το panda 100 η καλύτερη επιλογή και δοκιμασμένη.
plaketokofths - Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:59:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ikaros! έγραψε:
Ναι το 1.4 Tjet ειναι μαλλον το καλυτερο αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα..Με το 107 αγαπητε "ρομποτικε" Laughing δεν πας ταξιδι!!!Παμε μια βολτα τωρα με το Matiz της μανας μου που ειναι και πιο μεγαλο να δεις...Τα ξερεις καλα αυτα ρε γιαννηηη...Βλεπω σου αρεσουν και εσενα τα σεξουλιαρικα αυτοκινητα...!!! Laughing Laughing Laughing

1. Ματιζ με 107 οδηγικά δεν εχουν επαφή.
2. Σου χω ξαναπεί πως το αυτοκίνητο ειναι πανω απ ολα μεσο μεταφοράς και οχι αντικείμενο lifestyle οποτε τα περι σεξουλιάρικων σταματούν για μενα στον ορισμό του αυτοκινήτου Wink

(αν θα το λεγα ποτε)Σεξουλιάρικο θεωρώ ενα αυτοκίνητο που εχει ηλεκτρονικά βοηθήματα (απο υδραυλικό τιμονι και abs μέχρι και trc) Razz
Κι αυτο με δοση χιούμορ Wink

Τωρα για το ποια μου αρέσουν, γενικά εμφανησιακά μου αρέσουν τα κλασσικού σχεδιασμού αμαξωματα (πχ. σειρα 3 & 5 της bmw), to 206 ακομα δεν το εχω χωνέψει. Confused
Ikaros! - Κυρ 10 Φεβ 2008, 20:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
1.Συμφωνω πως το ματιζ και το 107 δεν εχουν οδηγικα επαφη,αλλα δεν παυει το 107 να ειναι ενα παναλαφρο,πολυ μικρο αυτοκινητο!Ειναι ο,τι πρεπει για την πολη αλλα για ταξιδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Ειναι η αποψη μου...
2.Το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας αλλα και αντικειμενο lifestyle..Αν ηταν ετσι θα οδηγουσες το nissan που εχεις και κοντευει τα 30 και οχι το 206..Και το nissan ειναι μεσο μεταφορας και σε πηγαινει οπου θελεις...
Πρωσοπικα κανω διαχωρισμους στα αυτοκινητα...
Ikaros! - Κυρ 10 Φεβ 2008, 20:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τελος παντων γιαννη θα τα πουμε απο κοντα αυτα...Για να ερθω στο θεμα λεω 207...
plaketokofths - Κυρ 10 Φεβ 2008, 20:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ikaros! έγραψε:
2.Το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας αλλα και αντικειμενο lifestyle..Αν ηταν ετσι θα οδηγουσες το nissan που εχεις και κοντευει τα 30 και οχι το 206..Και το nissan ειναι μεσο μεταφορας και σε πηγαινει οπου θελεις...
Πρωσοπικα κανω διαχωρισμους στα αυτοκινητα...

Το σταματώ διαδικτυακά εδω και το συνεχίζουμε απο κοντα.
Παντως σκέψου λίγο τι λες... σκέψου πως ενα αυτοκινητο τετοιας ηλικίας με σκουριές και 250,000χλμ εγκυμονεί σοβαρους κινδυνους για την ασφαλεια σου Wink Επίσης να σου αποσαφηνίσω οτι εννοώντας lifestyle εννοώ την μούρη και το πρεστιζ που ενδεχομένως σου προσδίδει ενα αυτοκίνητο κι οχι την οδηγική απόλαυση Wink

Για να στο πω διαφορετικά με απλά λόγια μπορεί εσυ να ντρεπόσουν να οδηγήσεις ενα C2 1.1 αλλά ενα C2 JWRC μαλλον θα το γουσταρες Wink

Καθένας προτιμάει οτι καλύτερο, το θέμα ειναι να ορίζεις εσυ τις επιθυμίες σου και οχι τα κοινωνικά φαινόμενα.
Ikaros! - Κυρ 10 Φεβ 2008, 21:03:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις δικιο σε αυτα που ειπες..Οσο για το τελευταιο ειναι πολυ σωστο και σοφο θα ελεγα!Για αυτο θα τα πουμε απο κοντα τα περι lifestyle και το πως το εννοει ο καθενας γιατι γραπτα μπερδευομαστε...Μην βλεπουν και οι υπολοιποι φιλοι τις βλακειες μας Laughing
MEMsound - Δευ 11 Φεβ 2008, 00:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
εγω μεταξυ των 2 (και με βάση όσα εγραψε στο 1ο του ποστ ο panosm25 σχετικά με την χρήση που εχει κατα νου) θα επέλεγα 107...

σχετικα με την μεταπώληση του δεν θεωρω οτι θα υπάρχει ουσιαστική διαφορά μιας και γενικώς τα αυτοκίνητα πόλης κρατάνε σχετικά την αξία τους και γενικώς το 107 και ομορφο ειναι και μια χαρα στο δρόμο πάει

όσο δε για τα ταξίδια ας "συμβιβαστεί" με ταχυτητα ταξιδίου 120~140 και οχι παραπάνω (λες και οι μπουρδελο δρόμοι μας είναι για παραπάνω αλλά λέμε τώρα....) και μια χαρα θα είναι...
στην χειρότερη με μια λίγο πιο σφικτή ανάρτηση (οταν θα χρειαστεί αντικάτάσταση μιας και αυτό ειναι κάρι αναλώσιμο ούτως η άλλως) αυτό διορθώνεται σχετικά ευκολα

το 207 το θεωρω λίγο περιττό χωρίς τελικα ουσιαστικό λόγο (παρα μόνο ας πούμε τους παραπάνω χώρους που απ οτι κατάλαβα δεν ειναι αναγκαστικά το ζητούμενο)

τέλος από πλευρας επιδόσεων πάνω κάτω τα ιδια ειναι... Wink
panosm25 - Δευ 11 Φεβ 2008, 21:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=1867

Eχει κ τα θετικα του το 107 ρε γμτ.Αλλα θα με καλυπτει οντως σε κανα ταξιδακι??
Οικονομια,ευλιξια,κοστος συντηρησης ειναι ισχυροι παραγοντες
Τωρα value for money της συγκεκριμενης εκδοσης κ η δυνατοτητα για ταξιδια εξεταζονται....
MEMsound - Δευ 11 Φεβ 2008, 21:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
αντε πάρε ενα για τεστ ντραιβ και πηγαινε αττικη οδο η εθνικη (οχι ωρα αιχμης) με 120~150 να δεις πως ειναι Wink
panosm25 - Δευ 11 Φεβ 2008, 21:45:28
Θέμα δημοσίευσης:
οπως ειπα ειμαι αρχαριος οδηγος
οποτε τι συμπερασματα να βγαλω??
απο περιοδικα,forum κ γνωμες αλλων μαζευω
MEMsound - Δευ 11 Φεβ 2008, 22:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
οπότε πήγαινε σε 2 αντιπροσωπίες
στην μια ζητα το 107 για βολτα στην εθνικη
και στην άλλη το 207
και δες τι σου αρέσει Wink

εσυ θα το οδηγείς με τον δικό σου τρόπο οδήγησης
οχι εμείς Cool

αντικειμενικά το 207 ειναι σαφως πιο ταξιδιάρικο αλλα αν κάποιος δεν εχει μεγάλες απαιτήσεις και με το 107 κάνεις την δουλεια σου μια χαρα

επίσης μιας και είσαι αρχάριος ούτως η άλλος δεν σου συστίνω ταξίδια στην εθνική με 150+km/h για ευνόητους λόγους

υ.γ. ισως γενικώς (οταν δεν εχεις εμπειρία) να ειναι καλήτερα να εχεις ενα αμάξι που πχ στα 140κμ σου λεει λίγο μονο του ... "ψιλέ κόψε" τρέχεις
παρά να οδηγείς κάτι σαφως πιο stress free... χαλαρα με 150 σα να πηγαίνεις με 70...

micra_iro - Δευ 11 Φεβ 2008, 22:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
συγγνωμη απο την στιγμη που ψαχνεις κατι σε 1400 γιατι εχεις αποκλεισει το micra ?
και ταξιδι κανεις, και μικρη καταναλωση εχεις και να παρκαρεις βρισκεις ασε που και η nissan κανει καλες χρηματοδοτησεις
panosm25 - Δευ 11 Φεβ 2008, 22:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:
συγγνωμη απο την στιγμη που ψαχνεις κατι σε 1400 γιατι εχεις αποκλεισει το micra ?
και ταξιδι κανεις, και μικρη καταναλωση εχεις και να παρκαρεις βρισκεις ασε που και η nissan κανει καλες χρηματοδοτησεις

γιατι,για μενα,ειναι κακασχημο.sorry
micra_iro - Τρι 12 Φεβ 2008, 00:15:29
Θέμα δημοσίευσης:
ενω το 107 δεν ειναι?
Steve - Τρι 12 Φεβ 2008, 01:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
Με το 107 πας ταξίδι και σκέφτεσαι περισσότερο τα διόδια, παρά τις βενζίνες.
Andreas - Τρι 12 Φεβ 2008, 12:56:48
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα Παναγιωτη.

Αν εισαι νεος οδηγος να μην παρεις τιποτα απο αυτα που λες.
Δεν ειναι κριμα να παρεις ενα new το οποιο θα ξεχρεωνεις με δοσεις, και λογω απειριας να το στουκαρεις πουθενα? (κουφια η ωρα).
Παρε ενα μεταχειρισμενο μικρο σε καλη κατασταση (μετα απο πολλους ελεγχους , το τονιζω αυτο) και κανε την δουλεια σου με 3-5 χιλιαδες ευρω.
Μαθε να οδηγας καλα με αυτο 1-2 χρονια , και να μην σε νοιαζει αν θα στο γρατσουνισει , χτυπησει κτλ κτλ καποιος αλλος ή αν φας κανα προφυλακτηρα απο μονος σου , και μετα δες την αγορα ενος new που θα εισαι και ετοιμος οδηγικα.Η κινηση με αυτοκινητο μεσα στην αθηνα θελει εμπειρια.

Απο την αλλη αν σου εχει μπει το μικροβιο για το new και δεν σε ενδιαφερουν τα παραπάνω , θα σκεφτεις ποσα ταξιδια πανω κατω κανεις.
Αν κανεις 2-3 το χρονο , και κυριως κινησε μεσα στην πολη , το μικρο
ειναι μονοδρομος. (Δηλαδη 107)

Αυτα απο μενα , απλα μην βιαστεις , σκεψου καλα.
panosm25 - Τρι 12 Φεβ 2008, 17:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας

γενικα προτιμω να αγορασω καινουριο με μια μικτη ασφαλεια απο ενα μεταχειρισμενο (που ειναι λαχειο η αγορα του)

Επισης micra_iro θεωρω την συγκεκριμενη εκδοση του 107 πιο ομορφη απο το κατα τα αλλα αξιοπρεπες Micra

γενικα ως προς το μεγεθος (γιατι ναι συνολικα 3-4 ταξιδακια τον χρονο θα κανω) ιδανικα ειναι το 107 κ το panda 100
IAKOVOS - Τρι 12 Φεβ 2008, 18:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Παναγιωτη,σκεψου και λιγο απο πλευρας ασφαλειας που παρεχει τιο καθε αυτοκινητο και διαλεξε. Thumbs Up
MEMsound - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
αν σου αρέσει αισθητικά το "πουλμανακι" Razz (και μιλάω μόνο για το sport 100) ειναι πιο ολοκληρωμένο αμάξι από 107 (και σε στησιμο και σε χώρους και σε επιδόσεις) Wink
elias - Τετ 13 Φεβ 2008, 08:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
Για μένα καλύτερα να επιλέξεις το 207 γιατί τα 3-4 ταξιδάκια που λες ότι θα κάνεις το χρόνο, θα γίνουν 3-4 μονοήμερες εκδρομές το μήνα, θα βάλεις και 3-4 άτομα μέσα και εκεί θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι " μήπως έπρεπε να πάρω το 207? "
koukouli - Τρι 19 Φεβ 2008, 14:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
+1
geo1st487 - Δευ 25 Φεβ 2008, 22:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρε ένα 206 να είσαι κάπου στη μέση. Για το 107 σκέψου αυτό που σου είπε ο Ηλίας. Με 3-4 άτομα είναι λίγο δύσκολα τα πράματα, για προσπέραση θα πρέπει να το σκεφτείς καλα, για ταξιδάκι στο βουνό ούτε να το σκέφτεσαι.
panosm25 - Τρι 26 Φεβ 2008, 20:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστω πολυ παιδια παντως για τον χρονο σας

Παρολα αυτα εχω ξενερωσει με τους εμπορους της peugeot

Εχω γυρισει ηδη σε 2 κ μου λενε διαφορετικα πραγματα.
Επειδη ενδιαφερομαι για το καινουριο προγραμμα που δινεις την πρωτη δοση μετα απο 12 μηνες, δεν καταφερα να ξεκαθαρισω αν μπορω τον 13ο μηνα (μολις τελειωσει δλδ η περιοδος χαριτος) να παω μαζεμενα οσα εχω μαζεψει μεσα σε αυτον τον ενα χρονο (περιπου 8000 υπολογιζω)
Ο ενας μου ειπε οτι γινετε ο αλλος οχι. Sad
Το σαββατο θα παω κ στην Lion να δω κ κει τι θα μου πουνε.
Αν παρω αρνητικη απαντηση κ απο αυτους τα παραταω κ παω σε αλλη μαρκα
Steve - Τρι 26 Φεβ 2008, 21:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
panosm25 έγραψε:

Επειδη ενδιαφερομαι για το καινουριο προγραμμα που δινεις την πρωτη δοση μετα απο 12 μηνες, δεν καταφερα να ξεκαθαρισω αν μπορω τον 13ο μηνα (μολις τελειωσει δλδ η περιοδος χαριτος) να παω μαζεμενα οσα εχω μαζεψει μεσα σε αυτον τον ενα χρονο (περιπου 8000 υπολογιζω)
Το σαββατο θα παω κ στην Lion να δω κ κει τι θα μου πουνε.
Αν παρω αρνητικη απαντηση κ απο αυτους τα παραταω κ παω σε αλλη μαρκα

Φυσικά και γίνεται. Το πρόγραμμα που θα αρχίσει να ισχύει ένα χρόνο μετά, θα γίνει ούτως ή άλλως μέσω τράπεζας. Από το να δώσεις μια δόση, βάζεις τα 8000 ευρώ μέσα στον λογαριασμό και αφήνεις να τα τραβάνε όποτε θέλουν.

Και αν το ξεχρεώσεις νωρίτερα από τους μήνες που το έχεις κλείσει στην αρχή (πχ στους 30 αντί για τους 48 που το έκλεισες), ζητάς μια βεβαίωση για την εξόφληση, πας μηχανολογικό και παίρνεις και την κυριότητα του αυτοκινήτου στο όνομα σου Smile
MEMsound - Τετ 27 Φεβ 2008, 00:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ακριβώς ειχα πάρει το δικό μου...
Ghost Dog - Τετ 27 Φεβ 2008, 02:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
panosm25 έγραψε:

.....................................

Φυσικα και γινεται!! Wink
volvos - Τετ 27 Φεβ 2008, 10:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
αν το αποπληρωσεις νωριτερα παλιοτερα ειχε ενα προστημο προπληρωμης

τοτε εγνατια ηταν 2% και εθνικη 1%
οποτε εγω το πηρα μεσω εθνικης το αμαξι και στο 13ο μηνα πηγα και εβαλα ολο το ποσο που εμενε και ξεχρεωσα το αμαξι...
ισως και να εχει καταργηθει αυτο τωρα

παντως οτι γινεται γινεται νομιζω αν και stevon ειναι ο πλεον αρμοδιος... Wink
MEMsound - Τετ 27 Φεβ 2008, 11:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
οταν το πήρα εγω προστιμο αποπληρωμης στην Εθνική δεν υπήρχε
απλά πλήρωνες τους τόκους μέχρι τον μήνα αποπληρωμής.

από συνολικούς τόκους 400κάτι ευρω στο δικό μου για "δανειο" 5500ε περίπου πλήρωσα τον 13μήνα (= μετά από 12μήνες περίοδο χαριτος = μαζί με την 1η δόση) για την συνολική αποπληρωμή μόνο 25ε*
+φυσικά τα "εξοδα φακέλου" 150ε
Steve - Τετ 27 Φεβ 2008, 16:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν το αποπληρωσεις νωριτερα παλιοτερα ειχε ενα προστημο προπληρωμης

τοτε εγνατια ηταν 2% και εθνικη 1%
οποτε εγω το πηρα μεσω εθνικης το αμαξι και στο 13ο μηνα πηγα και εβαλα ολο το ποσο που εμενε και ξεχρεωσα το αμαξι...
ισως και να εχει καταργηθει αυτο τωρα

παντως οτι γινεται γινεται νομιζω αν και stevon ειναι ο πλεον αρμοδιος... Wink

Με Εγνατία που το είχα πάρει εγώ (με 35% μπροστά και τα υπόλοιπα σε 12 άτοκες που ήταν το πρόγραμμα του 2004) το ξεχρέωσα στους 9 (τον Ιανουάριο του 2005) και ΔΕΝ είχα πληρώσει ποινή προεξόφλησης Sad
Ghost Dog - Τετ 27 Φεβ 2008, 16:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
Και'γω στην Εθνικη δεν ειχα ποινη προεξοφλησης ουτε για το προηγουμενο,αλλα ουτε και για το τωρινο....! Wink
volvos - Τετ 27 Φεβ 2008, 16:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
μιλαμε για το προγραμμα που εχεις ενα χρονο ατοκα και μετα ξεκινας το 13ο μηνα να πληρωνεις εντοκα...

στο ατοκο τι προστιμο να εχει ρε χαιβανια αφου δε χανουν τιποτα απο τοκους.

εννοειται οτι ειναι παρανομο αυτο με προστιμο αποπληρωμης και υποτιθεται οτι θα επρεπε να το εχουν καταργησει χρονια.... Evil
Steve - Τετ 27 Φεβ 2008, 16:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μιλαμε για το προγραμμα που εχεις ενα χρονο ατοκα και μετα ξεκινας το 13ο μηνα να πληρωνεις εντοκα...

Ξέρουμε για ποιό μιλάμε Rolling eyes

volvos έγραψε:
στο ατοκο τι προστιμο να εχει ρε χαιβανια αφου δε χανουν τιποτα απο τοκους.

Στο άτοκο τότε, αν το πλήρωνα με μετρητά όλη την αξία, ήταν 500-1000 ευρώ έκπτωση (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό, αλλά μέσα σε αυτό το όριο ήταν). Οπότε καταλαβαίνεις για τί άτοκο μιλάμε...
volvos έγραψε:
εννοειται οτι ειναι παρανομο αυτο με προστιμο αποπληρωμης και υποτιθεται οτι θα επρεπε να το εχουν καταργησει χρονια.... Evil

Εδώ στην Ελλάδα? Γιατί καλέ να το καταργήσουν? Embarassed
panosm25 - Τετ 27 Φεβ 2008, 17:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παιδια.ησυχασα λιγο τωρα...
Το Σαββατο παντως θα ξεκαθαρισουν ολα

Χονδρικα το εχω υπολογισει ετσι

207 1.4 trendy 3d + Ράδιο CD με MP3 (100€) + Γκρι Manitoba (350€) = 14600-300 (εκπτωση) 14300

8000 προκαταβολη μετα απο ενα χρονο + 283*24 (7.5% επιτοκιο) = 14792 (492euro επιβαρυνση)

Αυτο ρωταγα αν γινεται.Ο ενας απο τους 2 μου ειπε οχι Idea

1000 euro εξοδα+πινακιδες κτλ + ασφαλεια (τα μονα εξοδα μεχρι την πρωτη δοση)
Steve - Τετ 27 Φεβ 2008, 17:38:59
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλε 3000 ευρώ ακόμα και κλείσε το Rallye Cool
ekstasiasmenos - Τετ 27 Φεβ 2008, 19:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το 207 γιατι:
1. το 207 θα σε προστατεψει καλυτερα απο το μικρο σε ενα ατυχημα [ χτυπα ξυλο ]
2. μολις παρεις το αμαξι , να σου τα ταξιδια , οι βολτες με τη παρεα τα βραδακια και θα χρειαστεις ορισμενη ευρυχωρια και η δυναμη που θα θελεις.
Αν το μετανοιωσεις το 207 θα σε ποναει λιγοτερο απο το 107 και καθως θα περναν τα χρονια θα σου χρησημευει περισσοτερο και θα καλυπτει τις συνεχως αυξανομενες αναγκες σου.
Ημουν και γω στη θεση σου και απο το 107 εφτασα στο 207 ραλλυε αν και δε το χω παραγγειλει ακομα Evil Evil

Υ.Γ το panda πως σου φαινεται??
panosm25 - Τετ 27 Φεβ 2008, 19:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
ekstasiasmenos έγραψε:
Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το 207 γιατι:
1. το 207 θα σε προστατεψει καλυτερα απο το μικρο σε ενα ατυχημα [ χτυπα ξυλο ]
2. μολις παρεις το αμαξι , να σου τα ταξιδια , οι βολτες με τη παρεα τα βραδακια και θα χρειαστεις ορισμενη ευρυχωρια και η δυναμη που θα θελεις.
Αν το μετανοιωσεις το 207 θα σε ποναει λιγοτερο απο το 107 και καθως θα περναν τα χρονια θα σου χρησημευει περισσοτερο και θα καλυπτει τις συνεχως αυξανομενες αναγκες σου.
Ημουν και γω στη θεση σου και απο το 107 εφτασα στο 207 ραλλυε αν και δε το χω παραγγειλει ακομα Evil Evil

Υ.Γ το panda πως σου φαινεται??

Για να πω την αληθεια το διλλημα δεν ειναι ποια μεταξυ 107-207 αλλα μεταξυ 207-panda 100 .Απλα ειμαι σε forum της peugeot κ ελεγα να μην αναφερθω πολυ για το fiat αλλα να ρωτησω πιο πολυ για το 207 για να βγαλω καποια συμπερασματα

Το panda 100 εχει 13040 με εκπτωση.οποτε 4000 προκαταβολη κ 30Χ323=13690 (650euro επιβαρυνση)

Ειναι σημαντικα φτηνοτερο απο το 207...

Χωρια λοιπον απο τα χρηματοδοτικα εγω το βλεπω ως εξης αλλα ακομα δεν εχω καταληξει

207-panda 100
πιο αυτοκινητο απο το Panda,μεγαλυτεροι χωροι,πιο ποιοτικη κατασκευη,πιο ομορφο
panda 100-207
πιο γρηγορο,πιο ευελικτο (μπηκα κ στα 2 κ η ορατοτητα στο panda ειναι αριστη),με χαμηλοτερο κοστος συντηρησης
panosm25 - Τετ 27 Φεβ 2008, 19:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

too much για μενα που ειμαι αρχαριος οδηγος + οτι ξετιναζει σε βενζινη
Steve - Τετ 27 Φεβ 2008, 19:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
panosm25 έγραψε:
Steve έγραψε:

Έχει και το ESP που μένει μόνιμα αναμένο πάνω από 50 χλμ να σε προστατεύσει όσο μπορεί.

Όσο για την βενζίνη, σε πληροφορώ ότι καίει τα 2/3 αν το συγκρίνεις με τα Corsa OPC, Golf GT κλπ. εργοστασιακά turbo αμάξια Smile
volvos - Τετ 27 Φεβ 2008, 19:54:30
Θέμα δημοσίευσης:
αν σου αρεσουν τα στροφιλικια και το γκαζι
με τα 1000 παντα...
και καιει και λιγοτερο...

αν θες χαλαρα βολτες κυριλε καταστασεις ηρεμα ταξιδια κλπ κλπ
κλιο 1.2τουρμπο

σε αυτη τη κατηγορια το 207 1.4 ειναι πολυ βαρυ και αργο... Crying or Very sad

αν και εγω θα προτιμουσα το 500αρακι Laughing
panosm25 - Τετ 27 Φεβ 2008, 20:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
panosm25 έγραψε:
Steve έγραψε:

Έχει και το ESP που μένει μόνιμα αναμένο πάνω από 50 χλμ να σε προστατεύσει όσο μπορεί.

Όσο για την βενζίνη, σε πληροφορώ ότι καίει τα 2/3 αν το συγκρίνεις με τα Corsa OPC, Golf GT κλπ. εργοστασιακά turbo αμάξια Smile

Φιλε Steve δεν ''παιζω'' σε αυτην την κατηγορια που αναφερεις ακομα .εχω αυτογνωσια.... Μετα απο 5-6 χρονια το ξανασυζηταμε Very happy
panosm25 - Τετ 27 Φεβ 2008, 20:29:31
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν σου αρεσουν τα στροφιλικια και το γκαζι
με τα 1000 παντα...
και καιει και λιγοτερο...

αν θες χαλαρα βολτες κυριλε καταστασεις ηρεμα ταξιδια κλπ κλπ
κλιο 1.2τουρμπο

σε αυτη τη κατηγορια το 207 1.4 ειναι πολυ βαρυ και αργο... Crying or Very sad

αν και εγω θα προτιμουσα το 500αρακι Laughing

Σε renault δεν με βολευει το χρηματοδοτικο τους. + να φτιαξουν τα του οικου τους πρωτα που εχουν γινει μπο..Rolling eyes ..ο .Εχει αλλαξει η αντιπροσωπεια τεραστιες καθυστερησεις στις παραδοσεις ακουω κτλ...

οσο αναφορα το 500ρακι πολυ trendια για το τιποτα.Ενταξυ ειναι ομορφο αλλα σαν value for money κ γενικα σαν αυτοκινητο το θεωρω πολυ κατωτερο απο το panda 100....Γουστα ειναι αυτα βεβαια...
volvos - Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
οταν ομως θα πας να το πουλησεις σε 4-5χρονια το 500αρακι θα ειναι ακομα φρεσκο και ομορφο και θα υπαρχουν πολλες αμαμητες πατσαβουρες που θα θελουν σα τρελλες ενα τετοιο μεταχειρισμενο

το ιδιο και για το 207 πανω κατω

το παντα ομως ουτε ο αλβανος μπογιατζης που ειδε 5πορτο με χωρους δε θα ψυνεται να το παρει.....
οποτε αν δεν εκτιμας το στησιμο και το φοβερο στριψιμο αυτου του αμαξιου τσους μακρυα

υ.γ. τοσο ρατσισμο σε ενα ποστ χρονια ειχα να βγαλω....σορυ κριση ειναι θα περασει
panosm25 - Πεμ 28 Φεβ 2008, 17:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
οταν ομως θα πας να το πουλησεις σε 4-5χρονια το 500αρακι θα ειναι ακομα φρεσκο και ομορφο και θα υπαρχουν πολλες αμαμητες πατσαβουρες που θα θελουν σα τρελλες ενα τετοιο μεταχειρισμενο

Cool

volvos έγραψε:
το παντα ομως ουτε ο αλβανος μπογιατζης που ειδε 5πορτο με χωρους δε θα ψυνεται να το παρει.....

To ξεχειλισες Very happy Ειπαμε δεν ειναι τοσο ομορφο οσο τα αλλα αλλα οχι κ ετσι.
Δεν το θεωρω τοσο μπαζο

http://www.100hp.co.uk/100HP_gallery_(1).html
drdino - Πεμ 28 Φεβ 2008, 17:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
+ οτι το 100αρι το παντα είναι πολύ σκληρό. Αν δεν είσαι του αθλήματος, θα σε δυσαρεστήσει μάλλον.
Steve - Πεμ 28 Φεβ 2008, 18:51:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα με παρηγορούν οι ζαντούλες του Love
panosm25 - Δευ 03 Μάρ 2008, 19:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα επισκεφτηκα κ μια αντιπροσωπεια στην Λ.Αλεξανδρας κ με χαρα σιγουρευτηκα για το χρηματοδοτικο κ αυτα που ρωτουσα πιο πανω.

ο πωλητης (οχι οτι δεν μου αρεσει κ μενα) ομως μου εβαλε φυτιλιες.... Rolling eyes

μαζι με το 207 trendy ομολογω οτι μετα κ την εκπτωση που κανουν ΗΔΗ σκεφτομαι κ το peugeot 308 1.4 3d confort a/c rdcd

Σε ασπρο χρωματακι πλεον με την εκπτωση 1000euro που κανουν Exclamation το αυτοκινητο κοστιζει 14800
Στο εσωτερικο μου αρεσε περισσοτερο απο το 207 κ ο πωλητης μου τονισε οτι σε επιδοσεις/μεγεθος/καταναλωση δεν απεχουν πολλυ τα 2 αυτοκινητα
Εσεις τι λετε??
MEMsound - Δευ 03 Μάρ 2008, 19:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
το 308 ειναι αρκετα ποιοτικό και αισθητα ποιοτικότερο του 207
από πλευρας επιδόσεων μόνο ο ίδιος μπορείς να κρίνεις αν σε καλύπτει.
να το ζητήσεις για τεστ ντραιβ πριν αποφασίσεις όμως
η ισχυς ειναι "λίγη" για το βάρος του αλλά αν εσένα αυτό δεν σε πειράζει τότε ειναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή.
βεβαια οι "λογικές" επιλογές σε αυτή την κατηγορία ειναι άλλες αλλά αυτό ειναι ανεξάρτητο
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τρι 04 Μάρ 2008, 01:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητέ, ακόμα και με βάση τη χρήση που το θές ο 1,4 στα 207, 308 δεν είναι για ταξίδι και η κατανάλωση θα είναι υψηλή λόγο βάρους....

Γενικά θα σε κουράσει η απροθυμία του οχήματος να επιταχύνει.

Αποψή μου είναι να περιμένεις μέχρι να έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τουλάχιστον ένα 207gt ή να στραφείς σε ένα από τα μοντέλα της Fiat με τον 1,4Τ (προτείνω το Fiat 500 για να έχεις και λίγο ''στύλ'')

Η ροπή και η ποιότητα καύσης των κινητήρων 1,4Τ και 1,6Τ είναι τέτοια που εξασφαλίζουν αυτό που ζητας αλλά και κάποια μεταπώληση.

Φιλικά.
panosm25 - Σαβ 08 Μάρ 2008, 15:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κατα 90 % παιδια τελικα παω για 207 3d 95hp

θελω κ την βοηθεια σας για καποιες τελικες λεπτομερειες

Σκεφτομαι για λευκο χρωμα.Πως σας φαινεται?? Γλιτωνω καποια ευρο επειδη δεν ειναι μεταλλικο κ εμφανησιακα μου αρεσει αρκετα.Εσεις τι λετε.

Επισης
η εκδοση trendy φτανει τα 14630 ενω η sport 15300. (τελικες τιμες)
Δικαιολογει κατα την γνωμη σας τα παραπανω λεφτα η sport εκδοση ή η trendy αρκει?? Δεν εχω αποφασισει ακομα αναμεσα στις 2...

Οπως αναφερα κ πιο πανω θα παω με το προγραμμα τις εθνικης με την περιοδο χαριτος
Οποτε δινοντας 8000 euro στον 12μηνα εχω χονδρικα για την trendy εκδοση 24Χ284 ενω για την sport 30Χ262

Με 480 euro + ασφαλεια λοιπον το πηρα κ εφυγα το αμαξακι... Cool

κ μια τελευταια ερωτηση
Δεδομενου οτι σε ενα χρονο θα αλλαξουν οι δοσεις λογο των 8000 οπως ανεφερα οταν θα το κλεισω το αυτοκινητο αυτες τις ημερες ποσο αριθμο δοσεων να δηλωσω αρχικα ??

ΥΓ * Αυτο που φοβαμαι στο 207 (ως καινουριος οδηγος) ειναι η ορατοτητα... Μπροστα δεν βλεπω τιποτα (με τερμα πανω το καθισμα) για να υπολογισω.Ειμαι κ ψιλοκοντουλης 1.75 Cool
panosm25 - Δευ 10 Μάρ 2008, 18:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια κ μια αλλη ερωτηση
Η πανοραμικη οροφη ποσο βαρος αραγε να προσθετει στο αυτοκινητο??Γνωριζει κανεις??
Μηπως μου επιβαρυνει πολυ τις επιδοσεις??
fynos - Δευ 10 Μάρ 2008, 18:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
panosm25 έγραψε:

ΥΓ * Αυτο που φοβαμαι στο 207 (ως καινουριος οδηγος) ειναι η ορατοτητα... Μπροστα δεν βλεπω τιποτα (με τερμα πανω το καθισμα) για να υπολογισω.Ειμαι κ ψιλοκοντουλης 1.75 Cool

Ρε Παναγιώτη, το ίδιο ύψος έχουμε και το έχω 1,5 σκάλα πριν το πάτωμα . . . πάρτω πρώτα και μετά βλέπεις που τελικά θα σε βολέψει !!

Να πάρεις ότι σε ευχαριστεί και μην το βλέπεις στενά υπολογιστικά !
Sport !
panosm25 - Δευ 10 Μάρ 2008, 18:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστω fynos για τον χρονο σου

για την πανοραμικη ηλιοροφουλα τι λες?? Θα προσθετει πολυ βαρος με αντικτυπο στον 95αρι κινητηρα ή χαλαλι?? (δεν εχω ρωτησει κ ποσο πισω θα με παει σε ημερομηνια παραδοσης γιατι τωρα το σκεφτηκα ως extra)
fynos - Δευ 10 Μάρ 2008, 19:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα θα προσθέσει . . . . αλλά θα σου αρέσει !!
Από την στιγμή που θα μπεις σε παραγγελία πάς σε παράδοση 2 μηνών – 3 !
Το extra ποσό για την οροφή θα το έδινα για ένα πιο δυνατό κινητήρα !
panosm25 - Δευ 10 Μάρ 2008, 19:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
οk thank you
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες