PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Συναγερμός

fynos - Κυρ 03 Φεβ 2008, 20:25:36
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Συναγερμός
Ποίος ρωτούσε για aftermarket συναγερμό, του χρωστάω μια απάντηση και δεν μπορώ να βρω το παλιό θέμα !
WHISPER - Δευ 04 Φεβ 2008, 10:36:42
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Συναγερμός
fynos έγραψε:
Ποίος ρωτούσε για aftermarket συναγερμό, του χρωστάω μια απάντηση και δεν μπορώ να βρω το παλιό θέμα !

εγω ειμαι αυτος fynos!κατι λεγαμε για συναγερμο με turbo timer μαζι θυμασαι?καπου στα βορεια προαστεια μου ειχες πει για εναν αλλα δεν ηξερες λεπτομερειες τοτε..
fynos - Δευ 04 Φεβ 2008, 17:41:39
Θέμα δημοσίευσης:
Aaaaa άριστα, θα σου στείλω πμ το βράδυ!
fynos - Δευ 04 Φεβ 2008, 20:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για να ενημερωθούν όλοι, τα 207 μας παίρνουν συναγερμούς της MED s.p.a !
Δεν είναι κινέζικοι και δουλεύουν στην εντέλεια με τα ηλεκτρονικά μας !
Έχουν αρκετές εξόδους και είναι προγραμματιζόμενοι !
Τιμές από 250 – 700 euro !
android - Τρι 05 Φεβ 2008, 00:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
εστω κ ετσι αρκετα πιο φτηνα μου βγηκε ο μαμα Laughing
το πως ειναι αλλο θεμα Laughing
fynos - Τρι 05 Φεβ 2008, 00:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα δεν είναι να σου βγει φθηνά, αλλά να κάνεις αυτό που θες !
natic21 - Τετ 06 Φεβ 2008, 23:59:27
Θέμα δημοσίευσης: Συναγερμός εργοστασιακός Peugeot
Γνωρίζετε γιατον εργοστασιακό συναγερμός της Peugeot..τι δυνατοτητες εχει αυτοματο κλεισιμο παραθυρων?και τετοια?μου είπαν για το καινουργιο μου αν δεν θελω δώρο το ποδήλατο να μου βαλουν συναγερμο.Ποδηλατο η συναγερμο...??
nickzotos - Πεμ 07 Φεβ 2008, 08:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
ποδηλατο γιατι ειμαστε και υπερ της οικολογιας Laughing Cool
kammenos - Πεμ 07 Φεβ 2008, 09:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
Συναγερμό για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο (λέμε τώρα). Όλο και κάποιο μαλακιστήρι θα προσπαθήσει να στο ανοίξει (εύχομαι κανένα).
Ghost Dog - Πεμ 07 Φεβ 2008, 09:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
@ natic21: Το topic που είχες ανοίξει, μεταφέρθηκε στη σωστή θεματική ενότητα.....

Παρεπιπτόντως και'γω μεταξύ αυτών των δυο συναγερμό θα επέλεγα.
Tώρα, για το τι δυνατότητες έχει δεν ξέρω....
fynos - Πεμ 07 Φεβ 2008, 13:39:20
Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός εργοστασιακός Peugeot
natic21 έγραψε:
Γνωρίζετε γιατον εργοστασιακό συναγερμός της Peugeot..τι δυνατοτητες εχει αυτοματο κλεισιμο παραθυρων?και τετοια?μου είπαν για το καινουργιο μου αν δεν θελω δώρο το ποδήλατο να μου βαλουν συναγερμο.Ποδηλατο η συναγερμο...??

Γνωρίζω για τον συναγερμό, εγώ δεν θα τον έβαζα.
Για παράθυρα δεν έχει, αλλά μπορείς να του τα βάλεις σαν extra σε κάποιων εγκαταστάτη !
Φυσικά έχει και τους περιορισμούς του !

Ποδήλατο !!!
power - Πεμ 07 Φεβ 2008, 13:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τον έβαλα τον συναγερμό αλλά το χω μετανιώσει γιατί με 400+ έβαζα κάτι πολύ καλύτερο.
Και γω ποδήλατο θα σου λεγα.
WHISPER - Πεμ 07 Φεβ 2008, 14:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
ποδηλατακι και ξερο ψωμι Multi color

ξερουμε πολυ καλα τι συναγερμους βαζουνε οι αντιπροσωπειες τα εχουμε φαει στην μαπα ποιο παλια!οχι παλυ τα ιδια λαθη!και βεβαια το παραμυθι το γνωστο οτι αν βαλουμε καποιον αλλο συναγερμο το αμαξι η δεν το δεχεται η θα εχει προβλημα το εχουμε ακουσει ολοι.ακομα και επισημος εμπορος της Peugeot στο Γαλατσι με απετρεψε στο να τον βαλω!
natic21 - Πεμ 07 Φεβ 2008, 15:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
Mαλλον τελικα το ποδηλατο θα παρω..απο μικρος θαυμαζα τα ποδηλατα Peugeοτ και τωρα που μου το κανουν δωρο δεν θα το παρω,,,..
Δηλαδη αν πω να βάλω συναγερμο καπου εξω ..μπαινει χωρις κανενα προβλημα...να κλεινουν τα παραθυρα και τετοια?
WHISPER - Πεμ 07 Φεβ 2008, 16:51:02
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:
Mαλλον τελικα το ποδηλατο θα παρω..απο μικρος θαυμαζα τα ποδηλατα Peugeοτ και τωρα που μου το κανουν δωρο δεν θα το παρω,,,..
Δηλαδη αν πω να βάλω συναγερμο καπου εξω ..μπαινει χωρις κανενα προβλημα...να κλεινουν τα παραθυρα και τετοια?

χωρις κανενα μα κανενα προβλημα!αν δεις και ποιο πανω ο fynos γραφει για εναν συναγερμο...... ο οποιος λειτουργει κανονικοτατα χωρις κανενα προβλημα.και απο λειτουργειες πολλες Exclamation Exclamation
android - Πεμ 07 Φεβ 2008, 17:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
αεροτομη δεν σου κανει?το sport pack θα παρεις?τι εκδοση ειναι?μηπως το ηχοσυστημα?
να σου κοψει τα 500 ευρω καλυτερα? Laughing
natic21 - Πεμ 07 Φεβ 2008, 19:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αεροτομη θα μου κανει δωρο, το mp3 100 εuro συν, ολα τα αλλα τα εχει...ειναι η εκδοση sport+ζαντες !
WHISPER - Πεμ 07 Φεβ 2008, 19:48:26
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:
Αεροτομη θα μου κανει δωρο, το mp3 100 εuro συν, ολα τα αλλα τα εχει...ειναι η εκδοση sport+ζαντες !

αντι να δωσεις 500 ευρω και να βαλεις τον εργοστασιακο <<συναγερμο>> δωσε 600 και βαλε γυαλινη σταθερη πανοραμικη οροφη!αυτο αξιζει τα λεφτα του τουλαχιστον!
natic21 - Πεμ 07 Φεβ 2008, 20:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη φιλε ξεχασα να σου πω, και γυαλινη πανοραμικη σταθερη οροφη εχει..
android - Πεμ 07 Φεβ 2008, 23:01:05
Θέμα δημοσίευσης:
natic21 έγραψε:

βαλε το ηχοσυστημα το jbl που χει 400 μην δινεις μονο για mp3 λεφτα
WHISPER - Παρ 08 Φεβ 2008, 11:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
natic21 έγραψε:

βαλε το ηχοσυστημα το jbl που χει 400 μην δινεις μονο για mp3 λεφτα

σωστα βαλε το jbl Thumb Left
fynos - Παρ 15 Φεβ 2008, 07:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μια επιπλέον επισήμανση, που δεν έχει ειπωθεί εδώ !
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=243910#243910
theoxarhs - Δευ 18 Φεβ 2008, 17:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν του έχω βάλει συναγερμό.
Βλακεία; Δεν ήθελα να παρέμβουν και πολύ (τρυπωντας κλπ στο αυτοκίνητο)...

1.ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ TEXALARM
2.ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ
Ποιον λέτε να βάλω; Ξέρετε διαφορά στις τιμές; Τι άλλη διαφορά έχουν; Στην περιγραφή βλέπω περίπου τα ίδια στα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασα κάποια posts και οι απόψεις είναι διφορούμενες.
Αλλοι λενε μακρια , μην βάζετε εργοστασιακο συναγερμο κλπ, αλλα οσο διαβαζω τα περιστατικα με τις κλοπές που περιγράφουν κάποια μέλη εχω φρικάρει...

Με το υπερκλείδωμα που γράφει το manual τι γίνεται;
Να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν έχει κιολας (207 GT).
fynos - Δευ 18 Φεβ 2008, 17:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
Θεοχάρη καλώς ήρθες !
Διάβασε την ενότητα και αν δεν σε καλύψει κάτι εδώ είμαστε !!!
Εγώ προτείνω MED, μπορείς να του βάλεις και turbo timer αν το θελήσεις !!
theoxarhs - Δευ 18 Φεβ 2008, 18:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Θεοχάρη καλώς ήρθες !
Διάβασε την ενότητα και αν δεν σε καλύψει κάτι εδώ είμαστε !!!
Εγώ προτείνω MED, μπορείς να του βάλεις και turbo timer αν το θελήσεις !!

Τι ακριβώς κανει το TURBO TIMER?
Για το υπερκλείδωμα τι λέτε?
android - Δευ 18 Φεβ 2008, 18:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
ας μην τα ισοπεδονουμε ολα...ακου εκει μακρια απο τον μαμα συναγερμο...
ο μαμα συναγερμος σιγουρα δε θα σου βγαλει προβλημα κτλ....
απλα τα μειον του ειναι.... οι περιορισμενες λειτουργιες του σεχετικα με το κοστος του...
δεν κλεινει ουτε τα ανοιχτα παραθυρα...
κατα τα αλλα ειναι ενας απλος τυπικος συναγρεμος
και ειναι πολλα τα 390 σιγουρα γι αυτα που σου δινει
dimitris27 - Τρι 01 Απρ 2008, 00:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα κι απο εμενα...εχω παραγειλει κι εγω ενα 207 rallye και το περιμενο σε λιγες μερες. ζητησα κι εγω το συναγερμο σαν δωρο αλλα μαλλον πατατα εκανα.με 300 ευρο μπορω να βαλω cobra που σου διακοπτει και την παροχη βενζινης και εχει και αντικραδασμικο...λενε οτι ειναι απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν...λεω αντι για συναγερμο να βαλω το ηχοσυστημα της jbl..για πειτε οπιος το εχει δοκιμασει αξιζει τα λεφτα του? σου δινουν και πηγη η μονο τα ηχεια?
android - Τρι 01 Απρ 2008, 00:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
απ οτι ερω ειναι αλλη πηγη αλλα ηχεια ενυσχιτης κ sub
dimitris27 - Τρι 01 Απρ 2008, 09:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
το jbl ομως που τοθετειτε ελλαδα η γαλλια?πηγα απο την αντιπρωσωπεια σημερα για να το αλλαξω και μου ειπαν οτι το jbl μπαινει απο γαλλια και παει 3 μηνες για παραδοση....
MEMsound - Τρι 01 Απρ 2008, 10:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει σχετικό τόπικ για το jbl

ΜΗΝ επεκταθείτε εδω περισσότερο Wink
giannis27 - Σαβ 05 Απρ 2008, 17:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
με aftermarket συναγερμό υπάρχει περίπτωση να χάσεις εγγύηση?
android - Σαβ 05 Απρ 2008, 17:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
με aftermarket συναγερμό υπάρχει περίπτωση να χάσεις εγγύηση?

αν παθει κατι το αμαξι απο ηλεκτρικα ναι...πιο πολυ κλειδαριες κτλ ε
giannis27 - Σαβ 05 Απρ 2008, 17:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
αν βάλεις εργοστασιακό συναγερμό αλλά εκτός αντιπροσωπίας !δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα?
silver205 - Δευ 26 Ιαν 2009, 18:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια καλησπερα,πριν μια εβδομαδα πηρα και εγω το 207 Rallye,θελω να του βαλω συναγερμο αλλα ειμαι μπερδεμενος!
Πριν λιγες μερες ρωτησα εναν φιλο με καταστημα που βαζει συναγερμους και τετοια και μου ειπε να βαλω ΕLSER!
Σημερα πηγα σε εναν αλλο γνωστο μου και του ειπα για τον ELSER και μου ειπε μακρια γιατι εδω και 8 χρονια κατασκευαζονται στην Κινα και μου προτεινε να βαλω συναγερμο που λειτουργει με το εργοστασιακο χειρηστηριο του αυτοκινητου που προγραμματιζεται πανω στον εγκεφαλο του αυτοκινητου(κατι τετοιο μου ειπε) και σαν εναλλακτικη αν θελω κατι αλλο μου προτεινε τους MED s.p.a!
Eχω μπερδευτει αρκετα και κανω σκεψεις και για τον εργοστασιακο συναγερμο για να μην εχω και προβληματα με την εγγυηση και τετοια αλλα μου φαινεται αρκετα ακριβος!
Δωστε μου τα φωτα σας οποιοι γνωριζετε κατι για να ξερω τι να κανω!
fynos - Δευ 26 Ιαν 2009, 20:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι σου είπε ο δεύτερος είναι σωστό, με την μόνη διαφορά ότι το δορυφορικό της Elser είναι siemens….
Εγώ έχω Med από πολύ καλή σειρά με πολλά περιφερειακά και δουλεύει μια χαρά !
Τα έχω πει και σε όλη την θεματική ενότητα, αν έχεις κέφι ξεφύλλισε την και θα διαβάσεις αρκετά πραγματάκια !
silver205 - Τρι 27 Ιαν 2009, 00:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Την ειχα διαβασει fynos πριν γραψω αλλα συνεχιζα να ειμαι μπερδεμενος!
Φιλαρακι αν μπορεις στειλε μου με pm ή εδω αν θελεις ποιο μοντελο της med εχεις βαλει και αν αυτο χρησιμοποιει το εργοστασιακο χειριστηριο ή του συναγερμου και καποια χαρακτηριστικα αυτου!
π.χ ανεβαζει τζαμια χωρις προσθετη πλακετα?
fynos - Τρι 27 Ιαν 2009, 07:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένας σοβαρός συναγερμός δεν ανεβάζει τζάμια και δεν έχει κραδασμικό !
Ασφαλώς και συνεργάζεται με το κλειδί του αυτοκίνητου....όπιο μοντέλο και να επιλέξεις για cunbus!
Χαρακτηριστικά ? εισόδους, εξόδους ? δεν νομίζω να σε νοιάζει, απλός πες τι θες να κάνεις και θα σου βρει τον κατάλληλο !
Gr13 - Τρι 27 Ιαν 2009, 20:02:42
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Συναγερμός
Δεν ξέρω για εσάς στο 207cc ο εργοστασιακός συναγερμός εκτός απο το κλείδωμα ,κουνημα κτλ.που κάνουν οι συναγερμοί εχει και ογκομετρική φύλαξη,δλδ ακομα και ανοιχτό μετράει τον ογκο της καμπίνας και δουλεύει χωρίς πρόβλημα ,το είχα ψάξει πιο πρίν.
Vini - Κυρ 22 Μάρ 2009, 11:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα,

Για πείτε ρε άνθρωποι.
Το δικό μου τελικά έχει συναγερμό και παίζει. Μάλλον της META.

Ερώτηση 1η
Μπαίνει μόνος του... Evil
Κλείνω με τα κλειδιά στο γκαράζ μου, το αυτοκίνητο και μετά από 30'' μπαίνει ο συναγερμός. Αυτό είναι υποχρεωτικό; Είναι άχρηστος ο συναγερμός μέσα σε ιδιωτικό γκαράζ.

Ερώτηση 2η
Γιατί δεν υπάρχει φυλλάδιο χρήσης του συναγερμού και των δυνατοτήτων του; Question
Που μπορώ να βρω οδηγίες χρήσης;
Στο βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου έχει μόνο οδηγίες για τον TextAlarm... και όχι για τον Μeta...

Ερώτηση 3η
Είναι και αντικραδασμικός (καλά το είπα; Confused ).
Χθες έριξε χαλάζι, έγινε χαμός και το αυτοκίνητο τα πήρε στο κρανίο και άρχισε και ούρλιαζε (μάλλον από το πόνο)...
Είναι υποχρεωτικό να ενεργοποιείται και αυτή η λειτουργία;
fynos - Κυρ 22 Μάρ 2009, 20:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού δουλεύει μέσω canbus, ευτυχώς σου τον έχουν συνδέσει σωστά !
Αν είχες αναλογικό συναγερμό θα έκανε αυτό που ρωτάς, αλλά με πολύ περισσότερες καταναλώσεις και θα ήταν άχρηστος!

Φυσικά και δεν έχει manual αφού είναι after market, η Peugeot δεν βάζει από το εργοστάσιο Meta, μόνο οι Ιταλοί σε κάποια μοντέλα τους και μάλιστα την πολύ καλή σειρά !

Το κραδασμικό ρυθμίζεται . . . έχει trimmer και το βάζεις όπου θες !
Εδώ και χρόνια (~7) η λειτουργία αυτή έχει απαγορευτεί από Ε.Ε. και μου κάνει εντύπωση που έχει, εκτός και το ζήτησες εσύ. Μήπως τον πυροδότησε κάτι άλλο και δεν ήταν αυτό ?
Vini - Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το χαλάζι ήταν. Σίγουρα. Βγήκαν έξω και οι γείτονες από τον πανικό.

Όλοι οι after market συναγερμοί έχουν Εγχειρίδιο Χρήσης και δυνατοτήτων. Όλοι. Είμαι σίγουρος ότι κρατάνε τα φυλλάδια γιατί μέσα σε αυτά θα αναφέρονται και οι περισσότερες optional δυνατότητες π.χ. ανέβασμα παραθύρων.

Στο Site της Meta τον βρήκα τον συναγερμό. Κατέβασα το εγχειρίδιο εγκατάστασης αλλά δεν έχει εγχειρίδιο χρήσης.

Πάντως τώρα το απόγευμα είχα την πρώτη κρούση από γειτονα. Την επόμενη φορά που θα αρχίσει να ουρλιάζει ο συναγερμός θα φωνάξει λέει την αστυνομία για ηχορύπανση. Και δεν θα έχει άδικο ο άνθρωπος. Η κρεβατοκάμαρά του είναι στα 3 μέτρα από το αυτοκίνητο.
Είναι αδιανόητο μέσα σε ιδιωτικό γκαράζ να μπαίνει ο συναγερμός με το ζόρι.

Πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να μπορώ να απενεργοποιώ τον συναγερμό μέσα στο γκαράζ. Αύριο θα πάω στην Peugeot Ροδίτης. Προβλέπω την 1η δυνατή διαμάχη...
fynos - Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
Στο χαλάζι το αυτοκίνητο ήταν στο γκαράζ ?
Γκαράζ εννοούμε κλειστώ στεγασμένο χώρο ?
Vini - Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Στο χαλάζι το αυτοκίνητο ήταν στο γκαράζ ?
Γκαράζ εννοούμε κλειστώ στεγασμένο χώρο ?

Το γκαράζ μου είναι ανοιχτό, ιδιωτικό, μη ορατό από το δρόμο. Στο βάθος κήπος που λένε... Laughing ... και γύρω-γύρω ανυποψίαστοι γείτονες ... και εγώ που χθες έτρεχα με τις πιτζάμες να δω τι έγινε... Laughing

Τρώει τα καιρικά φαινόμενα στη μάπα το αυτοκίνητο ... Laughing
fynos - Κυρ 22 Μάρ 2009, 22:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα αυλή και όχι γκαράζ . . .
Για μίλα με τον εγκαταστάτη του συναγερμού σου = εκεί που τον έβαλαν !
Vini - Δευ 23 Μάρ 2009, 09:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό θα κάνω σήμερα ... Exclamation Razz
Vini - Τετ 25 Μάρ 2009, 12:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τζίφος. Χθες η Peugeot μου έδωσε κλωτσιά.

Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με το συναγερμό. Και εκτός από αυτό δεν έχουν και κάποιο Εγχειρίδιο Χρήσης!
Μα είναι δυνατόν;

Εγώ πως θα μάθω να χειρίζομαι τον συναγερμό;
Το μόνο που ξέρουν είναι ότι με πατώντας το ένα κουμπί οπλίζει και με το άλλο βγαίνει ο συναγερμός.

Και τα υπόλοιπα;; Το ματάκι του συναγερμού έχει ένα διακόπτη επάνω. Τι είναι αυτό;

Εστειλα και email στην ΜΕΤΑ μπας και μου στείλουν το εγχειρίδιο χρήσης και δυνατοτήτων ... αλλά μάλλον με γείωσαν και εκείνοι.

19 χρόνια έχω άλλαξει 9 αυτόκινητα.Όλα με συναγερμό.
Πρώτη φορά δεν μου δίνουν εγχειρίδιο χρήσης και δυνατοτήτων (jumpers/ ρυθμίσεις/μπαταρία/κόρνα/σήματα κινδύνου/παραβίασης/αντικραδασμικότητας κλπ...)

Πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου... Evil
Vini - Τετ 25 Μάρ 2009, 17:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις μου έστειλε η META από Ιταλία το Installation Manual του συναγερμού 9671.9X που βάζει και η Ελληνική αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα.

Αν δείτε την επίσημη εγκατάσταση και μετά δείτε την εγκατάσταση που κάνουν εδώ στην Ελλάδα θα σας πεταχτούν τα μάτια έξω.

Αρκεί να πω ότι οι ανιχνευτές πρέπει να τοποθετηθούν αριστερά και δεξιά στον καθρέπτη και ΌΧΙ στις κολώνες των θυρών.

Το LED με το κουμπί πρέπει να τοποθετηθεί πίσω από το τιμόνι κατω από τα όργανα.

Ο συναγερμός συνοδεύεται και από Εγχειρίδιο Χρήσης και από δύο αυτοκόλλητα.

Όλα αυτά κάνουν φτερά στην Ελλάδα...

Το εγχειρίδιο όποιος το θέλει μπορώ να το στείλω ή να το δώσω στο χώρο να το βάλει σε κάποια βάση δεδομένων.

Προς το παρόν περιμένω να μου στείλουν και το Εγχειρίδιο Χρήσης.
power - Τετ 25 Μάρ 2009, 18:03:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλάς για τον εργοστασιακό συναγερμό ή για συναγερμό που σου τον βάζουν εδώ σαν δώρο?
Vini - Τετ 25 Μάρ 2009, 19:05:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ο συναγερμός που βάζουν εδώ ως δώρο είναι ο Peugeot Κωδικός: 9671.9X και είναι προϊον της META SYSTEMS εγκεκριμένος από Peugeot France και επίσημο προϊόν (αξεσουάρ/ανταλλακτικό).
Είναι ο συναγερμός που χειρίζεται από το κλειδί. Υπάρχει και ο ποιο ακριβός ΤΕΧALARM που το κατασκευάζει η ίδια η Peugeot.

Μόλις μου απάντησε ξανά η ΜΕΤΑ SYSTEMS από Ιταλία.
Ο συναγερμός κατασκευάζεται από την ΜΕΤΑ SYSTEMS στην Γαλλία. Διατίθεται σε πακέτο που περιέχει και Εγχειρίδιο Χρήσης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!...! Exclamation

Στην Ιταλία δεν το έχουν σε ηλεκτρονική μορφή για να μου το στείλουν. (εννοείται ότι το έχουν αλλά ποιος ψάχνει τώρα μέσα στα αρχεία!... Laughing )

Μου είπαν να απευθυνθώ στην Γενική Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ή στην Γαλλία ... Exclamation

Oρίστε και η πρώτη σελίδα του Manual που φαίνεται ότι είναι και στα Ελληνικά...

Vini - Τετ 25 Μάρ 2009, 19:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι για να διευκολύνω:
http://rapidshare.com/files/213426873/V81435A_Istr.Mont.HPB_207.zip.html

Το εγχειρίδιο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ του συναγερμού META.
(μην βάλετε τα κλάματα αν δείτε ότι σας έχουν βάλει διαφορετικά τον συναγερμό...)

Αν βρω και το εγχειρίδιο χρήσης θα σας το δώσω αμέσως... Razz
Vini - Σαβ 28 Μάρ 2009, 12:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τζίφος. Σήμερα το επιβεβαίωσα και οπτικά. Είχε προηγηθεί απάντηση απο την Peugeot LION και μετά μου το είπαν και απο την εμπορία.
Δεν έχω ΜΕΤΑ ΑLARM. Confused
Δεν μου έβαλαν META ALARM.

Αλλά GEMINI κάποιο μοντέλο.
Ίσως αυτό:
http://www.gemini-alarm.de/Einbau/Kraftfahrzeuge/Peugeot/207/2006/7833.pdf

Δεν βλέπω να βγάζω άκρη... με τις οδηγίες χρήσης.

Σήμερα άνοιξα το αυτοκίνητο με το κλειδί και είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και δεν χτύπησε.

Πριν από λίγο έβαλα κατά λάθος τον συναγερμό με ανοιχτή πόρτα ... αυτός μπήκε και όταν πήγα να ακουμπήσω την πόρτα άρχισε και ούρλιαζε ο συναγερμός...

Ακρη δεν βγάζω... Sad
Και οι γείτονες πλέον με αγριοκοιτάζουν ... Evil ...
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 13:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Gemini 7621

Ο ποιος απλός συναγερμός universal που έχει σταματήσει και η παραγωγή του.
Δεν συνεργάζεται με το CAN BUS και δεν είναι συμβατός με το 207.

Δεν έχει δυνατότητες (π.χ. πλακέτα για τζάμια) και δεν σου δίνει την δυνατότητα να τον ενεργοποιήσεις και να τον απενεργοποιήσεις όποτε θέλεις.
Oπότε τον ενεργοποιεί ο εγκέφαλος αυτόματα και με το ζόρι.

Να τον χαίρομαι ... Exclamation
Vini - Πεμ 23 Απρ 2009, 10:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
up!

τελικά βγάλαμε άκρη με τους συναγερμούς και τα CAN BUS.

Όλοι οι συναγερμοί μπαίνουν αρκεί να υπάρχει ο αντίστοιχος κονέκτορας/καλώδιο που συνδέει το κουτάκι του συναγερμού με τα καλώδια CAN BUS του αυτοκινήτου. Με το ίδιο τρόπο έχουν βάλει το gemini στο δικό μου...

Δυσκολία τοποθέτησης υπάρχει μόνο για την πλακέτα που ανεβάζει τα παράθυρα. Αλλά αυτό είναι στα "εξτρά"...

Επίσης μπορεί να λειτουργήσουν και τα χειριστήρια του συναγερμού και δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του εργοστασιακού κλειδιού με τα χειριστήρια.

Ενα συναγερμός που μπαίνει εύκολα στο 207 είναι αυτός:

http://www.clifford.com/Products/Product.aspx?ProductID=705

Τον οποίο σκέφτομαι να βάλω στο επόμενο διάστημα...

Smile
fynos - Πεμ 23 Απρ 2009, 10:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αναλογικός δηλαδή !
Vini - Πεμ 23 Απρ 2009, 10:19:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αναλογικός; ε; χμμμ.....ναι... Confused Rolling eyes
Byakuya - Δευ 11 Μάϊ 2009, 13:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες μια ερωτηση....τι συναγερμο να βαλω δωρεαν με την αγορα του Le mans;Με ρωταει για δωρα και εφοσον ειναι πληρης ειπα να του βαλω συναγερμο.Στην αρχη μου ειπε για Gemini , αλλα διαβαζοντας τα του forum δεν τον πολυ ηθελα και σαν εναλλακτικη μου ειπε τον MED...αλλα αυτος προτεινε gemini που ειναι και πανω στο κλειδη λεει.Καποια συμβουλη;
perikm - Δευ 11 Μάϊ 2009, 14:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ στο 307 είχα τον elser gold 8530 ήταν πολύ καλός και μου είπαν ότι μπαίνει άνετα και στο 207 τον οποιο θα κάνω μεταφορά στο rallye
http://www.elser.gr/products.asp?cid=89&lg=
Byakuya - Δευ 11 Μάϊ 2009, 18:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως θα πρεπει να κινηθω σε εναν απο τους δυο που μπορει η αντιπροσωπεια να μου δωσει δωρο , Ευχαριστω παντως για την συμβουλη.
Stef207 - Σαβ 05 Σεπ 2009, 14:15:03
fynos έγραψε:
natic21 έγραψε:

Για παράθυρα δεν έχει, αλλά μπορείς να του τα βάλεις σαν extra σε κάποιων εγκαταστάτη !

Ποδήλατο !!!

Fynos μιας και φαίνεσαι γνώστης . Εχω ενα 207 με med συναγερμό απο αντιπροσωπεία . Μια χαρά δουλεύει , αλλα σκέφτομαι να του βάλω ενα εξτρα http://www.medautomotive.it/en/product.php?id_cat=1&id_prod=20 για να σηκώνει και τα παράθυρα .

1) Παίζει να μπεί απο αντιπροσωπεία ? ( αν ξέρεις φυσικά )
2) Τι ακριβώς θα χρειαστεί να ξηλώσουν ? ( η πόρτα με αγχώνει λιγο αμα ξηλωθεί )
3) Πόσο περιπου πάει η δουλειά αυτη ( αν ξέρεις παλι :D )

Ευχαριστώ :D
fynos - Κυρ 06 Σεπ 2009, 10:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ο αντάπτορας κοστίζει κάτι στα 60-80 αν θυμάμαι καλά, δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο για την ώρα . . . . Νομίζω πόρτες δεν σου ανοίγουν, άλλωστε δεν έχουν κάποια δουλεία να κάνουν εκεί, εκτός και δεν ξέρουν να βρουν τα καλώδια. . .
Σίγουρα και στην αντιπροσωπεία μπορούν να τοποθετήσουν κάτι τέτοιο, πιο μοντέλο med έχεις ?
Stef207 - Κυρ 06 Σεπ 2009, 12:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για την σύντομη απάντηση . Για να ειμαι ειλικρινης κάπου έκει το υπολόγιζα κι εγω . Δυστυχώς δεν ξέρω πιο μοντέλο med εχω μιας και το καρτελάκι της Med το μόνο που έγραφε ήτανε οδηγίες σε περιπτωση στραβης και κατι σειριακούς και PINs που δεν με βοηθάνε .
Αυτό που ξέρω είναι οτι ο συναργεμός είναι κανονικά πάνω στο κλειδί και οτι όλα τα τωρινά μοντέλα της Med υποστηρίζουν την λειτουργία αυτή .

Την πέμπτη παω να βάλω spoilerακι (το χω ήδη παραγγείλει) οπότε θα μάθω και περισσότερα Very happy
sotos 207Gt - Δευ 07 Σεπ 2009, 12:33:53
Stef207 έγραψε:
fynos έγραψε:
natic21 έγραψε:

Ποδήλατο !!!

Fynos μιας και φαίνεσαι γνώστης . Εχω ενα 207 με med συναγερμό απο αντιπροσωπεία . Μια χαρά δουλεύει , αλλα σκέφτομαι να του βάλω ενα εξτρα http://www.medautomotive.it/en/product.php?id_cat=1&id_prod=20 για να σηκώνει και τα παράθυρα .

1) Παίζει να μπεί απο αντιπροσωπεία ? ( αν ξέρεις φυσικά )
2) Τι ακριβώς θα χρειαστεί να ξηλώσουν ? ( η πόρτα με αγχώνει λιγο αμα ξηλωθεί )
3) Πόσο περιπου πάει η δουλειά αυτη ( αν ξέρεις παλι :D )

Ευχαριστώ :D

Να ξεθολωσει λιγακι το τοπιο?
Αυτος ο ανταπτορας δεν κανει.
Ειναι ανταπτορας που βασιζεται στην διακοπη/τροφοδοσια γειωσης μοτερ του ηλ παραθυρου.
Στα 207 υπαρχει Μodule μεσα στην πορτα και θελει οπως και δη comfort can bus και μονο με εντολες μπορουμε να βγαλουμε ακρη.
Μεσα στην εβδομαδα θα ποσταρω τον τροπο για να καταλαβετε πως γινεται.
Θελει ενα μυστυριωδες παντρεμα αλλα αξιζει τον κοπο.....
fynos - Δευ 07 Σεπ 2009, 12:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
Από το comfort can bus μπορεί να δουλέψει και το χειριστήριο του κλειδιού ?
Για ανέβασμα κατέβασμα παραθύρων ?
sotos 207Gt - Δευ 07 Σεπ 2009, 12:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Από το comfort can bus μπορεί να δουλέψει και το χειριστήριο του κλειδιού ?
Για ανέβασμα κατέβασμα παραθύρων ?

ισως αν δωσουμε στον συναγερμο double pulse unlock.
το ψαχνω μερες τωρα
προσπαθω να παντρεψω can ανταπτορα απο vag στο δικο μας
Stef207 - Δευ 07 Σεπ 2009, 20:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή αυτό που λέμε για τα παράθυρα δεν το χει καταφέρει κανείς ως τώρα με τον μαμίσιο συναγερμό ? Laughing

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως
sotos 207Gt - Τρι 08 Σεπ 2009, 09:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Stef207 έγραψε:
Δηλαδή αυτό που λέμε για τα παράθυρα δεν το χει καταφέρει κανείς ως τώρα με τον μαμίσιο συναγερμό ? Laughing

Στο δικο μου ηδη δουλευει κανονικοτατα.
Απλα ψαχνω να βρω ενα τροπο να ξυπνω το can αν περασει το 2λεπτο....
NoDsl - Τρι 08 Σεπ 2009, 10:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Stef207 έγραψε:

Αυτό παίζει να δουλέψει και χωρίς το συναγερμό; Γιατί απότι έχω παρατηρήσει αν σβήσεις το αμάξι και βγάλεις κλειδί και πείς οτι ξέχασα να κλείσω το παράθυρο, σε αφήνει μια φορά να το ανεβάσεις. Μετά δεν κατεβαίνει αν δεν βάλεις κλειδί.

Γι' αυτό αναρωτιέμαι μπας και παίζει κανα trigger για τα παράθυρα με κάποιο τρόπο. Ίσως το ίδιο που κλείνει τους καθρέπτες οταν το κλειδώσεις απο το χειριστήριο του κλειδιού.

btw γνωρίζει κανείς αν τα παράθυρα έχουν "λειτουργία ασφαλείας" δηλαδή αν έχει κάποιος το χέρι του και το κλείσω θα αποκτήσει 2 κομμάτια ή θα σταματήσει το παράθυρο;
sotos 207Gt - Τρι 08 Σεπ 2009, 10:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
Stef207 έγραψε:

Αυτό παίζει να δουλέψει και χωρίς το συναγερμό; Γιατί απότι έχω παρατηρήσει αν σβήσεις το αμάξι και βγάλεις κλειδί και πείς οτι ξέχασα να κλείσω το παράθυρο, σε αφήνει μια φορά να το ανεβάσεις. Μετά δεν κατεβαίνει αν δεν βάλεις κλειδί.

Γι' αυτό αναρωτιέμαι μπας και παίζει κανα trigger για τα παράθυρα με κάποιο τρόπο. Ίσως το ίδιο που κλείνει τους καθρέπτες οταν το κλειδώσεις απο το χειριστήριο του κλειδιού.

btw γνωρίζει κανείς αν τα παράθυρα έχουν "λειτουργία ασφαλείας" δηλαδή αν έχει κάποιος το χέρι του και το κλείσω θα αποκτήσει 2 κομμάτια ή θα σταματήσει το παράθυρο;

για trigger μονο στον κεντρικο διακοπτη αλλιως πολυ ριψοκινδυνο να ανοιξεις μονο του η καποιο section του can.
Ναι εχουν λειτουργια ασφαλειας.Δοκιμασε να το σταματησεις οταν ανεβαινει και θα το δεις..
Stef207 - Τρι 08 Σεπ 2009, 13:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Stef207 έγραψε:

Ωραια . Αρα εχουμε πει ως τώρα οτι 1) δεν χρειάζεται το extra module 2) γίνετε κανονικά . Άρα ουσιαστικά θέλει απλώς κάποια ρύθμιση software ? Και θα το καταφέρουν να το κάνουν αυτό στην αντιπροσωπεία ?

Υ.Γ. Αυτό για το 2 λεπτο δεν το κατάλαβα Embarassed
sotos 207Gt - Τρι 08 Σεπ 2009, 16:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
Stef207 έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
Stef207 έγραψε:

Ωραια . Αρα εχουμε πει ως τώρα οτι 1) δεν χρειάζεται το extra module 2) γίνετε κανονικά . Άρα ουσιαστικά θέλει απλώς κάποια ρύθμιση software ? Και θα το καταφέρουν να το κάνουν αυτό στην αντιπροσωπεία ?

Υ.Γ. Αυτό για το 2 λεπτο δεν το κατάλαβα Embarassed
διόρθωση σόρρυ. όχι με το μαμα συναγερμό αλλά με clifford.
στην αντιπροσωπεία δεν νομίζω να βγάλεις άκρη.
τα δύο δευτερόλεπτα είναι ο χρονος που χρειάζεται η κεντρικη ηλεκτρονικη μονάδα(can) . μετά το πέρας αυτού του χρόνου το αυτοκίνητο δεν κάνει τίποτε εάν δε δεχτεί ένα τουλάχιστον ερέθισμα όπως άνοιγμα πόρτας, πάτημα κάποιου διακόπτη κλπ........
Stef207 - Πεμ 10 Σεπ 2009, 22:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα . Μίλησα σήμερα με ηλεκτρολόγο στην ΛΙΟΝ και λεει πως δεν γίνετε γιατι τα παραθυρα εχουν ενα αντι-μαγκωτικο σύστημα . Και επίσης αν βάλω εξτρα Module παιζει να ψήσω τον εγκέφαλο . Confused
sotos 207Gt - Παρ 11 Σεπ 2009, 09:09:24
Θέμα δημοσίευσης:
Stef207 έγραψε:
Καλησπέρα . Μίλησα σήμερα με ηλεκτρολόγο στην ΛΙΟΝ και λεει πως δεν γίνετε γιατι τα παραθυρα εχουν ενα αντι-μαγκωτικο σύστημα . Και επίσης αν βάλω εξτρα Module παιζει να ψήσω τον εγκέφαλο . Confused

Οντως.
Για αυτο ειπα και παραπανω οτι μονο με εντολη μπορουμε να τα σηκωσουμε.
Ο ανταπτορας που ειναι κοινος για αλλα αυτοκινητα δεν μας κανει.
manos82 - Παρ 11 Σεπ 2009, 12:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα μου βαλανε της Gemini καλος μου φενεται μιας και δεν ξερω απο αυτα το καλο που εχει ειναι οτι αμα ξεχασω και δεν κλειδωσω το αμαξι το κλειδωνη μονο μετα απο λιγο αυτοματα.
sotos 207Gt - Παρ 11 Σεπ 2009, 13:51:56
Θέμα δημοσίευσης:
manos82 έγραψε:
εμενα μου βαλανε της Gemini καλος μου φενεται μιας και δεν ξερω απο αυτα το καλο που εχει ειναι οτι αμα ξεχασω και δεν κλειδωσω το αμαξι το κλειδωνη μονο μετα απο λιγο αυτοματα.

πολυ προβλημα η συγκεκριμενη μαρκα.Να ευχεσαι να μη σου βγαλει τπτ.
Τριτη περιμενω ενα 308 με πολλα προβληματα απ αυτον κα πριν 2 εβδομαδες αλλ 2 το ιδιο.
Καλη τυχη σου ευχομαι.
Ευτυχως τους κανουν δωρο...... Wink
manos82 - Παρ 11 Σεπ 2009, 13:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
manos82 έγραψε:

Τριτη περιμενω ενα 308 με πολλα προβληματα απ αυτον κα πριν 2 εβδομαδες αλλ 2 το ιδιο.
Καλη τυχη σου ευχομαι.

Χτυπα ξυλο μακρια απο μας!!! Smile
sotos 207Gt - Παρ 11 Σεπ 2009, 16:26:16
Θέμα δημοσίευσης:
manos82 έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
manos82 έγραψε:

Καλη τυχη σου ευχομαι.

Χτυπα ξυλο μακρια απο μας!!! Smile

δε λες τπτ Wink Wink
grpts - Σαβ 21 Νοέ 2009, 16:48:47
Θέμα δημοσίευσης:
αν ο συναγερμος δεν υποστηριζει αυτο το canbus μπαινει στο αυτοκινητο ? συγκεκριμενα viper 5901 . δε θελω να ενεργοποιειται με το κλειδι αλλα με το χειριστηριο του μονο . Γιαννη ?
android - Σαβ 21 Νοέ 2009, 20:01:47
Θέμα δημοσίευσης:
πως γινετε το βρωμο c4 το 16αρη με τα 110 με το που πατας δευτερη φορα κλειδωμα αναιβαζει παραθυρα ?????
giannis27 - Σαβ 21 Νοέ 2009, 23:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
τα c4 ακόμα κ το 1,4 έχει αυτήν την λειτουργία !
τα σε 4 φοράνε bsi νέας γενιάς ενώ τα 207 bsi παλαιού τύπου.(κάπως έτσι νομίζω το έγραφε το λέξια όταν το σύνδεσα στο 207).

τα facelift 207 φοράνε bsi νέας γενιάς κ έχουν αυτήν την λειτουργία που λες!
kobarsos - Κυρ 22 Νοέ 2009, 13:33:13
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη δεν υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε τα παραθυρα να κλεινουν οταν κλειδωνουμε?
vamvakoolas - Κυρ 22 Νοέ 2009, 21:30:59
Θέμα δημοσίευσης:
kobarsos έγραψε:
Δηλαδη δεν υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε τα παραθυρα να κλεινουν οταν κλειδωνουμε?

αν και ο σωτηρης ειναι expert πρεπει να πρεπει να παρεις το module για τα παραθυρα (συνηθως το αγοραζεις ξεχωριστα αν δεν το εχει ο συναγερμος).
sotos 207Gt - Κυρ 22 Νοέ 2009, 21:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
τα σε 4 φοράνε bsi νέας γενιάς ενώ τα 207 bsi παλαιού τύπου.(κάπως έτσι νομίζω το έγραφε το λέξια όταν το σύνδεσα στο 207).

αν ε[αιρνες το 207 με το προαιρετικο ''υπερκλειδωμα'' τοτε και εσυ θα την ειχες αυτη την λειτουργια Wink
android - Κυρ 22 Νοέ 2009, 22:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
giannis27 έγραψε:

αν ε[αιρνες το 207 με το προαιρετικο ''υπερκλειδωμα'' τοτε και εσυ θα την ειχες αυτη την λειτουργια Wink

το υπερκλειδωμα το χει στο μαμα συναγερμο που χω ετσι λεει...αλλα δεν κανει τπτ
sotos 207Gt - Δευ 23 Νοέ 2009, 11:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
giannis27 έγραψε:

Σιγουρα?
Απ οσο ξερω το υπερκλειδωμα διαθετει και comfort για τα παραθυρα.
Για δες το καλυτερα...
vamvakoolas - Δευ 23 Νοέ 2009, 13:04:37
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Wink
power - Δευ 23 Νοέ 2009, 15:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τα παράθυρα δεν ανεβαίνουν.
Έχω και γω τον εργοστασιακό συναγερμό με το υπερκλείδωμα αλλά … Confused
android - Δευ 23 Νοέ 2009, 19:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
android έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
giannis27 έγραψε:

Σιγουρα?
Απ οσο ξερω το υπερκλειδωμα διαθετει και comfort για τα παραθυρα.
Για δες το καλυτερα...

δεν βλεπω πουθενα στο βιβλιο κατασκευαστη κατι...μονο για υπερκλειδωμα λεει οπου δεν λειτουργουν τα χερουλια απο μεσα κ απο εξω κ το κεντρικο κουμπι επιλεκτικου κλειδωματος....
αν εχεις κατα νου κατι να δοκιμασω το λες
sotos 207Gt - Δευ 23 Νοέ 2009, 20:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το υπερκλειδωμα εχει ως λογικη να αμπαρωνει το αυτοκινητο απ ολες τις αποψεις γι αυτο εχει ακομα και εισθητηρα ανοιγματος καπω,λειτουργια που δεν την εχουν τα υπολοιπα 207.
Εαν δεν εχει ενεργοποιηθει η καταλληλη παραμετρος απο το διαγνωστικο δεν δουλευει αλλα να μην εχει αδυνατον...την στιγμη που τα αδερφια citroen εχουν.
giannis27 - Δευ 23 Νοέ 2009, 23:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
είπαμε διαφορετικές bsi .
το c4 του φίλου μου είναι το απλό 1.4 χωρίς υπερκλείδωμα κλπ. αυτός έχει την λειτουργία να ανεβαίνουν τα παράθυρα από το τηλεχειριστήριο κ μου είπε ότι εφόσον το έχει αυτός λογικά θα υπάρχει κ στον ρούσο κ απλά θα θέλει ενεργοποίηση ,συνδέσαμε το λέξια αλλά τσίφος ,τα 207 φοράνε την παλαιού τύπου bsi κ όλα τα c4 φοράνε νέου τύπου bsi .
τα καινούργια 207 φοράνε την νέου τύπου bsi.
alexandros 207 Rallye - Πεμ 14 Ιαν 2010, 13:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά εγώ έχω το 207 rallye χωρίς συναγερμό μοντέλο 01/2009(ημερομηνία
κατασκευής δεν ξέρω ) και το υπερκλειδωμα είναι μουφα!!και καλά λέει το manual ότι με το δεύτερο πάτημα του κλειδώματος από το κλειδί ενεργοποιείτε το υπερκλειδωμα και δεν ανοίγουν οι πόρτες από μέσα.έκατσα μέσα στο αυτοκίνητο και είπα σε ένα φίλο μου να το κλειδωσει με το τηλεχειριστήριο 2 φορές ώστε να κάνει το υπερκλειδωμα αλλά όταν δοκίμασα από μέσα άνοιξαν κανονικότατα οι πόρτες!και το παιδί στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπε ότι δεν έχει υπερκλειδωμα ας λέει έτσι στο βιβλιαράκι! Confused
kostas207cc - Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα.στο 207 οπως και σε καθε αυτοκινητο εγκαθισταται οποιος συναγερμος θελεις αρκει ο εγκαταστατης να ειναι γνωστης.προτεινω elser με αμφιδρομη επικοινωνια tybo timer εκκινηση κινητηρα η viper με τα ιδια χαρακτηριστικα.εχω εγκαταστησει σε 207 rc τον elser.δεν καναμε χρηση τησ εκκινησης απο αποσταση μονο του tyrbo timer.διοτι αν θελουμε εκκινηση θα πρεπει κοντα στον αφαλο της μιζας εσωτερικα να κρυψουμε το δευτερο κλεδι ωστε να μην εχουμε προβημα με το imobilaizer.ειναι ομως κατι πολυ χρησιμο αφου ζεστανουμε το αμαξι απο αποσταση.εμβελεια 1500 μετρα
kostas207cc - Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
το υπερκλειδωμα δυστυχως δεν ισχυει καλα στα ειπανε.οσο για το ανεβασμα παραθυρων απαιτειτα πλακετα με μικρο κοστος.προσοχη στα καραδασμικα παιδια διαλεξτε επωνυμες μαρκες γιατι βαρανε με ψιλου πηδημα.
sotos 207Gt - Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:
το υπερκλειδωμα δυστυχως δεν ισχυει καλα στα ειπανε.οσο για το ανεβασμα παραθυρων απαιτειτα πλακετα με μικρο κοστος.προσοχη στα καραδασμικα παιδια διαλεξτε επωνυμες μαρκες γιατι βαρανε με ψιλου πηδημα.

θεμα ρυθμισης-τοποθετησης το ψιλου πηδημα...... Wink
kostas207cc - Πεμ 14 Ιαν 2010, 18:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
kostas207cc έγραψε:

μακαρι να ηταν ετσι απλα.πρωτον θελουμε μεγιστη ευαισθησια αλλα να μην χτυπαει πχ οταν περναει μηχανακι διπλα.αν εσυ μειωσεις την ευαισθησια σε ενα οχι καλο κραδασμικο τοτε πχ θα σε χτυπησουν πισω στον προφυλακτηρα για παραδειγμα και δεν θα χτυπησει.αυτο βασιζεται στα χαρακτηριστικα που ειναι φτιαγμενο ενα κραδασμικο.σε αυτο που χρησιμοποιω χτυπαει με το που χτυπησεις πχ τον καθρεπτη αλλα 100 μηχανακια να μαρσαρουν διπλα η να φυσαει κιχ δεν κανει.μην ξεχνας λοιπον η ρυθμιση που λες μειωνει την ευαισθησια αλλα μειωνει και την προστασια του αυτοκινητου.πραγμα που αποφευγεις με καλο νεου τυπου κραδασμικα επωνυμα
kostas207cc - Πεμ 14 Ιαν 2010, 18:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
kostas207cc έγραψε:

φυσικα και η τοποθετηση παιζει σημαντικο ρολο αφου πρεπει να τοποθετειται στο μεσο του αυτοκινητου και να ακουμπαει λαμαρινα.βλεπω οτι εισαι γνωστης αλλα μην ξεχνας ο συναγερμος ειναι ενα plc προσαρμοσμενο και προγραματισμενο για αμαξι.οι αισθητηρες που δινουν τις εντολες ποικιλουν ωσ προς την κατασκευη το ευρος ευαισθησιας και ρυθμισης.το θεμα ειναι να επιτυνχανουμε μεγιστη ευαισθησια αλλα αποφευγοντας false alarm.
sotos 207Gt - Πεμ 14 Ιαν 2010, 19:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
kostas207cc έγραψε:

.βλεπω οτι εισαι γνωστης αλλα μην ξεχνας ο συναγερμος ειναι ενα plc προσαρμοσμενο και προγραματισμενο για αμαξi

εγκαταστατης ειμαι...
και αν το βαλεις σωστα πιστεψε με τα κανει ολα και δεν βαραει οποτε του ερθει..
kostas207cc - Πεμ 14 Ιαν 2010, 20:01:54
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
kostas207cc έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
kostas207cc έγραψε:

.βλεπω οτι εισαι γνωστης αλλα μην ξεχνας ο συναγερμος ειναι ενα plc προσαρμοσμενο και προγραματισμενο για αμαξi

εγκαταστατης ειμαι...
και αν το βαλεις σωστα πιστεψε με τα κανει ολα και δεν βαραει οποτε του ερθει..

και εγω το ιδιο soto αλλα προφανως θα σου εχουν τυχει καλοι συναγερμοι που να δεισ να σου φερνουν πελατες κατι μουφες και να βαρανε ακομα και στην ελαχιστη ευαισθησια!!και αντε να βγαλεις ακρη με τον πελατη.κατι κινεζικες πατατες.θυμασαι του παλιους cobra του 90 92 πχ καμμια σχεση τα κραδασμικα του τοτε με σημερα.ε μερικες πατατες χρησιμοποιουν ακομα αυτην την τεχνολογια
kostas207cc - Πεμ 14 Ιαν 2010, 20:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
στα λεω αυτα γιατι εμενα σαν εγκαταστατη με ενδιαφερει να εχω μεγιστη προστασια χωρις να βαραει με μηχανακια κτλ.τωρα δουλευω elser και viper.τα ρυθμιζω εκει που πρεπει χτυπανε με το καθε επιβλαβες χτυπημα του αυτοκινητου και οχι με με εξωτερικους θορυβους.δεν εχω κανενα παραπονο απο πελατη,με αλλα δεν ειχα την ευαισθησια που ηθελα χωρις να βαρανε για αλλους λογους.μονο επωνυμα τελος
kobarsos - Παρ 15 Ιαν 2010, 00:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
Να κλεινουμε τελικα τα παραθυρα μονο με το κεντρικο κλειδωμα,απο το κλειδι, χωρις να τοποθετησουμε καθολου συναγερμο γινετε η οχι?
Ilias207Rallye - Παρ 15 Ιαν 2010, 09:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
kobarsos έγραψε:
Να κλεινουμε τελικα τα παραθυρα μονο με το κεντρικο κλειδωμα,απο το κλειδι, χωρις να τοποθετησουμε καθολου συναγερμο γινετε η οχι?

Εδω εμεις θελουμε να σταματησουμε το αυτοματο ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες με το κλειδωμα, εσυ θελεις να συνδεσεις και τα παραθυρα..?

Επειδη μου το ειχε αναλυσει παλαιοτερα αυτο το θεμα με τα παραθυρα ενας ηλεκτρολογος που ειχα παει για να μου περασει συναγερμο, μου ειπε εν ολιγης οτι μετα απο καποιο διαστημα θα αρχισει η πλακετα να τα παιζει.
Οσο πιο λιγα πραγματα φορτωνεις στο συναγερμο, τοσο καλυτερα ειναι. Wink
kostas207cc - Παρ 15 Ιαν 2010, 10:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
kobarsos έγραψε:

Εδω εμεις θελουμε να σταματησουμε το αυτοματο ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες με το κλειδωμα, εσυ θελεις να συνδεσεις και τα παραθυρα..?

Επειδη μου το ειχε αναλυσει παλαιοτερα αυτο το θεμα με τα παραθυρα ενας ηλεκτρολογος που ειχα παει για να μου περασει συναγερμο, μου ειπε εν ολιγης οτι μετα απο καποιο διαστημα θα αρχισει η πλακετα να τα παιζει.
Οσο πιο λιγα πραγματα φορτωνεις στο συναγερμο, τοσο καλυτερα ειναι. Wink

βαλε ενα συναγερμο με πλακετα παραθυρων να εισαι καλλημενος στα παντα.οχι δεν το πιστευω αυτο ενας καλος συναγερμος και πλακετα δεν τα παιζει καθολου.εχω εγκαταστησει πολλες εδω και αρκετα χρονια κανενα προβλημα αρκει να εγκατασταθουν σωστα.οσο για τους καθρεπτες δεν το εχω ψαξει αλλα σιγουρα μπορει να γινει.πχ παρεμβαλοντας ενα διακοπτη στο καλωδιο που παει στο μοτερ των καθρεπτων.οταν θελουμε λειτουργει οταν οχι το παταμε.
Ilias207Rallye - Παρ 15 Ιαν 2010, 16:51:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν αντιλεγω Κωστα, αλλα πρωτου παρω το rc σε στα προηγουμενα αμαξια μου δεν ηταν λιγες οι φορες που σταματουσαν τα παραθυρα στη μεση, και ηθελε να ξανα - κλειδωσω/ξεκλειδωσω για να κλεισουν τα παραθυρα μεχρι πανω.
Περαν του οτι χτυπουσαν ολοι χωρις λογο, για το παραμικρο.

Γιαυτο και τωρα πλεον εβαλα ογκομετρικο, και περιμενω να παω στην αντιπροσωπεια στις 15.000 χλμ να τους πω με την ευκαιρια να καταργησουν το ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες, να εχω και το κεφαλι μου ησυχο..
kostas207cc - Σαβ 16 Ιαν 2010, 17:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
Δεν αντιλεγω Κωστα, αλλα πρωτου παρω το rc σε στα προηγουμενα αμαξια μου δεν ηταν λιγες οι φορες που σταματουσαν τα παραθυρα στη μεση, και ηθελε να ξανα - κλειδωσω/ξεκλειδωσω για να κλεισουν τα παραθυρα μεχρι πανω.
Περαν του οτι χτυπουσαν ολοι χωρις λογο, για το παραμικρο.

Γιαυτο και τωρα πλεον εβαλα ογκομετρικο, και περιμενω να παω στην αντιπροσωπεια στις 15.000 χλμ να τους πω με την ευκαιρια να καταργησουν το ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες, να εχω και το κεφαλι μου ησυχο..

σε καταλαβαινω απολυτα.αν δεις παραπισω αυτο συζητουσαμε για τα false alarm.επεσες μαλλον στη περιπτωση προφανωσ και εσυ που προανεφερα.για αυτο επιμενω και λεω απο πειρα σαν ηλεκτρολογος μονο επωνυμοι συναγερμοι και περιφερειακα και εγκαταστατη γνωστη και με μερακι.αν γινουν αυτα κανενα απολυτως προβλημα.αυτο που παθαινες εσυ με τα παραθυρα δεν θα συμβαινε αν ο εγκαταστατης ειχε κανει σωστη δουλεια μην το αναλυσω τωρα.λογικο να εισαι επιφυλακτικος εχεις δικιο.
drspeed - Κυρ 17 Ιαν 2010, 00:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Με λίγα λόγια συναγερμό μου να παίρνει εντολές από το κλειδί να αναιβάζει τα παράθυρα και να συνεργάζεται με turbotimer χωρίς να χτυπάει όταν κάτσει μύγα πάνω στο αμάξι υπάρχει?????
Ποίος είναι ρε παιδιά?????
Μετά το Πάσχα το αμάξι θα μένει κατά πάσα πιθανότητα στον δρόμο λόγο μετακόμισης οπότε και θέλω να βάλω συναγερμό.
Ο MED s.p.a. κάνει τα παραπάνω??
Ο Viper με start smart παίζει να μπεί και να κάνει τα παραπάνω?
kostas207cc - Κυρ 17 Ιαν 2010, 01:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed έγραψε:
Με λίγα λόγια συναγερμό μου να παίρνει εντολές από το κλειδί να αναιβάζει τα παράθυρα και να συνεργάζεται με turbotimer χωρίς να χτυπάει όταν κάτσει μύγα πάνω στο αμάξι υπάρχει?????
Ποίος είναι ρε παιδιά?????
Μετά το Πάσχα το αμάξι θα μένει κατά πάσα πιθανότητα στον δρόμο λόγο μετακόμισης οπότε και θέλω να βάλω συναγερμό.
Ο MED s.p.a. κάνει τα παραπάνω??
Ο Viper με start smart παίζει να μπεί και να κάνει τα παραπάνω?

ολα θα τα κανει και ακομα παραπανω αν θες και θα βαραει μονο οταν πρεπει αν το εγκαταστησουν σωστα.πολυ καλη επιλογη ο viper που ειπες πολυ καλη.κοιτα και σε elser
drspeed - Δευ 18 Ιαν 2010, 15:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αντιπροσωπεία για τον viper στην Ελλάδα και σοβαρό εγκαταστάτη ξέρουμε?
Επίσης ακούω συνέχεια ότι για να δουλέψει το remote start πρέπει να αφήσεις ένα κλειδί μέσα στο αμάξι πράγμα που είναι Ελληνικότατη πατέντα γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο και το αμάξι κάνει φτερά τότε δεν σε αποζημιώνει καμία ασφαλιστική.Οπότε ψάχνω κάποιον που ξέρει τι κάνει και φυσικά δεν θέλω να κάνει φτερά η εγγύηση του αυτοκινήτου γιατί είναι μόλις 6 μηνών
kostas207cc - Δευ 18 Ιαν 2010, 18:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed έγραψε:
Επίσης ακούω συνέχεια ότι για να δουλέψει το remote start πρέπει να αφήσεις ένα κλειδί μέσα στο αμάξι πράγμα που είναι Ελληνικότατη πατέντα γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο και το αμάξι κάνει φτερά τότε δεν σε αποζημιώνει καμία ασφαλιστική.Οπότε ψάχνω κάποιον που ξέρει τι κάνει και φυσικά δεν θέλω να κάνει φτερά η εγγύηση του αυτοκινήτου γιατί είναι μόλις 6 μηνών

δεν ειναι ελληνικη πατεντα.ετσι συνδεεται.το κλειδι σου εχει εναν κωδικο που ξεκλειδωνει το immobilaiser αν εσυ θεσ να παρει χωρις κλειδι μεσω του συναγερμου πως θα διαβασει το κλειδι να ξεκλειδωσει????μην κατηγορουμε χωρις να γνωριζουμε.θα το πεις στην σφαλεια οτι ειχες κλειδι μεσα???και σε πιο ορο του συμβολαιου σου της ασφαλιστικης το διαβασες???αντιπροσωποι υπαρχουν directed πχ και προτεινει εγκαταστατες που ξερουν τι κανουν και ειναι ελληνες Very happy Very happy
kostas207cc - Δευ 18 Ιαν 2010, 18:45:59
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed έγραψε:

α και κατι αλλο πως θα κανει φτερα το αμαξι θα πιει red bull??γιατι με το κλειδι δεν θα παιρνει με ενεργοποιημενο συναγερμο ακομα κα να πεταξεις την μοναδα απο το παραθυρο.δευτερον που νομιζεις οτι μπαινει το κλειδι κρεμεται στην μιζα??μπαινει σε ειδικη θηκη και κρυβεται οπου θες.πρωτα ρωταμε μαθαινουμε μετα βγαζουμε συμπερασματα
drspeed - Τρι 19 Ιαν 2010, 18:00:33
Θέμα δημοσίευσης:
100% δεν είναι αυτός ο τρόπος γιατί είχαμε στην οικογένεια Saab 95 aero me remote start που δεν είχαμε κανένα κλειδί μέσα.Το αμάξι ήταν αγορασμένο από Γερμανία καινούριο και εκεί είχε μπεί και ο συναγερμός (elser) εκτός αντιπροσωπείας.Το αμάξι έσβηνε όταν το ξεκλείδωνες ή αν ακουμπούσες γκάζι ή φρένο(σε περίπτωση που το έβαζες μπροστά ξεκλείδωτο)
Τώρα αν εδώ το κάνουν έτσι γιατί αυτό είναι πιο εύκολο πάω πάσο.
Όσο για την ασφάλειά ,ρώτα τον ασφαλιστή σου ή διάβασε το συμβάλαιο και θα βρείς που το λέει.έχει ένα κεφαλαιάκι που λέει "εξαιρέσεις"!

Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό αλλά να βάλω έναν συναγερμό που να δουλεύει σωστά.Βρήκα τον viper που κατά πάσα πιθανότητα θα μπεί στο αμάξι μου αν και το start smart δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμα και είμαι στην αναζήτηση τεχνικού.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!
kobarsos - Τρι 19 Ιαν 2010, 18:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα σε καλη τιμη αυτο το μοντελο της elser (E-877) το οποιο κανει αυτα που θελω!! Να λειτουργει με τα εργοστασιακα χειριστηρια και να δεχετε και πλακετα για τα παραθυρα. Ξερει τωρα κανεις ποσο εχει η πλακετα και ποσο περιπου η τοποθετηση?

http://www.pancarshop.gr/MainCategories.asp?Catalogid=9066#pagetop
kostas207cc - Τρι 19 Ιαν 2010, 23:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed έγραψε:
100% δεν είναι αυτός ο τρόπος γιατί είχαμε στην οικογένεια Saab 95 aero me remote start που δεν είχαμε κανένα κλειδί μέσα.Το αμάξι ήταν αγορασμένο από Γερμανία καινούριο και εκεί είχε μπεί και ο συναγερμός (elser) εκτός αντιπροσωπείας.Το αμάξι έσβηνε όταν το ξεκλείδωνες ή αν ακουμπούσες γκάζι ή φρένο(σε περίπτωση που το έβαζες μπροστά ξεκλείδωτο)
Τώρα αν εδώ το κάνουν έτσι γιατί αυτό είναι πιο εύκολο πάω πάσο.
Όσο για την ασφάλειά ,ρώτα τον ασφαλιστή σου ή διάβασε το συμβάλαιο και θα βρείς που το λέει.έχει ένα κεφαλαιάκι που λέει "εξαιρέσεις"!

Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό αλλά να βάλω έναν συναγερμό που να δουλεύει σωστά.Βρήκα τον viper που κατά πάσα πιθανότητα θα μπεί στο αμάξι μου αν και το start smart δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμα και είμαι στην αναζήτηση τεχνικού.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!

που διαφωνουμε???το saab σου προφανως ειχε μια πλακετα bypass που ειτα μπαινει ενα spare κλειδι μεσα της και κλεινεται δεν φαινεται τιποτα.η παλι πλακετα bypass που προγραματιζετα και παρακαμπτει το immobilaizer.οπως και να εχει κλειδι μπαινει η μαλλον παρακαμπτεται το immobilaizer.το εψαξες το saab για κρυφη πλακετα μεσα στο ταμπλο????εχω βαλει πολλους ελσερ και γνωριζω.το αυτοκινητο ακομα και με το κλειδι δεν παιρνει μπροστα με τον συναγερμο σε λειτουργια.και ολα λειτουργουν κανονικα κλειδωμα ξεκλειδωμα και οτι αλλο θεσ να βαλεις αφου εχεις εξτρα καναλια να βαλεις.και εννοειτα σβηνει οταν πατας φρενο και οτι εκανε το saab.συγνωμη εβαλες σε ελληνα γνωστη και δεν τα κανει αυτα????αυτα που λες ειναι στανταρ!!!και οπως το κανουμε εδω ετσι το κανουν εξω!!!!τα ιδια διαγραματα ακολουθουμε τα ιδια υλικα βαζουμε.δηλαδη λες να τα βαζουμε οπως θελουμε???και ψαξε το saab για πλακετα καλα κρυμενη ακολουθα το καλωδιο απο το δαχτυλιδι πισω απο την κλειδαρια και θα δεις οτι ελληνικος και ξενοσ τροπος ειναι το ιδιο!!!και με την ασφαλεια κανενα προβλημα.κλεψανε ενος πελατη μου σηκωτο το πηρανε πληρωθηκε κανονικα.
kostas207cc - Τρι 19 Ιαν 2010, 23:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
kobarsos έγραψε:
Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα σε καλη τιμη αυτο το μοντελο της elser (E-877) το οποιο κανει αυτα που θελω!! Να λειτουργει με τα εργοστασιακα χειριστηρια και να δεχετε και πλακετα για τα παραθυρα. Ξερει τωρα κανεις ποσο εχει η πλακετα και ποσο περιπου η τοποθετηση?

http://www.pancarshop.gr/MainCategories.asp?Catalogid=9066#pagetop

δεν ειναι με remote start ουτε δυο δρομων
drspeed - Τετ 20 Ιαν 2010, 01:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:

που διαφωνουμε???το saab σου προφανως ειχε μια πλακετα bypass που ειτα μπαινει ενα spare κλειδι μεσα της και κλεινεται δεν φαινεται τιποτα.η παλι πλακετα bypass που προγραματιζετα και παρακαμπτει το immobilaizer.οπως και να εχει κλειδι μπαινει η μαλλον παρακαμπτεται το immobilaizer.το εψαξες το saab για κρυφη πλακετα μεσα στο ταμπλο????εχω βαλει πολλους ελσερ και γνωριζω.το αυτοκινητο ακομα και με το κλειδι δεν παιρνει μπροστα με τον συναγερμο σε λειτουργια.και ολα λειτουργουν κανονικα κλειδωμα ξεκλειδωμα και οτι αλλο θεσ να βαλεις αφου εχεις εξτρα καναλια να βαλεις.και εννοειτα σβηνει οταν πατας φρενο και οτι εκανε το saab.συγνωμη εβαλες σε ελληνα γνωστη και δεν τα κανει αυτα????αυτα που λες ειναι στανταρ!!!και οπως το κανουμε εδω ετσι το κανουν εξω!!!!τα ιδια διαγραματα ακολουθουμε τα ιδια υλικα βαζουμε.δηλαδη λες να τα βαζουμε οπως θελουμε???και ψαξε το saab για πλακετα καλα κρυμενη ακολουθα το καλωδιο απο το δαχτυλιδι πισω απο την κλειδαρια και θα δεις οτι ελληνικος και ξενοσ τροπος ειναι το ιδιο!!!και με την ασφαλεια κανενα προβλημα.κλεψανε ενος πελατη μου σηκωτο το πηρανε πληρωθηκε κανονικα.

Αυτό με εξτρά πλακέτα παίζει αλλά κλειδί 1000% δεν είχε κρυμμένο μέσα γιατί ποτέ δεν ζητήσανε να τους πάμε κάποιο δεύτερο κλειδί.Να το ψάξω λίγο δύσκολο γιατί το αμάξι έχει περίπου 1,5 χρόνο που βγήκε ολική μετά από στούκι. Εδώ γιατί δεν βάζουν πλακέτα και βάζουν κλειδιά μέσα??? Ακούγεται καλύτερα με την πλακέτα πάντως!
kostas207cc - Τετ 20 Ιαν 2010, 12:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed έγραψε:
kostas207cc έγραψε:

Αυτό με εξτρά πλακέτα παίζει αλλά κλειδί 1000% δεν είχε κρυμμένο μέσα γιατί ποτέ δεν ζητήσανε να τους πάμε κάποιο δεύτερο κλειδί.Να το ψάξω λίγο δύσκολο γιατί το αμάξι έχει περίπου 1,5 χρόνο που βγήκε ολική μετά από στούκι. Εδώ γιατί δεν βάζουν πλακέτα και βάζουν κλειδιά μέσα??? Ακούγεται καλύτερα με την πλακέτα πάντως!

δεν χρειαζοταν να τους πας βγαζουνε μονοι τους κα το κρυβουν μεσα στην πλακετα.η προγραμματιζουνε μια βαση του κωδικου που στελνει το κλειδι.το κοστος αυτης τησ πλακετας κυμαινεται απο 50-150 ευρω αναλογα το αμαξι και την πλακετα.και εδω το κανουμε με πλακετα.απλα ειναι ασκοπο και τζαμπα λεφτα αν λειτουργει με σκετο κλειδι.ποιος ο λογος???ουτε να βαλουν το κλειδι στην μιζα και να φυγουν μπορουν ουτε εχεις προβλημα με ασφαλεια που ειπες ουτε εξτρα καλωδιωσεις και εξτρα εξοδα.αν ζητηθει στο κανουν και εδω και με αψογη εγκατασταση αρκει να ψαχτεις.και σβηνει με το φρενο και safety start εχεις και ελενχος θερμοκρασιας και πλακετα για τα παραθυρα και οτι αλλο θες.γνωμη μου μην βαλεις συναγερμο στο εργοστασιακο τηλεχειριστηριο.και μην βαλεις συναγερμο χωρις να ειναι δυο δρομων τζαμπα λεφτα δωσε 50-100 η στην ιδια τιμη αν ψαχτεις και βαλε δυο δρομων.γιατι την σειρηνα δεν την ακους παντα και απενεργοποιειται για πλακα!!οποτε με δυο δρομων σε ειδοποιει κατεβαινεις και αν ειναι κανενας με οπλο η μαχαιρι λες συγνωμη και φευγεις!!ετσι επαθε ο πελατης που προανεφερα οποτε πηρα αστυνομια αλλα μεχρι να ερθουνε αντε γεια τι να εκανε φοβηθηκε ο ανθρωπος.σε αλριβα αμαξια προτεινω δορυφορικο συστημα που δεν χανεις το αμαξι σε καμμια περιπτωση.εχω βαλει δυο συστηματα τεττοια της elser και ο ενας του το κλεψανε αλλα το ακινητοποιησαμε μεσω τηλεφωνου στην εθνικη αθηνων λαμιας και πηγε και το πηρε.κοστος ομως 1000 ευρω ο συγκεκριμενος συναγερμος
drspeed - Παρ 22 Ιαν 2010, 09:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά κλειδί δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, αν εδώ κάνουν κάτι τέτοιο ποιός μου λέει ότι βγάζουν μόνο 1 κλειδί!!!Κάλλιστα θα μπορούσαν να βγάλουν και χειριστήριο για τον συναγερμό χωρίς την άδειά μου.

Αυτό που ακινητοποιείς το αμάξι το κάνει και το start smart της viper με κόστος 170€ και 30€ τον χρόνο από τον 2ο χρόνο και μετά αλλά ακόμα δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.Σβήνεις το αμάξι ότι ώρα θές από την άκρη του κόσμου και σου σκάει μήνμα με συντεταγμένες. Αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα και λέει η αγορά είναι περιορισμένη και δεν ξέρουν πότε και αν θα το ανοίξουν.
δορυφορικό σύστημα έχω και τώρα με πατέντα αφού έχω πάντα μέσα ένα 2ο τηλ με GPS και όποτε στήλω μήνυμα μου απαντάει με συντεταγμένες και το βλέπω κατευθείαν στο google maps ,απλά δεν μπορώ να το ακινητοποιήσω ακόμα.Το ξέρω ότι ακούγεται ερασιτεχνικό αλλά μου κόστισε μόνο 150€(μεταχειρισμένο κινητό) και ξέρω πάντα που είναι το αμάξι μου αφού το τηλ είναι κρυμμένο αρκετά καλά και με μόνιμη καλωδίωση για ρεύμα
drdino - Παρ 22 Ιαν 2010, 12:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα και το gps μπορούν να το παρακάμψουν αν βάλουν το αμάξι στο μάτι... Ο καλύτερος συναγερμός είναι η ασφάλεια κλοπής, αλλά τέσπα.
kostas207cc - Παρ 22 Ιαν 2010, 23:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed έγραψε:
Καλά κλειδί δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, αν εδώ κάνουν κάτι τέτοιο ποιός μου λέει ότι βγάζουν μόνο 1 κλειδί!!!Κάλλιστα θα μπορούσαν να βγάλουν και χειριστήριο για τον συναγερμό χωρίς την άδειά μου.

Αυτό που ακινητοποιείς το αμάξι το κάνει και το start smart της viper με κόστος 170€ και 30€ τον χρόνο από τον 2ο χρόνο και μετά αλλά ακόμα δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.Σβήνεις το αμάξι ότι ώρα θές από την άκρη του κόσμου και σου σκάει μήνμα με συντεταγμένες. Αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα και λέει η αγορά είναι περιορισμένη και δεν ξέρουν πότε και αν θα το ανοίξουν.
δορυφορικό σύστημα έχω και τώρα με πατέντα αφού έχω πάντα μέσα ένα 2ο τηλ με GPS και όποτε στήλω μήνυμα μου απαντάει με συντεταγμένες και το βλέπω κατευθείαν στο google maps ,απλά δεν μπορώ να το ακινητοποιήσω ακόμα.Το ξέρω ότι ακούγεται ερασιτεχνικό αλλά μου κόστισε μόνο 150€(μεταχειρισμένο κινητό) και ξέρω πάντα που είναι το αμάξι μου αφού το τηλ είναι κρυμμένο αρκετά καλά και με μόνιμη καλωδίωση για ρεύμα

υπαρχει το αντιστοιχο συστημα της ελσερ που υποστηριζεται εδω χωρις καμμια χρεωση.η πατεντα που εχεις κανει καλα εκανες πολυ καλη λυση με λιγο κοστος το εχω συναντησει σε ενα αμαξι.
kostas207cc - Παρ 22 Ιαν 2010, 23:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Ακόμα και το gps μπορούν να το παρακάμψουν αν βάλουν το αμάξι στο μάτι... Ο καλύτερος συναγερμός είναι η ασφάλεια κλοπής, αλλά τέσπα.

αν τοποθετηθει σωστα πολυ δυσκολο.γιατι δεν ειναι συναγερμος να το δουν και δυσκολα παει ο νους οτι εχει κατι τεττοιο το αμαξι γιατι δεν υποδηλωνει κατι την παρουσια του.η ασφακεια βεββαια ειναι λυση αλλα πρεπει να εχεις και μερικη και ολικη και πολυ υπομονη αν γινει το κακο
drdino - Σαβ 23 Ιαν 2010, 01:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λειτουργούν προληπτικά και στο βάζουν σε κοντέινερ. Laughing
Έτσι κάναν στην S-class του πατέρα μιας πρώην μου...
Άσε, πολλοί κλαίνε τα αμάξια τους με τέτοιον τρόπο... Sad Sad Sad
ironman02 - Κυρ 31 Ιαν 2010, 01:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά έχει βάλει κανείς τελικά συναγερμό με engine start και turbo timer αλλά παράλληλα να μπορεί να ανεβάσει και παράθυρα με το κλείδωμα? Διάβασα οτι θέλει πλακέτα για να το κάνει αυτό...?

Επίσης διάβασα οτι χρειάζεται κλειδιά κρυμμένα και ιστορίες πριν και απόρρησα...
Τόσο ιστορία είναι?

Κάποιος να έχει βάλει να δούμε κάτι δοκιμασμένο??
smoki - Πεμ 17 Ιούν 2010, 15:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει ευαισθησια στον εργοστασιακο συναργεμο? Στο διαγνωστικο ειδα πως ειχε 15 ευαισθησιες αλλα δεν ξερω αν κανουν ολες για το 207
moudakas - Τρι 22 Ιούν 2010, 13:41:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τί γνωμη έχεται για τους cobra?Έχει βάλει κανείς συνάγερμο αυτής της εταιρίας στο 207 του?
sotos 207Gt - Τρι 22 Ιούν 2010, 16:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
H META Systems η Clifford φιλε μου.
Θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο for ever... Wink
NoDsl - Κυρ 22 Αύγ 2010, 20:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Σωτήρη τελικά αυτοί σηκώνουν τα παράθυρα με τις παλιές BSI? Αλήθεια κανένας που να τριγκάρει κάμερες παίζει;
Με έχουν μαμήσει στα γδαρσίματα απο ξεπαρκαρίσματα και δεν έχω πετύχει ούτε μια φορά έναν να του πώ "ευχαριστώ"...

Αυτός μου φαίνεται ωραίος. Και σε λεφτά καλός είναι. Κάτι τέτοιο με τέτοιου τύπου τηλεχειριστήριο είναι ωραίοι!
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 09:25:28
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Σωτήρη τελικά αυτοί σηκώνουν τα παράθυρα με τις παλιές BSI? Αλήθεια κανένας που να τριγκάρει κάμερες παίζει;
Με έχουν μαμήσει στα γδαρσίματα απο ξεπαρκαρίσματα και δεν έχω πετύχει ούτε μια φορά έναν να του πώ "ευχαριστώ"...

Αυτός μου φαίνεται ωραίος. Και σε λεφτά καλός είναι. Κάτι τέτοιο με τέτοιου τύπου τηλεχειριστήριο είναι ωραίοι!

Διονυση αυτος ειναι ο παλιος.Οχι κακος αλλα παλιος.Μετραει 3ετια σαν μοντελο αλλα η τιμη του ειναι δελεαστικοτατη αν σκεφτεις οτι οταν πρωτοβγηκε ειχε 600.
Τωρα παιζουν αυτοι:
αυτος ειναι που εχω εγω στο δικο μου

και αυτος που ειναι κορυφαιος
ironman02 - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτοί σηκώνουν τα παράθυρα τελικά με την παλιά BSI?
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
και με την παλια και με την καινουργια τα παραθυρα τα σηκωνεις εκτος bsi γιατι μετα απο 1,5 λεπτο πεφτει σε ληθαργο..
NoDsl - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι θέλει xtra πλακέτα... Confused

Επίσης, χωρίς να θέλω να πώ κάτι απλά δείτε διαφορές...

Kόστος (Ελλάδα - Εbay)
Κεντρική Μονάδα:400€- 202€
Module 508D (Oγκομετρικό): 90€ - 35€
Μοdule 504D (Κραδασμικό): 30€ - 12€
Μοdule 506T (Θραύση Κρυστάλλων): 40€ -18€
Μοdule 556U (Remote Start):40€ - 19€
Module MT-3 (Ποντίκι): 30€ - 30€ (Δεν υπάρχει)
Module CAN1 (Can Bus): 120€ - 75€
Module 516U (Φωνητικά): 90€ - 32€

Αλήθεια τα δευτερεύοντα modules(508D,504D κλπ) τα αγοράζεις ξέχωρα στα πακέτα που πουλάνε 400€ στην Ελλάδα;
ironman02 - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή μπορείς να το κάνεις εύκολα με extra πλακέτα έτσι? Δεν είναι μεγάλο θέμα ε? Ή είναι? Smile
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Όχι θέλει xtra πλακέτα... Confused

Επίσης, χωρίς να θέλω να πώ κάτι απλά δείτε διαφορές...

Kόστος (Ελλάδα - Εbay)
Κεντρική Μονάδα:400€- 202€
Module 508D (Oγκομετρικό): 90€ - 35€
Μοdule 504D (Κραδασμικό): 30€ - 12€
Μοdule 506T (Θραύση Κρυστάλλων): 40€ -18€
Μοdule 556U (Remote Start):40€ - 19€
Module MT-3 (Ποντίκι): 30€ - 30€ (Δεν υπάρχει)
Module CAN1 (Can Bus): 120€ - 75€
Module 516U (Φωνητικά): 90€ - 32€

Αλήθεια τα δευτερεύοντα modules(508D,504D κλπ) τα αγοράζεις ξέχωρα στα πακέτα που πουλάνε 400€ στην Ελλάδα;

τωρα καταλαβες οτι ζεις στην Ελλαδα? Laughing
Δυστυχως οτι και να κανουμε δεν αλλαζει κατι και ειναι προβλημα το εξωτερικο λογω ελλειπους τεχνικης εηυπηρετησης.
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Δηλαδή μπορείς να το κάνεις εύκολα με extra πλακέτα έτσι? Δεν είναι μεγάλο θέμα ε? Ή είναι? Smile

Οχι δεν ειναι θεμα.
Απλα 2 καλωδια σε καθε πορτα για την οδηγηση των μοτερ.
NoDsl - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Δυστυχως οτι και να κανουμε δεν αλλαζει κατι και ειναι προβλημα το εξωτερικο λογω ελλειπους τεχνικης εηυπηρετησης.

Δεν είναι ελλειπής είναι ανύπαρκτη θές να πείς :p
Σιγά μη σου κάνει τηλεδιάγνωση ο άλλος.

Το θέμα είναι οτι απο 2πλά λεφτά ρε φίλε είναι ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά.

Θα μου πείς δεν το ήξερες; Θα σου πώ ναι οκ γιατί και παπούτσια που έφερα απ' έξω original nike shox μου έφτασαν στην πόρτα μου με 100 ευρώ και στο nike store κέντρο έχουν 160-180...

Να ξαναρωτήσω άλλη μία. Όλα τα Modulάκια πάνε xtra;
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 10:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και τροπος και χωρις καλωδια αλλα οτι γινει πρεπει να γινει εντος του χρονικου περιθωριου που πεφτει το bsi σε ληθαργο.
Ενας αλλος τροπος ειναι παλμος προς την αναφλεξη και τι εννοω:
Καποια στιγμη προσπαθησα να το κανω χωρις καλωδια δινοντας ενα παλμο στα ''λαμπακια'' ωστε να ξυπνησει το bsi και να μου κανει τη δουλεια.
Ολα καλα και χωρις τρβολογηματα αλλα αν ο Bsi διαγνωσει κανα 2 φορες κυκλοφορια ρευματων πεφτει σε economy mode και μετα μονο με εκκινηση κινητηρα μπορεις να κανεις κατι.
Βεβαια για καποιον που θελει απλα να φυγει απο το αμαξι του που μολις παρκαρησε και να κλεισουν τα παραθυρα αυτο λιγο τον ενδιαφερει μιας και το bsi κοιμαται πολυ πιο μετα..
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 11:00:29
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Δεν είναι ελλειπής είναι ανύπαρκτη θές να πείς :p
Σιγά μη σου κάνει τηλεδιάγνωση ο άλλος.

Το θέμα είναι οτι απο 2πλά λεφτά ρε φίλε είναι ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά.

Θα μου πείς δεν το ήξερες; Θα σου πώ ναι οκ γιατί και παπούτσια που έφερα απ' έξω original nike shox μου έφτασαν στην πόρτα μου με 100 ευρώ και στο nike store κέντρο έχουν 160-180...

Να ξαναρωτήσω άλλη μία. Όλα τα Modulάκια πάνε xtra;

Δυτυχως ναι.
Εμενα μου εφτασε μη σου πω που με τα εξτρα, αστο καλυτερα.
Και εκτος των αλλων θες και κραδασμικο γιατι το υπαρχον ειναι ενσωματωμενο στην μοναδα και δεν ηθελα να την ΄΄τσιμενταρω'' στο αμαξι για να δουλευει...
ironman02 - Δευ 23 Αύγ 2010, 11:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Βεβαια για καποιον που θελει απλα να φυγει απο το αμαξι του που μολις παρκαρησε και να κλεισουν τα παραθυρα αυτο λιγο τον ενδιαφερει μιας και το bsi κοιμαται πολυ πιο μετα..

Εγώ ακριβώς αυτό θέλω. Συνήθως δεν κάθομαι ώρα στο αμάξι. Τώρα αν χρειαστεί να τα κλείσω αργότερα και έχει κοιμηθεί η bsi δε πειράζει. Ας τα κλείσω normal.. Smile

Και κάτι ακόμα. Ακόμη και χωρίς να βάλεις συναγερμό μπορείς να βάλεις απλά την πλακέτα για τα παράθυρα? Ή πάει μαζί με το συναγερμό? Είμαι και λίγο άσχετος.. Smile Και ξέρουμε περίπου τι κόστος έχει το εγχείρημα αυτό? Μόνο δηλαδή για ανεβοκατέβασμα παραθύρων..
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 11:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Εγώ ακριβώς αυτό θέλω. Συνήθως δεν κάθομαι ώρα στο αμάξι. Τώρα αν χρειαστεί να τα κλείσω αργότερα και έχει κοιμηθεί η bsi δε πειράζει. Ας τα κλείσω normal.. Smile

Και κάτι ακόμα. Ακόμη και χωρίς να βάλεις συναγερμό μπορείς να βάλεις απλά την πλακέτα για τα παράθυρα? Ή πάει μαζί με το συναγερμό? Είμαι και λίγο άσχετος.. Smile Και ξέρουμε περίπου τι κόστος έχει το εγχείρημα αυτό? Μόνο δηλαδή για ανεβοκατέβασμα παραθύρων..

Γινεται και χωρις συναγερμο.
Για οποιον θελει τουλαχιστον πλακετα της directed με προστασια εμποδιου εχει 90 για ανεβα 2 παραθυρων η 150 για ανεβα κατεβα.
Η συνδεση ειναι πανευκολη και μολις ψαχνω και για φτηνοτερη πλην ομως αξιοπιστη...
ironman02 - Δευ 23 Αύγ 2010, 12:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
ironman02 έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Γινεται και χωρις συναγερμο.
Για οποιον θελει τουλαχιστον πλακετα της directed με προστασια εμποδιου εχει 90 για ανεβα 2 παραθυρων η 150 για ανεβα κατεβα.
Η συνδεση ειναι πανευκολη και μολις ψαχνω και για φτηνοτερη πλην ομως αξιοπιστη...

Thanks για το info soto!! Smile

Μήπως αντί για πλακέτα με τα 150 ευρώ για ανέβα-κατέβα συμφέρει καλύτερα να βάλεις συναγερμό που θα έχει και πλακέτα? Ή πάει ξεχωριστά το κόστος της πλακέτας από το συναγερμό και ανεβαίνει πολύ μετά? Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ιδέα από συναγερμούς...

