PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα σε διακόπτες φλας 307, πρόβλημα εγγύησης
kogos - Παρ 08 Φεβ 2008, 11:20:56
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα σε διακόπτες φλας 307, πρόβλημα εγγύησης
Είχα γράψει και παλιότερα ένα ποστ για ένα συχνό πρόβλημα που είχα με την μονάδα COM2000 (μονάδα φλάς) στο 307 που έχω... Μέχρι τώρα έχω αλλάξει 3 φορές την μονάδα φλας και τώρα έχω παλι σοβαρό πρόβλημα... Το δεξί φλας ανάβει όταν θέλει, το αριστερό τα ίδια, σε στροφές μπορεί να ανάψει μόνο του το αριστερό φλας, και πολλά άλλα...
Η τελευταία μονάδα είχε αλλαχθεί πριν από 1,5 χρόνο, και είχα πάρει τηλέφωνο στην αντιπροσωπία που πήρα το αμάξι (Γκάλλο Α.Ε.) και μου είπαν πως η συγκεκριμένη μονάδα έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση...
Με βάση τα παρακάτω λινκ, ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ που πωλείται εντός Ευρωπαϊκης Ένωσης ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ τουλάχιστον 2 χρόνια...
http://www.efpolis.gr/_database/docuploads/sitefile-20.pdf
http://ec.europa.eu/publications/booklets/move/64/el.pdf
Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει κάτι και να έχει επικαλεσθεί τα παραπάνω;; Γνωρίζεται αν τα ανταλλακτικά των peugeot συμπεριλαμβάνονται στον κανόνα αυτό;;;
Η μονάδα COM2000 κοστίζει περίπου 320ευρώ, οπότε μπορεί και να συμφέρει να "τσακωθώ" για να αλλαχθεί δωρεάν...
P.S.: Σημειώνω πως η συγκεκριμένη μονάδα έχει βγει ελλατωματική από την peugeot και έχει πλέον αντικατασταθεί από άλλη καινούργια, και καλύτερης κατασκευής, μονάδα... αλλά δυστυχώς εγώ έχω την παλιά... Μάλιστα, παλιότερα οι αντιπροσωπίες την άλλαζαν δωρεάν γιατί το πρόβλημα ήταν γνωστό, σαν ένα σύστημα "άτυπης" εγγύησης, μόνο για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά αυτά τέλειωσαν πια
Sidobre - Παρ 08 Φεβ 2008, 11:28:41
Θέμα δημοσίευσης:
Για αρχή προσπάθησε να τους πιάσεις με το καλό. Αν δεις ότι στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία δεν βγάζεις άκρη, δοκίμασε στην Lion.
Στην χειρότερη θα σου κάνουν συμψηφισμό.
Οχι για τα παραπάνω που έγραψες (περί 2 χρόνια κλπ) που δεν ισχύουν λόγω συγκεκριμένης σύμβασης που έχεις αποδεχτεί, αλλά λόγω προιστορίας των διακοπτών και αναγνωρισμένης βλάβης.
Πιστεύω ότι άνετα θα βγάλεις άκρη.
Προσπάθησε να είσαι τυπικός και ήρεμος που πάντα βοηθάει και εσένα αλλά και τους υπάλληλους να εξυπηρετήσουν καλύτερα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες