panosm25 έγραψε: |
Γεια σας
Πρωτα απο ολα ειμαι χαρουμενος γιατι επιτελους εφτασε η ωρα που θα παρω δικο μου αυτοκινητο με δικα μου χρηματα. Η ολη διαδικασια συναρπαστικη αλλα πλεον βρισκομαι μπροστα σε μια σπαζοκεφαλια. Καταρχην στραφηκα στην peugeot γιατι ειναι η μονη εταιρια οπου προσφερει χρηματοδοτικο με περιοδο χαριτος ενος χρονου. (Θα δωσω την πρωτη δοση μετα απο ενα χρονο ή το μεγαλυτερο ποσο που θα εχω συγκεντρωσει ή ακομα ολοκληρο το ποσο ατοκα κ ξεμπερδεψα) Οι επιλογες/διλληματα μου κατεληξαν να ειναι 2. Κ λεω κατεληξαν γιατι ενω στην αρχη σκεφτομουν για το ομορφο μικρο πολης 107 rc line σκεφτηκα οτι μηπως τα λεφτα ειναι πολλα(12.5Κ) για mini πολης κ γι αυτο αρχισα να σκεφτομαι κ το 207 trendy 1.4 16v 95 hp (14.2Κ) . (που δεν μπορω να βρω test/συγκριτικο πουθενα.ολο για τον 90hp υπαρχουν) Eσεις τι θα επιλεγατε απο τα 2 κ μονο?? Ειμαι αρχαριος οδηγος,χωρις οικογενεια οποτε δεν καιγομαι για χωρους,ζηταω αξιοπρεπεις επιδοσεις στο μετρο του δυνατου (δεν ειμαι γκαζοφονιας κ ουτε εχω την εμπειρια ακομη) κ ψαχνω για ενα αυτοκινητο ομορφο,να μην καιει παρα πολυ. Χρηση??Η κλασσικη.καθημερινα στην δουλεια,καμια βολτα κ κανα 2-3 ταξιδακια τον χρονο Επισης το αυτοκινητο θελω να το κρατησω καιρο... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη Παναγιωτης -------------------- |
Η μονη μαρκα που κοιταω εκτος peugeot ειναι η fiat. |
Ikaros! έγραψε: |
ασε το 107 να το παρει καμια κοπελιτσα... ![]() |
Ναι το 1.4 Tjet ειναι μαλλον το καλυτερο αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα..Με το 107 αγαπητε "ρομποτικε" ![]() ![]() ![]() ![]() |
2.Το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας αλλα και αντικειμενο lifestyle..Αν ηταν ετσι θα οδηγουσες το nissan που εχεις και κοντευει τα 30 και οχι το 206..Και το nissan ειναι μεσο μεταφορας και σε πηγαινει οπου θελεις...
Πρωσοπικα κανω διαχωρισμους στα αυτοκινητα... |
micra_iro έγραψε: |
συγγνωμη απο την στιγμη που ψαχνεις κατι σε 1400 γιατι εχεις αποκλεισει το micra ?
και ταξιδι κανεις, και μικρη καταναλωση εχεις και να παρκαρεις βρισκεις ασε που και η nissan κανει καλες χρηματοδοτησεις |
Eυχαριστω πολυ παιδια παντως για τον χρονο σας
Παρολα αυτα εχω ξενερωσει με τους εμπορους της peugeot Εχω γυρισει ηδη σε 2 κ μου λενε διαφορετικα πραγματα. Επειδη ενδιαφερομαι για το καινουριο προγραμμα που δινεις την πρωτη δοση μετα απο 12 μηνες, δεν καταφερα να ξεκαθαρισω αν μπορω τον 13ο μηνα (μολις τελειωσει δλδ η περιοδος χαριτος) να παω μαζεμενα οσα εχω μαζεψει μεσα σε αυτον τον ενα χρονο (περιπου 8000 υπολογιζω) Ο ενας μου ειπε οτι γινετε ο αλλος οχι. ![]() Το σαββατο θα παω κ στην Lion να δω κ κει τι θα μου πουνε. Αν παρω αρνητικη απαντηση κ απο αυτους τα παραταω κ παω σε αλλη μαρκα |
Eυχαριστω πολυ παιδια παντως για τον χρονο σας
Παρολα αυτα εχω ξενερωσει με τους εμπορους της peugeot Εχω γυρισει ηδη σε 2 κ μου λενε διαφορετικα πραγματα. Επειδη ενδιαφερομαι για το καινουριο προγραμμα που δινεις την πρωτη δοση μετα απο 12 μηνες, δεν καταφερα να ξεκαθαρισω αν μπορω τον 13ο μηνα (μολις τελειωσει δλδ η περιοδος χαριτος) να παω μαζεμενα οσα εχω μαζεψει μεσα σε αυτον τον ενα χρονο (περιπου 8000 υπολογιζω) Ο ενας μου ειπε οτι γινετε ο αλλος οχι. ![]() ..................................... |
volvos έγραψε: |
αν το αποπληρωσεις νωριτερα παλιοτερα ειχε ενα προστημο προπληρωμης
τοτε εγνατια ηταν 2% και εθνικη 1% οποτε εγω το πηρα μεσω εθνικης το αμαξι και στο 13ο μηνα πηγα και εβαλα ολο το ποσο που εμενε και ξεχρεωσα το αμαξι... ισως και να εχει καταργηθει αυτο τωρα παντως οτι γινεται γινεται νομιζω αν και stevon ειναι ο πλεον αρμοδιος... ![]() |
μιλαμε για το προγραμμα που εχεις ενα χρονο ατοκα και μετα ξεκινας το 13ο μηνα να πληρωνεις εντοκα... |
στο ατοκο τι προστιμο να εχει ρε χαιβανια αφου δε χανουν τιποτα απο τοκους. |
εννοειται οτι ειναι παρανομο αυτο με προστιμο αποπληρωμης και υποτιθεται οτι θα επρεπε να το εχουν καταργησει χρονια.... ![]() |
ekstasiasmenos έγραψε: |
Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το 207 γιατι:
1. το 207 θα σε προστατεψει καλυτερα απο το μικρο σε ενα ατυχημα [ χτυπα ξυλο ] 2. μολις παρεις το αμαξι , να σου τα ταξιδια , οι βολτες με τη παρεα τα βραδακια και θα χρειαστεις ορισμενη ευρυχωρια και η δυναμη που θα θελεις. Αν το μετανοιωσεις το 207 θα σε ποναει λιγοτερο απο το 107 και καθως θα περναν τα χρονια θα σου χρησημευει περισσοτερο και θα καλυπτει τις συνεχως αυξανομενες αναγκες σου. Ημουν και γω στη θεση σου και απο το 107 εφτασα στο 207 ραλλυε αν και δε το χω παραγγειλει ακομα ![]() ![]() Υ.Γ το panda πως σου φαινεται?? |
Steve έγραψε: |
Βάλε 3000 ευρώ ακόμα και κλείσε το Rallye ![]() |
panosm25 έγραψε: | ||
|
Steve έγραψε: | ||||
Έχει και το ESP που μένει μόνιμα αναμένο πάνω από 50 χλμ να σε προστατεύσει όσο μπορεί. Όσο για την βενζίνη, σε πληροφορώ ότι καίει τα 2/3 αν το συγκρίνεις με τα Corsa OPC, Golf GT κλπ. εργοστασιακά turbo αμάξια ![]() |
αν σου αρεσουν τα στροφιλικια και το γκαζι
με τα 1000 παντα... και καιει και λιγοτερο... αν θες χαλαρα βολτες κυριλε καταστασεις ηρεμα ταξιδια κλπ κλπ κλιο 1.2τουρμπο σε αυτη τη κατηγορια το 207 1.4 ειναι πολυ βαρυ και αργο... ![]() αν και εγω θα προτιμουσα το 500αρακι ![]() |
οταν ομως θα πας να το πουλησεις σε 4-5χρονια το 500αρακι θα ειναι ακομα φρεσκο και ομορφο και θα υπαρχουν πολλες αμαμητες πατσαβουρες που θα θελουν σα τρελλες ενα τετοιο μεταχειρισμενο |
το παντα ομως ουτε ο αλβανος μπογιατζης που ειδε 5πορτο με χωρους δε θα ψυνεται να το παρει.....
|
ΥΓ * Αυτο που φοβαμαι στο 207 (ως καινουριος οδηγος) ειναι η ορατοτητα... Μπροστα δεν βλεπω τιποτα (με τερμα πανω το καθισμα) για να υπολογισω.Ειμαι κ ψιλοκοντουλης 1.75 ![]() |