Μήπως έχεις κάποιο link για την πλακέτα της directed? Smile
sotos 207Gt - Δευ 23 Αύγ 2010, 13:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
οτι θες κανεις.
Πλα ο συναγερμος κοστιζει παραπανω.
Εδω ειναι η πλακετα.Αλλαξανε χτες την τιμη το ειδα σημερα σορρυ.Αυτο μονο για την φτηνη .Η αλλη παραμενει στα 150.

http://www.directed.gr/directed/index.php?option=com_content&task=view&id=192
ironman02 - Δευ 23 Αύγ 2010, 13:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
Many thanks!!
johnys - Τετ 08 Σεπ 2010, 11:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας παιδιά είμαι από Κατερίνη και έχω πάρει το 207 rallye και δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιο λόγο το έχουν βάλει στο μάτι και θέλουν να μου το κλέβουν μου έκλεψαν τον καθρέπτη και μετά από λίγες μέρες δοκίμασαν να ανοίξουν τα παράθυρα από πίσω .και αποφάσισα να βάλω συναγερμό. Κοιτούσα για τον viper 5901 lc3 αν ξέρει καποιος κάτι για αυτόν το συναγερμό ας μου πει αν είναι καλός και τα σχετικά. Θα τον πάρω μέσω ebay και θα τον περάσω μόνος μου. ευχαριστώ εκ το προτέρων.
john207 - Πεμ 25 Νοέ 2010, 15:49:01
Θέμα δημοσίευσης: Συναγερμος σε 207 rallye
Παιδιά καλησπέρα!!!
Ξεθάβω το θέμα γιατί ψάχνω για συναγερμό και
έχω κάποιες απορίες:

Για να μην έχω extra χειριστήρια στο συναγερμό σε 207 rallye
πρέπει να είναι συμβατός με can bus, σωστά??
Όλα τα 207 rallye δεν εχουν can bus?

Επίσης επειδή είμαι ψιλο-άσχετος με συναγερμούς, μπορείτε να μου
προτείνετε κάτι?(μάρκα-κάτι που πρέπει να προσέξω)

Δεν με ενδιαφέρει να κάνει κάτι παραπάνω
(πχ ανεβοκατέβασμα τζαμιών) αρκεί να είναι ευαίσθητος
ώστε να χτυπήσει αν κάποις προσπαθήσει να μου το ανοίξει.
(Προφανώς ότι παραπάνω έχει τόσο το καλύτερο αλλά δεν τρελαίνομαι
κιόλας)

Αυτός πως σας φαίνεται??
http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=35437

Ευχαριστώ πολύ!!!
sotos 207Gt - Πεμ 25 Νοέ 2010, 17:58:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εναν απλο συναγερμο canbus των βια 300 ευρω θες αλλα και παλι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια μιας και ολοι οι συναγερμοι δουλευουν με τον εξης τροπο.
Η οπλιζει ο συναγερμος και παρασερνει το κλειδωμα η το κλειδωμα το συναγερμο οποτε αν θες απλα πραγματα και απλο να βαλεις το ιδιο ειναι...
Για μαρκα προσωπικα clifford && meta...
john207 - Κυρ 28 Νοέ 2010, 12:47:26
Θέμα δημοσίευσης:
Sotos σε ευχαριστώ!

Η elser σαν μάρκα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές που αναφέρεις??
Γιατί για elser με canbus(αυτόν που έβαλα σε link στο προηγούμενο post)
μου ζήτησαν 180 μαζί με την εγκατάσταση.

Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την τιμή να βρω αντίστοιχα clifford ή meta?
Και αν όχι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητά τους?

Συγγνωμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα! Smile
john207 - Σαβ 04 Δεκ 2010, 15:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
john207 έγραψε:
Sotos σε ευχαριστώ!

Η elser σαν μάρκα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές που αναφέρεις??
Γιατί για elser με canbus(αυτόν που έβαλα σε link στο προηγούμενο post)
μου ζήτησαν 180 μαζί με την εγκατάσταση.

Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την τιμή να βρω αντίστοιχα clifford ή meta?
Και αν όχι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητά τους?

Συγγνωμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα! Smile

Κάποιος που να έχει κάποια εμπειρία - γνώμη σχετικά με την elser για να με βοηθήσει?? Wink
mkafetzis - Δευ 11 Ιούλ 2011, 11:19:57
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Εναν απλο συναγερμο canbus των βια 300 ευρω θες αλλα και παλι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια μιας και ολοι οι συναγερμοι δουλευουν με τον εξης τροπο.
Η οπλιζει ο συναγερμος και παρασερνει το κλειδωμα η το κλειδωμα το συναγερμο οποτε αν θες απλα πραγματα και απλο να βαλεις το ιδιο ειναι...Για μαρκα προσωπικα clifford && meta...

Καλημέρα, πρόκειται να αποκτήσω ενα 207 και έχω ήδη ενα συναγερμό meta στο συρταρι μου τον οποιο θέλω να τον τοποθετήσω μονος μου.
Υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα με το πού βρίσκεται η φίσα που κουμπώνει ο συναγερμός και με την καλωδίωση της για να βγάλω κάποια άκρη? που ακριβώς τοποθετήται (θέση) ο εργοστασιακός?
Το παραπάνω που λές φίλε Soto πως γίνεται? με παλμό φαντάζομαι αλλα σε ποιο καλώδιο? όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
mkafetzis - Δευ 18 Ιούλ 2011, 13:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
mkafetzis έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
Η οπλιζει ο συναγερμος και παρασερνει το κλειδωμα η το κλειδωμα το συναγερμο οποτε αν θες απλα πραγματα και απλο να βαλεις το ιδιο ειναι...Για μαρκα προσωπικα clifford && meta...

Καλημέρα, πρόκειται να αποκτήσω ενα 207 και έχω ήδη ενα συναγερμό meta στο συρταρι μου τον οποιο θέλω να τον τοποθετήσω μονος μου.
Υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα με το πού βρίσκεται η φίσα που κουμπώνει ο συναγερμός και με την καλωδίωση της για να βγάλω κάποια άκρη? που ακριβώς τοποθετήται (θέση) ο εργοστασιακός?
Το παραπάνω που λές φίλε Soto πως γίνεται? με παλμό φαντάζομαι αλλα σε ποιο καλώδιο? όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

κανένας? κάποιος που να ξέρει ποια καλώδια είναι για το όπλισμα στις πορτες?
mkafetzis - Τετ 20 Ιούλ 2011, 10:34:31
Θέμα δημοσίευσης:
mkafetzis έγραψε:
mkafetzis έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

κανένας? κάποιος που να ξέρει ποια καλώδια είναι για το όπλισμα στις πορτες?

Καλημέρα. εχτες παρέλαβα το 207 με τον νεο προφυλακτήρα που είναι σαφώς πιο ωραίος απο τον προηγούμενο. Έχει κανένας καμια ιδέα για τα καλώδια- φύσα του συναγερμού? λέω το ΣΚ να καθήσω να ασχοληθώ. για να μην κάψω κανένα εγκέφαλο κάθε σκέψη ευπρόσδεκτη.
ironman02 - Τετ 20 Ιούλ 2011, 17:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
Άσχετο αλλά γιατί εμένα μου αρέσει περισσότερο ο παλιός? Very happy Καλοτάξιδο πάντως!
mkafetzis - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 11:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
για σας και πάλι.
το σκ που πέρασε προσπάθησα να τοποθετήσω τον συναγερμό στο 207.
ανοιξα το καπό και προσπαθούσα να βρώ που θα τοποθετήσω τον συναγερμό. (είναι compact). δύστηχώς οχι δεν βρήκα χώρο για να τον βάλω αλλα ούτε το χέρι μου δεν μπορούσα να βάλω στο χώρο του κινητήρα. Το μοναδικό σημείο που βρήκα είναι χώρος που βρίσκεται το μοτερ των γυαλοκαθαριστήρων και το φίλτρο καμπίνας. (άνετος και μακρία απο την θερμότητα του κινητήρα΄.(δεν ξέρω αν είναι και στεγανος) ). το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω πως βγαίνει το πλαστικό αυτό που βρίσκεται κάτω απο τους γυαλοκαθαριστήρες. ξέρει κανένας? σίγουρα πρέπει να βγάλω τους γυαλοκαθαριστήρες. έχει δύο βίδες στις ακρες. αλλα κάπως πιάνει και κάτω απο το παρμπρίζ.αλλα δεν ξέρω πως.
ένα αλλο θέμα είναι απο πού θα περάσω τα υπόλοιπα καλώδια στο χώρο τις καμπίνας στην ασφαλειοθήκη. Δυστηχώς δεν βρήκα καμία τρύπα.
όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ.
Alexis22 - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 12:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
mkafetzis έγραψε:
για σας και πάλι.
ανοιξα το καπό και προσπαθούσα να βρώ που θα τοποθετήσω τον συναγερμό. (είναι compact). δύστηχώς οχι δεν βρήκα χώρο για να τον βάλω αλλα ούτε το χέρι μου δεν μπορούσα να βάλω στο χώρο του κινητήρα. Το μοναδικό σημείο που βρήκα είναι χώρος που βρίσκεται το μοτερ των γυαλοκαθαριστήρων και το φίλτρο καμπίνας. (άνετος και μακρία απο την θερμότητα του κινητήρα΄.(δεν ξέρω αν είναι και στεγανος) ). το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω πως βγαίνει το πλαστικό αυτό που βρίσκεται κάτω απο τους γυαλοκαθαριστήρες. ξέρει κανένας? σίγουρα πρέπει να βγάλω τους γυαλοκαθαριστήρες. έχει δύο βίδες στις ακρες. αλλα κάπως πιάνει και κάτω απο το παρμπρίζ.αλλα δεν ξέρω πως.
ένα αλλο θέμα είναι απο πού θα περάσω τα υπόλοιπα καλώδια στο χώρο τις καμπίνας στην ασφαλειοθήκη. Δυστηχώς δεν βρήκα καμία τρύπα.
Ευχαριστώ.
αφου βγαλεις υαλοκαθαριστηρες και το λαστιχο απλα τραβας το πλαστικο που θελεις να βγαλεις.
mkafetzis - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 12:27:22
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
mkafetzis έγραψε:
για σας και πάλι.
Ευχαριστώ.
αφου βγαλεις υαλοκαθαριστηρες και το λαστιχο απλα τραβας το πλαστικο που θελεις να βγαλεις.

είναι κουμπουτό χωρίς clips? επείδή προσπάθησα να το βγάλω αλλα ήταν γερά μαγκωμένο και δεν κουνιόταν καθόλου. μετά ξαναμπένει χωρίς προβλήματα?
ευχαριστώ.
piratee - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 12:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Κουμπωτό είναι. Κουμπώνει κ κάτω από το παρπρίζ. Το έβγαλα εγώ κατά λάθος όταν πήγα να καθαρίσω την υδροροή κ έκλ@σ@. Νόμισα οτι ξεκόλλησε. Θέλει λίγη προσπάθεια όμως να βγεί, όπως κ να κουμπώσει σωστά.
mkafetzis - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια. οπότε μάλλον εκέι θα τον βάλω.
Τώρα μένει να βρώ απο πού θα περάσω τα καλώδια για να πάω στο BSI.
Αν έχετε καμία ιδέα...
Ευαριστώ πολύ.
mkafetzis - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 14:44:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εσας ρε παιδιά που τον εχουν τοποθετήσει? εχω την απορία.
piratee - Παρ 29 Ιούλ 2011, 17:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δίπλα από το φίλτρο καμπίνας έχει ένα στρογγυλο πραγματάκι το οποίο έχει 4 αναμωνές για καλώδια, που βγάζουν μέσα στην καμπίνα πίσω από το ντουλαπάκι. Το έχουν πει κ τα παιδιά στο θέμα για το μπαρόμετρο. Ανοίγεις τη μία κ περνάς από εκεί το καλώδιο.
Tzive - Σαβ 30 Ιούλ 2011, 00:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
μετα ανοιγεις και 2 και 3...για ολα σου τα οργανα...!!
ironman02 - Πεμ 06 Οκτ 2011, 23:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει κανείς άποψη γι'αυτόν το συναγερμό? Απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχει τα κλασικά τσουτσουνάκια που βγαίνουν αριστερά και δεξιά μέσα από τα πλαστικά στη καμπίνα. Μόνο ένα κεντρικό sensor βλέπω.

Και κάτι άλλο ρε παιδιά. Με ένα τέτοιου είδους συναγερμό σηκώνονται τα παράθυρα αυτόματα ή θέλει και τίποτα άλλο επιπλέον στα 207?

http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&products_id=14657
ironman02 - Σαβ 12 Νοέ 2011, 02:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς για τα παράθυρα? Σηκώνονται αυτόματα με το συναγερμό ή με καμιά πλακέτα?
Vini - Σαβ 12 Νοέ 2011, 21:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν δύο χρόνια που το είχα ψάξει σε μαγαζιά για το αυτόματο ανέβασμα όλοι μου έλεγαν ότι στο 207 δεν μπορεί να μπει πλακέτα.
Κάτι για τον εγκέφαλο μου έλεγαν και κάτι τέτοια.

Μπορεί να έχει βρεθεί πλέον λύση αλλά μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις σε μαγαζιά τοποθέτησης συναγερμών/ηχητικών.
ironman02 - Κυρ 13 Νοέ 2011, 23:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks Nick Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες