zaf έγραψε: |
φιλε μου λευτερη θα σου στειλω πμ να σου πω ενα μαγαζι που βαζει αυτοκκολητα μου το ειπε ο alekoukos106. ![]() |
Παράθεση: |
giannis27 Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 14:53:15 Θέμα δημοσίευσης:
-------------------------------------------------------------------------------- ωραια τα αυτοκολητα αλλα απο τιμη ειναι αστα να πανε 400 μου ειπανε ολο το σετ κ 200 μονο το λιονταρι! κ λογικα μετα θα απαγορευται η βουρτσα μονο πλυσημο στο χερι! |
Steve έγραψε: |
Με γειά ![]() Μία μαύρη 17άρα και είσαι κομπλέ ![]() |
Με γειά ![]() Μία μαύρη 17άρα και είσαι κομπλέ ![]() |
bakclima έγραψε: |
zaf το αυτοκινητο σου κυκλοφορει θεσσαλονικη, γιατι ειδα ενα ακριβως ιδιο |
zaf έγραψε: |
Τα λιονταρια στο πλαι τα εβαλα 125ευρω με τοποθετηση σε ενα μαγαζι στο περιστερι.Τωρα δε ξερω τι χρωμα να σου προτεινω. |
Giannis307 έγραψε: |
Λες να παω και γω για ασημι λεοντες? |
alekoukos106 έγραψε: |
εγω θα σου προτεινα να κρατησεις τα λεφτακια σου να βαλεις τη βενζινουλα σου να κανεις τις βολτες σου και να χτυπησεις και κανα μωρο...γιατι με λωριδες σε cc εκτος απο τα γομενακια ουτε ο ταριφας στο φαναρι δεν θα γυρισει να σε δει....με ολη την καλη διαθεση...το αμαξι σου ειναι πανεμορφο...μη το χαλας με αυτοκολλητα.....
ασε που αμα τα βαλεις μετα απο καιρο οταν θα τα βγαλεις θα μεινει η σταμπα απο τον ηλιο πανω....θα κοψει ολο το χρωμα εκτοσ απο το σημειο κατω απο το αυτοκολλητο.... |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
---edit--- (μετα απο δυο λεπτα ![]() μολις θυμηθηκα οτι και το wrc 207 εχει το ιδιο σχεδιο... και βρηκα αυτο http://www.km77.com/marcas/peugeot/2006/prototipos/207cup/gra/01.jpg |
tasos207RC έγραψε: |
Αξιζει να τα βαλει καποιος εκει ή ειναι καλυτερα να παω σε καποιον αλλο? |
nOkpos έγραψε: |
εγω παλι τα βρηκα στο γαλλικο ebay με 4-5 ευρο |
Steve έγραψε: | ||
Σε τί μέγεθος? |
εδω ειναι το site ![]() |
# Decal approx in size 1300mm x 300mm x 2. (Buyer will receive 1 pair (2 pcs.) of the stickers one each side.) This size is for 206/207 |
Σύμφωνα με αυτό που έγραψα παραπάνω, αξίζει να κάνεις αυτή τη μαλ***α ερώτηση? |
Steve έγραψε: | ||||
1,3 x 0,3 μέτρα?! |
Steve έγραψε: | ||||||
Αν και είμαι πολέμιος του ebay, σήμερα μου πήρε την παρθενιά και έκανα την συναλλαγή (ναι, δεν άντεξα ![]() 6,99 GBP τα αυτοκόλλητα και 14,00 GBP τα μεταφορικά ![]() ![]() ![]() Σύνολο 27,85 ευρώ με σημερινές ισοτιμίες paypal, σίγουρα αξίζουν το ρίσκο σε σχέση με τα 100ευρα που ζητάνε οι τοπικοί ήρωες ![]() Αναμονή λοιπόν καμιά βδομάδα να δούμε τί φρούτο θα μας έρθει ![]() |
steve πιστευω οτι αξιζω τουλαχιστον ενα ευχαριστω... ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Mην του λες και πολλα γιατι αν ειναι μαπα εσενα θα βριζει! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κρυο το αστειακι ε? ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
(εχεις μαγαζι με αυτοκολητα ?) |
tasos207RC θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα ![]() |
Με πήρε τηλ. η μαμά, είναι στο σπίτι τα αυτοκόλλητα ![]() 5 εργάσιμες λοιπόν για την παράδοση ![]() |
Μέχρι το βράδυ θα έχω δεί και από κοντά το πακέτο ![]() |
soler έγραψε: |
Εμένα που με πήρε πριν λίγο γιατί δε μου το είπε?? ![]() |
Και γω το βράδυ θα τα δω απο κοντά ![]() |
Καλά ρε μλκ θα βάλεις αυτοκόλλητα Rcup? Για ποιο λόγο? Αστο το καψερό οπως ειναι..πφφ.. |
Φαγητό να σου έχουμε ή θα έρθεις φαγωμένος? |
Ο κλασσικός λέοντας είναι ρε ππρ |
Αντε γιατι εχω σκασει.Μου ειπαν απο την peugeot οτι ερχεται το αμαξι απο μερα σε μερα κ θελω να τα βαλω να τελειωνω. |
Με πήρε τηλ. η μαμά, είναι στο σπίτι τα αυτοκόλλητα ![]() 5 εργάσιμες λοιπόν για την παράδοση ![]() Μέχρι το βράδυ θα έχω δεί και από κοντά το πακέτο ![]() |
MEMsound έγραψε: |
να μετρησεις σωστα για να μπουν σημετρικα
![]() επισης με νερο για να μπορεισ να διορθώσεις την οποια στραβη κινηση και καλο στεγνωμα μετα... μεγειες ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Νερό με σαπουνάδα. Ευχαριστώ ![]() |
Snap5 έγραψε: |
μια με λευκο και μια με άσπρο αυτοκόλητο
|
MEMsound......θα σου ειμουν παρα πολυ πολυ πολυ.....πολυ.....πολυ....ευγνώμων |
μια με λευκο και μια με άσπρο αυτοκόλητο |
Road_Runner έγραψε: | ||
Με λευκο μαλλον θα ειναι πιο ωραιο απο ασπρο χαχαχαχαχα |
Αν και είμαι πολέμιος του ebay, σήμερα μου πήρε την παρθενιά και έκανα την συναλλαγή (ναι, δεν άντεξα ![]() 6,99 GBP τα αυτοκόλλητα και 14,00 GBP τα μεταφορικά ![]() ![]() ![]() Σύνολο 27,85 ευρώ με σημερινές ισοτιμίες paypal, σίγουρα αξίζουν το ρίσκο σε σχέση με τα 100ευρα που ζητάνε οι τοπικοί ήρωες ![]() Αναμονή λοιπόν καμιά βδομάδα να δούμε τί φρούτο θα μας έρθει ![]() |
αλλιως θα σκασω 300 στην peugeot κ θα τα βαλω εκει για να ειμαι σιγουρος οτι θα κρατησουν. |
Αν ψήνεται κάποιος για group buy ας χωθεί γιατι τα μεταφορικά είναι όπως βλέπετε πολλά, αν ειναι να τα μοιραστουμε 2-3 ατομα τηα μασ βγει πολύ φθινά (λογικά τα ίδια θα ειναι για 3-4 κοματια ακομα).
Τώρα να δόσεις 300 ευρώ για αυτοκόλητα...ε είναι λιιιιιιιιιιιιγο κοροιδία, και να χαλάσουν και 10 φορες να τα αλλάξεις παλι κερδισμένος θα είσαι σε σχεση με αυτα της αντιπροσωπίας... |
Road_Runner έγραψε: |
Σιγα τα πολλα ρε φιλε.. Αν τα παρετε εστω γκρουπ μπαι, το να στειλεις 3 αυτοκολλητα αθηνα, ειναι ενα 10... οποτε μια η αλλη.... |
Κοιτα μου ειπαν για 2 μαγαζια εκτος της peugeot.Το ενα ειναι εκτος Αθηνας κ ζηταει κ αυτος 300.Το αλλο ειναι στο περιστερι αλλα δεν εκανε καλη δουλεια σε ενα αμαξι κ παιρνει περιπου 200. |
Κοιτα μου ειπαν για 2 μαγαζια εκτος της peugeot.Το ενα ειναι εκτος Αθηνας κ ζηταει κ αυτος 300.Το αλλο ειναι στο περιστερι αλλα δεν εκανε καλη δουλεια σε ενα αμαξι κ παιρνει περιπου 200. |
Του εξηγησα πολυ καλα,παρε να τον ρωτησεις για τα 2 λιονταρια,το σημα 207 κ την λωριδα στη μεση.Οπως ακριβως το Rcup δηλαδη κ θα δεις ποσα θα σου πει.Για αυτοκολλητα 10ετιας με εγγυηση οπως μου ειπε.Γι'αυτο δεν εχω παραγγειλει ακομα σαν αυτα του steve,γιατι μπορει να μην ειναι τοσο καλα ωστε να κρατησουν. |
Την ερχόμενη Τετάρτη εκτός απροόπτου θα τα περάσω. |
Γιατι δεν τα βαζεις τον αλλον μηνα ρε? |
Ωχ... εσυ και ο Ομπαμα ρε πο**τη*....
Ποσο πολυασχολος μπορει να εισαι??? |
Ε, ετσι οκ. Αν του πεις να μην ειναι τοσο καλο το αυτοκολλητο, την τιμη π σου ειπα θα σ ελεγε... |
Που ειναι οι φώτος ΟΕΟ ![]() ![]() |
Εν αναμονή της Τετάρτης.... |
ath7 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το μεγαλο θεμα ειναι τωρα η ποιοτητα αυτων που πηρε ο Steve.Αν ειναι καλης ποιοτητας τοτε θα τα παραγγειλω κ εγω αλλιως θα σκασω 300 στην peugeot κ θα τα βαλω εκει για να ειμαι σιγουρος οτι θα κρατησουν. |
Lef205 έγραψε: |
sorry που επεμβαινω αλλα λογω φιλιας με αυτοκολλητά τα νουμερα που διαβαζω δεν μου ακουγονται παραλογα σε σχεση με αυτο που ζητατε, ειδικα αν μιλαμε για πεζω. |
Αλλά έτσι για το γα**το, θέλω να δώ και αυτά με τα 15 ευρώ πόσο θα αντέξουν ![]() |
ypovoleas έγραψε: |
καλησπερα!σημερα εβαλα τα "λιονταρια" ![]() ειναι πολυ ομορφο το αποτελεσμα κοκκινο gt με μαυρες λωριδες εχω και την λωριδα που μπαινει στο καπο-οροφη αλλα δεν την εβαλα,ουτε και τα 207.ηθελα να ειναι διακρητικο.επειδη μου περισσεψαν οποιος θελει του τα πουλαω(μαυρο χρωμα) η ποιοτητα ειναι καλη και 3 χρονακια τουλαχιστον πιστευω κραταν ανετα.το μαγαζι που τα πηρα λεει 7...... |
Εκεί είναι η μαγεία αγόρι μου ![]() |
ath7 έγραψε: |
Ωραιος ο μελλον προεδρας!
![]() ![]() |
Τελικά αντί για Τετάρτη, μας βγήκε κάτι σε Παρασκευή!
Ομπρός Πλάι Οπίσω merde d'artiste #1 merde d'artiste #2 |
volvos έγραψε: | ||
|
H ίδια photo 5 φορές... |
volvos έγραψε: |
κοβωτα αρχ**ια μου οτι σου πληρωσε αυτος τη συνδρομη για να τον ψηφισεις... |
Ωραία, αποφασίστε με τον φίλο από Καλαμάτα τί διαστάσεις το θέλετε (1.30m ή 1.90m) και τί χρώμα θέλετε το λιοντάρι να σας τα παραγγείλω. |
smoki έγραψε: |
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το 207 μου δεν κανονίζουμε καμιά ομαδική? |
πρωτα βαψε τα πλα'ι'να και μετα βαλτα |
smoki έγραψε: |
και μόλις βαφτεί τα περνάω |
Sorry Steeve που δεν ενημέρωσα νωρίτερα, η παραγγελία έγινε απο τον Γιώργο, τώρα περιμένω να έρθουν και σύντομα θα έχετε φώτος! Ευχαρηστώ για το ενδιαφέρον πάντως ![]() |
MEMsound έγραψε: |
25ε "γνησια peugeot" από την peugeot?? |
Sidobre έγραψε: |
![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
9614 Z4 - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΔΙΑΣΚΟΜΗΤΙΚΑ RC CUP ΓΚΡΙ ΑΝΟΙΧΤΟ 9614 Z5 - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΔΙΑΣΚΟΜΗΤΙΚΑ RC CUP ΓΚΡΙ ΣΚΟΥΡΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Σετ 4 διακοσμητικών που παρέχεται μαζί με σπάτουλα εφαρμογής. Σύνθεση : 1 δεξιό πλαϊνό διακοσμητικό 1 αριστερό πλαϊνό διακοσμητικό 1 μπροστινό διακοσμητικό 1 πίσω διακοσμητικό |
Πάνος έγραψε: |
Προσωπικα μου αρεσουν πολυ.
Και φυσικα προς θεου δεν κρινω τις επιλογες των αλλων. |
Ναι πήρα και εγώ απο την αντιπροσωπία με 25 ευρώ. Πολύ καλά σαν ποιότητα, αλλά πολύ μικρά ρε αδερφέ...Καμία σχέση με αυτά απο την παραγγελία...Οσο μια κόλλα Α3 σε μέγεθος τα 2 μεγάλα και το μίσο τα μικρά...Σύντομα φώτος!!(δεν μπορώ να βρω το ρημάδι καλώδιο που συνδέει την φωτογραφική με το πισί!!! ![]() |
CHRIS106 έγραψε: | ||
Σαν αυτά είναι???? http://cgi.ebay.fr/AUTOCOLLANT-STICKERS-PEUGEOT-SPORT-LION-206-207-307_W0QQitemZ280294299948QQcmdZViewItemQQptZFR_JG_Auto_Tuning?hash=item280294299948&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1526%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting αν ειναι να τα παρω και γω απο αντιπροσωπεία |
ΑΝ εννοείς να το πάρεις από την αντιπροσωπεία, λυπάμαι, δεν υπάρχει σαν κωδικός ![]() |
giler84 έγραψε: |
Καλημερα, αυτα τα εχετε δει?
http://www.street-race.org/catalog/50/peugeotdecals καμια αποψη? γιατι απο τιμες καλα τα βλεπω... |