fynos έγραψε: |
Ποίος ρωτούσε για aftermarket συναγερμό, του χρωστάω μια απάντηση και δεν μπορώ να βρω το παλιό θέμα ! |
natic21 έγραψε: |
Γνωρίζετε γιατον εργοστασιακό συναγερμός της Peugeot..τι δυνατοτητες εχει αυτοματο κλεισιμο παραθυρων?και τετοια?μου είπαν για το καινουργιο μου αν δεν θελω δώρο το ποδήλατο να μου βαλουν συναγερμο.Ποδηλατο η συναγερμο...?? |
Mαλλον τελικα το ποδηλατο θα παρω..απο μικρος θαυμαζα τα ποδηλατα Peugeοτ και τωρα που μου το κανουν δωρο δεν θα το παρω,,,..
Δηλαδη αν πω να βάλω συναγερμο καπου εξω ..μπαινει χωρις κανενα προβλημα...να κλεινουν τα παραθυρα και τετοια? |
Αεροτομη θα μου κανει δωρο, το mp3 100 εuro συν, ολα τα αλλα τα εχει...ειναι η εκδοση sport+ζαντες ! |
Συγνώμη φιλε ξεχασα να σου πω, και γυαλινη πανοραμικη σταθερη οροφη εχει.. |
android έγραψε: | ||
βαλε το ηχοσυστημα το jbl που χει 400 μην δινεις μονο για mp3 λεφτα |
Θεοχάρη καλώς ήρθες !
Διάβασε την ενότητα και αν δεν σε καλύψει κάτι εδώ είμαστε !!! Εγώ προτείνω MED, μπορείς να του βάλεις και turbo timer αν το θελήσεις !! |
giannis27 έγραψε: |
με aftermarket συναγερμό υπάρχει περίπτωση να χάσεις εγγύηση? |
Στο χαλάζι το αυτοκίνητο ήταν στο γκαράζ ?
Γκαράζ εννοούμε κλειστώ στεγασμένο χώρο ? |
fynos έγραψε: | ||
Γνωρίζω για τον συναγερμό, εγώ δεν θα τον έβαζα. Για παράθυρα δεν έχει, αλλά μπορείς να του τα βάλεις σαν extra σε κάποιων εγκαταστάτη ! Φυσικά έχει και τους περιορισμούς του ! Ποδήλατο !!! |
Stef207 έγραψε: | ||||
Fynos μιας και φαίνεσαι γνώστης . Εχω ενα 207 με med συναγερμό απο αντιπροσωπεία . Μια χαρά δουλεύει , αλλα σκέφτομαι να του βάλω ενα εξτρα http://www.medautomotive.it/en/product.php?id_cat=1&id_prod=20 για να σηκώνει και τα παράθυρα . 1) Παίζει να μπεί απο αντιπροσωπεία ? ( αν ξέρεις φυσικά ) 2) Τι ακριβώς θα χρειαστεί να ξηλώσουν ? ( η πόρτα με αγχώνει λιγο αμα ξηλωθεί ) 3) Πόσο περιπου πάει η δουλειά αυτη ( αν ξέρεις παλι :D ) Ευχαριστώ :D |
Από το comfort can bus μπορεί να δουλέψει και το χειριστήριο του κλειδιού ?
Για ανέβασμα κατέβασμα παραθύρων ? |
Stef207 έγραψε: |
Δηλαδή αυτό που λέμε για τα παράθυρα δεν το χει καταφέρει κανείς ως τώρα με τον μαμίσιο συναγερμό ? ![]() Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως |
sotos 207Gt έγραψε: | ||
Στο δικο μου ηδη δουλευει κανονικοτατα. Απλα ψαχνω να βρω ενα τροπο να ξυπνω το can αν περασει το 2λεπτο.... |
NoDsl έγραψε: | ||||
Αυτό παίζει να δουλέψει και χωρίς το συναγερμό; Γιατί απότι έχω παρατηρήσει αν σβήσεις το αμάξι και βγάλεις κλειδί και πείς οτι ξέχασα να κλείσω το παράθυρο, σε αφήνει μια φορά να το ανεβάσεις. Μετά δεν κατεβαίνει αν δεν βάλεις κλειδί. Γι' αυτό αναρωτιέμαι μπας και παίζει κανα trigger για τα παράθυρα με κάποιο τρόπο. Ίσως το ίδιο που κλείνει τους καθρέπτες οταν το κλειδώσεις απο το χειριστήριο του κλειδιού. btw γνωρίζει κανείς αν τα παράθυρα έχουν "λειτουργία ασφαλείας" δηλαδή αν έχει κάποιος το χέρι του και το κλείσω θα αποκτήσει 2 κομμάτια ή θα σταματήσει το παράθυρο; |
Στο δικο μου ηδη δουλευει κανονικοτατα. Απλα ψαχνω να βρω ενα τροπο να ξυπνω το can αν περασει το 2λεπτο.... |
Stef207 έγραψε: | ||||
Ωραια . Αρα εχουμε πει ως τώρα οτι 1) δεν χρειάζεται το extra module 2) γίνετε κανονικά . Άρα ουσιαστικά θέλει απλώς κάποια ρύθμιση software ? Και θα το καταφέρουν να το κάνουν αυτό στην αντιπροσωπεία ? Υ.Γ. Αυτό για το 2 λεπτο δεν το κατάλαβα ![]() |
Stef207 έγραψε: |
Καλησπέρα . Μίλησα σήμερα με ηλεκτρολόγο στην ΛΙΟΝ και λεει πως δεν γίνετε γιατι τα παραθυρα εχουν ενα αντι-μαγκωτικο σύστημα . Και επίσης αν βάλω εξτρα Module παιζει να ψήσω τον εγκέφαλο . ![]() |
manos82 έγραψε: |
εμενα μου βαλανε της Gemini καλος μου φενεται μιας και δεν ξερω απο αυτα το καλο που εχει ειναι οτι αμα ξεχασω και δεν κλειδωσω το αμαξι το κλειδωνη μονο μετα απο λιγο αυτοματα. |
πολυ προβλημα η συγκεκριμενη μαρκα.Να ευχεσαι να μη σου βγαλει τπτ. Τριτη περιμενω ενα 308 με πολλα προβληματα απ αυτον κα πριν 2 εβδομαδες αλλ 2 το ιδιο. Καλη τυχη σου ευχομαι. Ευτυχως τους κανουν δωρο...... ![]() |
manos82 έγραψε: | ||||
Χτυπα ξυλο μακρια απο μας!!! ![]() |
kobarsos έγραψε: |
Δηλαδη δεν υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε τα παραθυρα να κλεινουν οταν κλειδωνουμε? |
giannis27 έγραψε: |
τα c4 ακόμα κ το 1,4 έχει αυτήν την λειτουργία !
τα σε 4 φοράνε bsi νέας γενιάς ενώ τα 207 bsi παλαιού τύπου.(κάπως έτσι νομίζω το έγραφε το λέξια όταν το σύνδεσα στο 207). τα facelift 207 φοράνε bsi νέας γενιάς κ έχουν αυτήν την λειτουργία που λες! |
αν ε[αιρνες το 207 με το προαιρετικο ''υπερκλειδωμα'' τοτε και εσυ θα την ειχες αυτη την λειτουργια ![]() |
android έγραψε: | ||||
το υπερκλειδωμα το χει στο μαμα συναγερμο που χω ετσι λεει...αλλα δεν κανει τπτ |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||||
Σιγουρα? Απ οσο ξερω το υπερκλειδωμα διαθετει και comfort για τα παραθυρα. Για δες το καλυτερα... |
kostas207cc έγραψε: |
το υπερκλειδωμα δυστυχως δεν ισχυει καλα στα ειπανε.οσο για το ανεβασμα παραθυρων απαιτειτα πλακετα με μικρο κοστος.προσοχη στα καραδασμικα παιδια διαλεξτε επωνυμες μαρκες γιατι βαρανε με ψιλου πηδημα. |
θεμα ρυθμισης-τοποθετησης το ψιλου πηδημα...... ![]() |
θεμα ρυθμισης-τοποθετησης το ψιλου πηδημα...... ![]() |
kostas207cc έγραψε: | ||||
.βλεπω οτι εισαι γνωστης αλλα μην ξεχνας ο συναγερμος ειναι ενα plc προσαρμοσμενο και προγραματισμενο για αμαξi |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||||
εγκαταστατης ειμαι... και αν το βαλεις σωστα πιστεψε με τα κανει ολα και δεν βαραει οποτε του ερθει.. |
Να κλεινουμε τελικα τα παραθυρα μονο με το κεντρικο κλειδωμα,απο το κλειδι, χωρις να τοποθετησουμε καθολου συναγερμο γινετε η οχι? |
Ilias207Rallye έγραψε: | ||
Εδω εμεις θελουμε να σταματησουμε το αυτοματο ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες με το κλειδωμα, εσυ θελεις να συνδεσεις και τα παραθυρα..? Επειδη μου το ειχε αναλυσει παλαιοτερα αυτο το θεμα με τα παραθυρα ενας ηλεκτρολογος που ειχα παει για να μου περασει συναγερμο, μου ειπε εν ολιγης οτι μετα απο καποιο διαστημα θα αρχισει η πλακετα να τα παιζει. Οσο πιο λιγα πραγματα φορτωνεις στο συναγερμο, τοσο καλυτερα ειναι. ![]() |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Δεν αντιλεγω Κωστα, αλλα πρωτου παρω το rc σε στα προηγουμενα αμαξια μου δεν ηταν λιγες οι φορες που σταματουσαν τα παραθυρα στη μεση, και ηθελε να ξανα - κλειδωσω/ξεκλειδωσω για να κλεισουν τα παραθυρα μεχρι πανω.
Περαν του οτι χτυπουσαν ολοι χωρις λογο, για το παραμικρο. Γιαυτο και τωρα πλεον εβαλα ογκομετρικο, και περιμενω να παω στην αντιπροσωπεια στις 15.000 χλμ να τους πω με την ευκαιρια να καταργησουν το ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες, να εχω και το κεφαλι μου ησυχο.. |
drspeed έγραψε: |
Με λίγα λόγια συναγερμό μου να παίρνει εντολές από το κλειδί να αναιβάζει τα παράθυρα και να συνεργάζεται με turbotimer χωρίς να χτυπάει όταν κάτσει μύγα πάνω στο αμάξι υπάρχει?????
Ποίος είναι ρε παιδιά????? Μετά το Πάσχα το αμάξι θα μένει κατά πάσα πιθανότητα στον δρόμο λόγο μετακόμισης οπότε και θέλω να βάλω συναγερμό. Ο MED s.p.a. κάνει τα παραπάνω?? Ο Viper με start smart παίζει να μπεί και να κάνει τα παραπάνω? |
Αντιπροσωπεία για τον viper στην Ελλάδα και σοβαρό εγκαταστάτη ξέρουμε?
Επίσης ακούω συνέχεια ότι για να δουλέψει το remote start πρέπει να αφήσεις ένα κλειδί μέσα στο αμάξι πράγμα που είναι Ελληνικότατη πατέντα γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο και το αμάξι κάνει φτερά τότε δεν σε αποζημιώνει καμία ασφαλιστική.Οπότε ψάχνω κάποιον που ξέρει τι κάνει και φυσικά δεν θέλω να κάνει φτερά η εγγύηση του αυτοκινήτου γιατί είναι μόλις 6 μηνών |
Αντιπροσωπεία για τον viper στην Ελλάδα και σοβαρό εγκαταστάτη ξέρουμε?
Επίσης ακούω συνέχεια ότι για να δουλέψει το remote start πρέπει να αφήσεις ένα κλειδί μέσα στο αμάξι πράγμα που είναι Ελληνικότατη πατέντα γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο και το αμάξι κάνει φτερά τότε δεν σε αποζημιώνει καμία ασφαλιστική.Οπότε ψάχνω κάποιον που ξέρει τι κάνει και φυσικά δεν θέλω να κάνει φτερά η εγγύηση του αυτοκινήτου γιατί είναι μόλις 6 μηνών |
100% δεν είναι αυτός ο τρόπος γιατί είχαμε στην οικογένεια Saab 95 aero me remote start που δεν είχαμε κανένα κλειδί μέσα.Το αμάξι ήταν αγορασμένο από Γερμανία καινούριο και εκεί είχε μπεί και ο συναγερμός (elser) εκτός αντιπροσωπείας.Το αμάξι έσβηνε όταν το ξεκλείδωνες ή αν ακουμπούσες γκάζι ή φρένο(σε περίπτωση που το έβαζες μπροστά ξεκλείδωτο)
Τώρα αν εδώ το κάνουν έτσι γιατί αυτό είναι πιο εύκολο πάω πάσο. Όσο για την ασφάλειά ,ρώτα τον ασφαλιστή σου ή διάβασε το συμβάλαιο και θα βρείς που το λέει.έχει ένα κεφαλαιάκι που λέει "εξαιρέσεις"! Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό αλλά να βάλω έναν συναγερμό που να δουλεύει σωστά.Βρήκα τον viper που κατά πάσα πιθανότητα θα μπεί στο αμάξι μου αν και το start smart δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμα και είμαι στην αναζήτηση τεχνικού. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!! |
Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα σε καλη τιμη αυτο το μοντελο της elser (E-877) το οποιο κανει αυτα που θελω!! Να λειτουργει με τα εργοστασιακα χειριστηρια και να δεχετε και πλακετα για τα παραθυρα. Ξερει τωρα κανεις ποσο εχει η πλακετα και ποσο περιπου η τοποθετηση?
http://www.pancarshop.gr/MainCategories.asp?Catalogid=9066#pagetop |
kostas207cc έγραψε: |
που διαφωνουμε???το saab σου προφανως ειχε μια πλακετα bypass που ειτα μπαινει ενα spare κλειδι μεσα της και κλεινεται δεν φαινεται τιποτα.η παλι πλακετα bypass που προγραματιζετα και παρακαμπτει το immobilaizer.οπως και να εχει κλειδι μπαινει η μαλλον παρακαμπτεται το immobilaizer.το εψαξες το saab για κρυφη πλακετα μεσα στο ταμπλο????εχω βαλει πολλους ελσερ και γνωριζω.το αυτοκινητο ακομα και με το κλειδι δεν παιρνει μπροστα με τον συναγερμο σε λειτουργια.και ολα λειτουργουν κανονικα κλειδωμα ξεκλειδωμα και οτι αλλο θεσ να βαλεις αφου εχεις εξτρα καναλια να βαλεις.και εννοειτα σβηνει οταν πατας φρενο και οτι εκανε το saab.συγνωμη εβαλες σε ελληνα γνωστη και δεν τα κανει αυτα????αυτα που λες ειναι στανταρ!!!και οπως το κανουμε εδω ετσι το κανουν εξω!!!!τα ιδια διαγραματα ακολουθουμε τα ιδια υλικα βαζουμε.δηλαδη λες να τα βαζουμε οπως θελουμε???και ψαξε το saab για πλακετα καλα κρυμενη ακολουθα το καλωδιο απο το δαχτυλιδι πισω απο την κλειδαρια και θα δεις οτι ελληνικος και ξενοσ τροπος ειναι το ιδιο!!!και με την ασφαλεια κανενα προβλημα.κλεψανε ενος πελατη μου σηκωτο το πηρανε πληρωθηκε κανονικα. |
drspeed έγραψε: | ||
Αυτό με εξτρά πλακέτα παίζει αλλά κλειδί 1000% δεν είχε κρυμμένο μέσα γιατί ποτέ δεν ζητήσανε να τους πάμε κάποιο δεύτερο κλειδί.Να το ψάξω λίγο δύσκολο γιατί το αμάξι έχει περίπου 1,5 χρόνο που βγήκε ολική μετά από στούκι. Εδώ γιατί δεν βάζουν πλακέτα και βάζουν κλειδιά μέσα??? Ακούγεται καλύτερα με την πλακέτα πάντως! |
Καλά κλειδί δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, αν εδώ κάνουν κάτι τέτοιο ποιός μου λέει ότι βγάζουν μόνο 1 κλειδί!!!Κάλλιστα θα μπορούσαν να βγάλουν και χειριστήριο για τον συναγερμό χωρίς την άδειά μου.
Αυτό που ακινητοποιείς το αμάξι το κάνει και το start smart της viper με κόστος 170€ και 30€ τον χρόνο από τον 2ο χρόνο και μετά αλλά ακόμα δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.Σβήνεις το αμάξι ότι ώρα θές από την άκρη του κόσμου και σου σκάει μήνμα με συντεταγμένες. Αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα και λέει η αγορά είναι περιορισμένη και δεν ξέρουν πότε και αν θα το ανοίξουν. δορυφορικό σύστημα έχω και τώρα με πατέντα αφού έχω πάντα μέσα ένα 2ο τηλ με GPS και όποτε στήλω μήνυμα μου απαντάει με συντεταγμένες και το βλέπω κατευθείαν στο google maps ,απλά δεν μπορώ να το ακινητοποιήσω ακόμα.Το ξέρω ότι ακούγεται ερασιτεχνικό αλλά μου κόστισε μόνο 150€(μεταχειρισμένο κινητό) και ξέρω πάντα που είναι το αμάξι μου αφού το τηλ είναι κρυμμένο αρκετά καλά και με μόνιμη καλωδίωση για ρεύμα |
drdino έγραψε: |
Ακόμα και το gps μπορούν να το παρακάμψουν αν βάλουν το αμάξι στο μάτι... Ο καλύτερος συναγερμός είναι η ασφάλεια κλοπής, αλλά τέσπα. |
sotos 207Gt έγραψε: |
H META Systems η Clifford φιλε μου.
Θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο for ever... ![]() |
NoDsl έγραψε: | ||
Σωτήρη τελικά αυτοί σηκώνουν τα παράθυρα με τις παλιές BSI? Αλήθεια κανένας που να τριγκάρει κάμερες παίζει; Με έχουν μαμήσει στα γδαρσίματα απο ξεπαρκαρίσματα και δεν έχω πετύχει ούτε μια φορά έναν να του πώ "ευχαριστώ"... Αυτός μου φαίνεται ωραίος. Και σε λεφτά καλός είναι. Κάτι τέτοιο με τέτοιου τύπου τηλεχειριστήριο είναι ωραίοι! |
NoDsl έγραψε: |
Όχι θέλει xtra πλακέτα... ![]() Επίσης, χωρίς να θέλω να πώ κάτι απλά δείτε διαφορές... Kόστος (Ελλάδα - Εbay) Κεντρική Μονάδα:400€- 202€ Module 508D (Oγκομετρικό): 90€ - 35€ Μοdule 504D (Κραδασμικό): 30€ - 12€ Μοdule 506T (Θραύση Κρυστάλλων): 40€ -18€ Μοdule 556U (Remote Start):40€ - 19€ Module MT-3 (Ποντίκι): 30€ - 30€ (Δεν υπάρχει) Module CAN1 (Can Bus): 120€ - 75€ Module 516U (Φωνητικά): 90€ - 32€ Αλήθεια τα δευτερεύοντα modules(508D,504D κλπ) τα αγοράζεις ξέχωρα στα πακέτα που πουλάνε 400€ στην Ελλάδα; |
ironman02 έγραψε: |
Δηλαδή μπορείς να το κάνεις εύκολα με extra πλακέτα έτσι? Δεν είναι μεγάλο θέμα ε? Ή είναι? ![]() |
τωρα καταλαβες οτι ζεις στην Ελλαδα? ![]() Δυστυχως οτι και να κανουμε δεν αλλαζει κατι και ειναι προβλημα το εξωτερικο λογω ελλειπους τεχνικης εηυπηρετησης. |
NoDsl έγραψε: | ||
Δεν είναι ελλειπής είναι ανύπαρκτη θές να πείς :p Σιγά μη σου κάνει τηλεδιάγνωση ο άλλος. Το θέμα είναι οτι απο 2πλά λεφτά ρε φίλε είναι ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά. Θα μου πείς δεν το ήξερες; Θα σου πώ ναι οκ γιατί και παπούτσια που έφερα απ' έξω original nike shox μου έφτασαν στην πόρτα μου με 100 ευρώ και στο nike store κέντρο έχουν 160-180... Να ξαναρωτήσω άλλη μία. Όλα τα Modulάκια πάνε xtra; |
Βεβαια για καποιον που θελει απλα να φυγει απο το αμαξι του που μολις παρκαρησε και να κλεισουν τα παραθυρα αυτο λιγο τον ενδιαφερει μιας και το bsi κοιμαται πολυ πιο μετα.. |
ironman02 έγραψε: | ||
Εγώ ακριβώς αυτό θέλω. Συνήθως δεν κάθομαι ώρα στο αμάξι. Τώρα αν χρειαστεί να τα κλείσω αργότερα και έχει κοιμηθεί η bsi δε πειράζει. Ας τα κλείσω normal.. ![]() Και κάτι ακόμα. Ακόμη και χωρίς να βάλεις συναγερμό μπορείς να βάλεις απλά την πλακέτα για τα παράθυρα? Ή πάει μαζί με το συναγερμό? Είμαι και λίγο άσχετος.. ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||
Γινεται και χωρις συναγερμο. Για οποιον θελει τουλαχιστον πλακετα της directed με προστασια εμποδιου εχει 90 για ανεβα 2 παραθυρων η 150 για ανεβα κατεβα. Η συνδεση ειναι πανευκολη και μολις ψαχνω και για φτηνοτερη πλην ομως αξιοπιστη... |
john207 έγραψε: |
Sotos σε ευχαριστώ!
Η elser σαν μάρκα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές που αναφέρεις?? Γιατί για elser με canbus(αυτόν που έβαλα σε link στο προηγούμενο post) μου ζήτησαν 180 μαζί με την εγκατάσταση. Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την τιμή να βρω αντίστοιχα clifford ή meta? Και αν όχι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητά τους? Συγγνωμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα! ![]() |
Εναν απλο συναγερμο canbus των βια 300 ευρω θες αλλα και παλι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια μιας και ολοι οι συναγερμοι δουλευουν με τον εξης τροπο.
Η οπλιζει ο συναγερμος και παρασερνει το κλειδωμα η το κλειδωμα το συναγερμο οποτε αν θες απλα πραγματα και απλο να βαλεις το ιδιο ειναι...Για μαρκα προσωπικα clifford && meta... |
mkafetzis έγραψε: | ||
Καλημέρα, πρόκειται να αποκτήσω ενα 207 και έχω ήδη ενα συναγερμό meta στο συρταρι μου τον οποιο θέλω να τον τοποθετήσω μονος μου. Υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα με το πού βρίσκεται η φίσα που κουμπώνει ο συναγερμός και με την καλωδίωση της για να βγάλω κάποια άκρη? που ακριβώς τοποθετήται (θέση) ο εργοστασιακός? Το παραπάνω που λές φίλε Soto πως γίνεται? με παλμό φαντάζομαι αλλα σε ποιο καλώδιο? όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά. |
mkafetzis έγραψε: | ||||
κανένας? κάποιος που να ξέρει ποια καλώδια είναι για το όπλισμα στις πορτες? |
mkafetzis έγραψε: |
για σας και πάλι.
το σκ που πέρασε προσπάθησα να τοποθετήσω τον συναγερμό στο 207. ανοιξα το καπό και προσπαθούσα να βρώ που θα τοποθετήσω τον συναγερμό. (είναι compact). δύστηχώς οχι δεν βρήκα χώρο για να τον βάλω αλλα ούτε το χέρι μου δεν μπορούσα να βάλω στο χώρο του κινητήρα. Το μοναδικό σημείο που βρήκα είναι χώρος που βρίσκεται το μοτερ των γυαλοκαθαριστήρων και το φίλτρο καμπίνας. (άνετος και μακρία απο την θερμότητα του κινητήρα΄.(δεν ξέρω αν είναι και στεγανος) ). το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω πως βγαίνει το πλαστικό αυτό που βρίσκεται κάτω απο τους γυαλοκαθαριστήρες. ξέρει κανένας? σίγουρα πρέπει να βγάλω τους γυαλοκαθαριστήρες. έχει δύο βίδες στις ακρες. αλλα κάπως πιάνει και κάτω απο το παρμπρίζ.αλλα δεν ξέρω πως. ένα αλλο θέμα είναι απο πού θα περάσω τα υπόλοιπα καλώδια στο χώρο τις καμπίνας στην ασφαλειοθήκη. Δυστηχώς δεν βρήκα καμία τρύπα. όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. |
Alexis22 έγραψε: | ||
|